Hands Down travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hands Down travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hands Down har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hands Down har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hands Down


 De som spelade V5® på Solvalla under onsdagen hade ingen lätt uppgift framför sig.Det såg Markus Hamberg till. Amatörtr&aum..


 De som spelade V5® på Solvalla under onsdagen hade ingen lätt uppgift framför sig.
Det såg Markus Hamberg till. Amatörtränaren med Eskilstuna som hemmabana hade en helkväll på huvudstadsbanan och skrällvann dubbelt.
– Det var en riktigt trevlig kväll, garanterat den bästa kväll jag haft på Solvalla och i min travkarriär, säger Markus.
Hamberg selade ut två hästar under tävlingskvällen och vann med båda – hästarna är dessutom syskon.
Den största chocken stod ”lillasyster” Mari för när hon i den andra avdelningen av V5® slog till med karriärens första seger, spelad till 95 gånger som vinnare och till under en procent av insatsfördelningen på strecken. Femåriga Raya Maya ville förstås inte vara sämre och följde i påföljande avdelning upp med seger, streckad på en procent. Redan efter tre avdelningar avverkade var chanserna till fem rätt på V5® borta.
Hade du kunnat hoppas på dubbelseger när du anlände Solvalla?
– Hoppas kan man ju alltid. Men jag har varit med så pass länge att jag förstår när man har chans och när man inte har det. Raya Maya visste jag att hon var i ordning efter de jobben som hon gjort på sistone, så henne hade jag en viss feeling för ändå. Men Mari trodde jag kanske inte på så mycket chans ändå…, säger Markus som fortsätter:
– Vi hade ett byngligt läge med bakspår på tillägg, men jag tyckte jag hade en bra startrygg och tänkte att om vi bara kan hänga med så länge som det går så kanske vi kan bli fyra, femma men ju längre loppet led förstod jag att det kommer nog gå ganska bra. Det var en jäkla känsla.

Kunde ha varit tre fullträffar
Markus Hamberg har blott tre hästar på träningslistan. Två av dem vann alltså samma tävlingskväll. Och han är uppfödare och ägare till båda.
– Det är klart det känns fantastiskt bra, särskilt efter en ganska så tung höst också, men nu har året börjat på det här sättet. Det är roligt när man får resultat, efter att man sliter och jobbar.
– Mamman ägde vi också, men vi tränade inte. Hon var väldigt talangfull men fick gå till aveln relativt tidigt. Vi har varit med hela vägen på det här, valt hingstar och så vidare.
Vi kan lugnt påstå att stallet är i toppform i alla fall?
– Jo, Hands Down som är vår tredje häst och som min morbror äger var ju faktiskt nära att vinna i måndags…Vi var tvåa med galopp och gick från att ha varit sista häst i fältet till slut. Det är väl den som ligger närmast till att starta nästa gång, tipsar formtränaren.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 Hon var en unghäststjärna som inte missade prispallen på sina två första säsonger.Som äldre har hon aspirerat på..


 Hon var en unghäststjärna som inte missade prispallen på sina två första säsonger.
Som äldre har hon aspirerat på titeln som landets bästa sto i tre år.
På lördagen fick Mellby Free kröna karriären med ett utropstecken.
- Det är sagt sedan länge att det här ska bli hennes senaste start och sista månaden har varit att komma över tio miljoner. Då var hon tvungen att vinna idag, så det var en viktig start, förklarade Björn Goop sedan han gasat till ledningen och dundrat ifrån sina konkurrenter trots tufft tempo på vägen.
- Hon var jättefin. Jag tyckte att det gick för fort första varvet, men hon kändes samlad, harmonisk och stark. När hon går så bra blir man sugen på att starta lite mer…, förklarade Goop med glimten i ögat.

Nia i historien
Nu väntar alltså avelsboxen där Calgary Games valts ut som första partner.
Detta som det nionde svenskfödda stoet i historien att springa in åttasiffrigt med prispengar. När man hör namnen på de övriga förstår man vilken exklusiv klubb som Mellby Free nu tillhör: Ina Scot, Queen L, Hilda Zonett, Giant Diablo, Fridhems Ambra, Lovely Godiva, Conrads Rödluva och Camilla Highness.
Björn Goop fick frågan var han placerar henne bland alla hästar han tränat genom åren:
- Bland de högsta. Hon hade det inte så lätt från början, men blev så fin som fyraåring. Hon har betytt jättemycket för oss. Stochampionatssegern är oslagbar, hon tog stora steg som fyraåring och det var en häftig känsla. Sedan blev hon bara bättre och bättre ju äldre hon blev. Hon har jättemånga bra egenskaper, men den bästa är att hon är en fantastiskt trevlig häst, berättade Björn Goop som åkte ner och hämtade skötaren Sofia Hansson som fick segerdefilera.
- De har betytt så mycket för varandra. Sofia har gjort ett fantastiskt jobb med hästen hela karriären, det här var sista starten och Sofia ska också sluta hos oss, så det här var deras show.
- Det känns helt fantastiskt. Jag är både ledsen och glad. Det är den absolut bästa hästen jag har haft och hon är även världens snällaste häst. Det kunde inte ha slutet bättre, sade Sofia Hansson.

Brother Bill bäst i landet?
En annan hedersmärr som ska betäckas till våren är Jörgen Westholms Unique Juni. Om det här var sista starten även för henne återstår att se, men om så vore fallet blev det en lika snygg avslutning. Trots att hon hamnade i trött rygg och tvingades ut i fjärdespår 400 kvar så var spurtkrutet torrt nog att blåsa hela fältet i händerna på Mats E Djuse. Det innebär att åttaåringen bara har några tusenlappar kvar till sex miljoner kronor insprunget.
- När jag drog det norska huvudlaget så la hon i två växlar till. Hon har varit med länge och varit väldigt bra. Det är en gigantisk bakända på hästen, hon är en riktig bulldozer och idag blev det lite pricken över i, berömde segerkusken.
En häst som passerade sex miljoner är Brother Bill. Tredje raka segern togs genom att plocka ner ledande Milliondollarrhyme från utsidan och frågan är om Timo Nurmos femåring har någon överman på svensk mark för tillfället.

Admiral fick ta fram löpskallen
Det ska i så fall vara kullkamraten Admiral As. En av tidernas mest överlägsna silverdivisionare kan gå till vintervila som årets mestvinnande häst på V75. Men till skillnad från hur det sett ut tidigare under säsongen så fick Reijo Liljendahls galjonsfigur denna gång visa hela register sedan Flemming Jensen tagit emot i ledningen med Emoji.
- Det var två väldigt bra hästar som gjorde upp. Men det kändes väl att säsongen börjar bli lång. Normalt suger han tag i grejerna på ett annat sätt. Det är ändå beundransvärt av honom att ta sig samman och sätta nosen först, även om han kändes lite trött idag. Det säger en del om de här riktiga topphästarna, de är väldigt bra även när de inte är på topp. Han visade att han kan kriga även när det tar emot, berömde Kihlström efter en häftig upploppsduell långt före klungan.

Ny jackpot på lördag
En annan favorit som höll var Prosecco som tuggade ner motståndet i spåren sista 700 för Adrian Kolgjini. Tränaren Carina Balder verkade betydligt mer chockad än spelarna och hade svårt att hålla tillbaka tårarna.
- Jag hade fått kalla fötter idag och tycker att det blivit väl upphaussat i veckan. Men jag har en bra häst och jag är sjukt stolt över honom, sade amatören från Åby.
Omgångens enda riktiga överraskning signerades Morten Almeland Pedersen vars Hands Down D.E. spurtade bäst i en galoppfylld bronsfinal.
Kihlström satte punkt genom att lotsa dit Daniel Redéns Bugatti Miles som fastställde utdelningen till 16 108 kronor för sju rätt. Jackpot på femmorna innebär att drygt 23 miljoner vandrar vidare till kommande lördag på Bergsåker där ATG uppskattar att det blir 50 miljoner kronor att spela om i sjurättspotten.

Robin Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


För sextonde året i rad möttes på lördagen svenskar och norrmän på Färjestadstravet i en landskamp i trav.Årets..


För sextonde året i rad möttes på lördagen svenskar och norrmän på Färjestadstravet i en landskamp i trav.
Årets upplaga av Unionstravet såg dock inte många norska ekipage.
I dagens huvudlöpning Unionstravet var förhållandena tvärtom, med enbart norskfödda hästar till start.
Ändå blev det blågul seger…
Solängets Björn Karlsson köpte nämligen Tangen Haap på auktion i Norge då hästen var ett år och stjärnan har tränats i Sverige under hela karriären.
2019 vann Tangen Haap Elitkampen på Solvalla med tränaren själv i sulkyn. Nu kom hästens näst största seger i karriärens tillsammans med Erik Adielsson.
Från ett spår fem bakom bilen flög tolvåringen till ledningen på några steg. Sedan var det mest att sitta och njuta bakom hästen menade alltid så blygsamme Erik Adielsson.
- Det är en otrolig travare som man kan köra på ”två fingrar”. Jag har kört honom en gång tidigare och då gjorde han ett jättelopp. Men han var ännu mysigare i dag. På 50 meter var jag förbi hästarna invändigt och behövde inte köra mer. Han är kvick den här rackaren, menade Erik Adielsson som trodde att han hade kört en bra bit under 1.13,0 första hundringen av loppet.
Efter att ha hållit ett jämnt 1.23-tempo under vägen lät Adielsson Tangen Haap sedan kliva undan till seger med ett par längder.
Segertiden för ishockeytvillingarna Henrik och Daniel Sedins häst skrevs till 1.21,6 över 2140 meter auto. Tvåa slutade norske Troll Solen, trea Söndre Jerkeld
- Han vann på en fantastisk tid med en hel del kräm kvar. Jag som kommer från Skåne har haft en jäkla tur att få köra många bra kallblod och det här är absolut en av de finare, sade Adielsson.

Torkade segertårar
Björn Karlsson och hustrun Ida har att göra med en stjärna med ett väldigt hårt humör. Tangen Haap gillar inte att stå i stall där han inte känner sig hemma under tävlingsdagar. Andra hästar gillar han inte heller.
Resan från Örnsköldsvik till Karlstad fick därför ske i två etapper med övernattning i ett lugnt stall i Örebro på vägen ner. 
- Vi såg till att inte komma så tidigt hit och Färjestadstravet ställde upp med ett eget stall. Jag är avstängd just för tillfället och det är fruktansvärt att stå vid sidan och titta på. Han är fantastisk, en evighetsmaskin. Det är väl egentligen först nu vid tolv års ålder han blivit komplett, sade Björn Karlsson efter att ha torkat segertårar efter loppet efter hästens 44:e seger i start 113.

Pedersen ordnade norsk seger
Momarken i Norge och Färjestad i Sverige turas om att arrangera landskamperna som körs varje vår och höst.
Norge representerades den här gången inte av så många ekipage. Enda norska segern kom i den avslutande bronsdivisionen där Morten Almeland Pedersen skrällde tillsammans med Hands Down D.E. Värdet på V75 fick därmed sig en knuff uppåt och sju rätt betalade 79 915 kronor.
I gulddivisionen - Uno Sweds Minneslopp - fick Missle Hill vinna lopp igen. Elitloppsfemman från förra året fick trava utvändigt ringrostige Disco Volante som inte orkade efter att ha fått anföra i relativt stillsamt tempo.
Mellby Free var mycket positiv mot ”grabbarna” och utmanade från andraparet utvändigt - men Missle Hill kontrade till seger.
- Han har varit lite down i år gentemot förra året. Senast visade han dock uppåtform och i dag var han riktigt bra, sade Örjan Kihlström.

"Love You-experten"
Robert Bergh fick Crazy First Love i träning i maj och två starter under september räckte för att den storvuxne sexåringen skulle lufsa till seger i Unionsstayern över tre kilometer.
Bergh körde sig till ledningen efter ett halvvarv och stannade där med nyförvärvet.
Bergh är känd för att lyckas extra bra med avkommor efter hingsten Love You.
- Jag ser utveckling i honom. Han är redan spänstigare och lär komma mer och mer med starter en vecka, tio dagar emellan. Får vi bara jobba på så här kan det här bli riktigt bra, sa Åbytränaren i vinnarcirkeln.

Hästar i alla spår
I V75-5 (klass I) sågs hästar i ”alla spår” genom den sista kurvan i en rafflande avslutning.  Solvallatränaren Anders Eriksson vann loppet med Gaylord Am som svarade för ett starkt lopp i tredjespår sista 700 meterna av loppet och förpassade storfavoriten Bugatti Miles (64 procent) till andraplatsen.
Conrad Lugauers fyraåring Mister K.O.Z. hade tagit fem segrar på sju starter inför lördagen och var en vinnare även efter debuten i V75 och klass II-loppet i en galoppfylld omgivning.
Även den inledande silverdivisionen innehöll många galopper. Sören Boel som jobbat åt Halmstadstränaren Peter Untersteiner med unghästar i många år fick chansen bakom Adde S.H. och hann undan på målfoto före spurtande Majestic Man efter ett lopp i dödspositionen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det bjöds på travsport i världsklass när finalerna i Breeders Crown för tre- och fyraåringar avgjordes i Eskilstuna under sö..


Det bjöds på travsport i världsklass när finalerna i Breeders Crown för tre- och fyraåringar avgjordes i Eskilstuna under söndagen. Kullens kung bland fyraåringarna, Hail Mary, såg enormt läcker ut när han tog hem finalen för hingstar och valacker. Inför loppet uttalade sig tränaren Robert Bergh att han aldrig hade känt Hail Mary så här fin i värmningen någon gång. Och frågan är vad som månde bliva av den här stjärnhästen som ser ut att ha tagit ytterligare kliv i utvecklingen efter den suveräna segern i Svenskt Travderby. Han blixtrade direkt till ledningen och avgjorde i princip loppet redan då. Efter 1.10,1 de första 500 metrarna kunde Per Lennartsson dämpa tempot i täten. Sedan drog han på under slutrundan och via 1.11 sista varvet och 1.08,5 sista 500 dansade Hail Mary undan över upploppet i elegant stil. Det såg ut att finnas en hel del krafter kvar när mållinjen passerades och det såg närmast ut som att hästen joggade 1.11,5/2140a.
– Han var så fin och det är en fröjd att köra honom. Han var jättefin redan när jag körde honom i Umeå i april men var också slafsig och tung i stilen och hade inte den rätta spänsten. Men nu är han en helt annan häst och han avgjorde spetsstriden på tre steg. Det är sällan man får köra sådana här hästar som har den tekniken och fysiken, sa Per Lennartsson.
Tränaren Robert Bergh stod vid sidan och njöt av sin stjärnhäst som nu planeras för en start i Frankrike under julhelgen.
– Det var ju fantastiskt. Han kom smidigt till ledningen och fick köra 1.12 på varvet och när jag såg att han hade den spänsten förstod jag att det skulle bli svårt för de övriga.
– Han har varit väldigt slapp i kroppen hela sommaren och inte riktigt varit där i kroppen. Men senaste månaden har det hänt litegrann och till nästa år tror jag att han blir ännu bättre med den stora kroppen. Vi siktar mot Criterium Continental i Paris annandag jul och han får hålla igång tills dess. Så det blir något lopp till innan det, sa Robert Bergh.
Ett oerhört bra lopp gjorde även Brother Bill som avslutade strålande till andraplatsen via tredjespår utan rygg de sista 700 metrarna.

Dubbelseger för Redén
Daniel Redén upplever en turbulent tid just nu i och med skandalen med Propulsion som är nervsnittad. Men under Breeders Crown-tävlingarna fick han njuta när han som tränare tog hem en dubbelseger. I finalen för de fyraåriga stona vann Millady Grace för Örjan Kihlström som spurtade till seger. Vinnartiden blev finfina 1.12,2/2140a. Tvåa blev dessutom stallkamraten Golden Tricks som även hon avslutade mycket bra för Björn Goop. Trea blev Ganga Bae som höll tappert efter en resa i dödens. Favoriten Mahma Lane blev över från innerspåret och fick aldrig se dagens ljus.
Mister Hercules avslutade V75 genom att vinna finalen i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hästen tävlade barfota runt om för första gången och öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen och tog ledningen. Mister Hercules såg sedan dunderfin ut hela vägen där han sprang och klippte med öronen. Efter en avslutningsrunda på 1.11 vann han enkelt på tiden 1.12,2/2140a.
– Jag är otroligt stolt över den här killen att han fick visa hur bra han är. Han har en otrolig talang och har haft det så lätt hela tiden. Men sedan började han krångla och har sprungit snett så jag fick börja ändra om hans rutiner i träningen. Det kom en liten dipp men nu studsade han tillbaka igen. Jag gjorde en chansning att ta av skorna idag men det var för att han skulle kunna gå ren och axa från start. Hästen blir snabbare barfota, sa Daniel Redén.

Eagle Eye Sherry kulldrottning – över fem miljoner
Eagle Eye Sherry visade att hon är kullens drottning bland landets treåriga ston. Hon vann Svenskt TravOaks och nu tog hon hem Breeders Crown-finalen för sin tränare Björn Goop. Hästen öppnade snabbt från innerspåret och hade inga problem att hålla ledningen. Hon fick sedan dämpa tempot rejält och köra ganska sakta mitt i loppet. Björn Goop drog på under slutrundan och gav de övriga ingen chans att gå i närkamp. Loaded Maria spurtade mycket bra till andraplatsen men åt Eagle Eye Sherry fanns inget att göra. Favoriten gled undan till en lätt seger via ett slutvarv efter 1.11,3. Goops familjehäst (Annika Goop är uppfödare) passerade därmed fem miljoner kronor i insprungna pengar bara under treårssäsongen. Segertiden blev 1.12,6/2140a och Björn Goop knöt näven i en segergest när mållinjen passerades.
– Hon avslutade den här säsongen på ett fantastiskt sätt. Hon började lite trevande men har bara blivit bättre och bättre och starkare. Det är lite extra att vi har fött upp henne och det är jättekul, sa Björn Goop.

Chicharita överlägsen
Favoriten Chicharita inledde V75 genom att ta en överlägsen seger för Jorma Kontio. Det Timo Nurmos-tränade stoet kördes till ledningen kort efter start och drog i ett jämnt 1.14,5-tempo. Hon ökade ytterligare under slutvarvet och landade på tiden 1.13,1 över 2140 meter voltstart. Det här var Chicharitas sjunde seger i tionde starten och hästen såg tämligen okörd ut genom mål.
Det blev skräll i lärlingsloppet, V75-3, när Victor Rosleff lotsade Vulcano O.P. perfekt fram hela vägen och avgjorde mellan hästar den sista biten. Tränar gör Robert Bergh och en vass spurt levererade även Hands Down D.E. till andraplatsen. De två främsta fångade in ledande Don Cash som ryckte undan men stumnade till slut och blev trea.
Storfavoriten Global Agreement hade inga problem att ta hem V75-5 för sin tränare Peter Untersteiner. Det kostade 1.10 första 500 för att nå ledningen men sedan kunde hästen dämpa tempot rejält på mellanvarvet. Efter ett avslutande varv på 1.11,4 var de övriga chanslösa och Global Agreement stack ifrån till en mycket lätt seger.
Sju rätt på V75 betalade 4907 kronor, sex rätt gav 70 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed fylls jackpoten på ytterligare till kommande lördag då det är V75 på Romme. Enligt ATG:s beräkningar ligger det då 60 miljoner kronor i sjurättspotten.

Michael Carlsson, Kanal 75


Halmstad och Romme var värd för V86 Super Days under måndagskvällen. Det blev en minst sagt favoritbetonad omgång där åtta..


Halmstad och Romme var värd för V86 Super Days under måndagskvällen. Det blev en minst sagt favoritbetonad omgång där åtta rätt betalade 536 kronor. Det blev ingen utdelning på varken sju eller sex rätt vilket innebär att de pengarna slussas vidare till Multijackpoten på onsdag. Innan kvällens omgång fanns det 35 miljoner kronor i åttarättspotten på onsdag men nu späddes den alltså på ytterligare.
När det gäller den sportsliga begivenheten så var det flera hästar som glänste i måndagens V86. Niky Flax imponerade hemma i Halmstad där han brisade runt ovalen på starka 1.11,3/1640a. Han öppnade snabbt från spår sju bakom bilen i V86-7 och Johan Untersteiner satsade hårt mot täten. Sedan fick Niky Flax bestämma tempot och när han sedan skruvade upp farten på slutrundan kunde ingen gå i närkamp. Han brisade undan till en riktigt fin seger över upploppet och rikstoton lär vara angeläget framöver för den flerfaldige V75-vinnaren.

Key Mom efter dramatisk inledning
Favoriterna angav tonen direkt på V86 där Key Mom och Carl Johan Jepson höll undan till en säker seger i inledningen. I en rörig inledning där flera hästar galopperade, och andrahandaren Amour A Belle blev störd till galopp när Thomas Uhrberg tog ledningen med Bahama Breeze. Men han släppte välvilligt när Jepson körde mot täten med favoriten Key Mom. Första halvvarvet travades efter 1.11 och det Jerry Riordan-tränade stoet höll säkert undan över upploppet.

Uppvisning av Chapuy
Chapuy hade uppvisning i V86-2 för sin tränare Åke Lindblom. Den V75-meriterade hästen var väldigt pigg och laddad bakom startbilen, och öppnade sin vana trogen snabbt och dök till ledningen. Chapuy drog undan i ett friskt tempo hela vägen och lämnade de övriga bakom sig med ett par längder. Omgångens största V86-favorit höll för trycket och segertiden blev fina 1.11,1/1640a. Fonda Boko följde med bra till andraplatsen ett par längder bakom och comebackande Deede Star avslutade bra till tredjeplatsen.

Rutger B.L. gjorde fjärde starten för Ulrika Sörensen och nu kom första segern. Tillsammans med Peter Untersteiner bakom sig i sulkyn för första gången blev det en säker seger från ledningen. Detta till tio gånger pengarna. Favoriten First One In fick en fin resa i andra par utvändigt och försökte in på upploppet men kunde aldrig koppla något grepp.

Titania I.S. tackade för fin resa
Emilia Leo serverade favoriten Titania I.S. en perfekt resa i rygg på ledaren i V86-4. Luckan kom som på beställning vid upploppets början och Titania I.S. tackade för det genom att spurta till en lätt seger den sista biten. Tvåan i mål, Helluva Am, höll bra som tvåa från ledningen. Det här var Titania I.S.:s tredje seger på de fyra senaste starterna. Samtiga har kommit ifrån rygg på ledaren för stoet som tränas av Gävle-amatören Hreggvidur Eyvindsson.
Det blev favoritseger även i V86-5 där Peter Untersteiner kunde forcera Look Håleryd tidigt till ledningen och sedan var han aldrig i förlustfara. Look Håleryd gled undan i säker stil över upploppet och vann lätt.

Danilo Brick övertygande i andra raka
Danilo Brick var med i Kriteriet för två år sedan efter att ha kvalat in via en andraplats i försöket bakom Campo Bahia. Han gorde comeback i juli efter ett långt uppehåll för en halsoperation och nu kom andra raka segern. Hästen gick också ett riktigt bra slutvarv där han från fjärde par utvändigt fick gå först i tredjespår dryga varvet kvar. Med i ryggen tassade favoriten Electrical Storm men den sistnämnde kunde inte utmana. Danilo Brick kopplade greppet in på upploppet och gick ifrån till en övertygande seger för Ulf Ohlsson. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.15,0/2640a.

Hands Down D.E. överlägsen och imponerade
En imponerad favoritseger avslutade V86 och det var Hands Down D.E. som imponerade stort för Oskar J Andersson. Eftern strulig förstasväng med störning och tredjespår, sändes han resolut fram utvändigt om ledaren. Hands Down D.E. lade sedan hård press på ledande Stonecapes Pecca under slutrundan. Den sistnämnda försvarade sig väl men mötte övermakten. Hands Down D.E. kopplade greppet in på upploppet och försvann ifrån till en överlägsen seger med gott om krafter kvar. Tränar gör Morten Pedersen i Norge.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-8 Rikard S Jansson 2140/5 D 0 20.0 1289
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-2 Rikard S Jansson 2140/8 C 5 20.6 392
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-8 Rikard S Jansson 2140/8 C 7 19.7 659
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-1 Rikard S Jansson 2140/10 B 0 19.0 431
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Rikard S Jansson 2140/8 D 0 19.3 519
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-3 Markus Hamberg 2160/8 C 5 18.1 287
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-5 Markus Hamberg 2140/9 D 0 17.3 467
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-9 Markus Hamberg 2100/9 B 1 16.2 55
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-5 Rikard S Jansson 2140/7 D 0 17.1 1124
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-9 Rikard S Jansson 2160/6 B 4 17.4 161
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-10 Rikard S Jansson 2160/13 A 3 20.0 66
2022-06-20 2022-06-20 Örebro-11 Rikard S Jansson 2140/1 D 6 16.9 252
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-8 Rikard S Jansson 2140/9 C 5 18.5 764
2022-05-11 2022-05-11 Solvalla-3 Rikard S Jansson 2140/7 C 0 18.4 1215
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-11 Rikard S Jansson 2140/6 D 4 17.4g 298
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-11 Rikard S Jansson 2140/4 D str
2022-03-20 2022-03-20 Romme-3 Rikard S Jansson 2160/14 B 6 18.1 356
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-9 Rikard S Jansson 2160/11 D 5 18.6 183
2022-02-16 2022-02-16 Solvalla-1 Rikard S Jansson 2140/10 D 4 19.8 587
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-5 Rikard S Jansson 2140/7 D 0 22.2 481
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-1 Rikard S Jansson 2140/12 D 0 22.3 806
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-2 Jorma Kontio 2140/2 C 4 19.2 165
2023-12-29 2023-12-29 Romme-6 Rikard S Jansson 2140/6 D 8 15.9 515
2023-12-15 2023-12-15 Romme-3 Agnes Larsson 2140/4 B 2 16.5 172
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-7 Rikard S Jansson 2140/3 C 3 17.4 65
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-9 Åke Lindblom 2160/12 A 0 g 45
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-9 Åke Lindblom 2100/2 B 3 16.7 29
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-9 Markus Hamberg 2140/1 C 0 16.3 1089
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-7 Markus Hamberg 2160/5 D 0 g 154
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-10 Markus Hamberg 2140/3 A 6 16.3 20
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-9 Markus Hamberg 1640/1 C 3 15.5 26
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-8 Markus Hamberg 2140/8 C 3 16.0 462
2023-03-21 2023-03-21 Eskilstuna-2 Markus Hamberg 2140/1 D 6 15.8g 712
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-7 Markus Hamberg 1640/12 D 0 15.9 457
2023-02-17 2023-02-17 Romme-5 Markus Hamberg 2140/4 D 6 18.3 341
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-4 Markus Hamberg 2640/8 D 0 20.0 216
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-2 Magnus Jakobsson 2100/2 D 2 16.9 100
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-3 Markus Hamberg 2140/5 C 2 19.2g 70
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-5 Jonathan Carre 2140/5 B 4 19.6g 33
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-7 Agnes Larsson 2140/4 D 0 g 43
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-2 Jenny Brunzell 2140/3 C 1 19.9 75
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-2 Julia Smedman 2140/5 C 3 17.6 36ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se