Granetta travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Granetta travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Granetta har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Granetta har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Granetta


Kallblodsstjärnan Tekno Odin, som fått en kanonstart i aveln, är såld till Sverige och köpare är hästens tidigare trän..


Kallblodsstjärnan Tekno Odin, som fått en kanonstart i aveln, är såld till Sverige och köpare är hästens tidigare tränare Jan-Olov Persson tillsammans med en investerare.
Det är norska travsiten trav365.no som avslöjar affären.
Tekno Odin har lagt tävlingsskorna på hyllan och han fick ihop totalt 72 segrar på 122 starter och tjänade drygt 11,1 miljoner kronor.
Öystein Tjomsland tränade Tekno Odin fram tills mitten av juli i fjol då Jan-Olov Persson fick ta över den rollen. Det blev dock endast två starter för Hagmyren-tränaren, som alltså nu köper den elvaårige hingsten tillsammans med en kompanjon.
Tekno Odin har fått en flygande start som avelshingst där helbröderna Tekno Eld och Eld Rask lyser starkast tillsammans med stoet Granetta.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Perfect Spirit en vinnare igenFyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till vinnaren var den givna höjdpunkten när Gävletravet firade 80 ..


Perfect Spirit en vinnare igenFyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till vinnaren var den givna höjdpunkten när Gävletravet firade 80 år på torsdagskvällen.
Med sju av nio deltagare födda i USA och lika många miljonärer var det upplagt för en fartfylld tillställning.
Så blev också fallet, trots att mer än halva fältet straffat ut sig med galopp innan det var färdigt.
Det började med att Snowstorm Hanover svarade spets mot Calle Crown, som högg i galopp.
Den förre släppte istället stallkamraten Zack’s Zoomer till front innan han själv tog till galoppen. Det gjorde även utvändigt travande King On The Hill vilket lämnade Stefan Melanders tredje häst Enterprise först i andraspår. Denne kopplade oväntat grepp på Zack’s Zoomer, som varvat på 1.10,1.
I skuggan av allt detta hade Örjan Kihlström serverat Perfect Spirit en behaglig ryggresa och när kullens dominant fick attackorder från andra par utvändigt syntes det direkt var segern skulle gå.
1.10,7/1 640 meter blev segertiden för hästen som är unik om att ha tagit trippeln Hambletonian, Kungapokalen och Sprintermästaren.
- Han har många strängar på sin lyra. Han kan öppna, kan speeda och är stark. Det fanns lite kräm kvar om det hade behövts, konstaterade körande Örjan Kihlström.
Skötaren Pär Pergenius fyllde i…
- Han har allt. Det är ingen vanlig häst, det märker man i jobben hemma.
…varpå tränaren Daniel Redén informerade om framtida matchning:
- Vi har siktat mot Breeders Crown, men det finns ett lopp i Tyskland också (Grosser Preis von Deutschland 14 oktober) som vi kanske ska sikta på först.

Första segern på fyra år
Hög klass höll även Gävletravets Jubileumslopp för kallblod.
Pydin pressade ledande favoriten Granetta i galopp halvvägs in i det tre varv långa loppet vilket kom att bädda för Bro Viking. Tomas Pettersson fann luckan från ledarryggen i slutsvängen och nioåringen såg närmast obrukad ut då han klev förbi till första segern sedan 2014.
Tränaren Fredrik Fransson lär inte behöva vänta lika länge på nästa triumf.
Mattias Djuses högkapable femåring Dartagnan Sisu avslutade en favoritbetonad V64-rad där det blev jackpot på fyra rätt. Det innebär att drygt en miljon kronor går vidare till fredagens tävlingar på Umåker.
 

Robin Johansson, Kanal 75


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand. Fyra barn p&ari..


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand.
Fyra barn på sju år – tvillingflickor 2013 - har det blivit då hon och maken Jimmy Jonsson bildat familj. Med yngsta barnet på två har paret kunnat börja jobba igen – heltid på Öystein Tjomslands svenska filial på Bergsåker.
- Ja, det är fulla dagar. Men jag har inte velat släppa hästarna, det är alldeles för roligt för det, säger Anna-Karin Jonsson.
Innan hon blev mamma både körde- och red hon en hel del och var en populär kusk i lärlingsloppet. Anna-Karin Jonsson växte upp i Norrbotten och flyttade ner till Sundsvall för jobbets skull som anställd av travtränaren Lars I Nilsson. Ulf Ohlsson har varit en annan arbetsgivare. 
Efter några nästan resultatlösa år som kusk och få starter börjar statistiken likna något igen. Anna-Karin har tagit fyra segrar, en andra och en tredjeplats på tio starter i år.
Tre av segrarna har kommit med svärfar Alf Jonssons kallblodiga sto Granetta. I juli fick hon chansen att köra Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb i ett uttagningslopp till Dam-SM hemma på Bergsåker.
- En mycket startsnabb häst som jag tog ledningen med och vi vann väldigt enkelt. Det kändes helt ”okört”, som man säger, en fin häst.

Känslan som med Airstrike
V86-omgången i Eskilstuna på onsdag lockar med en superjackpot och potentiella 18 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt.
4 Raja Ribb i V86-7 är ett givet streck. Ekipaget kommer att bli mycket påpassat i loppet - 2018 års Dam-SM-final med 100 000 kronor i förstapris.
Anna-Karin Jonsson har 47 segrar på 545 starter som facit i karriären och har varit med i Dam-SM vid två tidigare tillfällen med en tredjeplats som främsta merit.
- Bäst chans skulle jag väl ha haft med Airstrike (2005) som jag vann uttagningen med. Men jag hann bli avstängd före finalen, så det blev inget. Känslan då var också väldigt bra …och det är samma den här gången. Raja Ribb vann uttagningen väldigt lätt och vi fick ett bra läge nu. Så vi ser fram emot onsdagen, säger hon.

Skrällde i Sommartravet
Gävleproffset Kristofer Jansson köpte sexårige valacken Raja Ribb på internetauktion då hästen var tre år. Hästen hade då tagit en seger för uppfödaren Lutfi Kolgjini.
Hos Jansson har det blivit ytterligare tolv triumfer – varav den senaste var värd hela 300 000 kronor.
Tomas Pettersson körde Raja Ribb till seger i Sommartravets final i V75 i Rättvik. Gävletränarens största seger så här lång i karriären.
- Han har ju utvecklats hela tiden hos oss. Jag kände direkt den första vintern att det var en rejäl häst. Det bara gällde att få bort de där galopperna han sysslade med som treåring. Han var riktigt bra i Rättvik och om jag känner honom rätt kommer han att vara ännu bättre på onsdag, säger Kristofer Jansson.
Raja Ribb stod tufft inne i Sommartravets final med endast 40 000 kronor över en av tilläggsgränserna och slog några riktigt bra. Men han är ännu bättre nu alltså?
- Det har visat sig att han är som bäst då han ”tömts” riktigt i någon start. Han är inte som vanliga hästar att det kan sätta sig i huvudet när det blir lite tufft. Före den finalen hade han fått tre lopp då han gått i mål med gott om krafter och inte alls fått ta ut sig. Nu senast blev det en rejäl tömning och det gör att vi måste tro på hästen igen.
Nöjd över att ha Anna-Karin Jonsson som kusk?
- Hon körde väldigt bra på Bergsåker. Visserligen är hästen inte svårkörd men hon är ju van vid kallblod också och kan det mesta. Med googles-huvudlaget han fått på sig på slutet har vi hittat ännu en växel, och hon får sikta mot ledningen, en position där han tagit tolv av sina 13 segrar. Det blir barfota igen om banan passar och jänkarvagn.
Tuffast emot som du ser det?
- Både 2 Tropicana Ås och 3 Visa As kommer från fina prestationer – det blev faktiskt ett lite bättre lopp än jag trodde att det skulle bli. Men han slog ju bra hästar senast också. Med tanke på den form han har och utvecklingen han haft ska han ha en bra chans tycker jag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Jan-Olov Persson har en mindre armé med i Svenskt Kallblodskriterium på söndag. I försöken för snart två veckor sedan lyc..


Jan-Olov Persson har en mindre armé med i Svenskt Kallblodskriterium på söndag. I försöken för snart två veckor sedan lyckades han kvala in totalt sex hästar och tränar således halva startfältet i finalen. Men det finns utmanare.
Ängsborken (V75-4) tog hem sitt försök efter att Jimmy Jonsson kört till ledningen i första sväng. Nordsjö Odin gjorde ett försök att pressa sig förbi men lyckades aldrig.
- Det blev ju ganska lugnt när han kom till ledningen. Han fick sig en tryckare av norska hästen en bit men sedan var det lugnt och bra, säger Alf Jonsson som tycker att det blev en säker seger.
- Det tycker jag. Och Jimmy släppte inte av honom allt för mycket, det vore ju synd att köra galopp. Han tog det lugnt men ändå gick det ganska fort sista 200 metrarna.
Ängsborken kom igång tidigt i år och gjorde första starten i mars. På sina hittills tolv starter har det blivit fem segrar och treåringen har inte varit sämre än fyra.
- Jag är mycket nöjd med de insatserna. Han har skött sig rätt så bra hela tiden. Han har ju varit lite stänkrädd, och hade aldrig gått ett provlopp, så han har fått göra lite lopp för att lära sig.

”Den finaste travaren jag haft”
Alf Jonsson tränar för dagen fyra hästar, och det framgångsrikt. Fjolårets siffror är redan slagna och segerprocenten är höga 32.
- Det är ganska bra. Jag har hållit på i många år med att träna häst och det är klart att man lärt sig lite grann. Sedan är det ju roligare att kliva upp på morgonen när det fungerar bra, kommenterar han.
Förutom Ängsborken och halvsystrarna Grandina och Granetta, som sprungit nytt svenskt rekord i år, finns i stallet Tekno Jerven. Tvååringen är efter Tekno Odin och Puma Jerva.
- Ja det är lite extra det, hua. Det är den finaste travaren som jag har haft och hållit på med. Han sprang 1.40 i 500 meter i rockard som ettåring, och stammen kan inte bli bättre. Men sedan får vi se vad det blir av honom. Han går faktiskt med 18 kompisar på bete nu i sommar. Risken är att man kör ihjäl de annars när de är för lovande.

Ett öppet kriterium
För sju år sedan stod Alf Jonsson som vinnare av Svenskt Kallblodskriterium efter att ha lotsat Lome Felix till en överlägsen seger. På söndag kan det bli ännu en triumf i det klassiska treåringsloppet med 600 000 kronor i förstapris. Nu är det sonen Jimmy som sköter tömmarna men precis som då är utgångsläget ett andraspår.
- Spåret tror jag är bra för honom, då kan han få sträcka ut i början så han inte blir stänkrädd. Man vet inte hur startsnabba de andra är men han brukar öppna riktigt bra. Hästen är inte positionsberoende så det är bara att hålla uppe tempo och köra, det ska gå ganska fort hela vägen för hans del, säger Alf Jonsson som är optimistisk inför loppet.
- Det är ju en fyra–fem stycken som kan vinna. Det är löpningsförlopp och sådant som är avgörande, annars ser det öppet ut. Och jag tycker säkert att Ängsborken kan vara med där framme.

Gina Söderlund, Kanal 75


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos n..


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos när mållinjen passerades men i år körde Örjan Kihlström i god tid. Propulsion fick en fin resa i tredje par utvändigt samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten. Ledande Arazi Boko fick en rejäl tryckare genom den första kurvan och tvingades öppna första femhundra metrarna efter 1.07. Adrian Kolgjini kröp ner i rygg på ledaren med Dante Boko och varvet kvar sände Ulf Ohlsson fram Nadal Broline utvändigt om ledaren. Arazi Boko nådde varvet på 1.09,4 och runt slutsvängen attackerade Örjan Kihlström via tredjespår med Propulsion. Daniel Redéns stjärntravare avslutade oerhört starkt och plockade enkelt ner en tapper Nadal Broline på upploppet. Segern var värd 600 000 kronor och Propulsion vann med det norska huvudlaget oryckt.
- Det är ju en grym häst helt enkelt och i år stämde det lite bättre med loppet. Det passade oss bra med en hård öppning och skapligt tempo. Nadal Broline såg fin ut runt slutsvängen men den här är ju otroligt stark till slut och vann säkert. Det är en helt fantastisk häst som är både snabb och stark. Jag kan inte komma ihåg att han har gjort ett dåligt lopp någon gång. Det är en underbar individ, sa Örjan Kihlström.

”Såg mycket bättre och finare ut”
Tränaren Daniel Redén var själv med i loppet och slutade oplacerad med In Vain Sund men var förstås myket nöjd med vad han fick se av Propulsion.
- Jag tyckte att han såg mycket bättre ut än tidigare. Han var finare och det flöt bättre. Jag är fantastiskt stolt över att han är i mitt stall. Det är helt otroligt, sa Daniel Redén.
Ulf Ohlsson kommenterade Nadal Brolines andraplats på följande vis.
- Det är klart att det är lite surt att förlora men han förlorade mot en av världens bästa hästar. Min gjorde ett kanonlopp, det är bara att berömma, sa Ulf Ohlsson.

”Uppohoppa från start till mål”
I V75-inledningen blev det seger för hårt betrodda Uppohoppa. Han öppnade snabbt bakom bilen och efter en lugn inledning blev det körning mitt i loppet när de båda Nurmos-tränade hästarna Jaques Noir kom fram utvändigt och Extra Fudge blev utsvarad i tredjespår. Den duon var tidigt slagna och halvvarvet kvar kom Björn Goop farande med Dreamboy As och då uppenbarade sig luckan för Monfalcone ifrån rygg på ledaren. Den sistnämnde tog upp jakten på upploppet men Uppohoppa höll undan till en säker seger. Tränar gör Pasi Aikio och i sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Det känns kul eftersom det har varit stolpe ut i de två senaste loppen. Det kändes lugnt under vägen eftersom han fick köra så pass sakta. Hästen har betytt mycket för mig, det var första hästen jag fick till derbyt, sa Pasi Aikio.

Cavidendron från dödens
Cavidendron var bara bäst i V75-2 när hon vann enkelt trots ett lopp utvändigt om ledande Mellby Euphoria. Hon hade inga problem att avgöra över upploppet och hästen följde upp den suveräna insatsen förra gången med ännu en seger från formstallet Magnus Dahlén som tränar.
I kallblodsloppet, V75-3, blev det en överlägsen seger för Granetta, körd av Jimmy Jonsson och tränad av pappa Alf Jonsson. Efter en resa i femte par utvändigt från sitt tillägg gled hon med i rygg på attackerande favoriten Nordy Fröy ut på slutrundan. När hon vreds ut in på upploppet avgjorde Granetta lekande lätt, före en bra spurtande Mofaksan.
I V75-4 blev det favoritseger genom Bear Hope för sin tränare Björn Goop. Han serverade hästen en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde hur enkelt som helst till slut.

Två miljonskrällar
I V75-5 blev det en rejäl överraskning när norske Zelov spurtade till en skrällseger för Åsbjörn Tengsareid. Tränar gör Anders Wolden Lundström.
En ännu större smäll blev det i V75-6 när Ville Karhulahti styrde in 1-procentaren(!) Han Herred först över mållinjen. Den här knallen städade undan de flesta kvarvarande system och Ville gav sin häst ett perfekt lopp i rygg på ledaren efter att ha släppt täten till Baron Gift. Luckan kom perfekt in på upploppet och Han Herred tog sig förbi ledaren kort före mål.
- Han var fin och kändes bra upploppet ner, sa Ville Karhulahti.
Ville har varit försteman hos Stig H Johansson i flera år men slutar inom kort för att bli proffstränare. Han gjorde därmed bra reklam för sin kommande tränarrörelse som drar igång 1 augusti.
Dessa två skrällar bidrog till att det blev miljonutdelning på V75. Sju rätt gav 1 020 646 kronor till 26,5 system.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bergsåker bjöd på sol och 20 grader. Solvalla gjorde också skäl för sitt namn och bjöd på 23 grader. Sken som en sol..


Bergsåker bjöd på sol och 20 grader. Solvalla gjorde också skäl för sitt namn och bjöd på 23 grader. Sken som en sol gjorde också Smedheim Solan.
Förhandssnacket handlade mest om Månprinsen A.M. skulle kunna ta revansch på den numer Jan-Olov Persson-tränade Lome Brage i V86-7. Men ingen av dem skulle visa sig vara starkare än Hagmyrentränarens andra häst i loppet.
Rikard N Skoglund och Smedheim Solan fick ett smyglopp i ryggar och när luckan kom visade sjuåringen att hans spurt var vassast.
- Den här har Persson gjort ett fantastiskt jobb med. Han var en ungdomsstjärna, sedan ramlade han mellan stolarna lite grann men nu är han verkligen tillbaka och aktuell för Elitkampen, sade segerkusken som poängterade hur viktig tränaren har varit för honom.
- Jan-Olov hjälpte mig tidigt när jag förlorade min pappa i en bilolycka, jag började jobba hos honom och fick chansen där. Han är en av de viktigaste personerna i min karriär.
Vem kusken blir i en eventuell Elitkampsstart återstår att se men Rikard N Skoglund skulle inte tacka nej.
- Jag har aldrig kört under den helgen så det vore jättekul att få chansen att köra där. Men det är bra kuskar där så får jag inte köra honom då är jag glad ändå åt att jag fick köra honom i dag.

Imponerande insatser
Stig H Johanssons Musique d’Inverne är fortsatt obesegrad.
Erik Adielsson tog enkelt hand om ledningen i treåringsloppet och något större hot kom aldrig. Stoet tog sin tredje raka seger på kilometertiden 1.14,9 över distansen 2140 meter.
- Det är hygglig teknik i den här, hon är verkligen som en bil att köra, berömde segerkusken.
- Vi körde säkert en bit under 1.10, jag hade 12,5 sista varvet och då gick det väldigt fort mellan 600 och 400 meter.
Imponerade gjorde också comebackande Uppohoppa som startade för första gången sedan i september förra året.
Örjan Kihlström övertog resolut ledningen med den Pasi Aikio-tränade femåringen och måttade in segern i V86-8. Klockan stannade på kilometertiden 1.12,7 över medeldistans.

”Sugen på Sweden Cup”
Favoriten Jairo avväpnade enkelt konkurrenterna i V86-2. Tränaren Joakim Lövgren körde till spets på sista långsidan och därifrån var segern klar.
- Han fick lite blodsmak på bortre långsidan när det var läge att komma till ledningen så då spetsade han öronen och trampade till. Det är inte bara jag som tycker det är kul att tävla, sade Joakim Lövgren som är sugen på att komma tillbaka till Solvalla nästa helg.
- Jag är sugen på Sweden Cup med honom nu när han har den här formen och är fräsch och fin. Han gillar Solvalla så det känns det dumt att stanna hemma.
Favoritseger blev det också i V86-5. Robert Bergh eller Jan Norberg i sulkyn, det spelade mindre roll för Tesio. Trots att hästen fick göra jobbet själv i positionen utvändigt ledaren sprintade han undan enkelt.
- Det här var nästan hemskt, 13 blankt, jag körde ju ingenting. Jag tryckte på lite långsidan men sedan fick Per bestämma tempot. Men oj, oj, oj, sade Jan Norberg i vinnarcirkeln.

I övrigt noterade vi att:
… att Att Anna-Karin Jonsson gav Granetta ett perfekt lopp i V86-3. Segertiden blev 1.27,3 vilket är nytt svenskt rekord för femåriga kallblodiga ston över 2640 meter. Alf Jonsson tränar.
… att det blev spets och slut för Equine Am och Ove A Lindqvist i försöket i Diamantstoet. Markus B Svedberg tränar det fyraåriga stoet som tog sin andra seger i karriären.
… att det även blev spets och slut för Jörgen Westeholm tränade-Ramon Dekkers i lärlingsloppet. Ville Karhulahti skötte tömföringen.
… att åtta rätt på V86 gav 306 689 kronor, sju rätt betalade 414 kronor och sex rätt 34 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Jimmy Jonsson 2140/1 D 2 28.7 135
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Örjan Kihlström 2160/11 B 7 32.7g 70
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/13 A 3 31.1 250
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-8 Jimmy Jonsson 2140/3 B 1 33.7 60
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-3 Jimmy Jonsson 2148/2 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Jimmy Jonsson 2140/2 B 1 35.2 137
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Morgan Ivarsson 2140/7 B str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Öystein Tjomsland 2180/13 A 6 25.0g 43
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Jimmy Jonsson 2160/15 A 4 25.4g 241
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Jimmy Jonsson 2140/6 A 4 25.2g 31
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Jimmy Jonsson 2180/7 A 4 26.5 109
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Rikard N Skoglund 2140/3 A 4 27.2 23
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-10 Jimmy Jonsson 2140/2 A 1 29.3 16
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-7 Jimmy Jonsson 2180/9 A 1 25.7 41
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-13 Jimmy Jonsson 2680/6 A 4 28.8 114
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Jimmy Jonsson 2160/3 A 1 26.9 14
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Jimmy Jonsson 2180/11 A 3 27.6 87
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/9 A 3 28.3 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Jimmy Jonsson 2160/8 A 1 28.6 21
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Jimmy Jonsson 1640/1 A 0 27.9g 19
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/7 C 3 27.1 170
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Jimmy Jonsson 2160/11 A 0 30.7 73
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-5 Jimmy Jonsson 2160/5 B 4 25.6g 45
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-8 Jimmy Jonsson 2140/9 A 0 g 91
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Jimmy Jonsson 3140/1 B 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-6 Jimmy Jonsson 2640/12 B 5 23.2g 203
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Jimmy Jonsson 2640/2 C 1 23.5 64
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Jimmy Jonsson 2180/11 A 2 25.1g 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-8 Jimmy Jonsson 2160/11 A 5 24.4 107
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Jimmy Jonsson 2160/12 A 1 24.5 123
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Jimmy Jonsson 2180/13 A 5 25.9g 74
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Anna-Karin Jonsson 2160/8 A 5 25.9 64
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Anna-Karin Jonsson 2140/6 A 1 26.7 35
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Jimmy Jonsson 3140/2 A 2 27.3g 61
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Anna-Karin Jonsson 2640/6 A 1 27.6 70
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Jimmy Jonsson 2640/3 A 0 33.7g 151
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Jimmy Jonsson 2140/8 B 4 26.7g 61
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-2 Anna-Karin Jonsson 2660/9 B 1 28.5 73ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se