Great King Wine travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Great King Wine travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Great King Wine har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Great King Wine har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Great King Wine


Onsdagens V86-omgång delades mellan Jägersro och Solvalla. Vi fick se flera fina prestationer men en av de bästa kom i den avslutande avdelninge..


Onsdagens V86-omgång delades mellan Jägersro och Solvalla. Vi fick se flera fina prestationer men en av de bästa kom i den avslutande avdelningen. Favoriten Deep Pockets avslutade fjolåret med fyra raka segrar. Nu var det årsdebut efter flera månaders uppehåll och dessutom skor på hovarna. Men trots det levererade Deep Pockets igen och svarade för en femstjärnig insats. Erik Adielsson laddade från start med Deep Pockets som hade sjättespår bakom bilen över kort distans. Hästen öppnade sylvasst i en mycket tuff inledning och tog ledningen i första sväng. Men trots det hårda inledningstempot gled Deep Pockets bara undan över upploppet och tog en imponerande seger. Vinnartiden skrevs till 1.12,6/1640a. Tränar gör Solvallas Svante Båth.
- Han har en sån fingertoppskänsla Svante. Hästen gick med skor i dag och lite öppet huvudlag och ändå är han redo att göra en sådan här prestation i årsdebuten. Det är läckert, berömde Erik Adielsson.
- Han gjorde det bra förra året men nu har han jobbat upp styrkan under vintern och han hade inte klarat av det här förra året med skor. I första sväng gick det otroligt fort och det kändes som att nu hamnar vi i Bromsten. Jag fattar faktiskt inte hur han redde ut det men han tog svängen på rätt sätt.
- Det normala är att hästen är vassare utan skor och tar han det här loppet på rätt sätt blir det spännande framöver. Han var inte supertrimmad till det här loppet och går normalt sett framåt. Han måste visa lite mer för att jag ska tro att han ska slå de allra bästa. Men han har tagit stora steg under vintern och jag håller det inte för helt otroligt att han tar upp kampen med de bästa, fortsatte Adielsson.

”Quattro Töll var riktigt vass i dag”
I V86-inledningen svarade Quattro Töll för en strålande insats när han vann efter en tuff öppning. Från spår sju bakom bilen laddade Thomas Uhrberg allt som gick och Quattro Töll flög till ledningen i en mycket snabb öppning, 1.04 första fyrahundra metrarna. Han fick även en tryckare till runt kurvan av Key Largo i svängen men Thomas Uhrberg hade bestämt sig för att köra i ledningen. Hästen höll sedan undan till en knapp men säker seger före en mycket vasst spurtande Ferry Boko som blev hindrad av en galopperande Brosa Am runt slutkurvan. Segertiden blev 1.13,7/1640a under krävande förhållanden med hård blåst.
- Jag är jättenöjd med honom. Det är inte bara att ta ledningen från spår sju för det kostar ju mycket att köra förbi de andra från början. Sedan fick jag en tryckare till i första sväng. Han var riktigt vass i dag, berömde Thomas Uhrbergs som även tränar hästen.

Storfavoriten svek - Herrera Boko skrällde
Det blev stort favoritfall i den andra V86-avdelningen när Ritchie Ås föll. Andrahandsfavoriten Chieftain Takoda drog undan i ledningen för Per Lennartsson, samtidigt som storfavoriten Ritchie Ås låg som första häst i andraspår en bit ner i fältet. Rithcie Ås fick aldrig kontakt med täthästarna och var tidigt slagen och inte som bäst för dagen. Istället spurtade Herrera Boko bäst för Jorma Kontio och skrällen var ett faktum till tolv gånger pengarna. Tränar gör den finska amatören Katja Melkko.

Dante Kolgjinis största seger
Stall Kolgjini bra form på hästarna och i den tredje V86-avdelningen styrde Dante Kolgjini in Terminator Face till andra raka segern. Det var stenhårt tempo i täten där det växelkördes om ledningen och favoriten Tagit Woodland fick öppna för tufft. Det gynnade hästarna en bit ner i fältet och det var Romeo och Terminator Face som gjorde upp till slut. Det längsta strået drog Kolgjini-hästen som var starkast den sista biten. Det var också en av de roligaste kusksegrarna för Dante Kolgjini.
- Det får jag nog säga förutom min första seger för fyra år sedan när jag vann mitt första lopp. Men rent premiemässigt med 70 000 kronor i förstapris och att det var V86 så är det min största seger. Jag passar faktiskt den här hästen själv och det är riktigt kul att han har börjat att gå riktigt bra. Han är underskattad men har en ruskig inställning och ger aldrig upp, sa Dante Kolgjini.

Favoriten var bara bäst
Det blev favoritseger i den fjärde V86-avdelningen där Jaguar Tooma bara var bäst i loppet. Efter att det körts tufft framme i täten så hade ingen något svar när Ulf Eriksson lossade iväg Jaguar Tooma runt sista sväng och när han kom farande in på upploppet kopplade han enkelt greppet.
- Jag låg lite lågt innan för jag visste inte riktigt vad jag hade hästen. Men han var betydligt bättre i dag än senast och finare i travet, sa tränaren Björn Röcklinger.

Sevilla besegrade Everton
Everton och Sevilla är inte bara två toppfotbollslag.
De är även två mycket bra hästar som gjorde upp i en härlig duell i den femte avdelningen.
Vann gjorde Sevilla efter en taktisk triumf av Joakim Lövgren. Han körde till ledningen mitt i loppet och skaffade därmed sig ett försprång gentemot favoriten Everton. Den sistnämnde hade dock otur i slutkurvan när framförvarande häst galopperade och vinglade ut. Det gjorde att Everton blev generad och tappade fart. Samtidigt i det läget ryckte Joakim Lövgren undan med Sevilla och det kan mycket väl ha varit det som var vinstgivande. Sevilla höll till en säker seger före en mycket bra spurtande Everton.
- Det var en toppinsats, sa Joakim Lövgren.

Skräll i amatörloppet
V86-6 var Gösta Nordins lopp, ett amatörlopp, där det blev en rejäl skräll. Johan Carlfjord styrde in Leon efter en perfekt resa i rygg på ledaren. När ledarhästen galopperade kunde Carlfjord styra rakt fram och han kom in på upploppet i en klar ledning. Favoriten O.P.Q.C. avslutade jättebra efter trafikproblem men kunde inte nå fram till Leon som höll undan precis.

Great King Wine slog av storfavoriten på mållinjen
V86-omgångens största favorit Frankie Bodde åkte dit precis på mållinjen i den sjunde avdelningen. Det var Great King Wine som slog av storfavoriten efter en mycket stark avslutning. Great King Wine satt i fjärde par utvändigt och fick gå själv via tredjespår sista sjuhundra metrarna. Den Admir Zukanovic-tränade hästen hann fram precis för Stefan Söderkvist.
- Han var jättebra och fick börja lägga spelen redan på sista långsidan. Han var tapper och en riktig löphäst, berömde Söderkvist.
Efter flera favoritfall blev utdelningen för åtta rätt på V86 278 091 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Utdelningsrekordet på V75 är 67,3 miljoner kronor. På lördag kan det nästan dubblas. Blir man ensam om sju rätt uppgår bel..


Utdelningsrekordet på V75 är 67,3 miljoner kronor. På lördag kan det nästan dubblas. Blir man ensam om sju rätt uppgår belöningen till över 120 miljoner kronor.
- Skulle jag vinna så mycket pengar skulle jag nog ta en djävulsk lång semester, säger Admir Zukanovic.
På lördag åker han från gården utanför Kungsbacka till Eskilstuna, en resa på över 40 mil, för att starta en häst i V75. I ett av omgångens tre vidöppna 15-hästarslopp har han formstarke Great King Wine (V75-2) till start. När femåringen gästade Eskilstuna i augusti rundade han till seger från fjärde par utvändigt.
- Då gick det 1.10 eller något sådant första varvet och han satt och gottade sig där bak. När han sedan styrde på var det ”one horse-show”, minns Admir Zukanovic.

Utvecklas för varje start
Den här gången lär Great King Wine inledningsvis hamna ännu längre ner i fältet. Han startar nämligen från 40 meters tillägg med 15 på nummerbrickan. Senast hade hästen också dubbla tillägg och höll då starkt som fyra efter en stor del av loppet som första häst i andraspår och slutkurvan ute i tredjespår.
- Han är en häst med hög lägstanivå och jag tycker att han sakta men säkert utvecklas för varje start. Han har varit fin i träningen efter senast och det är därför vi har anmält till det här loppet som jag tror kan passa honom.
Hur ser du på loppet?
- Det är många hästar i vägen... Men kusken får agera utifrån hur det utvecklar sig. Hästen är van att runda många hästar och så länge det inte blir allt för mycket trafik på vägen ska han vara med där framme någonstans.
Gör du några ändringar utöver kusken?
- Vi kör som tidigare med vanligt vagn, barfota fram och öppet huvudlag.
Mats E Djuse kör hästen för första gången. Är ny kusk något orosmoln?
- Det tycker jag inte. När nya kuskar har hoppat upp tidigare har det gått galant och Mats är duktig.
Vilket råd ger du till jackpotsuktande vänner och bekanta när de frågar om chansen?
- Att det är ett lärlingslopp, så strecka på, säger Zukanovic och skrattar.
- Det är svårt att runda från dubbla tillägg men jag har absolut en bra häst som höjer sig över mängden i fältet.

Ola Johansson, Kanal 75


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins ..


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.
Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins Carl Philips Jubileumspokal en av banans festligare under året då våren hyllas.
Nu blev det blött, kallt och smutsigt. En decimeter snö föll under morgonen och några av de tävlande hade till och med problem med att ta sig till banan.
Peter Untersteiner rullade från Halmstad med hedershästen Poet Broline som årsdebuterade i Prins Carl Philips Jubileumspokal.
En kvarts miljon väntade vinnaren och loppet kom att avgöras i starten.
Femåringstoppar som Twister Bi och Target Kronos utmanade men kunde inte sticka upp mot andrahandsfavoriten.
Poet Broline satt i ledningen direkt och när Peter Untersteiner dessutom fick bestämma en del där framme gjorde det inget att hästen från Halmstad led av ringrost.
Första starten sedan i december slutade med seger med marginalen huvud och hals mot favoritspelade Twister Bi som var tapper utvändigt ledaren.
- Det är något grymt vad han flyger när startbilen släpper. Han accelerarar något onormalt mycket första 50 meterna och startsnabbheten gör att han ofta får bra löpningar, sa segerkusken Peter Untersteiner.

”Hoppfull under vägen”
Poet Broline travade de 1640 meterna på 1.11,4 på den av regn hårda banan i årsdebuten.
- Jag fick köra mitt eget tempo och jag blev hoppfull under vägen då han sprang och klippte med öronen. Det blev segt sista 100 men vi hann ju undan och årsdebuten kunde inte ha slutat bättre, sa Untersteiner.
Startblixten vann Kungapokalen under fjolåret och rundade av med seger i italienska fyraåringsloppet Gran Premio Continentale. Två spetsviktorior.
- Han är inne på sin tredje kanonsäsong. Det finns en hel del lopp numera för femåringarna och vi siktar på dem i första hand i år, sa Peter Untersteiner.

Starkt av Pasithea
Ett rumphugget rubriklopp för femåriga ston inledde omgången på Färjestadstravet.
Hästar ströks nämligen en efter en under veckan och med fina djur som stochampionatvinnaren Galactica, Treasure Kronos och In Toto Sund borta ur bilden seglade Pasithea Face upp som dagens största V75-favorit.
Allt ändade med en styrkedemonstration av det Lutfi Kolgjini-tränade stoet.
Adrian Kolgjini lyfte ut direkt kort efter start och satte av mot ledningen. Efter lite kubbning som kostade 1.11,0 första 500 kom så Pasithea Face till den åtråvärda piken efter 600 körda.

”Slå upp de djä…”
Det starka stoet ska köras ”på knock” och genom den sista kurvan drog Adrian Kolgjini undan och ruskade av sig allt vad motstånd hette.
Segertiden i Folke Hjalmarssons Minneslopp skrevs till fina 1.13,5 över 2140 meter, bilstart.
- Det var tråkigt att tre ströks - för jag hade sett fram emot att slå upp de djävlarna, sa Kolgjini illmarigt leende. Hon har inte riktigt fått sätta pricken över i ännu. Men hon kommer att göra det, för det här är något alldeles extra, sa Adrian Kolgjini.
Ägaren Anders Ström berättade att Pasithea Face eventuellt ska anmälas till Lovely Godivas Minne på Åby 29 april och att det därefter blir tävlande i USA i sommar.
Stoet övergår i Jimmy Takters regi och är anmäld till flera stora lopp over there.

I övrigt noterade vi att…
…Adrian Kolgjini blev dubbelsegrare på V75. En offensiv igen, nu med Like A Star som forcerades till täten 1500 meter från mål och sedan grillade utvändige favoriten Schatzi Fayline och stack undan. Överbetyg till Like A Star i Diamantstoet (tillika Top 7-loppet).
…trekilometersloppet (V75-6) blev en uppgörelse mellan de tre mest betrodda. Joakim Lövgren satt stilla med Alfas da Vinci ända till den sista bortre långsidan vilket blev avgörande. Fuxen avslutade fint och segrade närmast före Candor Hall. Favoriten Djali Boko galopperade i spets som slagen i början av upploppet.
...det var stenhårt i mål i lärlingsloppet. Målfotot visade att storskrällen (spelad på två procent) Rekord Rune och 24-årige Cracchiolo Christian var först i mål. Rekord Rune serverades en smygare och fritt blev det inte förrän kort före mål.
- Det här är otroligt stort, speciellt med den här hästen som jag följt från han var föl och fått börja köra på slutet, sa segerkusken som jobbar hos amatören Fredrik Steffensen på Åby.
…nioårige kallblodsvalacken Gärdsjö Aragon tog karriärens och även årets andra V75-seger i Th Egnells Memorial. Förra gången det begav sig var i januari. Då som nu satt lärlingen Billy Svedlund i sulkyn. Segerreceptet den här gången var ledningen från start till mål. Krister Palm från Gävle tränar.
…Åbytränaren Admir Zukanovic tog hem Copiads Segerpokal med Great King Wine. Stefan Söderkvist satt bakom fyraåringen.
…det vankas V75 igen redan på söndag (Påskdagen) då dalabanan Rommetravet tar emot. Utdelningen för sju rätt på långfredagen blev 250 411 kronor, sex rätt gav 1 701 kronor och fem rätt 119 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


För fem år sedan började Admir Zukanovic hos hårdsatsande stall Denco i Fjärås, söder om Kungsbacka.Men trots att han styr..


För fem år sedan började Admir Zukanovic hos hårdsatsande stall Denco i Fjärås, söder om Kungsbacka.
Men trots att han styrt verksamheten där sedan dess är det inte förrän i fjol han fick ansvaret på riktigt.
Som officiell tränare.
- Egentligen jobbar jag på samma sätt som jag alltid har gjort. Skillnaden är väl att jag hade en dialog med Veijo förut och att han var här och körde två dagar i veckan. Nu sköter jag mig själv och har andra människor i min närhet som jag delar mina tankar med, bland annat Stefan, säger Zukanovic.
Stefan heter Söderkvist och är ordinarie kusk på hästarna.
Veijo har efternamnet Heiskanen och är en av västkustens dominerande tränare.
Under flera år hade han stall Denco under sitt paraply, men sedan i fjol är det alltså Zukanovics namn som syns när hästarna startar.
- Det är klart att det känns lite annorlunda, speciellt i början. Just att få läsa sitt eget namn i tidningar och på nätet. Det gör att man blir lite extra stolt när det går bra. Sedan märker man en skillnad hos folk som inte riktigt känner till travsporten, det är fler som vet vem jag är nu.

Hamnade utanför V75-kupongen
Och ännu fler kan nog lära sig namnet Zukanovic på lördag.
Efter en debutsäsong han själv beskriver som ”godkänd, men det kunde varit bättre” med 4,6 miljoner intränat och E3-vinsten med Donatello Sisu som höjdpunkt, har 2017 börjat strålande med seger i var fjärde start.
Till Axevalla skickar man sina formstarkaste kort i vad som kunde ha varit fem V75-hästar.
- Ja, nu flyttades ju bronsdivisionen utanför kupongen och där har jag kanske min allra bästa chans i Valentino Strix. Han var strålande senast och fungerade perfekt på ny balans. Men jag har fortfarande tre fina V75-chanser, säger Zukanovic och åsyftar 2 Calypso Am (V75-1), 1 Persimmon Face (V75-5) och 11 Great King Wine (V75-6).
Det är hästarna som burit upp mycket av stallets fina siffror i år.
Calypso ståtar med två raka segrar.
Persimmon har vunnit fyra av sina fem senaste.
Great King Wine spräckte segernollan i senaste starten.
- Jag har svårt att skilja dem åt och håller det som tre fina chanser. Alla har form nog att vinna om det klaffar på vägen. Jag har aldrig tagit en V75-dubbel förut, men med lite tur kanske det kan vara dags på lördag. Man hoppas i alla fall.

Det här berättar Admir Zukanovic om sina V75-hästar:
- 2 Calypso Am (V75-1) kvalade på 1.18-tid i april som treåring och kändes som en riktig flygmaskin, men fick tidiga halsproblem som vi fick operera. Sedan har han tagit tid sig, mycket på grund av att han är så stor och förhoppningen är att den riktiga utvecklingen ska komma i år. Inför näst senaste starten skodde jag om honom från järn- till pg-skor fram och från brodd till greppskor bak. Det har verkligen fallit väl ut och i samband med att han också hittat formen har framgångarna kommit. Senast var han emellertid lite väl på hugget, Stefan sade att han satt med björntag till 600 kvar och att det var många år sedan han fick göra det i ett lopp. Vad det berodde på är svårt att peka på, kanske är det bara ett formtecken, men vi kommer att värma lugnare den här gången med förhoppningen att han ska bli mer reglerbar. Vi ändrar inget och det är en häst som tål att gå fram och göra jobbet själv om så krävs.
- 1 Persimmon Face (V75-5) var också för laddad senast. Jag kände redan i värmningen att han inte riktigt var sig själv och i loppen var Stefan mest passagerare innan galoppen kom. Hästen var behandlad inför det och känns väldigt fräsch för dagen så jag är övertygat om att felet var mentalt, han var helt enkelt inte i balans för dagen. Även han kommer att värmas lugnare på lördag för att undvika att det händer igen. Taktiken är given härifrån, vi laddar för spets och skulle vi nå dit är mycket vunnet. Jag hade lättat honom i balansen fram senast, men nu lutar det åt att jag återgår till samma skor som han tog sina fyra raka segrar med.
- 11 Great King Wine (V75-6) fick äntligen vinna senast och jag tycker att det var mycket välförtjänt. Han öppnade snabbt då och härifrån måste vi ladda det som går från start. I bästa fall bär det av hela vägen till ledningen och i sådana fall vill jag att han körs där. Hästen har aldrig gått i den positionen förut. Jag hade lättat även honom i balansen senast och tyckte att han såg klart rappare ut, speciellt från början. Det blir samma skoning nu och dessutom rycktussar. Vi hade dem i för första gången senast, men behövde aldrig använda dem. Det har jag däremot gjort i träning hemma och då bokstavligt exploderade han. Jag tycker att uppgiften ser spännande ut. Vi bytte till vanlig vagn senast och fortsätter med den.
- 5 Orizzonte Trio (V75-7) har jag inte samma förväntningar på. Han är blixtsnabb från start så planen är att försöka samla startpoäng för att komma med till supersprinten under elitloppshelgen. Här blir det ledningen, men sedan släpper vi till den som kommer först och hoppas kunna lifta med till fina pengar. 

Robin Johansson, Kanal 75


1 december infördes skotvång på landets travbanor.Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att t&aum..


1 december infördes skotvång på landets travbanor.
Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att tävla barfota.
Vissa hanterar det utmärkt, andra hämmas kraftigt.
Samtidigt blir det förstås en konkurrensfördel för de som alltid tävlar med skor.
På travfakta.se finns sammanställningar av samtliga V75-hästars resultat med olika balans.
Vi har tagit hästarnas placeringar med skor runt om och jämfört med deras totala resultat. Det ger en ”skokvot” där hästar som nått bättre resultat med skor får ett positivt tal och tvärtom.
Hästar som tävlat med skor runt om i samtliga starter hamnar under rubriken ”Alltid skor”.
För att räknas med i statistiken krävs att hästen gjort minst fem starter i Sverige och minst 20 procent av karriärens starter med skor runt om, hästar som inte uppfyller detta hamnar under kategorin ”Osynade”.
Endast hästar med sämre resultat med skor jämfört med annan balans kan hamna under ”Mest missgynnade” och tvärtom.

Tungbaneexperterna
Det varierande vädret i Karlstad under veckan har dessutom gett banarbetarna extra huvudbry. Den normalt vindsnabba ovalen riskerar att bli tungsprungen varför vi också tagit en titt på hästarnas resultat vid krävande förutsättningar.
Under rubriken ”tungbaneplus” har vi placerat hästar som bevisat att de hanterar svårsprungna förhållanden.
Förutsättningen för att hamna där är att resultaten på ”tung” eller ”något tung” bana är påtagligt bättre än hästarnas statistik på normalt underlag.
Eftersom travfakta.se bara för statistik för svenska banor finns inga utländska starter med som underlag.

V75-1

Mest gynnade:
2 Azzaro la Marc +13
11 Global Signature +5

Mest missgynnade:
6 Gossip’s Cash -45
10 Quantum Blues -37
12 Van Figo -36

Alltid skor:
1 Tobago Bay
3 Thomson
4 Spotlite Son M.L
9 Västerbo Highscore

Tungbaneplus:
1 Tobago Bay
8 Test Drive


V75-2

Mest gynnade:
7 Fender +29
10 Sot +12
2 Hibokongen +5

Mest missgynnade:
14 Finnskog Fokus -18
1 Mjölner Spik -13
13 Gangtrött -12

Osynade:
11 Myhreng Brage

Tungbaneplus:
1 Mjölner Spik
5 Remkvikk
7 Fender
11 Myhreng Brage


V75-3

Mest gynnade:
4 On Track Piraten +30
6 Fly the World +25
2 Candor Hall +20

Mest missgynnade:
Ingen

Osynade:
3 Royal Ice
7 Increased Workload
8 Anna Mix

Tungbaneplus:
2 Candor Hall
6 Fly the World
7 Increased Workload


V75-4

Mest gynnade:
5 Algot Zonett +24
7 Baron Gift +21
10 Ragazzo da Sopra, 12 Great King Wine +5

Mest missgynnade:
6 Sir Henry P.Hill -12
1 Perfect Dynamite -11
3 Davy Jones Sisu -4

Osynade:
8 Pacific W.F.
11 Dream of Winner

Alltid skor:
2 Handsome Brad
9 Stepping Spaceboy

Tungbaneplus:
3 Davy Jones Sisu
5 Algot Zonett


V75-5

Mest gynnade:
2 Mellby Drake +25
3 Hawk Cliff +19
8 Brilliance +18

Mest missgynnade:
5 Hot Pride -8

Osynade:
11 Sapajou

Alltid skor:
1 Alleyeson
6 Partizan Face

Tungbaneplus:
2 Mellby Drake
5 Hot Pride


V75-6

Mest gynnade:
1 Mountain Clever +17
10 Royal Prince +16
3 Bella Beluga +15

Mest missgynnade:
8 Aron Palema -58
5 Da Vinci Boko -51
11 Tudor Kronos -47

Tungbaneplus:
8 Aron Palema
9 Limoncelli
10 Royal Prince
11 Tudor Kronos


V75-7

Mest gynnade:
7 Officer C.D. +29
12 Orion Tilly +24
3 Top of the World +21

Mest missgynnade:
11 Fossens Bonus -58
1 Next to None Sib -42
2 Pippi -28

Osynade:
6 Gross Weight
10 Furious Francis

Tungbaneplus:
4 Beppe Am
5 Paparazzi M.
12 Orion Tilly

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 1640/1 0 g 80
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Stefan Söderkvist 2640/7 C 3 15.3 153
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-8 Johnny Takter 2140/12 C 6 15.6 129
2016-12-01 2016-12-01 Åby-9 Stefan Söderkvist 2640/8 B 3 16.4 31
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/8 C 3 13.5 450
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Stefan Söderkvist 2640/10 D 6 14.4 90
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 Stefan Söderkvist 2640/5 C 2 15.6 83
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 2640/9 B 3 15.6g 112
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-4 Stefan Söderkvist 2160/8 A 4 16.2 42
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-9 Stefan Söderkvist 2140/7 C 6 16.1 725
2016-05-19 2016-05-19 Åby-5 Stefan Söderkvist 2140/9 D 3 14.3 220
2016-04-29 2016-04-29 Åby-1 Stefan Söderkvist 2140/7 D 0 16.6g 274
2017-11-29 2017-11-29 Åby-9 Stefan Söderkvist 3140/2 C 0 16.1 59
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-6 Örjan Kihlström 2100/10 C 0 75
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-7 Stefan Söderkvist 2140/10 B 1 13.9 39
2017-09-27 2017-09-27 Åby-6 Stefan Söderkvist 2140/4 C 5 14.1 57
2017-09-14 2017-09-14 Åby-8 Stefan Söderkvist 2640/4 D 0 14.6 189
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-5 Stefan Söderkvist 2160/9 B str
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Stefan Söderkvist 2640/6 C 0 g 399
2017-08-12 2017-08-12 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/5 D 3 12.7 838
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Stefan Söderkvist 2140/3 D 0 13.4 677
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Stefan Söderkvist 2140/10 B 0 16.0 106
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Stefan Söderkvist 2140/6 D 0 13.0 217
2017-05-13 2017-05-13 Åby-10 Stefan Söderkvist 2140/3 C 2 12.7 152
2017-04-28 2017-04-28 Åby-5 Stefan Söderkvist 2140/1 B 0 g 139
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-8 Stefan Söderkvist 2160/10 C 1 14.4 95
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Stefan Söderkvist 2640/10 C 2 14.9 39
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Stefan Söderkvist 2640/12 C 2 15.4 91
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-10 Stefan Söderkvist 2660/11 B 0 g 91
2017-02-02 2017-02-02 Åby-8 Stefan Söderkvist 2640/4 B 1 16.2 85
2018-12-15 2018-12-15 Åby-5 Kaj Widell 2640/3 B 0 14.7 342
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Stefan Söderkvist 2140/6 A 5 13.9 71
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Mats E Djuse 2180/15 A 0 14.7 44
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Stefan Söderkvist 2680/13 A 4 13.8 90
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-9 Stefan Söderkvist 2140/10 D 5 12.4 137
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Stefan Söderkvist 2140/5 C 2 12.3 46
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-3 Stefan Söderkvist 2140/4 C 3 12.9 61
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-8 Stefan Söderkvist 2140/11 B 1 12.3 77
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-4 Stefan Söderkvist 2640/11 A 2 14.2 56
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Anders Eriksson 2660/12 A 2 14.6 66
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-10 Stefan Söderkvist 2140/5 D 0 124
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Stefan Söderkvist 2640/11 D 2 13.0 374
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Stefan Söderkvist 2140/10 A 1 12.6 63
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Stefan Söderkvist 2640/12 C 6 13.2 791
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2640/7 C 0 14.8 240
2018-03-22 2018-03-22 Åby-9 Stefan Söderkvist 2640/1 C 2 14.8 62
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-8 Stefan Söderkvist 2140/5 C str
2018-02-22 2018-02-22 Åby-8 Johnny Takter 2640/4 C 1 14.6 42
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Stefan Söderkvist 2640/1 C 5 15.3 29
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-9 Stefan Söderkvist 2140/3 B 1 15.7 24
2019-05-11 2019-05-11 Åby-9 Stefan Söderkvist 2640/11 C str
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Stefan Söderkvist 2140/5 B 6 13.7g 179
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-11 Stefan Söderkvist 2140/2 A 2 12.5 60
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 3180/13 A 2 15.4 19
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2140/10 B 1 13.2 45
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Stefan Söderkvist 2680/7 B 1 16.1 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se