Galantis travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Galantis travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Galantis har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Galantis har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Galantis


Galantis kvalade inpå 1.20,5/2000 meter i Frankrike den 18 september 2018 och kom i Lejons vård runt nyår och den första starten skedde p..


Galantis kvalade inpå 1.20,5/2000 meter i Frankrike den 18 september 2018 och kom i Lejons vård runt nyår och den första starten skedde på Åby den 2 februari 2019 med Björn Goop i vagnen.
Det var bara fem hästar med i fältet, men Lejon låg lågt på förhand.
– Jag sade till Björn att jag har inte fått honom att springa under 1.20/200 meter, så kan du fixa lite slantar och köra felfritt är jag nöjd, minns Johan.
Det blev bättre än så. Galantis fick rygg på ledaren och på upploppet ”jobbade” Björn i sedvanlig stil in sin styrning först över linjen. Segertiden blev 1.17,7/2140 meter och förstapriset var på 60 000 kronor.
– Jag fattade ingenting. Han var otroligt lat i träningen innan debuten och det trodde jag aldrig, erkänner Johan, som upplevde en ny seger på Kalmar i tredje starten.

”En årgångstopp”
Den 10 mars blev det nämligen en ny triumf på Kalmar då Johan Untersteiner vann med Zola Boko-sonen med ett förstapris på 50 000 kronor. Då blev segertiden 1.16,1/2160 meter.
– Johan sade i vinnarcirkeln att det var en årgångstopp och då gick det upp för mig att han var ganska bra, säger Johan, vars skyddsling knep ett andrapris som inbringade 100 000 kronor på Solvalla den 23 april i samband med Vårfavoriten bakom Global Adventure.
Resten av säsongen blev ett enda mörker.
– Han var sjuk i omgångar och kunde inte göra sig själv rättvisa. Vi provade att kvala in till Kriteriet, men han var inte i ordning då.
Det som började så lovande stannade på 335 000 kronor insprunget.

Galopp i derbyt
Som fyraåring gjorde Galantis bra insatser ifrån sig även om han inte lyckades sätta pricken över i:et.
Han svarade för ett topplopp som trea då han var med i fyraåringsloppet Ragnar Thorngrens Minne, som kördes den 8 augusti förra året. Vann loppet gjorde Aramis Bar före Power och Galantis med Johan Untersteiner som partner noterade skarpa 1.11,1/2140 meter autostart.
– Han avslutade sylvasst, minns Johan, som sedan spände bågen mot derbyt på hemmabanan Jägersro.
Och det gick alldeles utmärkt. Galantis kvalade in som tvåa tillsammans med Erik Adielsson på 1.13,5/2640 meter autostart bakom Power med Per Lennartsson.
– Erik var nöjd och han gick i mål med krafter kvar.
I finalen, där Mats E Djuse fick chansen som kusk, blev det dock en startbrasa för hemmahoppet som var borta direkt från segersnacket. Och här gick ju segern till Hail Mary och Robert Bergh som ledde varje meter av loppet och vann på 1.12,8/2640 meter autostart.
– Det var fel lopp att slå på en galopp. Synd, för han var bra i ordning just då, suckar Johan.
En olycka kommer sällan ensam, dessutom. Dottern Rebecca, som jobbar hos Jean-Michel Bazire i Frankrike, blev sparkad av unghästar samma dag.
– Hon knäckte åtta revben och fick en punkterad lunga. Tio dagar senare var hon igång och jobbade igen. Hon är tjurigare än mig, säger Johan.

Bra spurt
Sedan följde nya sjukdomsbilder och var sig inte riktig lik.
– Han fick medicinering och fick stå över några veckor.
Han gjorde comeback på Kalmar den 20 november och slutade fyra för Peter Untersteiner.
Därefter var det dags för V75 på Halmstad den 19 december. Det slutade i en blygsam sjundeplats där han kroknade i slutsvängen efter en offensiv styrning.
– Erik (Adielsson) tog på sig det och tyckte han var oduglig, men sade att han kändes fin och skulle vara bättre till nästa start, berättar Johan.
Och så var det också.
I årets första start på Åby den 6 januari spurtade Galantis in som tvåa bakom Love Håleryd på 1.14,5/2140 meter auto med André Eklundh.
– Det gick sakta första varvet och han satt invändigt i snömodden, men avslutade bra när luckan. Jag var nöjd med honom.

Ligger lite lågt
På lördag kommer Galantis ut på V75 på hemmabanan Jägersro och med den mersmakande slutspurten senast trodde undertecknad på lite positiva tongångar och ett eventuellt segervrål från tränaren om hans adept skulle vinna.
Men så lär det icke bli.
– Jag ligger lite lågt. Han har aldrig tävlat över tre varv och risken är stor att han tappar mycket mark från start ifrån ett besvärligt femtespår. Dessutom har han ju inte vunnit lopp på nästan två år.
Men det löser väl Erik?
– Han har kört honom tidigare och det har fungerat bra. Jag tycker han är Sveriges bästa kusk och lite underskattad då han är en blandning av Björn Goop och Örjan Kihlström och inte kör efter något speciellt mönster.
Hur var Galantis i sista jobbet?
– Ja, det är ett annat ”problem”. Jag skulle kört honom idag {onsdag), men killen som sköter anläggningen hade saltat rakbanan och det blev rena geggan då det var plusgrader ute, så jag fick ställa in. Möjligen hade vi kunnat bedriva simträning istället, skämtar Johan, och tillägger:
– Eventuellt kommer han få gå två intervaller på rakbanan på fredag för att jag ska känna på honom.
Kan det räcka för att du ska bli lite mer optimistisk beträffande segerchansen?
– Nja. Statistiken talar emot honom. Han har ju inte vunnit lopp på nästan två år
Men ibland inträffar det att statistiken bryts.
Vi får se om det gäller även i fallet Galantis där blå och vit kusk lär komma flygandes långt ut i banan sista biten...

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Solvalla och Åby körde årets första omgång V86® tillsammans under onsdagen, trettondedag jul.Snön var bitvis rätt besv..


Solvalla och Åby körde årets första omgång V86® tillsammans under onsdagen, trettondedag jul.
Snön var bitvis rätt besvärande på Åby där storfavoriten Maestro Crowe sprätte i galopp i starten i snöyran i den tredje avdelningen.
Halmstadtränaren Johan Untersteiner lät Maestro Crowe göra comeback efter ett halvårs uppehåll. En fin häst som kollegan och delägaren Petri Puro lämnat ifrån sig på grund av en stundande höftoperation.
Sexåringen hade sju segrar på tolv starter inför onsdagen. En travkarriär med många galopper.
Untersteiner hade ingen chans när hästen tog till galopp bakom bilen i en start som faktiskt blåstes av!
Domarna ansåg att Untersteiner stört bakomvarande See You In Heaven och Marc Elias och loppet startades om.
- Min häst galopperade och slog ihop när starten gick. Jag hörde att jag fick omstarten. Absolut, jag störde Marc...men jag uppfattade det som att starten redan var i gång, sade Johan Untersteiner som tillade:
- Men ingen var gladare än jag att det var omstart så klart!
Maestro Crowe fick en ny chans att sköta sig. Hästen fick närmast GÅ igång i den andra starten och efter att ha kört på säkerhet den första biten satte Untersteiner av och kunde överta ledningen 1500 meter från mål.
Segertiden för Petri Puros häst skrevs till 14,5 över 2640 meter och marginalen i mål var nästan sex längder ner till bakomvarande.
- Vi fick verkligen köra på safety i den giltiga starten. Han är stark som en björn så sedan var det bara att lufsa på i hans eget tempo. Han mötte lite lättare motstånd men får han bara hålla sig frisk och kry och lär sig att inte vara så spänd från början har han mer att hämta, sa Johan Untersteiner.
I V86-inledningen hjälpte Johan pappa Peter med Love Håleryd. Efter en snabbstart fick den store favoriten anföra i ett moderat tempo och stack undan på lätta hovar. En favorit spelad på 36 procent på V86. Johan Lejon tränar loppets utropstecken Galantis som spurtade vildsint till andraplatsen och närmade sig för André Eklundh.

Domarna friade Bergh
En nagelbitare blev Xpressprintern (V86-5). Som namnet antyder ett lopp över 1640 meter. Robert Bergh var först i mål och överlägsen med B.G.Pastor Jonte.
Men hade det varit en trång situation 300 meter från mål där Bergh kom ut från andraparet utvändigt?
Domarna studerade löpningsförloppet en god stund innan de kom fram till att Bergh hade hållit sig på rätt sida "diskningsgränsen”.
Det var med snabba kliv B.G.Pastor Jonte spurtade till mål och fler segrar lär följa. Robert Bergh körde hästen åt 23-årige Jonathan Gustavsson, hårdsatsande amatör på Rommetravet.
Efter tre omstarter kunde Vikings Preacher (V86-7) enkelt ta hand om ledningen. In i sista sväng tryckte körande Kevin Oscarsson på gasen och det blev direkt några längder ner till fältet

Lennartsson hejade med kryckan
På huvudstadsbanan var det vackert väder för årstiden, uppehåll och bara någon minusgrad.
I loppet för den högsta klassen imponerade Hazard Boko så smått efter att Rikard N Skoglund avgjort allt i starten med en snabbstart till ledningen trots ett spår långt ut bakom vingen.
Ledaren fick press av M.T.Joinville som hetsade upp sig på utsidan. 600 kvar dalade uppvaktaren genom fälten men Hazard Boko klev bara undan.
Per Lennartsson som står som tränar till hästen, var hemma och såg loppet i soffan. Lennartsson är sjukskriven efter att ha blivit omkullkastad av en häst och opererats för en fraktur i bäckenet.
Sambon och kollegan i stallet Linda Nyman sköter ruljangsen tillsammans med personal.
- Per hoppar runt och blir starkare för varje dag. Det är tre veckor sedan han opererades och allt har gått bra, nu går han bara med en krycka inomhus, berättade Linda Nyman.

Solkatten favoritvann
Solkattens Ferrari var stor favorit i V86-6. Örjan Kihlström prickade bra från springspår men körde en del på säkerhet och tog över ledningen först efter 600 meter i tredjespår. Sedan blev det en säker och övertygande seger när Solkattens Ferrari gick ifrån på upploppet. Tränare Andreas Forsberg hade inget att klaga på inför loppet och hade fog för sin optimism.
Övriga lopp på Solvalla vanns av Stig H Johansson-tränade Kia Ora med Erik Adielsson i sulkyn och Fredrik Wallin-tränade Xanthis Delicious med Magnus Djuse.
Åtta rätt på V86 betalade 17 720 kronor och sju rätt gav 187 kronor och sex rätt 21 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75


Förstapriset i finalen är 200 000 euro, dryga två miljoner kronor.Två kvallopp avgörs på Solvalla i Stockholm på sön..


Förstapriset i finalen är 200 000 euro, dryga två miljoner kronor.
Två kvallopp avgörs på Solvalla i Stockholm på söndag och sedan körs två på Vincennes på tisdag.
Svenske stjärnkusken Björn Goop kör i samtliga kvallopp både i Stockholm och Paris och han sitter bland annat bakom favoriten till slutsegern Ecurie D.

Startlista
Europaderbyt, kvallopp 1 Solvalla
2 140 meter autostart
1. Power - Robert Bergh
2. Te Amo Corazon - Tom Erik Solberg (Öystein Tjomsland)
3. Ecurie D. - Björn Goop (Frode Hamre)
4. Galantis - Erik Adielsson (Johan Lejon)
5. Ubiquarian Face - Adrian Kolgjini
6. Upset Face - Lutfi Kolgjini (Adrian Koljini)
7. Dwayne Zet - STRUKEN
8. Mystic Mom - Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
9. Starbec’s A. to Z. - Anders Svanstedt
Förstapris: 200 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 2 Solvalla
2 140 meter autostart
1. Aetos Kronos - Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
2. Guzz Mearas - Johan Untersteiner
3. Belker - Robert Bergh
4. Gulfstream Am - Conrad Lugauer
5. Ultion Face - Adrian Kolgjini
6. Exodus Brick - Björn Goop (Jörgen Westholm)
7. Admiral Knick - Erik Adielsson (Frode Hamre)
8. Aksel Pedro - Ulf Ohlsson (Terje Pedersen)
Förstapris: 200 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 3 Vincennes
2 100 meter autostart
1. Gondole Jenilou - Louis Baudron
2. Goulette - Franck Nivard (Philippe Billard)
3. Aston Bar - Mathieu Abrivard (Alessandro Gocciadoro)
4. Velten von Flevo - Hugo Langeweg Jr (Jeroen Engwerda)
5. Gotland - Eric Raffin (Philippe Allaire)
6. Golden Bridge - David Thomain (Philippe Allaire)
7. Gamble River - Björn Goop (Sébastien Guarato)
Förstapris: 315 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 4 Vincennes
2 100 meter autostart
1. Gelati Cut - Alexandre Abrivard (Romain Christian Larue)
2. Green Grass - Matthieu Mottier (Sébastien Guarato)
3. Get Happy - Eric Raffin (Jean-Philippe Raffegeau)
4. Give Me Cash - Gwen Junod (Louis Baudron)
5. Gipson Creek - Björn Goop (Nathalie Gonin)
6. Gallant Way - Anthony Barrier (Philippe Allaire)
7. Gospel Pat - David Thomain (Philippe Allaire)
8. Gu d’Heripre - Franck Nivard (Philippe Billard)
Förstapris: 315 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


UET Grand Prix (Europaderbyt) för fyraåringar avgörs på Vincennes fredag 16 oktober med cirka två miljoner kronor i förstapris,..


UET Grand Prix (Europaderbyt) för fyraåringar avgörs på Vincennes fredag 16 oktober med cirka två miljoner kronor i förstapris, där 18 svensktränade hästar kvarstår efter den tredje insatsen.
Europaderbyt är ett insatslopp där alla europafödda hingstar och ston får vara med. Första insatsen betalas av respektive lands nationsförbund men därefter måste hästägarna själva fylla på med två ytterligare insatser. Den tredje och sista insatsen (500 euro) betalades i början av augusti.
Dessa svensktränade hästar kvarstår i UET Grand Prix efter den tredje insatsen: Aetos Kronos, Alpha K., Aramis Bar, Belker, Don Fanucci Zet, Dwayne Zet, Exodus Brick, Fort Knox, Galantis, Green Manalishi, Gulfstream Am, Guzz Mearas, M.T.Oscar, Power, Starbec's A.to Z., Ubiquarian Face, Ultion Face och Upset Face.
Även svenskägde Ecurie D., men tränad i Norge av Frode Hamre, är berättigad till start då ägarna köpt in sig i efterhand för summan 20 000 euro, vilket är första gången som det tillåtits i UET Grand Prix.
Av topphästarna saknas den svenska derbyvinnaren Hail Mary, tränad och körd av Robert Bergh, samt danske derbyfavoriten Empire som tränas av Tomas Malmqvist.
Semifinalerna till Europaderbyt körs på Solvalla 27 september och 29 september på Vincennes.
– Hur många som går vidare från semifinalerna på Solvalla vet vi först efter loppet på Vincennes är kört eftersom det handlar om ljus anmälan, berättar Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.
Finalen avgörs på Vincennes 16 oktober där cirka två miljoner kronor väntar på vinnaren.

Magnus Blom, Kanal 75


– Att få vara med och köra de största loppen på kallblodssidan blir förstås en höjdare. Att få vara med och t&..


– Att få vara med och köra de största loppen på kallblodssidan blir förstås en höjdare. Att få vara med och tävla mot de bästa är utvecklande, säger Mats.
Du var även med och körde det svenska travderbyt för första gången i söndags då du satt bakom Johan Leijon-tränade Galantis. Hur var den upplevelsen?
– Uppståndelsen var stor innan loppet, men när det väl kom igång var det som vilket lopp som helst då det var utan publik, vilket givetvis var trist. Tyvärr var Galantis lite för pigg och galopperade bort lite mark som gjorde att han tappade position, annars kunde han fått en peng. Det var annars en fin travare som har en ljus framtid.

Veckan för Mats är hektisk och ser ut så här:
Måndag: Ledig.
Tisdag: Romme.
Onsdag: Solvalla.
Torsdag: Gävle.
Fredag: Bergsåker och Bollnäs.
Lördag: Hagmyren.
Söndag: Bjerke.
Vad säger du om schemat?
– I måndags var jag i stallet och körde fort samt skodde en del hästar. I övrigt är det ingen större fara.
Efter lördagens V75-tävlingar på hemmabanan Hagmyren åker Mats (tillsammans med brorsan Magnus) till Oslo i Norge för att köra Norskt Travkriterium och Norskt Travderby för kallblod åt arbetsgivaren Jan-Olov Persson.
Du börjar med 2 Oppgårdsdrängen (V75-1) i kriteriet från spår två bakom bilen. Hur ser du på segerchansen?
– Han kändes perfekt i veckans jobb och läget bakom bilen kan jag inte heller klaga på. Han är ojämnt startsnabb, så vi får se vad taktiken blir. Han slipper möta en del av de bästa och det ser ut som en hygglig chans. Inga ändringar.
Stallet har även med 8 Eld Tekno (V75-1) som får brorsan Magnus vid tömmarna.
– Eld Tekno har vaknat till i jobben efter kvalet och känns allmänt uppåt. Till finalen kommer han att gå barfota runt om och det är en rejäl lättning i balansen då han gått med aluminium fram och järnskor bak. Läget är tråkigt, men han kanske kan sno åt sig en bra peng.
I derbyt kör du 9 Tekno Viking (V75-5) från bakspår. Hur ser du på hans möjligheter?
– Det ser svårt ut att blanda sig i segerstriden. Han är i alla fall stark så den långa distansen är ett plus. Troligen kommer jag att prova invändigt för att spara många meter. Kan han plocka pengar får vi vara nöjda.
Brorsan Magnus kör 1 Järvsö Elling (V7-5) från ett betydligt bättre utgångsläge.
– Han fick ett intressant läge då han är startsnabb, men jag tror Magnus är ute efter att släppa till någon bra och få en vilsam resa. Kommer luckan tll slut kan han säkert avsluta vasst då det är en snabb rackare, som dessutom kommer att lättas till aluminiumskor.
Du är även uppsatt av Vegard Lundström Wolden på 11 Admirals Club (V75-3) i kriteriet för varmblod. Hur känns det?
– En häst jag inte vet ett dugg om. Men på förhand ser det ut som vi får sikta på att plocka åt oss lite pengar. Annars är det bara roligt att få en bonusstyrning en sådan här stordag.
Om du ska vinna något lopp på söndag. Vem blir det med i så fall?
– Oppgårdsdrängen ser ut att ha den största segerchansen, svarar Mats E Djuse, som hittills i år vunnit 126 lopp.
På söndag kan han ta en storloppsseger i Norge och lägga till i sitt redan fina cv.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-9 Markus Niklasson 2140/4 B str
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-4 Christoffer Eriksson 2640/12 C 6 14.4 1000
2019-08-28 2019-08-28 Åby-8 Johan Untersteiner 2140/2 B str
2019-08-10 2019-08-10 Åby-12 Björn Goop 2140/7 C str
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-5 Björn Goop 2140/7 B 0 14.2 138
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-6 Kim Eriksson 2609/3 B str
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-6 Björn Goop 2140/4 B 6 13.6 255
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-2 Björn Goop 1640/2 D 4 11.9 237
2019-06-05 2019-06-05 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/1 D 4 19.1g 105
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/10 B 0 15.2 85
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-4 Björn Goop 2140/1 B 2 15.2 72
2019-04-10 2019-04-10 Åby-2 Johan Untersteiner 2160/5 B 3 15.6 25
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-1 Christoffer Eriksson 2140/4 B 4 15.1 190
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-3 Johan Untersteiner 2160/8 C 1 16.1 52
2019-02-27 2019-02-27 Åby-3 Jeppe Juel 2160/5 B 4 18.3 30
2019-02-02 2019-02-02 Åby-12 Björn Goop 2140/2 D 1 17.7 51
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-9 Erik Adielsson 2640/9 B 7 15.4 70
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-8 Peter Untersteiner 2140/3 B 4 12.7 91
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/11 B str
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/4 C 0 12.5 293
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-11 Mats E Djuse 2640/10 D 0 13.3g 334
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-9 Erik Adielsson 2640/10 B 2 13.5 84
2020-08-08 2020-08-08 Åby-7 Johan Untersteiner 2140/7 D 3 11.1 736
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-6 Johan Untersteiner 2180/8 B 3 13.3 21
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-12 Johan Untersteiner 2140/9 C 5 13.3 182
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/8 D 0 12.4 1388
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-7 Henriette Larsen 2140/2 C 3 13.0 314
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2640/3 D 0 13.8 104
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2640/5 B 4 15.1 50
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2640/7 C 6 16.2g 174
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/7 C 3 14.1 139
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/2 C 2 15.0 63
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-8 Erik Adielsson 3180/10 B 0 g 48
2021-01-06 2021-01-06 Åby-6 André Eklundh 2140/4 B 2 14.5 85ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se