Fyrkrafs travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Fyrkrafs travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Fyrkrafs har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Fyrkrafs har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Fyrkrafs


Grand Slam 75® avgjordes i Boden och omgången bjöd på två riktiga skrällar och det bäddade återigen för hög..


Grand Slam 75® avgjordes i Boden och omgången bjöd på två riktiga skrällar och det bäddade återigen för hög utdelning på Grand Slam 75®.
Redan i den inledande avdelningen skrällde det till rejält. Omgångens stora favorit Selmer I.H. fick oväntat ge sig för jätteskrällen Mr Golden Quick och Kari Alapekkala (bilden). Selmer I.H. fick ett avvaktande lopp av Micael Melander samtidigt som Hector Sisu drog på i högt tempo i ledningen. Mr Golden Quick smög med i rygg och när ledaren gav sig 500 meter före mål tog han över och ryckte åt sig flera längder och det höll hela vägen.
Micael Melander tog revansch bakom den andra riktiga överraskningen Bambus Jet som tackade för ett fint lopp och avgjorde kort före mål.
Ulf Ohlsson gav Beast ett perfekt lopp i rygg på favoriten Apeman i GS75-2 och Beast avgjorde lätt mitt på upploppet. Jaakko Alamäki och Leonas Yakira vann andra seger i rad på bara några veckor. Alamäki körde påpassligt till ledningen 1400 meter före mål och höll sedan säkert undan i GS75-6.

Favoriter som höll
En favorit som höll var Petri Salmelas Marttistrip som ledde varje meter av GS75-4 för Mika Forss.
Höll som hårt betrodd gjorde också Madelene Wiksténs Waybach W.F. som svarade för en mersmakande årsdebut. Ove A Lindqvist körde till ledningen efter 300 meter och via en snabb avslutning blev det en enkel seger.
Ledningen var också segerreceptet för Fyrkrafs och Jens Eriksson i som är stekhet för dagen. Detta var hans åttonde seger i år på drygt 30 starter.Sju rätt betalar 996 529 kronor, sex rätt 4 245 kronor och fem rätt 88 kronor.
Ett av dom vinnande systemen var inlämnat på OKQ8 i Jämjö och kostade 192 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


De flestas blickar riktas mot Frankrike och Vincennes på söndag då världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique avgörs.Nu st&arin..


De flestas blickar riktas mot Frankrike och Vincennes på söndag då världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique avgörs.
Nu står inte tävlandet i Sverige still för det. Den här söndagen avgörs GS75 i Boden och den spelformen har fått en skjuts uppåt på slutet med flera miljonvinster.
Skellefteåtränaren Jens Eriksson åker till landets nordligaste bana med stärkt självförtroende. - Det har gått väldigt bra den senaste månaden. I slutet av fjolåret kom det in lite unghästar och dom hade med sig någonting som slog ut hela stallet. Det tog lite tid att få ordning på det, men det gäller att ta det lugnt och det har vi igen nu. Hästarna tävlar riktigt bra och känns väldigt fina för dagen och det gäller faktiskt hela Skellefteåtravet, vi har en härlig snurr på hästarna för tillfället, säger Jens Eriksson.

Inga statister
Han har med sig tre hästar i transporten och ingen av dessa är någon statist.
- Nej, alla har så pass bra form att dom ska kunna dyka upp ganska långt framme om det klaffar, säger tränaren.
Först ut är 8 Serious Sam (GS75-3) som svarat för två bra lopp i rad.
- Honom har jag varit väldigt nöjd med i de senaste starterna. Senast blev det lite för långsamt tempo på loppet och han hade en jobbig uppgift. Nu bet han i hela vägen och det var klart positivt. Han känns jättefin i träningen efter det och jag hoppas att det blir lite fart på loppet. Klaffar det så ska han ses med chans, en outsider, säger Jens.
I GS75-5 har du två hästar, vem är bäst?
- Som propositionen ser ut så är det lite fördel 11 Storspjuver. Han var riktigt bra senast och visade att han trivs väldigt bra på isbana. Han känns fortsatt formstark och kommer att göra ett bra lopp och jag blir inte förvånad om han vinner.
Du kör själv 4 Fyrkrafs som var tillbaka som en vinnare senast.
- Ja, det var en skön seger. Han hade en bra period förra året och hittade en växel till. Sedan tappade han formen i höstas och fick det inte riktigt att stämma när han tävlade med skor och fungerade inte riktigt på isen heller. Jag ändrade lite på träningen och han fick snabba intervaller dagarna innan starten senast för att han skulle lära sig att springa snabbt och hålla ordning på benen. Det föll väl ut och han vann lätt med krafter kvar och kändes jättefin och gör även så efter loppet.
Kan han hålla undan 40 meter för Storspjuver?
- Fyrkrafs är lite uppanmäld den här gången och står lite tufft inne i loppet. Det fanns inget riktigt bra lopp till honom och då valde jag detta loppet. Jag känner mig inte slagen på förhand och får vi ledningen så är det en fördel. Hade det varit sommar och snabb banan så hade det varit klar fördel för Fyrkrafs, men Storspjuver fungerar så bra med de förutsättningar som råder och det är lite fördel honom. Vore jag spelare skulle jag strecka båda.
Till sist. Du kör fyra hästar till, någon som du känner lite extra för?
- 10 Vesuvio Wise L. (GS75-7) körde jag senast och då sprang han i ledningen och var inte alls lika bra som när jag vann med honom i mitten på december. I spets sprang han mest på tomgång och det var ett helt annat bett i honom när han fick attackera bakifrån. Det lär han få göra den här gången och jag tycker att han ska ses med viss chans. Övriga jagar pengar.

Joakim Brundin, Kanal 75


Bodens jackpot-tävlingar på fredagskvällen avslutade med en dubbel Petri Salmela/Mika Forss. Både M.T.Oberon och Marttistrip var favoriter..


Bodens jackpot-tävlingar på fredagskvällen avslutade med en dubbel Petri Salmela/Mika Forss. Både M.T.Oberon och Marttistrip var favoriter och bägge vann komfortabelt med krafter kvar.
Marttistrip har utvecklats mycket på slutet och tog sin femte seger i rad. Mika Forss körde till ledningen efter 500 meter och sedan var det odramatiskt även om A.W´s Kicklight kom fort till slut.
- Det gick perfekt och han hade full fart över mål, sa Mika Forss.
Lite nepigare väg blev det för M.T.Oberon. Från tredjepar utvändigt fick han jobba i tredjespår sista 700 meterna och in på upploppet tog M.T.Oberon över och höll undan till en säker seger.
- Det var mycket enkelt. Marginalen var inte stor, men det kändes säkert, sa Forss.

En seger som värmde
Dubblade gjorde också Jens Eriksson. Först vann han med överraskningen Soccerbox, tränad av Per Edström som avslutade storstilat och vann smått överlägset.
Segern bakom egentränade Fyrkrafs värmde lite extra. Jens körde till ledningen in i första sväng och var sedan aldrig direkt hotad och Eriksson kostade på sig en segergest.
- Det här var helt underbart. Det är ju en häst med väldigt hög kapacitet som det strulat för på slutet. Nu kan vi fortsätta starta framöver, sa Jens Eriksson.
Sex rätt betalar 7 005 kronor, sex rätt 75 kronor och fyra rätt 10 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solänget i Örnsköldsvik står inför sin årliga högtidsdag med V75®.En bana som sticker ut från mängden gä..


Solänget i Örnsköldsvik står inför sin årliga högtidsdag med V75®.
En bana som sticker ut från mängden gällande en viktig aspekt – hästarna som springer i ledningen är extra gynnade.
Inte bara för att de vinner oftare, utan framförallt för att de vinner till högre odds än på andra banor.
Faktum är att det är mer lönsamt att hitta ledarhästarna på Solänget än på landets mest utpräglade spetsbana.
I databasen travfakta.se går det att söka spetsstatistik för samtliga svenska travlopp sedan 2015.
920 av dessa har avgjorts på Solänget där andelen vinnare från ledningen ligger på 44 procent.
Högre än resultatet för hela landet på 42 procent (66 229 lopp).
En mer iögonfallande skillnad är återbetalningen på de som vunnit.
Medan ROI (Return on Investment) för hästar som sitter i spets varvet kvar är 223 för landet i stort, så är samma siffra för Solänget 258.
En markant differens som blir ännu tydligare om vi blandar in Jägersro – tusenmetersbanan där spetshästarna har allra lättast att rinna undan.
Segerandelen från ledningen på Jägersro är 48 procent (4 136 lopp) men ROI stannar ändå vid 243.
Ur ett spelperspektiv ger det alltså bättre betalt att hitta spetshästarna på Solänget än på någon av landets övriga banor som arrangerar V75.
Räknar man bort kallblodslopp och monté så blir tendensen ännu tydligare, med ROI 222 för hela landet (56 611 lopp), 245 för Jägersro (3 980 lopp) och 262 på Solänget (624 lopp).

Bästa spåren gynnas
Det leder till att kika på vilka utgångslägen bakom startbilen som är bäst på Solänget.

Segerprocent autostart (exklusive kallblodslopp, monté och spårtrappor) sedan 2015 Solänget (134 lopp) hela landet (28 396 lopp)
Spår 1: 8 (10)
Spår 2: 12 (11)
Spår 3: 13 (11)
Spår 4: 15 (13)
Spår 5: 16 (14)
Spår 6: 8 (10)
Spår 7: 9 (9)
Spår 8: 6 (7)
Spår 9: 6 (6)
Spår 10: 7 (7)
Spår 11: 4 (7)
Spår 12: 3 (5)

Underlaget är för lågt för att dra några säkra slutsatser, men det kan ändå anas att de bästa (spets)spåren 4-5 gynnas lite extra på lördag.

Olsen och Månsson skräller mest
Så över till en helt annan sak.
Nämligen årstidsform.
Få tränare visar samma resultat året runt och många har sina formtoppar och svackor knutna till speciella tider på säsongen.
Nedan följer en genomgång kring hur lördagens tränare brukar prestera under hösten.
Seger- och platsprocent under september-oktober-november 2020-2022 har adderats till ett ”formtal”.
Detta kompletteras med ROI för att se hur stallen hävdat sig i jämförelse med spelarnas förväntningar.
För att få ett någorlunda underlag räknas bara stall som gjort minst 50 starter under perioden.

Tränarnas höstform 2020-2022
Oscar Berglund 122 (ROI 100)
Timo Nurmos 115 (ROI 96)
Daniel Wäjersten 108 (ROI 96)
Öystein Tjomsland 102 (ROI 91)
Sandra Eriksson 102 (ROI 81)
Svante Båth 93 (ROI 72)
Jasmine Ising 92 (ROI 122)
Robert Dunder 80 (ROI 67)
Christian Månsson 79 (ROI 142)
Robert Bergh 77 (ROI 85)
Joakim Elfving 72 (ROI 62)
Mats Gällerstedt 67 (ROI 71)
Jörgen Westholm 67 (ROI 69)
Lars Wikström 67 (ROI 67)
Gabriella Laestander 65 (ROI 94)
Jan-Olov Persson 62 (ROI 61)
Svante Ericsson 60 (ROI 58)
Stefan Johansson 59 (ROI 78)
Zandra Vidén 58 (ROI 81)
Jens Eriksson 57 (ROI 72)
Petri Salmela 56 (ROI 73)
Mattias Djuse 56 (ROI 52)
Henrik Svensson 55 (ROI 83)
Jennifer Persson 55 (ROI 55)
Jan Ove Olsen 54 (ROI 230)
Thomas Lönn 54 (ROI 83)
Hanna Olofsson 53 (ROI 68)
Ola Åsebö 50 (ROI 50)
Stefan Arvidsson 47 (ROI 65)
Mikael Cedergren 43 (ROI 107)
Madelene Wiksten 33 (ROI 25)
Gunnel Fredriksson 23 (ROI 94)
Kajsa Frick 23 (ROI 57)
Fredrik Norredahl 22 (ROI 95)
Fredrik Fransson 18 (ROI 8)

Oscar Berglund, Timo Nurmos och Daniel Wäjersten är tungviktare med stadigt hög segerprocent där i synnerhet den förre brukar finna en extra formtopp under höstkanten.
Trots att deras hästar i regel är hårt spelade så har samtliga trots totoavdraget på 15 procent gett nästan pengarna tillbaka under höstmånaderna sedan 2020.
Men ur ett spelperspektiv finns det ännu bättre objekt i Christian Månsson och framförallt Jan Ove Olsen.
Den senare sticker ut i ROI tack vare en smått otrolig förmåga att sätta högoddsare på höstkanten.
Den stora smällen var Faks Nils till 125 gånger pengarna på Gävletravet i oktober i fjol, men Olsen har tränat ytterligare sex vinnare som betalat mellan 16 och 60 gånger insatsen och hade haft högst ROI i samligen även med Faks Nils borträknad. Att följa dessa stall på lördag och fram till vintern tar vid torde ha alla chanser att bli en lönsam investering.

Årstidshästarna
Slutligen gör vi samma analys gällande lördagens hästar.
Nedan listas de som visat tpåtagligt starkare resultat under höstmånaderna jämfört med övriga året.

V75-1
6 Roller Coaster Ås
11 Digital Literacy

V75-2
8 Facing Life
9 Helena Fagra
11 Twigs Intense
14 Jamaica Boko

V75-3
3 Selmer I.H.
5 Hard Times

V75-4
4 Slotts Elden
6 Fyrkrafs
14 Bokli Rapp N.O.

V75-5
9 Southridge Jeremy
11 Noble Tooma
12 Louis

V75-6
1 Cesar F.C.

V75-7
6 Simb Zacky (bilden)
7 Fläsk Ken
9 Elsztain

Robin Johansson, Kanal 75


 De fyra senaste åren har Öystein Tjomsland plockat hem pokalen i Svenskt Kallblodsderby.Och den norske stortränaren satsar för fullt ..


 De fyra senaste åren har Öystein Tjomsland plockat hem pokalen i Svenskt Kallblodsderby.
Och den norske stortränaren satsar för fullt för en femte raka. När uttagningarna det ”kalla” derbyt ska avgöras på Östersundstravet på måndag, mönstrar Tjomsland hela nio hästar.
Under måndagens fullspäckade tävlingsdag för de fyraåriga kallbloden avgörs även uttagningarna till Derbystoet. De fyra främst placerade från varje uttagning tar sig till finalerna som körs i Östersund den 31 juli.

Svenskt Kallblodsderby, uttagningslopp 1
2140 auto:
1. Tyri Leo – Geir Flåten
2. Smedheim Braut – Ulf Ohlsson
3. Wilda Leffe – Per Linderoth
4. Homs Herkules – Magnus A Djuse
5. Holter Odin – Vidar Tjomsland
6. Ksar – Tom Erik Solberg
7. Sturfajt’n – Jan-Olov Persson
8. Dellenit – Mats E Djuse
9. Fjasko – Tomas B Nilsson

Svenskt Kallblodsderby, uttagningslopp 2
2140 auto:
1. Olis M.K – Ingvar Nyberg
2. Fyrkrafs – Jens Eriksson
3. Tangen Minto – Tom Erik Solberg
4. Ros Borken – Ulf Ohlsson
5. Reime Blesen – Lars Anvar Kolle
6. Trönö Blixten – Mathias Andersson
7. Sigve H.R – Eirik Höitomt
8. Järvsö Neo – Marcus Lilius
9. Teknograbben – Jan-Olov Persson

Svenskt Kallblodsderby, uttagningslopp 3
2140 auto:
1. Brenne Odin – Åsbjörn Tengsareid
2. Stormyrans Erkki – Oskar Kylin-Blom
3. Ask Viktor – Tom Erik Solberg
4. Järvsö Kurt – Jan-Olov Persson
5. Voje Viljar – Eirik Höitomt
6. Trö Kasper – Ulf Ohlsson
7. Tangen Ove – Vidar Tjomsland
8. Salte Fanden – Mats E Djuse
9. Lundåsens Teknik – Martin Lundahl

Derbystoet, uttagningslopp 1
2140 auto:
1. Voje Linn – Lars Anvar Kolle
2. Klack Tilla – Oskar Kylin-Blom
3. Minemaj – Mats E Djuse
4. Nordsjö Anna – Åsbjörn Tengsareid
5. B.W Ojj – Jan-Olov Persson
6. Sjö Perla – Ulf Ohlsson
7. Monster Litchi – Fredrik Fransson
8. G.G Svea – Robert Wilhelmsson
9. Ängsthea – Robert Skoglund

Derbystoet, uttagningslopp 2
2140 auto:
1. Guli Kajsa – Mats Gällerstedt
2. Klack Tea – Oskar Kylin-Blom
3. Tekno Jerva – Jimmy Jonsson
4. M.P Vega – Mats E Djuse
5. Farm Zelda – Jessica Sidbäck
6. Sangviks Ballerina – Vidar Tjomsland
7. Bato Tösen – Stefan Edin
8. Ingbris – Magnus A Djuse
9. Östby Saga – Jan Roar Mjölneröd

Derbystoet, uttagningslopp 3
2140 auto:
1. Föynland Prinsessa – Dagfinn Aarum
2. Helma – Jan Roar Mjölneröd
3. Dunungen – Mats E Djuse
4. Nelson Heidi – Vidar Tjomsland
5. Tora Viola – Emil Eriksson
6. Ragnhild W.M – Jimmy Jonsson
7. Tangen Tone – Tom Erik Solberg
8. Önnes Saga – Per Linderoth
9. Fyr Elise – Jan-Olov Persson
10. Guli Smilla – Wiktor Kylin-Blom

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Nytt år och nya möjligheter. Årets första omgång av Grand Slam 75® utspelar sig på isen i Boden och det är en bana so..


Nytt år och nya möjligheter. Årets första omgång av Grand Slam 75® utspelar sig på isen i Boden och det är en bana som Skellefteåtränaren Jens Eriksson förstås är familjär med. Han tar med sig två hästar till söndagens tävlingar och båda bör bevakas av spelarna.
Fajtern 3 Lexington Tooma (GS75-1) som går ut i den första avdelningen har visat fin form i vinter. Efter en säker seger i Hästägarkannan på Umåker näst senast, var han gången efter tillbaka på samma bana i ett försök till Silverdivisionen. Men efter en utdragen spetskörning mot Vacqueyras blev det rygg ledaren. Där blev Lexington Tooma kvar med krafter.
– Nog fanns det lite sparat i honom sparat i honom i varje fall. Jag hade väl egentligen tänkt att köra i ledningen men Thomas Åhlund (bakom Vacqueryas reds.anm.) ville något annat så vi fick släppa. Jag tycker han är i bra form för dagen och är ju alltid en häst som gör sitt, säger Jens.
Bra chans till revansch nu då?
– Hästen är ju snabb ut så vi hoppas att vi kan komma till ledningen nu i stället. Det här är väl ett lopp som är rätt så likt det senaste, så med tanke på det tycker jag det ser ut som det ska vara en ganska bra chans. Det är väl Nolimitjimmit som är värst emot och som visat än bättre form än min häst, men den har å andra sidan inte startat på ett litet tag och kan kanske vara i behov av loppet.

Kapabel men visat mycket galopper
Jens Erikssons andra adept i Boden är nyblivna fyraåringen 2 Fyrkrafs (GS75-3). Ett kallblod med kapacitet men som också haft en fallenhet för att galoppera i loppen. Senast blev det dubbla portioner av den varan, men tränaren menade att han aldrig tidigare känt hästen så fin.
– Fyrkrafs har galopperat väldigt mycket på sistone men i de två senaste starterna har jag faktiskt varit jättenöjd med honom. Senast var kanske det bästa jag känt i hästen någon gång och därav körde jag lite för mycket på honom i första kurvan så han galopperade. Den andra galoppen sedan kom då han knäckte ”käken”, så då blev det ju pannkaka. Vi sätter på honom en liten vassare check till nu och hoppas det ska hålla.
Spelarna ska inte glömma bort Fyrkrafs?
– Det finns ju en del kapacitet i honom när det funkar, men då han ju visat mycket galopper så vill jag gärna att han sköter sig i första hand. Skulle han göra det kan han dyka upp där framme. Det är en lite hårdare klass än normalt, men det är inte så jätteblodigt heller och han står ju bra inne på pengarna.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-8 Jens Eriksson 2160/6 C 0 g 152
2021-12-02 2021-12-02 Boden-8 Jens Eriksson 2140/4 B 3 34.3 31
2021-11-25 2021-11-25 Boden-10 Jens Eriksson 1660/9 B 0 g 53
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-2 Jens Eriksson 2160/7 D 7 31.2g 720
2021-10-28 2021-10-28 Boden-8 Jens Eriksson 2180/11 A 6 35.0 43
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-7 Jens Eriksson 1680/14 B 0 35.5g 694
2021-09-02 2021-09-02 Boden-3 Jens Eriksson 2180/5 D 7 31.9g 154
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-8 Jens Eriksson 2140/4 C 0 31.4g 560
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-4 Jens Eriksson 2160/13 C 6 32.5g 55
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-2 Jens Eriksson 1640/4 D 0 32.7g 84
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-3 Jens Eriksson 2160/7 D 2 31.5 306
2021-06-03 2021-06-03 Boden-10 Jens Eriksson 2180/9 B 2 32.8 35
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-2 Jens Eriksson 2140/4 B 1 36.7 33
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-1 Jens Eriksson 2140/1 D 4 33.9 212
2022-12-16 2022-12-16 Boden-8 Jens Eriksson 2160/5 B 0 g 34
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-7 Jens Eriksson 2160/5 D 0 28.1g 192
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-8 Jens Eriksson 2140/6 D 0 g 143
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-2 Jens Eriksson 2180/7 B 2 28.1 31
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-12 Jens Eriksson 2160/6 C 1 27.6 43
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-7 Jens Eriksson 2140/7 B 2 146
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-3 Jens Eriksson 2140/6 B 1 27.8 20
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-2 Jens Eriksson 2680/7 C 0 g 78
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-5 Jens Eriksson 2140/2 D 6 28.0g 343
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-8 Jens Eriksson 2180/5 C 4 28.1 44
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-4 Jens Eriksson 2140/1 D 2 26.1 572
2022-06-02 2022-06-02 Boden-7 Jens Eriksson 2180/12 A 1 30.5g 64
2022-05-19 2022-05-19 Boden-1 Jens Eriksson 2160/5 B 3 31.1 52
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-5 Jens Eriksson 2160/5 D 7 28.9 812
2022-04-28 2022-04-28 Boden-9 Jens Eriksson 2160/6 C 0 32.8g 88
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-5 Jens Eriksson 2160/5 C 4 32.9 425
2022-02-20 2022-02-20 Boden-5 Micael Melander 1660/7 C 0 35.6g 109
2022-02-11 2022-02-11 Boden-5 Jens Eriksson 2140/4 D 0 33.2g 178
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-6 Jens Eriksson 2180/12 C 4 32.8g 290
2022-01-13 2022-01-13 Boden-7 Jens Eriksson 2160/5 B 0 g 56
2022-01-02 2022-01-02 Boden-6 Jens Eriksson 2140/2 D 4 32.9 79
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-8 Mats E Djuse 2140/1 C 1 29.0 35
2023-12-16 2023-12-16 Boden-5 Jens Eriksson 2200/11 B 2 28.5 90
2023-11-30 2023-11-30 Boden-7 Jens Eriksson 2160/7 A 5 29.5 76
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-10 Leif Eriksson 2140/4 D 0 31.6 942
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-8 Jens Eriksson 1640/2 C 0 27.3 179
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Jens Eriksson 2180/8 B 0 g 373
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-4 Jens Eriksson 2160/11 A 0 g 205
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-1 Jens Eriksson 2200/6 C 3 26.2 97
2023-06-09 2023-06-09 Boden-3 Jens Eriksson 2180/5 A 3 27.2 28
2023-05-15 2023-05-15 Skellefteå-3 Jens Eriksson 2160/9 D 0 27.4g 56
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-8 Jens Eriksson 2680/14 B str
2023-03-17 2023-03-17 Boden-3 Jens Eriksson 2160/10 C 0 29.1g 19
2023-02-24 2023-02-24 Boden-7 Jens Eriksson 2160/11 A 1 29.2 31
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-8 Jens Eriksson 2140/1 C 1 28.2 32
2023-01-29 2023-01-29 Boden-8 Jens Eriksson 2140/4 C 1 29.1 50
2023-01-13 2023-01-13 Boden-7 Jens Eriksson 2140/8 B 1 30.4 24
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-6 Jens Eriksson 2140/1 D 0 42
2024-02-23 2024-02-23 Boden-8 Jens Eriksson 2180/10 C 5 29.1 117
2024-02-02 2024-02-02 Boden-8 Jens Eriksson 1660/5 C 6 29.2g 145
2024-01-14 2024-01-14 Boden-8 Jens Eriksson 2180/6 C 3 29.4 40ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se