Granetta travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Granetta travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Granetta har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-2 Jimmy Jonsson 2180/6 B

Nyheter för travhäst Granetta


Elva lopp kördes på Bergsåker i Sundsvall på fredagskvällen. I samtliga tävlade kallblod. Sleipnerdagen kördes för fe..


Elva lopp kördes på Bergsåker i Sundsvall på fredagskvällen. I samtliga tävlade kallblod. Sleipnerdagen kördes för femte året och liksom i premiärupplagan 2015 noterades ett nytt svenskt rekord i Stora Fyraåringsloppet.
Öystein Tjomsland och ägargänget i ”Bergsåker Open Trotters” har vunnit derbyt i både Sverige och Norge i år med Nordsjö Odin.
Hästen hade inte startat sedan den heroiska insatsen i norska kallblodsderbyt i början av september, men kunde ändå vinna loppet för fyraåringar med krafter sparade.
Nordsjö Odin forcerades till ledningen 1700 meter från mål och fick dra undan sista 600-700 meterna av loppet till seger med många längder. Segertiden 1.24,9 över 2660 meter var ett nytt svenskt rekord för fyraåriga utländska hingstar och valacker över distansen.
- Han är lik sin pappa Tekno Odin med den löpstyrkan han har. Det är en våldsamt bra häst. Han hade fått ta det lugnare efter derbysegern så lite orolig var jag men han vann med ganska mycket sparat i alla fall, sa Öystein Tjomsland i vinnarcirkeln.
I 2015 års upplaga av Stora Fyraåringsloppet vann Jomar Blekkan med Järvsörappen på rekordtiden 1.25,1 över distansen. Nu kapade landsmannen Nordsjö Odin ”utlänningarnas” rekord.
- Det ser ut som om vi har en framtida elithäst i den här, summerade Öystein Tjomsland.

Vinterpäls och ur form
Sleipners Nordiska Kamp var kvällens storlopp sett till prispengarna.
150 000 kronor belönades åttaårige Art Nökkve med för årets första seger. En jätteskräll signerad Håkan Skoglund som följde med i rygg på finske gästen Joriini i tredjespår på den sista bortre långsidan och tog sig säkert förbi.
- Han satte vinterpäls i augusti och tappade formen. Att han skulle kunna vinna i dag trodde jag inte, sa Håkan Skoglund.
Loppet var händelserikt. Finske gästen Joriini tapper och något av moralisk vinnare. Granetta galopperade stort från start och kom tillbaka starkt till tredjeplatsen. Pave Faks galopperade med segern på gaffeln i den sista kurvan. Pydin och Tangen Haap långt ifrån form.

Kallblodsseger för Redén
Solvallatränaren Daniel Redén och Stall Zet köpte in sig i ett kallblod för ett par veckor sedan. Norske Bokli Rapp N.O. har varit i stallet lika länge.
Det blev seger direkt i första starten i nya regin i ett försök i Dubbelcupen. Örjan Kihlström avvaktade i tredjeparet utvändigt och ekipaget såg ut som loppets vinnare redan 300 meter från mål.
- Hästen var verkligen fin. Han kändes bra hela vägen - stark och rejäl och avgjorde på ett fint sätt, sa Kihlström.

Jättesänkning av Mustang
Bergsåkers Stora Femåringspris blev en helnorsk uppgörelse. Jan Roar Mjölneröd tog ledningen med Grislefaksen G.L., släppte till värsta hotet Stumne Fyr och tog sig förbi i de absolut sista stegen. Grislefaksen G.L. fick 100 000 kronor för triumfen.
Amatören Lars-Erik Karlsson med licens i Bollnäs har i många år varit framgångsrik med egna uppfödningar på kallblodssidan. Treårige Mustang har han emellertid fått ta över och under året haft en hel del huvudbry med.
Elva starter, två segrar och endast ett felfritt lopp var Mustangs årsfacit inför fredagen. Lars-Erik Karlsson var ensam med valacken på startvolten och i ett lopp där det kördes passivt på en del händer kunde överraskningen Mustang tåga undan och vinna enkelt på nya rekordet 1.27,5 över 2140 meter. En rekordsänkning med över 3,5 sekunder!
100 000 kronor var segern värd i Medelpads Hästavelsförenings Avelslopp.
Tre försökslopp med avslutande final ingick i tävlingskvällen. Silver Jossan, Valle Hugo och Gullkongen blev försöksvinnarna. Finalen med 75 000 kronor till vinnaren vanns av Öystein Tjomsland och Valle Hugo.

Mikael Wikner, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergså..


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergsåker i Sundsvall.
Det är tredje året i rad Bergsåker arrangerar V75 första maj. I år dyker kallbloden upp i V75-4. Ett lopp över kort distans där hingstar och valacker ställs med 20 meters tillägg på ston.
Alf Jonsson-tränade Granetta var i fjol femma i SM bakom Månprinsen A.M. och svarade för en toppinsats efter galopp på vägen.
Propositionsmässigt står det sexåriga stoet perfekt inne med sina 978 000 kronor intjänade. Körande Jimmy Jonsson påminner om att det handlar om en comeback.
- Granetta fick sluta tävla i september och vilade ganska länge och fick äta upp sig efter en ganska tuff säsong. Hon har säkert ett bra år framför sig men som läget är nu tror jag inte alls att hon kan vara med och utmana hästarna som är igång och startar, säger Jimmy.
Granetta har bara gått långsamjobb och inte sett en bana på sju månader. Meningen är att stoet ska starta igång i hetluften för att få tempo i benen.
Jimmy Jonsson:
- Jag har inte kört henne på bana eller fort överhuvudtaget så hon är inte vässad. Ja, jag blir väldigt förvånad om hon räcker till annat än kanske en fin placering. Planen är att försöka komma ner till plankan och ge henne ett lopp liksom. Nej, vi ligger lägre än en sjunken ubåt den här gången.

”Pappa är på topp”
Jimmy Jonsson jobbar sedan några år som försteman i norske tränaren Öystein Tjomslands stall i Sundsvall.
Pappa Alf Jonsson håller igång med hästar, 71 år gammal, och Granetta är en av flera fina travare Alf tagit fram sedan han blev amatör efter pensionen.
- Pappa är på topp och jobbar på och har köpt en ny häst det sista här, en ettåring. Jag bor nära där han har hästarna så vi hjälper honom att sko lite och snabbjobben då. Sedan kör han allting och sköter det dagliga, säger Jimmy.
Efter en fyraåringssäsong som inbringade 360 000, utvecklades Granetta ytterligare. I fjol som femåring vann hon bland annat Erik Perssons Minne i Årjäng i juli, en final i Dubbelcupen. I augusti fick hon prova ”stora” SM där hon blev femma med galopp på vägen.
- Hon gick två svenska rekord i fjol men bäst var hon i SM. Hon låg invändigt på bortre lång när hon galopperade men kom tillbaka och var femma bakom Månprinsen. Så hon visade ju verkligen att hon var ett av de bättre stona i landet i fjol, säger han.
Tufft att vinna comebacken säger du. I fjol hade det varit samma upplägg och lång vila över vintern då Granetta kom ut och ”bara vann” på Dannero i slutet av mars.
- Ja, då vann hon på svenskt rekord dessutom. Men det är det stor skillnad jämfört med nu. Hon har mycket mer pengar på sig i år och det är mycket tuffare.
Loppet på onsdag håller hög klass. Stona har fördel som sagt och särskilt två ston utmärker sig på startfållan, om vi inte ska räkna Granetta nu. Tippar du att ett sto vinner?
- Jag tror det. 2 Rus Can är jag mycket imponerad av, hon var grym på Romme i den senaste starten. Samma med 1 Torpa Olea som gått några riktigt bra lopp och har startat fem gånger i år redan. Av hingstarna tror jag kanske mest på 13 Vill Solen. Jan-Olov Persson har ett par bra där också. 8 Järvsöodin kanske inte har högsta toppfarten men är en jäkla slugger och är stark som få.
Slutligen. Alf Jonsson har ett riktigt ämne i treårige Tekno Jerven som senast vann ett treåringslopp i Bollnäs med dig i sulkyn då han rundade och vann på 1.28,6 över 2180 meter.
- Ja, hua. Vi är jättenöjda. Han är en av de bättre i kullen och vi satsar på att vara med i de lite större loppen i sommar med Tekno Jerven.

Fotnot: Första V75-start på Bergsåker på onsdag är klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kallblodsstjärnan Tekno Odin, som fått en kanonstart i aveln, är såld till Sverige och köpare är hästens tidigare trän..


Kallblodsstjärnan Tekno Odin, som fått en kanonstart i aveln, är såld till Sverige och köpare är hästens tidigare tränare Jan-Olov Persson tillsammans med en investerare.
Det är norska travsiten trav365.no som avslöjar affären.
Tekno Odin har lagt tävlingsskorna på hyllan och han fick ihop totalt 72 segrar på 122 starter och tjänade drygt 11,1 miljoner kronor.
Öystein Tjomsland tränade Tekno Odin fram tills mitten av juli i fjol då Jan-Olov Persson fick ta över den rollen. Det blev dock endast två starter för Hagmyren-tränaren, som alltså nu köper den elvaårige hingsten tillsammans med en kompanjon.
Tekno Odin har fått en flygande start som avelshingst där helbröderna Tekno Eld och Eld Rask lyser starkast tillsammans med stoet Granetta.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Perfect Spirit en vinnare igenFyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till vinnaren var den givna höjdpunkten när Gävletravet firade 80 ..


Perfect Spirit en vinnare igenFyraåringsstjärnan med 150 000 kronor till vinnaren var den givna höjdpunkten när Gävletravet firade 80 år på torsdagskvällen.
Med sju av nio deltagare födda i USA och lika många miljonärer var det upplagt för en fartfylld tillställning.
Så blev också fallet, trots att mer än halva fältet straffat ut sig med galopp innan det var färdigt.
Det började med att Snowstorm Hanover svarade spets mot Calle Crown, som högg i galopp.
Den förre släppte istället stallkamraten Zack’s Zoomer till front innan han själv tog till galoppen. Det gjorde även utvändigt travande King On The Hill vilket lämnade Stefan Melanders tredje häst Enterprise först i andraspår. Denne kopplade oväntat grepp på Zack’s Zoomer, som varvat på 1.10,1.
I skuggan av allt detta hade Örjan Kihlström serverat Perfect Spirit en behaglig ryggresa och när kullens dominant fick attackorder från andra par utvändigt syntes det direkt var segern skulle gå.
1.10,7/1 640 meter blev segertiden för hästen som är unik om att ha tagit trippeln Hambletonian, Kungapokalen och Sprintermästaren.
- Han har många strängar på sin lyra. Han kan öppna, kan speeda och är stark. Det fanns lite kräm kvar om det hade behövts, konstaterade körande Örjan Kihlström.
Skötaren Pär Pergenius fyllde i…
- Han har allt. Det är ingen vanlig häst, det märker man i jobben hemma.
…varpå tränaren Daniel Redén informerade om framtida matchning:
- Vi har siktat mot Breeders Crown, men det finns ett lopp i Tyskland också (Grosser Preis von Deutschland 14 oktober) som vi kanske ska sikta på först.

Första segern på fyra år
Hög klass höll även Gävletravets Jubileumslopp för kallblod.
Pydin pressade ledande favoriten Granetta i galopp halvvägs in i det tre varv långa loppet vilket kom att bädda för Bro Viking. Tomas Pettersson fann luckan från ledarryggen i slutsvängen och nioåringen såg närmast obrukad ut då han klev förbi till första segern sedan 2014.
Tränaren Fredrik Fransson lär inte behöva vänta lika länge på nästa triumf.
Mattias Djuses högkapable femåring Dartagnan Sisu avslutade en favoritbetonad V64-rad där det blev jackpot på fyra rätt. Det innebär att drygt en miljon kronor går vidare till fredagens tävlingar på Umåker.
 

Robin Johansson, Kanal 75


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand. Fyra barn p&ari..


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand.
Fyra barn på sju år – tvillingflickor 2013 - har det blivit då hon och maken Jimmy Jonsson bildat familj. Med yngsta barnet på två har paret kunnat börja jobba igen – heltid på Öystein Tjomslands svenska filial på Bergsåker.
- Ja, det är fulla dagar. Men jag har inte velat släppa hästarna, det är alldeles för roligt för det, säger Anna-Karin Jonsson.
Innan hon blev mamma både körde- och red hon en hel del och var en populär kusk i lärlingsloppet. Anna-Karin Jonsson växte upp i Norrbotten och flyttade ner till Sundsvall för jobbets skull som anställd av travtränaren Lars I Nilsson. Ulf Ohlsson har varit en annan arbetsgivare. 
Efter några nästan resultatlösa år som kusk och få starter börjar statistiken likna något igen. Anna-Karin har tagit fyra segrar, en andra och en tredjeplats på tio starter i år.
Tre av segrarna har kommit med svärfar Alf Jonssons kallblodiga sto Granetta. I juli fick hon chansen att köra Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb i ett uttagningslopp till Dam-SM hemma på Bergsåker.
- En mycket startsnabb häst som jag tog ledningen med och vi vann väldigt enkelt. Det kändes helt ”okört”, som man säger, en fin häst.

Känslan som med Airstrike
V86-omgången i Eskilstuna på onsdag lockar med en superjackpot och potentiella 18 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt.
4 Raja Ribb i V86-7 är ett givet streck. Ekipaget kommer att bli mycket påpassat i loppet - 2018 års Dam-SM-final med 100 000 kronor i förstapris.
Anna-Karin Jonsson har 47 segrar på 545 starter som facit i karriären och har varit med i Dam-SM vid två tidigare tillfällen med en tredjeplats som främsta merit.
- Bäst chans skulle jag väl ha haft med Airstrike (2005) som jag vann uttagningen med. Men jag hann bli avstängd före finalen, så det blev inget. Känslan då var också väldigt bra …och det är samma den här gången. Raja Ribb vann uttagningen väldigt lätt och vi fick ett bra läge nu. Så vi ser fram emot onsdagen, säger hon.

Skrällde i Sommartravet
Gävleproffset Kristofer Jansson köpte sexårige valacken Raja Ribb på internetauktion då hästen var tre år. Hästen hade då tagit en seger för uppfödaren Lutfi Kolgjini.
Hos Jansson har det blivit ytterligare tolv triumfer – varav den senaste var värd hela 300 000 kronor.
Tomas Pettersson körde Raja Ribb till seger i Sommartravets final i V75 i Rättvik. Gävletränarens största seger så här lång i karriären.
- Han har ju utvecklats hela tiden hos oss. Jag kände direkt den första vintern att det var en rejäl häst. Det bara gällde att få bort de där galopperna han sysslade med som treåring. Han var riktigt bra i Rättvik och om jag känner honom rätt kommer han att vara ännu bättre på onsdag, säger Kristofer Jansson.
Raja Ribb stod tufft inne i Sommartravets final med endast 40 000 kronor över en av tilläggsgränserna och slog några riktigt bra. Men han är ännu bättre nu alltså?
- Det har visat sig att han är som bäst då han ”tömts” riktigt i någon start. Han är inte som vanliga hästar att det kan sätta sig i huvudet när det blir lite tufft. Före den finalen hade han fått tre lopp då han gått i mål med gott om krafter och inte alls fått ta ut sig. Nu senast blev det en rejäl tömning och det gör att vi måste tro på hästen igen.
Nöjd över att ha Anna-Karin Jonsson som kusk?
- Hon körde väldigt bra på Bergsåker. Visserligen är hästen inte svårkörd men hon är ju van vid kallblod också och kan det mesta. Med googles-huvudlaget han fått på sig på slutet har vi hittat ännu en växel, och hon får sikta mot ledningen, en position där han tagit tolv av sina 13 segrar. Det blir barfota igen om banan passar och jänkarvagn.
Tuffast emot som du ser det?
- Både 2 Tropicana Ås och 3 Visa As kommer från fina prestationer – det blev faktiskt ett lite bättre lopp än jag trodde att det skulle bli. Men han slog ju bra hästar senast också. Med tanke på den form han har och utvecklingen han haft ska han ha en bra chans tycker jag.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Jimmy Jonsson 2140/1 D 2 28.7 135
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Örjan Kihlström 2160/11 B 7 32.7g 70
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/13 A 3 31.1 250
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-8 Jimmy Jonsson 2140/3 B 1 33.7 60
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-3 Jimmy Jonsson 2148/2 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Jimmy Jonsson 2140/2 B 1 35.2 137
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Morgan Ivarsson 2140/7 B str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Öystein Tjomsland 2180/13 A 6 25.0g 43
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Jimmy Jonsson 2160/15 A 4 25.4g 241
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Jimmy Jonsson 2140/6 A 4 25.2g 31
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Jimmy Jonsson 2180/7 A 4 26.5 109
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Rikard N Skoglund 2140/3 A 4 27.2 23
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-10 Jimmy Jonsson 2140/2 A 1 29.3 16
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-7 Jimmy Jonsson 2180/9 A 1 25.7 41
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-13 Jimmy Jonsson 2680/6 A 4 28.8 114
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Jimmy Jonsson 2160/3 A 1 26.9 14
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Jimmy Jonsson 2180/11 A 3 27.6 87
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/9 A 3 28.3 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Jimmy Jonsson 2160/8 A 1 28.6 21
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Jimmy Jonsson 1640/1 A 0 27.9g 19
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2180/7 C 3 27.1 170
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Jimmy Jonsson 2160/11 A 0 30.7 73
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-5 Jimmy Jonsson 2160/5 B 4 25.6g 45
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-8 Jimmy Jonsson 2140/9 A 0 g 91
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Jimmy Jonsson 3140/1 B 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-6 Jimmy Jonsson 2640/12 B 5 23.2g 203
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Jimmy Jonsson 2640/2 C 1 23.5 64
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Jimmy Jonsson 2180/11 A 2 25.1g 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-8 Jimmy Jonsson 2160/11 A 5 24.4 107
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Jimmy Jonsson 2160/12 A 1 24.5 123
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Jimmy Jonsson 2180/13 A 5 25.9g 74
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Anna-Karin Jonsson 2160/8 A 5 25.9 64
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Anna-Karin Jonsson 2140/6 A 1 26.7 35
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Jimmy Jonsson 3140/2 A 2 27.3g 61
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Anna-Karin Jonsson 2640/6 A 1 27.6 70
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Jimmy Jonsson 2640/3 A 0 33.7g 151
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Jimmy Jonsson 2140/8 B 4 26.7g 61
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-2 Anna-Karin Jonsson 2660/9 B 1 28.5 73
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Jimmy Jonsson 2660/10 B 4 23.8g 169
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-8 Jimmy Jonsson 2140/2 C 0 22.1 386
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-6 Anna-Karin Jonsson 2200/11 A 1 24.1 16
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Jimmy Jonsson 2640/12 B 5 24.8 142
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Jimmy Jonsson 2140/4 B 0 24.4g 37
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Jimmy Jonsson 1640/7 D 7 21.0g 291
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 1680/11 A 1 22.8 16
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-1 Jimmy Jonsson 2140/1 B 1 25.0 18
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Jimmy Jonsson 2160/10 A 1 24.4 35
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-4 Jimmy Jonsson 2640/1 C 4 27.5 63
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Jimmy Jonsson 2180/9 B 2 23.6 25
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-2 Rikard N Skoglund 2200/13 A 5 23.7 92
2019-05-10 2019-05-10 Romme-6 Jimmy Jonsson 2160/8 A 0 28.1g 26
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Jimmy Jonsson 2140/6 A 4 24.7 55
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-3 Jimmy Jonsson 2180/11 A 5 24.5 97
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Jimmy Jonsson 2140/6 A 0 27.4g 120ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se