Gizmo de Veluwe travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gizmo de Veluwe travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gizmo de Veluwe har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Gizmo de Veluwe har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Gizmo de Veluwe


Lördagens V75-omgång är speciell på många sätt.Inte nog med att det är 15 hästar i varje avdelning. I sex av dessa &a..


Lördagens V75-omgång är speciell på många sätt.
Inte nog med att det är 15 hästar i varje avdelning.
I sex av dessa är det samma kuskar som gör upp, fjolårets segerrikaste på V75.
Från att tidigare avgjorts i ett lopp har vägen till att utse V75-mästaren utvecklats till landets mest prestigefyllda kuskmatch.
Eller?
- För mig är Björkampen (körs årligen på Bodentravet reds. anm.) den största kuskmatchen. Men det kanske beror på att jag har vunnit den. Vinner jag på lördag får jag väl säga att V75 Champions är störst, säger Rikard N Skoglund på väg att sätta upp sin just inhandlade brevlåda utanför det nya hemmet vid travcampen Erikssund i Sigtuna kommun norr om Stockholm.
Timmarna tidigare hade han och sambon Lina Bergström lotsat in hästarna i det nya stallet vilket innebar att Skoglund i samma stund fick licensen flyttad från Bergsåker till Solvalla.
- Anledningen att vi flyttar är att jag fått många fler kunder längre ner i landet. Jag tävlar så mycket mer här nere nu att det vore dumt att inte bo här. Man blir sliten av alla resor och förhoppningsvis betyder det att jag får sova lite oftare i min egen säng. Det senaste året har jag bott mycket hos Ulf Ohlsson.
Just Ulf Ohlsson är kusken som dominerar i landet när det kommer till att vinna lopp.
Fyra år i rad har han hemfört det prestigefyllda allsvenska kuskchampionatet.
En titel som Rikard N Skoglund trånat efter länge…
- Det var min barndomsdröm, att få vinna kuskligan. Det är väl inte förrän de senaste åren som jag känt att det verkligen kan lyckas en dag.
Faktum är att Skoglund fyra veckor in på det nya året toppar sagda lista med 23 triumfer, att jämföra med 16 för Ohlsson.
- Då har jag ändå haft en avstängning på åtta dagar också. Det gör att man får lite hopp om att det kan gå vägen. Men Ulf blir enormt svår att slå, förutom att han är en av landets absolut bästa kuskar är han så arbetsför och drar sig inte för att åka långt. Det är imponerande att se hur han krigar runt på banorna år efter år. Han har varit min förebild under hela min uppväxt och den dagen jag blir allsvensk champion så hoppas jag verkligen att det blir i kamp med honom.

Rivaler som samåker
Att resa långt och ofta är inget som Skoglund heller räds och de båda tidigare Bergsåker-kollegorna åker ofta på trav tillsammans.
- Det har blivit så och det är trevligare att samåka, det ska vi göra på lördag också.
Vem brukar köra?
- Jag tycker att jag kör mest, men frågar du Ulf säger han säkert tvärtom. Själv föredrar jag att vila på vägen upp och köra på vägen hem, men vi brukar variera.
Efter avstängningen i början av året har Rikard N Skoglund kört lopp 20 dagar i rad, innan han gjorde ett avbrott för att flytta hästarna denna torsdag.
Hur många dagar i rad klarar du av att köra?
- Hur många som helst känns det som. Nu när jag flyttat ner hit så vill jag verkligen jobba stenhårt för att slå mig in på så många banor som möjligt. Jag brukar ta två veckor ledigt varje år, i övrigt kör jag gärna varje dag. Det är min sambo som ansvarar för träningen av våra hästar, jag hjälper till då det inte är lunchtrav, eller när jag är avstängd.

Tror på Green Mamba
Att Rikard N Skoglund gjort en smärre kometkarriär in i den svenska kusktoppen bekräftas av att detta blott är andra gången som han kvalificerat sig för V75 Champions.
- Jag ser det som en liten hyllning till oss som offrat flest lördagar under föregående år. Även om jag som sagt gillar Björnkampen så är det här givetvis mycket större ur ett medialt perspektiv, med en hel V75-omgång. Dessutom är det väldigt trevligt att man får umgås med kollegorna under lite andra former med middag, så att man kan landa lite efter tävlingarna.
- Synpunkten man kan ha är att hästarna inte lottas vilket gör att det blir mindre rättvist jämfört med andra kuskmatcher, men det är så det är.
Hur ser du på dina chanser?
- Jag kör flera hästar för första gången och har ingen riktig koll. Men Green Mamba måste vara en bra möjlighet och sedan ser det intressant ut med några till.
Vad skulle en totalseger i V75 Champions betyda för dig?
- Det vore enormt stort, framförallt är det väldigt kul bara att få vara med.


Så här ser Rikard N Skoglund på sina V75-styrningar:

- 15 Gizmo de Veluwe (V75-1) såg jag när han löpte dött lopp senast och det är en fin häst med bra lunk. Han såg väldigt effektiv och bränslesnål ut med stora steg och det gör att jag tror att han passar bra över tre varv. Skulle det lösa sig härifrån så kan vi säkert vara långt framme.
- 2 Catwalk Ima (V75-2) har jag dålig koll på, men jag har fått positiva rapporter från tränaren som låter uppåt inför det här och verkar inne på ett offensivt upplägg. Själv har jag inte hunnit läsa på loppet, men att stå start med en formstark häst ser intressant ut.
- 10 Bouncing Ball O.O. (V75-3) har jag dålig koll på.
- 1 Demex (V75-4) har jag kört flera gånger även om det var ett tag sedan. Han har sett stark och bra ut på sistone och verkar ha hittat formen igen. Det är några konkurrenter på tillägg som kanske är för bra, men jag tycker att han är första hästen på startvolten och kommer vi till ledningen så kör jag där.
- 1 Tiger Marke (V75-6) har jag inte heller hunnit kolla upp ännu.
- 10 Green Mamba (V75-7) har imponerat på sistone. Jag körde henne även för tidigare tränaren och måste säga att hon har utvecklats i sin nya regi, båda vad gäller snabbhet och styrka. Löpskallen har alltid varit fin. När vi kom till ledningen när senast så sprang hon och bröt och krängde, det gjorde att jag inte vågade svara när Oskar kom så fort. Då tävlade hon med norskt huvudlag istället för sitt normala stängda, vi får se vad tränaren tänkt sig nu. Läget gör i alla fall att jag måste köra offensivt från början, så får vi se om det går att komma till ledningen. Jag tycker att hon ska vara favorit i loppet.

Robin Johansson, Kanal 75


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.Vi fångade upp travprofilen över e..


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.
Vi fångade upp travprofilen över en kopp kaffe när han på eftermiddagen anlände till Kanal 75.
Som alltid höjs stämningen på redaktionen när Stefan Hultman anländer och han gör det ofta lång tid före sändningen börjar.
- Jag tycker det är trevligt att komma in och surra. Sedan vill jag vara i tid, efter min sjukdom tål jag inte stress och då är det skönt att vara i tid och ta det lite lugnt innan sändningen drar i gång.
V86 är ett spel som blir mer och mer populärt.
- Jag tycker det är ett överlägset spel. Vet inte om det är en synvilla för mig, men V86 känns inte lika analyserat som V75 får jag för mig. Om man kommer rätt på V86 kan man få riktigt bra betalt och det kan bli miljonutdelningen även om det vinner två-tre favoriter, säger Stefan Hultman.
Vad känner du inför kvällens V86-omgång?
- Direkt när jag kollade startlistorna tyckte det såg favoritbetonat ut, men när jag började grotta ner mig tycker jag att det ser intressant ut.
Kvällens bästa spik som du ser det?
- Jag tycker 4 Green Mamba i V86-6 är en bra spik och sedan tror jag att 6 Gizmo de Veluwe kommer till ledningen i V86-1 och då ska det också vara en bra chans.
Kan du bjuda på något miljondrag?
- 7 Breidabliks Cognac i V86-5 tror jag kan skrälla och så vill jag varna för 10 Admirer i V86-7.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I december var det proppen ur för Admir Zukanovic och stall Denco.Det började med att Usain Töll tog hem E3 Revanschen och 150 000 kronor.Dä..


I december var det proppen ur för Admir Zukanovic och stall Denco.
Det började med att Usain Töll tog hem E3 Revanschen och 150 000 kronor.
Därpå visade Stepping Spaceboy att han hittat nya växlar efter träningsperiod med dubbla V75-segrar, inklusive gulddivisionsfinalen på annandagen värd 400 000 kronor - stallets största framgång under 2019 och ett hejdundrade avslut på ett annars ganska medelmåttigt år.
- Det var härligt. Vi hade problem med infektioner och andra småbekymmer en tid, men de senaste månaderna har vi äntligen fått kontinuitet i träningen. Den milda vintern har gjort att vi kunnat hålla ordning på träningsbanan samtidigt som hästarna fått vara friska och fräscha. Svårare än så är det inte, men det är ju just det som är så svårt, att få alla bitar att fall på plats, säger Zukanovic som emellertid fick sig en kalldusch vid årsskiftet då stallets förstekusk Stefan Söderkvist meddelade att han lägger av.
- Jag fick beskedet någon dag innan det blev officiellt, men det kom väldigt plötsligt för mig också. Jag har haft en känsla av att något varit på gång, efter några segrar när Stefan reagerade på ett sätt som inte var likt honom. Men att det skulle bli så abrupt var jag inte beredd på.
Påverkar det din träningsrörelse på något sätt?
- Inte direkt. Stefan var här och körde några jobb, men det var ganska sällan. Framförallt har han varit ett bollplank för mig, som varit väldigt bra på att höra av sig efter loppen med åsikter om hästarna. Det har hjälpt mig till att bli en bättre tränare. Men först och främst är han en hyvens kille så jag kommer att vårt samarbete.

Slumpmässigt samarbete
Istället blev det Rikard N Skoglund som anlitades då stallet skulle göra sina två första starter för året 2 januari.
Men av det blev intet eftersom Skoglund åkt på en avstängning på Vincennes före jul.
- Rikard hade tackat ja till att köra, men hans avstängning blev inmatad i systemet i samband med anmälningarna så då fick han inte köra på Åby. Då gick man efter kuskligan och det blev Henriette Larsen som fick köra, förklarar Zukanovic hur det nyblivna succésamarbetet tog fart.
För på att sätt kan man inte beskriva resultatet då Gizmo de Veluwe och Great King Wine gjorde slarvsylta av sina konkurrenter.
- Vi kände inte varandra mer än att vi hälsat på stallbacken. Men Henriette gjorde allting rätt och hästarna var bra. Det blir inte alltid som man planerar, ibland kan tillfälligheter bli väldigt avgörande för framtiden, säger Zukanovic som till onsdagen anlitat Henriette Larsen helt frivilligt.
- Hon är en väldigt duktig kusk och för mig var det självklart att hon skulle få fortsätta, hon kör ju Great King Wine på lördag också.

”Gått framåt ytterligare”
På onsdag är det Gizmo de Veluwe som är i fokus som hårt betrodd i V86-1, i en omgång som lockar med jackpot och uppskattningsvis 13 miljoner kronor i åttarättspotten.
Inför comebacken på Solvalla i december så hade den ny sjuårige Brad du Veluwe-brodern varit borta från tävlingsbanan i 15 månader. Tränaren förklarar varför:
- Han drabbades av en hovbensfraktur och eftersom hästen hade haft en liknande skada tidigare så bestämde vi oss för att ge honom extremt mycket tid. Först fick han vila i boxen för att läka ihop, sedan flyttades han till en liten hage och sedan en större. I juni började vi jogga honom och sedan har vi bara byggt och byggt.
Var du överraskad att han kunde vinna på så rejält sätt senast?
- Att han kunde göra det över sprinterdistans var lite överraskande. Hästen är egentligen betydligt bättre på längre distanser, men under vintern hänger han med även på sprint bara loppen körs i jämnt tempo. Jag hade sagt åt Henriette att det var bättre att ta en vilsam dödens än att backa och det kommer att bli samma körorder på onsdag. Han är tuff att stå emot när han går utvändigt.
Hur har han tränat inför det här?
- Han gick fyra intervaller i backen idag (måndag) och bara spänstade ifrån de andra hästarna. När han blev ensam så gnäggade han och tittade bakåt för att se var de andra tog vägen. Det var precis det besked jag ville ha ett tydligt tecken på att han gått framåt ytterligare.
Kommer du och Henriette Larsen att förbli obesegrade efter onsdag också?
- Det måste jag tro, och gärna längre än så. Uppgifterna i veckan ser i alla fall passande ut så jag hoppas att det dröjer innan någon slår oss, säger Admir Zukanovic.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropica..


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås.
Det betydde att kusken från Halmstad var tvungen att sätta dit sina sista två styrningar för att kunna få fira sin 3000:e kuskseger på onsdagen - vilket han gjorde.
Först styrde Peter Untersteiner Tomas Malmqvist-tränade Ethien du Vivier till seger i V86-5.
Jubileumssegern kom sedan i V86-7 där han körde egentränade Absolut Gehör som gjorde årsdebut. Attacken i tredjespår på sista långsidan blev avgörande och gav Peter Untersteiner sin 3000:e kuskseger.
- Det känns bra, det gör det verkligen. Att det skulle bli så här bra kunde jag inte föreställa mig. Jag var rätt talanglös när jag började köra måste jag säga. På den tiden när jag började köra var det inga provlopp eller så och jag klantade mig – körde upp i vagnar och strulade. Jag är faktiskt bäst nu när jag är över 50, konstaterade Peter Untersteiner som blev den 20:e att passera 3000 kusksegrar i svensk travhistoria.

”Hon gör ett hästjobb”
Peter Untersteiner tackade också både sin son och sambo som möjliggjort framgångarna.
- Det är Maria och Johan som har gjort att det har blivit så här. Maria syns ju aldrig men hon gör ett hästjobb bakom kulisserna så kan jag åka omkring och glänsa på banorna varje dag, sade Halmstadkusken tillika tränaren som så klart också var nöjd med Absolut Gehörs insats.
- Det var mest nollor i raden och jag visste inte själv var jag hade henne alls. Det var härligt att hon levererade, hon gjorde ett bra lopp och gick ända hem. Hon kämpade verkligen, hon har inte startat på rätt länge.

Dice Man tillbaka som segrare
Ulf Ohlsson såg dessutom till att ge Peter Untersteiner en tränarseger, där 3000 segrar också närmar sig, i V86-8. Efter ett lopp längre ned i kön styrde Ulf Ohlsson ut i fjärde spår in på upploppet och Swish Lane bjöd på en rykande avslutning som bärgade stoets femte raka seger.
För Ulf Ohlsson var det kvällens andra seger.
I V86-2 lotsade han Stefan Melander-tränade Dice Man till sin första seger sedan juli förra året. Taktiken var spets och slut.
- Han kom iväg på ett bra sätt och visade form senast så jag kände mig ganska trygg, sade segerkusken i vinnarcirkeln.

I övrigt noterade vi att…
… det blev hårt i mål i V86-3. Längsta strået drog Jamie Oliver som tränas av Conrad Lugauer och kördes av sonen Marc Elias. Segertiden blev 1.13,6.
- Det blev en rekordsänkning så nu har vi högre förväntningar än vad vi hade innan, sade segerkusken.
… Valborg Marje påminde om att våren är här. Tränaren Paw Mahony lotsade det femåriga stoet till en efterlängtad seger i V86-4.
- Hon har gjort många bra lopp men inte riktigt fått utdelning, haft lite stolpe ut så hon stod på tur tycker jag. Det var välförtjänst, sade Paw Mahony.
… tränaren Admir Zukanovic och kusken Stefan Söderkvist inte åkte till Solvalla med enkom en häst i onödan. Gizmo de Veluwe visade att han gått framåt med comebackloppet i kroppen när han satte nosen först i V86-6.
… åtta rätt på V86 gav 17 964 kronor, sju rätt 244 kronor och sex rätt gav 32 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Gizmo de Veluwe (V86-7) inledde sin karriär med tre raka segrar. Årsdebuten förra året slutade även den med en fullträff och s&a..


Gizmo de Veluwe (V86-7) inledde sin karriär med tre raka segrar. Årsdebuten förra året slutade även den med en fullträff och säsongen såg ut att bli lovande.
- Man såg att hästen var på väg att slå sig in i det bättre skiktet bland fyraåringarna. Han sprang 12-tider full väg och slog hästar som Masterglide – honom slog han två gånger från dödens – så han var på väg åt rätt håll, minns Admir Zukanovic.
Men istället för fortsatta tävlingar blev det otaliga besök hos veterinären.
- Han ådrog sig en hälta i somras som det tog tid att hitta orsaken till. Han var halt i trav men vi hittade inte något när vi gick igenom de sedvanliga undersökningarna som röntgen, bedövning och ultraljud, berättar Stall Dencos tränare och fortsätter:
- När vi hade gjort allt vi kunnat tänka oss, och allt man kan göra på en vanlig klinik, rekommenderade veterinären oss att boka tid på ett större djursjukhus. Så vi åkte till Köpenhamn. Där sprutade de in kontrastvätska för att göra en specialröntgen och då hittade de orsaken: han hade en spricka i nackkotan.

”Avslutar starkt”
Efter medicin och vila är den nu femårige hingsten på banan igen.
- Han har tränat på hela vintern och jag tycker att han har blivit starkare. Han är en stor häst, men han har blivit ännu grövre och fått mer muskler. Vi har tränat på rätt så hårt men vi får anta att han behöver lopp i kroppen, det ska bli spännande att se comebacken, säger Admir Zukanovic.
Vilka är förväntningarna?
- Att han gör ett bra lopp och avslutar starkt så att man ser att man haft rätt känsla efter träning och att han är på väg åt rätt håll.

Debut över sprint
På onsdag gör Gizmo de Veluwe sin första start på drygt nio månader. I comebacken blir det också debut över sprinterdistans, från ett tredjespår.
- Det är nog inte hans mest optimala distans, så han kanske tappar lite från start men det får han ta igen i slutet. Han kan säkert komma ner någonstans i andraspår och få en bra resa. Taktiken överlämnar jag till Stefan (Söderkvist) men skulle han mot förmodan nå ledning får han gärna köra där, resonerar Admir Zukanovic som kommer till Åbytravet med en väl förberedd häst.
- Han har tränat på utan anmärkning och har känts stark och rejäl i jobben. Det går inte att göra mycket mer i träningen utan den lilla pricken över i:et får komma med lopp i kroppen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Snart åttafaldige miljonären Kadett C.D., med bland annat Breeders’ Crown och Europaderbyt på meritlistan, gjorde första starten sed..


Snart åttafaldige miljonären Kadett C.D., med bland annat Breeders’ Crown och Europaderbyt på meritlistan, gjorde första starten sedan i somras när han äntrade banan till V64-spelets fjärde avdelning. I fjol galopperade hästen i sju av elva starter och förhoppningen var att den lösa benbit som opererats bort under uppehållet var orsaken, men tyvärr blev det galopp på nytt. Därmed kunde utvändige Allaballakaitoz kliva fram till säker triumf.
- Han var jätteduktig! Han fick gå en rejäl repa sista 700 meterna och skötte sig bra, berömde Åbytränaren.
Kvällens stora segerherrar var två andra Åbyprofiler. Admir Zukanovic räknade in en dubbel när Stefan Söderkvist i tur och ordning satte dit Flirt Fortuna och Gizmo de Veluwe.
- Det är kul när hästarna levererar, konstaterade Zukanovic belåtet.

Miljonvinst till Finland
Det var superjackpot på V64 och omsättningen på drygt 21 miljoner kronor torde vara rekord för spelformen. 17 miljoner kronor låg i sexrättspotten och det var många glada vinnare som fick dela på de pengarna. Sex rätt gav 4 712 kronor, fem rätt 41 kronor och fyra rätt 7 kronor. I Finland lyckades en spelare håva in över 1,1 miljoner kronor genom en så kallad mångkupong.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-07 2016-09-07 Åby-7 Stefan Söderkvist 2140/9 A 6 14.9 37
2016-08-25 2016-08-25 Åby-7 Stefan Söderkvist 2140/1 B 5 14.5 34
2016-07-28 2016-07-28 Åby-8 Stefan Söderkvist 2160/13 A 0 g 20
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-5 Stefan Söderkvist 2140/6 C 1 15.0 15
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/1 D 1 16.7 16
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Stefan Söderkvist 2140/2 D 1 16.5 23
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Stefan Söderkvist 2660/6 A 2 14.6 35
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Stefan Söderkvist 2660/15 A 3 14.7 48
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-5 Stefan Söderkvist 2140/7 C 4 12.5 360
2017-04-28 2017-04-28 Åby-10 Stefan Söderkvist 2140/6 C 3 13.2 557
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-8 Stefan Söderkvist 2140/1 C 0 14.5 35
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-6 Stefan Söderkvist 2140/6 B 1 14.3 29
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2640/6 B 2 15.3 23
2017-03-02 2017-03-02 Åby-6 Stefan Söderkvist 2140/3 C 5 21.3g 16
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Stefan Söderkvist 2140/5 A 1 15.7 50
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Niclas Benzon 2640/2 B 5 15.0 17
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-9 Stefan Söderkvist 2140/9 C 0 12.9 160
2018-06-14 2018-06-14 Åby-7 Stefan Söderkvist 2140/7 A 0 18.2g 18
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Sandra Eriksson 2140/9 A 0 16.7g 16
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-5 Stefan Söderkvist 2640/2 B 1 13.3 37
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-10 Stefan Söderkvist 2100/9 B 4 13.0 72
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-9 Stefan Söderkvist 2640/6 B 1 13.5 60
2018-04-04 2018-04-04 Åby-9 Stefan Söderkvist 1640/3 A 2 13.2 98
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-4 Stefan Söderkvist 2640/1 C 3 14.9 250
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-2 Henriette Larsen 1640/1 B 2 12.9 111
2020-11-25 2020-11-25 Åby-9 Henriette Larsen 2140/3 C 0 13.4 334
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 Carl Johan Jepson 3180/11 D 7 14.9 113
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2140/2 C 4 13.8 147
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-6 Henriette Larsen 1640/6 B 2 11.8 33
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-8 Henriette Larsen 2140/2 B 5 14.5 60
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Kim Eriksson 1640/5 B 4 11.5 260
2020-04-25 2020-04-25 Åby-10 Carl Johan Jepson 2140/9 C 4 12.6 791
2020-04-08 2020-04-08 Åby-9 Carl Johan Jepson 3180/11 B 4 14.9 279
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Carl Johan Jepson 1640/11 D 5 12.0 177
2020-02-01 2020-02-01 Åby-5 Rikard N Skoglund 3160/15 C 0 17.0 64
2020-01-15 2020-01-15 Åby-6 Henriette Larsen 1640/6 C 1 13.8 15
2020-01-02 2020-01-02 Åby-9 Henriette Larsen 1640/5 C 1 13.2 24
2021-01-14 2021-01-14 Åby-4 Henriette Larsen 1640/1 B str
2021-01-06 2021-01-06 Åby-9 Henriette Larsen 3140/5 C 0 17.6 175ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se