From the Mine travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med From the Mine travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen From the Mine har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
From the Mine har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst From the Mine


Det är via sin Facebook-sida som tränaren Catarina Norqvist berättar att From the Mine blev skrämd då han under lördagen tillsamm..


Det är via sin Facebook-sida som tränaren Catarina Norqvist berättar att From the Mine blev skrämd då han under lördagen tillsammans med Jenny Söderström vattentränade.
– Teorin är att From the Mine skrämds av en björn då han var ute och vattentränade under sadel. Flyktdjur som hästen är så drog han iväg ut i djupet och där gav han upp. Utan Jennys slit hade han dött… Nu har hon slitit så mycket så en axel är trasig men From the Mine har hon räddat. Hästen har fått vatten i lungorna och står nu på medicinering. Nu får vi hoppas att det får räcka med det, så att inga ytterligare komplikationer tillstöter, skriver Catarina Norqvist.
From the Mine skulle ha startat på V75 på Dannero under söndagen.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den snabbfotade ”grållen” och publikfavoriten 1 From the Mine (V75-3) är tillbaka i den högsta klassen igen. Efter att ha radat upp ..


Den snabbfotade ”grållen” och publikfavoriten 1 From the Mine (V75-3) är tillbaka i den högsta klassen igen. Efter att ha radat upp segrar i höstas drabbades hästen av kolik och blev allvarligt sjuk, under några dagar var tillståndet kritiskt. Men valacken har arbetat sig tillbaka i år och prestationen senast talade sitt tydliga språk – From the Mine är tillbaka i toppslag.
Då var det Skellefteå som gällde. From the Mine anförde fältet och segrade på 1.11,1 över 1640 auto vilket betydde ett nytt prydligt banrekord. Den här lördagen väntar Hagmyren och Gulddivisionen, som är klassiska E.J.’s Guldsko.
– Han gjorde det ju väldigt bra och gick nytt banrekord i Skellefteå och då vet man att de gör ett bra lopp, han gjorde ju jobbet själv också. Hästen är ju väldigt laddad innan start och det är väl egentligen den enda oron som jag har, att han ska bli för laddad och springa upp i vingen eller något sådant. Senast följde han ju bilen och var nästan en halv längd förbi när de släppte vingen. Han får inte bli för överladdad, berättar Umåkerstränaren Catarina Norqvist.

Tvivlar att någon kan ta en längd
Alla som sett From the Mine tävla förut vet att han är rysligt snabb från start. Lördagens lopp körs över sprinterdistans och när lottningen förrättats hamnade hästen på innerspåret. Helt perfekt, eller?
– Det är klart att på Hagmyren vore det en fördel att starta något hack längre ut, men jag tror inte det är någon som tar en längd på honom ändå, det tvivlar jag på faktiskt. Han är så otroligt kvick i benen så det måste bli svårt. Han ska sitta i ledningen, vi har inte planer på något annat och han tål ju lite tryck därifrån också, det har han visat. Det var barfota runt om senast och det blir samma visa nu.
I november skulle From the Mine varit med i Silverhästen på Solvalla, men sjukdomen satte stopp då. Fortsätter nioåringen på den inslagna formstarka banan den här helgen, kan det bli aktuellt med en ännu större uppgift i slutet av augusti.
– Vi går ju ut på V75 nu för att förhoppningsvis få ihop lite mer poäng och om allt funkar som vi hoppas på lördag så vore det ju roligt att kunna vara med i Sundsvall Open Trot med honom, säger Catarina.

Du har en positiv känsla inför lördag?
– Det känns väldigt positivt, tycker jag. Hästen har visat i varje start nu att han tar loppen på rätt sätt och blir bättre för varje gång och jag har samma känsla nu. Vi försöker väl inte riktigt toppa honom ännu utan vill hålla hästen på en lagom nivå och över en längre tid i stället, men han är riktigt bra igång nu.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


From The Mine har sprungit upp i Sverige-eliten på ett par säsonger och brukar vara med i de lite större loppen.När den lilla banan Lycksel..


From The Mine har sprungit upp i Sverige-eliten på ett par säsonger och brukar vara med i de lite större loppen.
När den lilla banan Lyckseletravet körde sin årsfinal på fredagen med sommarens tredje och sista tävlingsdag behövdes bara 14 mil i transporten för den nu nioårige grållen.
From The Mine lottades till ett innerspår bakom bilen i Lyckselesprintern och var dagens största favorit, spelad till 74 procent på V65.
Samu Sundqvist testade att utmana från start men backade ner i rygg på storfavoriten efter några hundra meter med Magnifik Brodde.
Efter 1.10,5 första halvvarvet fick körande Mats E Djuse dämpa tempot och resten blev en ren expeditionsaffär för storfavoriten som ser ut att vara rejält på gång.
- Det blev väldigt enkelt. Han fick till och med gå i mål med tussarna kvar. Han kände när det kom upp en häst bredvid och då bara drog han iväg, sa Mats E Djuse.
Efter en trög start på säsongen har den nioåringen gulddivionshästen hamnat i lite poängnöd. Nu siktar man på att komma med i lopp som Scandal Plays Minne (V86 i Boden onsdagen 28 juli) eller E.J.s Guldsko i Hagmyren V75 lördagen 31 juli.
- Att ta en längd på honom tror jag inte att det är så många som gör. Jag har senaste året sagt att jag har en av Sveriges startsnabbaste hästar och det måste jag väl stå fast vid. Vi får se om vi kommer med framöver. Han har så dåligt med startpoäng och det är så svårplanerat mot de här lite större loppen, sade nöjda tränaren Catarina Norqvist.

Startade karriären i Lycksele
Lyckseletravet med sitt sommarmeeting är något travfolket siktar mot och vill vara med i.
- Det brukar gå bra här och man älskar ju att vara i Lycksele. Så det känns roligt att komma hit med From The Mine. Det här är andra segern för honom här i Lycksele, han började karriären här också som fyraåring, sade heltidsamatören med licens på Umåker.

Vikingens andra i Lars Matsons
Hanna Olofsson blev 2021 års champion på banan med tre segrar och en andraplats. Bodentränaren tog även hem de nyinstiftade priserna årets tränar- och uppfödarchampion i Lycksele.
Bodentravets Sandra Eriksson bokförde sig för tre segrar den avslutande dagen men fick se sig slagen av Olofsson som även hade en andraplats under meetinget.
Sandra Eriksson vann anrika storloppet Lars Matsons Minne med 50 000 kronor i förstapris tillsammans med Don Viking som kom från ett galoppmisslyckande i Elitkampen på Solvalla i maj.
Umåkeramatören Stefan Dellbro tränar Don Viking som etablerat sig i kallblodseliten.
- Hästen är ju ursprungligen från Lycksele och det känns kul att ha vunnit det största loppet två gånger nu. Han gjorde det ju även 2019. Skönt att han fick visa att han är tillbaka igen efter galoppen på Solvalla. Planen är att han ska vara med i ett lopp i slutet av juli, sedan två montélopp innan vi går mot SM på Bergsåker i slutet av augusti. Han var tvåa där i fjol. Svenskt Mästerskap är ett lopp man tycker att han ska vara med i, sade Stefan Dellbro.
Don Viking inledde med 40 meters tillägg och Sandra Eriksson satt länge i kön och inväntade kallt till i sista kurvan innan Don Viking fick gå för fullt.
- Han har ju härdats i så hårda gäng och är ju en sådan speedig häst att jag trodde att han skulle speeda ner dem, sade Sandra Eriksson som under fredagen även vann med Marcus Pihlström-tränade Love You Sweden och Irene Worrsjös Anthem.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Norske världsettan Odd Herakles jagade 21:a raka segern och startkatapulten hade inte förlorat sedan 14 september 2019. Från spår 6 bakom ..


Norske världsettan Odd Herakles jagade 21:a raka segern och startkatapulten hade inte förlorat sedan 14 september 2019. Från spår 6 bakom startbilen tog också Odd Herakles enkelt hand om ledningen och favoritspelarna gnuggade säkert händerna. Samtidigt lyckades inte Gunnar Melander komma ner någonstans från sitt bakspår och Månlykke A.M. fick helt enkelt ta positionen som kallas ”dödens”, först i andraspår. Gunnar Melander satt kall utvändigt ledaren och lät Månlykke A.M. öka tempot lite successivt och över upploppet var det inget snack. Månlykke A.M. slog klorna i Odd Herakles och tronskiftet var ett faktum.
Gunnar Melander var lyrisk efter årsdebuten senast och menade att Månlykke A.M. då var 60 meter bättre än i fjol. Bollnästränaren var förstås tagen även efter lördagens uppvisning.
- Jag blir nästan euforisk…när man har en häst som in på pupploppet bara vill vinna. Jag har en väldigt bra häst. Han förvånar mig hela tiden, att han har den där viljan att vinna., sa tränaren och kusken Gunnar Melander.
Månlykke A.M. har dessutom flera växlar sparade.
- Han går med fast bomull. Han har fina hovar, kortlopp kan vi säkert köra barfota, sa Gunnar Melander.
Odd Herakles gjorde ingen dålig insats men fick alltså segersviten på 20 raka triumfer bruten.
- Oerhört imponerande av Månlykke A.M. I dag var det en annan häst som var lite bättre helt enkelt, sa tränaren Fredrik Fransson efter debuten i hans regi.

Tidig födelsedagspresent för Travkompaniet
Deltävling 2 till Paralympiatravet avslutade V75® och det blev favoritseger genom Who’s Who som bara var bäst i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström tog det gaska lugnt från början och det löste sig ändå så pass bra att han kunde placera Who’s Who som andrahäst i andraspår i rygg på Very Kronos, en position som blev tredje utvändigt dryga 900 meter från mål då From The Mine bytte tredje invändigt till dödens. 650 kvar tvingades Örjan Kihlström dra i högertömmen då hästar bakifrån attackerade, samtidigt valde Erik Adielsson att sitta kvar i andra utvändigt med Very Kronos. Örjan Kihlström körde lugnt i tredjespår men Who’s Who närmade sig hela tiden täten och när han fick marschorder in på upploppet avgjorde han på bara ett par steg. Redan 150 meter från mål kopplades segergreppet och det såg nästan retfullt enkelt ut.
- Det är ren glädje bara. Formen är nog ändå över 90, men sakteliga närmar vi oss toppform. Ägaren Travkompaniet firar 20 år nästa söndag, det är skönt att ha det här i bagaget inför det också, kommenterade tränaren Pasi Aikio.
Även Very Kronos visade klass direkt i årsdebuten och gled in som klar tvåa en dryg längd bakom vinnaren.
Både Who’s Who och Very Kronos (som har ett wild card) är därmed klara för finalen av Paralympiatravet på Åby 8 maj med 1,5 miljoner kronor till vinnaren.

Hemmajubel inledde på Bergsåker
V75 bjöd på många imponerande vinnare och i V75-1 blev det hemmajubel sedan Otroligosåfin dominerat i ledningen från start till mål. Från spår 6 bakom startbilen öppnade Otroligosåfin sylvasst och tog fjärde raka seger tillsammans med tränaren Lars-Åke Söderberg.
- Jag tycker att det är skoj, för det är en häst som det är närmsta vänner och släktingar som äger, sa ”Lalle” Söderberg
V75-2 bjöd på en uppvisning av finska gästen Gogobet Sisu som vann trots en galopp i första kurvan och tappade mycket mark. Men dryga varvet kvar var han i kapp fältet och från tredje utvändigt spurtade han ner favoriten Magnificent Tooma i ledningen sista biten över upploppet tillsammans med kusken Mats E Djuse.
- Jag har inte skrutit för mycket om honom i alla fall, konstaterade tränaren Veiko Haapakangas nöjt.
V75-4 var ett försök i Diamantstoet och Björn Goop tog ett vinstgivande initiativ när han från 20 meters tillägg körde till sig ledningen redan genom den första svängen med Beauty Wind.
Fighter Lady blev svaret i V75-5 och stoet från Schweiz var mycket tapper då hon i löpsugen stil bara var bäst utvändigt om ledaren Cash Cowboy. Rikard N Skoglund satt i segersulkyn och tränar gör Kevin Gondet.
Positionen utvändigt ledaren var dagens bästa och även Cab Lane vann efter att han gjort grovjobbet själv i V75-6. Det var tredje raka segern för Per Lennartsson med den Timo Nurmos-tränade hästen.
Sju rätt på V75 gav 13 049 kronor, sex rätt 174 kronor och fem rätt 24 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Micael Melander 2140/5 D 1 16.6 34
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Micael Melander 2140/2 D 1 17.9 29
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 Micael Melander 2140/1 D 0 g 26
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Micael Melander 2160/9 A 7 18.7g 42
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Malin Viklund 1640/8 B 0 24.0g 62
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Micael Melander 2140/3 B 0 g 17
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Micael Melander 2670/6 A 0 g 14
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Micael Melander 1646/4 B 1 16.2 32
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Jens Eriksson 2140/2 B 1 16.2 71
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-5 Micael Melander 2148/5 B 1 19.2 77
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Micael Melander 2140/10 C 5 18.6 162
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Micael Melander 2160/13 B 5 17.4 255
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Micael Melander 2160/9 A 0 20.1g 23
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Micael Melander 2140/4 B 1 17.5 24
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Peter Ingves 2140/10 D 5 18.2 628
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Micael Melander 2140/10 B 2 16.3 93
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-8 Micael Melander 2140/9 C 4 14.5 181
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Micael Melander 1640/5 C 2 14.1 31
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Micael Melander 2140/15 B 0 g 64
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Micael Melander 2640/2 C 0 g 29
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Micael Melander 2140/3 B 1 14.8 32
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Micael Melander 2140/3 B 7 16.5g 25
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Torbjörn Jansson 2640/12 B 7 15.8 108
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Micael Melander 2140/1 C 1 15.0 31
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Micael Melander 2140/7 D 2 15.3 61
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Micael Melander 2140/4 C 0 g 21
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 Micael Melander 2140/2 D 1 16.2 21
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Malin Viklund 2160/5 A 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Micael Melander 2640/3 A 3 16.2g 34
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-6 Micael Melander 1640/2 A 4 12.1 29
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-5 Micael Melander 2140/9 D 7 12.9 1031
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Magnus A Djuse 2140/2 A 5 14.2 14
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Micael Melander 1640/12 C 6 11.3 343
2018-08-08 2018-08-08 Boden-9 Micael Melander 2140/3 D 1 12.9 39
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Micael Melander 2140/13 B 4 14.6 64
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Micael Melander 2140/12 B 1 15.0 86
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Micael Melander 1640/1 C 2 13.3 15
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-10 Micael Melander 2140/2 D 6 14.9 72
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Micael Melander 2140/9 C 0 g 35
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-8 Micael Melander 1640/3 C 2 16.8 42
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-9 Micael Melander 1640/5 D str
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-5 Magnus A Djuse 2140/4 C 1 12.7 50
2019-10-19 2019-10-19 Romme-10 Magnus A Djuse 2140/3 C 2 12.7 72
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-10 Magnus A Djuse 2140/7 D 1 12.3 83
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-9 Magnus A Djuse 2140/7 D 1 13.5 39
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-10 Rikard N Skoglund 1640/12 D 7 11.5 332
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Magnus A Djuse 1640/4 C 1 11.7 19
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 Magnus A Djuse 2140/10 B 1 13.0 27
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Magnus A Djuse 1640/7 D 4 13.7 506
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Micael Melander 2140/10 B 0 14.6 45
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Magnus A Djuse 2140/7 A 2 15.5 16
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Mats E Djuse 2640/8 A 0 g 94
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-10 Mats E Djuse 2140/3 B str
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2140/2 A 1 13.2 16
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-9 Magnus A Djuse 2140/2 B 1 12.2 68
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-8 Magnus A Djuse 1640/8 C 1 10.3 165
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-10 Magnus A Djuse 1640/5 D 3 11.0 277
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-11 Rikard N Skoglund 2140/11 C 4 12.1 147
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Magnus A Djuse 2140/3 C 1 12.9 32
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-6 Magnus A Djuse 1640/7 B 0 g 18
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-11 Magnus A Djuse 2140/2 C 1 13.0 61
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-10 Magnus A Djuse 1640/7 C 3 11.8 49
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Magnus A Djuse 2640/8 B 3 12.9 102
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 Stefan Johansson 2640/2 A 1 13.8 53
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Magnus A Djuse 1640/8 C str
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-8 Magnus A Djuse 2140/3 C 0 15.5 58
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-10 Magnus A Djuse 2140/6 B str
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-7 Mats E Djuse 1640/1 C 6 11.0 37
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Sandra Eriksson 1640/3 A 1 11.1 15
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-6 Mats E Djuse 1640/1 B 1 12.6 12
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-9 Magnus A Djuse 2140/10 D 5 11.3 183
2021-06-10 2021-06-10 Boden-2 Sandra Eriksson 2140/7 B 1 13.1 18
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-7 Mats E Djuse 1140/6 B 0 g 16
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-11 Mats E Djuse 2140/5 C 0 g 154
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Mats E Djuse 1640/9 C 2 11.6 65ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se