Frankie Brodde travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Frankie Brodde travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Frankie Brodde har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Frankie Brodde har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Frankie Brodde


Två utdelningar över fem miljoner i oktober.November har inte nått samma höjder på V86-spelet, men på onsdagen blev det i alla..


Två utdelningar över fem miljoner i oktober.
November har inte nått samma höjder på V86-spelet, men på onsdagen blev det i alla fall över halvmiljonen för andra veckan i rad.
Vinnarna kan framförallt tacka Heikki Matias Koskelas Chocoboy som återkom efter fem månaders vila och hade minst förtroende av samtliga i V86-6.
Sonen Jarno serverade en snygg ryggresa från fjärde par utvändigt varpå Chocoboy avgjorde med lätthet.
- Det var jätteroligt att vinna direkt, jag trodde att det skulle fattas lite grann eftersom vi har tagit det väldigt lugnt i träningen, sade Jarno Koskela och fortsatte:
- Hästen var sjuk i senaste loppet, sedan fick han en senskada i hagen, han var lite för busig. Vi har kört tryckvagnsträning hela sommaren och hösten, men inte några snabbare farter. Jag hade inte räknat med att han skulle vara såhär bra. Får han vara frisk och kry kan man nog satsa lite högre, det finns bra kapacitet i honom.

En skräll till
Kvällens andra knall kom från finska stoet Mountain Cleaver som brukar gästa Sverige några gånger per år, framförallt vintertid.
Nu kom hon med en tråkig resultatrad för första gången sedan januari, men visade sig vara i härligt slag då hon sluggade ner ledande storfavoriten Knifetown Winner för Erik Adielsson.
- Jag visste att hon hade väldigt bra form. Jag har kört henne snällt i Finland med sikte på att få en bra vintersäsong. Nu är jag mycket glad, utbrast tränaren Pasi Tikkala vars åttaåring hade två procent av V86-spelet i ryggen.

Dubbel och drömgräns för Untersteiner
Dramatik bjöds i treåringsloppet då favoriten Tinten rullade över passgång i samma veva som han passerade ledande Iglesias Boshoeve kort före mål.
Domarna tog fram det röda kortet och den senare fick sin första seger i karriären. Carl Johan Jepson satt i sulkyn bakom den originellt stammade herren som tränas av Björn Goop.
Resten av omgången gick mer enligt förhandsspekulationerna.
Petri Puros Cashback Pellini visade överlägsen styrka då han tågade runt motståndet i Xpresstayern för Christoffer Eriksson.
Peter Untersteiner tog en dubbel sedan Frankie Brodde och framförallt Stonewashd Diamant levererat rykande upplopp efter ryggresor.
Det innebar att stallet för första gången passerade 30 miljoner kronor inkört på en säsong.
- i stallet är oerhört hög, vi är så många som kämpar åt samma håll, förklarade Untersteiner som vunnit flest lopp i landet under 2018, men trots rekordsiffrorna ligger i lä mot Björn Goop, Timo Nurmos och framförallt Daniel Redén när det kommer till inkörda pengar.

Miljonvinst till Finland
Redén selade ut en häst under kvällen och fick full pott sedan Örjan Kihlström spårat hela vägen bakom Coogan.
Den sista pusselbiten som krävdes för åtta rätt var Lennart Järpedal-tränade Callmeawinner som dominerade från ledningen för Peter Ingves.
Utdelningen för åtta rätt nådde precis över halvmiljonen och med tanke på vilka som låg bakom kvällens överraskningar var det passande att den största vinsten gick till ett system inlämnat i Finland som belönades med 1,2 miljoner för satsade 1 385 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter ett provlopp som avverkats på 1.11,5 för en fantastiskt nöjd Johnny Takter var Mosaique Face omgångens största favorit på..


Efter ett provlopp som avverkats på 1.11,5 för en fantastiskt nöjd Johnny Takter var Mosaique Face omgångens största favorit på Momarken. Han vann också lekande lätt i första starten sedan slutet av oktober. Adrian Kolgjini lämnade inget åt slumpen och efter att startrusningen bedarrat, där tre hästar kubbade vilt om ledningen, sände han fram ”Mosaiquen” och gled till täten varvet kvar. Han fick B.B.S.Sugarlight på utsidan, som också årsdebuterade, men denne förmådde inte gå i närkamp. Även Bruno di Quattro försökte över upploppet men ingen kunde hota Mosaique Face. Han gled undan till en lätt seger i den här gulddivisionen och närmast väntar kval till Olympiatravet för Kolgjinis 13-faldige miljonär.
- Han ser fantastiskt ut hästen och det är helt klart att vi har lyckats med vinterträningen, sa en stolt Lutfi Kolgjini som stod vid sidan av banan och såg när Adrian skötte tömföringen av den åttaårige hingsten.
- Det är en oerhörd glädje att känna hästen så här. Det är ett skönt kvitto. Det blev en väldigt rivig inledning och körning och jag misstänkte att det skulle bli så. Folk ville ha ”Mosaiquens” rygg, sa Adrian Kolgjini.
- Han har gett oss mycket glädje och vunnit stora lopp. Framförallt när pappa vann derbyt med honom, det var ju det största. Han är king. Han ska tillhöra eliten annars så skulle vi aldrig tävla med honom. Den dagen han inte tillhör eliten får vi lägga av med honom.

Dubbelseger till Kolgjini
Adrian Kolgjini tog en dubbelseger på V75 när han även styrde in Pandora Face tidigare under dagen. Pandora Face övertog tidigt ledningen och fick bestämma i ett lugnt tempo. Dryga halvvarvet kvar attackerade Frode Hamre från andra par utvändigt med Gematria och gick i närkamp. De två hästarna gick loss före de övriga men in på upploppet gick Pandora Face bara undan till en ohotad seger.
- Det var skönt. Hon har haft en bra vinter och utvecklats mycket som det har känts. Vi hade samtal med Anders Ström efter förra säsongen om vi skulle betäcka henne men det är en så jäkla härlig häst som kommer att få en bra säsong och tjäna fina pengar. Hon visade moral i dag och jag är stolt över henne, sa Adrian Kolgjini.

Frankie Brodde med ett nödrop
Favoriten Frankie Brodde inledde V75-omgången på för Peter Untersteiner. Hästen fick en fin resa i andra par utvändigt samtidigt som Clemenza Am bestämde i ett lugnt tempo i täten. Dryga varvet kvar sände Untersteiner fram sin häst utvändigt om ledaren och när Clemenza Am galopperade som slagen i sista sväng tog Frankie Brodde över. Han såg ut att gå mot en mycket lätt seger men längst ut vid staketet så vrålspurtade Emir La Brousse. Hästen flög fram och det blev stenhårt på mållinjen. Frankie Brodde höll dock undan knappt och tog sin andra raka V75-seger.
- Han gjorde ett rejält slutvarv men var ensam och vinglig här på upploppet och upploppet tar ju aldrig slut här. Det var ett av de längsta upplopp jag har kört.
- Alla bitar har fallit på plats. Han har haft en mycket tålmodig ägare och det har varit en lite krokig väg. Nu är han uppe i Silver och det blir en nyttig häst i två, tre säsonger till. Han är trög från start men på längre distanser tror jag att han kan hävda sig en bit upp, sa Peter Untersteiner.

”Då gav jag järnet”
Alvena Take It satte hingstarna på plats när Peter Untersteiner ”lurade” konkurrenterna i Silverdivisionen. Stoet blixtrade direkt till ledningen och fick sedan anföra i ett långsamt tempo, 1.17 första varvet. Hon hade inga problem att gå undan i en speeduppgörelse. Favoriten Thai Navigator fick trava utvändigt om ledaren och höll bra till en tredjeplats.
- Det blev god marginal och det var så att jag hann att njuta lite den här gången, sa Peter Untersteiner och syftade på V75-inledningen där det blev stenhårt med Frankie Brodde.
- Hon kom så rätt de första stegen och då gav jag järnet. Jag trodde inte att hon skulle ta ledningen men hon var snabbast. Hon sprang bara och klippte med öronen och tyckte att det var en joggingtur på mellanvarvet. När jag tog tussarna hundra kvar då bara stack hon, det fanns så mycket kräm kvar, sa Untersteiner som därmed tog en dubbelseger på V75.

Lätt för Myhreng Jerker
Favoriten Myhreng Jerker vann kallblodsloppet, V75-4, för sin tränare Olav Mikkelborg. Han kördes på säkerhet runt den första kurvan och fick sedan smärtfritt ta över ledningen. Myhreng Jerker höll sedan undan till en lätt seger.
- Det blev som jag hade hoppats. Vi kom till ledningen tidigt och fick köra i min egen fart. Han var precis så bra som jag hade hoppats och kunde köra ganska fort sista rundan. Han är otroligt stark och har stor kapacitet, sa Olav Mikkelborg.

Uppvisning av jättelöftet Ferrari B.R.
En imponerande uppvisning svarade Ferrari B.R. för tillsammans med sin tränare Per Oleg Midtfjeld. Hästen öppnade snabbt och fick svar men pressade sig resolut till ledningen ut på den första långsidan. Han öppnade första femhundra metrarna efter 1.08 och fortsatte i ett tufft tempo, 1.12 första varvet. Men trots den hårda inledningen så fortsatte Ferrari B.R. att ånga på. Han drog konkurrenterna sönder och samman och helt klart är den här fyraåringen något extra. En jättebra avslutning levererade Trot Kronos fram till andraplatsen.
- Den här är väldigt bra och det är hälsan som avgör om han går till tops. Det är långt dit, han är bara fyra år och väldigt orutinerad och har bara gjort åtta starter. I fjol var han ute i en knalltuff säsong bland fyraåringarna och i dag var han överlägsen. Han öppnade bättre än jag trodde han kunde göra bakom bilen. Det blev en tuff öppning och det gick fort första rundan men det hade han inga problem med. Han vann lätt, sa Per Oleg Midtfjeld.

En Sheriff avslutade
V75 avslutades med en mycket lätt seger av Sheriff Bi, tränad av Louise Granstedt och körd av Tobias Modig. Efter att Frascati B.R. galopperat i starten tog Sheriff Bi enkelt ledningen och fick sedan anföra i ett mycket måttligt tempo. Han stack ifrån till en lätt seger i en snabb avslutning.
- Det var nog det finaste jag har känt honom. I sista sväng var han så pigg att han höll på att krypa ur skinnet, sa Tobias Modig som därmed tog sin första V75-seger.
Det blev en favoritbetonad omgång på Momarken och sju rätt betalade 1599 kronor. Sex rätt gav 22 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det på nytt jackpot kommande lördag som körs på Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Försäljningen av andelar må ha gått trögt.Men hästarna och tränarna har verkligen gjort sitt för att höja tempera..


Försäljningen av andelar må ha gått trögt.
Men hästarna och tränarna har verkligen gjort sitt för att höja temperaturen i Rikstravet team SHL med utmärkta resultat på tävlingsbanan.
På lördagen nåddes kokpunkten när stall Karlskronas Sphinx d’Inverne krossade sina konkurrenter i V75-debuten till stort jubel bland de många delägarna.
”Alla vi som älskar Madsen klappar nu”, dånade från ägarskaran medan de tog vinnarcirkeln i besittning och väntade på sin hjälte.
Men innan den älskade hann fram kom ännu ett jubel, när en dam i gruppen ropade ”Karlskrona leder med 3-0”.
- Det bubblar inombords, det är fantastiskt. Det är det här man jobbar för och det här man drömmer om, förklarade tränaren Thomas Madsen när han väl kämpat sig igenom den kokande ägarskaran och fick frågan hur han lyckats förbättra sin häst till just denna V75-dag på hemmaplan.
- Jag har ställt i ordning, och sagt till alla att han ska vara som allra bäst idag.

Först och bäst
41-årige Thomas Madsen har fört en ganska anonym tillvaro sedan han efter många år som försteman Fredrik Persson tog ut tränarlicens i slutet av 2014.
Men chansen att bli en av tränarna i Rikstravet team SHL har slukats med hull och hår. Sphinx d’Inverne var första häst i tävlingen att starta på det exakta datumet 1 december och blev nu även den som sprängde V75-barriären.
- Jag gillar Thomas som fan. Han har köpt en fin häst och det är coolt att jag får köra. Jag kände att Johans häst flåsade i nacken, men när vi kom in på upploppet så bara tuggade han vidare och hängde av den. Det är en ruggigt mysig häst, berömde körande Kim Eriksson.
Johan heter Untersteiner vars häst Can Lane representerar stall Frölunda som fullbordade succén för Rikstravet genom att knipa tredjepriset.

Nära dubbelseger
Succén för Madsen hade också blivit total om Hekate Sund fått luckan lite tidigare i nästkommande avdelning. Nu räckte spurten bara till andrapriset bakom Magnus Fagerberg-tränade storskrällen Go For Bananas – som svarade för en tapper insats från ledningen för André Eklundh.
När Spring Erom ströks ner till innerspår och överraskade många med att försvara spets var det bäddat för nästa skräll. Men den ständigt unge tolvåringen fick ge vika för i rygg tassande Västerboonthenews som drog upp V75-värdet till nästan 20 000 kronor efter tre avdelningar.
- Jag är så lycklig, jag älskar den här hästen. Man lever sig in i det så, förklarade hästens alltiallo Lars Brindeborg sitt känsloutspel vid målgång.
I det läget kunde man ana att sjurättspotten på över 49 miljoner kronor skulle delas ytterst få andelar, men icke.

”En jäkla pålle”
En favoritparad tog vid som började med att Lutfi Kolgjini lät Ulisse Kronos lämna sina konkurrenter redan 800 meter från mål i dagens uppvisning.
- Det är alltid skönt att sätta en storfavorit, speciellt som jag skrikit ut honom själv, kommenterade Kolgjini lillebrodern till Going Kronos och Lantern Kronos, två av 2000-talets största unghäststjärnor.
- Going var en superstar som bara dansade på banan, att jämföra med honom är väldigt orättvist. Men det här blir en jäkla pålle när han är färdig.
En annan fyraåring med resurser utöver det vanliga är Iago Zon som åkte runt konkurrenterna från andra par utvändigt.
- Kan jag hålla honom fräsch så kommer talangen att bära honom långt. Hur långt, det blir en spännande resa, sade Joakim Lövgren.

Stallskrik höll nere utdelningen
Nästa favoritseger kom från Timo Nurmos Zenit Brick som reglerade motståndet utvändigt om ledaren för Jorma Kontio.
De kvarvarande V75-systemen hade mestadels satt sin tilltro till stallskriket och totofavoriten Frankie Brodde som inte gjorde sina följare besvikna. En snygg spurtseger i händerna på Johan Untersteiner gjorde att V75-utdelningen trots inledningen stannade på 191 331 kronor för sju rätt.
Hockeymatchen mellan Karlskrona och Skellefteå slutade för övrigt 6-1.

Robin Johansson, Kanal 75


Under hela sin karriär har styrkan varit det som utmärkt Alfas da Vinci. Många tvivlade inför lördagens uppgift - då han stä..


Under hela sin karriär har styrkan varit det som utmärkt Alfas da Vinci. Många tvivlade inför lördagens uppgift - då han ställdes emot Sverige-eliten över medeldistans. Det skulle vara alldeles för kort och det spekulerades kring att hästen inte hade tillräcklig fart i benen. Joakim Lövgrens travare gav däremot svar på tal - och som han gjorde det. Från start såg det ut som att ridån skulle fällas ner direkt då Alfas da Vinci tog ett par felsteg. Joakim Lövgren och fuxen lyckades däremot reda ut situationen och hittade en bra position en bit ner i andraspår samtidigt som det var tuff körning i främre träffen.
- Det började med startgalopp och slutade med målfotoseger så det var verkligen ett annorlunda lopp. Det blev som jag trodde, en mycket tuffare uppgift än vad han är van vid med positionsbyten och så vidare, sade Lövgren efteråt.
På sista bortre långsidan valde Joakim Lövgren att gå ner i andraspår i rygg på Spring Erom. När attackerna kom bakifrån valde han att sitta kvar i andraspår och där blev man fast fram till långt in på upploppet.
- Normalt brukar det handla om vem som är starkast i de lopp som Alfas da Vinci är ute i, men i gulddivisionen är det så små marginaler att man inte kan ge bort någonting.
Med cirka 75 meter kvar kom luckan invändigt och hästen sköt till något enormt och han sätta nosen först i de sista stegen. Svårt att tro om en häst som alltid har haft epitetet "styrkefenomen".
- Vem är det som har sagt att han är långsam, sade Lövgren och skrattade.
På frågan om Olympiatravsuttagning står på agendan tvekade Lövgren.
- Jag har inte bestämt mig än. Det finns många uppgifter för hästen och det är angenäma bekymmer att välja lopp. I dag levde i alla fall Alfas upp till det jag hoppades på och snudd på mer därtill, sade Lövgren.
Det var seger nummer 21 för hästen och han närmar sig fyra miljoner intjänat med stormsteg. Drygt 80 000 kronor saknas dit. Segertiden blev 1.12,9/2 140 meter autostart.

Takter och Kolgjinis dubbelsegrare
Annars handlade V75-omgången mycket om Joakim Lövgrens Jägersrokollegor Johnny Takter och familjen Kolgjini. Johnny Takter segrade tillsammans med Tack Wee och Hank von Håleryd, medans Lutfi och Adrian Kolgjini tog hem en seger var med Orakel Face respektive Buzz Mearas.
- Jag är jättenöjd när jag vinner lopp och framför allt när det handlar om rikstoton betyder det mycket. Jag är helnöjd med dagen, sade Takter.
Den av de nämnda hästarna som kanske hade flest ögon på sig var Buzz Mearas. Unghäststjärnan gjorde årsdebut och det var inget snack om vart segern skulle gå. Han tog hand om ledningen direkt och sedan var det spel mot ett mål. Adrian Kolgjini var mycket nöjd med sin häst.
- Jag är nöjd med hästen, han kändes jättefin. Man var inte säker på var vi hade formen på hästen i och med att han hade tung, tung vinterträning i kroppen inför det här. Meningen är att han ska gå framåt med loppet. Hästen får själv sätta målen, men till att börja med blir det nog femåringslopp. Sedan får vi se om han står sig mot de äldre, bättre hästarna. Jag gillar honom skarpt, det är en riktig flygmaskin, sade Kolgjini.
Elitloppet för Buzz Mearas? Det får hästen bestämma med andra ord.

I övrigt...
...tog tränarparet Maria Törnqvist/Markus B Svedberg sin första V75-seger efter lång väntan och längtan. Storm Cloud var hästen som ordnade triumfen efter en vilsam resa signerad Maria Törnqvist själv.
- Ursäkta att jag svär, men det här var så jävla skönt. Alla som har med en travhäst att göra borde få uppleva det här. Det är så jäkla skönt alltså, sade en smått chockad Törnqvist.
...var det pappa Peter Untersteiner som tränade och sonen Johan som körde vinnaren i den inledande avdelningen, Frankie Brodde. Efter att ha tagit sig ut från innerspåret kort efter start kunde man avancera till ledningen. Duon utmanades över upploppet, men hästen sträckte på sig berömvärt och vann med en knapp halv längd innan det var klart.
...blev V75-raden lättfunnen. Sju rätt delade ut 13 658 kronor, sex rätt gav 56 kronor, medans det blev jackpot på fem rätt. Det innebär att nästa veckas omgång på Momarken, Norge, kryddas med jackpot. Där kan en ensam vinnare ta hem 49 miljoner kronor.

Dennis Engelbo, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 2160/9 2 16.3 12
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 2160/11 1 15.6 15
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-12 Peter Untersteiner 2640/2 C 2 15.2 28
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Henriette Larsen 2140/1 B 1 14.3 42
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-7 Peter Untersteiner 2140/1 C 6 15.4g 18
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Peter Untersteiner 2140/11 D 3 13.1 41
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Peter Untersteiner 2140/5 C 3 14.3 44
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Peter Untersteiner 2140/9 C 0 13.0 98
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-8 Peter Untersteiner 2609/5 C 2 14.9 132
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 2140/7 B 4 14.2 91
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-9 Peter Untersteiner 2140/3 A 4 13.1 55
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2640/1 C 1 15.2 33
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-9 Peter Untersteiner 1640/6 B 4 14.0 47
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 2140/10 B 1 14.8 27
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2140/11 B 6 15.9g 42
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Peter Untersteiner 2680/13 A 5 16.5 40
2017-11-23 2017-11-23 Åby-4 Peter Untersteiner 2140/4 C 1 14.3 37
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-9 Peter Untersteiner 2140/9 D 5 13.9 58
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-5 Peter Untersteiner 2640/10 B 1 14.7 24
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-11 Johan Untersteiner 2140/10 C 1 13.1 39
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-9 Peter Untersteiner 2140/7 D 5 13.6 255
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 2140/11 C 1 15.4 74
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Peter Untersteiner 2140/7 A 3 14.5 94
2018-11-28 2018-11-28 Åby-6 Peter Untersteiner 1640/2 B 1 12.7 31
2018-11-15 2018-11-15 Åby-9 Peter Untersteiner 2640/7 C 0 14.8 183
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Peter Untersteiner 3180/11 B 6 14.5 175
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-7 Peter Untersteiner 1640/6 C 3 11.8 176
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2140/6 C 6 14.1 91
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-9 Örjan Kihlström 2140/1 D 4 12.1 235
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-4 Peter Untersteiner 1640/3 C 2 11.5 44
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Andreas Lövdal 2140/9 C 0 13.2 62
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Peter Untersteiner 2660/8 B 1 15.5 26
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Peter Untersteiner 2140/3 C 2 14.0 68
2018-02-14 2018-02-14 Åby-7 Peter Untersteiner 3180/8 B 4 16.2 65
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 3160/12 C 0 17.8 16
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-10 Christoffer Eriksson 2100/3 D 7 12.7 264
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-11 Johan Untersteiner 2140/7 C 5 12.7 127
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-11 Peter Untersteiner 2140/12 D 0 12.4 260
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-9 Peter Untersteiner 1640/7 D 3 12.7 190
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/2 C 2 13.2 15
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Peter Untersteiner 2140/9 D 3 15.1g 96
2019-02-02 2019-02-02 Åby-11 Peter Untersteiner 2140/1 B 7 14.9 455
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-10 Peter Untersteiner 2140/10 B 0 14.2 151ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se