Gazoline Mearas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gazoline Mearas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gazoline Mearas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-05-24 2024-05-24 Boden-5 Sandra Eriksson 2140/1 C

Nyheter för travhäst Gazoline Mearas


Trots att omgångens storfavorit Readly Lavec fick se sig slagen av storskrällen Leave Your Sox On i sista steget lyckades två system hitta alla..


Trots att omgångens storfavorit Readly Lavec fick se sig slagen av storskrällen Leave Your Sox On i sista steget lyckades två system hitta alla sju rätt på Top 7®. För en av vinnarna kom vinsten mycket lägligt.
– Jag har precis gått i pension här och hankar mig fram. Jag spelar bara för småsummor. Det känns helt konstigt med miljoner på kontot. Nu kan man göra vad man vill helt plötsligt, berättar han.

Garderade storfavoriten
Hans stora intresse är vanligtvis V75® och V86®, men då det var exceptionellt spelläge på Top 7 valde han att komponera ett litet system på spelformen. Den stora nyckeln bakom framgången var att han valde ut tre hästar till de tre första platserna.
– Jag hörde på TV att banan var lite stum och att det kanske inte passade Readly Lavec. Då tänkte jag på Leave Your Sox On, att det var en bra häst och tog därför med den och Gazoline Mearas också. Sedan var det rätt mycket tur att få in resten, förklarar vinnaren.
Han följde tävlingarna själv från vardagsrummet medan sambon rensade svamp i köket.
– Jag visste att jag hade fått in de tre första, men resten av hästarna kunde jag inte se.
Då tänkte jag att tre rätt blir alltid något.

”Häftig upplevelse”
Han smög fram den rätta raden med häst efter häst som satt. När han såg att det stod 2 120 414 kronor som vinstsumma sprang han ut till köket och skrek rakt ut.
– Mitt barn kom också ut till köket och jag sa att jag hade vunnit miljoner. Familjen stod i en ring och bara hoppade och skrek. Det var en häftig upplevelse kan jag säga, skrattar han.
Några dagar efter vinsten har han fortfarande svårt att sova och en orolig känsla i kroppen.
– Nu ska jag köpa mig en ny bil det första jag gör. Min bil som jag haft i tio år har gjort sitt. Sen ska vi resa och betala av lånet på lägenheten och köpa en telefon till barnet. Ja, vad gör jag nu? Man är inte van vid denna situation, förklarar en chockad men glad vinnare.

Julia Björklund


Favoritspelade titelförsvararen Stjärnblomster rullade över i galopp och brände till synes alla möjligheter till seger i Steggbest Minn..


Favoritspelade titelförsvararen Stjärnblomster rullade över i galopp och brände till synes alla möjligheter till seger i Steggbest Minne. Men då stallkamraten B.W.Rune också galopperade längre ut i banan och kort därefter kom lös, blåstes loppet av. Därmed fick Stjärnblomster en ny chans och sedan hon fått överta ledningen i utgång av första sväng stegade hon undan till seger på svenskt rekord för ston – 1.20,2 över 1 640 meter med bilstart.
- Det känns lite konstigt... Vi fick verkligen en andra chans och kunde lägga på lite boots. Jag hoppas det gick bra för Rikard och det blir lite blandade känslor när det blir på det här viset. Det är inte samma glädje som när allt går som det ska. Vi var ute ur loppet men fick en andra chans och då var hon fantastiskt fin. Hon är grymt bra alltså, berömde körande Mats E Djuse det Jan-Olov Persson-tränade stoet.
Rikard N Skoglund satt bakom konstrande B.W.Rune och han hade änglavakt. Efter startgaloppen började hästen sparka bakut och det var bara centimetrar ifrån en allvarlig olycka.
- Han blev lite störd innan start och det var som att han blev rädd av den händelsen, sa toppkusken som var uppe i sulkyn igen kort efter incidenten.
- Man hinner inte bli rädd och den dagen man börjar fundera och blir rädd är nog den dagen man ska göra något annat.
Ävern B.W.Rune klarade sig utan skador.

Far och son gjorde upp i styrkeprovet
Stig Lindmarks Styrkeprov över tre varv blev en uppgörelse mellan Robert Bergh och hans son Nicklas Westerholm. Den senare tog hand om ledningen med Testa di Cavolo men när pappa kom dundrande med favoriten L.L.Royal två varv från mål och fick överta ledningen var det upplagt för favoritseger. Testa di Cavolo hade emellertid betydligt bättre ork än vad spelarna räknat med och in på upploppet gick treprocentaren ut och utmanade. När mållinjen skars var hästarna jämsides och inte ens målfotot kunde skilja ekipagen åt. Efter lång väntan utropades dött lopp.
- Jättekul för hästen men jag vinner gärna själv, sa Nicklas Westerholm.
Robert Bergh, som trodde att han hade åkt dit precis på linjen, var desto nöjdare med utfallet.
- Jag tog gärna dött lopp med den känslan jag hade över mållinjen, sa han, innan han med glimten i ögat pikade sonen.
- Vi har aldrig kört dött lopp tidigare. Det brukar vara en längd till min fördel.

448 233 kronor för sju rätt
Jan Ove Olsen bjöd på segergest sedan han tagit hem klass I från ledningen med egentränade Mizai.
- Jag har varit här två gånger och vunnit båda gångerna så jag gillar Skellefteå. Jag tycker att det här är en lördagshäst och det visade han i dag, sa Hagmyrentränaren.
Barolo Gene var runt till flera olika tränare utan att få till det, innan Roger Nilsson fick chansen i vintras. Åtta starter senare ståtar fyraåringen med fem segrar och via en mycket stark avslutning i klass II tog han nu sin första seger i Svenska Travligan.
- Jag är ju van att sitta bakom bonnhästar men det här är en flygmaskin, sa Roger Nilsson skämtsam på pitemål.
Twigs Intense serverades en smörresa i rygg på ledaren av Tomas Pettersson i diamantstoet och tackade för det genom att spurta till skrällseger.
- Jätteroligt att hon börjar fatta vad det går ut på. Hon kommer mer och mer, sa tränaren Anna Näsman.
Skrällde gjorde det även i silverdivisioner. Där skördade Petri Salmelas Leave Your Sox On frukten av att en tapper Gazoline Mearas pressade musten ur omgångens största favorit Readly Lavec, när han i Ulf Ohlssons händer spurtade till målfotoseger från andra par utvändigt.
Daniel Wäjerstens Fabulous Pellini rundade av omgången med imponerande triumf från positionen utvändigt om ledaren i bronsdivisionen och det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 landade på 448 233 kronor. Sex rätt gav 1 641 kronor och fem rätt 82 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Sandra Eriksson var amatör tills för bara ett par år sedan. Framgångarna med bland annat Swagger gav ringar på vattnet och till slut..


Sandra Eriksson var amatör tills för bara ett par år sedan. Framgångarna med bland annat Swagger gav ringar på vattnet och till slut valde hon att ta ut proffslicens. Förra året körde hon in drygt 1,7 miljoner kronor. Det är några månader kvar på det här året och det är siffror som redan är slagna. Sandra vinner vart femte lopp och kör även en del åt amatörer när tillfälle ges.
- Jag är nöjd så här långt. Det gick lite trögt inledningsvis av det här året sedan har det varit lite stolpe ut med några av de bättre hästarna som skulle vara med på V75 bland annat, berättar Sandra Eriksson.
För tillfället står det drygt 20 hästar i stallet och det är ett antal som passar.
- Jag har runt 25 hästar i träning och det känns som ett lagom. Jag vill inte ha ett större stall. Vi är ett härligt team och jag har väldigt bra personal. Jag har två små barn som jag vill ge mycket tid och vara tillsammans med så mycket som möjligt så just nu passar det med att inte växa för mycket.

Förhoppningar om seger
På lördag avgörs V75® i Skellefteå och stall Eriksson har laddat rejält med hela fem hästar i omgången.
- Det var passande lopp för dom flesta och jag har väl lite förhoppningar om att vi ska kunna ta någon seger. Jag har bäst känsla för Holy Moses Mearas (V75-6) och Devils Tongue (V75-7). Det är två hästar som är på väg uppåt i form.
Så här kommenterar Sandra sina fem hästar.
- 13 Keira de Veluwe (V75-4) är en kapabel häst som kommer mer och mer. Hon har haft lite problem med travet, men det har blivit allt bättre. Hon kan vara svår i voltstart och spåret vi har är jag nöjd med. Det gäller att få henne felfri och strular det inte för mycket så blir jag inte förvånad om vi är med där framme.
- 5 Gazoline Mearas (V75-5) känns bra. Senast blev det fel med det mesta och den starten glömmer vi. Han är i fin form och jag tror på en bra prestation och sedan får vi se hur långt det räcker.
- 2 Holy Moses Mearas (V75-6) var jag mycket nöjd med senast. Han var inte vässad innan den starten utan mer tungt tränad och meningen är att han ska vara bättre den här gången. Det är en lite speciell häst som blir allt bättre både fysiskt och psykiskt. Han har inga problem med den långa distansen och jag tycker det ser spännande ut för hans del.
- 11 Magic Cash (V75-6) har fin form samtidigt har han varit borta länge och kanske tappat den där riktiga gnistan. Han är stark och jag smyger med och hoppas att vi ska kunna få med oss pengar i första hand.
Han kan vara knepig från start och därför väljer jag att köra honom.
- 12 Devils Tongue (V75-7) är en mycket bra häst vilket han visat vid flera tillfällen. Det strulade lite i våras med en mindre skada och fick ta det lugnt. Jag siktar på Breeders’ Crown med honom och detta lopp passar. Han hade tränat bra innan starten senast och hästen kändes väldigt fin och jag var väldigt nöjd med honom. Det var bra för honom att gå i mål med krafter kvar. Han känns riktigt fin efteråt och jag känner mig inte slagen trots att vi fick ett riktigt dåligt läge.

Joakim Brundin, Kanal 75


På onsdagen körde Bodentravet en hel omgång V86® enligt sommarkonceptet med samtliga åtta lopp på en och samma bana.En av g&aum..


På onsdagen körde Bodentravet en hel omgång V86® enligt sommarkonceptet med samtliga åtta lopp på en och samma bana.
En av gästerna under kvällen var förre tränaren på banan Petter Lundberg som lämnade Boden för Eskilstuna för fyra år sedan och numera har licensen på Solvalla.
Det blev en dubbelt med amatörtränade hästar och goda vänner till hemvändaren Lundberg.
I ett lopp för ston med 15 hästar bakom bilen i en spårtrappa körde Lundberg till från åttondespåret med startraska Juno Beach och överraskade med att sitta i ledningen i första kurvan.
Marie och Ulf Anglöws fyraåriga sto klev undan till seger med fem längder. En strålande insats av hästen som vann ett lopp i serien Diamantstoet i V75 på Umåker på juldagen.
–  Om hon är snabb? Hon gick 1.03 där en bit efter bilen så det gick ganska fort. Det här är en jättefin häst som har framtiden för sig, sa segerkusken.
Marie Anglöw var glad över att ”pojken” var hemma på besök.
- Det är så roligt att Petter kommer upp och får vinna med henne. Jag brukar säga till hans mamma att Petter är som min extrason!
Lundberg vann även sprinterloppet som inledde omgången i Boden.
Där hittade han andrapar utvändigt från ett elftespår (!) bakom bilen och fick sitta kvar in i det längsta med överraskningen Marvelous.
Bengt-Erik Källsenius från Luleå tränar och äger Marvelous. som nu tog sin första seger sedan han fick överta den skadad från hästägare hos Timo Nurmos för ett och ett halvt år sedan.
– Han har varit där och nosat flera gånger men det har aldrig velat stämma riktigt så att han ska få sätta nosen först, sa amatörtränaren Källsenius.

Fyrtal för Ohlsson
Ulf Ohlsson hade ångan uppe under kvällen och bokförde sig för fyra segrar och en andraplats. I Bodentravets fyraåringspris blev det en lätt seger med Petri Salmelas skjutare Idomenio Sisu, kvällens näst största favorit på V86 spelad på 71 procent.
Idomenio Sisu  - imponerande trea efter strul i Sprintermästaren för tre veckor sedan – vann efter tidig ledning.
– Det är en mysig häst som jag tror bara blir finare av de två loppen i Sprintermästaren, sa Ulf Ohlsson.
Storfavoriten fick sträcka på sig ordentligt i starten då Ove A Lindqvist försökte sno åt sig spetsen med Madelene Wiksténs Maybach W.F.. En satsning som ändade i galopp med en bra upphämtning till andraplatsen i en imponerande stil.
Ohlsson vann även kallblodloppet Greivins Minne som fick en överlägsen vinnare i form av Ari Potter som sprang i ledningen i sin ensamhet för Ohlsson och stack undan till seger med åtta längder. Öystein Tjomsland tränar onsdagkvällens största favorit som såg ut att ha hur mycket krafter som helst sparade åtta längder före tvåan i mål.

Seger för "sockan"
Leave Your Sox On kom från en säsong i hetluften i V75 och spelades till stor favorit i stayerloppet över tre kilometer. Mika Forss gjorde inga misstag med den Petri Salmela-tränade sexåringen vars ägare har fått vänta på årets första seger.
Varvet från mål fick Leave Your Sox On kliva fram utvändigt ledande Dulce de Leche, som inte hade något svar mot övermakten men höll helstarkt till andraplatsen.Scandal Plays Minne var kvällens huvudnummer där Sandra Eriksson fick utstå tuff press i ledningen med Gazoline Mearas och var så nära att hinna undan efter ett heroiskt lopp.
Mika Forss satt och mådde gott i tredjeparet utvändigt med knappe favoriten Henry Flyer Sisu och hann dit till en knapp seger. 100 000 kronor in till Söderbytorp Konsult AB, Märsta. Petri Salmela tränar. 
I V86-6 var en tapper Peace på väg mot segern i första starten för Robert Bergh då tröttheten satte in och hästen galopperade över mål för körande Kim Eriksson. Segern gick i stället till finske Mahatma Gee med tränaren Mauri Jaara i sulkyn.
2 350 av 86 925 kvarvarande system på V86 överlevde V86-4 där Skellefteåtränade Brida serverades en smygare av sin tränare Jens Eriksson till seger på målfoto.
Eriksson hittade rygg ledaren från ett tiondespår bakom bilen och slog av densamma (Russjkat och Sandra Eriksson) när luckan kom vid upploppets början. Det här var Bridas första seger för året och den kunde inte ha kommit lägligare då loppet var ett försök i klass I med STL-finaler på Åby 13 augusti
– Det känns otroligt. Hon har blivit lugnare och lugnare efter att tidigare har varit en rusartyp, sa Jens Eriksson.
V86 betalade 17 063 kronor för åtta rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Global Badman fick en dryg inledning från spår åtta bakom bilen i den avslutande avdelningen på V64. Via tredjespår runt förs..


Global Badman fick en dryg inledning från spår åtta bakom bilen i den avslutande avdelningen på V64. Via tredjespår runt första kurvan kom han farande ut på den första långsidan, samtidigt som den värsta konkurrenten Gazoline Mearas tagit ledningen. Första femhundra metrarna avverkades efter 1.11,7 och efter sjuhundra meter släppte Sandra Eriksson välvilligt ledningen till Global Badman, när Daniel Wäjersten körde till. Han travade första varvet efter 1.13,6 och hade sedan inga problem att vinna enkelt. Global Badman blev aldrig utmanad över upploppet och vann med till synes krafter sparade. Segertiden blev 1.13,7/2140a och Gazoline Mearas fick aldrig se dagens ljus som fastlåst med gott om krafter kvar från rygg på ledaren.
Daniel Wäjersten var nöjd med sin tvåfaldige miljonär och femårige Global Badman går en spännande säsong till mötes.
– Han skötte sig väldigt bra idag och skötte sig väldigt bra aktionsmässigt. Det var ett stort steg gentemot i fjol. Han är väldigt snabb och jag satte allt på ett kort, sa Daniel Wäjersten angående att han körde till ledningen 1400 meter kvar.
– Jag körde mot hästen i ryggen men han hade bra kräm över mål. Det kändes som att det fanns krafter kvar och jag tror att vi kommer att få roligt med honom om han kan fortsätta att starta på så här i vanliga lopp.

I V64-4, som var ett fyraåringslopp, levererade Maybach W.F. en sylvass spurt för Ove A Lindqvist som resulterade i seger precis före mållinjen. Det var Maybach W.F:s fjärde raka seger, och hästen är fortfsatt obesegrad i år. Den fyraårige valacken tränas av Madelene Wikstén i Boden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Christian Månsson har inte varit helt tillfreds med stallets resultat under inledningen av förra året. Han bestämde sig för att g&oum..


Christian Månsson har inte varit helt tillfreds med stallets resultat under inledningen av förra året. Han bestämde sig för att göra en nysatsning på gården där han tränar sina hästar och byggt för framtiden.
- Vi valde att bygga ut rakbanan. Sedan en tid tillbaka har vi en sandbana och den har satt sig nu och sedan har vi lärt oss att använda den på rätt sätt. Dessutom har vi ändrat en del på lösdriften och det här känns riktigt spännande.
Resultatet har inte låtit vänta. Redan i slutet av fjolåret märktes ett lyft och det har fortsatt och 2022 har börjat bra.
- Jag har bara fem starthästar och dom har tävlat starkt och jag hoppas att dom fortsätter ett tag till och förhoppningsvis utvecklas lite till.
Det är inte bara gården som fått en uppfräschning. Även kvalitén på hästarna har höjts och numera finns det ett tiotal intressant unghästar i boxarna.
- Jag har fyra treåringar och sex ettåringar. Jag tyckte att det behövdes göra något och det måste in nytt i stallet. Jag har bra hästägare och har även fått in lite nya som var med på detta och ville satsa. Två av treåringarna kommer snart att starta och det blir spännande att se hur de har tagit åt sig träningen, jag har en bra känsla.

En kvartett till start
På söndag avgörs GS75® på Umåker och stall Månsson kommer med fyra hästar.
- 4 A.W.'s Fastlight (GS75-6) har haft fin form länge och han känns fortsatt fin i träningen. Han är väldigt beroende av att ha riktigt fäste och det har han fått när han tävlat på vinterbanor. Nu ska han tävla på en vanlig sandbana igen och det som oroar är om det är lite för lös innan den har satt sig. Förhoppningsvis gillar han det och skulle vi komma till ledningen vore det en klar fördel. Jag har stor respekt för Gazoline Mearas, men han har bakspår på tillägg och det är många att runda och det gynnar oss. Jag blir inte förvånad om vi ”rinner undan”.

Så här kommenterar han sina övriga tre hästar i omgången.
- 9 Risåvinnie (GS75-2) var sjuk senast och den starten kan vi stryka ett streck över. Hon har inte riktigt fungerat som jag vill och jag kan inte ha så stora förhoppningar på henne. Hon har ett stort kunnande, men det var länge sedan hon visade det. Hon får smyga med och jag hoppas på pengar.
- 1 Judge Peter (GS75-3) svarade för ett riktigt bra lopp på Juldagen och han får fullt godkänt även för insatsen senast. Det var ett V75-lopp och han sprang så fort han kunde. Han har ett perfekt läge och ska smyga med i ryggar så länge som möjligt. Han är bäst över kort distans och kan han vara trea-fyra är det bra.
- 3 Ros Svarten (GS75-5) har tänt till rejält. Han vann inte ett lopp på fem år och nu har han två segrar på tre starter. Jag kan inte riktigt förklara varför. Han var bra som unghäst och har både kunnandet och snabbheten, men viljan har det varit si och så med. Nu har han fått tillbaka viljan att tävla och jag hoppas det håller i sig. Han är bäst över kort distans och helst ska han gå i ryggar. Loppet är tufft samtidigt öppet och jag tror på en vettig platschans.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-2 Daniel Wäjersten 2140/2 B 5 16.4g 15
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/2 B 0 g 63
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-3 Ulf Ohlsson 2640/7 B 1 16.0 13
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2140/6 A 1 15.1 14
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-5 Erik Adielsson 2640/6 B 1 15.5 17
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2140/8 B 1 16.4 40
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-5 Ulf Ohlsson 2140/3 D 1 17.1 31
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Erik Adielsson 2140/12 D 0 22.6g 64
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-9 Erik Adielsson 3140/3 B 0 16.6 113
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/4 C 6 12.1 297
2020-11-14 2020-11-14 Romme-10 Erik Adielsson 2640/6 B 0 14.8 256
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-5 Erik Adielsson 1640/3 A 3 11.2 193
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2140/1 A 2 14.0 24
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 13.5 66
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/3 B 4 13.6 167
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 2640/3 D 3 13.3 730
2020-08-12 2020-08-12 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/14 B 3 14.9 147
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2640/13 A 2 16.0 28
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-9 Erik Adielsson 2160/11 B 0 21.8g 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-7 Ulf Ohlsson 2640/8 B 4 15.1 32
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/8 B 4 13.8 80
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2140/6 D 2 13.5 52
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-5 Ulf Ohlsson 2160/2 C 2 16.1 66
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-7 Sandra Eriksson 2640/2 C 3 17.3 34
2021-12-12 2021-12-12 Boden-10 Sandra Eriksson 2680/10 A 1 16.8 36
2021-12-02 2021-12-02 Boden-7 Sandra Eriksson 2140/11 A 1 15.6 34
2021-11-05 2021-11-05 Boden-8 Sandra Eriksson 2160/12 A 1 15.5 27
2021-10-21 2021-10-21 Boden-3 Sandra Eriksson 2140/9 A 5 18.3 34
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-7 Ulf Ohlsson 2140/2 C 7 14.3 37
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-2 Ulf Ohlsson 1660/6 B 3 12.9 57
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-4 Erik Adielsson 1640/7 C 0 12.0 244
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2140/1 B 3 14.5 23
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2660/13 A 4 15.0 76
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-9 Erik Adielsson 1640/2 A 3 11.6 20
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Ronja Lamminen 2140/6 B 0 14.5 47
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/5 B 2 14.7 121
2022-12-30 2022-12-30 Vincennes-8 B Coppens 2700/5 B 0 160
2022-12-02 2022-12-02 Vincennes-4 B Coppens 2100/11 B 3 11.9 396
2022-11-24 2022-11-24 Vincennes-7 B Coppens 2850/2 D 0 14.5 1227
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-9 Sandra Eriksson 1640/5 B 3 11.5 96
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Sandra Eriksson 1640/8 B 0 g 65
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-9 Sandra Eriksson 1640/11 C 0 11.8 228
2022-07-27 2022-07-27 Boden-10 Sandra Eriksson 2140/1 B 2 12.4 61
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-8 Petter Lundberg 2140/2 D 2 12.1 656
2022-06-18 2022-06-18 Boden-9 Sandra Eriksson 2640/11 C 4 15.0 515
2022-05-05 2022-05-05 Boden-2 Sandra Eriksson 2160/6 B 3 13.9 41
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-9 Sandra Eriksson 2140/1 C 3 13.8 28
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-11 Sandra Eriksson 2640/5 D 2 14.5 81
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-9 Sandra Eriksson 2160/14 A 0
2022-03-01 2022-03-01 Skellefteå-1 Sandra Eriksson 2660/13 B str
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-4 Sandra Eriksson 1640/5 B 1 14.2 13
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-1 Sandra Eriksson 2140/2 C 1 15.2 19
2022-01-13 2022-01-13 Boden-1 Sandra Eriksson 2140/7 B 1 16.0g 19
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Sandra Eriksson 2680/11 A str
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 Sandra Eriksson 2640/7 B 0 g 22
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-2 Jill Ivarsson 2140/3 B 2 13.5 59
2023-09-14 2023-09-14 Boden-6 Sandra Eriksson 2140/1 C 2 13.1 92
2023-07-29 2023-07-29 Ryssland-9 Sandra Eriksson 1600/7 C 2 11.6 19
2023-04-28 2023-04-28 Vincennes-5 B Coppens 2100/6 D 0 13.6 641
2023-04-12 2023-04-12 Frankrike-8 P Vercruysse 2000/13 C 0 242
2023-03-12 2023-03-12 Cagnes sur Mer-7 P Vercruysse 2700/16 B 0 71
2023-02-06 2023-02-06 Vincennes-5 P Vercruysse 2850/5 C str
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-9 Mika Forss 1640/10 C 6 12.2 523
2024-05-02 2024-05-02 Boden-8 Sandra Eriksson 2160/13 B 0 g 29
2024-04-12 2024-04-12 Boden-9 Jenny Engfors 1640/2 C 0 g 19
2024-03-24 2024-03-24 Boden-4 Sandra Eriksson 2140/4 D 1 14.0 54
2024-03-15 2024-03-15 Boden-8 Sandra Eriksson 2180/10 B 0 17.8g 90
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Hilda Larsson 2680/12 B 2 16.5 367
2024-02-02 2024-02-02 Boden-4 Sandra Eriksson 1640/1 B 0 g 64
2024-01-19 2024-01-19 Umeå-2 Jenny Engfors 2140/5 B 1 16.0 23
2024-01-14 2024-01-14 Boden-3 Jenny Engfors 2140/4 B 4 16.2 158ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se