Full Fart travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Full Fart travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Full Fart har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Full Fart har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Full Fart


V86 fortsätter sin sommarturné på de mindre travbanorna runtom i landet. På onsdag har turen kommit till den pittoreska banan i Lindesbe..


V86 fortsätter sin sommarturné på de mindre travbanorna runtom i landet. På onsdag har turen kommit till den pittoreska banan i Lindesberg, där picknickkorgarna brukar trängas i gröngräset runt ovalen.
– Det är alltid väldigt trevligt och mycket folk när det är stortrav på de här mindre banorna. Lindesberg har verkligen sin charm och det är kul att köra sådana här omgångar. Det ska dessutom bli bra travväder, säger Åke Lindblom.

”Är en väldigt fin och lovande hingst”
Han är tränare i Örebro vilket får räknas som nästgårds med Fornaboda-travet i Lindesberg. Åke Lindblom tävlar ofta där och med fina framgångar. På onsdag reser han dit med en häst i bagaget, Kaiser Southwind, och det är i angeläget ärende. Hästen kommer från en lätt seger just på Lindesberg och för tre starter sedan var han ute mot kulltopparna på Solvalla och följde med bra in i mål som fyra bakom Jaguar Dream och Forfantone Am.
– Kaiser Southwind (V86-1) är en väldigt fin och lovande fyraårig hingst som har varit otroligt bra. Han är under stark utveckling och blir bara bättre och bättre. Jag hoppas mycket på honom i framtiden, säger Åke Lindblom.
– Jag körde jobb med honom i dag (måndag) och han kändes jättefin. Senast vann han ett halvbilligt lopp efter att jag kört till ledningen. På Solvalla för tre starter sedan gick han med full fart genom mål mot topphästar. Då hade han innerspår bakom bilen och öppnade väldigt bra, utan att jag körde för fullt med honom.

”Tanken är spets och slut”
På tal om innerspår så är det precis det utgångsläget som gäller för Kaiser Southwind i den inledande V86-avdelningen. Hästen är inte så hårt betrodd i skrivande stund och bara femtehandsfavorit på streckfördelningen. Men om man får tro tränare Lindblom låter det nästan som ett klartecken.
– Innerspåret bakom bilen i Lindesberg är bra och läget är perfekt. Jag ser positivt på uppgiften och tror på bra chans att han håller upp ledningen. Gör han det så ökar chanserna ytterligare.
Kan det vara spets och slut?
– Haha, jag är ju alltid optimistisk men tanken är så i alla fall. Jag tycker att han ska ha stora möjligheter att vinna loppet.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Nu blir det barfota runt om. Han gick barfota fram senast och med skor bak för att spara en växel till det här loppet. Jag hade faktiskt anmält honom till Margareta-loppet på Solvalla men poängen räckte inte för att komma med där. Vi får ta dom här i stället, säger Åke Lindblom.

”Potential att bli en topphäst”
På tal om Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla så selar Lindblom ut stallets bästa häst (enligt han själv) Karat Band i V64 under tisdagen. Den treårige hingsten efter Love You vann ett Margareta-lopp i maj i imponerande stil och tjänade då 300 000 kronor. Nu har han chansen att göra det igen.
– Karat Band är en fantastisk häst som har potential för att bli en topphäst. Han har gjort allting rätt förutom senast då han galopperade men det var ett litet olycksfall i arbetet. Han blev rädd när jag drog urryckarna och sprattlade till när det gick så fort.
– Han är fortfarande en bebis och är ganska lugnt tagen, även om han har tjänat väldigt mycket pengar. Jag har haft många hästar efter Love You men han har öppnat bäst av dem alla i sina fem första starter. Han är stor och långt ifrån färdig så jag hoppas att det finns mycket utveckling kvar i honom.

Michael Carlsson, Kanal 75


Milliondollarrhyme var en riktig underdog när han blev inbjuden till Elitoppet. Den femåriga svarta valacken har rusat genom klasserna och trots att ..


Milliondollarrhyme var en riktig underdog när han blev inbjuden till Elitoppet. Den femåriga svarta valacken har rusat genom klasserna och trots att han ännu inte penningmässigt är inne i Gulddivisionen, visade han med besked att han hör hemma i eliten. Det blev en fjärdeplats i försöket av Elitloppet och en femteplats i finalen för Fredrik B Larssons nya reklamhäst.
- Han gick riktigt bra och visade att han inte gör bort sig i sådana sammanhang. Han hamnade där bak men sprang med full fart över mållinjen i både försök och final. I försöket gick han i tredjespår sista sjuhundra metrarna och han tog flera längder på Aubrion du Gers över upploppet, säger Fredrik B Larsson.
- I finalen så tappade han lite fart i sista sväng när Looking Superb galopperade. Jag fick ta ut honom och börja om och sedan var det full fart över upploppet. Det var bra att han fick känna på så tufft motstånd och få lite hårdhet. Han var faktiskt inte speciellt trött efter loppen heller.

”En otrolig utveckling - känns ännu finare nu”

Hur har hästen tagit dubbla heat av Elitloppet?
- Han har tagit det nästan oförskämt bra och har varit på topp efter Elitloppet. Hästen känns smidig och fin och är pigg och glad. Det känns som att han bara fortsätter att utvecklats och känslan är att han har gått framåt efter Elitloppet. Han känns bara finare och finare i träningen och mer kraftfull. Jag är helnöjd med honom.
- Hästen har haft en fantastisk utveckling det senaste året och framförallt i vintras tog han stora kliv framåt. Han gjorde några starter på sommaren som treåring men karterades därefter och det var först i fjol vintras som han började tävla kontinuerligt och som framgångarna kom. Det har varit en otrolig utveckling och det har gått klart mycket fortare än man vågat drömma om. Efter att han årsdebuterade med seger i år så har han bara gjort topplopp. Från att ha varit en vimsig häst för ett år sedan var han i år med i Elitloppet, säger Fredrik B Larsson.

”Är jättesnabb ut - helnöjd med läget”

Milliondollarrhyme har tjänat drygt 1,4 miljoner kronor och är egentligen penningmässigt fortfarande kvar i Silverdivisionen. Men Solvalla-tränaren fortsätter att matcha sin stjärna i Gulddivisionen och på lördag väntar Norrbottens Stora Pris i Boden med en miljon kronor till vinnaren. Milliondollarrhyme har dragit ett smaskigt läge med innerspår bakom startbilen.
- Milliondollarrhyme (V75-7) är jättesnabb ut och det är ett klockrent läge. Han har utvecklat sin startsnabbhet väldigt mycket och jag har fina valmöjligheter därifrån. Det är inte omöjligt att han körs i ledningen men vissa gånger är han lite för laddad och då får man tänka om. Men skulle han vara lugn och fin har jag inget emot att köra i ledningen. Jag vill inte låsa mig vid någon taktik redan nu och utan det får bli på känsla när loppet går.
- Jag har stor respekt för motståndet och Propulsion och Makethemark är enormt bra hästar. Men min häst har mött dem och inte varit så långt efter och har bästa läget så jag tror att han kan vara med bland de tre. Han överraskar hela tiden och det ska bli kul att åka upp med honom till Boden när han är i så här fin författning.
- Det blir skor runt om som han har gått med i de tidigare loppen. Barfota i elitloppsfinalen slet på hans hovar eftersom det var så dålig bana, säger Fredrik B Larsson.

Du har även med Havbergs Knight i V75-5 från spår tre bakom bilen. Han var trea i V75 näst senast och sexa i finalen. Chanserna där?
- Havbergs Knight (V75-5)
har gjort två topplopp från dåliga lägen och känns fortsatt fin i jobben. Nu har han gått upp i Silverdivisionen och möter tuffare motstånd än tidigare. Vi får se hur långt han räcker men hästen är i toppform och har äntligen ett bra läge. Han är startsnabb och borde få ett fint lopp därifrån. Inga ändringar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Han kom till Solvalla med 15 raka segrar och förlängde segerraden i försöket. Men i den kontroversiella finalen fick Aubrion du Gers aldrig ..


Han kom till Solvalla med 15 raka segrar och förlängde segerraden i försöket.
Men i den kontroversiella finalen fick Aubrion du Gers aldrig slag på ledande landsmannen Dijon och tvingades återvända till Frankrike med ett sällsynt andrapris.
På lördagen var Jean-Michel Bazires stenkross tillbaka på banan för att återuppta sitt segerstaplande, spelad till 13 för 10 i långloppet Prix Chambon P på Vincennes.
Men det blev en ny snöplig förlust.
Loppet gick i full fart hela vägen sedan Traders anfört i jämn 1.11,5-fart.
I slutsvängen skickade Bazire fram storfavoriten och kopplade snabbt grepp.
Men den franske mästertränaren slängde oroliga blickar bakåt och på upploppet kom svaret varför.
Tony Gio kom som skjuten ur en kanon och sluggade sig förbi i de sista stegen före mål.

Debut för Guarato
Den senare är en italienskfödd sjuåring som tävlat i de tuffaste loppen i Frankrike för Vincent Martens och bland annat var tvåa i vinterns största styrkeprov Prix de Paris.
Vinsterna har emellertid lyst med sin frånvaro och den senaste triumfen i hemlandet hade nästan två år på nacken då han nu debuterade för sin nye tränare Sebastien Guarato med Eric Raffin i sulkyn.
Och det blev alltså en debut med härlig mersmak då hästen visade en gnista som mycket väl kan göra honom till en faktor i de största loppen i Europa under sommaren.
Segertiden 1.11,7/2 850 meter var nytt löpningsrekord och belöningen blev nästan en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Långfredagen på Färjestad brukar vara platsen för en av årets första riktiga fartfester.Loppet med det långa namnet &rdqu..


Långfredagen på Färjestad brukar vara platsen för en av årets första riktiga fartfester.
Loppet med det långa namnet ”Hertigen av Värmland, Prins Carl-Philips Jubileumspokal – Femåringslopp” har lockat många av landets bästa femåringar genom åren.
Hästar som direkt, eller året efteråt, tagit steget vidare till världseliten.
Den snabbaste upplagan hittills kördes 2014 då Magic Tonight dundrade runt på 1.09,5, sex tiondelar snabbare än vad som krävdes då hästen vann Elitloppet året efter.
För tre år sedan segrade en viss Propulsion och i fjol vann Pastore Bob, som följde upp med att ta hem Finlands största lopp Finlandia-Ajo.
Tittar man längre tillbaka i segerlistan återfinns superstjärnor som Gidde Palema, From Above och Opal Viking.
Om vinnaren av årets upplaga når sådana höjder återstår förstås att se, men på startlinjen finns några av fjolårets bästa fyraåringar med Hambletonianvinnaren Perfect Spirit i spetsen.
Denne gjorde i rent hus i årgångsloppen under första halvan av säsongen då han tog hem Kungapokalen och Sprintermästaren.
Därmed var han också den som i första hand stod i vägen för Lucifer Lane.
Hästen som tränas av Thomas L Nilsson och körs av sonen Johan A Nilsson.
En duo som inte brukar figurera i de största loppen.
Räknar man bort Lucifer Lane så sprang Thomas’ hästar in cirka 150 000 kronor medan Johan körde 18 lopp, utan att placera sig bland de tre främsta, under 2018.
Men räkna bort Lucifer Lane ska man verkligen inte göra.
Det är något som både spelare och konkurrenter fått erfara under två glimrande säsonger på tävlingsbanan.

Gasar för ledningen
För familjen Nilsson har onekligen visat att man kan förvalta en stjärna när man väl fått fram en.
Lucifer Lane inledde karriären med att stapla segrar i enklare omgivning och avrundade treåringssäsongen med seger i Breeders Crown-finalen, värd 800 000 kronor.
Precis som vid genombrottet i Margaretas Tidiga Unghästserie fem månader tidigare var hästen spelad till över tio gånger pengarna.
I Kungapokalskvalet som fyraåring besegrade han blivande derbyvinnaren och storfavoriten Who’s Who, men gick nöja sig med femtepriset i finalen.
Bättre gick det i Sprintermästaren då Lucifer Lane stred med Perfect Spirit till mållinjen efter att ha serverats en drömresa av sin i sammanhanget orutinerade kusk.
Andra halvan av säsongen blev inte lika lyckosam, men triumfen i Najos Minne hemma på Örebrotravet visade att gnistan finns kvar och nu står hästen alltså inför årsdebut som femåring.
En årsdebut där han åter drabbar samman med Perfect Spirit.
- Vi är väldigt revanschsugna, vi har ju inte lyckats slå honom ännu, berättar Thomas L Nilsson som nyligen vässade upp formen i ett provlopp.
- Det var ingen officiell tidtagning, men hästen gick en snabb avslutning och kändes väldigt bra, pigg och alert. Han landade någonstans mellan 1.12-1.13 över 1 600 meter med full fart över mål sedan jag lyft ut från rygg ledaren 600 kvar. Det var det besked jag ville ha.
Hur har hästen utvecklats under vintern?
- Han har inte växt något på höjden, däremot har han blivit grövre. Vi fick ett litet bakslag för en månad sedan då vi fick behandla ett bakknä, i övrigt har det fungerat som önskat då han gått mycket tryckvagnsträning.
Är han lika väl förberedd som inför fjolårets årsdebut, då han vann i stor stil?
- Då hade han gått två provlopp, i år blev det ett tuffare intervalljobb istället. Totalt är han kanske lite lugnare tagen i år, men jag tror att han är redo att prestera bra direkt.
Vad har ni får ambitioner under året?
- Jag vet inte. Hästen har redan gett oss så pass mycket så vi har väl inga jättestora planer. Jag hoppas att han fortsätter att tycka att det är lika roligt att tävla, då borde han kunna tillhöra de bättre i sin kull ett tag till. Vi tar ett lopp i taget och har inte satt upp några direkta mål. Har man fått fram en sådan här häst på 40 år vill man vara rädd om honom. Samtidigt är det klart att jag har funderat kring vilka lopp som skulle vara lämpliga. Man har fått kika i lite andra propositioner mot vad man är vad vid den här tiden på året. Det är jättekul.
Har ni fått några inbjudningar från storloppsarrangörer?
- Ja, vi fick en inbjudan till Klosterskogen på lördag. Men då hade vi redan sett ut det här loppet på Färjestad.
Hur ser du på loppet, kan ni slå Perfect Spirit den här gången?
- Jag såg Perfect Spirit i årsdebuten på Örebro och måste säga att jag aldrig sett honom så fin, så det blir inte lätt. Men Lucifer var som sagt väldigt fin i sitt provlopp också.
Hur gör ni med utrustning och balans?
- Förutsatt att banan inte blir stenhård så kommer han att tävla barfota fram, han har väldigt fina hovar fram. Sedan sätter vi på trekvartsstängt huvudlag. Det hade han i både försök och final av Sprintermästaren och är det huvudlag han öppnat snabbast med. Över sprinterdistans måste vi vara med och gasa från start.
Vill du att han körs i ledningen?
- Det avgör förstås Johan och jag vet inte om det går att nå dit. Att komma förbi Eldorado B. blir inte lätt. Men skulle han ta ledningen så tycker jag att det vore kul att prova och försöka syna Perfect Spirit. Vi är som sagt revanschsugna efter förra året, säger Thomas L Nilsson.

Robin Johansson, Kanal 75


Mats L Andersson har tre hästar till start när V75 på söndag avgörs på hans hemmabana i Eskilstuna.Mest tror han på formst..


Mats L Andersson har tre hästar till start när V75 på söndag avgörs på hans hemmabana i Eskilstuna.
Mest tror han på formstarke och segervane Andy Pandy One (V75-6).
Sexåringen ståtade med tre raka fullträffar innan han senast gick i mål som fastlåst trea med gott om sparade krafter.
- Han öppnade bra och jag körde rejält för spets men när vi inte fick den valde jag rygg på ledaren istället för dödens (utvändigt ledaren) och där blev vi sittande. Han kom i mål med tussarna kvar i öronen och hade låg puls, så jag tror att han hade levererat en kanonavslutning om han hade kommit ut i sista sväng, säger Mats L Andersson, som är väldigt nöjd med vad hans häst har uträttat i vinter.
Åtta starter sedan november har resulterat i fyra segrar, två andraplatser och två tredjepris. I januari tog hästen sin första V75-seger.
- Det känns som att han har höjt sig ett snäpp i vinter. Han har haft krafter kvar vid segrarna och inte gått i botten sedan han var trea från dödens i rikstoton i december. Annars har han vunnit på bra sätt och gått med full fart över mål.

Kanonfin i träningen
Spårlottningen till söndagens lopp var inte till Andy Pandy Ones fördel. Med nummer elva bakom startbilen vinner man inte på beställning. Men Mats L Andersson har inte gett slaget förlorat.
- Jag tror att han håller formen. Han känns i alla fall kanonfin. Sedan har han sämre läge den här gången och det är ganska bra hästar emot. Det känns som att vi behöver lite tur men jag får chansa och trycka av lite från start för att hitta slagläge och med draghjälp tror jag att han kommer att göra en bra avslutning. Garderar man loppet ska han med men han är inget singelstreck den här gången.
I och med att vi har gått in i mars gäller inte längre vinterns barfotaförbud. Det gynnar Andy Pandy One.
- Blir banan bra ska han gå utan skor. Eventuellt runt om men i alla fall fram. Det är ett plus för honom eftersom han är flack i gången.

Hoppas på ledningen
Matrix Again (V75-4) har inte lika rolig resultatrad som sin stallkamrat men även han är en häst med fin kapacitet de dagar han sköter sig.
- Han är bättre än raden men han är en knepig och svår häst, så det är gynnsamt att kusken har kört honom förut. Senast började han bryta och galopperade kort efter start men han gick en bra upphämtning efter det.
- Jag är jättenöjd med hur han tränar och jag vill gärna se honom i ledningen den här gången. Trampar han iväg och kommer till spets tror jag att han biter ifrån sig bra. Jag kanske inte ska kalla honom en outsider men det finns kapacitet i hästen och funkar han fullt ut blir jag förvånad om han inte är med där framme. Jag är sugen att prova norskt huvudlag på honom men den här gången blir det troligen inga ändringar.

”Kan vara en platsskräll”
Medallion (V75-5) är den i V75-trion som Mats L Andersson tillmäter minst segerchans. Men hästen är inte så tokig. Visserligen har han bara vunnit en gång men han har slutat topp tre i 11 av sina 32 starter.
- Det är en nyttig häst. Nu har han tre plumpar i protokollet, senast kom han för nära framförvarande ekipage och blev generad till galopp, men innan det visade han bra vinterform. Jag tror inte att han kommer att runda till seger men han känns fin i träningen och kanske kan vara en platsskräll. Han kommer att gå med någon form av barfotabalans och det är ett plus.

Ola Johansson, Kanal 75


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats f&ou..


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats för att umgås och åka skidor några dagar. Det gjorde de även förra året och Bergh har regelbundet genom åren hittat på olika aktiviteter tillsammans med personalen.
- Jag tycker att det blir bättre gemenskap om man går utanför travbubblan. Det blir en helt annan avkopplande känsla och det blir inte att man träffas så ofta på det här viset. Man kär känna varandra väl och det är jättebra, säger Robert Bergh.
- Nu när vi har hästar på tre olika ställen så är det svårare att göra något tillsammans varje månad som vi gjorde förut med olika månadsaktiviteter. Då bestämde vi att vi slår ihop det här och gör något stort tillsammans istället. Vi hyr lägenheter på torget i Åre och är här i fyra dagar. Det är jättekul.
- Vi har personal som är spridda från hela Europa alltifrån Holland och Danmark så det är lite olika nivåer på skidåkningen. Det är bra att alla får lära känna varandra när vi har hästar på olika ställen och de inte träffas så ofta.

Stora framgångar i Frankrike
I fjol körde stall Robert Bergh in 24,5 miljoner kronor och hästarna vann totalt 212 lopp. Det nya året har också börjat jättebra med drygt 2,6 miljoner inkört och Bergh ligger tvåa i den allsvenska tränarligan efter Timo Nurmos. Han har bland annat firat stora framgångar i Frankrike där hästar som Balfour, Angle of Attack, Mellby Drake, och inte minst montéstjärnan Mindyourvalue V.F. har tagit flera segrar och sprungit in mycket pengar.
- Det har varit ett fantastiskt resultat. Från oktober, november, fram till nu januari, februari, har vi snittat på 170 000 kronor inkört per start där nere. Det är otroligt bra, säger Bergh.

”Nimbus C.D. – är en speciell häst”
Hemma i Sverige har en annan av stallets stjärnor glänst i loppen. Det är Nimbus C.D. som har gjort en strålande comeback för sin nye tränare Robert Bergh. Den karismatiske fuxen, som delägs av bland annat hockeylegendaren Mats Sundin, hade varit borta i två och ett halvt år från tävlingsbanan. Detta på grund av en skada i ett bakben. Nimbus C.D. vann som femåring miljonloppet Jubileumspokalen och radade upp V75-segrar för sin dåvarande tränare Stefan Hultman. Han var därefter i träning hos både Pasi Aikio och Peter Untersteiner innan han blev konvalescent hos Kenth Åkerlund och Caroline Holm. Sedan den 22 mars förra året finns hästen hos Robert Bergh och nu har han glädjande nog blivit fräsch och börjat tävla. Nioårige Nimbus C.D. inledde med att bli trea i comebacken, varpå han vann i starten efter i Bollnäs. Senast blev han trea i V75 på Åby efter en mycket vass avslutning bakom vinnande Sorbet.
- Nimbus C.D. (V75-3) har sett fantastiskt fin ut efteråt och det är jätteroligt att han tar loppen så bra och går framåt hela tiden. Det är ett bakben som har varit problemet men det senaste halvåret har vi kunnat träna honom kontinuerligt och det har bara blivit bättre och bättre. Han har varit på två återbesök hos veterinären efter att han började tävla och det har sett bra ut. Nu får vi verkligen hoppas att det här håller i sig, säger Robert Bergh.
- Det krävs en speciell häst för att komma tillbaka på den här nivån men han är så otroligt spänstig och lever mycket på just det att han har kommit tillbaka. Vi har gett hästen den tid han har behövt och ägarna har varit lugna hela tiden och velat att vi ska ge det en chans till.

”Har en väldigt cool stil”

Om du beskriver Nimbus C.D. som individ och hans kvaliteter, hur låter det då?
- Det är en riktigt speciell och skön individ. Det jag är mest imponerad över är att han är så otroligt laddad i värmningen men i själva loppen har han en väldigt cool stil. Trots att han har sprungit bakom startbilen och jagat vingen sedan han var tre år är han överladdad innan loppen men sedan otroligt flegmatisk och fin i själva loppen. Jag hoppas att han varvar ner i värmningen också men det tror jag att han kommer att göra, säger Bergh.
Vad säger du om senaste insatsen som tvåa i Gulddivisionens final?
- Det kändes fantastiskt bra och hästen var helt perfekt. Hade jag suttit ett hack längre fram hade han vunnit loppet. Nu sprang han med full fart över mål och man känner att han blir starkare med loppen och blir lite bättre på allting. Han vann ju lätt gången före med krafter kvar.
- Det känns som att han skulle kunna ta sig upp och tävla mot eliten men samtidigt får vi tänka på historiken också.

”Visst har han chans”
Nimbus C.D. har spår tio i lördagens V75-omgång. Han startar i den tredje avdelningen över distansen 2640 meter. Robert Bergh sitter själv i sulkyn och tror på bra chans, trots bakspåret.
- Visst har han chans men han är samtidigt lite utlämnad från det här läget. Jag hade gärna sett honom från ett bra spår men vi får se hur loppet utvecklar sig. Han har som sagt gjort tre fina lopp hos mig och blir bara bättre så det är klart att han ska räknas.
Du har även med Kadett C.D. i samma lopp som har gjort tre starter efter ett långt uppehåll. Hur ser du på hans möjligheter?
- Kadett C.D. (V75-3)
blev det tempofel för senast men gången före var han fin och satt fast med krafter kvar i rygg på ledaren. Det är en bror till Nimbus C.D. och han är i fin form. Hästen är tolv år och känns fantastiskt fin och kan nog vara med bland de tre, fyra främsta.

”Whipped Eggs känns bättre än någonsin”

Du har ytterligare två V75-hästar till start på Axevalla, dels Whipped Eggs samt nyförvärvet Island Life. Chanserna där?
- Whipped Eggs (V75-1)
känns enormt fin för dagen och faktiskt bättre än någonsin. Han gjorde ett bra lopp på Åby senast men det var den dagen när det regnade så mycket och banan var dålig. Han blev kvar i vattnet på bortre långsidan när det var tempoökning och tappade tio till 15 meter där. Sedan kom han tillbaka bra och jag är väldigt nöjd med utvecklingen för honom för dagen. Hästen är stor och väldigt grov i gången och nu har han springspår, det är i och för sig ett bra spår, men det är svårt att veta hur pass snabbt han kommer iväg därifrån. Jag tycker att Whipped Eggs är min bästa chans på V75, säger Bergh.
- Island Life (V75-4) har sett bra ut i träningen en längre tid och jag har även kört ett banjobb på Åby med honom. Då sprang han 1.17 över full distans och han känns verkligen redo för start. Det känns som ett bra häst men jag har svårt att värdera chansen så här i debuten för mig från dubbla tillägg.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 1609/10 0 g 687
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 2640/3 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 2140/2 0 17.6 98
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 2160/10 4 16.4 279
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 2100/2 6 15.1 641
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 2140/6 3 15.3 1170
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 2140/1 3 15.5 196
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2140/10 D 0 18.7 589
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2140/4 D 4 17.7 237
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Andrzej Karasiewicz 2100/10 D 3 20.7 401
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Andrzej Karasiewicz 2640/5 D 5 17.1 419
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 5 16.5 1164
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Andrzej Karasiewicz 1640/2 C 0 16.2g 432
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Andrzej Karasiewicz 2140/11 D 0 17.5 659
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 0 17.8 239
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2660/4 C str
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-4 Tom Fromell 2140/10 D 0 14.9 136
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Andrzej Karasiewicz 2640/6 C 4 17.0 112
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Andrzej Karasiewicz 2080/10 D 2 14.2 338
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Andrzej Karasiewicz 2080/8 C 5 16.3 36
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Andrzej Karasiewicz 2140/2 D 8 14.9 429
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 2160/10 C 6 16.3 442
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Peter Ådefors 1640/11 D str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-4 Andrzej Karasiewicz 2640/13 D 8 16.1 601
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Andrzej Karasiewicz 2480/7 C 1 16.3 126
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Andrzej Karasiewicz 1640/6 D 6 13.9 859
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Andrzej Karasiewicz 1640/9 D 0 15.2 594
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Tom Fromell 2140/2 C 4 16.9 369
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 1640/2 D str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Andrzej Karasiewicz 2140/9 D 7 15.9 496
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Peter Ådefors 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Peter Ådefors 2660/9 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2160/13 C 6 17.0 463
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-4 Andrzej Karasiewicz 2640/3 D 0 16.9 1097
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Andrzej Karasiewicz 2180/11 C str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2140/11 D 0 g 795
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 2680/13 B str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-11 Thomas Dalborg 2160/7 B 4 16.0 84
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Andrzej Karasiewicz 2180/13 A 8 18.0 201
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Andrzej Karasiewicz 2140/3 D 0 15.0 1019
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 Andrzej Karasiewicz 2180/11 A str
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Andrzej Karasiewicz 2080/9 C 6 16.4 229
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 0 15.7 435
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Andrzej Karasiewicz 2140/9 D str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Andrzej Karasiewicz 1609/6 B 0 14.6 65
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Andrzej Karasiewicz 1609/7 C 1 13.5 436
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Peter Ådefors 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Peter Ådefors 2180/10 C 3 17.0 134
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Andrzej Karasiewicz 2140/6 C 0 16.2 319
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Andrzej Karasiewicz 2160/12 B 4 17.3 253
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Andrzej Karasiewicz 2660/2 C 0 17.5 671
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-9 Andrzej Karasiewicz 1640/7 C 0 15.2 618
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Andrzej Karasiewicz 2160/6 A 8 19.0 115
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Jorma Kontio 2100/10 C 0 17.5 279ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se