Gravity Falls travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gravity Falls travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gravity Falls har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Gravity Falls har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Gravity Falls


Solvalla-tränaren höll sig väl framme i uttagningsloppen till årets första riktigt stora lopp för treåringarna, E3-finalern..


Solvalla-tränaren höll sig väl framme i uttagningsloppen till årets första riktigt stora lopp för treåringarna, E3-finalerna. Fattas bara annat än att ”Stospecialisten” tog en dubbelseger i stoklassen när både Flash Am och Aleppo Pine tog övertygande segrar. Dessutom kvalade Concrete Dee in till finalen för hingstar och valacker via en tredjeplats. På lördag väntar finalerna på Färjestad med 925 000 kronor i förstapris i respektive lopp.
- Det känns jättekul och jag har två jättefina ston som har alla möjligheter att blanda sig i segerstriden. Jag tycker att båda två är ganska likvärdiga och den som har bäst dagsform är den som har bäst chans. Om det sedan räcker för att vinna återstår att se, men jag måste tro att de är med och krigar om segern. Jag åker till travet på lördag med en bra känsla, säger Roger Walmann.

”Två olika hästar”
I Stofinalen är det Flash Am, som har tagit tre segrar och ett andrapris på fyra starter, samt Aleppo Pine som har vunnit fyra lopp på fem starter. Båda hästarna vann sina uttagningslopp hur enkelt som helst.
- Det är inte så lätt att skilja dem åt så här tidigt på säsongen. De är två olika hästar. Aleppo Pine är den lite mer starkare medan lilla Flash är speedigare. Så här tidigt på året är det svårt att säga vem av dem som är bäst, menar Walmann.
Startsnabba Flash Am har ett drömläge med innerspår bakom bilen och körs av Örjan Kihlström som kvalade in henne. Aleppo Pine har bricka tre och körs av sin ordinarie kusk Kenneth Haugstad.

”Är helt enkelt en snabb häst”
- Flash Am (V75-2)
är en lättravande och lättplacerad liten häst som är startsnabb och speedig. Helt enkelt en snabb häst. Hon har gjort väldigt fina lopp och senast tycker jag att hon var väldigt alert som kunde speeda ifrån på det sättet på den tunga banan. Jag var väldigt glad att jag kunde välja innerspåret till henne och läget är helt perfekt. Det ska mycket till om någon av de andra ska kunna ta en längd på henne i starten. Hon är obesegrad i spets och blir hon överflyglad får man satsa på att hon får luckan till slut istället.

”Är mer rejäl och tål grovjobb”
- Aleppo Pine (V75-2)
är en stark häst och är väl lite mer rejäl och tål att göra mer grovjobb själv. Hon har visat sig vara komplett och har vunnit de loppen hon har kunnat vinna. Hon är den som har varit bäst hittills av mina två, men treåringarna utvecklas väldigt snabbt och olika den här tiden på året. Därför ska jag ärligt säga att jag har svårt att skilja på dem just i dagsläget. Hon fick ett fint lopp i försöket och var inte bottnad på något vis utan det fanns krafter kvar. Hästen är snabb ut men hon är inte lika snabb som Flash. Hon har ett bra läge och sitter bra på det direkt.
Gör du några ändringar i balans och utrustning?
- Jag har inte bestämt det så här tidigt i början av veckan. Jag vill köra lite med dem i två jobb och känna på dem innan jag bestämmer mig. Jag tror att båda skulle kunna gå barfota men jag vill som sagt avvakta veckans jobb först och även se hur banan är på lördag. Aleppo Pine gick med jänkarvagn för första gången senast och gör så igen, men jag tror inte att det blir jänkarvagn på Flash. Rycktussar går båda två med, säger Walmann.
Vad säger du om Concrete Dee som har spår tolv i E3-finalen i öppna klassen för hingstar och valacker.
- Concrete Dee (V75-7)
gjorde ett fint försök och gick så gott han kunde. Det är en stor och tung häst så han var missgynnad av den skitiga banan. Nu är det lite långsökt att han ska vara med och kriga om segern från spår tolv. Han är inte så långt kommen ännu och kan han vara trea, fyra har han gjort det bra.

”Väldigt fin form – slåss om segern”
Det är även V75-finaler under lördagen på Färjestad och Roger Walmann har ytterligare fem hästar med i de loppen. Så här kommenterar han deras möjligheter.
- King City (V75-1) var väldigt bra som tvåa i försök och final i Oslo senast. Men han står svårare inne nu i Silverdivisionen och 2100 meter är en liten nackdel. Han får nog satsa på en slant i första hand från spår åtta.
- Pythagoras Face (V75-3) gick helt okej i comebacken men behöver fler lopp i kroppen för att vinna då han har haft väldigt lite träning i sig.
- Gravity Falls (V75-5) var helt okej som fyra i Oslo senast men han har svårt att sticka nosen först och från bakspår får han smyga med och försöka tjäna lite pengar.
- Dom Perignon (V75-5) har jättefin form och rundade dem senast från bakspår över 1600 meter. Hästen har bra kapacitet och är i en relativt låg klass men att vinna en V75-final från spår elva är inte lätt. Han kan ändå vara med där framme om det klaffar.
- Urban Kronos (V75-6) har väldigt fin form och har tagit två raka segrar. Med en vettig ryggresa kan han absolut vara med och slåss om segern även här. I och för sig vann han från spets senast i Lindesberg men normalt sett vinner han sällan från ledningen och är klart bättre i ryggar, säger Roger Walmann.

Michael Carlsson, Kanal 75


Amatörtränaren Stefan Öhman har tränat hästar i hela sitt vuxna liv men aldrig haft en så bra som Titan Brodde. Efter fyra segrar..


Amatörtränaren Stefan Öhman har tränat hästar i hela sitt vuxna liv men aldrig haft en så bra som Titan Brodde.
Efter fyra segrar hos Stefan Melander valde Öhman att ta hem sin häst i slutet av förra sommaren och elva starter sedan dess har resulterat i sju segrar.
Titan Brodde hade inte startat sedan plumpen i V75-finalen annandag jul men spelades ändå till kvällens bjässe på V86-spelet (73 procent).
Etosha Boko överflyglade favoriten från start i sprinterloppet. Örjan Kihlström såg dock till att leta sig ut direkt när en konkurrent kom farande i spåren och återtog kommandot in på slutrundan.
Mattias Djuses Etosha Boko utmanade från ledarryggen den sista och var stor i nederlaget. Men segern alltså till Titan Brodde, på tiden 1.13,0 över 1640 meter autostart.
- Det vart ju lite skaplig körning från början och den här årstiden kan det sitta i benen till slut. Men han sträckte på sig bra ändå. Han har inte startat på ett tag hästen men verkar ha full form ändå, sa Örjan Kihlström.

Tre segrar till Kihlström
Kihlström tog sammanlagt tre segrar under kvällen. Inom ramen för V86 blev det ytterligare en triumf  och detta med Jim Oscarssons italienaren Velasquez Gar.
Andrahandsfavoriten blev grov störd i starten och hamnade sist felfri. På den sista bortre långsidan fick fyraåringen leta sig framåt i spåren och övertygade stort.
Tyske Thorsten Tietz har en klart duglig häst i Chichen Itza. Erik Adielsson satt bakom stoet som spillde mycket krafter i ledningen i hetsig stil och höll starkt till kort före mål.
I stället blev det en dubbelseger för stall Roger Walmann. Actual Star tackade för tempot och spurtade bra till seger för Kenneth Haugstad före Gravity Falls.
Jörgen Westholms stall har inlett 2018 på ett starkt sätt. I V86-avslutningen satte sig stallchefen själv upp och rattade överraskningen Sir Henry P.Hill till seger.
Westholm rundade fram utvändigt Reverend Wine 1200 meter från mål och Sir Henry P.Hill bara malde ner storfavoriten. En treprocentare på V86.

Läcker uppsyn 
Solvalla körde V86 tillsanmans med Bergsåker och i Sundsvall var förutsättningarna något kyligare med 15 minusgrader under kvällen (att jämföras med minus tre i Stockholm).
Knifetown Winner (61 procent) såg återigen väldigt bra ut och spårade V86-7 runt om för Nicklas Westerholm. Efter att ha fått bestämma stegade sexåringen undan till seger med fyra längder. Klart läcker uppsyn.
Rikard N Skoglund med Blue Line och Susanne H Osterling bakom storfavoriten Jeppas Picasson kubbades väldeliga längst framme i V86-1. 1.11,0 första 500 och tiden 1.13,6 på varvet på den hårda banan öppnade för köhästarna. Daniel Wäjersten fick draghjälp sista 700 med Hot Pride och lade enkelt fältet på rygg. Markus Pihlström tränar.
Ove A Lindqvist spårade V86-3 (en spår trappa) med Björn Räcklingers Bottnas Explosive. Det här var fyraåringens första seger i sjätte starten.

Borkfärgat i kalla
Efter strykningar gjorde 13 kallblod upp i V86:ans tredje avdelning. Jan Norberg körde till ledningen 700 meter från mål med betrodde Bonaldo men blev upphunnen kort före mål.
Rikard N Skoglund fick fin fart på överraskningen Troll Borken genom den sista kurvan och den borkfärgade sjuåringen såg strålande ut upploppet ner.
Amatören Håkan Berggren från Dannero tog över träningen i november i fjol och Troll Borken har nu tre segrar på fyra starter i nya regin. Rikard N Skoglund har suttit bakom vid samtliga.
26,9 miljoner spelades det V86 för denna storjackpotomgång. Åtta rätt på V86 delade ut556 844 kronor. Sju rätt gav 1533 kronor och sex rätt 102 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kvällens svettigaste insats på Solvalla kom i V86-avslutningen där Balfour svarade för en riktig kämpainsats. Robert Bergh har alltid ..


Kvällens svettigaste insats på Solvalla kom i V86-avslutningen där Balfour svarade för en riktig kämpainsats. Robert Bergh har alltid hållit sin franskfödde fux väldigt högt och haft honom som sin favorithäst i stallet. Balfour har haft en toppsäsong och vunnit storlopp i V75 och nu kom ytterligare en suverän fullträff. Han fick verkligen jobba för segern då han blev hängande i tredjespår i sjuhundra meter innan han nådde fram utvändigt om ledande Moni To Spare. Där utvändigt kämpade och slet Balfour resten av loppet och han kopplade greppet på ledaren in på upploppet. Han hade även mod och styrka att svara attackerande hästar ute i banan och höll precis undan före Charrua Forlan den sista biten. Segertiden blev 1.13,1 över distansen 2140 meter på den efter regnet kladdiga banan.
- Vilket svettigt lopp han gjorde i dag. Det som inte skulle gå snett gick snett under vägen. Han är alltid lite segare på tung bana då han får kämpa mer och han kämpade storstilat i dag, sa Robert Bergh.
- Det kändes sådär 50 kvar men han var enorm i dag och det är ett fantastiskt lopp han gör. Det var grymt att komma i mål som etta. Jag är enormt imponerad. Han har alltid haft en plats hos mig och det kommer han alltid att ha.

Segersviten sprack för en galopperande Coin Perdu
Den stora snackisen annars under kvällen på Solvalla var att omgångens megafavorit Coin Perdu förlorade för första gången i karriären. Han fick segerraden på nio raka bruten när han plötsligt galopperade i ledningen 100 meter kvar. Fram till dess hade han tidigt fått överta täten men fick rejäl press över sista bortre långsidan av Tasteofchocolatier. Coin Perdu såg dock ut att vara på väg mot segern när han plötsligt slog på en galopp för Erik Adielsson.
- Jag var egentligen aldrig toppnöjd med honom någon gång i loppet. Han hade inte den rytmen som han brukar ha. Det är svårt att säga om det beror på att det är mer material på banan. Jag vet inte om det är så och det är ingen ursäkt för han ska klara det. Eller så hade han en dålig dag. Han var aldrig klockren någon gång. Vi är besvikna alla, jag, tränaren och skötaren. Men det är kött och blod de här djuren, sa Erik Adielsson.

Formstallet Nurmos hade Party istället
Nu vann istället jätteskrällen Free To Party, streckad på mindre än en procent av insatsfördelningen på V86. Efter en resa i femte par utvändigt satt Jorma Kontio kvar i andraspår in i slutsvängen och sedan löste det sig perfekt med lucka trehundra meter kvar. När Free To Party fick fritt spelrum spurtade han mycket bra och vann närmast före stallkamraten Camaro Brick. Båda hästarna tränas av formtränaren nummer ett i trav-Sverige, Timo Nurmos.
- Vi hade tur i sista kurvan och kom fram i en bra placering trehundra kvar och kunde vänta. Jag kände 150 kvar att vi skulle vinna. Hästen har blivit bättre och bättre hela tiden, sa Jorma Kontio.

Världsrekord av Treasure Kronos
Treasure Kronos sprang världsrekord för femåriga ston när hon dundrade runt sina konkurrenter i Menhammar – Fillies and Mares – från 40 meters tillägg. Segertiden för det Jerry Riordan-tränade stoet blev 1.11,9 över distansen 2180 meter. Körande Christoffer Eriksson gjorde ett tidigt avancemang och svepte hela fältet till ledningen mitt i loppet. Treasure Kronos hade sedan inga problem att gå undan till en mycket lätt seger.
- De körde rätt så långsamt mitt i loppet och jag kunde attackera utan att det kostade alltför mycket och sedan är hon ju väldigt bra. Kanske inte i någon supersuperform men det var ett steg i rätt riktning. Hon vann på en väldigt bra tid på en bana som inte är alltför snabb, sa Christoffer Eriksson.
- Jag kan tänka mig att Jerry har lite matchningsplaner i Frankrike, hon visade att hon gick bra där i vintras.

Disco Volante genrepade inför derbykvalen
Ett perfekt genrep inför derbykvalen om två veckor blev det för Disco Volante som vann V86-7. Han öppnade snabbt till ledningen och drog sedan i ett jämnt och bra tempo. Över upploppet gällde det för Ulf Ohlsson att främst hålla inne Global Trust som satt fast i ryggen med massor av krafter kvar. Det lyckades och den Stefan Melander-tränade hästen höll även undan för attackerande Gravity Falls.
- Det är en jättefin häst och han kändes fin i dag också. Han var jättelugn och fin och gör det mesta rätt. Det var väl inga superkrafter kvar i mål men han har ju knappt startat på slutet och går säkert framåt med loppet i kroppen. Han lägger mycket mark under sig och det känns att det är en riktigt bra häst, sa Ulf Ohlsson.

Takter: ”Evin Boko en årgångshäst”
Evin Boko är ett jättefint treårssto som Timo Nurmos har höga tankar om. Hon tog en imponerande seger för Johnny Takter i Sommarfavoriten för ston. Takter lämnade andra par utvändigt och styrde fram utvändigt om ledande Kashmary Night efter ett varv. Redan i sista kurvan såg man att Hevin Boko var den starkaste och hon gled undan till en säker seger över upploppet och inkasserade 100 000 kronor.
- Det är en väldigt fin häst som har gått framåt väldigt mycket i de senaste starterna och avslutade jättefint i Mantorp senast, det var ett bra slutvarv. Hon är stark, har bra inställning och det känns att det är en årgångshäst, sa Johnny Takter.

Första segern för Zahara hos Goop
Zahara Goj inledde V86-omgången genom att leda från start till mål och vinna säkert i en snabb avslutning. Det var första segern i Björn Goops regi.
- Hon gick bra och jag är jättenöjd. Hon gick undan bra och när jag ryckte huvan så fortsatte hon även efter mål. Hon är fin på alla sätt och fin, sa Björn Goop.
Stig H Johansson-tränade Captain Knas var rejäl vid segern i V86-2 från dödens och plockade ner ledande Vincent Chase.
- Han var jätteduktig och visade verkligen fin inställning, berömde Erik Adielsson.

Holdyourhorses från dödens
Holdyourhorses, tränad av Svante Båth, var bara bäst i lärlingsloppet och avgjorde enkelt trots en tuff resa utvändigt om ledaren hela vägen.
- Han klev iväg bra från start och jag såg att det var flera invändigt som laddade värre och ville inte ge mig in i någon mjölksyrerush. Han är en stark häst och bra på att hålla farten. Vi kunde komma ner i andraspår innan svängen och glida ner i dödens. Jag kände att hästen var stark hela vägen och hade god tro. Det gällde att ta honom runt sista kurvan och sedan köra över upploppet. Det är en kapabel häst som har utvecklats under sommaren, sa Anders Eriksson.
Förutom det tunga favoritfallet av Coin Perdu så radade favoriterna upp sig inom V86. Åtta rätt betalade 15 918 kronor, sju rätt gav 67 kronor och det blev ingen utdelning på sex rätt. Det blir därmed jackpot nästa gång det är V86, vilket är om tre veckor. De två nästkomnande onsdagarna är det nämligen V75, först med Jubileumspokalen kommande onsdag på Solvalla och därefter derbykvalen på Jägersro veckan efter.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/7 C 5 17.1 78
2016-12-02 2016-12-02 Romme-8 Örjan Kihlström 2140/7 B 1 14.9 23
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/4 B 3 15.6 36
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 Kenneth Haugstad 2140/10 B 0 17.0 37
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 1640/2 A 0 g 21
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/6 B 3 14.1 46
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/2 A 2 14.3 19
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 Örjan Kihlström 1640/11 C 2 13.0 33
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/2 D str
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/2 C 2 16.2 23
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Örjan Kihlström 2140/8 B 0 g 40
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-2 Örjan Kihlström 2140/2 D 4 17.8g 25
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/5 A 5 15.9 17
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-10 Kenneth Haugstad 1640/10 B 2 12.7 77
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/9 B 3 16.1 38
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-4 Kenneth Haugstad 1640/7 A 2 13.8 20
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/5 B 4 14.5 14
2017-10-14 2017-10-14 Åby-9 Örjan Kihlström 2140/5 C 7 13.3g 75
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-4 Örjan Kihlström 1640/7 B 3 12.3 26
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/3 B 2 13.6 32
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-6 Örjan Kihlström 2640/8 C 0 14.4 623
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 2640/5 B 2 13.7 231
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-11 Örjan Kihlström 1640/9 B 0 13.0 90
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-8 Örjan Kihlström 2140/12 B 0 g 221
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Örjan Kihlström 2140/7 C 3 13.3 115
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 2140/1 D 6 12.7g 368
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-7 Kenneth Haugstad 2100/5 B 1 13.9 16
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 1640/11 C 0 13.0 220
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/11 B 6 14.1 85
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Kenneth Haugstad 2140/4 B 1 15.0 25
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2140/4 D 7 13.5 431
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/9 C 0 15.5 39
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-9 Kenneth Haugstad 1640/9 C 7 13.9 126
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Örjan Kihlström 1640/11 B 1 14.1 59
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/2 B 0 15.8 26
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2640/12 B str
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-6 Kim Eriksson 1640/11 D 0 13.9 280
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Kim Eriksson 2140/2 C 4 14.1 181
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/5 D 0 14.6 636
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Kenneth Haugstad 2140/8 C 0 14.6g 322
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-7 Kenneth Haugstad 2140/9 C 0 14.8 112
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-8 Örjan Kihlström 3140/3 D 6 16.7 85
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2140/12 C 0 13.9g 314
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-9 Kenneth Haugstad 2140/10 D 0 12.8 1096
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-13 Kenneth Haugstad 2100/6 C 4 14.0 125
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-9 Örjan Kihlström 2140/2 D 0 13.7g 167
2018-04-01 2018-04-01 Romme-10 Örjan Kihlström 2140/9 C 0 g 172
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-11 Kenneth Haugstad 1640/7 D 0 14.3 293
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/9 A 2 14.0 42
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/12 A 2 13.8 33
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Kenneth Haugstad 2140/1 C 4 14.8 89
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Kristian Lindberg 2140/3 D str
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Daniel Karlsson 2140/12 B 0 16.6 82
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 Daniel Karlsson 2640/11 D 0 18.3 2903
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-6 Thomas Dalborg 1640/11 D 0 15.8 1605
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-4 Marcus Hultman 2080/8 D 0 16.2 936
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Daniel Karlsson 2140/2 D 0 18.7g 741
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-4 Magnus Jakobsson 2640/6 D 0 17.4 665
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Thomas Martinsson 1680/2 D 0 20.9g 677
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-6 Peter Strömberg 2140/11 D 0 15.7g 1374
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-4 Peter Ådefors 2140/3 D 0 15.4 951
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-8 Peter Ådefors 2160/8 D 5 15.9g 555
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-4 Marcus Hultman 2080/1 D str
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-5 Kristian Lindberg 2100/7 D 0 g 390ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se