Full of Muscles travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Full of Muscles travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Full of Muscles har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Full of Muscles har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Full of Muscles


Det vimlar av ”rödmarkeringar” till veckans startlistor till V75.Det betyder att hästar ska tävla med annan balans jämfört ..


Det vimlar av ”rödmarkeringar” till veckans startlistor till V75.
Det betyder att hästar ska tävla med annan balans jämfört med sin senaste start.
Men vissa förändringar betyder mer än andra.
Det har vi tagit fasta på här och med hjälp av travfakta.se gått igenom hur lördagens barfotahästar presterat med aktuell balans tidigare.
Statistiken utgår den balans som var anmäld under torsdagen och kan ändras fram till start.

V75-1
1 Hirondelle Sibey
har bara gjort en start i Sverige, i Europaderbyt på Åby 2021. Hon hade spår 3 bakom bilen och blev passerad av fyra utvändiga hästar, men lyckades ta sig ner på innerspår och få rygg på ledande Calgary Games varifrån hon följde med till andrapriset. Den gången tävlade hästen barfota runt om. I Frankrike har hästen tävlat antingen barfota runt om eller med skor runt om, aldrig barfota fram som hon är anmäld nu. Hästen har inte vunnit med skor sedan treåringssäsongen där alla hästar måste tävla med skor i Frankrike.
3 Digital Class har vunnit 3 av 34 starter barfota runt om, att jämföra med 5 av 33 barfota fram och 1 av 33 med skor. Hon har också sina klart bästa resultat på våren där hon segrat 4 av 22 med ROI 367 att jämföra med 9 i segerprocent och ROI 120 för hela karriären.
6 Caramelle T.T. gick med skor i sin senaste start, men har annars tävlat barfota runt om i varje start sedan november 2020.
7 Eenymeenyminymoedk har bara tävlat barfota runt om vid två tillfällen i Sverige. Första gången blev det galopp. Andra gången var på Jägersro 9 april i fjol då hon spurtvann på V75 från sjätte par utvändigt.
8 Micro Vick har 11/50 (seger-/platsprocent) barfota bak, att jämföra med 7/33 med skor runt om.
9 Iceland Falls tävlade i Frankrike även förra vintern och slutade då trea i återkomsten på svensk mark efter att ha avslutat 1.10 sista 700 från sjunde par utvändigt. Hästen har inte tävlat med skor i Sverige sedan december 2020.
10 Aperfecttric var trea i V75 spelad till 133 gånger pengarna i första barfotastarten efter skotvånget i fjol. Totalt har hon vunnit 2 av 29 starter barfota runt om.

V75-2
1 Fönix Vang
har en seger på åtta starter barfota fram, men har vunnit hälften av sina tolv starter med skor.
2 Vanity Flair är obesegrad i två starter barfota fram och segerlös i åtta starter med skor.
4 Il Forte har varit först i mål i tre av åtta starter barfota runt om. Två av dessa var på V75 i mars i fjol då han drog undan i överlägsen stil från ledningen, men senare fråndömdes segrarna på grund av otillåten medicinering.
5 Drizzle har tävlat barfota runt om en gång och slutade då oplacerad på Solvalla i april i fjol. Han har vunnit två av åtta starter barfota fram.
7 Dats So Crazy har en seger på fem starter barfota runt om.
8 Brady D.E. har tävlat barfota bak en gång i Sverige och vann då enkelt på 1.12,5/2 140 meter autostart från spår 12 bakom bilen.
9 Noxx Vrijthout har gått barfota fram i en av sina tre starter i Sverige. Det var i V75 under elitloppshelgen i fjol då han slutade femma bakom Kentucky River och travade 1.11,9/2 140 meter autostart.
10 Special Topsecret har vunnit tre och varit trea som sämst på fem starter barfota fram.
12 Marabou Brodda har tävlat barfota fram vid två tillfällen och varit femma som bäst, båda starterna var på V75.

V75-3
1 Ferrari Sisu
har bara vunnit 1 av 17 starter barfota bak, men gick med den balansen som tvåa i Svenskt Travderby. Det kan jämföras med 12 segrar på 39 starter med skor.
4 Bandit Brick har tävlat barfota runt om i 13 av sina 15 starter i Sverige.
5 Very Kronos har vunnit 5 av 16 starter barfota runt om, att jämföra med 22 av 38 med skor runt om. I årsdebuten i fjol tävlade han med skor och slutade sexa. I årsdebuten 2021 tävlade han också med skor och slutade tvåa. I årsdebuten 2020 tävlade han barfota runt om och vann.
6 Önas Prince har segrat i 13 av 21 starter barfota runt om. En av starterna var årsdebuten i fjol då han travade 1.09,6/1 640 meter autostart från ledningen, men ändå var chanslös mot San Moteur och slutade trea.
7 Heart of Steel har tävlat barfota runt om i 25 av 34 starter på svensk mark och segrat I 8 dessa. Det här blir första gången som hästen går från skor runt om till barfota runt om.
8 Pacific Face har segrat i 6 av 39 starter barfota runt om, att jämföra med 12 av 47 med skor. Hästen var sjua i första barfotastarten förra säsongen då han också travade sitt rekord 1.10,4/1 640 meter autostart.
9 Aetos Kronos har vunnit 14 av 27 starter barfota runt om, att jämföra med 1 av 13 med skor. Han har vunnit 0 av 6 starter på vintern, att jämföra med 4 av 8 på våren.
10 Four Guys Dream tävlade barfota runt om för första gången i karriären då han segrade på 1.09,6/1 640 meter autostart hemma på Halmstadtravet i april i fjol. Han fortsatte att tävla med den balansen och ytterligare fyra starter och vann en av dessa. Det här blir alltså andra gången i karriären som han går från skor till barfota runt om.

V75-4
2 Jelly Bean Mearas
är anmäld barfota runt om för första gången i karriären.
3 Veams Mynta har vunnit en av tre starter barfota bak.
4 Listas Pippi är anmäld barfota runt om för första gången, hästen har tävlat barfota bak en gång och galopperade då från start.
5 Dixie Brodda är anmäld barfota runt om för första gången, hästen har tävlat barfota bak en gång och slutade då fyra. Noterbart är att hästen tagit båda karriärens segrar på ”något tung bana”.
6 O’Hara har tävlat barfota runt om en gång och slutade då fyra från tredje inner på Solvalla i våras.
7 Bubble Queen har tävlat barfota runt om vid sex tillfällen och varit tvåa i fem av dessa.
8 Timeless har vunnit 2 av 9 starter barfota runt om, att jämföra med 2 av 4 barfota fram och 5 av 18 med skor.
11 Magical Mile har resultaten 7 starter: 1-2-2 (en seger, två andrapris, två tredjepris) barfota runt om. Hästen har vunnit två av tre starter på ”något tung bana”.
12 Pam Trot har vunnit två av sju starter barfota runt om. Hästen verkar trivas allra bäst hemma på Halmstad där hon segrat i tre av fem starter och är segerlös på andra banor.
15 Princess Kloster har vunnit 5 av 41 starter barfota runt om, att jämföra med 3 av 18 med skor.

V75-5
2 Special Chance
har en seger och två andrapris på fyra starter barfota runt om och är segerlös med skor.
5 Gold Eagle är segerlös i sex starter barfota bak.
7 Last Joke har vunnit två av sex starter barfota fram. Hästen slutade fyra i årsdebuten i fjol med skor runt om.
8 Marea är anmäld med jänkarvagn för första gången.
9 Cash Heavy är anmäld med jänkarvagn för första gången i Sverige. Hästen har tävlat barfota runt om tre gånger på svensk mark och vunnit en av dessa.
10 Vanadium Face är anmäld med jänkarvagn och barfota bak för första gången i Sverige.
11 Böhmaren har tävlat barfota bak en gång och galopperade då i kön efter ett varv.

V75-6
2 Catullo Jet
gör första starten på svensk mark.
4 Oskar Run tävlade barfota runt om för första gången i V75 på Mantorp i somras och avslutade vasst som trea från sjätte ytter via 1.09,5 sista 800. Han gjorde ytterligare sju starter på den balansen och vann en av dessa. Det här är första gången hästen är anmäld med kombinationen barfota runt om och amerikansk sulky.
5 E.L.Jetpack har tävlat barfota runt om vid två tillfällen på svensk mark med ett femtepris som bäst.
8 Ture L.A. har en seger på åtta starter barfota runt om och tre segrar på fem starter barfota bak.
11 Braddock gick med skor senast, men har annars tävlat barfota runt om i varje start sedan augusti 2021.
12 Fighter Simoni har vunnit 5 av 14 barfota fram, att jämföra med 3 av 21 med skor.

V75-7
2 Bravo Sabotage
har vunnit fyra av tolv starter barfota bak, samtliga dessa segrar är tagna från ledningen där han sprungit sex gånger med aktuell balans.
3 Cool Kronos är segerlös i fem starter barfota runt om.
5 Eros Zola har vunnit sju av tolv starter barfota runt om och är segerlös på fem starter med skor.
6 Kilimanjaro gjorde fem starter i Sverige som treåring och var bland annat sexa bakom Önas Prince i Breeders Course-finalen på Jägersro. Han återkom i en start på Jägersro i somras och slutade femma bakom Bugatti Miles från tredje ytter, tävlandes barfota runt om och med jänkarvagn.
7 Laradja Vrijthout tog spets från spår 7 och drog undan i överlägsen stil i årsdebuten i fjol. Den gången tävlade han barfota runt om. Hästen har tagit samtliga elva segrar på svensk mark från ledningen, varav sex med skor och fem barfota runt om.
8 Full of Muscles har tävlat barfota runt om i 13 av sina 16 starter på svensk mark. Den enda segern tog från ledningen och vilket är enda gången hästen fått trava i den positionen.
9 Romero har 2 segrar på 14 starter barfota runt om, att jämföra med 10 segrar på 36 starter med skor.
10 I.D.Exceptional har bara gjort tre starter på svensk mark och tävlat med skor runt om i samtliga.
12 Zaffiro Jet har resultaten 8 starter: 2-3-1 när han tävlat barfota runt om på svensk mark.

Robin Johansson, Kanal 75


Vintern och skotvånget är här med nya förutsättningar för alla landets travstall.Några drar nytta av det medan andra g&arin..


Vintern och skotvånget är här med nya förutsättningar för alla landets travstall.
Några drar nytta av det medan andra går in i lågsäsong med sämre resultat.
Att hålla koll på stallformen kan vara lönsamt som spelare och det gäller förstås inte minst om man kan förutspå vartåt den kommer att peka.

Nedan har vi listat stallen med högst segerprocent under skotvånget (december-februari) sedan 2017 och jämfört med deras totala resultat.

Högst segerprocent under vintern sedan 2017 (minst 100 starter)
Tränare segerprocent vinter (segerprocent totalt)

Petri Puro 33 (28)
Timo Nurmos 28 (29)
Daniel Redén 27 (28)
Katja Melkko 26 (21)
Sybille Tinter 26 (18)
Daniel Wäjersten 25 (24)
Svante Båth 24 (21)
Svante Ericsson 23 (13)
Robert Dunder 22 (18)
Robert Bergh 21 (19)
Jan-Olov Persson 21 (19)
Joakim Lövgren 21 (16)
Per Nordström 21 (19)
Tomasz Wisniewski 20 (11)
Stefan Persson 20 (11)
Öystein Tjomsland 20 (23)
Conrad Lugauer 19 (21)
Per Lennartsson 19 (16)
Johan Untersteiner 19 (18)
Oskar Kylin Blom 19 (13)
Lars Wikström 18 (13)
Claes Sjöström 18 (16)
Magnus Dahlén 18 (15)
Christoffer Eriksson 18 (17)
Ola Samuelsson 17 (15)
Pasi Aikio 17 (15)
Mattias Djuse 17 (15)
Sofia Aronsson 17 (15)
Marcus Lindgren 16 (12)
Hanna Olofsson 16 (12)
Maria Törnqvist 16 (14)
Markus Pihlström 16 (14)
Thomas Dalborg 16 (12)
Adrian Kolgjini 15 (12)
André Eklundh 15 (17)
David Persson 15 (17)
Flemming Jensen 15 (17)
Oskar J Andersson 15 (20)
Roger Nilsson 15 (13)
Pär Hedberg 14 (15)
Jörgen Westholm 14 (14)
Claes Svensson 14 (12)
Hanna Lähdekorpi 14 (13)
Björn Röcklinger 14 (13)
Henrik Svensson 14 (11)
Björn Goop 14 (17)
Per Linderoth 14 (14)

Medan de allra största stallen ofta har ganska jämna resultat över säsongen så finns det flera ”vinterspecialister” som ständigt flyttar fram sina positioner den här tiden.
Katja Melkko, Sybille Tinter, Joakim Lövgren, Svante Ericsson, Tomasz Wisniewski, Stefan Persson, Oskar Kylin Blom och Lars Wikström är de tydligaste exemplen på tränare som lär höra tala om sig mer än vanligt under de kommande månaderna.

Vilka stall ger då högst återbetalning till spelarna (ROI) under vintermånaderna?

Bäst resultat enligt ROI sedan 2017 (minst 100 starter)
Madelene Wikstén 258
Erik Svensson 175
Thomas Dalborg 156
Markus B Svedberg 151
Svante Ericsson 147
Christian Månsson 142
Li Hanné 140
Mimmi Elfstrand 138
Daniel Wäjersten 138
Christoffer Eriksson 130
Henrik Svensson 125
Robert Dunder 124
Jan Björkqvist 124
Hans Crebas 119
Stefan P Pettersson 119
Gunnel Fredriksson 118
Jan-Olov Åberg 118
Markus Pihlström 117
Henrik Larsson 117
Bo Örberg 115
Sofia Aronsson 115
Zandra Vidén 111
Sören Lennartson 109
Anna Forssell 108
Pekka Korpi 102
Ricky Eklund 102
Jan Ove Olsen 100
Anders Wallin 100
Adrian Kolgjini 100
Petri Puro 99
Hannu Korpi 98
Timo Nurmos 97
Krister Jakobsson 97
Lise-Lotte Nyström 96
Oskar Kylin Blom 95
Magnus Dahlén 93
Johan Wiman 93
Patric Jacobsson 92
Robert Wilhelmsson 92
Jörgen Westholm 92
Katja Melkko 92
Jan Hellstedt 91
Conrad Lugauer 90
Svante Båth 89

B-tränaren Madelene Wikstén är inte bara uppfödare till landets främsta montéhäst Mindyourvalue W.F. utan har också varit landets bästa spelobjekt de senaste vintrarna. Den stora anledningen är att Shiver W.F. segrade till 145 gånger pengarna i januari 2020, men stallet har för vana att sätta minst en högoddsare varje vinter.
Bland stallen som syns lite mer frekvent på V75 sticker Markus B Svedberg och Svante Ericsson ut.

Och på tal på V75 kan vi titta lite närmare på vilka som lyckas bäst där under de senaste vintrarna.

Högst segerprocent V75 på vintern sedan 2017 (minst 50 starter)
Conrad Lugauer 24 (ROI 157)
Svante Båth 19 (ROI 90)
Timo Nurmos 19 (ROI 89)
Jan-Olov Persson 18 (ROI 101)
Magnus Dahlén 18 (ROI 125)
Joakim Lövgren 15 (ROI 96)
Mattias Djuse 15 (ROI 101)
Daniel Wäjersten 13 (ROI 66)
Jerry Riordan 12 (ROI 82)
Robert Bergh 11 (ROI 65)
Adrian Kolgjini 11 (ROI 111)
Stefan Melander 11 (ROI 48)
Johan Untersteiner 8 (ROI 36)
Jörgen Westholm 8 (ROI 57)
Björn Goop 7 (ROI 48)
Per Lennartsson 7 (ROI 37)
Roger Walmann 6 (ROI 21)
Reijo Liljendahl 6 (ROI 38)
Jim Oscarsson 5 (ROI 77)
Fredrik Wallin 4 (ROI 61)
Petri Salmela 0
Marcus Lindgren 0

Conrad Lugauer tillhör inte vinterspecialisterna i vardagstravet, men har varit tränaren att hålla i handen på V75 de senaste vintrarna med seger i var fjärde start och imponerande återbetalning till spelarna.

En titt på V75
Vi rundar av med att kika mot lördagens V75 på Åbytravet.
Massor av röda skor i startlistorna hos ATG innebär att hästar som sprungit barfota i sin senaste start nu måste slå på skorna.
Men faktum är att flera av barfotahästarna har lika bra eller till och med bättre statistik med skor på.
För att sålla ut vilka hästar som gynnas/missgynnas av skotvånget har vi tittat dels på det historiska resultatet med skor, samt resultaten under vintermånaderna.

Plus ges till hästar som presterat bättre med skor runt om och/eller under vintertid jämfört med sina totala resultat.

Minus ges till hästar som presterat sämre med skor runt om och/eller under vintertid jämfört med sina totala resultat.

Frågetecken ges till hästar som gjort tre starter eller färre med skor runt om på svensk mark.

V75-1
Plus

5 Behind Bars
8 Donizetti
9 Frodo S.
12 Hooper des Chasses

Minus
10 Souvenir d’Inverne
11 Andre Ward

Frågetecken
2 Full of Muscles
6 Zaffiro Jet

V75-2
Plus

Ingen

Minus
3 Pinterest
8 Vincent Cheri

Frågetecken
6 Nyras Lars R.


V75-3
Dubbelplus
2 Pacific Face

Plus
1 Rackham
7 Phoenix Photo
8 Sevilla
11 Upstate Face

Minus
6 Aetos Kronos

Frågetecken
3 Mister F.Daag
9 Festival of Speed
10 Emoji


V75-4
Plus
1 Ilaria Mearas

Minus
2 Moscari Boko
9 Tasherit
10 Heroine Darling
15 Tidore Degato

Frågetecken
7 Girl Happy E.P.
14 Electrique A.


V75-5
Plus
6 Yuvaraj
9 Gerben

Minus
1 Stepping Moneyboy

V75-6
Plus

5 Danilo H.B.

Minus
11 Denco´s Galliano

Frågetecken
4 Pastors Girl
6 Grant Hall
7 S.J.’s Tribute

V75-7
Plus

3 Nova Mahiron
5 Jeans’n Passion
9 Beware Kronos

Minus
10 Alexi Quick
11 Nanny’s Girl

Frågetecken
1 Thai Sansa

Robin Johansson, Kanal 75


Miljonloppet på Woodbine Mohawk Park på lördag är för tvååriga hästar.Ägarna som köpt en plats kan vä..


Miljonloppet på Woodbine Mohawk Park på lördag är för tvååriga hästar.
Ägarna som köpt en plats kan välja fritt bland sina tvååringar och Anders Ström har valt Marcus Melander-tränade Iznogoud Am som lottades till spår 1 bakom startbilen på lördag.
Per Engblom drog spår 5 Altar som är ett av tre ston i loppet.
Även Nancy Takter skickar ut ett sto i hetluften och Insta Glam, som delägs av Christina Takter och Göran Falk, startar från spår 9.
Luc Blais är enda tränare med två hästar i loppet. On A Streak är enda deltagare som inte köpt en plats utan han vann sin plats i Mohawk Million genom seger i William Wellwood Memorial. Luc Blais andra hopp är stoet Donna Soprano som är obesegrad efter fem starter.
Favorit i loppet blir troligen Julie Miller-tränade Venerate som segrade på 1.09,5 i söndags på Red Mile, endast en tiondel över världsrekordet för tvååriga hingstar.

Startlista
Mohawk Million
1 609 meter autostart
1. Iznogoud Am S - Doug McNair (Marcus Melander)
2. Warrawee Whisper - Jonathan Drury (Shawn Steacy)
3. Donna Soprano - Bob McClure (Luc Blais)
4. Full Of Muscles - Trevor Henry (Brad Maxwell)
5. Altar - Jody Jamieson (Per Engblom)
6. Tokyo Seelster - Sylvain Filion (Richard Moreau)
7. On A Streak - Scott Young (Luc Blais)
8. Bravado Fashion - Louis-Philippe Roy (Jim Campbell)
9. Insta Glam - Yannick Gingras (Nancy Takter)
10. Venerate - Andrew McCarthy (Julie Miller)
Förstapris: 500 000 dollar

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-10 2022-12-10 Åby-5 Rikard N Skoglund 2640/2 C 8 14.8 328
2022-11-25 2022-11-25 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/9 D 6 13.1 837
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2160/8 B 2 13.6 230
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 2140/1 B 3 13.2 132
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-5 Rikard N Skoglund 2100/6 C 5 13.9 470
2022-09-21 2022-09-21 Åby-9 Rikard N Skoglund 3180/9 A 0 15.0 194
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-2 Rikard N Skoglund 2140/5 B 5 12.4 58
2022-08-13 2022-08-13 Åby-10 Rikard N Skoglund 2140/4 C 3 11.2 225
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-5 Stefan Persson 2140/12 B 0 13.1 203
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-8 Ulf Ohlsson 1609/8 C 4 11.3 143
2022-06-12 2022-06-12 Bjerke-7 Eirik Høitomt 2100/10 C 5 13.0 244
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-7 Rikard N Skoglund 2140/5 C 0 104
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-6 Rikard N Skoglund 2100/7 B 2 14.4 32
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-4 Rikard N Skoglund 2140/1 B 1 13.7 51
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-4 Rikard N Skoglund 1640/4 A 0 13.4g 32
2022-04-13 2022-04-13 Åby-2 Stefan Persson 2140/5 B 3 13.9 129
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-11 Carl Johan Jepson 2140/4 D 3 13.3 447
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-2 Dagfinn Aarum 2140/9 C 5 14.3 183
2023-11-15 2023-11-15 Åby-6 Dwight Pieters 1640/8 D 4 12.0 887
2023-10-09 2023-10-09 Färjestad-1 Stefan Persson 2160/7 D 0 17.8g 128
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-9 Anders Svanstedt 2140/5 D 4 13.1 303
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-7 Stig-Christer Westrum 2140/12 C 1 13.4 96
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-3 Per Henriksen 2160/5 C 2 16.1 27
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-4 Dagfinn Aarum 2100/12 C 6 15.2 82
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-8 Magnus A Djuse 2140/4 D 0 13.7 86
2023-04-01 2023-04-01 Åby-9 Carl Johan Jepson 2140/9 D 6 13.7 166
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-5 Mats E Djuse 2140/10 D 8 13.0 1000
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-11 Ulf Ohlsson 1640/8 D 6 12.9 694
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2140/5 C 6 13.2 157
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-7 Stig-Christer Westrum 2140/8 C 6 14.1 94
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-9 Magnus Jakobsson 1640/7 C 0 12.7 440
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-9 Per Oleg Midtfjeld 1640/12 B 0 14.3 387
2024-02-10 2024-02-10 Åby-11 Ulf Ohlsson 1640/6 C 0 14.5 723
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-10 Carl Johan Jepson 2180/8 B 3 16.2 24
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2680/9 C 0 16.7g 73ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se