Foxy Brown travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Foxy Brown travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Foxy Brown har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Foxy Brown har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Foxy Brown


Trots svensk förlust i fotbolls-VM och försenade tävlingar på grund av rökutveckling i Hästsportens hus var stämningen p&ari..


Trots svensk förlust i fotbolls-VM och försenade tävlingar på grund av rökutveckling i Hästsportens hus var stämningen på Halmstadtravet på topp. När brandlarmet tystnat i Stockholm kunde dagens huvudnummer Stosprintern köras och efter en snabb inledning fick Björn Goop överta ledningen med Vamp Kronor i utgång av första sväng. In på upploppet kom Rose Mary med en stark slutstöt men ledaren hade sparade krafter och höll utan problem sina fyraåriga kullsystrar bakom sig.
- Det var ganska lätt. Det klart att hon var lite matt men hon gjorde det på ett bra sätt och var duktig, berömde Björn Goop.
Precis som för Björn Goop var det hemmatränaren Jerry Riordans andra seger i Stosprintern.
- Jag är väldigt nöjd med loppet hon gjorde. Det var en högklassig insats. Hon har löphuvudet, hon har kroppen…den här hästen har allt, sa Jerry Riordan.
Vamp Kronos noterades för kilometertiden 1.11,7 över 1 609 meter med bilstart och utöver äran och en plats i historieböckerna kunde hennes ägare, Bruni Renato från Dubai, glädjas åt en segercheck på nästan 700 000 kronor.
- Det här är min första Kronos-häst men nu blir det fler, sa den långväga gästen.

Stjärnsmäll i gulddivisionen
Jättefavoriten Day Or Night In fick hållas i lugnt tempo i ledningen i gulddivisionen men på upploppet hade han ändå tomt i tanken. Allt stod knappast rätt till med sexåringen men ingen skugga ska falla över vinnaren Art On Line som levererade en stark spurt. Hästen var spelad på mindre än en procent på V75 och delade ut 41 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Vi är jättechockade faktiskt. Men pappa sa att förra starten bara var att glömma, det fanns anledningar till att han var dålig då, och innerst inne vet vi att det är en bra häst, sa tränaren Mikko Ahos dotter Iina Aho.
- Hästen var jättebra helt enkelt. Han fick spara sin speed till upploppet och då avslutade han piggt, summerade skrällkusken Carl Johan Jepson.

Dubbel till Dahlén
Carl Johan Jepson vann även klass I med Magnus Dahlén-tränade italienaren Vischio Holz och det blev dubbelt segerjubel också för hemmatränaren när hans Julia Pellini tog hem Wången Cup-finalen med Oskar J Andersson i sulkyn. Som grädde på moset knep stallkamraten Foxy Brown andraplatsen.
- Jag är så nöjd så det är helt fantastiskt! sa en segerrusig Dahlén.
I klass II utklassade Marcus Lindgrens Adiago Trot (Christoffer Eriksson) konkurrenterna från ledningen tillsammans med Christoffer Eriksson, Veijo Heiskanens Te Quiero Grif (Peter Ingves) spurtade hem bronsdivisionen och i silverdivisionen krigade Timo Nurmos-tränade Globalsatisfaction (Ulf Ohlsson) ner Handsome Brad över upploppet. Sju rätt på V75 gav 490 497 kronor, sex rätt 374 kronor och fem rätt 31 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Halmstadtränaren har riktigt fina framgångar för dagen. Stallets hästar har vunnit tio lopp bara under juni månad och totalt har det ..


Halmstadtränaren har riktigt fina framgångar för dagen. Stallets hästar har vunnit tio lopp bara under juni månad och totalt har det blivit 22 segrar så här långt i år och hästarna har varit bland de tre främsta i nästan hälften av de 109 starter som de har gjort.
- Det är fantastiskt trevligt och nu är vi riktigt på gång. Jag har väldigt bra personal och vi jobbar sju dagar i veckan. Vi gör det som är bäst för hästarna. Jag är av den tron att hästarna måste köras för att bli bra. Har de många kilometer i benen blir de starka, säger Magnus Dahlén som har 31 hästar i träning.
Och tillägger:
- Vi hade en lite dålig period i februari och mars och då tog vi det lugnt med hästarna och bara joggade dem varje dag i två månaders tid. Som tur var så accepterade hästägarna det och när vi sedan började köra snabbjobb igen har formtoppen kommit.

”Riktigt fin häst – väldigt hög kapacitet”
Det är dags för den årliga sprintermästarehelgen med trav och V75 i Halmstad både torsdag och lördag. Det är en helg som tränare Dahlén ser fram emot och han selar ut tre formstarka hästar i lördagens omgång.
- Hästarna är i form och jag har sett fram emot det här en tid. Det ser jättetrevligt ut, säger han och inleder V75:an med segermaskinen Vischio Holz som är obesegrad i tre raka segrar i år.
- Vischio Holz (V75-1) är en riktigt fin häst som det finns en väldigt hög kapacitet i. Han har tävlat i Italien tidigare och vunnit nästan alla lopp han har travat felfritt i. Han känns bara bättre och bättre och kommer att gå långt upp i klasserna. Styrkan är hans främsta vapen och han har vunnit med krafter kvar varje gång, säger Magnus Dahlén.
- Han har startat över distanser som inte har varit till hans fördel men vunnit ändå. Nu är det 2600 meter och det är en klar fördel. Läget är bra men däremot så är han ingen startraket och kan inte utnyttja spåret på det viset. Men blir det bra fart på loppet så kommer han till slut och han tål även att köras offensivt. Jag hoppas att hästen får visa sitt kunnande och tror på bra chans.
- Förhoppningsvis kan vi köra barfota runt om som vanligt men eventuellt kan det bli bakskor den här gången. Sedan kanske det blir rycktussar för första gången. Han har gått med fasta tussar och huva tidigare. Vi har provat att rycka tussarna i jobb med bra effekt, då stack han bara iväg.

”Har hysterisk form”
I den fjärde avdelningen, ett lärlingslopp för ston, selar Magnus Dahlén ut två hästar som båda kommer från seger.
- Foxy Brown (V75-4) har hysterisk form och vann på nytt rekord 1.11,7 senast. Det var en väldigt fin prestation. Nu är det kort distans och det är hennes bästa. När man väl har börjat köra på hästen går det inte att stanna henne. Det är bara att hoppas att hon håller sig lugn och hushåller med krafterna. Det går inte att dra iväg med 1.11 första tusen för då blir det trötta ben till slut.
- Hon är väldigt startsnabb och brukar ta ledningen. Sedan är det som sagt bara att hoppas att hon håller sig lugn, men tidigare har det varit så att när man väl har tänt lampan har det varit svårt att släcka den. Det blir barfota runt om som vanligt men kanske någon förändring av huvudlaget. Hon har gått med helstängt men nu kanske det blir helstängt huvudlag med hål i, säger Dahlén.

”Kämpar som aldrig förr – är som ett lejon”
- Julia Pellini (V75-4)
har gjort väldigt fina lopp på slutet och har toppform. Även senast gick hon jättebra och fick bara stryk av en häst som kom invändigt men hon gick med full fart över mål. Det fanns krafter kvar i mål. Annars har hästen haft halsproblem i över ett års tid utan att vi fick någon riktig ordning på det. Men i år har hon varit mycket bättre, ligger bättre i puls och är gladare och finare och kämpar som aldrig förr i loppen. Hon är som ett lejon alltså.
- Jag tycker att det här loppet ser lättare ut vad det gäller motståndet än i de senaste starterna. Vi har ett tråkigt spår men en väldigt duktig kusk i Oskar J Andersson. Det blir inga ändringar, barfota runt om som vanligt och norskt huvudlag. Jag tycker att hon är min bästa chans på V75, säger Magnus Dahlén.

Michael Carlsson


91 var anmälda.72 får kvala.Tolv går till final.En vinner en miljon kronor.Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där ..


91 var anmälda.
72 får kvala.
Tolv går till final.
En vinner en miljon kronor.
Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där landets fyraåriga ston gör upp om evig ära.
Axevalla är värd för fredagens V64-spel och bjuder på toppsport med sex uttagningslopp till Stochampionatet. De två främsta i kvalloppen går till finalen 24 juli.

Startlista
Uttagningslopp Stochampionatet 1 (V64-1)
2 640 meter autostart
1) Going Diablo – Peter Untersteiner
2) Spoil Me – Kenneth Haugstad (Roger Walmann)
3) Donatella Center – Stefan Persson
4) Tricia – Per Lennartsson (Svante Båth)
5) Pastell Tilly – Torbjörn Jansson (Peter G Norman)
6) Kendra Silvio – Stefan Söderkvist (Stig H Johansson)
7) Ice Wine – Daniel Redén
8) Cayenne Ovel – Örjan Kihlström (Pasi Aikio)
9) Last Of April – Alexander Nilsson (Hans Nilsson)
10) Bacio – Björn Goop (Stefan Melander)
11) Cagnes sur Mer – Rickard Svanstedt
12) Kryssa Futura – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 2 Stochampionatet (V64-2)
2 640 meter autostart
1) Far Far Away – Johan Untersteiner
2) Alvena Valva – Per Linderoth
3) Joy de Castella – Jörgen Westholm
4) Mellby Dashing – Björn Goop
5) Icanhearyou – Oskar J Andersson (Ruth J Andersson)
6) Galactica – Lars-Åke Söderholm (Malin Bergström)
7) Canmore B.F. – Örjan Kihlström (Reijo Liljendahl)
8) Very Welcome – Peter Ingves (Mats Rånlund)
9) Tunika – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
10) Swish Lane – Peter Untersteiner
11) Come And See – Anders Svanstedt
12) Order By Heaven – Lars D Carlson
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 3 Stochampionatet (V64-3)
2 640 meter autostart
1) Tide Water – Torbjörn Jansson
2) Molly de Castella – Jörgen Westholm
3) Imakethecashflow – Joakim Lövgren
4) Majett – Christoffer Eriksson (Carl-Otto Göransson)
5) Port Ellen Broline – Peter Untersteiner
6) Beachmountain G. – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
7) Princess Face – Lutfi Kolgjini
8) Zola Grand Cru – Fredrik Berg (Anna Forssell)
9) Takeaway – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Amity – Per Lennartsson (Catarina Lundström)
11) Pretty Perfect – Oskar Kylin-Blom (Fredrik B Larsson)
12) Cerveza – Johan Untersteiner
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 4 Stochampionatet (V64-4)
2 640 meter autostart
1) Lady Cash – Stefan Söderkvist (Lars I Nilsson)
2) Fika – Anders Svanstedt
3) In Toto Sund – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Ninepoints Gaagaa – Jörgen Westholm
5) Keypad – Per Lennartsson (Stefan Melander)
6) Kahleesi – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
7) Sally Steel – Henrik Svensson
8) Ilona Håleryd – Peter Untersteiner
9) Finca Boko – Björn Goop (Timo Nurmos)
10) Borups Orkide – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
11) New Devotion – Johan Untersteiner
12) Tro Lo Lo – Oskar J Andersson (Emelie Persson)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 5 Stochampionatet (V64-5)
2 640 meter autostart
1) Darling Hornline – Per Nordström
2) Diora Sound – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
3) Foxy Brown – Stefan Persson (Magnus Dahlén)
4) High Expectation – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
5) Caresse – Björn Goop
6) Sangria Knight – Christoffer Eriksson (Ulf Stenströmer)
7) Mhona’s Sister – Per Linderoth
8) Otrobanda – Peter Untersteiner
9) Magnesia – Oskar J Andersson (Jörgen Westholm)
10) Lonely Star – Johan Untersteiner
11) Amour Memory – Elias Strandberg (Bernt-Ove Johansson)
12) Bowling Karma – André Eklundh (Christina Medin)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 6 Stochampionatet (V64-6)
2 640 meter autostart
1) Orkidee Skift – Hans-Owe Sundberg
2) Salma Silvio – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
3) Incredible H.C. – Peter Untersteiner
4) Digital History – Björn Goop (Stefan Melander)
5) Top de Luxe – André Eklundh (Ola Karlsson)
6) Cherie Jaam – Sören Boel (Patrik Södervall)
7) Xanthis Amber – Jörgen S Eriksson
8) Fancy Flair – Jörgen Sjunnesson (Mikko Aho)
9) Tough Of Elegance – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Toohotforyou – Per Linderoth (Fredrik Wallin)
11) Youlo – Stefan Söderkvist (Catharina Johansson)
12) Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 50 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/2 C 6 15.1 124
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2140/5 C 4 14.3 63
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Johnny Takter 1640/4 C 0 14.5 80
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-1 Magnus Dahlén 2660/4 B 1 17.6 27
2016-10-13 2016-10-13 Åby-5 Wilhelm Paal 1640/3 C 6 12.6 182
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-10 Peter Ingves 2140/10 B 0 14.2 263
2016-08-12 2016-08-12 Åby-3 Magnus Dahlén 2140/4 C 0 106
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-9 Magnus Dahlén 1640/3 B 3 12.7 165
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Stefan Persson 2640/3 C 6 15.3 246
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-14 Stefan Persson 2140/4 B 1 14.1 42
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Stefan Persson 2140/2 B 1 14.4 91
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-6 Magnus Dahlén 1640/1 B 2 13.4 42
2016-05-31 2016-05-31 Åby-8 Magnus Dahlén 1640/9 B 3 13.2 43
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Ales Pavsic 2140/12 B 0 15.3g 224
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Magnus Dahlén 1640/2 C 2 13.6 160
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Magnus Dahlén 2160/3 B 1 16.3g 24
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Tova Bengtsson 2140/1 A 0 17.4 57
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Kevin Oscarsson 1640/4 B 1 13.3 164
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Joakim Granlund 2140/9 B 6 14.6 239
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Henriette Larsen 2140/10 B 6 15.8 157
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Kevin Oscarsson 1640/7 B 5 14.2g 40
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Stefan Söderkvist 2140/11 A 2 16.4 35
2017-06-27 2017-06-27 Åby-10 Stefan Söderkvist 2180/15 A 2 14.8 132
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Lina Renberg 2160/3 B 4 16.9 37
2017-05-25 2017-05-25 Åby-7 Stefan Söderkvist 1640/4 D 6 13.4 207
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Lina Renberg 1609/9 B 3 14.7 24
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Kevin Oscarsson 2640/4 A 2 17.1 47
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Magnus Dahlén 1640/5 C 0 13.8 833
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Lina Renberg 2140/6 B 7 17.9g 38
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-8 Markus Niklasson 1640/6 B str
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Markus Niklasson 1640/8 A 0 13.6 210
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-4 Magnus Dahlén 1640/7 A 5 14.2 50
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Torbjörn Jansson 1609/6 A 0 12.2 82
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Markus Niklasson 2140/3 A 2 14.3 68
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Markus Niklasson 1640/2 C 1 11.7 51
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-5 Magnus Dahlén 2160/8 C 3 15.7g 241
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Carl Johan Jepson 1640/7 D 0 13.8 107
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-4 Magnus Dahlén 2140/5 B 1 16.4 26
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-11 Carl Johan Jepson 1640/4 D 0 14.1 78
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Magnus Dahlén 2140/3 D 1 15.9 55
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 Magnus Dahlén 2140/9 B 0 16.6 618
2018-02-01 2018-02-01 Åby-8 Magnus Dahlén 1640/3 C 0 14.6 443
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-7 Magnus Dahlén 2140/9 D 0 16.6 583
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-5 Magnus Dahlén 2140/5 C 4 15.5 312



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se