Fonda Boko travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Fonda Boko travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Fonda Boko har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Fonda Boko har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Fonda Boko


Att veta mest är inget krav för att vinna pengar på trav.Ibland kan det räcka med magkänsla och en rejäl skopa tur.Men att chanse..


Att veta mest är inget krav för att vinna pengar på trav.
Ibland kan det räcka med magkänsla och en rejäl skopa tur.
Men att chanserna till vinster ökar för den som läser på mer är ingen hemlighet.
Som en snabbguide till onsdagens superjackpot på V86 presenteras här lite tänkvärd statistik kring ett urval av onsdagens hästar.
Informationen är i första hand hämtad från travfakta.se, men även från travsport.se, hippos.fi och travsport.no.
Vår definieras i materialet som månaderna mars, april och maj.
Med spets avses hästen som sitter i ledningen varvet från mål.

V86-1
1 Ukebell Jet
har gått i spets vid två tillfällen på svensk mark och vunnit båda. Det är också hästens enda segrar i Sverige.
3 Valentino Strix har 31 i segerprocent på våren, övriga årstider har han vunnit färre än var tionde start.
4 Makera har vunnit två av fem starter över 2 600 meter. Att jämföra med tre segrar på 63 starter på andra distanser.
5 Bryssel har varit oplacerad som totofavorit i båda sina starter på Åby. Han har fyra segrar på åtta starter och aldrig varit sämre än trea under vinter/vår.

V86-2
3 Ida Glitter
har en felaktig rekordnotering i startlistan, hästens rekord på 1.12,3 är satt över kort distans (Mikkeli 160616). Över medeldistans med autostart har hästen travat 1.13,5 som snabbast.
4 Rose Garden har startat kontinuerligt under karriären. Förra gången hästen hade ett tävlingsuppehåll på mer än tre månader var i slutet av 2014, då slutade hon femma med galopp.
6 Ninepoints Gaagaa har tagit båda karriärens segrar i årsdebuter efter längre tävlingsuppehåll, 2016 hade han precis som nu inte startat på över ett halvår.
8 Unchained Feelings vann sin enda start på ”Något tung bana”.
10 Kiss Me Kate T.J. har tagit karriärens samtliga fyra segrar från ledningen.

V86-3
2 Samiswhoiam
har tagit båda karriärens segrar från spets, där han totalt löpt vid tre tillfällen.
3 Kaiser Håleryd har körts i spets tre gånger utan att vinna.
5 Rushlight Face vann sin enda start på ”Något tung bana”.
6 Heather Bound har aldrig vunnit lopp, men platsprocenten är betydligt högre barfota runt om (42) än med annan balans (13).
7 Punk Pale är ensam i fältet om att ha vunnit på Åby där han har två segrar på fem starter. Hästen har två segrar på fyra starter efter tävlingsuppehåll på mer än 30 dagar.

V86-4
4 Kiboshi
har gått i ledningen vid tre tillfällen och vunnit samtliga.
6 Digital Promise har två segrar på fem starter med jänkarvagn, med ”vanlig” vagn är hon segerlös i 19 starter. Hon vann sin enda start på ”Något tung bana”.
7 Mellby Euphoria är obesegrad i två starter under våren.
10 Trilly of Nando har tävlat barfota runt om vid ett tillfälle och vann då på ”Något tung bana”.

V86-5
2 Nouvelle Madelene
har varit spelad över tio gånger pengarna vid båda sina segrar. Hon har stått under 35 för 10 vid tre tillfällen utan att vinna.
5 Razzle Ås har gått i spets en gång och tog då karriärens enda seger.
6 Staro Leonardo har tävlat barfota bak vid tre tillfällen och galopperat i samtliga, men ändå grejat en seger och ett tredjepris.
10 Caddie Jo har vunnit fyra av nio starter då han återkommit efter minst 30 dagars tävlingsvila.

V86-6
3 Arctic Master
har körts av Jorma Kontio vid tre tillfällen och vunnit två. Han har gått i spets tre gånger på svensk mark och vunnit samtliga. Hästen har aldrig tävlat över sprinterdistans.
9 Stronghold har tagit fyra av karriärens fem segrar från ledningen.
10 Il Mio Hooligan har två segrar på tio starter barfota runt om och är segerlös i 46 starter med annan balans.
12 Fonda Boko har galopperat i 22 av karriärens 41 starter, men gått felfritt i sina tre senaste voltstartslopp.

V86-7
2 Miss Pixel
har gått i spets fem gånger med tre segrar och två andrapris.
3 Bara Min har tävlat barfota runt om vid sex tillfällen och vunnit fyra.
4 Prima Italia är obesegrad i två starter på våren och har två segrar på fyra starter efter minst 30 dagars tävlingsuppehåll.
14 Juni Håleryd har vunnit fem av tolv lopp i karriären, men är segerlös på fyra starter efter mer än 30 dagars tävlingsvila.

V86-8
1 Topgear
har tagit fyra av karriärens sex segrar på våren.
3 Dice Man har gått i ledningen en gång på svensk mark och vann då. Hästen har aldrig tävlat över lång distans.
6 Bula Bula Am har gjort tre starter på ”Något tung bana” med två segrar och ett andrapris.
8 Rigel Face har gått i ledningen åtta gånger med sex segrar och två andrapris.
11 Pharaon Face har gjort en start på ”Något tung bana” och vann då.

Robin Johansson, Kanal 75


Inte en krona inkört på drygt tio veckor.Det var facit för Ulrika Wällstedt och hennes stall Guldstjärna inför onsdagens V86-omg&..


Inte en krona inkört på drygt tio veckor.
Det var facit för Ulrika Wällstedt och hennes stall Guldstjärna inför onsdagens V86-omgång.
Men då hade hon också medvetet preparerat stallets toppduo för just denna kväll.
Varningsklockorna under eftermiddagen talade om tjällossning och risk för otjänligt underlag på Solvalla.
Fullt så illa blev det inte, men när V5-spelet bjöd på en 100-oddsare och tre 20-oddsare med fyrarättsutdelning som följd kunde man ana att det skulle smälla även på V86-spelet.
Att banan blev lerigare och blötare i ju längre kvällen led bekom emellertid inte Fonda Boko det minsta när Torbjörn Jansson blåste till ledningen och lämnade sina konkurrenter i smått överlägsen stil.
- Det var härligt att se honom idag. Jag var orolig hela loppet att han skulle vika ner sig, han har ju aldrig sprungit på tung bana förut, men han var verkligen fin. Hästen är i sådan harmoni för dagen, det bådar gott, sade Wällstedt som på förhand deklarerat att jobbiga förutsättningar skulle vara till fördel för Swimming Pool.
V86-avslutningen blev den fyrfota gyttjebrottning man kunde ana i det tilltagande regnet och Swimming Pool närmade sig stadigt, men utan att komma förbi Hans R Strömbergs dödenstravande Tiger Williams som försvarade sig förnämligt för Kaj Widell.
- Jag är så nöjd med honom ändå. Det är en stor tung häst så han behövde det här loppet i kroppen, men som vanligt kämpade han hela vägen. Man måste bara älska den hästen, sade Wällstedt som kunde räkna in 90 000 kronor på årets två första starter, att jämföra med 629 900 under hela 2017.

Fick njuta från Frankrike
I en annan division när det gäller prispengar under en säsong tävlar Timo Nurmos som åkt ner till Frankrike för att preparera Readly Express för Prix d’Amerique.
Därifrån fick han se Extra Fudge spurta starkt, men förgäves bakom Svante Ericssons Orkidee Skift som hade uppvisning för Örjan Kihlström.
Revanschen kom två lopp senare då Manofthematch blev minst trött i ett galoppfyllt långlopp i händerna på Jorma Kontio.

Långlopp i kallblodstempo
På Åby var förutsättningarna mer normala och kvällens rivigaste lopp kom i V86-3 där första varvet travades på 1.13,1 efter otaliga ledarskiften.
Det passade Kim Eriksson som sparade krutet bakom Sofia Aronsson-tränade italienaren Vichy Grif som slog klorna i tappre Kiss My Lips H.C. kort före mål.
Raka motsatsen sett ur dramatisk synpunkt blev styrkeprovet över sällsynta 3 640 meter autostart. Omgångens största favorit Ready Ribb (Björn Goop tränar, Carl-Johan Jepson körde) fick anföra en lång sträcka i 1.22-fart med konkurrenterna uppradade bakom och brisade ifrån i obekymrad stil.

Bra säsong för Rushmore
Lutfi Kolgjinis auktionsdyring Rushmore Face återkom efter uppehåll och levererade kvällens prestation då han rundade fältet trots tappstart.
- En häst med väldigt hög kapacitet. Det blir nog en bra säsong för hans del, konstaterande körande Christoffer Eriksson.
Amatörtränaren Helén Blomberg har bara tre hästar i träning.
En heter Global Raceway och avslutade fjolåret med imponerande V75-seger dagen för julafton.
2018 öppnades i samma övertygande stil då han fixade kvällens tredjefavoritseger efter tidig ledning för Stefan Persson och höll nere V86-utdelningen till 10 662 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


De har startat lika många gånger (39) och vunnit lika många lopp (10). Men när de kommer ut på banan så finns det inte m&arin..


De har startat lika många gånger (39) och vunnit lika många lopp (10).
Men när de kommer ut på banan så finns det inte många likheter.
Fonda Boko är den vindsnabbe talangen som ofta brakar till ledningen, brukar vinna när han har en bra dag, men allt som oftast tar till galopp.
Swimming Pool är stridsvagnen som i regel får inleda bland de sista, knappt kan växla tempo, nästan aldrig blir trött och älskar svårbemästrade underlag.
I Ulrika Wällstedts tävlingsstall med 23 hästar blir de båda valackerna först ut under 2018.
- Hästarna gick ner lite i form på senhösten och Swimming Pool drabbades även av dåliga blodvärden. Då bestämde vi oss för att ge hela stallet en pust. Nu har vi tagit nya tag och är redo, det ska bli riktigt spännande på onsdag, säger Wällstedt som tog in duon för ett finslipande träningsjobb på Solvalla förra veckan.
- Vi har haft ganska tråkiga träningsförhållanden sista tiden så det har blivit några turer till Valla. Tanken var att båda hästarna skulle anmälas om de kändes bra och det gjorde de, riktigt bra båda två.
Sprang de mot varandra?
- Nej, de fick gå var för sig. Swimming Pool sprang 1.18/1 600 meter med 1.12 sista 500 och Fonda Boko 1.17,5/1 600 meter med en ännu snabbare avslutning. Dessutom gick båda med full fart i svängen efter mål så det var ett rejält jobb. Vi fick det besked vi ville ha.
Hur nära toppform skulle du säga att de är?
- Det är klart att det saknas matchtempo, men hästarna känns jättefina och är lite mer spritsade inför det här än normalt efter vila. Säg att vi brukar ha 75 procents form på våra hästar efter liknande uppehåll så tror jag att det är 85 nu.

”Fått tillbaka den rätta spänsten”
Hårdast betrodd på onsdagen blir Fonda Boko, som ser ut att ha passande förutsättningar i V86-4.
- Ja, det är drömläge för honom med springspår. Han är snabb ut och har aldrig varit osäker i volten, det är i första sväng han har sin akilleshäl och kan galoppera.
Faktum är att Fonda Boko har galopperat i mer än hälften av karriärens starter, 21 gånger.
- Det sitter i huvudet och finns inget vi kan göra åt saken med utrustning eller liknande, det handlar bara om honom själv. Många av galopperna har kommit i trånga situationer, då blir han lätt ängslig, speciellt när det kommer andra hästar utifrån. Därför är det bättre att han själv får komma utifrån den här gången. Men det absolut viktigaste är att hästen är i harmoni, och just nu visar han väldigt bra harmoni i träningen i alla fall.
Hur ser du på taktik och segermöjligheter?
- Även om han vunnit många lopp från ledningen så tycker jag personligen att han är precis lika bra bakifrån. Men med tanke på läge och distans kommer han givetvis köras i spets om han skulle nå dit. Han var lite blek under hösten, men verkar ha fått tillbaka den rätta spänsten och inställningen nu så det är klart att han är den med störst vinstchans.

Gynnas av tungsprunget
Mot Swimming Pool talar att han aldrig lyckats nå en pallplacering efter liknande uppehåll förut, samt spår åtta bakom bilen i V86-8. För att det är en utpräglad vinterhäst som tagit sju av karriärens segrar denna årstid.
- Det beror på att han inte bryr sig om underlaget, han springer på allt. När han vann V75 på Axevalla var underlaget knappt tjänligt, men vi jublade när vi såg banan eftersom vi förstod att det skulle gynna honom mycket. Nu verkar det bli plusgrader på onsdag och då ska det bli intressant att se vad Solvalla bjuder på för underlag…
Då hoppas ni förstås på riktigt krävande förutsättningar?
- Hoppas gör man väl inte, det är aldrig speciellt roligt. Men det skulle säkert öka hans chanser eftersom han är mindre missgynnad än många av konkurrenterna.
Men han verkar inte vara typen som vinner efter vila?
- Kanske inte, men hästen känns faktiskt riktigt bra. Han är starkare i kroppen och springer så där coolt med huvudet mellan knäna som han ska göra när han trivs. Torbjörn Jansson sade att hästen aldrig känts så bra som han gjorde innan han blev sjuk i höstas och det är samma känsla i träningen nu.
Kan du jämföra dagsformen nu med då han vann det där V75-loppet för ett år sedan?
- Då var han i riktig form så jag vågar inte tro att han ska vara fullt lika vass på onsdag.
Ändrar ni något i utrustning eller balans på någon av hästarna?
- Ja, Swimmng Pool kommer att tävla med rycktussar för första gången. Han hade det i jobbet på Solvalla och svarade bra så nu tycker vi att det är dags att prova. I övrigt kör vi som vanligt med båda.
Det är två så olika hästar, var skulle du säga att brytpunkten går distansmässigt om de skulle mötas på banan?
- Swimming Pool skulle vinna på 2 640 meter och längre distanser. Över medeldistans eller kortare så vinner Fonda, så den ligger någonstans däremellan, klargör Ulrika Wällstedt.

Robin Johansson, Kanal 75


På onsdagen är det dags igen för Onsdag Xpress efter ett sommaruppehåll och det är Åby och Solvalla som delar på veckans ..


På onsdagen är det dags igen för Onsdag Xpress efter ett sommaruppehåll och det är Åby och Solvalla som delar på veckans V86-omgång. Nypremiären kryddas dessutom av en jackpot med tolv miljoner kronor till en ensam vinnare.
En häst som troligtvis blir betrodd i omgången är Fonda Boko (V86-4) som startar på Solvalla.
- Det är en häst man måste strecka, men tyvärr går det inte att lita på honom. Jag önskar att jag skulle kunna lämna klartecken, men det går inte, säger Ulrika Wällstedt.
Fonda Boko vinner oftast när han går felfritt, men hästen har galopperat i 19 av 33 starter och är lite av en mardröm för spelarna.
- Han gör aldrig några fel hemma i träning och är en riktig glänsare i träningen, säger Ulrika Wällstedt.
Glänser han även inför det här loppet?
- Ja, även inför det här loppet. Han känns fantastiskt fin. Han brukar även vara lika fin i värmningen och är alltid en värmningsvinnare. Han visar en sida i träning och värmning, men blandar sedan med galopper i loppen och det är otroligt frustrerande. Det går inte att beskriva med ord hur jobbigt det är.

”En ängslig häst”
Varför tror du det är så här?
- Det är inga fysiska fel på honom. Vi har haft fem olika veterinärer som kollat upp så allt är bra. Det är istället en mental historia, han är en rätt så ängslig häst. Han kan till exempel galoppera när det blir trånga situationer, men ibland hoppar han i första sväng.
Vad kände du när han lottades till spår 1 bakom startbilen?
- Spontant är det inte jättebra eftersom han är snabbast när han kommer utifrån i banan och han får övertaget. Men han är galet startsnabb, när vi satte på helstängt en gång öppnade han 1.06 och skenade men då tröttande han också...
Vad blir det för huvudlag nu?
- Han går med vanligt långsam-huvudlag, så likt hemma som möjligt. Han har även fast huva, säger Ulrika Wällstedt.
Hur går han balanserad på hovarna?
- Vi tycker att han är en barfota häst och han känns som är en flygmaskin, men han blir ännu mer ängslig barfota så vi kör med skor runt om.
Vad tror du om onsdagens uppgift?
- Det som är så svårt med honom är att man inte vet hur han kommer fungera för dagen. Han står i alla fall bra inne i sin klass eftersom hoppat bort så mycket pengar. Jag menar att det är en otroligt kapabel häst för sin klass och jag måste alltid tro på honom. Om det inte varit för den ängsliga attityden hade han varit en riktig topphäst. Jag är helt övertygad om att han tjänat över en miljon om han gått felfritt i sina starter, säger Ulrika Wällstedt.
Av 33 starter i livet har Fonda Boko travat felfritt 14 gånger och det har resulterat i nio segrar och sammanlagt elva pallplatser. I pengar har det blivit 262 800 kronor.

Kihlström i sulkyn
I onsdagens lopp körs Fonda Boko av Örjan Kihlström, det är andra gången stjärnkusken kör hästen.
- Även Örjan vet hur man kör galopp med honom, säger Ulrika Wällstedt och skrattar.
- Nej, allvarligt talat så handlar det inte så mycket om kusken när det gäller den här hästen. Han är helt okomplicerad när han fungerar och som han var vid segern på Lindsberg för tre starter sedan så hade vår sexårige son vunnit med honom. Det handlar helt om det mentala och det är också det vi jobbar med, att hålla honom på gott humör.

Fotnot.
Det är höstpremiär för Onsdag Xpress och det innebär att V86-tävlingarna startar 20.30 och delas mellan två banor, den här veckan Åby och Solvalla.
TV-programmet V86 Direkt startar 20.00 i TV12.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Uttagningslopp till unghästfinaler kittlar alltid och kanske extra mycket tidigt på säsongen.På fredagen bjuder Åby på uttagni..


Uttagningslopp till unghästfinaler kittlar alltid och kanske extra mycket tidigt på säsongen.
På fredagen bjuder Åby på uttagningslopp till Konung Gustav V:s Pokal och till Drottning Silvias Pokal.
Det handlar om fyraåringar och en fråga är vilka stjärnor har skött vinterträningen bäst?
En annan om det finns nya talanger som är redo att ta klivet?
Pokalloppen på Åby är även öppna för utlandsförra hästar och en av de mest spännanade hästarna i fredagens startlistor är förstås Uncle Lasse. Den amerikanske unghäststjärnan, som tjänat drygt 7,1 miljoner kronor, imponerade stort i Europadebuten senast på Solvalla tillsammans med sin tränare, kusk och ägare Stefan Melander. Uncle Lasse har dock dragit sämsta utgångsläget med spår 8 bakom startbilen i sitt försök som körs som V64-4. De tre främsta i varje uttagningslopp går vidare till finalen som avgörs på Åby 14 maj med ett förstapris på 928 830 kronor.
Det blev fem uttagningslopp för stona i Drottning Silvias Pokal och det innebär att de två främsta i varje uttagningslopp plus de två högst seedade treorna går till final. Även stofinalen avgörs på Åby 14 maj med ett förstapris på 928 830 kronor.
Timbal vann flest lopp av alla i fjol med hela 14 segrar. I år har Robert Berghs segermaskin inlett med två raka och hon blir troligen favorit i sitt uttagningslopp som körs som V64-1.
Oaks-vinnaren Spoil Me, som tjänade drygt 3,2 miljoner kronor sin debutsäsong i fjol, lottades till spår 12 i sitt uttagningslopp som körs som V64-5.

Startlistor
Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Clemenza Am - Lutfi Kolgjini
2. Total Darkness - Johnny Takter
3. Centaure Fromentro - Christoffer Eriksson
4. Insert Ecus - Stefan Söderkvist
5. Poet Broline - Peter Untersteiner
6. M.T.Kingofthehill - Björn Goop
7. Pythagoras Face - Örjan Kihlström
8. Takestwoforatango - Conrad Lugauer
9. Xceed G.T. - Per Lennartsson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. In Vain Sund - Erik Adielsson
2. Calypso Am - Stefan Söderkvist
3. Endurance - Torbjörn Jansson
4. Rhapsody Ås - Kenneth Haugstad
5. Favorite Boko - Peter Untersteiner
6. Telecomando O.K. - Björn Goop
7. Pajas Face - Johnny Takter
8. Uncle Lasse - Örjan Kihlström
9. Tumble Dryer - Christoffer Eriksson
10. Taffy - Per Lennartsson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Fonda Boko - Tony Wallin
2. Farzad Boko - Roger Malmqvist
3. Breidabliks Nubbe - Conrad Lugauer
4. Nobel Southwind - Peter Untersteiner
5. Falco di Quattro - Christoffer Eriksson
6. Gijon - Johan Untersteiner
7. Sir Corneliani - Carl Johan Jepson
8. Knifetown Winner - Erik Adielsson
9. Tobin Kronos - Örjan Kihlström
10. Cruzado Dela Noche - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Bellino B. - Conrad Lugauer
2. Gambino Degato - Johan Untersteiner
3. Pampalo - Björn Goop
4. Alan Wadd - Jorma Kontio
5. Fighting Bax - Örjan Kihlström
6. Heavy Sound - Kenneth Haugstad
7. D.D's Perseverance - Per Lennartsson
8. Calno de Pebrisy - Christoffer Eriksson
9. Target Kronos - Adrian Kolgjini
10. Flash Håleryd - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Startlistor
Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Borups Orkide - Christoffer Eriksson
2. Natalie de Vie - Erik Adielsson
3. Christine Sixteen - Johnny Takter
4. Princess Face - Lutfi Kolgjini
5. Wiclet Hanover - Olof Thorson
6. Bacio - Björn Goop
7. Keypad - Per Lennartsson
8. Amity - Torbjörn Jansson
9. Ilona Håleryd - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Faye Bros - Jorma Kontio
2. Kryssa Futura - Christoffer Eriksson
3. Salma Silvio - Björn Goop
4. Flavia Boko - Joakim Wallin
5. Majett - Johnny Takter
6. Timbal - Robert Bergh
7. Digital History - Torbjörn Jansson
8. Creme de la Creme - Anders Svanstedt
9. Ilyaand Over Halls - Per Lennartsson
10. In Toto Sund - Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Sangria Knight - Peter Untersteiner
2. Tweet Hanover - Per Lennartsson
3. Youlo - Stefan Söderkvist
4. Treasure Kronos - Christoffer Eriksson
5. Swiss Account - Erik Adielsson
6. Tunika - Björn Goop
7. Kiara Sånna - Carl Johan Jepson
8. Pimpinette Face - Örjan Kihlström
9. Lonely Star - Johan Untersteiner
10. Time For Muscles - Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Awesome Annie - Christoffer Eriksson
2. Miss Montechristo - Johan Untersteiner
3. Amphibian Madness - Tommy Karlstedt
4. Otrobanda - Peter Untersteiner
5. Donatella Center - Stefan Persson
6. High Expectation - Örjan Kihlström
7. Pioneer Face - Johnny Takter
8. Bijou Bourbon H.M. - Conrad Lugauer
9. Causette d'Atout - Björn Goop
10. Spoil Me - Kenneth Haugstad
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Dreamgirl Hornline - Jan Henriksson
2. Beachmountain G. - Christoffer Eriksson
3. Touch Of Elegance - Örjan Kihlström
4. Pasithea Face - Adrian Kolgjini
5. Rum Swizzle - Per Lennartsson
6. Angel Rain - Robert Bergh
7. Tres Bien Ås - Johnny Takter
8. West Coast - Björn Goop
9. Kendra Silvio - Erik Adielsson
10. Celebreightr - Johan Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 2140/5 1 15.9 17
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 2140/5 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 2140/11 1 14.8 35
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Tony Wallin 2160/13 A 0 g 34
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Tony Wallin 1640/11 A 6 12.4 63
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-6 Oskar J Andersson 2640/10 C 0 g 262
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 Oskar J Andersson 2100/4 B 5 13.8 55
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Tony Wallin 2140/7 C 0 g 78
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-9 Tony Wallin 1640/5 B 5 12.8 40
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-10 Oskar J Andersson 2140/4 A 1 15.0 29
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Tony Wallin 2140/1 C 0 14.6 80
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 Tony Wallin 2140/1 C 1 13.9 16
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-3 Tony Wallin 2140/6 C 0 g 27
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2160/13 A 0 g 30
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 2140/12 B 0 g 20
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-11 Torbjörn Jansson 1640/7 C 0 g 81
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/8 C 0 15.2 369
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Mads H Nielsen 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2160/7 A 2 15.1 31
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 1640/2 B 0 g 29
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/1 B 6 14.3 45
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-9 Torbjörn Jansson 2100/4 B 0 15.1g 37
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Torbjörn Jansson 1640/4 B 1 12.1 21
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2640/5 C 3 14.1 113
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-1 Torbjörn Jansson 2140/2 C 2 15.7g 21
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Torbjörn Jansson 1640/5 A 1 13.1 18
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-9 Tony Wallin 1640/3 C 0 g 185
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Mads H Nielsen 2660/14 A 0 g 27
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Örjan Kihlström 2660/15 B 7 18.3g 29
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Tony Wallin 2180/12 A 0 g 14
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-1 Torbjörn Jansson 1660/6 A 1 14.1 18
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2160/13 C 6 14.9 161
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Torbjörn Jansson 1640/5 D 3 12.4 78
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 1640/9 C 4 13.8 177
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 2140/9 D 5 14.6 105
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Torbjörn Jansson 1140/3 D 0 g 48
2018-07-11 2018-07-11 Visby-10 Torbjörn Jansson 2120/11 D 6 14.0 179
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-4 Torbjörn Jansson 1640/12 D 3 13.0 161
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2140/8 D 3 14.4 245
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Oskar J Andersson 2660/7 C 0 g 98
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/4 D 5 14.1 324
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 1660/12 C 0 g 42
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Torbjörn Jansson 2140/9 A 0 g 46
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-8 Torbjörn Jansson 1640/6 B 1 16.1 46
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-3 Torbjörn Jansson 2140/10 A 3 14.5 85
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/1 C 3 13.3 98
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-7 Torbjörn Jansson 2140/10 A 2 15.3 38
2019-09-10 2019-09-10 Romme-8 Torbjörn Jansson 2160/6 A 2 14.3 22
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Örjan Kihlström 1640/3 A 3 10.9 120
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-5 Torbjörn Jansson 2140/10 C 3 14.1 820
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-1 Kim Eriksson 1660/8 C 2 12.1 70
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Torbjörn Jansson 2140/12 C 5 14.6 383
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-9 Doug McNair 2140/6 C 10 15.1g 134
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Jimmy Dahlman 2140/13 D 0 13.3 932
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-1 Torbjörn Jansson 2160/6 B 2 15.8 15
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Torbjörn Jansson 2140/1 B 2 14.4 66
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 16.2 39
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2180/5 B 2 14.6 73
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-6 Torbjörn Jansson 1640/2 B 0 g 20
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-8 Torbjörn Jansson 1640/8 C 4 12.0 161
2020-06-12 2020-06-12 Romme-9 Torbjörn Jansson 1640/6 D 3 11.7 226
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-9 Torbjörn Jansson 1640/12 C 2 12.7 341
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/8 C 3 13.5 782
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2160/10 A 0 14.9 279ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se