Google travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Google travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Google har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Google har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Google


 Det i dag sjuåriga stoet 2 Pappajonnys Ilse (V75-1) vann två STL-lopp på kort tid som fyra- och femåring och blev tillsammans med ..


 Det i dag sjuåriga stoet 2 Pappajonnys Ilse (V75-1) vann två STL-lopp på kort tid som fyra- och femåring och blev tillsammans med sin karismatiske tränare Mikael Eriksson ett populärt inslag på rikstoton. De senaste säsongerna har dock hästen inte synts fullt lika ofta i rampljuset – fram till alldeles nyligen. Pappajonnys Ilse har gjort flera starka insatser i sommar och fick senast dessutom återvända till vinnarcirkeln, efter att ha försvarat sig storartat i ett lopp på Bergsåker.
Hästen har verkligen hittat stilen igen?
– Ja, hon gick ju jättebra förut, men sedan fick hon en massa problem; hon fick sårskador och korsförlamningar och så flyttade vi stall två gånger och mycket annat. Så i princip hade jag väl gett upp med henne, förklarar Mikael Eriksson och fortsätter om sin hästs återfunna storform:
– Men nu har hon gått 1.13-tider de senaste gångerna så formen är väldigt bra, jag skulle tro den kanske är 95 procent nu på lördag. Hon har ju startat väldigt tätt ett tag, hon gjorde fyra starter på nitton dagar, men nu kommer det ju ha gått nio dagar sedan senaste starten. Det är lite som idrottsmän på elitnivå brukar göra, tränar hårt och så ett litet uppehåll och så kommer de igång igen.

Älskar dödens – ger aldrig upp
När den här lördagens jackpotomgång av V75® körs i Rättvik är Pappajonnys Ilse tillbaka i svensk travsports finrum igen. Stoet startar i den inledande avdelningen, ett försök till Bronsdivisionen. Sin seger senast till trots lär hästen inte tillhöra de mest streckade i den nu tuffare konkurrensen, men tränaren andas sedvanlig optimism.
– Ja, men jag tror det kan gå vägen alltså. Jag är medveten om att det är tuffa motståndare men många av dem har också fått sämre lägen. Det ska bli jävligt spännande att se hur långt hon räcker och skulle hon få gå i ledningen eller i dödens, då lovar jag att hon hellre offrar sina fyra ben än ger upp. Hon har en sådan ”skalle”.
Det är spår två i voltstart nu, men det ska inte innebära några problem?
– Hon har aldrig visat några osäkra tendenser och brukar ju kasta sig iväg ur volten från alla spår. Det är inget problem utan jag tror snarare att hon är gynnad jämfört med många andra som ju oftast tävlar med autostart. Min häst är naturligt startsnabb, kanske ingen blixt men över medel. Sedan vet jag inte hur snabba ut de andra är men vi hoppas kunna köra till täten eller mot dödens, hon går bäst där och hästen älskar ju dödens, säger Mikael som tillägger:
– Fyra gånger har hon gått i ledningen och har vunnit tre…
Ni har också genomfört lite utrustningsändringar på sistone?
– Hon har gått med googles-huvudlag i fyra starter och i de tre senaste starterna också ett nät för ögonen, hon gillar inte att få grus i ögonen, men med den här utrustningen känner hon sig tryggare och har ju gått jättebra i ryggar också.
Ditt råd till spelarna är alltså att strecka?
– Det tycker jag absolut. Hon är inte ofarlig. Hästen är naturligtvis inte rankad etta i några tips men hon kan bli en obehaglig överraskning, det har jag feeling för.

Ska bli mamma – har planen klar
En annan anledning till nytändningen för Pappajonnys Ilse kan ligga i magen. Stoet är faktiskt dräktigt och har bara ett antal veckor kvar av sin tävlingskarriär.  Till våren blir hon mamma.
– Ja, hon konstaterades dräktig i maj och vi siktar på att hon ska göra sin sista start på V75® i Eskilstuna den 16 september. Hon får tävla fram till dess.
Blivande stolt far är Sauveur. Är det en ny stjärna i vardande kanske?
– Ja, jag kan inget om stammar och blodslinjer och sådant, jag bryr mig inte om det, utan jag bara älskar hästen Sauveur. Den är ju mer franskstammad och Pappajonnys Ilse är ju mer amerikansk, men väldigt stark, säger tränaren och avslutar:
– Så det här fölet hon får, jag siktar på att vinna Harper Hanovers lopp 2030 med det, det är min plan. Men vi får väl börja på V75® och i årgångsloppen först…

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 V75® på Årjängstravet. En riktig sommarklassiker stundar för alla travfans den här lördagen.Till den västvär..


 V75® på Årjängstravet. En riktig sommarklassiker stundar för alla travfans den här lördagen.
Till den västvärmländska travmetropolen beger sig Bergsåkertränaren Robert Skoglund i angeläget ärende. Med sig har han 13 Ängsthea (V75-4). Det i dag femåriga stoet tillhörde som unghäst kullens elit och har på sitt cv bland annat finalplatser i både svenska och norska versionen av kriterietstoet och var i fjol fyra i det norska stoderbyt.
Men frågan är väl kanske om Ängsthea inte avancerat ytterligare i utvecklingen till den här säsongen. Insatserna på sistone indikerar i vilket fall att så är fallet.
– Ängsthea var väldigt fin senast, hon har gjort det riktigt bra nu. Jag tror det är toppform på henne i alla fall, hon har bara tränat på som vanligt efter senast, vi har inte kört några snabbare jobb med henne, men hästen känns väldigt pigg och fin, säger Robert Skoglund som fortsätter:
– Hon har utvecklats. I fjol var hon lite strulig och var svår att få igång inför försommaren, men jag bestämde mig att inte gör några ändringar i utrustningen då, för att spara det till i år i stället så hon ska få ett bra första år i eliten. Allt har gått enligt planen, det har varit en extrem utveckling i henne.
Vad är det för ändringar som vi pratar om?
– Vi har lättat henne lite, men inte för mycket ännu, hon går fortfarande ganska så tungt balanserad. Vi sparar lite till när det blir autostartslopp. Sedan har vi ändrat träningen lite och utrustat henne med både ryckhuva och norskt huvudlag och det är något som hon svarat bra på.

Läget spelar mindre roll – är våldsamt snabb
Ängsthea kommer med två raka segrar överst i bagaget.
För två starter sedan skrällvann hon en avdelning av Kallblodsdivisionen i Boden och senast blev det en överlägsen vinst i försöket till Dubbelcupen på Dannero. Nu på lördag gäller det final och stoet behöver plocka in fyrtio meters tillägg för att kunna fixa tredje raka.
– Hon har stått med dubbla tillägg förut så det gör nog inget. Hon är väldigt kvick ut och då det bara är en häst på tjugo meters tillägg så är det inte så många i vägen för oss, vi kan nog vara ganska så fort med där framme.
Vad vill du ha för lopp här, högt tempo eller styr du på tidigt själv?
– Det spelar nog inte så stor roll i och med att hon ju är våldsamt snabb av sig. Sitter vi bra på det och det inte krånglar allt för mycket på vägen så gör hon nog ett bra slutvarv. Känslan är väl att det ska vara bra chans igen. Hon var ju överlägsen senast och möter några av de hästarna igen och när hon vann i Boden så var det väldigt bra motstånd.

Resekamraterna ska passas av skrällletarna
Ängsthea får sällskap av två andra från Skoglund stall på resan söderut.
7 Sundbo Scilla (V75-2) ställer upp i ett försök till Diamantstoet och fick ett gynnsamt utgångsläge med springspår, menar tränaren.
– Sundbo Scilla gick bra senast och stred hela vägen in i mål. Magnus Djuse, som körde vid segern för tre starter sedan, tyckte också det var en fin häst. Det är väl en häst som börjar hitta formen nu.
Springspår här känns ganska så intressant väl?
– Ja, det ska nog till en väldigt stor miss för att jag inte ska ta spets härifrån, hon är väldigt kvick iväg. Sedan är jag i alla fall sugen på att köra där i så fall, hon gillar att springa i ledningen så det kan bli att vi testar. Hon har utvecklats, tycker jag.
Vad säger du om 9 Irma Sisu (V75-6) som varit med på V75® på sistone och nu gör ett nytt försök?
– Hon hade sparat i mål senast. Det ser kanske inte ut så på filmen, men hon är trög i ryggar och lite flegmatisk av sig, det fanns mycket sparat. Nu blir det jänkarvagn och googles-huvudlag på henne. Därför hade vi hoppats lite på framspår men samtidigt blev det ganska bra här med niondespår i bra ryggar. Vi får hoppas de kör till lite, så vi hamnar hyfsat till.
En liten varning ska utfärdas där alltså?
– Ja, för jag har inte sett botten i henne ännu och jag tror nog hon ska kunna gå en 1.11-tid här i alla fall.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 Sommarturnén för V86® tar oss den här onsdagen till Visbytravet.Skrubbs, som banan brukar kallas, bjuder på sin största t&..


 Sommarturnén för V86® tar oss den här onsdagen till Visbytravet.
Skrubbs, som banan brukar kallas, bjuder på sin största tävlingsdag för året. Gotlandslöpningen, som vanligt med en stark startlista, utgör kronan i juvelen. Någon som sett fram mot den här tävlingsdagen länge är banans regerande tränarchampion Henrik Hoffman. Han har laddat rejält. I stallet i Tingstäde ryms för närvarande 31 hästar – 11 av dem finns med på V86®.
Allra störst förhoppningar hyser han till 3 Amarcord L.G (V86-7) som verkar trivas ypperligt i Visby. Den Italienfödde sexåringen kommer från en övertygande viktoria över lång distans och ska nu tävla i onsdagens stayermöte Ringmurens lopp.
– Det är ju en superfin häst, verkligen. Det känns ju som att han är otroligt bra för den här klassen. Han har tidigare haft lite problem med att han hetsat upp sig i loppen och strulat till det för sig, men det han inte gjort på sistone och då har han varit otroligt fin. Hästen känns himla lugn och harmonisk för dagen, mer samarbetsvillig och då är det lättare att prestera. Han har hittat sig själv, helt enkelt. Vi har siktat mot det här loppet sedan ”propparna” kom mer eller mindre, säger Henrik.
Tre varv lång distans och ett spännande utgångsläge. Hur ser du på loppet?
– Hästen har visat enorm styrka i kroppen så den här distansen ska passa som hand i handske. Läget kan inte vara bättre, det är drömspåret. Claes Sjöström lär väl prova framåt då min häst lever på sin styrka och inte går att köras snällt, så får vi se om de andra vill svara.
Amarcord L.G är sista häst ut under Hoffmans onsdagsäventyr på hemmabanan. Men det finns fler chanser under kvällen. Vi går igenom resterande tio på V86® med tränaren.
– 3 Mistelns Napoleon (V86-1) är en jättekapabel häst i grund och botten, men har varit svår att få igång. Han har haft en del småskador som avlöst varandra och vi har inte kunnat få någon riktig kontinuitet i det. Det gör honom lite svårbedömd för dagen, men hästen känns fin i träningen även om han lär behöva något lopp innan han är riktigt på topp. Han är fruktansvärt snabb ut, men det kan kanske kosta lite väl mycket att försvara ledningen om han kommer dit; det klokaste vore väl att släppa, men det är upp till kusken. Jag tror det kan bli tufft att vinna men vi hoppas han gör ett bra lopp.
– 14 Karl May Boko (V86-2) har gjort två lopp efter en längre frånvaro och har gått jättebra båda gångerna, vi har heller inte kör så jättefort med honom innan det, så hästen borde ha gått framåt ytterligare med loppen. Nu möter vi lite hårdare hästar än tidigare. Han hade ju samma läge senast, med springspår från tillägg och då räckte det ända till ledningen, så han bör ju komma fram bra och fått ett fint lopp i alla fall. Han är absolut på väg uppåt, men det är tuffa hästar emot som sagt så är han fyra, femma är vi nöjda.
– 9 Ed Sheeran (V86-3) har ju ganska bra kapacitet men har ibland strulat till det lite för sig. Jag tycker han var riktigt bra senast från utvändigt ledaren och kanske körde kusken lite för tidigt då; hade han suttit still ett tag till tror jag de hade varit med i segerstriden. I vilket fall så var hästen riktigt fin den dagen och det här är ett bra läge för hans del, om jag hade fått önska så hade jag valt det. Han fungerar bättre bakom hästar och med ett smyglopp i stenhårt tempo kan han fälla ganska många till slut.  
– 10 Queen on Road (V86-3) var jäkligt fin när hon vann senast och behåller sin toppform, helt klart. Kan de komma till från det här spåret så ska hon nog räknas. Hon vann ju från ledningen för mig senast och har också tagit sin seger i tidigare regi från den positionen så jag vet inte om hon är lika bra bakifrån men det känns som det skulle kunna vara så ändå. Hästen har i alla fall fart och form för att segerstrida och jag tror hon är lite hetare av mina båda i loppet då hon är den som visat bäst form.
I V86-4 finns hela tre hästar från stallet med. Ingen är dock någon het vinnarkandidat, enligt tränaren.
– 9 Ciel Wibb (V86-4) är det lite märkligt att han aldrig vunnit lopp ännu, det är en rejäl och fin häst. Men här möter vi ganska tufft motstånd så det gäller att sikta in sig på en så bra placering som möjligt i första hand.
– 11 Mistelns Famous (V86-4) är en superkapabel häst, men samtidigt en extremt osäker herre. Det har blivit mycket galopper och spår fyra i volt känns väl som det värsta, det är lite uppgivet på förhand. Men om han mot förmodan skulle trampa i väg så är det ju en häst med skyhög kapacitet, men vi måste inrikta oss på att få honom att trava först.
– 12 Nilz (V86-4) har heller inte visat så mycket på slutet och därmed fått dåligt med poäng. Han får helt enkelt vara med i de lopp han kommer med. Vi får försöka få ett felfritt lopp och i första hand en bra placering.

Känner sig verkligen inte slagen på förhand
Betydligt mer optimistiskt låter det kring 7 Greenhill’s Rocco (V86-5).
Hästen har hunnit med två starter för Visbytränaren – båda har slutat med seger.
– Det är en jättefin häst och har verkligen varit kanonfin i två segrar för oss. Han känns fortsatt superfin i träningen och jag tycker absolut att han ska kunna vara med i segerstriden igen. Han har ett bättre läge än de flesta på pappret bättre hästarna, så därför känner jag mig verkligen inte slagen på förhand. Han har visat en jäkla form, som sagt och det är hemmaplan och hästen är riktigt snabb bakom bilen, jag misstänker att kusken laddar det som går.
Slutligen, två hästar i den sjätte avdelningen som är ett Klass 2-försök.
– 2 Bottnas Gambler (V86-6) har vi provat monté med, vann första gången och skulle gå ut igen senast. Planen var att rida i ledningen och sätta upp ett jämnt tempo, men hästen blev vrång och sprang ju rakt ut i staketet…Ryttaren ramlade av och hästen sprang två varv runt banan innan vi fick tag i honom. Hur som helst, han har ju fått ett superbra läge här i alla fall och det blir att försöka komma ned till plankan och kanske få med sig en plats.
– 4 Borups Vilde (V86-6) gör vi en del riktigt intressanta ändringar på. Vi ska ta av skorna runt om för första gången, det blir jänkarvagn och så byter vi ut det helstängda huvudlaget till ett googles-huvudlag. Hästen är ojämn som fasiken, men när han är med där framme direkt så går han som bäst och tycker det är roligare; hamnar han långt bak så tar han inte i för fullt. Vi satsar framåt och har förhoppningen att komma ned på innerspår med honom också, ledningen och sedan släppa till någon bra skulle vara optimalt.
Det låter som att Borups Vilde är den av dina två i loppet med bäst möjligheter?
– Jag tycker det, i och med de ändringar som vi gör och om de skulle slå väl ut.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tattoo Avenger är en häst som har gett både sin tränare och spelarna en del gråa hår. Hästen har haft lätt att galopp..


Tattoo Avenger är en häst som har gett både sin tränare och spelarna en del gråa hår. Hästen har haft lätt att galoppera, men på sistone så har han mognat och skött sig i flera lopp i rad. Tattoo Avenger har hög kapacitet och det visade han förra året då han vann en V75-final trots galopp i sista sväng.
- Det ska ju inte gå egentligen, men hästen är väldigt snabb när han är på rätt humör och den dagen var han verkligen i form och han känns lika fin igen. Jag var väldigt nöjd med hästen i ett jobb i veckan, berättar Bergsåkerstränaren.

Maxar utrustningen
På söndag handlar det mesta om Elitloppet. Lite i skymundan får lärlingarna chansen i den sista avdelningen på V75®. David Grundmann ska köra Tattoo Avenger och kommer att få klara körorder.
- Han måste ladda framåt, backa går inte. Hästen är ganska bra från start och förhoppningsvis hittar David en vettig position.
För att få Tattoo Avenger ännu snabbare ändrar Mika Haapakangas lite på utrustningen.
Han kommer att tävla med ett nytt huvudlag. Det blir googles oc.h sedan kommer han att tävla barfota runt om, det har han gjort tidigare och nu maxar vi. Det är alltid tufft på V75 och framförallt den här helgen. Nu har jag en häst som är riktigt bra i ordning och jag tycker att han ska ha en ganska bra chans

Joakim Brundin, Kanal 75


Hans Crebas låter riktigt nöjd inför helgens stortrav på Åby där han selar ut två hästar inom V75®  Axevall..


Hans Crebas låter riktigt nöjd inför helgens stortrav på Åby där han selar ut två hästar inom V75®  Axevallatränaren får dock nöja sig med att se sina hästar från sidan eftersom han är avstängd.
Bästa chansen kommer först och Hans Crebas hoppas Björn Goop ska lyckas vinna med 1 Howdy Quick (V75-2). Fyraåringen har fyra raka pallplatser på V75.
- Det är en jättefin häst som bara blir bättre för varje start och jag tycker att han är förtjänt av en seger på V75. Det är bara tillfälligheter som gjort att han inte vunnit på V75 än, det är en vinnarhäst, säger Hans Crebas.
- Jag tror att han kan öppna bättre än han visat hittills och vi kommer sätta på honom ett googles-huvudlag den här gången, vi stänger in honom med förhoppning att han ska bli lite snabbare. Det är viktigt att han kan få en bra start.
Taktiken från spår 1?
- Vi får hoppas att Björn Goop kan få i väg honom bra från start. Man vinner nog ingen final från dödens. Han är bäst med rygglopp och det går att köra riktigt fort med honom sista 600 meterna.
Howdy Quick tappade travet lite i sista sväng senast.
- Det kostande nog segern, han är behandlad efteråt och känns jättefin. Han gick jobb i går (måndag) och kommer gå ett par lugna intervaller även på torsdag.
Några ändringar förutom att ni ändrar huvudlag?
- Ja, det blir barfota bak den här gången.

”Står perfekt inne i loppet”
Lika optimistisk som Hans Crebas låter kring betrodda Howdy Quick låter han även med skrällhästen 2 Keely Queen Er (V75-3) som körs av Ulf Ohlsson.
- Hon är otroligt startsnabb, men hon ska inte gå i spets. Om den här får rygg ledaren tror jag hon vinner. Hon står perfekt inne i loppet, bara en tusenlapp från tilläggsgränsen. Hon är nyttig, lättplacerad och kommer gå med norskt huvudlag som verkligen ger effekt på henne. Det blir barfota runt om den här gången. Hon ser ut att vara helt bortglömd, men det kanske ändras efter den här artikeln, säger Hans Crebas.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Årets proffstränarkurs på Wångens travskola i jämtländska Krokom nära Åre är avslutad. Därmed finns det el..


Årets proffstränarkurs på Wångens travskola i jämtländska Krokom nära Åre är avslutad. Därmed finns det elva nya potentiella proffstränare som har möjlighet att ta ut sin A-licens. En som kommer att kvittera ut proffslicensen vid årsskiftet är Oscar Berglund. Han har firat stora framgångar som amatör de senaste åren och är känd för sin höga segerprocent. Nu har det blivit dags att ta steget fullt ut
– Den 1 januari tar jag ut proffslicensen. Tanken var att göra det nu direkt efter kursen men det fick man tydligen inte för ST. Men det spelar ingen roll, då inleder vi det nya året från noll som proffs istället. Det ska bli kul, säger Oscar Berglund.

”Känns inspirerande”
Tränarkursen som har omfattat två veckor på Wången har även inneburit några dagar i Stockholm. Nu är 26-åringen redo att anta en ny utmaning i sin karriär.
– Det känns inspirerande så klart och jag är väldigt laddad för det. Jag har medvetet väntat på det i några år för att känna mig mogen och ha en fungerande verksamhet för att fungera på proffsnivå. Jag har samlat på mig kunder och erfarenhet och nu känns det som att det är dags.

Stannar i Östersund
Oscar Berglund har varit amatörtränare i fem år och håller till på en gård i Brunflo, ett par mil utanför Östersund.
– Vi har byggt ett nytt stall som vi har inflyttning i på fredag. Det rymmer 20 boxar och vi har redan hästar som står på vänt redan i dag. Jag vill hålla det på en lagom nivå och hellre ha kvalitet än kvantitet. För mig är det viktigt att få se varje individ och ha rejäl koll på alla hästar. I ett storstall är det lätt att det blir lite av en industri. Men med 20 hästar så tycker jag att jag hinner med alla, säger Berglund.
– Jag trivs fantastiskt bra här och det är nära till travbanan men ändå ute på landet. Visst har man funderat senaste åren på att kanske flytta söderut men när man vägde för- och nackdelar mot varandra så kändes det bättre att stanna hemma. Det är många gånger man fått frågan hur jag kan hålla till i en avkrok som Östersund, men konkurrensmässigt är det en fördel här uppe. Speciellt om man jämför med exempelvis Solvalla och ska konkurrera med Timo Nurmos och Daniel Redén. Så man får vända och se positivt på det ur andra aspekter.

”Hade inte spelat V75 utan att strecka henne”
På lördag reser Oscar Berglund till Bergsåker och har två hästar med sig i transporten. En av dem är nyförvärvet Belle Reine som nu gör första starten i sin nya regi.
Det sexåriga stoet kommer närmast från Timo Nurmos och har tagit fyra segrar på de fem senaste starterna. Hon startar i den sjätte avdelningen och har spår fyra på startvolten. I sulkyn sitter Emilia Leo.
Belle Reine (V75-6) var i ett toppskick när hon kom och det var bara en vecka efter senaste segern. Jag har för övrigt fått tre, fyra hästar från Timo Nurmos och måste säga att alla har kommit i ett fantastiskt fint skick. Det är verkligen imponerande att se hur blanka, runda och fina hästarna är därifrån. De är väldigt vältränade och man förstår verkligen varför det går så bra för en sån supertränare.
– Vi har haft hästen i en och en halv månad och tränat på enligt vårt koncept. Det är en oerhört trevlig häst som har gjort ett bra intryck och det är bara att läsa i resultatraden så ser man vad hon har uträttat i karriären. Det är väldigt stimulerande att få in hästar i stallet som kommer med ettor i raden.
– Det enda frågetecknet är hur hon fungerar med skor och broddar i lopp. Hon har visserligen tränat med den balansen hela tiden hos mig men har tidigare varit sämre med skor i loppen och alltid varit bättre barfota. Så frågan är hur mycket sämre hon blir kapacitetsmässigt av det och hur hon hanterar skorna. Men jag hade ju heller inte anmält till V75 om jag inte trott att det skulle gå bra och hästen har som sagt känts väldigt fin i träningen. Så jag tror ju att hon har där att göra.
– Jag tror inte att de andra springer ifrån henne men det viktigaste är att jag är nöjd efter loppet och att Emilia kommer in till stallet efteråt och är nöjd. Så får vi se hur långt det räcker. Hästen är så himla trevlig och förnuftig och jag tror inte att fjärdespåret är några problem. Därför är tanken att det blir jänkarvagn trots voltstart. Sedan får hon ett googles-huvudlag på sig. Jag hade inte spelat V75 utan att strecka henne, säger Oscar Berglund.
Du har även Cobourg Hanover till start i V75-avslutningen som kommer med två raka andraplatsen. Chanserna där?
Cobourg Hanover (V75-7) är en fantastisk häst som man älskar att ha i stallet. Han har haft en ganska krokig karriär och har problem med sina blodvärden och det kommer en genomklappning rätt som det är. Men han reser sig alltid och kommer tillbaka. Jag tycker att han har fått lite oförtjänt dåligt rykte om sig att han bara kan gå i ledningen över 1600 meter. Men jag tycker att han går bra även bakifrån över alla distanser.
– Givetvis tror jag inte på någon större chans från spår elva över kort distans i V75. Det är som sagt en superfin häst att ha i stallet och han har gett mig så mycket glädje. Men från det här läget så ligger jag lågt. Vi får ta dem nästa gång istället. Hästen går med norskt huvudlag och jänkarvagn som vanligt.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 1640/8 0 15.2 495
2015-12-12 2015-12-12 Åby-12 2160/6 0 17.1 675
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-7 2640/2 0 g 1430
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 2140/1 8 15.2 756
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Magnus Jakobsson 1640/1 D 0 g 393
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Peter Untersteiner 2160/8 D 0 18.0 75
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Johanna Lind 2160/6 B 5 17.8 132
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Johanna Lind 1640/6 D 2 15.7 116
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-2 Peter Ingves 2140/3 D 0 17.6g 293
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Jonna Jinesjö 1640/5 D 4 15.4 431
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Stefan Söderkvist 2140/7 D 4 16.0 179
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-5 Stefan Söderkvist 1640/10 C 4 14.3 186
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Thomas Dalborg 2140/14 B 6 17.9 90
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-8 Peter Ingves 2140/8 D 6 15.7 438
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-6 Stefan Söderkvist 1640/4 B 2 16.7 54
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-7 2160/10 B 3 17.4 446
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Oscar Ginman 1640/4 D 4 15.6 332
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Johan L Sundgren 2140/4 D 3 17.4 275
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Håkan B Johansson 1640/4 D 3 19.3 237
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Jorma Kontio 2140/7 D 0 15.5 882
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Henrik Johansson 2140/9 D 8 17.1 443
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Henrik Johansson 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Henrik Johansson 2140/15 D 0 16.2 872
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Hans Crebas 2140/5 D 0 g 842
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Henrik Johansson 2160/11 B 4 17.4 198
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Johan L Sundgren 2140/7 D 7 15.5 1117
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-4 Enya Gustafsson 2140/7 C 0 g 103
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 1640/8 C 4 12.8 227
2018-04-18 2018-04-18 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/11 D 6 13.9 785
2018-03-22 2018-03-22 Åby-4 Stefan Söderkvist 1640/1 D 5 15.2 302
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-6 Jorma Kontio 1640/8 C 6 15.2 448
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Jorma Kontio 2140/13 D 5 16.1 233



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se