Forecast travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Forecast travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Forecast har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Forecast har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Forecast


Jeppe Juel är en av Danmarks mest framgångsrika tränare och han håller alltid till i toppen både som tränare ock kusk. Han drar..


Jeppe Juel är en av Danmarks mest framgångsrika tränare och han håller alltid till i toppen både som tränare ock kusk. Han drar sig inte heller för att åka till Sverige och tävla när det passar.
- Har jag bara häst som jag vet duger så åker jag gärna till Sverige och tävla. För oss danskar är det bra pengar att köra om. Jag har även tävlat i Frankrike och förra vintern gick det ganska bra och vi körde in fina pengar. I år avvaktar vi lite med ett sådant äventyr, säger Jeppe Juel.
På tisdag är det hemmabanan Ålborg som kör V75 Winter Burst® och tävlingarna håller hög klass.
- Det håller jag med om. Vi har väl nästan fått hit det bästa Danmark har att erbjuda den här tiden på året. Saknas det något så är det väl de bästa unghästarna, men dom har gått till vintervila och laddas för årgångsloppen nästa år.

Mycket Flemming Jensen på förhand
På Ålborg håller även Flemming Jensen till och ser man till vad tipsexperterna tror på så kommer det att handla mycket om stall Jensen.
- Flemming har verkligen hästarna på topp för dagen och han har laddat rejält. Nu hoppas jag att vi ska kunna ställa till det för honom. Jag har ett par bra chanser och min bästa är Down Town Girl (V75-3). Hon är så här långt obesegrad efter tre starter och det är en talang lite utöver det vanliga. Hon startar för första gången i voltstart och det oroar mig lite och det föreligger lite galopprisk. Felfritt så tror jag faktiskt att hon bara vinner.
- Jag tror också en del på Onceforall Face (V75-1). Han är nio år och har fått många tuffa lopp och numera vill han gärna ha det lite serverat. Nu står han med mycket tillägg, men det är ett lämpligt motstånd och då kan jag vara lite mer offensiv om det behövs. Han gick ett mycket bra lopp senast och hade full fart över mål och inte speciellt trött.
- Rossi Garline (V75-4) är en jättefin treåring som trots det dåliga spåret kan vara med och slåss om segern. Han startade senast i Sverige och klarade inte av voltstart helt enkelt. Han känns väldigt fin i träningen och får vi bara lite tur med positionerna så finns chansen.
- Ever So Clever (V75-3) och Forecast (V75-6) med i omgången och bägge hästarna är i fin form, men möter lite för bra motstånd. Ever So Clever är en av flera om Down Town Girl gör bort sig.
Har du någon spika att bjuda på?
- Om man inte vågar spika Down Town Girl så är Slide So Easy (V75-6) en bra spik. Han är väl Danmarks bästa häst och nu möter han överkomligt motstånd. Tycoon Conway Hall är ute över fel distans och lär inte få bestämma i ledningen den här gången och jag tror att Flemming avancerar framåt tidigt och vinner på styrka och inställning.

Joakim Brundin, Kanal 75


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75


Örjan Kihlström har haft bekymmer med sin rygg under en längre tid. Under Långfredagen på Färjestad blev han tvungen stryka sig ..


Örjan Kihlström har haft bekymmer med sin rygg under en längre tid. Under Långfredagen på Färjestad blev han tvungen stryka sig själv från V75-tävlingarna efter att ha fått ont under värmningarna. Han har inte kört sedan dess och fick lämna återbud både tisdag och onsdag den här veckan. Under torsdagen kom beskedet att han heller inte klarar av att köra på lördag i V75-finalerna på Solvalla.
– Nej, jag har precis bestämt mig för att inte köra på lördag. Jag har fortsatt problem med ryggen, säger han till travronden.se
– Jag vill inte hålla på och sätta upp mig för att sedan behöva lämna återbud. Nu kommer jag att vänta med att vara tillgänglig som kusk förrän det känns helt bra.

Behandlingar har ej hjälpt
Örjan Kihlström berättade i en intervju med Kanal 75 tidigare i veckan att han hade dickbråck för fyra och ett halvt år sedan. Nu menade han på att det var vanliga problem med ryggen men tyckte samtidigt att det suttit i lite längre än vanligt. Han har fått behandlingar under veckan utan att det har hjälpt och besvären kvarstår.
– Det är bara att hoppas att hjälper, men för tillfället känns det inte som någon större skillnad. Jag kommer att fortsätta få behandling, men det är omöjligt att säga när jag är tillbaka igen, säger han till Travronden.

Örjan Kihlström skulle ha kört följande V75-hästar på lördag:
V75-1: Indoor Voices
V75-3: Zenit Brick
V75-4: Titan Brodde
V75-6: Who's Who
V75-7: Forecast

Kanal 75


Under onsdagen kördes två uttagningslopp till landets största tvååringslopp på Solvalla. Svante Båth lyckades knipa fem ..


Under onsdagen kördes två uttagningslopp till landets största tvååringslopp på Solvalla. Svante Båth lyckades knipa fem av de sex finalplatserna som erbjöds i Svensk Uppfödningslöpning (se annan text) och formen höll i sig även när V86-spelet drog igång vid halv nio på kvällen.
Erik Adielsson hade varit delaktig i framgångarna i unghästkvalen och svarade för en kuskdelikatess i V86-2 med Showman Brodde.
Eller var det mest tur?
I vilket fall som helst överlät Erik Adielsson ledningen till värste motståndaren Global Trader efter 600 meter. Sedan kom då luckan på upploppet och Showman Brodde tackade för den snälla resan och tog sig förbi.
- Jag var inte säker men valde att släppa ifrån mig ledningen efter att ha fått trampa gasen i botten alldeles för fort första 300. Det fanns säkert de som tyckte att jag gjorde fel och det kunde ha blivit så också, sa en leende Erik Adielsson.

Revansch för Meilink 
Solvallatränaren Diederik Meilink tog sig för näsan när Quito Lane galopperade bort sig som stor favorit i ett V86-lopp under kvällen. Revanschen kom i loppet efter där Björn Goop spårade varje meter med Reverend Wine.
Peter Untersteiners favorit Arsenal närmade sig upploppet ner men Reverend Wine höll undan. Den fyraårige valacken börjar få en fin rad nu och Meilink testar elitserien igen.
- Vi har provat att anmäla till V75 men inte kommit med på grund av för lite poäng. Nu försöker vi nog igen, sa Diederik Meilink.
Treåriga stoet Global Unique fick bestämma en del i ledningen för Örjan Kihlström och tog en säker seger i första starten för Roger Walmann.
V86-8 var ett lopp för ston där Kaj Widell satte dit omgångens enda överraskning i form av April Love. Pasi Tikkala tränar det femåriga stoet som bara var spelad på fyra procent på V86.

Norman vann storloppet
Bergsåker delade på V86-omgången med Solvalla.
Solvallatränaren Peter G Norman valde att åka till Sundsvall med tre hästar och det blev full pott i det största loppet.
Favoriten Quantum Estelle och Olympia Gold galopperade bort sina möjligheter i finalen av Norrlands Elitserie för ston och segern gick i stället till Solvalla.
150 000 kronor in till Pastell Tilly som hade innerspår på startfållan och tog sig till ledningen.
- När hon får bestämma första 500 meterna som i dag klarar hon att gå i ledningen. Hon trivs annars bäst när hon får jaga bakifrån, sa Peter G Norman om det femåriga stoet.

Sloppy moralisk...
Solvallatränaren Normans seger med Pastell Tilly blev en bra tröst för en fadäs tidigare på kvällen. Sloppy Joe galopperade dubbelt och diskades i V86-5 men fullföljde som ett jehu upploppet ner.
Ingen skugga över Roger Walmanns Forecast som vann loppet tillsammans med Ulf Eriksson - men Sloppy Joe var hästen i loppet.
- Utan den andra galoppen på den sista bortre långsidan då en konkurrent körde upp i vagnen på oss vinner vi lätt. Det var surt, kommenterade Solvallatränaren.

Rostig men vann ändå
Ola Åsebö är en ny aktör på Bergsåker och mannen bakom Hard Times som vann norska kriteriet i september. Ulf Ohlsson körde hästen igen – kvällens största favorit spelad på 69 procent på V86.
Hard Times hade inte startat på ett tag och ringrosten lyste igenom. Faktum var att Harmon Boko uppvaktade tufft på utsidan och såg segerfarlig ut när galoppen kom 150 meter kvar.
- Han var nästan för lugn och avslappnad i dag men jag tror att vi vinner loppet oavsett trots att det så klart fattas i honom. Jag hade skygglapparna kvar att dra och hade extraväxlar kvar, sa Ulf Ohlsson.
Proffsige Östersundsamatören Oscar Berglunds Cobourg Hanover tog hem det inledande stayerloppet över tre varv tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt på V86 gav 24 899 kronor, sju rätt betalade 104 kronor och på sex lyste ordet jackpot. När Solvalla och Jägersro kör V86 på onsdag kan en ensam vinnare med åtta rätt kamma hem 13 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Dibaba har varit en snackhäst sedan hon såldes på Lutfi Kolgjinis auktion som ettåring för 1 050 000 kronor. Köpare var storh&a..


Dibaba har varit en snackhäst sedan hon såldes på Lutfi Kolgjinis auktion som ettåring för 1 050 000 kronor. Köpare var storhästägaren Lennart Ågren (SRF Stable) efter att det svarta stoet besiktigats av Roger Walmann. Med den guldkantade härstamningen Ready Cash som pappa och Moonlight Kronos som mamma har hon hela tiden haft ögonen på sig. Karriären har också börjat på bästa sätt med fyra segrar på lika många starter.
- Hästen var så fin som jag ville ha henne när vi tittade på henne som ettåring. Självfallet var härstamningen tilltalande men mest exteriören faktiskt. Hon är helt korrekt och har alla ting som ska till för att tåla träningen. Hon har varit lovande hela tiden och det kändes ganska tidigt att vi hade ett råämne att jobba med, säger Roger Walmann.

”Är min stjärna i år”
Att räkna upp alla toppston som Walmann har tränat genom åren skulle bli en lång lista. Men när Solvalla-tränaren börjar att jämföra Dibaba med superhästar som Giant Diablo, D’One och Tamla Celeber för att ta några exempel, då förstår man att förväntningarna är skyhöga på det treåriga jättelöftet.
- Det är fortfarande tidigt men hon har gjort detsamma som de hästarna gjorde vid den här tidpunkten och det är min stjärna i treårskullen i år. Hon har vunnit alla sina lopp och har utan tvekan samma potential som mina finaste märrar har haft. Det är ingen tvekan om att hon kan ta samma väg som de gjorde, menar Walmann.
Och tillägger snabbt.
- Men du vet själv hur lite till det ska till för att det ska häxa. I fjol hade vi också ett sto (Caddie Lisieux) med jättehög potential men som inte gick samma väg som de bästa. Nu var hon dock bra i kvalet till Stosprintern i måndags och är en av de som kan vinna finalen nästa vecka.
Vad är det som utmärker Dibaba och hennes bästa egenskaper?
- Hemma på gården kan hon vara lite påstridig och kaxig men när hon kommer till travbanan uppför hon sig väldigt, väldigt bra. Hon har visat sig vara en extremt bra löphäst och springer väldigt lätt och har ett bra driv i aktionen. Hon har en stark motor helt enkelt och visst KAN hon bli den bästa men det är lång väg kvar dit.

”Krigar om segern, ingen tvekan om det”
Lördagens E3-finaler avgörs på Bergsåker och Dibaba är favorit i stoavdelningen med 925 000 kronor till vinnaren. Tränare Walmann sticker inte under stol med att han tror på seger.
- Dibaba (V75-3) har potential för att vara den bästa i kullen och om hon är det får vi se på lördag. Jag har väldigt stor respekt för ett par andra hästar i loppet men hon är absolut en av de som kan vinna. Jag håller henne så högt och tycker att segerchansen är bra om det inte strular. Får hon en lyckad resa så krigar hon om segern, ingen tvekan om det.
- Hästen är ganska snabb ut men samtidigt har nog inte Örjan kört något från start heller. Jag tror inte att hon tar spets direkt för det är någon som är snabbare från början. Men hon kommer säkert bra på det från det här läget. Jag körde jobb med henne i tisdags och hon kändes fortsatt fin. Vi ändrar ingenting, det blir skor runt om och samma vagn, säger Roger Walmann.

”Var lite besviken på honom”

Du har även kvalat in Vanilla Pod till hingstarna och valackernas E3-final. Hur är hans möjligheter från spår tolv?
- Vanilla Pod (V75-6)
är en fin häst som har börjat bra men jag trodde nog att han skulle vara lite bättre än han var i kvalet. Jag var faktiskt lite besviken på honom då. Nu fick han så dåligt spår och det blir till att smyga med och köra till slut. Det är pengar som gäller för hans del. Det kan hända att vi tar av alla fyra skorna och kör barfota runt om för första gången ifall banan är bra.
Du har ytterligare tre hästar med inom V75; Actual Star (V75-4), Beppe Am (V75-5) och Forecast (V75-7). Någon av dem som är aktuell?
- Nej, det ska mycket till om någon av dem ska vinna och det är penningplaceringar som gäller i första hand. Kanske att Beppe Am inte är helt borta vid maxklaff om han får rätt resa och får speeda till slut.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vårvärmen har så smått börjat göra sitt intåg över landet.På lördagens V75-skådeplats Mantorp kom d..


Vårvärmen har så smått börjat göra sitt intåg över landet.
På lördagens V75-skådeplats Mantorp kom den metereologiska för ett par veckor sedan och väderleksrapporterna inför helgen talar om soligt och 8-9 plusgrader.
Att vårkänslor är något som även drabbar hästar är inget okänt fenomen. Inte heller att deras formkurvor ofta följer liknande mönster från år till år.
Vissa springer betydligt snabbare på våren, andra får plötsligt svårt att hänga med.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi tagit reda på vilka av lördagens V75-hästar som presterat bäst just under denna årstid.
Resultaten har jämförts med hästarnas totala resultat och skapat ett index, där allting över 1,00 betyder att hästen tävlat mer framgångsrikt på våren än övriga året.
Kanske blir det en återuppväckt vårspecialist som skräller till och fixar miljonutdelning?

Hästar med positiva vårindex inför lördagens V75-omgång på Mantorp:

V75-1
6 Sambuca Knight 1,99
2 Grefstads Royalty 1,92
7 Charming Soldier 1,77
8 Thaitec 1,50
9 Top Yllit 1,44
1 Diffarn Am 1,23
10 Han Herred 1,22
11 Rafiki Fri 1,10

V75-2
2 Ponce de Leon 1,45
9 Star Cross 1,32
15 Felix V.M. 1,27
11 Teetime 1,24
14 Kirin de Zeun 1,24
3 Umberto Axe 1,14

V75-3
5 El Mago Pellini 1,64
1 Goldomaster 1,34
9 Charrua Forlan 1,29
4 Shadow Woodland 1,24
10 Spring Erom 1,24
7 Harry Haythrow 1,16
6 Going For Gold Zaz 1,02

V75-4
6 Pythagoras Face 1,18
7 In Toto Sund 1,07
3 Target Kronos 1,02

V75-5
2 Bartender In 1,41
8 Quirire 1,29
10 Paparazzi M. 1,23
7 Order to Fly 1,10
5 Djali Boko 1,03

V75-6
8 Forecast 2,16
4 Dragster 1,16
12 The True F. 1,15
1 And Here I Am 1,03
5 Hank von Håleryd 1,01

V75-7
2 National Prince 1,98
6 Don Corleone Trot 1,80
10 Rushmore Face 1,38
9 Vincent Zaz 1,33
1 Dust Collector 1,25
5 Flashing Victory 1,04

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Romme-3 2140/11 0 g 83
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-10 2100/1 0 g 142
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-7 2140/6 str
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-5 2140/6 0 14.2 1196
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-2 2140/2 0 14.1 257
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/1 D 0 15.2 84
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Örjan Kihlström 2140/7 D 3 15.1 205
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-11 Örjan Kihlström 1640/6 D 0 13.8 36
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Örjan Kihlström 1640/1 D 2 12.6 96
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-9 Örjan Kihlström 1640/8 C 2 13.2 100
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Örjan Kihlström 2640/10 B 6 15.3 40
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/6 C 1 14.2 47
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Örjan Kihlström 1640/10 C 3 12.9 96
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Erik Adielsson 2660/13 D 0 g 228
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Örjan Kihlström 1609/8 D 4 12.3 117
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Örjan Kihlström 1609/7 D 3 13.2 44
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/1 C 0 15.1 88
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-10 Tino Ärling 2140/9 C 6 14.7 47
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-3 Tino Ärling 1640/4 B 2 13.4 41
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Kenneth Haugstad 2140/6 D 0 g 61
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 2140/8 C 0 15.0 86
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2160/11 C 2 15.0 37
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2160/11 B 2 15.5 49
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-1 Örjan Kihlström 1660/6 B 2 15.1 16
2017-12-09 2017-12-09 Åby-10 Örjan Kihlström 1640/5 D 5 12.4 146
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Örjan Kihlström 2140/1 C 3 15.3 29
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 1640/2 B 1 12.5 26
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-11 Örjan Kihlström 2140/4 B 3 13.4 73
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 1640/7 B 4 12.0 110
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Kenneth Haugstad 1640/11 A 1 12.7 105
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Örjan Kihlström 2140/7 C 3 13.5 52
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-6 Kjell Brandt 1640/1 B 5 12.7 50
2017-08-19 2017-08-19 Romme-5 Örjan Kihlström 2140/5 D 6 13.2 240
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-9 Kenneth Haugstad 1640/12 C 0 11.6 757
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Örjan Kihlström 2140/11 C 0 14.0 253
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-10 Örjan Kihlström 2640/4 C 0 13.8 176
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Örjan Kihlström 2140/5 C 6 12.7 192
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-13 Örjan Kihlström 1609/10 B 3 13.5 100
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-11 Örjan Kihlström 1640/11 D 2 10.9 156
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/3 B 5 13.3 85
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 Örjan Kihlström 1660/9 A 3 13.5 17
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-10 Örjan Kihlström 1640/7 C 6 12.4 223
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-10 Örjan Kihlström 1640/8 D 0 12.3 295
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/8 B 1 14.4 32
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-10 Örjan Kihlström 1640/3 C 2 14.5 50
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/6 D 5 13.4 249
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Kenneth Haugstad 2140/3 C 6 15.8 97
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-5 Örjan Kihlström 1640/5 C 5 12.7 79
2017-01-07 2017-01-07 Romme-9 Örjan Kihlström 2140/2 C 5 14.5 26
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-11 Örjan Kihlström 1640/7 C 0 15.0 91
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/11 B 2 13.6 121
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-8 Örjan Kihlström 1640/5 A 3 12.9 28
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-8 Per Lennartsson 1640/5 B 1 11.2 227
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-7 Per Lennartsson 1640/11 B 5 12.1 649
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2180/9 B 2 12.9 113
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-8 Torbjörn Jansson 2140/4 D 0 13.6 645
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-8 Örjan Kihlström 2140/2 D 4 12.6 167
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Kenneth Haugstad 1640/5 D 7 11.3 560
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-6 Örjan Kihlström 1609/10 C 0 11.5 163
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Örjan Kihlström 2140/12 D 6 12.5 711
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-10 Örjan Kihlström 2140/7 D 0 16.8 239
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Örjan Kihlström 2140/8 D 2 14.6 288
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/5 D 5 14.7g 435
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Örjan Kihlström 2140/9 D 0 14.0 301
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 1640/2 B 3 15.0 64
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Örjan Kihlström 1640/7 C 0 13.5 206
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-10 Örjan Kihlström 2140/7 C 4 14.2 72
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-9 Kenneth Haugstad 1640/11 C 0 g 252
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-3 Örjan Kihlström 1640/1 D 5 11.7 140
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-4 Örjan Kihlström 1609/3 D 4 11.6 103
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Kenneth Haugstad 1640/7 B 2 12.5 78
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-2 Torbjörn Jansson 1609/8 D 0 12.0 735
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-10 Per Lennartsson 2100/9 D 0 13.5 1445
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/6 C 0 13.7 102
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-9 Johan Untersteiner 1640/5 C 0 g 102
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-6 Örjan Kihlström 1640/1 C 3 11.8 43
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Örjan Kihlström 1640/10 B 1 13.5 72
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/10 B 0 g 79
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-9 Jeppe Juel 2140/6 C 8 13.8 156
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Jeppe Juel 2140/9 D 0 g 913



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se