Fuel Burn travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Fuel Burn travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Fuel Burn har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Fuel Burn har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Fuel Burn


På söndag smäller det på Axevalla när landets bästa och starkaste fyraåriga sto ska koras. Det har blivit dags för en..


På söndag smäller det på Axevalla när landets bästa och starkaste fyraåriga sto ska koras. Det har blivit dags för en av de stora klassikerna i Svensk Travsport, Stochampionatet, med 1,2 miljoner kronor i första pris (dubbla prispengar för de hästar som är premiechansade). Favorit på förhand är Diana Zet, kullens drottning som har vunnit både Svenskt TravOaks och Drottning Silvias Pokal. Hon vann sitt försök enkelt utan att behöva förta sig. Men det gjorde också Ganga Bae, tuffingen som tränas av Stefan Melander och som har gjort många imponerande lopp, bland annat när hon vann Breeders Crown i fjol. Hästen har vunnit nio lopp på 16 starter och sprungit in 2,7 miljoner kronor. Ganga Bae var smått överlägsen i sitt uttagningslopp för Jorma Kontio.
– Ganga Bae (V75-7) har ju varit jättefin och känns ännu bättre nu än tidigare. Hon satt fast med rubbet i Oaks och sedan vann hon Breeders Crown förra året. Drottningens Pokal kom lite tidigt och det var nåt strul med henne den dagen. Nu är hon i alla fall klart vassare igen och det visade hon ju i fredags. Jag är jättenöjd med hästen, säger Stefan Melander.

Stor show i fredags – ”En fantastiskt kväll”
Solvalla-tränaren hade stor show när uttagningsloppen kördes till Stochampionatet i fredags. Han fick med hela fem egentränade hästar till finalen, vilket ingen tränare har lyckats med tidigare. Så i det sammanhanget är han unik och Tarzan hade ytterligare en finalist på gaffeln men som fick se sig passerad och utslagen kort före mål.
– Det var en fantastiskt kväll, helt otroligt. Hästarna hade dåliga startspår och det såg svårt ut på förhand. Men kuskarna körde bra och hästskötarna har gjort ett väldigt bra jobb. Mina hästar har också suttit fast i rätt så många starter innan och nu var de i full form.
– Det var lite roligt med Digital Literacy. Henne slängde jag med bara någon minut innan anmälningstiden gick ut. Hon vann ett P22-lopp i Eskilstuna för en dryg månad sedan. Nu är hon i final i Stochampionatet. Där ser man hur det kan bli, hästar utvecklas fort ibland, säger Tarzan.

”Rikard säger att han ska vinna”
Digital Literacy spurtade in till en andraplats i sitt försök och tvåa i de andra uttagningsloppen blev även Tarzan-tränade Fuel Burn och Sideslip. Sedan blev det ytterligare en seger genom Residual Thrust och Erik Adielsson.
– Sideslip avslutade kolossalt fort och Erik var jättenöjd med Residual Trust som vann lätt. Fuel Burn var också grym i spåren och Rikard Skoglund säger att han ska vinna med Digital Literacy. Vi får se, det ser spännande ut i alla fall, säger Melander.

”Då kan de andra skrälla”
Stefan Melander har vunnit massor av stora lopp genom åren, men han saknar en fullträff i Stochampionatet. Nu har han alltså chansen med fem hästar i finalen. Jorma Kontio kör återigen Ganga Bae som tillhör en av favoriterna. Erik Adielsson kör Residual Thrust precis som senast liksom Rikard N Skoglund kör Digital Literacy igen. Sedan tar Emilia Leo hand om tömmarna bakom Fuel Burn och Per Lennartsson hoppar upp bakom Sideslip.
– Vi har tränat ganska bra ston genom åren, Yatzy Brodda var ju en kanonmärr som vi hade. Hon är för övrigt mormor till Digital Literacy. Men jag kan inte svara på varför vi aldrig har vunnit Stochampionatet, säger Tarzan.
– Det är svårt att spekulera i hur loppet blir kört. Ganga Bae är vår bästa och hon ska normalt ses med bra chans, tillsammans med Diana Zet. Fast Daniels häst har väl bättre meriter. Men om de två skulle komma bort är loppet öppet och då kan någon av våra andra hästar skrälla. Bakom de två favoriterna är det ett öppet lopp och det brukar ju kunna skrälla i Stochampionatet ibland.

”Det ringde någon och vill köpa alla fyra”
– Alla våra hästar verkar i alla fall pigga och fina efter försöken. Att det nu dessutom bara är en vecka mellan starterna brukar också vara en fördel för våra hästar. Alla fyra har för övrigt Scarlet Knight i sig i stamtavlan. Det är skönt att ha lite styrka i hästarna.
– Det känns som sagt som att de har suttit fast hela året, framförallt Sideslip har suttit fast jättemånga gånger. Hon kan vara en skräll för Per Lennartsson.
– Det ringde föresten en kille i går (tisdag) och ville köpa alla mina fyra hästar i ett paket. Han sa att han alltid hade drömt om att få äga en häst i Stochampionatet. Han visste dessutom om att alla mina hästar är till salu.
Vem var det?
– Jag vet faktiskt inte. Jag var ute och körde när han ringde och uppfattade inte namnet. Han sa att han skulle höra av sig igen. Vi får se om han gör det. Jag börjar undra vart han tog vägen, säger Stefan Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredags väntar ett smörgårdsbord för alla travälskare på Åbytravet som bjuder uttagningslopp till Konung Gustaf V..


På fredags väntar ett smörgårdsbord för alla travälskare på Åbytravet som bjuder uttagningslopp till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal för den fyraåriga eliten.
31 hästar är anmälda i hingstklassen och det innebär tre uttagningslopp där de fyra främsta går vidare till finalen på Åby 9 maj med en miljon kronor till vinnaren.
I stoklassen gör 41 hästar upp i fyra uttagningslopp där de tre främsta går till final. Även här är förstapriset en miljon kronor i finalen.
På måndagen lottades uttagningsloppen och Fru Fortuna gav kriterievinnaren Power startspår 10 i sitt försök. En annan av de stora förhandsfavoriterna är Green Manalishi och den tiofaldiga miljonären som slagits med kulltoppen i USA hela sitt liv fick spår 1 i sitt försök.
På stosidan drog oaksvinnaren Diana Zet spår 1. Nitlotten bland tjejerna drog Ganga Bae som får inleda sitt försök från spår 8
Stefan Melander har laddat rejält inför kvalet och vi bad honom kommentera spårlottningen för stjärnorna Green Manalishi och Ganga Bae.
- Vi får väl vad som händer. Åby är en bra bana där alla får chans med alla spår som finns där, säger Solvallatränaren och syftar på banans dubbla open strech på upploppet.
- Ganga kan väl öppna bra från spår 8 och när det gäller Green Manalishi får man väl titta i lopparkivet hur snabb han är från start. Han kom till Sverige förra lördagen och är så klart svårbedömd. Han har gått två träningsheat och känns i alla fall jättefin.

Startlistor
Uttagningslopp 1 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Piteraq – Ville Karhulahti
2) Exodus Brick – Jörgen Westholm
3) Knowledge´em – Marc Elias (Conrad Lugauer)
4) Rackham – Christoffer Eriksson
5) Taxi Out – Rikard N Skoglund (Stefan Melander)
6) Criterion – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
7) Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
8) Click Bait – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
9) Admiral As – Ulf Ohlsson (Reijo Liljendahl)
10) Power – Robert Bergh
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 2 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Redneck Woodland – Lutfi Kolgjini (Adrian Kolgjini)
2) Gaylord Am – Ulf Ohlsson (Kristian Lindberg)
3) Tabasco C.D. – Joakim Granlund (Stefan Granlund)
4) Don Fanucci Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
5) Osterc – Björn Goop (Helena Burman)
6) Ultion Face – Adrian Kolgjini
7) Rally Hans – Rikard N Skoglund (Stefan Melander)
8) Surf´n Turf – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
9) Global Adventure – Erik Adielsson (Svante Båth)
10) Take The A.Train – Christoffer Eriksson
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 3 Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
1) Green Manalishi – Björn Goop (Stefan Melander)
2) Upset Face – Adrian Kolgjini
3) Brake Cooling – Jorma Kotio (Stefan Melander)
4) Karat Band – Åke Lindblom
5) Aetos Kronos – Örjan Kihlström (Jerry Riordan)
6) Expensive – Fredrik Linder
7) Will I Am – Leif Witasp
8) Usain Töll – Kim Eriksson (Admir Zukanovic)
9) Kinky Boots – Carl Johan Jepson (Jimmy Nilsson)
10) Gulfstream Am – Conrad Lugauer
11) Gerry – Ulf Ohlsson (Reijo Liljendahl)
Förstapris: 125 000 kronor

Startlistor
Uttagningslopp 1 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Diana Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Sideslip – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
3) Mellby Harissa – Robert Bergh
4) Golden Girl D.T. – Stefan Persson (Håkan K Persson)
5) Dontlooseallmoney – Jim Oscarsson
6) Mad Princess – Peter Untersteiner
7) Scarlet Hello – Jörgen Westholm
8) Schweppes – Erik Adielsson (Ola Samuelsson)
9) Visual Condition – Jorma Kontio (Stefan Melander)
10) Digital Pro – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 2 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Alpha K. – Christoffer Eriksson (Jerry Riordan)
2) Global Amazone – Jörgen Westholm
3) Grande Diva Sisu – Per Nordström
4) Golden Tricks – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
5) Amelie Grif – Björn Goop
6) Residual Thrust – Erik Adielsson (Stefan Melander)
7) Gobi Princess – André Eklundh
8) Digital Download – Torbjörn Jansson (Stefan Melander)
9) Iceland Radio – Carl Johan Jepson (Stefan Melander)
10) Briljant Sensation – Peter Untersteiner
11) Waiting Hill Hall – Thomas Uhrberg
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 3 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Mahma Lane – Peter Untersteiner
2) American Hill – Marc Elias (Conrad Lugauer)
3) Award Kronos – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Unique Q.C. – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
5) No Limit Queen – Björn Goop
6) Dior Ima – Rikard N Skoglund (Mattias Djuse)
7) Body Contact – Erik Adielsson (Stefan Melander)
8) Ganga Bae – Jorma Kontio (Stefan Melander)
9) Tonique – Åke Lindblom
10) Karibean Dreams – Karl Stolt
Förstapris: 125 000 kronor

Uttagningslopp 4 Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1) Sashay My Way – Adrian Kolgjini
2) Alaska Kronos – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
3) Global Allegiance – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
4) Boxer Shrimp – Robert Bergh
5) M.B.S.Pretty Girl – Johan Untersteiner
6) Ies Elisabet – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
7) Aroseforyou – Jim Oscarsson
8) Global Anarchy – Joakim Lövgren
9) Cutaway – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
10) Fuel Burn – Björn Goop (Stefan Melander)
Förstapris: 125 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Impo..


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.
701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Imponerande 9,1 miljoner inkört.
2020 då? Nej, det har börjat halvsegt om man får tro Leo själv. På onsdagen ramlade det emellertid in tre segrar och nu är hon uppe i elva förstaplatser.
Med Stefan Melanders fyraåriga sto Fuel Burn blev det ett vilsamt lopp i tredjeparet invändigt. En position som blev rygg ledaren genom den sista kurvan då hästen framför plockades ut ett spår och helt fritt då Teton Sweet Lindy galopperade utvändigt ledaren i den sista kurvan.
Emilia Leo hann precis fram med Fuel Burn och segern kom på målfoto före ledande Bling Bling.
- Det var en fin häst. Jag skulle köra lite på chans och hade tur där i sista sväng att det löste sig med en mycket perfekt resa, kommenterade Emila Leo segern med överraskningen.
Det var tredje gången Stefan Melander anlitade 27-åringen.
- Det är andra gången jag kör åt Stefan, och så har jag ridit en gång. Det här var andra segern.
I loppet före på Solvalla segrade Emilia Leo med Gävle-amatören Jessica Simpssons Naughty Boy.
Erik Adielsson tog ledningen i loppet från innerspåret med Reijo Liljendahl-tränade Ti Amo Face. Det handlade om ett stayerlopp över 3140 meter och Adielsson åkte dit två meter före mål. Emila Leo fick upp farten rejält med Naughty Boy över upploppet och tog segern på målfoto.
Här blev storfavoriten Very Charming struken en timme före start.

Nära Leo igen…
Emilia Leo (ständigt denna Leo) var på väg mot seger även i stoloppet (V86-6) med flyfotade Viola Grif. Italienskan som galopperade i ett V75-lopp i den senaste starten rullade nu över i galopp 300 meter från mål när Leo jagade undan i den sista kurvan.
Mattias Djuse tackade för bjudningen och tog hem loppet med Sovalla-amatören Stefan Olssons Bear Victory. Prestationen stod dock Viola Grif för. Sofia Aronssons italienska spurtade vasst när hon ställde sig i trav igen och var bara en halv längd ifrån i mål…
Jorma Kontio vann V86-8 på Solvalla med finske Jani Oinonens Boulder Luke efter en offensiv till ledningen förbi loppets favorit när bilen lämnade. Omgångens jättefavorit Payet D.E. (72 procent) positiv tvåa efter ett utvändigt lopp.

Crebas nöjd med holländskan
Solvalla och Jägersro delade på onsdagens omgång av V86 och och utdelningen sköt i höjden efter en del småskrällar under kvällen.
I Malmö blev det stort favoritfall i den tredje V86-avdelningen där storfavoriten Zaira del Ronco galopperade i ledningen i den första kurvan.
Nu blev det i stället Hans Crebas som tog hem loppet med Inez Alki som visat högform i några starter på slutet.
Loppet kördes i ett ganska friskt tempo och Crebas väntade in i det längsta med speeden på Inez Alki i fjärdeparet utvändigt och var ett tag ute i femtespår genom den sista kurvan. - Det blev väldigt bra för min del från bakspåret med 1.13 första varvet. Hästen kom i kanonförfattning från Hugo Langeweg Jr och har på sex starter för oss sprungit in över 200 000 kronor så det är vi jättenöjda över, sade numera Axevalla-tränaren Hans Crebas.
Även Jägersro hade ett trekilometerslopp på programmet. Jörgen Sjunnesson stod med dubbla tillägg och väntade in i det längsta med att sätta in stöten tillsammans med Panamera. Trots en dryg sista sväng avgjorde Ola Karlssons sexårige valack lekande lätt. En favorit spelad på 33 procent på V86.

Kung Edward miljonär
Skåneamatören Nicklas Dyrberg fick en miljonär i stallet efter det inledande sprinterloppet. Kung Edward var mycket startsnabb och sluggade sig till ledningen från ett femtespår bakom bilen och höll till mål för Joakim Lövgren.
60 000 kronor var segern värd och Kung Edward har nu tjänat 1 036 900 kronor på 77 starter hos Nicklas Dyrberg.
Taiga Woodland är ett riktigt kraftpaket som kunde vinna ett sprinterlopp enkelt för Christian Fiore efter att ha fått överta ledningen efter 500 meter.
1.08,9 första 500 blev 1.14,0 på varvet och den sjuårige valacken kunde hålla favoriten Vichy Grif en bit bakom sig. Segertiden 1.12,7 över 1640 meter auto.
Åtta rätt på V86 delade ut 427 688 kronor. Sju rätt gav 3 141 kronor och sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Björn Goop 2140/10 C 3 15.0 86
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/5 C 4 15.6 93
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Magnus A Djuse 2140/10 D 0 17.2 111
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-6 Carl Johan Jepson 2140/6 D 5 15.6 153
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/12 D 0 15.3g 1000
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-6 Per Lennartsson 2140/4 D 0 17.3 839
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-7 Björn Goop 1640/5 B 0 g 40
2019-07-26 2019-07-26 Romme-5 Ulf Eriksson 2140/4 A 7 15.2 63
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-5 Björn Goop 2140/10 B 7 15.2 68
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-3 Björn Goop 2140/1 B 0 16.7 37
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-2 Björn Goop 2140/3 A 1 15.0 37
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-3 Stefan Melander 2140/6 C 5 17.0g 37
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-1 Stefan Melander 2140/2 D 3 17.6 265
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-1 Stefan Melander 2140/2 D str
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-8 Emilia Leo 2160/6 D 0 13.6 244
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Emilia Leo 2140/8 C 4 13.6 262
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-7 Emilia Leo 2140/7 B 5 15.0 46
2020-11-14 2020-11-14 Romme-6 Mika Forss 2160/13 B 3 14.1 271
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-5 Mika Forss 2140/1 B 2 15.0 116
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/9 B 6 14.9 93
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 1640/11 C 0 11.4 273
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/4 D 2 12.4 1239
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-2 Ulf Ohlsson 2140/10 D 0 13.8 449
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-9 Emilia Leo 2140/4 C 0 13.6 477
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-12 Emilia Leo 2640/8 C 0 15.9 562
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-8 Jorma Kontio 2640/11 C 2 15.5 1069
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-4 Magnus A Djuse 1609/9 D 5 11.7 1076
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Julia Smedman 2140/11 B 2 14.0 86
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-2 Magnus A Djuse 2140/5 D 0 13.9 953
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-5 Magnus A Djuse 2140/5 D 5 14.0 489
2020-04-24 2020-04-24 Åby-10 Björn Goop 2140/10 D 6 14.4 308
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-6 Rikard N Skoglund 2140/5 D 6 14.0 246
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-4 Emilia Leo 2140/9 D 0 14.5 742
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-6 Emilia Leo 2140/10 C 6 16.3 79
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-5 Emilia Leo 2140/1 D 3 15.0 70
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-8 Erik Adielsson 2140/5 D 0 17.1 247
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-8 Emilia Leo 2140/6 D 1 15.9 97
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-8 Magnus A Djuse 2140/7 C 5 15.9 378
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-5 Björn Goop 2640/6 C 3 16.2 81
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-8 Kim Eriksson 2140/1 C 0 15.8 277
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-9 Mika Forss 1640/9 D 0 11.8 364
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-7 Örjan Kihlström 1640/5 C 4 13.5 86
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2640/1 C 2 14.1 225
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-10 Emilia Leo 2640/11 C 0 15.8 248
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-7 Per Lennartsson 1640/4 D 0 13.0 129
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-3 Örjan Kihlström 2140/4 B 1 15.2 22
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-2 Emilia Leo 2140/11 A 0 15.2 76
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-7 Emilia Leo 2140/1 B 2 15.7 116
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Julia Smedman 1640/2 A 8 13.7 76
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-10 Emilia Leo 2140/12 B 3 16.4 127ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se