Full Fart travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Full Fart travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Full Fart har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Full Fart har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Full Fart


På söndag kväll smäller det på Solvalla när det har blivit dags för årets Elitlopp. En som vet hur det känns att..


På söndag kväll smäller det på Solvalla när det har blivit dags för årets Elitlopp. En som vet hur det känns att köra i det stora slaget är Fredrik B Larsson. Solvalla-tränaren har varit med sex gånger tidigare med egna hästar. Med sina tidigare stjärnor Giant Superman var han med tre gånger (tvåa som bäst 2005 efter vinnande Steinlager), Reven d’Amour var med två gånger, samt Milliondollarrhyme i fjol. Den sistnämnde hade då gått från nolloppet till Elitloppet på mindre än två år och haft en sensationell utveckling. När han startade i Elitloppet var han kvar i Silverdivisionen men skämde definitivt inte ut sig. Via en fjärdeplats i försöket från ett svårt utgångsläge spurtade hästen till sig en femteplats i finalen.
– Milliondollarrhyme (V75-6) är den häst med högst kapacitet av alla jag har tränat. Han hade dåliga spår i Elitloppet i fjol och hamnade illa till. Jag körde defensivt och han gick med full fart genom mål i både försök och final. I finalen spurtade han snabbast av alla till slut, säger Fredrik B Larsson.
– Hästen har haft en riktig häftig utveckling trots att han inte har gjort så många lopp. Det har såklart gått mycket fortare att komma till eliten än vad man vågade drömma om.

”Fast med rubbet – kändes jäkligt fin”
Milliondollarrhyme radade upp framgångarna på sensommaren och hösten i fjol och krönte säsongen genom att vinna Svenskt Mästerskap med en riktig vrålspurt. I år har han gjort tre starter hittills. Efter en vass avslutning som trea i årsdebuten i Gulddivisionen på Romme var han inte som bäst i starten efter på Åby. Och i genrepet inför Elitloppet på Solvalla fick han aldrig chansen och satt fast med gott om krafter kvar.
– På Åby näst senast var han inte frisk så den starten är bara att stryka ett streck över. Men senast kändes han jäkligt fin och satt fast med rubbet kvar. Även om det bara blev som en joggingtur för honom så kändes han mycket finare än i exempelvis årsdebuten. Han har helt klart gått mycket framåt och siktet har ju varit inställd på att han ska vara helt på topp till Elitloppet.

”Är rappare och piggare nu”

Är det någon skillnad på hästen hur han känns i år gentemot i fjol?
– Han känns lite mer mogen i sitt uppträdande rent allmänt. Han är lite mer avslappnad hemma och jag hoppas att vi har prickat in toppformen nu till helgen. Hästen var ju väldigt fin vid den här tiden i fjol också. Men han var mest mängdtränad inför årsdebuten och det märks att han är betydligt rappare och piggare nu. Formen är kraftigt i stigande, säger Larsson.
Vässar du till honom lite extra i träningen under veckan?
– Ja, det blir lite extra vässning och lite snabbare intervaller. Han gick jobb i måndags och kändes jättefin och ska gå ett jobb till i morgon (torsdag). Sedan hoppas jag att vi har prickat toppformen på söndag.

”Har bra feeling – kan bli barfota och bike i finalen”

I fjol var Milliondollarrhyme en underdog i Elitloppet. Vad säger du om hästens möjligheter i år?
– Han gick många fina lopp i fjol men är ett år äldre och har fått mer rutin nu. Jag hoppas att han kan bära med sig det in i årets Elitlopp. Han fick känna på hetluften i fjol och visade även att två heat inte är några problem.
– Det är ett öppet och väldigt jämnt Elitlopp i år. Det gäller att ha flyt med positioner och att formen sitter där. Men jag har bra feeling och haft känslan hela tiden att han har de kvaliteterna som behövs. Det kan bli små marginaler som avgör men jag tror att han är en av de som krigar om elitloppssegern, säger Fredrik B Larsson.

Hästen har tävlat barfota runt om en gång i karriären, vilket var i fjolårets elitloppsfinal. Hur gör du i år med balans och utrustning?
– Det blir skor runt om i försöket och barfota runt om i en eventuell final. Han har inte tillräckligt starka fötter för att jag ska våga chansa och köra barfota i både försök och final.
– Hästen har gått ett antal jobb med jänkarvagn och det är inte omöjligt att vi kör med bike i en eventuell final.

Michael Carlsson, Kanal 75


Enligt statistik från Svenska Ridsportförbundet har Sverige en miljon hästälskare. Många av dessa kan på grund av coronapandemi..


Enligt statistik från Svenska Ridsportförbundet har Sverige en miljon hästälskare. Många av dessa kan på grund av coronapandemin inte följa sina älskade hästar i den utsträckning de vill.
Därför lanserar ATG, i samarbete med Skråmsta Stuteri, programmet ”Hästhagen”, där tittare kan följa en grupp föl och deras mammor under deras första veckor i livet.
”Hästhagen” är ett direktsänt program i ”slow-tv-format”, oklippt och oredigerat från hästarnas egen naturliga miljö. Programmet visas under 19 dagar, från onsdag 29 april till söndag 17 maj och sändningstider är 07.30-16.00.
”Hästhagen” kan ses på ATG Youtube och på www.atg.se/hasthagen. Varje dag startar en ny direktsändning och det finns även möjlighet att se de gamla sändningarna i efterhand.
Carina Satrell Dahling äger gården där fölen finns.
- På morgonen är hästarna som piggast eftersom de stått stilla under natten. Så när sändningen startar 07.30 är det full fart, ja det påminner det lite om kosläppen. Efter det går det i perioder – de sover mycket, tar en rush, luktar lite, tittar lite, säger Carina Satrell Dahling.

Malin är ett föl
”Hästhagen” utspelas på Skråmsta Stuteri utanför Stockholm, där många av Sveriges allra bästa travhästar är uppfödda.
Den här gången heter huvudpersonerna, alltså de nyfödda fölen, bland andra Gunnar, Holger, Malin och April-April.
- Fölen är nyfikna. Härom dagen var det ett föl som stannade upp och tittade på en sten, för att i nästa stund bli jätterädd för den och springa därifrån. Man kan få se allt möjligt här i hagarna, men fölen är framförallt väldigt söta att titta på, säger Carina Satrell Dahling.
Tittarna får följa fölen och deras mammor genom fyra kameror placerade i Färskhagen, Rasthagen och Bebishagen. I Rasthagen och Färskhagen går fölen ensamma med mamman för få en bra relation till stoet, och lära sig vardagliga saker som att äta i en ostörd miljö. Därefter flyttar de ut till fölkompisarna i Bebishagen för lite lek och bus.
- Vi gör initiativet tillsammans med Skråmsta Gård för att ge svenskarna en möjlighet att tänka på annat i karantän. Genom åren har ATG stöttat en rad olika hästprojekt då vi vet att hästar har en bevisad positiv effekt på människor. Med “Hästhagen” hoppas vi ta den ut i stugorna, säger Martina Olsson, PR manager, ATG.

Om Hästhagen
Var: På atg.se/hasthagen och på ATG:s YouTube, här startas dagligen en ny sändning. Här går det även att se tidigare avsnitt
När: Onsdag 29 april - söndag 17 maj, klockan 07.30-16.00

Om fölen
Malin

Främsta egenskap: Busig tjej, framåt
Mamma: Marit Udsen
Pappa: Orlando Vici
Håller till i: Bebishagen

Wilhelm
Främsta egenskap: Fin fölunge som är lite försiktig
Mamma: Royalty Forever
Pappa: Southwind Frank
Håller till i: Bebishagen

Holger
Främsta egenskap: Bastant och cool och matglad
Mamma: Classact Volo
Pappa: Father Patrick
Håller till i: Bebishagen

Gunnar
Främsta egenskap: Tuff och nyfiken
Mamma: Staro Karate Kate
Pappa: S.J.’s Caviar
Håller till i: Bebishagen

April - April
Främsta egenskap: Försiktig har en ovan mamma
Mamma: Desdemona Boko
Pappa: Villiam
Håller till i: Färskhagen/Rasthagen

Ola

Främsta egenskap: Yngst i gänget, försiktig
Mamma: Mighty Trick
Pappa: Trixton
Håller till i: Färskhagen

Uffe
Främsta egenskap: Stor och kaxig har en bestämd tuff mamma
Mamma: Askens Valencia
Pappa: Villiam
Håller till i: Bebishagen

Pressrelease ATG


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen. Runt fyra-fem hästar &ar..


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen.
Runt fyra-fem hästar åt gången brukar Anna hålla sig med i stallet. För dagen tränar hon fem och tre är anmälda till söndagens tävlingar på Umåker.
Efter ett helt liv med hästarna fick hon vara med om karriärens höjdpunkt i Skellefteå V75 i fjol höstas då Eder Bob vann bronsdivisionen efter en offensiv styrning av Magnus A Djuse.
- Det var min första V75-seger som tränare. Jätteskoj med tanke på hur svårt det är i V75. Han var jätteduktig den gången och är överhuvudtaget en hedershäst som alltid gör bra lopp och egentligen var bra i V75 hela året i fjol, säger Anna Näslund.
V75-vinnaren Eder Bob får dock stå tillbaka när Anna uttalar sig den här gången.
Lexington Tooma är ny i stallet. En femårig valack som kom fix och färdig i fin författning från Skellefteåamatören Carl-Evert Johansson i december med 600 000 kronor på kontot.
Nyförvärvet startar i den sjätte Grand Slam 75-avdelningen på söndag.
- Jag var jättenöjd med honom i första starten för oss i Boden för någon vecka sedan. Han var tvåa då och hade spår 15 bakom bilen i en spårtrappa och gjorde ett riktigt bra lopp. Tooma fick gå på varvet från mål och kom ner runt sista sväng. Då hade ledarhästen redan ryckt undan och det var inte så mycket att göra åt, han var jättebra som tvåa, berömmer hon.

Öppnar i ett huj
Lexington Tooma är en känd ”öppnare” som det heter. Hästen är startsnabb och från ett innerspår bakom bilen torde taktiken vara given.
- Eftersom han är så färsk i mitt stall överlåter jag till tipparna att försöka räkna ut var han hamnar. Jag är inte en sådan person som kan sätta in honom mot de andra. Men jag vet ju att han är jättestartsnabb och det blir ju en bra position oavsett från det där läget. Ja, med tanke på läget tycker jag att han ska vara vår bästa chans, säger Anna Näslund.
Lexington Tooma gick barfota runt om i den senaste starten. Anna som hyr ett stall inne på banan i Umeå har koll på ovalen och hur det arbetas med den.
- De har jobbat mycket med banan och vädret ska inte vara några konstigheter i helgen. Så jag tror att det blir jättebra bana till på söndag. Tooma kommer att få gå barfota runt om igen. Det kändes direkt när han kom att det var en barfotahäst och att han är mycket gynnad av att tävla utan skor. Med skor är det som att han springer med gummistövlar! säger hon och skrattar.
Eder Bob (GS75-4) gjorde bara ytterligare en start efter V75-segern i oktober. I förra veckan årsdebuterade han med en tredjeplats i Östersund.
- Rikard (Skoglund) sa att han gick med full fart över mål och jag var jättenöjd med årsdebuten. Att han ställdes av tidigt i fjol har att göra med att han trivs bäst när det är mjuka banor och kan springa utan skor.
Digital Ink, Mr Golden Quick och Höwings Star är de tre mest namnkunniga motståndarna på söndag. Vad säger du om chansen?
- Det är ett jämnt snabblopp. Berghs häst (Digital Ink) sticker ut förstås men "Boben" är lika bra som övriga. Han behövde tempo i kroppen efter vintern och det är klart att han bör ha gått framåt till det här loppet av årsdebuten i Östersund. 
I samma lopp har du italienfödde Te Quiero Grif till start. Åttaåringen har inte startat sedan i juli. Sommaren 2018 vann hästen faktiskt bronsdivisionen i Halmstad,  då i Veijo Heiskanens träning. Chansen?
- Det blir ett snällt upplägg den här gången eftersom han varit borta så länge. Jag ligger lågt även om hästen känns jättefin. Blir det tokkörning är han inte chanslös kanske. Han blandade prestationerna i fjol och vi hittade en lös benbit som opererades bort. Det här är en häst vi äger tillsammans med Kari Lähdekorpi. Te Quiero Grif är väl förberedd men behöver helt klart mera tempo i sig.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Färjestad är värd för Grand Slam 75 och en klar favorit dyker upp redan i inledningen av miljonspelet. Det är Maze Runner som imponeran..


Färjestad är värd för Grand Slam 75 och en klar favorit dyker upp redan i inledningen av miljonspelet. Det är Maze Runner som imponerande när han vann senast, trots en stenhård öppning. Han tog ledningen och tvingades till 1.08,5 första 500 metrarna och 1.10 första varvet. Men trots det mördande tempot höll han undan till en lätt seger och imponerande stort.
– Maze Runner (GS75-1) var riktigt fin senast och vi var såklart jättenöjda med honom. Det var ett skönt besked eftersom han var sjuk näst senast och hade dåliga blodvärden då. Hästen hade vintertränat jättebra inför årsdebuten och spurtade in som tvåa på Solvalla med full fart över mål. Sedan kom det ett bakslag och vi fick ladda om. Han hade bara gått två jobb inför starten senast, säger Maria Törnqvist.

”Känns lite bättre än tidigare”
Hon har haft Maze Runner i träning i ett år och hästen har visat prov på hög kapacitet tidigare också. I slutet av augusti i fjol vann han på 1.10,9 över kort distans i Halmstad så han har onekligen visat hög kapacitet flera gånger.
– Han var nästan ännu bättre på Jägersro när han var tvåa på 1.10,5 och var en nos efter Betting Gangster i mål. Det här är ju en jättefin häst som är snabb i benen. Han är stark i grunden och lättränad men har behövt lite tid på sig eftersom han tjänade snabba pengar i början av karriären (vann det stora tvååringsloppet Svampen med en halv miljon i förstapris.
– Det känns som att han har tagit förra loppet jättebra. Han känns mjuk och smidig och faktiskt lite bättre än tidigare.

”Likvärdig uppgift som senast – bra chans”
Maze Runner har en fin uppgift i GS75-1 från spår fyra bakom startbilen över 1640 meter. Hästen har tagit samtliga sina fem segrar i karriären över kort distans. Ville Karhulahti sitter som vanligt i sulkyn och tränare Törnqvist är optimist och tror på seger igen.
– På papperet ser uppgiften likvärdig ut som senast och är hästen lika bra så räcker det långt. Jag förstår att han blir favorit och jag är förstås optimist. Hästen är startsnabb och läget är perfekt och han borde ha en bra chans. Vi gör inga ändringar i balans och utrustning utan han går precis som senast. Barfota runt om, hybridvagn och openeye-huvudlag, säger Maria Törnqvist.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Tredjeplatsen i Elitloppet var det definitiva genombrottet i världseliten.När Makethemark gör årsdebut på Solvalla gör han det s..


Tredjeplatsen i Elitloppet var det definitiva genombrottet i världseliten.
När Makethemark gör årsdebut på Solvalla gör han det som en av landets största travstjärnor.
För tränaren Petri Salmela blir det ett första kvitto på att sex månaders vinterträning gett önskat effekt.
- Vi la upp en plan i november. Vädret har gjort att vi inte kunnat följa den exakt, men på det stora hela har det fungerat. Jämför man med i fjol så har hästen fått en extra månad och är mer styrketränad, berättar Salmela som brukar preparera sin stjärna med ett jobb i tävlingstempo innan dylika återkomster.
- För en och en halv vecka sedan åkte vi in till Solvalla för att köra ett banjobb. Han fick gå tillsammans med Lady Zappa, som fick 20-30 meters försprång. Redan när jag satte sulkyn på honom märktes att han visste vad som gällde och när vi kom upp på utsidan på andra varvet gick det inte att köra långsammare än 1.12-fart, han bara bestämde sig för att springa förbi. Sammantaget körde vi runt 1.17/2 000 meter och intrycket var det jag önskade, han känns likvärdig med vad han gjorde inför årsdebuten i fjol.

”Kommer att tävla på samma nivå”
Fjolårets årsdebut skedde i Rommeheatet 4 april där Makethemark bjöds en invändig smygare och spurtade till seger på snygga 1.11,4/2 140 meter autostart.
Närmast slagna var Sorbet och Milligan’s School, hästar som sedermera gjorde Makethemark sällskap i Elitloppet.
- Hästen var bra då, men inte i full form och det kommer han inte att vara på onsdag heller. Vi sparar också på barfotakörningen. Tanken är att han ska starta på Romme 12 april och sedan vara på topp till finalen i Paralympiatravet två veckor senare.
Är det läge att köra i ledningen på onsdag?
- Det är svårt att säga. Givetvis är det en fördel för oss att Perfect Spirit drog bakspår, men löpningsscenariot vet man aldrig på förhand. När han gick i ledningen i Bollnäs i höstas så hade han börjat tappa formen så jag tar inte så hårt på att han förlorade den gången, men kommer som vanligt att överlämna det taktiska åt Ulf (Ohlsson).
Hur ser du på vinstchansen?
- Det är svårt att svara på. Det viktigaste för oss är att hästen får ett lopp i kroppen och fungerar som han ska, samtidigt tror och hoppas jag att han kommer att tävla på samma nivå som i årsdebuten i fjol. Men jag har ju ingen aning om hur väl förberedd Perfect Spirit är till exempel. Det ska i alla fall bli roligt och väldigt spänt att få se honom tävla, det är något man gått och längtat efter hela vintern, säger Petri Salmela.

”Otroligt fin häst”
Det här berättar Petri Salmela om sina övriga hästar inom V86®:
- 6 Lady Zappa (V86 avdelning 2) är en typisk barfotahäst som måste vänta till sommarbanorna. Hon gick jobbet ihop med Makethemark och var fin då, men har inga idealförutsättningar då hon fungerar bäst över kortare distanser. Formmässigt tror jag inte att hon är sämre än då hon vann årsdebuten i fjol, men med tanke på distansen vill jag ändå ligga lågt den här gången.
- 6 My Sweden (V86 avdelning 4) är en otroligt fin häst som gick i mål med gott om krafter sparade senast. Med fritt i tid tror jag att han hade gett Strong Heartbeat en rejäl match. Det här är i första hand ett led i matchningen mot rikstotofinalerna, det är då han ska vara helt på topp, men jag tror nog att formen från förra starten är intakt. Hästen trivs i ledningen, däremot hoppas jag att kusken kan undvika dödens om han skulle få svar. Som jag kan bedöma det på förhand är det en lika bra chans som Makethemark.
- 6 Cupido Sisu (V86 avdelning 6) genomgick en lättare halsoperation inför förra starten och det verkar ha gett önskad effekt, han gick i mål med full fart över mål och propparna kvar. Formen är på gång och han springer säkert en 1.12-tid här, men räcker förstås inte mot de bästa inklusive Makethemark. Däremot tycker jag att man ska passa honom framöver, hästen är klart uppåt för dagen.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 1609/10 0 g 687
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 2640/3 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 2140/2 0 17.6 98
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 2160/10 4 16.4 279
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 2100/2 6 15.1 641
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 2140/6 3 15.3 1170
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 2140/1 3 15.5 196
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2140/10 D 0 18.7 589
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2140/4 D 4 17.7 237
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Andrzej Karasiewicz 2100/10 D 3 20.7 401
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Andrzej Karasiewicz 2640/5 D 5 17.1 419
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 5 16.5 1164
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Andrzej Karasiewicz 1640/2 C 0 16.2g 432
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Andrzej Karasiewicz 2140/11 D 0 17.5 659
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 0 17.8 239
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2660/4 C str
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-4 Tom Fromell 2140/10 D 0 14.9 136
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Andrzej Karasiewicz 2640/6 C 4 17.0 112
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Andrzej Karasiewicz 2080/10 D 2 14.2 338
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Andrzej Karasiewicz 2080/8 C 5 16.3 36
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Andrzej Karasiewicz 2140/2 D 8 14.9 429
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 2160/10 C 6 16.3 442
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Peter Ådefors 1640/11 D str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-4 Andrzej Karasiewicz 2640/13 D 8 16.1 601
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Andrzej Karasiewicz 2480/7 C 1 16.3 126
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Andrzej Karasiewicz 1640/6 D 6 13.9 859
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Andrzej Karasiewicz 1640/9 D 0 15.2 594
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Tom Fromell 2140/2 C 4 16.9 369
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 1640/2 D str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Andrzej Karasiewicz 2140/9 D 7 15.9 496
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Peter Ådefors 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Peter Ådefors 2660/9 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Andrzej Karasiewicz 2160/13 C 6 17.0 463
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-4 Andrzej Karasiewicz 2640/3 D 0 16.9 1097
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Andrzej Karasiewicz 2180/11 C str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2140/11 D 0 g 795
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Andrzej Karasiewicz 2680/13 B str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-11 Thomas Dalborg 2160/7 B 4 16.0 84
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Andrzej Karasiewicz 2180/13 A 8 18.0 201
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Andrzej Karasiewicz 2140/3 D 0 15.0 1019
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 Andrzej Karasiewicz 2180/11 A str
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Andrzej Karasiewicz 2080/9 C 6 16.4 229
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Andrzej Karasiewicz 2140/12 C 0 15.7 435
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Andrzej Karasiewicz 2140/9 D str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Andrzej Karasiewicz 1609/6 B 0 14.6 65
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Andrzej Karasiewicz 1609/7 C 1 13.5 436
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Peter Ådefors 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Peter Ådefors 2180/10 C 3 17.0 134
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Andrzej Karasiewicz 2140/6 C 0 16.2 319
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Andrzej Karasiewicz 2160/12 B 4 17.3 253
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Andrzej Karasiewicz 2660/2 C 0 17.5 671
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-9 Andrzej Karasiewicz 1640/7 C 0 15.2 618
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Andrzej Karasiewicz 2160/6 A 8 19.0 115
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Jorma Kontio 2100/10 C 0 17.5 279ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se