Gareth Boko travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gareth Boko travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gareth Boko har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Gareth Boko har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Gareth Boko


Det är jackpot i lördagens V75® på Bergsåker med 35 miljoner kronor i sjurättspotten. Sundsvall Open Trot är omgångens..


Det är jackpot i lördagens V75® på Bergsåker med 35 miljoner kronor i sjurättspotten. Sundsvall Open Trot är omgångens clou med hästar som Very Kronos, Who’s Who, Milligan’s Scool (som vunnit det här loppet två år i rad), Gareth Boko med flera som slåss om miljonen i förstapris.
Därutöver har hemmatränaren Robert Dunder två intressanta hästar till start. En andrahandsfavorit i Albert Zonett i den femte avdelningen samt Even’s Cool Boy i V75-1.
– Vi har två fina hästar med som har bra form. Även om det är tufft i V75 så skulle jag inte vara säker som spelare om jag lämnade dem utanför kupongen, säger Robert Dunder.

”Ville att han skulle få fart i benen”
Vi börjar ”baklänges” med den bästa chansen och det är Albert Zonett som senast var ute över en opassande kort distans. Men det fanns en mening med det och hästen gjorde det bra som trea på tiden 1.12,7. Dessförinnan hade Albert Zonett fem raka segrar och nu är det mer passande distans för den starka femåriga fuxen som är ute över 3140 meter. En distans som han har vunnit över tidigare.
– Albert Zonett (V75-5) verkar allt bra med. Senast var han trea på en distans som inte alls passar honom och han fick en lite för tuff inledning för att han skulle kunna vinna. Men jag ville ge honom en genomkörare och det känns som att han är lite piggare och mer alert efteråt. Starka hästar brukar bli snabba hästar och jag ville att han skulle få lite fart i benen. Jag har aldrig riktigt kört honom trött men senast var han trött, även om han hade kunnat fortsätta att springa ännu längre i en lägre fart, säger Robert Dunder.
– Vi har provat barfota runt om en gång tidigare och det funkade bra. Han blir lite friare och rappare i gången. Normalt sett tävlar han med järnskor och nu slipper han pjäxorna och får springa barfota.
– Han är absolut en av de som kan vinna loppet. Sedan tror jag inte att han vinner från dödens och är inte säker på att han vinner från spets heller. Jag tycker att de bästa loppen han har gjort har varit i ryggar och drömscenariot vore att sitta i rygg länge. Men han är så kvick från start så det är inte omöjligt att han spetsar. Senast var det första gången vi körde med can’t see back på båda sidorna och det blir samma igen.

”Känns otroligt fin i träningen”
Robert Dunders andra häst i V75 är Even’s Cool Boy I den första avdelningen som senast blev oplacerad. Men det berodde på en utrustningsdetalj då han fick byta checkremmen precis innan start. Bergsåkerstränaren grämer sig lite att han inte strök hästen som nu i alla fall tränar bra och får ses som en outsider bakom storfavoriten Admiral As.
– Even’s Cool Boy (V75-1) är pigg och glad och känns otroligt fin i träningen. Vi glömmer den senaste starten och så här i efterhand ångrar jag att vi inte åkta av banan. vi ska prova en ny ”käk” jag tror inte att det ska vara några bekymmer. Jag förväntar mig en bra prestation och han är en av hästarna som räknas bakom Admiral As. Det är en fantastiskt bra häst men har samtidigt ett sämre läge och är inte pålitlig alla gånger. Vi får se lite hur vi lägger upp loppet, säger Dunder.

Michael Carlsson, Kanal 75


Uttrycket ”italiensk lottning” brukar inom travsporten betyda att tillresta hästar från andra länder får oförmånlig..


Uttrycket ”italiensk lottning” brukar inom travsporten betyda att tillresta hästar från andra länder får oförmånliga utgångslägen.
Så blev onekligen utfallet i årets upplaga av Hugo Åbergs Memorial då de två italienska gästerna Alrajah One och Cokstile drog ytterspåren bakom startbilen och norske Hickothepooh fick spår 10.
Övriga sju hästar tränas i Sverige där Svante Båth sannolikt var nöjdast av alla sedan Very Kronos vänt spårlyckan från Elitloppet och får inleda från bricka 2.
Det över 1 609 meter ofta åtråvärda innerspåret gick till svenske derbyvinnaren Who’s Who, som gör sin första start i karriären över sprinterdistans.
Hugo Åbergs Memorial avgörs på tisdag 27 juli och har ett förstapris på 1 609 000 kronor.

Hugo Åbergs Memorial 2021
1 609 meter autostart
Häst (tränare)

1 Who’s Who (Pasi Aikio)
2 Very Kronos (Svante Båth)
3 Night Brodde (Conrad Lugauer)
4 Upstate Face (Adrian Kolgjini)
5 Calle Crown (Tomas Malmqvist)
6 Gareth Boko (Jerry Riordan)
7 Alrajah One (Alessandro Gocciadoro)
8 Cokstile (Mattia Orlando)
9 Cyber Lane (Johan Untersteiner)
10 Hickothepooh (Trond Anderssen)
Förstapris: 1 609 000 kronor
 

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Thoresen Grand International avslutade söndagens V75® i Jarlsberg. Förstapriset var 550 000 kronor och det var alltså Hickothepooh som l..


Ulf Thoresen Grand International avslutade söndagens V75® i Jarlsberg. Förstapriset var 550 000 kronor och det var alltså Hickothepooh som lade beslag på den prischecken. I sulkyn satt Vidar Hop som vann storloppet för andra året i rad – i fjol med Ble du Gers. I en tät slutstrid höll Hickothepooh undan med ett nödrop från ledningen, närmast före Moni Viking. Vidar Hop körde till i första kurvan och stjärnan kunde smärtfritt glida till ledningen och ta över från den initialt spetsande Rushmore Face. Första halvvarvet travades efter 1.10,3 och man varvade på 1.11,8. Samtidigt hade loppets favorit Moni Viking fått en blytung inledning från spår åtta bakom bilen. Efter tredjespår i första kurvan körde Björn Goop framåt och nådde dödens efter åttahundra meter. Gareth Boko hade öppnat bra från sjundeepåret och kom först fram utvändigt om ledaren men blev sedan avlöst och fick andra par utvändigt. Tom Erik Solberg vred ut Gareth Boko till angrepp i sista sväng, men var utan chans att gå i närkamp. Istället var det Moni Viking som aldrig gav sig helt och närmade sig den ledande Hickothepooh som hade ryckt undan in på upploppet. Moni Viking kom närmare och närmare och de båda hästarna nådde mållinjen nästan samtidigt. Men nosen först hade Hickothepooh som vann på tiden 1.11,4/2100a.
– Det blev avgörande att vi kom till ledningen och det var väntat att Björn Goop skulle komma upp utvändigt. Vi kunde dra ner lite på tempot och det kändes som att det skulle stå mellan oss och Moni Viking. Min häst var pigg i slutsvängen och jag valde att göra ett litet ryck. Vi fick några längder som var fina att ha till slut, sa Vidar Hop om stjärnhästen som tränas av Trond Andersson.
Moni Viking föll alltså med flaggan i topp och Björn Goop var full av beundran över sin häst.
– Det ligger så extremt mycket material där ute så det var omöjligt att komma iväg där ute. Vi hamnade långt bak och jag förstod att tempot skulle bli ganska sakta. Han fick tredjespår första 800 metrarna och en tuff första runda fram utvändigt om ledaren. Ändå kämpade han hela vägen till mål och jag tycker att han var heroisk, sa Björn Goop.
Fjolårsvinnaren Ble du Gers galopperade bort en tredjeplats kort före mål och över mål och blev därmed diskvalificerad. Därmed blev Gareth Boko trea.
– Han var bra. Jag brukade honom lite från start och sedan gick jag ut i tredjespår lite för tidigt i sista svängen. Han höll farten fint, sa Tom Erik Solberg.

Hulken Sisu enorm i debuten för Hamre
I övrigt på V75 fick vi utöver storloppet se flera vassa prestationer. Hulken Sisu gjorde första starten för sin nya tränare Frode Hamre och var synnerligen väl förberedd. Åsbjörn Tengsareid körde resolut mot ledningen efter ett halvvarv och drog i ett stenhårt tempo. Hulken Sisu travade första varvet efter 1.10 men försvann ändå ifrån sina konkurrenter och tog en överlägsen seger. En mycket imponerande insats i V75-4.
– Han var enorm och hade tränat bra inför loppet. Straro On The Rocks som jag körde gjorde ett jättebra lopp men var chanslös, sa Frode Hamre.

Lucky Queen Soa bara bäst från dödens
Lucky Queen Soa var bara bäst i stoloppet, V75-5. Hon fick en tung löpning med tredjespår runt första kurvan och sedan trava resten av loppet utvändigt om ledande Ilenna Bonanza. Men trots det slog Lucky Queen Soa klorna i ledaren in på upploppet och kopplade greppet vilket hölls in i mål. Tvåa blev Calina som efter en resa i andra par utvändigt fick en sen lucka invändigt den sista biten och gick bra in i mål.

Enkelt för Red Bar från spets
Storfavoriten Red Bar gjorde sin plikt och hade inga problem att vinna V75-6. Efter en snabb start bakom bilen tog han hand om ledningen och fick sedan bestämma tempot. Fjolårets norske derbyvinnare Iggy B.R. fick en fin löpning i andra par utvändigt och väntade med attacken till i sista sväng. Iggy B.R. avslutade riktigt bra i comebacken och sprang med full fart över mål till andraplatsen. Men åt Red Bar fanns inget att göra och han sprintade undan på lätta hovar till en övertygande seger. Denna gång barfota runt om och i jänkarvagn. Tränar gör Anders Lundström Wolden och i sulkyn satt Åsbjörn Teingsareid som därmed vann dubbelt på V75.

Dubbel även för Trond
En dubbelseger blev det även för Trond Anderssen som tränare då han inte bara avslutade V75 med Hickothepooh, utan även inledde med att se sin Kick of Classic vinna stayerloppet över dryga tre varv tillsammans med Kristian Malmin.
Kallblodsloppet, V75-2, vanns av Alsaker Pumbaa som för Tom Erik Solberg fångade in den överlägsna ledaren Mellem Tyr (som drog undan stenhårt i en stor ledning och stupande till slut, över upploppet.
Sju rätt på V75 gav 162 883 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vid det här laget är sjuårige Who’s Who (V75-7) etablerad i den yppersta eliten. I fjol slutade han tvåa i Åby Stora Pris och ..


Vid det här laget är sjuårige Who’s Who (V75-7) etablerad i den yppersta eliten. I fjol slutade han tvåa i Åby Stora Pris och årets säsong inleddes med två raka triumfer i gulddivisionen innan ett allt för tufft upplägg i Paralympiatravets final bröt segersviten. Under elitloppshelgen på Solvalla för ett par veckor sedan höll han mycket starkt till andraplatsen i Harper Hanovers lopp. Men den där berömda pricken över i saknas.
- Han har varit långt framme men han har inte vunnit något stort lopp som äldre. Vi jobbar för att det ska komma och det klart att jag skulle ranka en seger på lördag väldigt högt, inget snack om det, säger Pasi Aikio.

Håller fina formen
Resan till Bodentravet från Menhammar på Ekerö strax utanför Stockholm är 95 mil lång.
- Det är några mil och vi åker någon gång på natten mot lördag, så att han hinner fram i tid för att vila lite grann före loppet.
Who’s Who brukar inte ha några problem med att resa så det är inget som oroar. Och att döma av hans senaste prestation är det en formstark häst som reser till midnattssolen för att jaga ett förstapris på en miljon kronor.
- Han var riktigt bra i Harpers. Han gick ett tufft slutvarv och höll bra. Att en häst (Wild Love) som följt med bakom hade mer kräm kvar den sista biten är inget att säga om.
Solvallatränaren förväntar sig en lika bra prestation av sin häst den här gången.
- Han har tränat på normalt och det finns inget att klaga på. Vi har inte kört något tuffare med honom men jag tror att formen är ungefär densamma som inför senast och då kommer han göra ett bra lopp igen.

”Måste ha den där lilla turen”
Men det saknas inte motstånd i Boden. Årets upplaga av Norrbottens Stora Pris håller världsklass rakt igenom. Ettan och tvåan från lördagens Jämtlands Stora Pris, Vernissage Grif och Wild Love, är med igen, Gareth Boko gör sin första start efter tredjeplatsen i Elitloppet och topphästar som Moni Viking och Milliondollarrhyme vill säkerligen också ha ett ord med i laget. Favoritspelad blir troligen Very Kronos, som hade tur i spårlottningen och drog bricka två bakom startbilen. Who’s Who startar från spår sex.
- Det är jämna och riktigt bra hästar med i loppet och mycket hänger på hur det blir kört och vem som får bästa resan. Så är det ju, man måste han den där lilla turen för att vinna sådana här lopp. Men jag tycker att vi har en bra chans att vara med bland de tre främsta.
Det är jackpot på V75 och enligt prognosen kommer det ligga 47 miljoner kronor i sjurättspotten. Hur tycker du att spelarna ska behandla Who’s Who?
- Jag skulle inte lämna honom utanför kupongen. Får han sin resa dyker han absolut upp i striden. Det är min känsla i alla fall.

Ola Johansson, Kanal 75


Milligan’s School (V75-3) har förvisso haft riktigt bra perioder även under kallare årstider, men han tycks trivas extra bra på somm..


Milligan’s School (V75-3) har förvisso haft riktigt bra perioder även under kallare årstider, men han tycks trivas extra bra på sommaren. Den 14-faldige miljonären har tagit sina samtliga större segrar, bland annat i Sundsvall Open Trot, Mastersfinalen och Jämtlands Stora Pris, under sommarmånaderna. Toppformen verkar ha infunnit sig med värmen även i år. När han senast var ute i H.K.H. Prins Daniels lopp gick han i mål som fastlåst fyra, med mycket sparade krafter på kilometertiden 1.09,9. Vann loppet gjorde elitloppstrean Gareth Boko.
- Det är svårt att säga om han har toppform men det känns som att han verkligen vill tävla. Han är väldigt fin och laddad här hemma, säger åttaåringens tränare Stefan ”Tarzan” Melander, som egentligen hade tänkt starta hästen mer under våren.
- Han har varit fin länge och jag ville köra i Paralympiatravet, men han kom inte med i deltävlingarna. Sedan fick vi en inbjudan till Gävle och det var tacksamt, även om han satt fast i mål.
- Det var lite samma sak i fjol när det hade strulat för honom i Frankrike. Då kom han inte heller med i loppen men sedan blommade han ut under sommaren. Så det gör inget. Han kan gå andra halvan av det här året. Det kommer flera fina lopp och han har bara gjort tre starter i år.

”Mycket ammunition kvar”
På lördag avgörs V75 på Mantorp utanför Linköping och det är i gulddivisionen, Östgötaloppet över 2 640 meter, som Milligan’s School ska springa.
- Han känns verkligen på tårna och jag tror att han längtar efter att få tävla. Det verkar så på hans humör. Han är en glad åttaåring och det känns som att det finns mycket ammunition kvar i honom.
Spår elva bakom startbilen försvårar naturligtvis vägen mot vinnarcirkeln men den långa distansen väger upp utgångsläget till viss del.
- Det är svårt med sådana spår i alla lopp, men det är 2 640 meter och vi får se hur det löser sig. Hästen verkar bra i alla fall och han har vunnit det här loppet förut, så distansen är inget problem. Han är stark. Eventuellt blir det barfota fram och skor bak den här gången.

”Jättefin i träningen”
Stefan Melander lastar ytterligare tre hästar på transporten från gården i Enköping. I dagens huvudnummer, fyraåringsloppet Ina Scots Ära med 250 000 kronor till vinnaren, står hoppet till Maesteraemon (V75-6). Han kom till Sverige i vintras, från USA där han tränades av Stefan Melanders brorson Marcus Melander, och har här klivit rakt in i kulltoppen. Näst senast slutade han femma i Konungens Pokal.
- Jag var väldigt nöjd med honom i de första starterna och han gick riktigt bra i skymundan i Kungapokalen. Där blev han tempotorsk och vi var nöjda med honom. Men senast i Örebro trodde jag nog att han skulle kunna lite bättre.
Maesteraemon gick i ledningen men kastade in handduken på upploppet och föll tillbaka till en femteplats.
- Jag har mina teorier och det kan ha varit så att banan var för lös för honom. Han behöver fäste.
Den här gången har Maesteraemon nummer sex bakom startbilen och utvändigt om sig har han Selected News, som vann senast på Örebrotravet, och vinnaren av Kungapokalen, Önas Prince.
- Han har ett lite taskigt läge och han möter väldigt bra motståndare, så vi kanske får vänta på hans tur till en annan gång. Men han är jättefin i träningen. Jag har anmält utan skor men det kan bli skor ändå.

Perfekta förutsättningar
I klass I har Sashay Kemp (V75-5) perfekta förutsättningar med innerspår över 1 640 meter.
- Hon är en utpräglad sprinter och utgångsläget är det bästa hon kan ha. Jag är väldigt nöjd med henne också i träningen och hon trivs i ledningen och är startsnabb.
Med i loppet är jättefavoriten Zorro Wind som flera experttippare tror kommer får överta ledningen. Hur det blir med den saken lägger sig inte Stefan Melander i.
- Jag har aldrig gett Rikard (Skoglund) några körorder och kommer inte göra det nu heller. Han har kört henne nästan varje gång och vet nog bäst själv hur han ska köra.
Även Sashay Kemp är anmäld utan skor på samtliga hovar, en balans hon inte gått med sedan hon blev trea i Treåringseliten under elitloppshelgen förra året, men det är inte alls säkert att hon går så.
- Min erfarenhet är att de brukar behövas bakskor på Mantorp. Men banan kanske blir superbra och då kan det bli barfota runt om. Vi får se.
Detsamma gäller Digital Class (V75-4), som gick barfota runt om när hon i lördags gick i mål som sexa i bronsdivisionens final på Solvalla. Nu ställs hon med enbart ston i ett försök i diamantstoet.
- Hon har så bra form som en häst kan ha och att hon startar tätt tror jag bara är en fördel. Hon är ingen startraket och har haft dåliga lägen, men med tiondespår startar hon lite längre ner i banan och ska väl inte behöva hamna sist som hon gjort några gånger. Hur långt hon räcker här vet jag inte men hon har verkligen bra form.

Ola Johansson, Kanal 75


Det såg länge ut som att Elitloppet 2021 skulle gå till Italien.Efter loppet vajade den svenska flaggan mest på Solvalla.Solvallas Intern..


Det såg länge ut som att Elitloppet 2021 skulle gå till Italien.
Efter loppet vajade den svenska flaggan mest på Solvalla.
Solvallas Internationella Elitlopp gick till hemmatränaren Daniel Redéns nye stjärna – svenskfödde Don Fanucci Zet.
Daniel Redén har gjort sig känd för att köpa hästar och träna dem till stjärnor.
Nu är han framgångsrik uppfödare.
Don Fanucci Zet är född hemma på gården och är en avkomma till Stall Zets hingst Hard Livin.
- Jag har skapat den här hästen från dag ett och köpte mamman som är passgångare på skoj och lät Hard Livin få prova som pappa. Ett riktigt ”hemmakok”, sade Solvallatränaren efter söndagens seger värd tre miljoner kronor.
Förra året trodde Daniel Redén att han vunnit Elitloppet med Propulsion. Hästen fråntogs dock segern när en utredning visade att den skulle ha varit nervsnittad.
Ett ingrepp som skulle vara gjort i hästens hemland USA innan den såldes på auktion.
- Allt som hände förra året ligger fortfarande på bordet (håller på att utredas). Nu är det Don Fanucci Zet vi ska prata om och han är en otroligt värdig vinnare, sa tränaren.
I Solvallas vinnarcirkel slog han ut med ena handen i en gest mot kusken Örjan Kihlström.
- Elitloppet är det största vi har i Sverige och…mannen här bredvid. Utan honom hade jag inte stått här. Så är det ju bara. Han bygger ju hästarna i loppen, bygger och bygger. Jag tror att han kände redan i Sprintermästaren att det här var en kandidat till att vinna ett elitlopp, sa Daniel Redén.

Avgjorde via tredjespår
I elitloppsförsöket tidigare på dagen kördes Don Fanucci Zet upp utvändigt ledande förhandsfavoriten Vivid Wise As och italienske Alessandro Gocciadoro och slutade tvåa efter denne.
Inför finalen ”vann” Gocciadoro spårlottningen och fick välja spår först, tog innerspåret och anförde finalen till kort före mål.
Örjan Kihlström satt i andraparet utvändigt och lyfte ut Don Fanucci Zet i tredjespår 700 meter från mål när ledaren börja dra upp tempot och tog sig förbi den italienske hästen efter en femstjärnig prestation. Tredjespår i 700 meter!
Segertiden skrevs till 1.08,9 över 1609 meter med bilstart.
100 meter från mål stod det fortfarande och vägde. Örjan Kihlström visade sig dock omöjlig igen som mästerskapskusk.
- Så jäkla skön häst alltså! sa segerkusken skrattande. En fantastiskt inställning, han kämpar som tusan. Han blev faktiskt lite fladdrig i aktionen av att springa barfota till slut men höll ju reda på benen ändå med sin fina inställning, sa Örjan Kihlström som vann Elitloppet för fjärde gången.
Kihlström klev tillbaka och tillägnade segern folket som har att göra med Don Fanucci Zet till vardags.
- Daniel har ju aldrig vunnit det här loppet höll jag på att säga…nu fick han äntligen sin seger. Jag är speciellt glad för Daniel och Ellinor (skötaren Wennebring) och hela stallet, sade Örjan Kihlström.

En Djuse på tredjeplats
Italienskt på andraplats alltså i form av Vivid Wise As och Alessandro Gocciadoro.
Sensationell trea Mats E Djuse, 22-årig jämte som var med i sitt första elitlopp efter att ha fått chansen bakom Jerry Riordans Gareth Boko.
- Det var en riktigt bra upplevelse. Jag hoppas att man får köra elitlopp någon fler gång. Det kunde inte ha gått så mycket bättre tycker jag. Vi hade en del tur och det känns som att vi fick maxutelning. Det var otroligt häftigt att titta på alla hästar och kuskar när man åker upp bakom bilen och får känna att man är en av dem. Det är tråkigt att det inte är någon publik, men det är ändå väldigt stort, sade Mats E Djuse.
Brodern Magnus Djuse var även han med i finalen men hamnade helt fel i loppet med Aetos Kronos efter ett ha försökt sig på en offensiv och slutade sist i mål.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-9 2140/6 2 15.5 18
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-9 1640/2 1 14.0 20
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-5 1640/4 1 14.0 16
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-8 2140/5 1 15.2 42
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-9 1609/5 0 17.1g 174
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-4 1640/4 1 15.2 237
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Per Lennartsson 2640/9 B 3 14.8 96
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Per Lennartsson 2140/3 B 0 18.1g 126
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/2 B 1 14.0 41
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Per Lennartsson 2640/2 B 0 13.7 78
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Per Lennartsson 2640/9 A 1 13.7 38
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Per Lennartsson 2640/5 C 3 13.9 63
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Per Lennartsson 2609/1 C 4 14.5 30
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Per Lennartsson 2140/10 A 2 13.6 24
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/1 D 1 13.6 17
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-6 Per Lennartsson 2140/8 C 2 14.6 29
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-5 Conrad Lugauer 2140/2 B 0 13.5 83
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-8 Conrad Lugauer 2140/9 C 3 13.5 18
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Christoffer Eriksson 2140/3 C 4 11.9 77
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Christoffer Eriksson 2140/1 B 1 12.1 61
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-10 Conrad Lugauer 2640/9 B 0 12.5 98
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-7 Conrad Lugauer 2640/9 B 1 13.6 50
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Conrad Lugauer 2140/6 B 0 13.5g 70
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-13 Conrad Lugauer 1640/1 D 4 10.1 153
2017-05-13 2017-05-13 Åby-11 Conrad Lugauer 2140/2 C 6 13.1 66
2017-04-28 2017-04-28 Åby-5 Conrad Lugauer 2140/9 C 1 12.8 21
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Conrad Lugauer 2140/3 B 0 14.3g 17
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-10 Conrad Lugauer 2140/9 A 1 13.7 50
2019-05-31 2019-05-31 Vincennes-3 C Lugauer 2850/10 B 3 74
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-4 Conrad Lugauer 2700/6 C 1 13.4g 30
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-4 Conrad Lugauer 2100/4 C 3 13.0 64
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-3 Conrad Lugauer 2140/1 C 2 15.4 20
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-10 Marc Elias 3200/9 A 2 15.0 14
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-9 Marc Elias 1640/5 B 0 10.5 68
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-11 Marc Elias 3180/12 B 0 g 135
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-10 Conrad Lugauer 2640/8 B 0 114
2020-04-25 2020-04-25 Åby-11 Marc Elias 2140/9 C 0 12.7 212
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-7 Marc Elias 2140/6 C 3 11.2 47
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-7 Marc Elias 2140/5 A 1 12.6 28
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-10 Marc Elias 2640/12 A 1 14.7 81
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-7 Marc Elias 2140/9 A 6 13.0 61
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-7 Marc Elias 2140/5 A 1 13.2 92
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-4 Marc Elias 2680/8 B 1 15.3 17
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-7 Magnus A Djuse 2140/6 A 3 11.5 36
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-11 Magnus A Djuse 2140/5 C 8 11.7 105
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-10 Magnus A Djuse 1609/6 C 0 11.3 138
2021-07-11 2021-07-11 Jarlsberg-10 Tom Erik Solberg 2100/7 B 3 11.8 50
2021-06-19 2021-06-19 Boden-12 Mats E Djuse 2140/5 B 4 11.7 88
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-7 Mats E Djuse 1609/5 B 3 9.9 60
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-10 Magnus A Djuse 1609/9 B 1 9.6 36
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-8 Magnus A Djuse 1640/6 B 1 9.9 28
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-10 Marc Elias 2140/1 A 0 13.1 57
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Conrad Lugauer 2640/5 B 5 14.2 22
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-7 Marc Elias 2140/9 B 3 12.3 42ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se