Graces Candy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Graces Candy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Graces Candy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Graces Candy har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Graces Candy


Dear Friend var lördagens största favorit på V75® men stoet galopperade redan innan bilen släppte startfältet och därmed var ..


Dear Friend var lördagens största favorit på V75® men stoet galopperade redan innan bilen släppte startfältet och därmed var det upplagt för en skräll i silverdivisionen (V75-3).
Det blev också en överraskning sedan sex-procentaren Shapes avgjort från andra utvändigt över upploppet tillsammans med sin tränare Björn Goop.
Björn Goop var het på hemmaplan och i bronsdivisionen (V75-5) lyckades han med minsta marginal försvara innerspåret och ta hand om ledningen in i första sväng tillsammans med andrahandsfavoriten Graces Candy. Väl i ledningen försvarade sig det Jörgen Westholm-tränade stoet starkt och höll undan för favoriten Vinci Nice som utmanade rejält utvändigt.
Segertiden blev utmärkta 1.12,8 över distansen 1 640 meter autostart.
- Banan har blivit bättre och bättre ju längre dagen har gått. Fantastiskt att vi kan köra en 12-tid i det här vädret, sa Björn Goop och gav banpersonalen en eloge.
Björn Goop inledde årets första tävlingsdag på Färjestad med ytterligare en vinst utanför V75, med egentränade The Eagle i lopp 4, och började därmed året på hemmabanan med ett hattrick.

Spets och slut
Everglo Lemon
var klar favorit i klass II (V75-1) och tillsammans med sin tränare Anders Eriksson blev det enkelt från spets. Det var fyraåringens tredje seger i sjätte starten.
Lika enkelt blev det för favoriten i V75-4 som var öppet endast för hästar i amatörträning. Stefan Persson körde offensivt och kom tidigt till spets med Demir K.M.E. som sedan höll undan säkert. Det var tredje raka segern för sexåringen som är obesegrad i sin nya regi hos Hanna Lähdekorpi.
- Han var verkligen duktig, det gick fort en bit mitt i loppet och han kunde ändå hålla farten bra till slut, kommenterade Stefan Persson.

Guldseger för färska proffset
Stefan Persson hade en bra dag i sulkyn och vann även gulddivisionen som var placerad utanför V75. Loppet bjöd på dramatik kort före start då banveterinärerna strök storfavoriten Revelation på grund av hälta. Med Revelation ute ur loppet tog Kuyt F.Boko chansen och var bara bäst trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren. Stefan Persson satt i segersulkyn och vinnaren tränas av färske proffstränaren Johan Svensson som plockade ut sin licens vid årsskiftet.
- Att bli travtränare har varit mitt mål sedan jag var tolv år, det var en dröm när det var färdigt. Det här var underbart, sa Halmstad-tränaren som kunde räkna in en vinst i gulddivisionen som första proffsseger.

Första segern sedan kriteriet
Omgången bjöd på ett kallblodslopp och Backlös Uriel var en imponerande nio-procentare som avgjorde V75-2 från tredje utvändigt med en stark avslutning sista 500 meterna i tredjespår.
Mats E Djuse satt i sulkyn och tog över ledningen in mot upploppet och vann till slut säkert.
Vinnaren tränas av Jan-Olov Persson sedan i maj 2022 och det var sjuåringens första seger sedan triumfen i Svenskt Kallblodskriterium 11 augusti 2019.
Skräll blev det även i V75-6, ett försök i Diamantstoet, där fyra-procentaren Carroty avgjorde enkelt i händerna på sin tränare Robert Bergh. Det femåriga stoet satt i andra utvändigt och gick ifrån mycket enkelt över upploppet till karriärens åttonde seger.
Omgången avslutades med en säker favoritseger för Likeaboss och när Elias Strandberg ryckte tussarna ur öronen på ledaren dryga 500 meter före mål fick övriga inrikta sig på andrapriset.
- Min första V75-seger. Det här är jättestort, det går inte säga med ord, kommenterade en rörd amatörtränare Per Lindqvist.
7 rätt på V75 gav 68 387 kronor, sex rätt 543 kronor och fem rätt 48.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Under fredagskvällen kördes det sex uttagningslopp till landet största lopp för fyraåriga ston – Stochampionatet. Där de tv..


Under fredagskvällen kördes det sex uttagningslopp till landet största lopp för fyraåriga ston – Stochampionatet. Där de två främsta i varje försök gick vidare till finalen. Hemmatränaren David Persson höll sig framme direkt när hans Global Brilliance besegrade fjolårets kulldrottning, Eagle Eye Cherry. Vi fick se en härlig duell mellan det stora hemmahoppet och fjolårets drottning bland treåringarna, Eagle Eye Cherry. Global Brilliance öppnade snabbt bakom bilen men var chanslös att svara Hilarious Am som kom farande in i svängen och tog täten. Ulf Ohlsson gick dock direkt ut och återtog kommandot efter ett knappt halvvarv med Global Brilliance när Adrian Kolgjini välvilligt släppte täten med Hilarious Am. Efter en öppning i 1.12-tempo första 500 metrarna fick sedan Global Brilliance köra sakta och varvade på 1.17. Snett utvändigt om ledaren hamnade Eagle Eye Cherry och Björn Goop låg lugn där tills på sista bortre långsidan då han skruvade upp tempot. Det såg ett tag ut som att Eagle Eye Cherry hade ett litet övertag på Global Brilliance men den sistnämnda vägrade att ge sig. De två toppstona utkämpade en härlig duell upploppet ner och var helt överlägsna de andra hästarna. Global Brilliande bet ifrån sig och försvarade sig mycket bra till en säker seger. Eagle Eye Cherry höll tappert till andraplatsen och föll med flaggan i topp. Vinnartiden blev 1.14,3/2640a och det här var sjätte gången som Global Brilliance gick i ledningen och hon är fortsatt obesegrad därifrån. I sulkyn satt alltså Ulf Ohlsson och tränare till det fyraåriga stoet är alltså David Persson, hemmahörande på Axevalla. Det har blivit stor succé för Global Brilliance sedan hon kom i hans träning och efter en andraplats i debuten har det blivit två raka segrar och nu en plats i Stochampionatet.
– Det här är jäkligt stort, det går inte att säga något annat. Man är lite skakig. Hon är helt underbar och lägger inte en meter i onödan. Hon är otroligt flegmatisk men springer hela vägen in i mål. Vi ska klura lite på om vi ska göra något till finalen. Möjligtvis ändra på huvudlaget, så att hon ser de andra, sa David Persson.
Han hade tur i spårlottningen och fick välja som nummer två och tog innerspåret med sin startsnabba dam. David var också mycket stolt över vad han åstadkommit.
– Det är sjukt häftigt att se vilka hästar och tränare som är med. Jag är uppväxt här på Axevalla och har varit på Stochampionatet sedan jag kunde gå. Det här var första gången jag var med och kvalade en häst och det var häftigt, fortsatte Persson.

Ivehag: ”Det roligaste jag har varit med om – helt sjukt”
En annan hemmatränare som också var stolt och jätteglad var Josefine Ivehag. Hon tränar numera Chablis Ribb som gjorde sin andra start för Ivehag när hon vann det femte uttagningsloppet för Carl Johan Jepson. Chablis Ribb öppnade snabbt från början och tog tidigt hand om ledningen och drog sedan undan i pigg stil. Favoriten M.T.Perette kom glidande fram utvändigt om ledaren varvet kvar, efter att Mattias Djuse lämnat andra par utvändigt kort innan. M.T.Perette såg starkast ut halvvarvet kvar men kunde aldrig utmana över upploppet. Hon fick istället nöja sig med tredjeplatsen och missade därmed finalen. Det var istället Chablis Ribb som bara tågade på där framme och höll undan till en säker seger före en bra spurtande Barbro Kronos som blev tvåa. Segertiden blev 1.14,2/2640a och det här var andra starten i regi Josefine Ivehag för Chablis Ribb. I fjol tränades hon av Leif Witasp där hon sprang in en miljon under säsongen.
– Helt sjukt alltså, det absolut roligaste jag har varit med om, sa en glad Josefine Ivehag.
– Det är en så otroligt fin häst som gick otroligt bra förra året hos Leif så man blir ju lite nervös men hon var jättebra på Solvalla och Calle sa att hon skulle bli ännu bättre nästa gång.
– Det är två killar som äger henne och jag fick leasa hästen av Ulf Eliasson efter att ha tittat ut henne som ettåring och då valde jag henne. Sen åkte hon upp till Leif för inkörning och sedan bröt jag armen och benet och när hon började starta så gick hon ju otroligt bra förra året och då flyttar man inte en häst som har gått så bra. Men efter Drottningens Pokal bestämde vi att hon skulle få stanna kvar här nere.
Chablis Ribb fick spår fem i finalen och tränare Ivehag ser fram emot den med tillförsikt och är stolt över att ha en häst med i det största loppet på hemmaplan även hon.
– Det är otroligt roligt. Man har varit på Stochampionatet varenda år sedan man var liten och att få vara med i finalen är otroligt stort. Hon är startsnabb och vi får hoppas att hon kan hitta ner och få en fin resa. Då kan hon avsluta rappt, sa Josefine Ivehag.

Globalizer tillbaka i gott slag och var överlägsen
I det andra uttagningsloppet blev det en imponerande uppvisning av Globalizer, tränad av Jerry Riordan och körd av Stefan Persson. Hon imponerade i försöket till Stosprintern men var inte som bäst i finalen där hon var rullig i travet enligt Jerry Riordan. Nu var hästen tillbaka i gott slag igen och efter att ha övertagit ledningen efter 600 meter (där det blev en utdragen duell i spetskörningen mellan Gina Lollobrigida och Graces Candy där den sistnämnde tog över och öppnade första 500 efter 1.08), kunde Globalizer ta över och varvade på 1.13,2. Stefan Persson drog upp farten varvet kvar och drog undan i en klar ledning på slutrundan. Det var ingen som kunde gå i närkamp och Globalizer bjöd på en imponerande uppvisning och var helt överlägsen. Segertiden blev 1.13,0/2640a. Tvåa och med till final blev Katja Melkko-tränade Helluva Am som spurtade bra för Jorma Kontio.

Sayonara spurtade sylvasst
Hoboken Am var storfavorit i det tredje uttagningsloppet men hon var inte som bäst och fick ej travet att flyta. Galoppen kom knappa varvet kvar i andra par utvändigt och hon får ta nya tag. Istället var det Svante Båths nyförvärv Hill’s Angel som tidigt tagit ledningen och dirigerade i täten för Erik Adielsson. Hon kunde dock inte freda sig den sista biten mot Sayonara som kom flygande den sista biten för Carl Johan Jepson. Det Fredrik Wallin-tränade stoet spurtade sylvasst efter en avvaktande resa i kön och hann fram i god tid före mål. Segertiden blev 1.14,0/2640a och Hill’s Angel klarade andraplatsen precis och blev därmed finalklar även hon. Fredrik Wallin har därmed chansen att vinna Stochampionatet igen, då han vann loppet för två år sedan med Activated. I sulkyn satt då en viss Carl Johan Jepson.

”Förutom Oasis Bi är hon den bästa jag har haft”
I den fjärde avdelningen blev det återigen ett stort favoritfall när Hall of Am besegrade stenhårt betrodda Honey Mearas. Den sistnämnda fick en strulig inledning i spåren från spår sex bakom bilen och Örjan Kihlström backade sist. Samtidigt susade Hall of Am till ledningen och drog i ett jämnt 1.14-tempo för Magnus A Djuse. Samtidigt gav sig Örjan Kihlström iväg från fjärde par utvändigt 1300 meter kvar och landade snett utvändigt om ledaren varvet kvar. Men Honey Mearas kunde aldrig gå i riktig närkamp med Hall of Fame som bara drog ifrån in på upploppet. Det blev en övertygande seger för hästen som tränas av Stefan P Pettersson på tiden 1.13,5/2640a. Storfavoriten Honey Mearas slog aldrig av på takten helt och närmade sig den sist biten och lyckades greja den andra finalplatsen som tvåa.
– Jag känner en stor glädje och lycka. Hon är ju helt fantastisk och blev alldeles för stark där framme. Ändå hade hon kraft att kriga hela vägen hem. Vi har sagt att vi inte ska jämföra någon häst med Oasis Bi som var ett annorlunda djur, men förutom honom är hon den bästa jag har haft, sa Stefan P Pettersson.

Loaded Maria ordnade Jepsons tredje seger
Carl Johan Jepson tog sin tredje seger när han styrde in Loaded Maria i det sjätte och sista uttagningsloppet. Han styrde fram det Markus B Svedberg-tränade stoet till ledning efter ett drygt halvvarv och öppnade första varvet efter 1.14,6. Favoriten Erin Zet hamnade sist och Örjan Kihlström lämnade jumboplatsen efter ett varv och lät Erin Zet börja avancera via tredjespår. Hon nådde fram utvändigt om ledaren 1100 meter kvar men Erin Zet var slagen redan i sista sväng och tröttnade. Istället var det Loaded Maria som drog undan och såg ut att gå mot en lätt seger. Då kom överraskningen Tilda Express stormandes långt ut i banan och närmades sig hastigt den sista biten. Det blev stenhårt in mot mål men Loaded Maria höll undan precis på tiden 1.13,8/2640a. Tilda Express, där Erik Adielsson fick hoppa in med kort varsel som kusk eftersom Rikard N Skoglund som skulle köra hade gjort illa ett finger, blev alltså tvåa och därmed finalklar. Loaded Marias tränare Markus B Svedberg var nöjd och lättad efter att hans toppsto kvalat in till Stochampionatet.
– Det är ruskigt skönt att hon kvalade in till årets stora mål. Det är ju det största loppet för fyraåriga ston och har man en fyraårig som kan vinna slår det högst. Hon har ett riktigt härligt steg och jag tror att alla som håller på med trav tycker att det är en väldigt fin häst att titta på, sa Markus B Svedberg.
Finalen i Stochampionatet avgörs nästkommande söndag på Axevalla med 1,2 miljoner kronor i förstapris. Det dubbla för hästar som är med i Premiechansen.

Startlista Stochampionatet
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) Global Brilliance – David Persson
2) Hall of Fame – Stefan P Pettersson
3) Sayonara – Fredrik Wallin
4) Loaded Maria – Markus B Svedberg
5) Chablis Ribb – Josefine Ivehag
6) Hill’s Angel – Svante Båth
7) Helluva Am – Katja Melkko
8) Eagle Eye Cherry – Björn Goop
9) Globalizer – Jerry Riordan
10) Barbro Kronos – Svante Båth
11) Honey Mearas – Daniel Redén
12) Tilda Express – Marcus Lindgren

Michael Carlsson, Kanal 75


StoChampionatet är loppet som står överst på önskelistan för landets fyraåriga ston. Det bevisades när startlistorna ..


StoChampionatet är loppet som står överst på önskelistan för landets fyraåriga ston. Det bevisades när startlistorna till uttagningarna fastställdes på måndagen. Hela 105 hästar anmäldes, men uttagningarna har bara plats för 72. Något som orsakade att 33 anmälda fick tvångsstrykas.
Det är de två främst placerade från varje uttagning som avancerar vidare till finalen som avgörs den 25 juli. Förstapriset i finalen är 1,2 miljoner kronor, men för de hästar som ingår i premiechansen dubblas prissummorna.

StoChampionatet, uttagningslopp 1
2640 auto:
1. Ajlexes Elise – Tomas Pettersson
2. Global Brilliance – Ulf Ohlsson
3. North Dakota – Carl Johan Jepson
4. Crevisse – Claes Sjöström
5. Kailua Boko – Rikard N Skoglund
6. Eagle Eye Sherry – Björn Goop
7. Hilarious Am – Adrian Kolgjini
8. Samaritana – Mika Forss
9. Sweety Cash S.W – Oskar Kylin-Blom
10. Fantaghiro Brick – Pierre Nyström
11. Kirsi Boko – Johan Untersteiner
12. Quantal Quetzal – Mattias Djuse

StoChampionatet, uttagningslopp 2
2640 auto:
1. Keira de Veluwe – Rikard N Skoglund
2. Crashed Eggs – Örjan Kihlström
3. Globalizer – Stefan Persson
4. Gina Lollobrigida – Ulf Ohlsson
5. Graces Candy – Erik Adielsson
6. Domingoa – Gustav Johansson
7. Anice Cake – Kevin Oscarsson
8. Circus – Björn Goop
9. Helluva Am – Jorma Kontio
10. Cash And Carry – Anders Svanstedt
11. Manstone Two U. – André Eklundh
12. Namaste – Johnny Takter

StoChampionatet, uttagningslopp 3
2640 auto:
1. Go Peppergirl – Victor Rosleff
2. Hoboken Am – Ulf Ohlsson
3. Hill’s Angel – Erik Adielsson
4. Bahama Passion – Mikael J Andersson
5. Hazyshadeofwinter – André Eklundh
6. Aperfecttric – Kevin Oscarsson
7. Swisha – Örjan Kihlström
8. Clandestine – Daniel Wäjersten
9. Livenletdiefor’Em – Fredrik B Larsson
10. Staro Onyourmarks – Oskar Kylin-Blom
11. Heaven Mearas – Björn Goop
12. Sayonara – Carl Johan Jepson

StoChampionatet, uttagningslopp 4
2640 auto:
1. Xhantis Fantasy – Rikard N Skoglund
2. Generator – Björn Goop
3. Hall of Am – Magnus A Djuse
4. Nikita Sunrise – Ulf Ohlsson
5. Malva Ha – Johnny Takter
6. Honey Mearas – Örjan Kihlström
7. Beware Kronos – Erik Adielsson
8. Begum Kronos – Johan Untersteiner
9. Hi D. – Gustav Johansson
10. Stella Nova Race – Carl Johan Jepson
11. Joy Alissa – Fredrik Linder
12. Clockwork – Ulf Eriksson

StoChampionatet, uttagningslopp 5
2640 auto:
1. Conrads Malin – Fredrik Persson
2. Global Benchmark – Johan Untersteiner
3. M.T Perette – Mattias Djuse
4. Queen Ratzeputz – Claes Sjöström
5. Violette Face – Magnus A Djuse
6. Breidabliks Kahlua – Conrad Lugauer
7. Chablis Ribb – Carl Johan Jepson
8. Handle With Care – Jorma Kontio
9. The Primrose – Björn Goop
10. Global Brexit – Daniel Wäjersten
11. Barbro Kronos – Erik Adielsson
12. Maromba Wibb – Stefan Persson

StoChampionatet, uttagningslopp 6
2640 auto:
1. Florist – Kevin Oscarsson
2. Bring Me Wine – André Eklundh
3. Wallawalla Broline – Björn Goop
4. Mill Cava – Ulf Ohlsson
5. Loaded Maria – Carl Johan Jepson
6. Maggiore – Conrad Lugauer
7. Chiffchaff – Johnny Takter
8. Erin Zet – Örjan Kihlström
9. Ivanka Amok – Jorma Kontio
10. Caramelle T.T – Fredrik Persson
11. Tilda Express – Rikard N Skoglund
12. Favourite Picture – Oskar J Andersson

Daniel U. Olsson

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-10-20 2020-10-20 Romme-4 Jörgen Westholm 2140/9 C 5 15.8 372
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-6 Jörgen Westholm 2140/6 C 3 16.5 235
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2140/3 D 0 15.0 520
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-7 Jörgen Westholm 2140/11 D 4 15.0 1125
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Jörgen Westholm 2140/8 C 6 15.8 224
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-3 Jörgen Westholm 2140/5 B 1 16.5 17
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-3 Jörgen Westholm 2140/4 A 2 18.6 71
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-3 Jörgen Westholm 2140/1 D 4 16.0 44
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-2 Jörgen Westholm 2140/3 D 1 17.9 76
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/5 C 8 14.4 381
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-5 Mats E Djuse 2140/8 A 3 15.3 72
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/4 C 1 13.8 128
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-6 Mika Forss 2140/3 B str
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2140/6 C 0 14.9g 201
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-6 Jörgen Westholm 2140/4 C 0 13.4g 1144
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-5 Erik Adielsson 2640/5 B 0 15.5 606
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2140/1 A 0 13.8 174
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-6 Jörgen Westholm 2140/4 A 4 13.6 545
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-9 Ailin Berg-Almaas 2140/2 A 1 14.5 36
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-6 Jörgen Westholm 1640/7 B 2 11.7g 53
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 William Ekberg 2140/2 C 2 15.6 30
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-7 Jörgen Westholm 2160/4 A 2 16.6g 37
2022-12-23 2022-12-23 Romme-2 Jörgen Westholm 1640/5 A 1 14.3 20
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-8 Erik Adielsson 2140/1 B 1 15.1 118
2022-10-29 2022-10-29 Romme-8 William Ekberg 2160/10 A 0 13.9 550
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-7 Jörgen Westholm 1640/9 A 0 13.2 85
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-10 William Ekberg 2160/12 B 4 13.3 300
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-4 Jörgen Westholm 2140/8 A 5 14.0 67
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-8 William Ekberg 2140/13 A 5 14.8 85
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-6 William Ekberg 2160/11 C 2 13.1 137
2022-05-09 2022-05-09 Romme-8 William Ekberg 2140/3 D 3 13.5 121
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/9 D str
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-11 Örjan Kihlström 2140/11 B 2 14.0 132
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-5 Örjan Kihlström 2140/5 B 0 14.7 55
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-7 Jörgen Westholm 1640/4 C 2 13.1 111
2022-01-17 2022-01-17 Romme-8 Jörgen Westholm 2140/9 B 0 g 67
2022-01-09 2022-01-09 Romme-10 Jörgen Westholm 2140/1 B 1 15.1 58
2022-01-05 2022-01-05 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2160/5 B 2 14.8 25
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-12 William Ekberg 1640/1 D 0 13.2 63
2023-05-12 2023-05-12 Romme-8 William Ekberg 2140/8 C 0 13.5g 370
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-9 Jörgen Westholm 2160/10 B 6 15.1 134
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-9 William Ekberg 1609/4 D str
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-11 Örjan Kihlström 2140/9 C 7 13.3 355
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-11 Björn Goop 2140/5 B 0 15.1 82
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-9 Björn Goop 1640/1 B 1 12.7 62ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se