Gazoline Mearas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gazoline Mearas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gazoline Mearas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Gazoline Mearas har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Gazoline Mearas


Kallblod är något som Svante Båth inte förknippats med.Ändå var han tränare på en av landets nordligaste banor till ..


Kallblod är något som Svante Båth inte förknippats med.
Ändå var han tränare på en av landets nordligaste banor till bara för något år sedan.
Kallblod har inte varit något naturligt inslag i verksamheten. Endast några få har passerat under åren.
Gorm från 2016 års kull är dock riktigt lovande och är också den bäste Solvallatränaren haft.
- Att det inte blev kallblod för mig tror jag har att göra med att jag satsade på Irland och tränade hästar där ett tag. Då kom jag helt enkelt inte i kontakt med folk som var intresserade av kallblod.
- Sedan var det inte så lätt att konkurrera med tränare som var riktigt duktiga på kallblod heller. Det blev ingen naturlig dragningskraft till mig helt enkelt, när man skulle mäta sig med Jan-Olov Persson, Alf Jonsson, Lasse Lindberg med flera, säger han.
Båth nämner kallblodet Åkres Lavin som sattes i träning hos honom ”för hundra år sedan” då hästen var mitt i karriären. Åkres Lavin blev kvar ett kortare tag och tog tre raka segrar.
J.K.Lucas var en annan med potential.
- Det var faktiskt en jättefin häst som bara gjorde ett par tre starter för mig. Jag hann dock känna att det var ett väldigt bra kallblod. Men han var så knepigt hingstig att jag föreslog att ägarna skulle ta hem honom till det mindre stallet i Östersund, säger Svante Båth.

”Tränar med varmbloden”
På onsdagen blir 8 Gorm (V86-5) mycket betrodd i sitt lopp på Båths gamla hemmabana Bergsåker.
En träningssugen liten ”köttbulle” hemma på Stora Alby.
- Jo, han är otroligt tacksam att jobba med den här hästen. Vi har ju bara varmblod i träning, så han får ju springa med dom. Och det gör han lätt! Han är glad och pigg och framåt. Gorm är ju ett av många kallblod i dag som är så där läckert rentravande. Inte som den gamla sortens kallblod kunde vara, säger tränaren.

Norge en plump
Gorm kom till stallet under hösten som ettåring och var med i finalen av kriteriet i Sverige (oplacerad). Som fyraåring galopperade han i kvalet till det norska derbyt, reparerade till en tredjeplats, för att sedan galoppera bort sig och diskvalificeras i finalen.
Norge-starterna drar man ett streck över. Gorm är normalt travsäker.
Hästen har tagit sig vart efter och har aldrig vässats för unghästloppen.
- Axel Sigfrid kom samtidigt och  var väldigt tidig - men jag sa hela tiden att den här skulle bli bättre, säger tränaren.
Axel Sigfrid hade fyra raka segrar ett tag som treåring. Förra sommaren såldes hästen till hästägare hos Kenneth Haugstad.
Det var Peter och Camilla Vikström (Countess AB i Luleå) från Norra Sunderbyn som satte båda kallbloden i träning hos Svante Båth.
Du hade tagit in luft tydligen?
- Nja, jag sa liksom på skämt en gång att kallblod eller varmblod inte spelade någon roll och att jag inte gjorde någon skillnad på hästar. Jag har bara ett krav sa jag, och det var att alla hästar ska kunna kvala under 1.20. Då skrek Peter Vikström att då är du tränaren till mina hästar! säger Båth och skrattar.
11 segrar på 22 starter och 947 000 kronor intjänat är karriärsiffror så här långt för Gorm. På onsdag blir han en av de mera betrodda i ett sprinterlopp på Bergsåker där ett åttondespår bakom bilen måste gäcka på förhand?
- Startmetod och distans spelar ingen roll för den här. Inte heller positioner i loppen. Det tror jag är hans största fördel. Sedan är det aldrig kul med spår åtta bakom bilen, det kan jävlas rätt så rejält. Även om man gillar de här som är lite extra och hästen är bra, finns det inte hur mycket soppa som helst i tanken.
Han kommer med tre raka segrar och var bra i elden i första starten mot äldre hästar i december och lika moppig och fin som vanlig vid lätt spetsseger på Åby i den senaste starten. Formen måste vara bra?
- Han har haft tacksam form hela tiden. Jag har aldrig försökt toppa formen på honom utan tagit det lite ”basic”. Han går med skor på onsdag men vi hoppas slippa brodden även om han klarar dessa också.
Kan det bli så att vi får se Svante Båths Gorm konkurrera i kallblodseliten med Jan-Olov Persson och Öystein Tjomslands stjärnor?
- Ja, gärna med Gorm. Jag tror att han har potential att bli en elit. Som sagt tycker jag att han har utvecklats. Jag vet inte om det bara är för att vi har varmblod i träning - han får ju springa med dom, säger Båth halvt på skämt.
Ingen spik men Gorm ska med tidigt på kupongen på kapacitet och form?
- Absolut. Det är logiskt. Gorm är ju bra.
Stallet har ett par tre chanser i V86-omgången som kryddas med en jackpot och har 17 miljoner kronor i åttarättspotten. 3 Zante Grif  (V86-1) är ett nyförvärv hos dig som svarat för fina lopp Sverige för holländaren Paul J P Hagoort.
- Hon kom till oss strax före jul och har kunnat träna på rejält länge. Det är en dam som är ganska mycket framåt och ligger på, så jag ser gärna att vi får ett lopp i ryggar på onsdag. Till att börja med. Sedan kan jag inte hästen helt och hållet heller. Så vi får ta den här starten som en liten fingervisning. Hon måste bedömas på tidigare meriter men har jobbat bra och var fin i ett 1.16-jobb inne på Solvalla för några dagar sedan. Skor på.
3 Haitkin Am (V86-3) är obesegrad efter sex starter och startade senast i oktober. Hur står det till med formen inför comebacken?
- Han skulle ha startat i Gävle i slutet av januari men slog sig på ett framben då och fick stå över. Så vi fick börja om lite med honom då. Han har alltid löpt bättre än han har tränat och är ju en häst man gillar av den anledningen. Ingen glänsare men han har alltid borrat ner sig och vunnit när det dragit ihop sig i loppen! Vi kan inte kräva seger i årsdebuten men är ju en häst som aldrig förlorat och ska räknas så klart. Skor på.
Årsdebuterar gör också 5 Gazoline Mearas (V86-7) som plockade en seger på 15 starter i fjol. Chansen nu?
- Det här blev ett mycket tuffare lopp än vad jag trodde att det skulle bli. Så det känns inte som att jag kan begära seger i det här gänget även om det faktiskt känns som att han gått ett steg framåt efter vinterns träning. Han var väldigt fin i sitt rundbanejobb på Solvalla för någon dag sedan.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt i..


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt intressant omgång hittar vi dagens sportsliga clou i den avslutande avdelningen. Det handlar om det anrika storloppet Müllers Memorial för guldhästarna över 2640 meter. Den nyblivne svenske mästaren Very Kronos är tillbaka efter den våldsamma prestationen på Åby senast. Han drog i ett stenhårt tempo loppet igenom till en lätt seger och kom i mål på nya svenska rekordet 1.11,6/2640a.
– 7 Very Kronos (V75-7) var otroligt bra och jag var jätte- jättenöjd med hästen. Han har ju alltid gjort mig lite nervös men har ju peppar, peppar blivit bättre och bättre på att sköta sig. Hoppas att han fortsätter att mogna på sig, säger Svante Båth.
Vi når Solvalla-tränaren under måndagskvällen då han håller till i köket och är i full gång med att laga till middagen.
– Men idag blir det måndagsmat. Köttbullar och pasta, säger den annars välkände gourmeten Svante.
Hur har Very Kronos tagit SM-loppet och känts i träningen efteråt?
– Han tog loppet helt perfekt. Först fick han vila på söndagen och när Mia (skötaren och tillika fru Båth, reds.anm.) sen åkte ut med honom under måndagen tyckte hon att hästen kändes oförskämt fin. Så trots att han startade vecka efter vecka så har han tagit det väldigt bra.

”Har skött sig perfekt på slutet”
Very Kronos är känd för att ha varit förrädisk av sig tidigare och galopperna har kommit helt plötsligt ibland utan något att skylla på. Men nu kanske det är så att stjärnan håller på att stabilisera sig. Det har ”bara” blivit en galopp på de fem senaste starterna och tre på de tio senaste. Men trots det vågar tränare Båth inte ropa hej ännu.
– Det är små steg åt rätt håll och han har skött sig helt perfekt på slutet. I träningen har han alltid skött sig bra och där är han inte duktig på att galoppera, utan tvärtom.
Att du håller hästen väldigt högt är solklart, men hur sätter du in honom bland alla dina tidigare kanoner som du har tränat?
– Han har ju en skyhög kapacitet och tillhör absolut toppskiktet. Men jag kan inte säga att han är den bästa ännu. Malabar Circle Ås var en underbar häst och Staro Showbiz en ultratalang. Express Lavec krossade allt innan han fick hjärtfel redan som fyraåring. Så jag kan räkna upp många men helt klart är han en av de bästa, säger Svante.

”Jag förlorar gärna bara jag får vara med och tävla”
På lördag är det dags igen för Very Kronos som får bära favoritskapet i Müllers Memorial på Jägersro med 400 000 kronor till vinnaren. Han körs som vanligt av Erik Adielsson och startar från bricka sju bakom bilen.
– Spåret är långt ut men samtidigt ska jag inte klaga. Jag har sagt tidigare att med den här hästen förlorar jag gärna bara jag får vara med och tävla. Och får jag vara med så har han vinstchans, även om jag har förståelse för att det blir ett tufft lopp.
– Det ser väl ut som att han kan få gå utvändigt om Cyber Lane. Men samtidigt ska jag inte spekulera i det. Det finns en anledning till att jag inte kör själv och överlåter det taktiska till Erik. Vi gör inga ändringar utan barfota runt om igen, säger Båth.

”Ska med på en bong”

Du har även Gazoline Mearas till start i V75-1 från spår tre. Chanserna där?
– 3 Gazoline Mearas (V75-1)
är kapabel och har börjat sköta sig bra nu. Han var bra på Valla näst senast när han vann och även duktig senast som tvåa. Det var inte mycket att säga om. Nu är det första gången över 1600 meter och det är lite för att han har varit lite stökig från början tidigare och det är därför vi har valt andra distanser. Men han kan öppna rätt så bra och läget är perfekt. Jag tycker att hästen ska med på en bong och kanske att vi sätter helstängt på honom nu när det är kort distans. Han gick med halsvstängt tidigare över lång distans. Barfota runt om igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Inget kallblod har sprungit in mer pengar på svensk mark under 2020 än Tangen Haap.Med Månprinsen A.M. på sidlinjen har Björn Karlss..


Inget kallblod har sprungit in mer pengar på svensk mark under 2020 än Tangen Haap.
Med Månprinsen A.M. på sidlinjen har Björn Karlssons elvaåring tagit över rollen som landets kallblodskung.
Onsdagens uppgift bekräftade det då ekipaget enkelt reglerade sina konkurrenter utvändigt om ledaren och tog sig 60 000 kronor närmare sin andra miljonsäsong.
För trots att hästen vann kallblodens finaste lopp Elitkampen och sprang in 1,2 miljoner kronor i fjol så tycker Björn Karlsson att hans gunstling hittat ännu en nivå som elvaåring.
- Det är en annan häst att köra i år. Nu springer han och lyssnar på mig, det är knappt man behöver säga något så bara exploderar han. Han har blivit riktigt häftig, förklarade Karlsson inför loppet.
Men lika nöjd var inte Karlssons efteråt, trots segern.
- Jag fick en dålig magkänsla i andra provstarten, det var som att det inte var bra med barfota idag. Han var tassig så jag fick taktikändra och inte köra på max någon gång. Men jag kände aldrig någon fara ändå, sade Karlsson och berättade om framtidsplanerna:
- Nu ska vi ta och sko honom ordentligt och köra med skor resten av året. Nästa lopp blir Gävle om 14 dagar eller så väntar vi till Solvalla om en månad.

Dubbel för Nurmos
Därefter blev det tuffare för favoriterna.
Omgångens näst mest spelade häst Elche (Robert Bergh) släppte ledningen till stallkamraten Digital Science (Nicklas Westerholm) varpå den senare visade bästa styrkan över tre varv.
Twinkle Face fick bestämma i ledningen, men kunde ändå inte stå emot Dixie Brick som gick ett blytungt slutvarv för Jorma Kontio.
Jaques Noir och Rikard N Skoglund säkrade en tränardubbel åt Timo Nurmos sedan man spurtat förbi en tapper Jula Downtown som pressat sönder ledande Urban Kronos i en härlig fartfest.
Björn Goop revanscherade dessa två upploppsförluster genom att spetsa från ytterspår med egentränade Shapes och därefter dirigera efter behag.

”Jag är så stolt”
På Bergsåker såg Gazoline Mearas ut att ha allt under kontroll i front, när bakomvarande Balotelli Crown fick luckan och brisade förbi för Susanne H Osterling.
- Tårarna kommer, gud vad jag jobbade in honom. Det är grymt hur Susanne kunde köra med tanke på hur laddad han var idag och galopperade upp bakom bilen. Hästen är helt underbar, jag är så stolt över honom, jublade tränaren Lina Tallberger.
Största knallen signerades Petri Salmelas Lady Zappa som var minst spelad i sitt lopp, men inte verkade bry sig om det då hon blåste förbi konkurrenterna sista biten.
- Hon var väldigt snabb i benen, en fin häst, konstaterade gästkörande Magnus A Djuse.
Därmed fanns det fem hästar som skulle ge miljonutdelning inför sista avdelningen.
Men av det blev intet.
Fredrik Linders USA-födda jättelöfte Hemisphere visade sig bäst i ett högklassigt treåringslopp som krävde en segertid på 1.12,7 över full distans.
- Vi är tacksamma för alla hästar vi har, men man känner att det här är något alldeles extra. Han duger långt upp, konstaterade tränarsambon Magdalena Eriksson.
Därmed stannade utdelning på V86® vid 41 848 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Inget fyraårigt sto har travat snabbare i Sverige i år än vad Ghostintheshell gjorde på Solvalla på onsdagskvällen.Rikard N Sk..


Inget fyraårigt sto har travat snabbare i Sverige i år än vad Ghostintheshell gjorde på Solvalla på onsdagskvällen.
Rikard N Skoglund serverade en resa i andra par utvändigt i hårt tempo varpå stoet närmast dansade ifrån sina kullsystrar.
60 000 kronor i förstapris må vara en klen tröst när man galopperat i försöken till såväl Stochampionatet som Derbystoet, men bekräftade i alla fall att Ghostintheshell tillhör de absolut främsta i sin årskull vad gäller kapacitet.
Något som kusken inte tvivlat på.
- Det var en jättebra prestation. Vi körde för ledningen, men insåg tidigt att det inte skulle gå att komma dit. Men det löste sig bra ändå. Det har krånglat när vi har försökt kvala in till de stora loppen. Jag har tyckt hela tiden att hon är ett av de bästa stona i sin kull. Förhoppningsvis får hon en sista chans att visa det i Breeders Crown framåt hösten, berömde Skoglund.
Bäst i sin årskull var tveklöst Hachiko de Veluwe, då i Finland där han tog hem derbyt och följde upp med att besegra hela den inhemska eliten i Suur-Hollola som femåring.
Nu återkom hästen efter mer än årslång vila, men Nurmos visade att han inte fuskat med träningen då Jorma Kontio kunde dundra runt konkurrenterna i spåren på slutvarvet.

Segersugna kullkamrater
Fyraåringar var temat för kvällen och började med att Adrian Kolgjini spårade runt om med Lars I Nilsson-tränade Sweetman, före skuggande kullkamraten Golden Guard.
Ulf Ohlsson kopierade konceptet bakom Svante Båths Gazoline Mearas medan Carl Johan Jepson styrde fram utvändigt om ledaren och reglerade fältet med Jerry Riordan-tränade Bordeaux S.
Amatörtränaren Björn Eriksson har valt en snäll matchning för sin Tullabardine Boe som aldrig hade tjänat mer än 35 000 kronor i ett lopp inför kvällens start. Nu blev det 60 000 kronor in på kontot samtidigt som stoet visade att hon säkert kan räcka i tuffare sammanhang sedan Richard L Jansson bestämt bombat till front från ytterspår bakom bilen.

Lugauer skrällde
Ett montélopp förgyllde omgången och såg Iina Aho bestämt rida till front med Robin Hood som avfärdade ettrigt utmanande Ibeliveinamerica med knapp marginal.
Så långt inga större överraskningar, men tvåprocentaren Devs Daffodil såg till att dra upp värdet med en inspirerad långspurt.
- Jag tycker att hon var underskattad från spelarsidan, men det är inte mitt jobb, konstaterade Conrad Lugauer sedan han sett till att V86-utdelningen landade på 217 606 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Storfavoriterna Storm Teddy och Gazoline Mearas la grunden till att fredagens V64-utdelning hölls nere och till slut stannade vid modesta 751 kronor fö..


Storfavoriterna Storm Teddy och Gazoline Mearas la grunden till att fredagens V64-utdelning hölls nere och till slut stannade vid modesta 751 kronor för sex rätt.
Det innebar att fyrarättspotten på drygt 900 000 kronor flyttas vidare i form av jackpot till måndagens V64-omgång på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Därmed sitter ATG inne med jackpotpengar på fem spelformer under de närmaste dagarna.
Det hela inleds på Bollnäs på lördagen där rollerpotten på Top 7 växt under flera veckor och lovar två miljoner till en ensam vinnare.
På kvällen körs V65 på Skellefteå där minst 600 000 kronor väntas ligga i sexrättspotten.
Söndagen startar med galopp från Jägersro där sex rätt på V64 kan ge hela 900 000 riksdaler i återbäring.
Norska Biri arrangerar kvällens V65-omgång med 1,2 miljoner kronor att jaga.
Lägg därtill ordinarie V75 och GS75-omgångar så har vi en spelhelg utöver det vanliga att se fram emot.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-2 Daniel Wäjersten 2140/2 B 5 16.4g 15
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/2 B 0 g 63
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-3 Ulf Ohlsson 2640/7 B 1 16.0 13
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2140/6 A 1 15.1 14
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-5 Erik Adielsson 2640/6 B 1 15.5 17
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2140/8 B 1 16.4 40
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-5 Ulf Ohlsson 2140/3 D 1 17.1 31
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Erik Adielsson 2140/12 D 0 22.6g 64
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-9 Erik Adielsson 3140/3 B 0 16.6 113
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/4 C 6 12.1 297
2020-11-14 2020-11-14 Romme-10 Erik Adielsson 2640/6 B 0 14.8 256
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-5 Erik Adielsson 1640/3 A 3 11.2 193
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2140/1 A 2 14.0 24
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 13.5 66
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/3 B 4 13.6 167
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 2640/3 D 3 13.3 730
2020-08-12 2020-08-12 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/14 B 3 14.9 147
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2640/13 A 2 16.0 28
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-9 Erik Adielsson 2160/11 B 0 21.8g 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-7 Ulf Ohlsson 2640/8 B 4 15.1 32
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/8 B 4 13.8 80
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2140/6 D 2 13.5 52
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-5 Ulf Ohlsson 2160/2 C 2 16.1 66
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2660/13 A 4 15.0 76
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-9 Erik Adielsson 1640/2 A 3 11.6 20
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Ronja Lamminen 2140/6 B 0 14.5 47
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/5 B 2 14.7 121ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se