Galant Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Galant Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Galant Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Galant Sisu har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Galant Sisu


Björn Goop satte tonen direkt i GS75-1, där hans talangfulla sto The Primerose gjorde sin första start som fyraåring. Hon inledde tävl..


Björn Goop satte tonen direkt i GS75-1, där hans talangfulla sto The Primerose gjorde sin första start som fyraåring. Hon inledde tävlingskarriären i höstas och efter en andraplats i debuten tog hon tre raka segrar. När hon nu var tillbaka efter vinterträning stack hon till ledningen och en söndagspromenad senast hade hon ytterligare en etta i resultatraden.
- Det sa kanske inte så mycket. Hon öppnade snabbt och fick ledningen och sedan gick det sakta. Men stilen var jag nöjd med. Hon gick undan med gott om krafter kvar och var lite flegmatiskt, precis som man vill ha ett sto i början, sa Goop.
Med Galant Sisu laddade Björn Goop hårt från start och från ledningen avfärdade hästen favoritspelade Arquana As försök att gå i klinch.
För Short In Cash var vägen till vinnarcirkeln en annan. Han serverades ett lopp som tvåa i andraspår bakom favoriten Global Undecided. Ledande Island Life dundrade på i högt tempo i ledningen men i slutkurvan tröt hans krafter. Global Undecided hade inte heller något svar när Goop satte in stöten och sedan favoriten försvarat sig med galopp stack Short In Cash undan till säker triumf.
- En mycket bra dag. Alla hästarna var bra överlag men den som utmärkte sig mest var Short In Cash. han var jättefin, sa Björn Goop.

Premiärseger för Gocciadoro
Goops fjärde seger inom GS75 kom som lånekusk bakom Alessandro Gocciadoros Alpago W.F. Den italienske topptränaren, som skördat stora framgångar i Sverige tidigare, har 15 hästar på sin filial på Söderby Gård utanför Stockholm och han kvitterade nyligen ut Solvallalicens. Med Alpago W.F. gjorde han debut som hemmatränare på huvudstadsbanan och femåringen hade inga bekymmer med att bärga segern sedan Björn Goop kört till ledningen.

Skräll i kallblodsloppet
Dagens fetaste segercheck uppgick till 100 000 kronor och delades ut i Centaurs lopp för kallblod. Där gjorde favoriten Gorm en slät figur och kastade in handduken tidigt trots en fin resa. Istället var det Nathalie Bloms barfotatravande Björlifanner och Jörgen Westholm-tränade Guli Rubin (Erik Adielsson) som gjorde upp över upploppet och när mållinjen skars var de båda skrällarna jämsides. Inte ens målfotot kunde skilja hästarna åt och därmed fick de dela på segern.
- Han gör det ruggigt bra i dag och en riktigt bra slutkurva. Sedan in på upploppet kände jag att Erik kom närmare och närmare men jag vågade inte riktigt släppa av. Så det var precis sista metern som jag vågade släppa till honom lite och det var väl därför vi landade med dött lopp, sa Nathalie Blom.
Linda Sedströms Firebird Scoop skrällde också när han tog en imponerande seger från ledningen tillsammans med Tobias J Gustafsson och Reijo Liljendahls USA-import Perpetuate imponerade även han då han med Örjan Kihlström i sulkyn rundade motståndet från spår tolv och vann i överlägsen stil.
- Jag tycker att han är överlägsen i klassen. Vi vill skynda långsamt och bygga hästen men han har lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och får han vara frisk tror jag att han kan vara med i lite större sammanhang, sa Liljendahl.
De som prickade in samtliga vinnare på GS75 fick för det 4 149 kronor. Sex rätt delade ut 105 kronor och fem rätt 20 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve La..


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve Larssons Memorial. Loppet som körts sedan 1979 hade lockat att starkt startfält och 2016 års vinnare Tycoon Conway Hall tog hand om ledningen. Favoritspelade Stoletheshow fick positionen utvändigt om ledaren och bakom honom tassade Harran Boko. Halvvarvet fån mål hissade favoriten nödflagg och då klev Harran Boko in i matchen. I sin tränare Conrad Lugauers händer spurtade han till seger på snabba 1.10,2 över 1640 meter med bilstart.
- Han ger mig mycket den här hästen. Jag och pappa äger honom tillsammans och jag har haft honom som passhäst i tre år. Det har varit ”ups and downs”, vi har varit i Frankrike och vi har varit i finaler på Solvalla. Det är en hedershäst och jag tror inte att vi har sett botten i honom än, sa Simon Mitman

Startgalopp för dunderfavoriten
Farlander Am radade upp segrarna under fjolåret och bar ett blytungt favoritskap när han nu gjorde första starten efter vinteruppehåll. Men en startgalopp modell större spolierade hans segermöjligheter och sköt åtskilliga V75-system i sank.
- Det är inte roligt att förlora med en storfavorit på V75. Han var lite spänd i volten och ville iväg, kommenterade kusken Stefan Persson.
Vann loppet gjorde Quite Special som efter en elegant styrning av Hanna Lähdekorpi spurtade till hemmatränarens första seger i V75.
- Det känns fantastiskt roligt. Det är som en milstolpe som man kan bocka av, sa Lähdekorpi.

Överlägsen skrällseger
Jägersrotränaren Bo Örberg triumferade också i V75 för första gången. Från spår sex bakom startbilen dundrade han till ledningen med treprocentaren Scorpion’s Madness, höll tempot väl uppskruvat, och vann närmast överlägset.
- Han är lite bättre i ledningen än bakifrån och jag vet att han är stark och rejäl, så jag tänkte att vi drar på rejält, klargjorde en mycket glad Bo Örberg efter loppet.
- Det är ju helt fantastiskt! Han betyder mycket för mig den här hästen och det här är min största seger.

Fyrling till Untersteiner
I Cruzado Dela Noches stoserie snuvade Alicia Bore favoriten Galant Sisu på ledningen och därmed låg vägen öppen för andrahandaren Darah Bibo. Sedan hon övertagit ledningen i sin tränare Peter Untersteiners händer stack hon undan till seger i imponerande stil.
- Hon kändes väldigt kaxig. Hon bara drog på och var verkligen löpsugen, sa Untersteiner.
Hemmaprofilen hade vunnit två lopp redan innan V75 tog sin början och inom spelformen satte han även dit nyförvärvet Kirsi Boko.
- Hon har faktiskt varit ett psykfall som vi har fått brottas med i vinter. Det såg mörkt ut ett tag men den senaste månaden har hon fått mycket bättre självförtroende och börjat tänka på att trava istället för att krångla till det, och i dag gjorde hon faktiskt allting rätt.

Multijackpot på V75
Joakim Lövgrens skräll Happy Few gjorde en mycket stark prestation när han rundade fältet från femte par utvändigt och Christoffer Erikssons Zlatan Knick förtjänar också högsta betyg för sin spetsseger.
De som prickade in samtliga vinnare på V75 fick för det 152 540 kronor. På söndagen är det final för Spring Race när en multijackpot ska delas ut på V75 på Romme.

Ola Johansson, Kanal 75


Få hästar har svarat för sådana prestationer, följts av sådana lovord och samtidigt fått så tunn utdelning som Admi..


Få hästar har svarat för sådana prestationer, följts av sådana lovord och samtidigt fått så tunn utdelning som Admiral As.
Reijo Liljendahls guldklimp tvingade fenomenet Ecurie D. att trava 1.09,2 under elitloppshelgen, bara för att själv galoppera över mål och bli lottlös. Faktum är att hästen inför tisdagens comeback endast förlorat ett felfritt lopp i karriären, finalen av Kungapokalen från hopplöst utgångsläge, men ”bara” hade dryga halvmiljonen på kontot.
Nu återkom fyraåringen efter operation och visade att han fortfarande kan leva upp till sin tränares stora ord om ”den bästa häst jag har tränat”.
Ulf Ohlsson lyfte ut till attack på sista långsidan varpå italienaren närmast joggade till första segern sedan i mars.
- Det var skönt att hästen fungerade idag och visade hur bra han är. Jag vet vilken bra häst jag har och har en förstående hästägare som ger tiden som behövs, kommenterade en uppenbart lättad Reijo Liljendahl.

Massor av spetsvinnare
Breeders Crown-försök där det primära målet är att sluta bland de sex främsta brukar annars ha en tendens att bli avslagna med oantastade favoriter i ledningen.
Den här kvällen var inget undantag.
Liljendahl kunde räkna in en dubbel sedan Bank Wise As varit chanslös att svara ledningen från innerspår, men ändå suttit i spets innan halvvarvet efter en resolut styrning från Örjan Kihlström.
Kihlström tilläts emellertid inte bestämma farten bakom Svante Båths Armani Degato, det gjorde nämligen hästen själv som varvade 50 meter före klungan. Trots det räckte krafterna till ännu en favoritviktoria.
Spets och slut var det även för Galant Sisu som gjorde fjärde starten för Björn Goop och fick spräcka segernollan i nya regin i händerna på Rikard N Skoglund.

Multijackpoten växte ytterligare
Första vinsten i nya regin blev det även för Athos Face, sedan Carl Johan Jepson bestämt svarat ut storfavoriten Vikens High Yield och visat att Ulf Stenströmer har ett starkt V75-kort till hösten, även om hästen på grund av förstapriset på 60 000 kronor ramlade upp i silverdivisionen.
Kvällens kuskchampionat gick ändå till Marc Elias som gästade Axevalla för att köra tre hästar åt pappa Conrad Lugauer och åkte hem med fyra segrar - sedan han fått en extrastyrning utanför V86-spelet.
Inom detsamma dominerade han från ledningen med Ornello och storfavoriten Gaya de Pervenche.
Leica Håleryd och André Eklundh kompletterade en V86-rad som betalade 1 255 kronor för åtta rätt och via sexrättsjackpot spädde på onsdagens multijackpot med ytterligare fyra miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


 I det första uttagningsloppet imponerade Daniel Redéns Golden Tricks tillsammans med Örjan Kihlström. Golden Tricks fick en elak sv&..


 I det första uttagningsloppet imponerade Daniel Redéns Golden Tricks tillsammans med Örjan Kihlström. Golden Tricks fick en elak sväng i tredjespår innan hon kunde överta ledningen efter 600 meter. Första 500 meterna travades på snabba 1.08,5 och Golden Tricks fortsatte i högt tempo. Waiting Hill Hall bjöd på ordentligt motstånd över upploppet, men Golden Tricks sträckte på sig och vann säkert.
- Hon blir bättre och bättre för varje start, sade Daniel Redén.
I det andra uttagningsloppet tog Adrian Kolgjinis Sashay My Way ner ledande storfavoriten Grand Diva Sisu via en stark avslutning.
- Hon har haft form länge och var värd segern, sade Adrian Kolgjini.
Hemmatränaren Johan Untersteiner bjöd på en segergest när Gina Mearas gled över mållinjen som vinnare i det tredje uttagningsloppet. Gina Mearas fick vandrade som förstahäst i andraspår loppet igenom, men höll enkelt ifrån sig konkurrenterna.
- Det blev tufft att springa där ute och hon var så bra som jag förväntat mig, sade Johan Untersteiner.
I det fjärde och sista uttagningsloppet blev det en överraskning. Stefan Melanders Digital Pro fick ett perfekt lopp i rygg på ledande Galant Sisu och avgjorde säkert när luckan kom in på upploppet för Torbjörn Jansson.
Utanför V64-kupongen kördes ett genrep inför Sprintermästaren. Jerry Riordans Armour As övertygade från ledningen tillsammans med Stefan Persson. Segertiden blev 1.10,7a/1609 meter och två slutade Sweetman och trea Aramis Bar. Armour As får vi inte se i Sprintermästaren då hästen inte är anmäld.

Stosprintern 2020
1609 meter autostart
Häst – Tränare

1) Gina Mearas – Johan Untersteiner
2) Golden Tricks – Daniel Redén
3) Digital Pro – Stefan Melander
4) Sashay My Way – Adrian Kolgjini
5) Matter Of Fact – Reijo Liljendahl
6) Galant Sisu – Per Nordström
7) Boxer Shrimp – Robert Bergh
8) Global Anarchy – Joakim Lövgren
9) Grand Diva Sisu – Per Nordström
10) Waiting Hill Hall – Steen Juul

Joakim Brundin, Kanal 75


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-5 Per Nordström 2140/9 B 4 16.4 80
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Per Nordström 1640/10 B 2 14.0 308
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Per Nordström 1640/10 B 0 g 180
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-11 Per Nordström 2640/9 A 4 16.9 114
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Per Nordström 2140/2 C 0 17.7g 216
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-5 Per Nordström 1609/4 C 2 12.8 34
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Per Nordström 2140/7 C 3 15.4 181
2019-06-27 2019-06-27 Åby-6 Per Nordström 2140/8 C 0 15.8 579
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Per Nordström 2140/7 C 6 17.7g 31
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Per Nordström 2140/8 D 5 15.6 51
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Per Nordström 1640/3 C 1 15.9 15
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-6 Per Nordström 2140/4 C 1 19.0 14
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-10 Marc Elias 2160/6 C 5 14.6 570
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-6 Björn Goop 2160/11 B 0 13.6 224
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2140/9 C 0 15.9g 406
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-7 Rikard N Skoglund 2140/3 A 1 14.8 18
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-2 Björn Goop 2140/2 B 3 13.6 56
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-9 Björn Goop 2640/12 B 6 15.2 71
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-12 Björn Goop 1609/6 D 3 11.3 243
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-9 Per Nordström 1609/1 C 2 11.8 47
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-7 Per Nordström 1640/12 D 5 12.9 502
2020-05-20 2020-05-20 Åby-6 Per Nordström 1640/10 C 3 12.5 101
2020-04-25 2020-04-25 Åby-3 Per Nordström 1640/2 C 5 12.7 61
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Per Nordström 1640/7 C 1 13.2 41
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Per Nordström 2140/6 C 4 15.9 269
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-9 Anders Eriksson 2160/10 C 0 14.2 995
2021-09-25 2021-09-25 Solvalla-7 Björn Goop 2160/6 C 0 13.6 285
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-12 Rikard N Skoglund 1660/13 C 5 12.5 568
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Jakob Smith 2140/10 D 7 13.5 634
2021-08-11 2021-08-11 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2140/8 C 3 12.5 398
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-9 Carl Johan Jepson 2160/11 A 5 14.4 90
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-4 Björn Goop 2140/3 C 5 12.8 240
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-6 Björn Goop 2160/9 A 4 13.7 127
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-9 Björn Goop 1640/6 B 1 11.5 31
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-5 Björn Goop 1640/1 B 3 11.9 19



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se