Happy Romeo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Happy Romeo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Happy Romeo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Happy Romeo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Happy Romeo


Ingen spelare hittade alla vinnarna på V86 förra veckan och på onsdag vankas det därför jackpot med någonstans runt 13 miljoner..


Ingen spelare hittade alla vinnarna på V86 förra veckan och på onsdag vankas det därför jackpot med någonstans runt 13 miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt.
Vine Vision har haft form i över ett år och startar med klar chans i V86-2 på Solvalla. Fyraåringen har tagit fem segrar på tolv starter hittills i år och gör det bra mest varje gång. Claes Sjöström har fått omvärdera hästen lite. Kapacitet har alltid funnits i den mörkbrune valacken och särskilt svårkörd är han inte numera.
- Jag brukade säga att han var lite knepig tidigare men det där börjar försvinna faktiskt. Han har utvecklats jättemycket under sommaren och hösten och det är ju inga dåliga kuskar som kört honom heller, säger Solvallatränaren.
Sedan slutet av fjolåret har Mika Forss, Yannick Gingras och Emilia Leo vunnit lopp med Vine Vision. I kusk-VM i våras fick amerikanen Yannick Gingras sätta sig bakom och körinstruktionerna var enklast tänkbara.
- Det enda jag sa till honom före loppet var att hästen inte är jättesnabb från start men kommer du bara fram till dödens så är det lugnt. Gingras menade att det inte var några problem alls med så lätta instruktioner. Emilia har vunnit ett par lopp och det var främst i Gotlandssmycket i Visby som han ville bestämma lite och vann efter att ha visat 11,5 första varvet, säger Sjöström.  
När Kevin Svedlund fick låna hästen i ett lärlingslopp i Gävle i den näst senaste starten slutade det med diskvalifikation. Vine Vision kördes fram i dödens 1500 meter från mål och tanken var att det skulle avgöras på styrka.
- Han var helt klar som vinnare när det blev galopp 600 kvar då Kevin körde för att få ledningen. Så även om det mesta försvunnit kan han vara lite svår ibland om man inte känner honom, säger Claes Sjöström.

”Otroligt läcker senast”
På onsdag är det husse i vagnen igen. Vine Vision blir påpassad efter segern senast på Solvalla där han svarade för en riktig svepning i den sista kurvan till seger.
Säsongen har varit lång och lyckosam men formen verkar snarare vara på väg upp än ner.
- Han var helt otroligt läcker senast - det bästa jag känt honom i år. Men det är ingen garanti för att han sköter sig igen, för han kan fortfarande vara lite ojämn så där.
Hur då ojämn?
- Ja, blir det fel i loppen kan han bli sur. Senast blev det rätt allting med högt tempo och sådana gånger är han väldigt bra. Han är mer gynnad av lång distans än kort, för han är inte så snabb. Men han har blivit bättre där också. Någon hade klockat honom till 1.10,8 sista 700 meterna senast. I tredjespår. Då är man inte särskilt osnabb, säger Sjöström.
Vad säger du till spelarna?
- Jag tycker att det blev ett helt okej läge. Det är klart att det måste lösa sig och stämma lite med loppet. Men han tål ju att göra lite själv också.  
V86-4 är ett stolopp där din Angel From Above är enda treåringen i fältet. Duktig som tvåa i klass II på Romme i oktober.
- Ja, hon gick jättebra då. Hon var bra i sitt kval till Oaks också men hade ett för dåligt läge då helt enkelt. Senast blev hon påkörd 250 från mål och hade nog varit jättelångt framme annars. Hon kändes kanonfin och det är samma där. Insatsen senast är det bästa jag känt av henne under hela säsongen.
Att hon är enda treåringen i loppet måste väl vara ett minus?
- Ah, hon fyller fyra om några veckor så det tar jag inte så hårt på. Jag har bra känsla för henne och tror att hon kommer att göra ett jättebra lopp. Jag såg att hon fick spår ett och det är bra. Vet inte hur snabba de andra är men min kan öppna bra.
Ändrar du något utrustningsmässigt på Angel From Above och Vine Vision?
- Båda kan komma att gå med bakskor om det inte blir perfekt bana.
I V86-6 har du Happy Romeo, en långskubbare som nu får prova på tre kilometer igen. Chansen?
- Senast gick han väldigt bra på 2140 meter också och är ganska allround. Jag vill ligga lite lägre med honom. Han har fått stå över efter segern senast och blivit behandlad och formen är oklar där. Inte alls chanslös på något sätt men det kan vara så att han behöver ett lopp i kroppen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.Men ingen nådde dit.När Captain Knas och Sofia Fril&eacut..


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.
Men ingen nådde dit.
När Captain Knas och Sofia Frilén blåste runt fältet i fjärdespår runt slutsvängen i V86-7 skickade man även ut de sista kvarvarande systemen i en redan svårfunnen rad.
Tränaren Magnus Träff är känd för sin höga segerprocent och verkade mindre förvånad än spelarkollektivet.
- Vi har haft honom fyra-fem månader och han har blivit bättre hela tiden. Jag har sagt i intervjuer att han känns fantastiskt fin. Dessutom provade vi honom med rycktussar för första gången idag och det svarade han enormt på, förklarade Träff 100-oddsaren som såg till att en historiskt stor superjackpot väntar spelarna kommande onsdag.

Bra i fel lopp
De sportsliga godbitarna serverades annars från Solvalla där en regnplågad bana emellertid drog på sig mycket kritik från de aktiva.
Två hästar som hanterade underlaget bättre än senast de gästade nationalarenan var Mr Can Trix och Ghostintheshell,
De sammanlagt 13,6 miljoner kronorna i prispengar i landets största treåringslopp Svenskt Travkriterium och Svensk Travoaks - varifrån onsdagens båda vinnare kom från galoppmissar i sina kvalificeringar - är för evigt förlorade för hästar födda 2016.
Hur långt de hade räckt i helgen står skrivet i stjärnorna, men Jorma Kontio verkade i alla fall tro att Ghostintheshell skulle ha hävdat sig väl.
- Hästen är mycket bra, men tyvärr var det i fel lopp. Senast galopperade hon i första kurvan, det var synd, normalt är hon inte osäker, kommenterade Kontio sedan han spårat runt om i Oaks Consolation.
I den andra tröstfinalen visade Robert Bergh-tränade Mr Can Trix bäst styrka.
- En kalasfin häst alltså, inget snack om det. Jag hörde på Robban att han trodde på riktigt bra chans och han hade klart för sig som vanligt, förklarade gästkörande Torbjörn Jansson.

En favorit som höll
Att V86-raden blev omöjlig var fullständigt logiskt om man tittar till vinnarnas spelprocent.
Thomas Lönns hårding Findus M. och Jenny A Björk hade elva procent i ryggen då man reglerade konkurrenterna utanpå ledaren.
Anders Eriksson hann fram från till synes hopplös position bakom Jevgeni Ivanov-tränade Lipstick Tooma – spelade till fyra procent.
Ännu mindre betrodd var Happy Romeo som spårade runt om för Claes Sjöström medan Dizzy River (Johan Untersteiner tränar, Kenneth Haugstad körde) hade två procent av insatserna med sig när han avrundade omgången via en rejäl långspurt.
Då spelade det ingen roll att omgångens största favorit Fighter Mearas var precis så överlägsen som kusken Ulf Ohlsson och tränaren Svante Båth hintat om i förhandssnacket.
15 890 947 kronor flyttas nu vidare till kommande onsdag då V86 avgörs på Solvalla/Åby med medföljande jackpothysteri att vänta.

Robin Johansson, Kanal 75


Månprinsen A.M. genrepade över sprinterdistans inför Elitkampen och Gunnar Melander kunde inte gett sin tolvårige stjärna ett bä..


Månprinsen A.M. genrepade över sprinterdistans inför Elitkampen och Gunnar Melander kunde inte gett sin tolvårige stjärna ett bättre lopp.
Från tredje utvändigt följde Månprinsen A.M. med i rygg på Bellfaks i tredjespår halvvarvet från mål. 300 meter från mål fick Månprinsen A.M. anfallsorder och 100 meter senare hade han avgjort loppet. Upploppet blev rena defileringen.
Segern var nummer 69 i karriären som inbringat drygt nio miljoner kronor.
Det var även nionde raka segern och Månprinsen A.M. kommer nu till Elitkampen som obesegrad senaste tio månaderna.
Segertiden blev 1.20,2 över 1640 meter autostart.
- Det är nästan så man får ståpäls, en fantastiskt häftig häst. Jag tror att med öppet startspår kan han gå riktigt fort. Han känns mycket snabbare i år, sa Gunnar Melander.

Tre storskrällar
Alexandro Gocciadoro lånade ut Ultimaluna Grif till Björn Goop i V86-4 och det blev favoritseger med minsta marginal sedan Reigning Moni avslutat sylvasst i händerna på Jorma Kontio.
I V86-2 spurtade Bay View förbi favoriten Messiah i sista stegen in mot mål. Ulf Ohlsson satt i segersulkyn och Reijo Liljendahl tränar vinnaren.
I V86-3 skrällde det rejält då målfotot visade att 31-oddsaren Vallee de Lumiere fick nosen först före en enormt tapper Crazy First Love. Tomas Pettersson körde vinnaren som tränas av Patrik T Eriksson.
Även i V86-5 på Bergsåker skrällde det sedan en mycket tapper Don Viking fångat in favoriten Joker C.K. över upploppet. Ove A Lindqvist skötte tömmarna bakom 28-oddsaren och tränar gör Stefan Dellbro.
V86-6 var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och den som hade mest sparat tills upploppet var 75-oddsaren Azarayah Ridge som tillsammans med Claes Eskilsson snuvade ledaren Happy Romeo.
Hårt i mål var det även i V86-7 där målfotot gav segern till Au Pair Girl och Robert Bergh som hann ifatt ledaren Elsa Mearas i sista stegen.

Elitloppsbiljett till Heavy Sound
I V86-8 ledde överraskningen Symphonic Ida länge, men över upploppet spurtade andrahandsfavoriten Fast Moving Cash sylvasst i händerna på Örjan Kihlström och fixade en seger för Daniel Redén. Redén som tidigare under onsdagskvällen kunde kvittera ut en tredje elitloppsbiljett sedan Heavy Sound bjudits in som nionde häst.
Ett system klarade åtta rätt på V86 som gav 12 724 762 kronor. Systemet var ett Tillsammans-system och inlämnat via ATG.se. Totalt gav systemet 13 727 090 kronor.
Sju rätt gav 17 557 kronor och sex rätt 421 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Oskar Kylin Blom 2160/5 B 8 17.3 174
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/9 D 0 15.2 975
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Micael Stjernström 1640/11 A 4 15.3 248
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Claes Sjöström 2140/1 B 0
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-7 Claes Sjöström 2140/5 A 2 16.4 82
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Johan Wiman 2140/12 A 8 17.9g 40
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Hanna Olofsson 2140/11 C 3 16.1 173
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Claes Sjöström 2120/9 D 1 17.7 41
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 Claes Sjöström 2640/5 B 4 15.7 111
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/2 C 4 15.3 55
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Claes Sjöström 3160/14 B 6 16.9 550
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/2 C 1 14.4 236
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Jari Åkerfeldt 2140/8 C 0 14.6 803
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-9 Rikard N Skoglund 2640/4 B 0 15.6 165
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-12 Claes Sjöström 2100/9 C 5 15.4 843
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Claes Sjöström 2620/12 A 0 81
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-6 Claes Sjöström 3180/11 A 4 16.9 103
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Claes Sjöström 2140/6 A 0 g 21
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-5 Mika Forss 2140/7 B 3 15.1 53
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 Claes Sjöström 3140/2 D 2 16.2 76
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-2 Claes Sjöström 2140/4 D 5 14.9 478
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-4 Carl Johan Jepson 2640/13 A 4 15.6 104
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Jari Åkerfeldt 2640/6 B 4 15.6 264
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-9 Claes Sjöström 2640/2 A 0 15.4 182
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-6 Claes Sjöström 2640/4 B 0 15.0 149
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-8 Claes Sjöström 2640/12 A 6 13.9 316
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Claes Sjöström 2120/3 B 0 17.9 17
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/5 A 1 12.9 49
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-10 Mika Forss 2640/5 D 0 13.7 391
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Claes Sjöström 3140/3 C str
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-2 Claes Sjöström 2640/8 B 1 15.9 32
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 Claes Sjöström 2640/9 C 3 15.0 37
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-9 Claes Sjöström 2640/8 B 2 15.8 18
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/1 B 1 14.5 42
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 Moa Jakobsson 1640/11 B str
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-9 Moa Jakobsson 2180/9 A 2 17.8 69
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-4 Sofia Adolfsson 1640/8 C 0 14.6 667
2021-10-26 2021-10-26 Visby-6 Moa Jakobsson 2120/6 A 5 16.7 32
2021-10-12 2021-10-12 Visby-4 Claes Sjöström 2120/6 B 0 15.6 46
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Andreas Lövdal 2120/9 A 7 14.4 79
2021-09-14 2021-09-14 Visby-3 Rikard N Skoglund 2120/9 B 5 13.5 71
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Roger Malmqvist 2640/10 A 0 15.6 25
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Claes Sjöström 1620/4 A 1 11.0 16
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Claes Sjöström 2120/7 A 1 12.9 28
2021-07-14 2021-07-14 Visby-10 Oskar Kylin Blom 3140/3 C 0 15.7 986
2021-07-01 2021-07-01 Visby-6 Claes Sjöström 2620/3 A 5 16.4 43
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Claes Sjöström 3160/8 D 5 15.3 245
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-4 Claes Sjöström 2140/8 C 0 g 341
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-10 Claes Sjöström 2640/3 C 0 15.2 136
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-5 Claes Sjöström 2140/6 C 2 14.5 66
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/6 D 6 16.1 50
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/2 D 3 15.1 64
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-4 Claes Sjöström 2140/3 C 2 14.3 104
2022-11-05 2022-11-05 Visby-6 Patrik Franzén 1620/4 D 7 14.0 590
2022-10-25 2022-10-25 Visby-1 Patrik Franzén 2140/11 D 8 15.7 585
2022-10-11 2022-10-11 Visby-4 Petter Lundberg 1620/6 D 0 g 239
2022-09-22 2022-09-22 Visby-4 Claes Sjöström 2120/3 D 4 14.4 70
2022-09-13 2022-09-13 Visby-3 Patrik Franzén 2120/10 D 0 16.0 637
2022-08-23 2022-08-23 Visby-7 Patrik Franzén 1620/4 C 1 14.3 101
2022-06-09 2022-06-09 Visby-3 Moa Jakobsson 1620/6 C 7 19.1 147
2022-05-05 2022-05-05 Visby-5 Claes Sjöström 2120/6 D str
2022-04-23 2022-04-23 Visby-6 Patrik Franzén 2140/7 D 4 15.2 223
2022-02-16 2022-02-16 Solvalla-6 Moa Jakobsson 2140/6 C 0 19.1 534
2023-09-14 2023-09-14 Visby-3 Eva Lundahl 2120/7 D 0 g 247
2023-08-24 2023-08-24 Visby-7 Patrik Franzén 1620/2 C 1 13.1 64
2023-08-17 2023-08-17 Visby-3 Emilia Leo 2120/6 D 7 14.6 92
2023-07-20 2023-07-20 Visby-3 Patrik Franzén 2120/7 D 0 14.8 417
2023-07-06 2023-07-06 Visby-7 Claes Sjöström 1620/8 D 0 13.1 149
2023-06-17 2023-06-17 Visby-6 Roger Malmqvist 2120/3 C 1 14.7 25
2023-06-08 2023-06-08 Visby-7 Patrik Franzén 2120/9 D 0 15.5 765
2023-05-22 2023-05-22 Visby-6 Patrik Franzén 2620/3 D 0 193
2023-05-08 2023-05-08 Visby-3 Patrik Franzén 2120/6 D 5 14.9 279
2023-04-29 2023-04-29 Visby-6 Patrik Franzén 2120/4 D 3 15.0 219
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-3 Rikard N Skoglund 2140/9 D 7 15.7 536ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se