From the Mine travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med From the Mine travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen From the Mine har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-10 Mats E Djuse 2140/3 B

Nyheter för travhäst From the Mine


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Amatörtränade From The Mine är en knatte till häst som på kort tid sprungit upp i gulddivisionen i V75.Vid segrarna i bronsdivisionen ..


Amatörtränade From The Mine är en knatte till häst som på kort tid sprungit upp i gulddivisionen i V75.
Vid segrarna i bronsdivisionen under fjolåret och en final i silver har unge kusken Magnus A Djuse varit följeslagare.
I Gävle Stora Pris nyligen blev det seger efter ledningen hela vägen - duons första triumf tillsammans i gulddivisionen.
Hädanefter blir det dock en annan kusk på hästen från Umåker. Åtminstone i de två återstående två loppen som planerats in 2020.
Amatörtränaren Catarina Norqvist väljer att sätta upp Magnus Djuses två år äldre bror Mats Djuse i ett V86-lopp på Bergsåker på onsdag i nästa vecka.
- Eftersom jag vill ha samma kusk på Bergsåker och i guldfinalen på Solvalla i slutet av november får det bli så här. Magnus väljer att köra Jerry Riordans Zarenne Fas i finalen. Magnus är en toppkusk som den här gången tvingats välja mellan två hästar och hade nog gärna velat köra båda två. Det här kommer säkert att hända honom många gånger framöver, säger Catarina.

Bröderna i ligan
Från en Djuse till en annan alltså.
Bröderna Djuse ligger jämsides i kuskligan i landet. Magnus är sexa med 164 segrar och nästa 17 miljoner inkört, Mats sjua på 156 segrar och tolv miljoner i inkörda pengar.
Catarina Norqvist vill kunna planera långsiktigt för sin stjärna. Att From The Mine ska ha samma kusk i två raka starter bedömer hon vara det bästa för både häst och kusk.
- Mats är ju en mycket skicklig han också, en intressant ersättare. Jag har e-n häst i Sverige-eliten och alla pusselbitar är viktiga. Mats tackade ja på en gång och vill jättegärna köra. Hur det blir i framtiden vet jag inte. Jag och ägarfamiljen Moliis har i vart fall varit oerhört nöjda med Magnus och året han haft tillsammans med vår häst, säger Catarina Norqvist.

Med i Silverhästen
I V86 på Bergsåker 18 november möter From The Mine bland andra elitloppsdeltagaren Makethemark med Ulf Ohlsson i sulkyn.
Mats Djuse inleder från ett andraspår med den startsnabbe hästen från Umeå. Magnus Djuse kör Östersundstränade Shocking Superman i loppet.
I gulddivisionens final på Solvalla lördagen 28 november - tillika Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst – väntar 300 000 kronor på vinnaren.
- From The Mine känns precis lika fin som inför Gävle. Vår häst är i eliten i Sverige nu och vi siktar högt med honom. Får han bara ha hälsan under vintern så tror jag att han får ett riktigt bra år. Det stora målet 2021 är att vara med i Sweden Cup sista helgen i maj, säger Catarina Norqvist.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hon satte proffsen på plats i dagens sportsliga clou när Gävle arrangerade V75®. Catarinas ögonsten From The Mine har utvecklats markan..


Hon satte proffsen på plats i dagens sportsliga clou när Gävle arrangerade V75®. Catarinas ögonsten From The Mine har utvecklats markant och klättrat hela vägen upp i eliten. Även om han i senaste starten besegrade Disco Volante, så var det här hästens första start i Gulddivisionen på V75. Och han visade ingen pardon från början till slut. Han blixtrade direkt till ledningen och fick snabbt Hachiko de Veluwe på utsidan. Efter en inledning på 1.08,4 första 500 metrarna kunde körande Magnus A Djuse dämpa tempot till 1.12,8 första varvet. Hachiko de Veluwe gick närkamp in på upploppet samtidigt som Milligan’s School och Heavy Sound försökte en bit ut i banan. Men From The Mine vägrade att ge sig och höll undan med en halv längd. Segertiden blev 1.12,2/2140a och tvåa blev en tapper Hachiko de Veluwe. Vid sidan av banan stod en mycket lycklig tränare och ägare Catarina Nordqvist. Hon har tagit sin stjärna hela vägen från noll till eliten.
– Det är helt osannolikt att man får vara med om det här. Jag bara skakar. Det var ju inget snack ifrån start. Vi hade gjort en liten förändring och längde käken för att han skulle vara förbättrad från start. Han har varit riktigt jävla dryg hela dagen och var dum mot hovslagaren och han har bitit mig för första gången i sitt liv. Han har bara lekt förut men nu är det tävling och han älskar ju det här. Hästen är åtta år men beter sig som en treåring, sa Catarina Nordqvist.
– Det här är helt sanslöst alltså. Han har gått upp i guld och räcker. Min plan var att vara med och ta några slantar i höst. Men hästen är under kraftig utveckling och jag har sagt Sweden Cup. Där siktar jag stenhårt på att vara med sista helgen i maj. Det har jag haft i tankarna i två års tid.

Väldig utveckling även för Vagabond Bi
En annan häst som har genomgått en metamorfos i sin utveckling är Vagabond Bi. Han har marscherat rakt igenom klasserna det senaste åren och gjort det fantastiskt bra för sin tränare David Persson. I augusti vann hästen i Bronsdivisionen på Åby och i starten efter tog han hem Walter Lundbergs Memorial på Solvalla. Nu var det dags för Silverdivisionen och Vagabond Bi dundrade till ledningen för Ulf Ohlsson i utgången av första kurvan och anförde sedan en bra bit före övriga fältet loppet igenom. Även om avståndet krympte över upploppet så kom de övriga aldrig hotande nära. Vagabond Bi höll undan till en imponerande seger på tiden 1.11,7/2140a. Hästen delägs av handbollsprofilen Johan Sjöstrand.

Dubbel tränarseger för Bergh
Robert Bergh firade stora framgångar i Paris när Power vann Europaderbyt med två miljoner kronor i förstapris på Vincennes under fredagskvällen. Bergh inledde även V75 på bästa sätt och vann de två första loppen som tränare.
I V75-1 fick Bergh via ATG-Live i Paris se sin egentränade Speedy Tilly ta sin andra raka seger för Bergh. Per Lennartsson körde förtjänstfullt och hittade tredje par utvändigt från spår tolv. Samtidigt var det ett friskt tempo i täten, 1.11 första 500 metrarna med Swagger i ledningen när Gardner Shaw kom farande och tog över och fortsatte i ett bra tempo. När Carl Johan Jepson kastade loss ut på den sista bortre långsidan med Royce Rolls följde Speedy Tilly med. Gardner Shaw var tidigt slagen och lämnade in från ledningen samtidigt som Royce Rolls tog över täten i slutsvängen. Speedy Tilly såg väldigt starkt ut på utsidan och kopplade enkelt greppet in på upploppet och gick ifrån till en övertygande seger.
En lika stark insats svarade Bergh-tränade Mily för i V75-2 när hon rundade konkurrenterna från dubbla tillägg i ett försök till Diamantstoet. Hon fick gå först i tredjespår dryga varvet kvar och hade Millie Millionaire i släptåg. Hon tog över in på upploppet och försvarade sig storstilat när Millie Millionaire utmanade men sträckte ärligt på sig och vann för Nicklas Westerholm. En grym insats på nytt banrekord, 1.12,8/2180.
– Jag är jätteimponerad. En supermärr. Hon var ruskigt bra, berömde Nicklas Westerholm.

Global Agreement överlägsen på 1.11,8
Global Agreement snuvade favoriten Nairajah på ledningen i V75-3 och då var mycket vunnet. Han drog sedan undan till en överlägsen seger för sin tränare Peter Untersteiner. Detta på topptiden 1.11,8/2140a.
S.T.C.C.Faksen vann enkelt kallblodsloppet för Ulf Ohlsson efter att favoriten Spikfaks galopperat halvvarvet kvar.
Örjan Kihlström serverade Born Unicorn en perfekt resa i andra par utvändigt i stayerloppet i V75-6. Han gled fram utvändigt om ledande Global Winner i sista kurvan och kopplade greppet in på upploppet. Han fick sedan ge allt för att hålla undan på målfoto före en vasst avslutande Indra’s Secret. Det här var andra segern på lika många starter för nya tränaren Daniel Redén.
Sju rätt på V75 gav 8 575 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppe..


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppet gjorde Disco Volante comeback efter ett tre månader långt uppehåll. Elitloppshästen dundrade till ledningen och inledde de första femhundra metrarna efter 1.08. Han fortsatte i ett friskt tempo för Ulf Ohlsson och varvade på 1.10,5. Samtidigt hade From The Mine hamnat som första häst i andraspår men trots den tuffa löpningen utan draghjälp gav han sig aldrig. Disco Volante såg ut att gå mot segern in på upploppet men när han slog av något på takten den sista biten, så höll From The Mine farten strålande. Kort före mål slog han sig förbi och satte huvudet först. Segertiden blev 1.10,3/1640a och förstapriset var 75 000 kronor.
From The Mine var streckad på fem procent av insatsfördelningen på V64. Han var en av flera skrällar som bidrog till att ingen hittade alla sex vinnarna. Den största av dem alla var Optandsfröken i kallblodsloppet som var en rejäl stjärnsmäll till 63 gånger pengarna för sin tränare Michael von Essen. Hästen var streckad på 0,54 procent av insatsfördelningen. Omgången inleddes även skrällbetonat genom lågprocentarna Love No Pain och Blixen. När sedan S.T.C.C.Faksen avgjorde till seger i V64-6, stod det klart att det inte fanns någon vinnare med sex rätt. Alla system var för övrigt bortsopade redan efter den femte avdelningen. Det innebär att det är jackpot på V64 under fredagens tävlingar som avgörs i Kalmar. Därmed blev Dagens Dubbel bröderna Djuses dubbel, då det var Mats E Djuse som styrde in S.T.C.C.Faksen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Om vi backar bandet till söndag så körde du Svenskt Travderby för första gången då du blev trea med Aetos Kronos efter en ..


Om vi backar bandet till söndag så körde du Svenskt Travderby för första gången då du blev trea med Aetos Kronos efter en sisusladdad spurt. Vad säger du om insatsen?
– Tyvärr hade vi ingen tur kort efter start då bakspårshästarna valde att köra i andraspår och täppte till luckorna. Jag fick backa mig sist, men han gick ett strålande slutvarv i tredjespår och visade att han är en riktig topphäst.
Över till V75-tävlingarna på Hagmyren. Du inleder med 2 Naheed (V75-1) som du tagit två raka med i Oscar Berglunds regi, Hur bra är han för klass-1?
– Han är riktigt bra, som jag upplever det. Visserligen stöter han på tuffare motstånd den här gången, men han vann åkandes senast och jag hittar inga orosmoln på himlen. Det ser ut som en bra segerchans.
Nästa uppsittning är 1 B.W.T.Devil (V75-2) från innerspår i voltstart i Diamanstoet åt Mika Haapakangas. Hur ser du på hennes förutsättningar?
– Hon fick ett bra läge då hon är ganska kvick ut och skulle jag få spets kommer jag att köra i den positionen. Hon stöter på en del duktiga konkurrenter som står med tillägg, men hon bör vara en av de som räknas.
I klass 2-försöket fick 1 Ingesson (V75-3), som tränas av storebror Mattias, innerspår bakom bilen. Nöjd med läget?
– Nej, det är jag inte då han tyvärr är långsam ut från start och riskerar att hamna illa till. Löser det sig under vägen och vi hittar ut kan han dock tjäna fina pengar, då han håller god kapacitet för klassen.

"Henne vill jag verkligen varna för"
I dubbelcupens final kör du kallblodet 5 Klack Nova (V7-4) som tränas av amatören Joakim Reiser och kommer från seger med dig i vagnen. Kan hon duga igen?
– Inte alls omöjligt, så henne vill jag verkligen varna för. Jag såg att hon var streckad på endast två procent och det är på tok för lite. Hon har absolut toppform och jag har favoriten Spikfaks invändigt om mig och jag tänker inte bjuda på någon lucka, utan vill helst hålla honom bakom mig. Garderar man loppet är Klack Nova given på lappen.
I bronsdivisionen får Magnus åter stifta bekantskap med Oscar Berglunds sexåring 12 Pleasure for Cash (V75-5) som trots ett lopp i konstant tredjespår på Bergsåker slutade fyra.
Dina tankar från det sämsta utgångsläget?
– Att vi behöver massor av tur härifrån. Han kom aldrig ned i spåren senast utan blev hängande runt om och gjorde en toppinsats. Nu får vi hoppas på högt tempo, för i så fall kommer hans tunga slutvarv att bita bra. Om det blir dåligt tempo? Hur jag ska göra taktiskt i så fall vill jag samtala med tränaren om.
Magnus avslutar dagen med Catarina Norqvists startkatapult 5 From The Mine (V75-6) i E.J:s Guldsko som utgör gulddivisonen.
Kan han duga?
– Han är i alla fall pilsnabb bakom bilen och från det här läget måste jag prova en bit. Kommer jag till spets kommer jag dock att släppa över taktpinnen eftersom de andra har en annan hårdhet. Kan han fixa en bra slant har han gjort det bra.
Vem anser du är din bästa segerchans på V75?
– Utan tvekan Naheed i V75-1.
Du kör även det norska kallblodskriteriet och derbyt på söndag. Hur ska det bli?
– Enormt roligt. Jag hoppas både Eld Tekno i kriteriet och Järvö Elling i derbyt kan sno åt sig lite av priskakan, summerar Magnus A Djuzse, som ligger sjua i den allsvenskan körsvensligan med 120 segrar.
Inkörda pengar uppgår till 12,1 miljoner kronor. En summa som lär ökas på ordentligt efter helgens tävlingar.

Magnus Blom, Kanal 75


Svenskt Kallblodskriterium var huvudnumret på söndagen då Dannero stod värd för V75.Tolv treåringar kom till start i finalen so..


Svenskt Kallblodskriterium var huvudnumret på söndagen då Dannero stod värd för V75.
Tolv treåringar kom till start i finalen som blev en uppvisning av storfavoriten Brenne Bas.
Tränaren och kusken Öystein Tjomsland tryckte gasen i botten på första bortre långsidan och forcerade sin häst till ledningen och när han väl satt sig till rätta hade han full kontroll på loppet. Över upploppet stack Brenne Bas undan till en överlägsen seger närmast före Bäcklös Faron som var den enda som kunde hänga med hyggligt sista biten.
Segertiden blev 1.26,8 över distansen 2140 meter autostart.
- Tanken var inte att anfalla så tidigt men när de dämpade tempot där framme tpog jag chansen och att vi kom till ledningen var loppavgörande, sa Öystein Tjomsland.

Vann trots kort startgalopp
I Kriteriestoet (V75-2) reparerade Hopp Karoline en kort startgalopp och sedan Ole Johan Östre kört till ledningen efter ett knappt varv handlade det bara om en häst. I sista sväng ryckte Hopp Karoline och vann till slut mycket enkelt på kilometertiden 1.29,2 över distansen 2 140 meter autostart. Segern var värd 350 000 kronor.

Skräll i Guldtäcket
I Svensk Travsports Guldtäcke (V75-7) blev det skräll genom 26-oddsaren Aas Balder som vann mycket enkelt från ledningen tillsammans med Mats E Djuse.
150 000 kronor var segern värd i loppet där landets segerrikaste kallblod från landets olika banor gör upp i ett handicap-lopp. Ass Balder stod med 20 meters tillägg men Mats E Djuse fick en bra start och var tidigt trea på innerspåret och sedan var han offensiv och avgjorde loppet när han körde till ledningen 1400 meter från mål. Ida Brekke tränar vinnaren som tjänade 150 000 kronor.

Tredje raka för Lipstick Tooma
Förutom de tre fina kallblodsloppen på V75 så fick vi även se en imponerande vinnare i V75-6 som var ett försök i Diamanstoet. Storfavoriten Lipstick Tooma satt tredje utvändigt när Örjan Kihlström gav henne anfallsorder på sista bortre långsidan och på bara ett par 100 meter så satt hon i ledningen redan in i slutsvängen. Daniel Redén tränar vinnaren som tog tredje raka segern.

Två spetssegrar
I V75-1 var Magnus a Djuse bestämd från start och körde till ledningen in i den första kurvan med From The Mine som sedan vann bekvämt från spets.
Samma taktik använde sedan Daniel Wäjersten bakom Livi Majesty i V75-5.
Big Cactus Zet gjorde grovjobbet själv i V75-3 när han kämpade ner ledaren Flacco tillsammans med Oskar Kylin Blom. Åke Eriksson tränaren 20-oddsaren som såg ut att trivas extra bra utan skor på hovarna.
Utdelningen på V75 blev138 509 kronor på sju rätt, sex rätt gav 623 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Micael Melander 2140/5 D 1 16.6 34
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Micael Melander 2140/2 D 1 17.9 29
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 Micael Melander 2140/1 D 0 g 26
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Micael Melander 2160/9 A 7 18.7g 42
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Malin Viklund 1640/8 B 0 24.0g 62
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Micael Melander 2140/3 B 0 g 17
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Micael Melander 2670/6 A 0 g 14
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Micael Melander 1646/4 B 1 16.2 32
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Jens Eriksson 2140/2 B 1 16.2 71
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-5 Micael Melander 2148/5 B 1 19.2 77
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Micael Melander 2140/10 C 5 18.6 162
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Micael Melander 2160/13 B 5 17.4 255
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Micael Melander 2160/9 A 0 20.1g 23
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Micael Melander 2140/4 B 1 17.5 24
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Peter Ingves 2140/10 D 5 18.2 628
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Micael Melander 2140/10 B 2 16.3 93
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-8 Micael Melander 2140/9 C 4 14.5 181
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Micael Melander 1640/5 C 2 14.1 31
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Micael Melander 2140/15 B 0 g 64
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Micael Melander 2640/2 C 0 g 29
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Micael Melander 2140/3 B 1 14.8 32
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Micael Melander 2140/3 B 7 16.5g 25
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Torbjörn Jansson 2640/12 B 7 15.8 108
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Micael Melander 2140/1 C 1 15.0 31
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Micael Melander 2140/7 D 2 15.3 61
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Micael Melander 2140/4 C 0 g 21
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 Micael Melander 2140/2 D 1 16.2 21
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Malin Viklund 2160/5 A 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Micael Melander 2640/3 A 3 16.2g 34
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-6 Micael Melander 1640/2 A 4 12.1 29
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-5 Micael Melander 2140/9 D 7 12.9 1031
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Magnus A Djuse 2140/2 A 5 14.2 14
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Micael Melander 1640/12 C 6 11.3 343
2018-08-08 2018-08-08 Boden-9 Micael Melander 2140/3 D 1 12.9 39
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Micael Melander 2140/13 B 4 14.6 64
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Micael Melander 2140/12 B 1 15.0 86
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Micael Melander 1640/1 C 2 13.3 15
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-10 Micael Melander 2140/2 D 6 14.9 72
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Micael Melander 2140/9 C 0 g 35
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-8 Micael Melander 1640/3 C 2 16.8 42
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-9 Micael Melander 1640/5 D str
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-5 Magnus A Djuse 2140/4 C 1 12.7 50
2019-10-19 2019-10-19 Romme-10 Magnus A Djuse 2140/3 C 2 12.7 72
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-10 Magnus A Djuse 2140/7 D 1 12.3 83
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-9 Magnus A Djuse 2140/7 D 1 13.5 39
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-10 Rikard N Skoglund 1640/12 D 7 11.5 332
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Magnus A Djuse 1640/4 C 1 11.7 19
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 Magnus A Djuse 2140/10 B 1 13.0 27
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Magnus A Djuse 1640/7 D 4 13.7 506
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Micael Melander 2140/10 B 0 14.6 45
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Magnus A Djuse 2140/7 A 2 15.5 16
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2140/2 A 1 13.2 16
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-9 Magnus A Djuse 2140/2 B 1 12.2 68
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-8 Magnus A Djuse 1640/8 C 1 10.3 165
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-10 Magnus A Djuse 1640/5 D 3 11.0 277
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-11 Rikard N Skoglund 2140/11 C 4 12.1 147
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Magnus A Djuse 2140/3 C 1 12.9 32
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-6 Magnus A Djuse 1640/7 B 0 g 18
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-11 Magnus A Djuse 2140/2 C 1 13.0 61
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-10 Magnus A Djuse 1640/7 C 3 11.8 49
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Magnus A Djuse 2640/8 B 3 12.9 102
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 Stefan Johansson 2640/2 A 1 13.8 53
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Magnus A Djuse 1640/8 C str
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-8 Magnus A Djuse 2140/3 C 0 15.5 58ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se