Global Tendency travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Global Tendency travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Global Tendency har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Global Tendency har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Global Tendency


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger..


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger. Segerprocenten ligger på 19,3.
Totalt har stallets hästar travat in drygt 26,7 miljoner kronor.
Som kusk ligger Peter Untersteiner sexa, både när det gäller antal segrar och i penningligan, med 163 segrar och drygt 20,8 miljoner kronor inkört.
Inför söndagens GS75 på hemmaplan har Peter Untersteiner sju hästar från egna stallet till start och han kör fem av dem själv.
Så här säger Halmstadtränaren om chanserna:
- 2 Call It Magic (GS75-1) har inte visat något av värde på sistone och jag får ligga lågt tills hon bevisat motsatsen.
- 3 Blanche (GS75-3) har nyttig form och fick ett bra läge. Om banan blir bra tar jag av alla skorna. Det blir jänkarvagn oavsett bana.
- 1 Bellflower Wine (GS75-4) går bra i varenda start och vann senaste loppet på Halmstad. Peter Ingves tyckte att hon gick helt okej i skymundan på Solvalla senast. Barfota runt om för första gången känns intressant.
- 4 Global Tendency (GS75-5) var ute i ett lärlingslopp på V75 och Henriette Larsen tyckte att hon kändes bra. Med rätt lopp kan hon vara med där framme.

Två i lärlingsloppet
GS75 är ett lärlingslopp och Klas Olsson och Peter Zadel får chansen att visa upp sig för en större publik.
- 2 Lucky Babe (GS75-6) går bra för dagen och tränar fint. Hon fick ett bra spår och vinner lopp när som helst, säger Peter Untersteiner.
- 10 Bo Kenneth (GS75-6) hänger mest med för dagen och har inte det där lilla extra just nu. Vi får inrikta oss på att plocka pengar.
Av stallets sju starthästar inom GS75-spelet har Peter Untersteiner kanske sparat det bästa till sist. Enligt statistiken, seger i nästan var femte start för stallet, ska det bli åtminstone en seger på söndagen.
- 3 Masterglide (GS75-7) känns bra i jobben och fick ett intressant spår. Förhoppningsvis kommer vi till ledningen och då står vi emot länge. Målet är att köra barfota runt om och Masterglide är min bästa chans inom GS75.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Drygt 2 000 vinnare med åtta rätt på V86 fick nästan 8 000 kronor i julklappspengar när Solvalla och Åby delade på onsdag..


Drygt 2 000 vinnare med åtta rätt på V86 fick nästan 8 000 kronor i julklappspengar när Solvalla och Åby delade på onsdagens jackpottävlingar.
En häst att lägga på minnet från kvällen kan vara Vedalia. Det treåriga stoet tog andra raka segern i karriärens tredje start och hon avgjorde V86-6 enkelt på pigga ben. Kusken Örjan Kihlström serverade Maharajah-dottern ett lopp i ryggar i andraspår och med draghjälp till upploppet blev det seger med till synes mycket krafter sparat.
- Hon gjorde ett bra lopp i dag igen. Det är en bra häst när det fungerar. Det är tålmodiga ägare som väntat ut hästen och det är jag glad för. Örjan körde ett fantastiskt lopp och han ska ha en stor eloge, sa tränaren Reijo Liljendahl.

Wisniewski sken som en sol
I V86-1 var Robert Bergh offensiv och tog sig tidigt till ledningen med favoriten Tudor Kronos som tog andra raka segern sedan comebacken efter ett års frånvaro från tävlingsbanan.
- Han har inte travat så bra någon gång faktiskt, sa Robert Bergh som nu troligen siktar mot V75 på nyårsafton med den segervane femåringen.
I V86-2 såg det länge ut som att Electrical och Hans-Owe Sundberg skulle vinna från ledningen men favoriten Maintainability avslutade starkt i händerna på Kaj Widell och fångade in ledaren knappa 100 meter före mål.
Kaj Widell tog sig till vinnarcirkeln även i V86-4 där Indian Front avgjorde i spåren sista 400 meterna till en imponerande seger.
Färske Mantorptränaren Tomasz Wisniewski sken som en sol efter segern.
- Vilken häst! Vilken häst! Jag är imponerad varje gång.

Untersteiner skrällde
V86-3 var ett lärlings- ungdomslopp och Kevin Svedlund kunde räkna in första segern för nya arbetsgivaren Veijo Heiskanen. Ett offensivt upplägg bakom favoriten Bigarrå var segerreceptet.
Ytterligare en favoritseger fick vi se i V86-5 där Silver Annie avgjorde enkelt in på upploppet tillsammans med Johan Untersteiner. Från andra utvändigt styrde Johan Untersteiner fram utvändigt ledaren genom sista sväng och in på upploppet var det inget snack. Robert Andersson, Jägersro, har gjort tränarjobbet.
Johan Untersteiner svarade även för omgångens enda skräll då han vann V86-7 med 12-oddsaren Xperia Knick. Johan Untersteiner körde offensivt från 20 meters tillägg och övertog tidigt ledningen från Global Tendency. Men sedan blev det ytterligare ett par ledarskiften och Xperia Knick hamnade längre och längre bak på innerspåret. Men in på upploppet hittade Johan Untersteiner fritt spurtutrymme och det fyraåriga stoet avslutade bäst till årets tredje seger på 17 starter.

Vinterfavoriten till Båth/Adielsson
V86-omgången avslutades med ytterligare en liten överraskning då Violet Hill hann från trots vida spår sista halvvarvet från femte utvändigt tillsammans med Erik Adielsson. Stig H Johansson tränar det fyraåriga stoet.
- Hon gjorde det bra. Det var två månader sedan hon startade. Vi satt långt bak och hon fick gå ut tidigt i fjärdespår. Det vart drygt sista 500 meterna och hon gjorde ett fint lopp helt enkelt, sa Erik Adielsson.
Erik Adielsson fick även segerdefilera efter kvällens mest penningstinna lopp, Vinterfavoriten med 200 000 kronor till vinnaren. Tvååringsloppet avgjordes utanför V86-spelet och Svante Båth-tränade Global Withdrawl imponerade i andra raka segern och även det en häst att lägga på minnet.
V86 lockade med en dubbeljackpot och det fanns drygt 16,6 miljoner kronor i potten för åtta rätt. 2 166 med åtta rätt vann 7 703 kronor. Sju rätt gav 59 kronor medan det blev jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som två- och treåring glänste Zola Boko-sonen på travbanorna och ståtade med fem raka segrar i mitten av 2015. Sedan var det stopp...


Som två- och treåring glänste Zola Boko-sonen på travbanorna och ståtade med fem raka segrar i mitten av 2015. Sedan var det stopp.
Efter att ha stått i träning hos flera tränare gjorde Sauron Pil (V86-7/DD-1) i somras äntligen comeback, i Peter Untersteiners regi.
- Han var långtidsskadad och har inte riktigt kommit tillbaka till den kapaciteteten han visade som treåring men förhoppningsvis, om han får tävla kontinuerligt nu, så kan han komma dit igen, säger tränaren om den nu femåriga valacken som sedan två år delägs av den före detta ishockeyspelaren och numera tv4-experten Kristian Huselius.
En affär som blev uppmärksammad eftersom hästen räknades som en jättetalang och var obesegrad efter fem starter när den såldes av amatörtränaren Samuel Rehn.

Växlar upp
Comebacken slutade i en diskning men i juli stod Sauron Pil åter som vinnare.
I senaste starten räckte det till en fjärdeplats när han tröttnade på slutet efter att ha legat på hårt i ledningen, berättar Peter Untersteiner som planerar att använda alla växlar på onsdag när de startar längst ut bakom startbilsvingen.
- Allt har varit frid och fröjd med träningen och denna gång ska vi plocka av skorna. Det är spåret som drar ner möjligheterna, det blir svårt från det läget. Nu är det tuffare motstånd och det påverkar en hel del men jag får inte ge upp så klart, säger han och tillägger:
- Vi rycker tussarna också, vi har bara gjort det i träning innan. Så det blir några nya grejer.

”Peppar, peppar”
Peter Untersteiner har även två hästar till start i den femte avdelningen, som är ett försök till Diamantstoet, där Kash Brodda (V86-5) bär favoritskapet.
- Senast var hon som hon skulle, det var bra tryck och hon vann på ett fint sätt. Det är en bra häst men en som har sköra ben och därav har det inte blivit vad det kunde ha blivit. Peppar, peppar verkar det nu relativt stabilt. Hon har fem felfria lopp på rad vilket beror på att hon har varit fräsch, säger tränaren som, likt spelarna, håller Kash Brodda högst bland sina tre hästar som startar på V86.
- Spår 2 är perfekt och med rätt lopp så segerstrider hon, meddelar han.
Från bakspår startar även ekipaget Global Tendency (V86-5) och Henriette Larsen som kommer från två raka fullträffar.
- Global Tendency kommer från två segrar i lärlingslopp. Det är betydligt tuffare motstånd nu men hon har varit bra och håller fin stil, säger Peter Untersteiner och värderar onsdagens chanser på följande sätt:
- Spår 9 är det bästa bakspåret ändå, så det kan bli ett bra smyglopp därifrån om det klaffar och hon kan ta en god placering.

Gina Söderlund, Kanal 75


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två ..


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två hetaste hästarna på förhand är fjolårets Oaks-vinnare Darling Mearas, samt Cash Crowe som vann Drottning Silvias Pokal i år. Darling Mearas startar från spår två i sitt uttagningslopp och Cash Crowe har spår tre i sitt försök.
Förstaprisen i loppen är 50 000 kronor och de ingår i V64-spelet på fredag.

Uttagning 1, 2640 auto
1 Schatzi Fayline – Kim Eriksson
2 Mellby Estella – Ulf Ohlsson
3 Cash Crowe – Johnny Takter
4 Unstirred Drink – Erik Adielsson
5 New Flame – Per Linderoth
6 Amalia Cash – Örjan Kihlström
7 Dealwithakiss – Johan Untersteiner
8 Mamasan – Björn Goop
9 Lucky Babe – Lasse Punkari
10 Like A Star – Adrian Kolgjini
11 Firstlady Michelle – Sören Boel
12 Nightlight M.L. – Magnus S Karlsson

Uttagning 2, 2640 auto
1 Flight Plan – Robert Bergh
2 Zoom Zoom – Ulf Ohlsson
3 Xperia Knick – Johan Untersteiner
4 Rhyme Broline – Erik Adielsson
5 Milady Amok – Jorma Kontio
6 Perfect Beauty – Nicklas Westerholm
7 Julia af Solnäs – Peter Untersteiner
8 J.A. Connie Bell – Kim Eriksson
9 Undine – Örjan Kihlström
10 Fantasy River – Johnny Takter
11 Come And Dream – Christoffer Eriksson
12 Flo Jo Keeper – Björn Goop

Uttagning 3, 2640 auto
1 Gorgeous Boko – Mika Forss
2 Darling Mearas – Stefan Persson
3 Maremma Sock – Thomas Dalborg
4 Irish Cream Zon – Carl Johan Jepson
5 Julia Pellini – Thomas Uhrberg
6 Dragondamour Sisu – Jorma Kontio
7 Dream Lane – Erik Adielsson
8 Grace Boko – Ulf Ohlsson
9 Global Tendency – Peter Untersteiner
10 Northern Trick – Johan Untersteiner
11 Star Treatment – Örjan Kihlström
12 Zahara Goj – Björn Goop

Uttagning 4, 2640 auto
1 They Don’t Know – Torbjörn Jansson
2 Mellby Exotic – Örjan Kihlström
3 Global Tess – Jonas Moberg
4 Luck is Back – Stefan Persson
5 Comewithaflash – Mika Forss
6 Impala Zon – Erik Adielsson
7 D’Laina – Claes Sjöström
8 Razzamatazz Face – Adrian Kolgjini
9 Genta – Björn Goop
10 Lady Zappa – Ulf Ohlsosn
11 J.J. – Carlos Sjöström
12 Unrestricted – Johan Untersteiner

Uttagning 5, 2640 auto
1 Bugatti Brick – Jorma Kontio
2 O.M. Dont Cry – Björn Goop
3 Mulligan – Thomas Uhrberg
4 Cikoria Frazer – Tobias J Gustafsson
5 Unique Juni – Johnny Takter
6 Domestic Ås – André Eklundh
7 Dame of Mearas – Johan Untersteiner
8 Unreturned Love – Örjan Kihlström
9 Bravivivicimo – Erik Adielsson
10 Nikki Celeber – Per Linderoth
11 Devon Am – Oskar J Andersson
12 Pressure Regulated – Ulf Ohlsson

Uttagning 6, 2640 auto
1 Emelie Hall – Johnny Takter
2 Tour Knight – Johan Untersteiner
3 Inga in Heaven – Örjan Kihlström
4 Uncertain Age – Christoffer Eriksson
5 Alandias da Vinci – Björn Goop
6 Eva I.H. – Mika Forss
7 Mellby Elegant – Robert Bergh
8 Hashtag One – Kim Eriksson
9 Vegas Am – Johan Untersteiner
10 Ubangi – André Eklundh
11 Rani Face – Adrian Kolgjini
12 Ultra Bright – Fredrik Persson

Kanal 75


Onsdagen på Solvalla bjöd på en mängd fina prestationer och kvällen avslutades med Margaretas Tidiga Unghästserie för fyra&..


Onsdagen på Solvalla bjöd på en mängd fina prestationer och kvällen avslutades med Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker. Segern och 300 000 kronor gick till favoriten Dartagnan Sisu som imponerade stort tillsammans med Ulf Ohlsson.
Varvet från mål forcerades Dartagnan Sisu till ledningen och sedan höll han undan med i nästan joggande stil med till synes sparade krafter i mål.
- Det här är en derbyhäst om han får vara frisk. Det är riktig power i den här hästen. I dag var han finare än i årsdebuten. Han är stark och rejäl av sig, berömde kusken Ulf Ohlsson.
- Han är jättefin. Han har känts stark och rejäl hela vintern. Det är klart att vi hoppas på derbyt, sa tränaren Mattias Djuse.

Vamp Kronos vann på topptid
Favoritseger blev det även V86-2 där treåriga stoet Vamp Kronos lekte hem 300 000 kronor i Margaretas Tidiga Unghästserie. Trots att Vamp Kronos fick gå utvändigt ledaren i högt tempo avgjorde hon med en gäspning då kusken Christoffer Eriksson gav henne matchorder 600 meter från mål.
- Hon kändes bra hela tiden. Det är en fruktansvärt fin häst som gjort det bra hela tiden. Hon kändes stark hela tiden och vann på bra sätt på en bra tid. Hon har en vägvinnande aktion, kommenterade segerkusken.
Segertiden på det treåriga stoet blev imponerande 1.12,8 över distansen 2 140 meter autostart.
- Hon var en normal häst till vi kvalade henne, då förvandlades hon som de bästa hästarna gör och hon blir bara bättre och bättre för varje start. Dessutom har hon kanske den bästa stamtavlan i världen, sa tränaren Jerry Riordan om dottern till Ready Cash och Viking Kronos-stoet Only Kronos.

”Kuppade” sig till ledningen
Christoffer Eriksson hade en bra kväll och han vann även V86-3 efter en vaken manöver då han körde till mitt i loppet och ”kuppade” till sig ledningen varvet från mål med Tomas Malmqvist-tränade Calle Crown. Fjärde utvändigt blev spets på 300 meter.
- Det gick ju sakta och jag hade en snabb häst så det såg säkert bättre ut än vad det var. Det går enklare när man har bra hästar, som det var i dag hade jag säkert kunna vunnit loppet även om jag suttit där bak, sa Jägersrokusken

Sjätte raka för obesegrad talang
Timo Nurmos talang Izzy var V86-omgångens största favorit och fyraåringen gjorde inte favoritspelarna på Solvalla besvikna. Ledning från start till mål innebar sjätte raka segern från debuten för det obesegrade stoet.
- Hon blir bara bättre och bättre och gick barfota första gången i dag. Hon är jätteklok, inget het och jättefin att köra, sa kusken Jorma Kontio.
V86-4 blev ett sevärt lopp där Global Tendency försvarade ledningen i en mycket snabb inledning mot Mulligan. Knappa varvet kvar forcerades Amalia Cash till spets och öppnade upp en lucka på 40-50 meter på sista bortre långsidan. Men in mot upploppet stumnade Amalia Cash och bakifrån avslutade Juni Håleryd bäst av alla och fångade in ledaren kort före mål. Även det här var ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med ett förstapris på 300 000 kronor och det innebar att Juni Håleryd mer än fördubblade sitt konto.
- Min häst kändes riktigt fin i dag. Det var ju körning både från start och mitt i och min gjorde verkligen en strong avslutning, kommenterade segerkusken Peter Untersteiner.

Haugstad valde rätt väg
V86-5 var ett klass II-försök och här skrällde 16-oddsaren Actual Star trots att han egentligen aldrig sågs med chans i loppet. Men Kenneth Haugstad lyckades 100-procentigt med sin slalomstyrning och när luckan kom kort före mål kunde Actual Star växla ner Fairplay Pellini i sista stegen in mot mål.
- Jag valde att gå ner på innerspåret 800 kvar och det var väl därför jag vann loppet. Jag valde rätt väg denna gång, konstaterade Kenneth Haugstad.
Roger Walmann tränar vinnaren som belönades med 100 000 kronor.

Domslutet dröjde
V86-6 fick en dramatisk avslutning och det dröjde innan domarna förkunnade att tio-oddsaren Lucifer Lane dömdes som segrare tillsammans med Johan A Nilsson. Dock fick kusken ”3 000 kronor i böter för att ej hållit rakt spår på upploppet” enligt resultatlistan.
Lucifer Lane kom in på upploppet i andraspår men bröt ut något spår över upploppet och det tvingade då även konkurrenterna, och framför allt Örjan Kihlström bakom Vanilla Pod, att korrigera sina hästar utåt.
Loppet var för treåriga hingstar och valacker och precis som i de övriga loppen i Margaretas Tidiga Unghästserie var förstapriset på 300 000 kronor.
- Klart det känns extra, sa Örebrotränaren Thomas L Nilsson som fick se sonen Johan vinna ett storlopp.

Våldsam duell från start
V86-7 var ett sprinterlopp där publiken bjöds på en våldsam duell inledningsvis där A.Hannibal och Next To None Sib stred om ledningen i 1.05.7-fart första 500 meterna innan den sistnämnde fick spets. Star Advisor Joli hamnade först utvändigt och 500 kvar tryckte han sig till ledningen och vägrade sedan släppa någon förbi sig i en tät slutstrid tillsammans med Kim Eriksson. Segertiden blev 1.11,3 över 1 640 meter autostart.
- Jag älskar den här hästen. Han gör aldrig ett dåligt lopp. Han är grym, sa tränaren Sofia Aronsson.
Åtta rätt på V86 gav 464 758 kronor, sju rätt 1 657 kronor och sex rätt 117 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jägersro och Solvalla stod värd för onsdagens V86-omgång som bjöd på högklassig sport på båda banorna. Jäg..


Jägersro och Solvalla stod värd för onsdagens V86-omgång som bjöd på högklassig sport på båda banorna. Jägersrotränaren Conrad Lugauer valde att tävla på bortaplan och han gjorde inte resan till huvudstaden i onödan.
I V86-avslutningen gjorde Gareth Boko debut i regi Conrad Lugauer och den fyraårige hingsten imponerade stort när han växlade ner konkurrenterna över upploppet.
Segern i Margaretas Tidiga Unghästserie för de fyraåriga hingstarna var värd 300 000 kronor och därmed har Gareth Boko travat in drygt 2,8 miljoner kronor i karriären via åtta segrar på 19 starter.
- Jag är stolt att folk tror på oss, det är inte vanligt man får in en sådan kvalitetshäst. Det låter konstigt kanske, men jag hade förväntat mig en bra insats. Jag sa till ägaren att jag tror han är extremt spurtstark och det visade han också. Om vi har lite tur kan han etablera sig långt upp i eliten. Han ha en extremt viktig egenskap och det är speeden, sa Conrad Lugauer.

Westholm får vänta på 1 000:e segern
Conrad Lugauer fick även segerdefilera efter V86-2 där han snuvade Jörgen Westholm som jagade sin 1 000:e kuskseger. Jörgen Westholm ledde loppet länge med Ebony Boko, som motvilligt fick ge sig mot favoriten Tuffetto Jet. Segertiden på Tuffetto Jet blev 1.12,6 över sprinterdistans och visade klass då han avgjorde tunga vägen utvändigt ledaren nästan hela sista varvet.
- Helt rätt sort… och han har absolut toppform, kommenterade Conrad Lugaer i vinnarcirkeln.

Flera fina årsdebutanter
Caddie Lisieux tjänade drygt 1,6 miljoner kronor sin debutsäsong i fjol trots att hon inte fick det att stämma hundra i de största loppen.
På onsdagen gjorde Roger Walmanns högkapabla sto årsdebut i V86-4 och hon löste uppgiften i händerna på Kenneth Haugstad. Travet var kanske inte klockrent hela vägen men Kenneth Haugstad stöttade hästen när det behövdes, både kort efter start och över upploppet.
Vinsten i Margaretas Tidigara Unghästserie för fyraåriga ston var värd 300 000 kronor.
- Ska jag vara ärlig så såg hon inte så bra ut som jag förväntat mig. Lite för tunga skor fram… Men hon var inte så bråkig bakom bilen, det för vi ta med oss, sa Roger Walmann.

Takters båda vinnare imponerade
Lutfi Kolgjini har ett stall i knallform och när Rajesh Face skar mållinjen som etta i V86-3 var det stallets 19:e årsseger på svensk mark.
Rajesh Face tog hand om ledningen direkt från sitt innerspår på startvolten och sedan hade kusken Johnny Takter full kontroll. Fyraåringen såg mäktig ut i andra raka årssegern.
- Han är fortfarande inte så där jättesnabb. När han fått lite fler lopp kommer han bli snabb också och då kan han bli hur bra som helst, sa Lutfi Kolgjini.
Även i V86-inledningen bjöds publiken på Jägersro på en riktig sportslig godbit då D.D.’s Hitman glänste i årsdebuten tillsammans med Johnny Takter.
- Han ser mycket fräschare ut än i fjol. De är lite slitna när de kommer från USA. Jag fick ett jäkla bra besked och jag tror han får sin bästa säsong i år, sa tränaren Petri Puro som har en sällsynt förmåga att plocka fram nya stjärnor trots ett ganska begränsat material.

Favoritsegrar för Untersteiner
I V86-5 ledde Ontheway Diamant varje meter av sprinterloppet tillsammans med sin tränare Peter Untersteiner.
- Det var mycket vunnet när vi vunnit starten, sedan hade vi trumf på hand, sa Peter Untersteiner.
Peter Untersteiner blev dubbelsegrare inom V86-spelet och han vann från spets även med Global Tendency i V86-7. Det var dock lite tur inblandat då Razzamatazz Face galopperade då hon avgjort spetsstriden mot favoriten.
Erik Adielsson svarade för en fin styrning i V86-6 då han först tog ledningen från springspår med Stig H Johansson-tränade Paparazzi M. för att sedan släppa till Valeur efter 500 meter, på upploppet kom luckan och då avgjorde den nioårige hingsten enkelt.
Skrällsegern i Solvalla Hästägarföreningens Vårvintervandringspris var värd 100 000 kronor.

Treåringar bjöd på spännande upplopp
Två lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie avgjordes utanför V86-spelet på Solvalla och även här handlade det om 300 000 kronor till vinnarna.
Klassen för treåriga hingstar och valacker bjöd på ett riktigt spännande upplopp där Timo Nurmos-tränade Mellby Fire och Jorma Kontio fångade in ledaren Muscle Lane och Robert Bergh i sista stegen.
Klassen för treåriga ston bjöd också på upploppsdramatik då fyra hästar i stort sett var i bredd kort före mål, men först i mål kom Catch My Love som spurtade sylvasst i händerna på Tobias J Gustafsson. Vinnaren tränas av Susanne Jansson.
- Jättestort, både pengamässigt och prestationsmässigt. Det var en jätteskön känsla när vi tog meter för meter över upploppet, sa segerkusken.
Sex av åtta favoriter vann på V86 och åtta rätt på V86 gav 1 921 kronor, sju rätt gav 26 kronor och så blev det jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Björn Goop 2160/13 D str
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/6 C 3 15.3 112
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-7 Peter Untersteiner 2160/9 A 1 16.3 20
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Peter Untersteiner 2160/9 B 1 16.4 23
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 2140/3 C 6 15.7 25
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-2 Peter Untersteiner 2140/9 C 0 17.7 37
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Johan Untersteiner 2140/4 C 2 16.4 77
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Stefan Söderkvist 2140/1 C 2 17.9 22
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Peter Untersteiner 2140/1 D 3 16.9 16
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Peter Untersteiner 2160/15 C str
2017-12-20 2017-12-20 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/1 C 2 15.0 160
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 Peter Untersteiner 2160/9 A 6 15.0 173
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-6 Henriette Larsen 2160/12 B 0 18.0g 389
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Henriette Larsen 2140/13 A 4 13.9 110
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-8 Henriette Larsen 2140/9 B 3 13.4 176
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Henriette Larsen 2140/1 B 1 15.6 20
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Henriette Larsen 1640/4 A 1 12.0 24
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-6 Peter Untersteiner 2640/9 C 5 15.3 343
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-6 Peter Untersteiner 1609/8 B 3 12.2 281
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-6 Johan Untersteiner 2140/4 C 0 17.4 182
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-6 Henriette Larsen 2160/11 A 7 14.8 64
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-9 Peter Untersteiner 2140/12 C 0 13.1 120
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-8 Peter Untersteiner 2140/5 B 7 15.5 95
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2140/1 B 1 14.6 23
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Peter Untersteiner 2160/11 C 1 15.7 32
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-12 Peter Untersteiner 1640/2 A 6 14.5 25
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 1640/7 C 0 13.0 193
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 Peter Untersteiner 1640/4 C 4 13.5 63
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Henriette Larsen 2140/12 B 0 14.4 330
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2640/1 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 2160/11 C 0 13.8 282
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Peter Untersteiner 1609/9 D 4 11.8 210
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-5 Peter Untersteiner 2140/8 C 1 15.2 50
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Henriette Larsen 2140/9 C 0 14.8 119
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Henriette Larsen 1640/10 C 4 12.2 40
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 Stefan Söderkvist 2140/8 C 3 14.1 439
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-10 Peter Untersteiner 2180/8 B 2 14.7 24
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 1640/9 D 0 12.4 172
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 Henriette Larsen 2140/6 B 0 15.8g 35
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 1640/5 C 0 13.0 105
2018-02-03 2018-02-03 Åby-4 Johan Untersteiner 2160/13 A 0 16.3g 232
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-8 Stefan Söderkvist 2160/11 B 6 15.2 317
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-6 Peter Untersteiner 1640/11 C 0 13.2 95
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Peter Untersteiner 2140/5 C 2 13.6 108ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se