Flow travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Flow travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Flow har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Flow har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Flow


Lexington Selected Yearling Sale fortsatte under onsdagen och totalt blev det 24 svenskköp för sammanlagt 22 miljoner kronor. Flitigast i elden av sve..


Lexington Selected Yearling Sale fortsatte under onsdagen och totalt blev det 24 svenskköp för sammanlagt 22 miljoner kronor. Flitigast i elden av svenskarna var Åke Svanstedt som köpte auktionens dyraste ettåring. Han betalade 320 000 dollar för hingsten Red Redemption (e. Muscle Hill - Magenta Hall).
– Det var en Muscle Hill-hingst och jag fastnade för både stammen och exteriören. De blir alltid för dyra, men jag gillade verkligen den här hästen. Det var därför som jag valde att gå så högt i budgivningen, sa Åke Svanstedt för DRF Harness.
Svanstedt ropade in sju hästar för totalt 710 000 dollar, cirka sju miljoner kronor.
Men det gjordes flera blågula inköp och tränare som Robert Bergh, Johan Untersteiner och Reijo Liljendahl köpte två hästar vardera.
Av onsdagens 99 sålda hästar på auktionen ropades 24 av dem in av svenskar. Detta för totalt nästan 22 miljoner kronor.

Här följer en lista över de 24 svenska inköpen på auktionen under onsdagen i Lexington.
Red Redempion (hingst e. Muscle Hill - Magenta Hall), Åke Svanstedt – 320 000 dollar.
Francais (hingst e. Love You - Tangled Sheets), Robert Lindström, agent för SRF Stable (Lennart Ågren) – 180 000 dollar.
Capstone (hingst e. Southwind Frank - Culmination), Åke Svanstedt – 160 000 dollar.
Whothehillareyou (hingst e. Muscle Hill - Habit Of Creature), Reijo Liljendahl – 150 000 dollar.
Built Right (hingst e. Father Patrick - Tanya's Dance), Stall Courant (Anders Ström) – 150 000 dollar.

Diffident (sto e. Father Patrick - Noble Miss), Robert Lindström, agent för SRF Stable – 115 000 dollar.
Bialy (sto e. Muscle Hill - Kolachke), Lucas Wallin – 105 000 dollar.
Seven Shines On (sto e. Chapter Seven - Shine On), Tommy B Andersson, agent för Jula Racing – 102 000 dollar.
I Can Do Itall (sto e. Kadabra - Cool Creek Breeze), Menhammars Stuteri – 100 000 dollar.
Seven Gran (hingst e. Chapter Seven - Gran Cavalla), Björn Norén, agent för Knutsson Trotting – 80 000 dollar.

Lindysmusclemania (hingst e. Muscle Hill - Possessed By Lindy), Robert Bergh – 80 000 dollar.
Dancin In Lace, passgångare (sto e. Always B Miki - Dancewiththebest), Jonas Czernyson – 80 000 dollar.
Blackout Riley (sto e. Muscle Mass-Commando Queen), Åke Svanstedt – 65 000 dollar.
Autumn Deo (sto e. Muscle Hill - Brigham Dream), Johan Untersteiner – 60 000 dollar.
Parody (hingst e. Southwind Frank - Letsjustalkaboutme), Reijo Liljendahl – 55 000 dollar.

Fly Light (hingst e. Father Patrick - Hustle Heart), Åke Svanstedt – 50 000 dollar.
Venturesome (hingst e. Kadabra - Christina M), Robert Bergh – 50 000 dollar.
Speed Away (hingst e. Father Patrick - All The Time), Consus Racing Stable (Per Rodert) – 50 000 dollar.
Miss Mayflower (sto e. Southwind Frank - Southwind Maywood), Åke Svanstedt – 40 000 dollar.
Slob Kabob (hingst e. Bar Hopping - Sobti Hanover), Åke Svanstedt – 40 000 dollar.

The Nun (sto e. Father Patrick - Swinging Nadine), Johan Untersteiner – 40 000 dollar.
Always A Mike, passgångare (hingst e. Always B Miki - Beach Gal), Jimmy Takter – 40 000 dollar.
Cassandra Cruisin (sto e. Cantab Hall - Mary's Out Cruisin), Menhammars Stuteri – 37 000 dollar.
Southwind Joffrey (hingst e. Muscle Hill - Fillyanthropy), Åke Svanstedt – 35 000 dollar.

Kanal 75


Lördagens V75-omgång avgörs på Hagmyren och Muscle Hustle har seglat upp som knapp favorit i Gulddivisionen. Ett sprinterlopp över 16..


Lördagens V75-omgång avgörs på Hagmyren och Muscle Hustle har seglat upp som knapp favorit i Gulddivisionen. Ett sprinterlopp över 1640 meter med bilstart och värt att notera är att upploppet på Hagmyren är kort, 161 meter. Robert Bergh, som har bra form på stallet, hoppas nu att hans Muscle Hustle ska få till det med en seger. Hästen körs av Kim Eriksson och har ett perfekt läge med spår fyra bakom bilen. Muscle Hustle har matchats över lång distans i de två senaste starterna. Näst senast blev det en utdragen spetskörning och det var inte mycket att säga om att krafterna tröt till slut. Senast blev hästen lite för pigg under vägen och då blev 2600 meter lite i det längsta laget och han fick nöja sig med en andraplats. Men nu låter det påställt när det återigen är kort distans. Bergh hade ju elitloppsplaner med Muscle Hustle i våras och nu låter det väldigt bra inför den här starten.
– Muscle Hustle (V75-6) känns så otroligt bra och jag har bara gått och väntat på att han ska göra det. Så jag hoppas att han får lite flow nu för jag har väntat på honom i flera månader, säger Robert Bergh.
– Det hade lika gärna kunnat vara några ettor i raden till den här starten. Senast ville jag ha fokus på honom från start och körde med skygglappar men han blev för pigg då över 2600 meter. Därför blir det norskt huvudlag den här gången. Han har annars känts väldigt spänstig och rejäl på slutet men näst senast blev det för tufft lopp för honom.
– Han fick ju läget nu och det ska bli kul att se honom. Hans startsnabbhet ska nog vara bra ändå utan att han har de här skygglapparna på. Han känns så pass rapp ändå. Det ska bli kul att testa honom i ett kortlopp nu när han känns så pass bra. Barfota runt om, fortsätter Bergh.

”Tror att han kan slå till när som helst”
Åby-tränaren har ytterligare ett par intressanta hästar med inom V75 och kommenterar dem på följande vis.
– Corroded (V75-3) hoppas jag ska vara lite bättre den här gången. Vi har lättat på träningen för han var lite tung i stilen senast men han kan bättre. Jag hoppas att det ska vara lite bättre spänst i honom och det märks att det är annorlunda i alla fall. Det är lite minus på distansen 2600 meter för han har fått några holmgångar i ledningen och inte tagit sig hem så det har blivit lite fel i loppen. Därför är jag lite låg på distansen. Hade det varit kortare distans hade jag kanske trott mer på honom. Barfota runt om.
– Nyhet (V75-5) känns riktigt bra och jag tycker faktiskt inte att de här starterna efter uppehållet har varit mitt fel. Jag tror att han är på gång och kommer att göra ett bra lopp när som helst. Det blir barfota runt om igen och det borde kunna hända något när som helst. Jag tror att han kan slå till i ett V75-lopp snart, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det har blivit dags för treåringarna att göra upp i årets första E3-finaler och då resterande avdelningar utgörs av finale..


Det har blivit dags för treåringarna att göra upp i årets första E3-finaler och då resterande avdelningar utgörs av finaler i STL (Svenska Travligan) samt kraftprovet Mälarpriset över tre varv, är den sportsliga klassen på Sundbyholmstravet i Eskilstuna mycket hög. Robert Bergh har åtta hästar till start inom ramen för V75 och beträffande segerchans är alltså Nobel Amok den han rankar allra högst. Sjuåringen vann senast från ledningen men gången innan galopperade han från start. Då hade han, precis som nu, innerspår bakom startbilen.
- Det var så enormt startsnabba hästar med den gången och jag laddade så att hjälmen släppte nästan. Vi tar det lite lugnare från start nu och ändå tror jag att han har bra chans att hålla upp ledningen. Skulle jag bara känna att han är lika harmonisk som i Boden senast blir det jätteintressant för det är nog ett par år sedan jag kände honom i det sköna ”flowet”.

Uppåtform och första med rycktussar
Dagens största segercheck kan Robert Bergh lägga beslag på i E3-finalen för ston. Till skillnad från finalen för hingstar och valacker ingår nämligen det loppet i Premiechansen. Det innebär att prispengarna dubblas för de hästar som är ”premiechansade”, däribland Robert Berghs Boxer Shrimp (V75-3) som vid seger belönas med två miljoner kronor. Hon blev tvåa från ledningen i sitt uttagningslopp och spås av sin tränare vara ännu bättre den här gången.
- Hon hade haft det lite lugnt inför uttagningen efter starten under elitloppshelgen, så jag upplever att hon ska göra ett bättre lopp nu. Och så testar vi urryckare för första gången och ser vad det kan bli för komb av det. Allmänt ser det bra ut. Hon är en av flera tycker jag, det är ett öppet lopp, säger Robert Bergh.

Kapacitet för yttersta toppen
I Mälarpriset över mastiga tre varv väntar 400 000 kronor på vinnaren. Robert Bergh har tre hästar med i loppet och ska själv svinga sig upp bakom Mindyourvalue W.F. från 40 meters tillägg.
- Det var inte svårt att välja vilken häst jag skulle köra för jag tycker att det har strulat lite grann för ”Mind” och därför tycker jag att det är skönare att köra honom. Han är lite strulig och då är det bättre att man tar hand om det själv och hoppas att det fungerar. Han galopperade senast och gången före körde jag runt på punka, så jag tycker att formen är bra och tredjespåret är bra för honom. Sammanfattningsvis har jag en bra känsla trots att han har strulat några gånger. Han har kapacitet att ta ett steg till, till den yttersta toppen.
Digital Ink startar också från dubbla tillägg medan Explosive Merlot startar 20 meter framför.
- Explosive Merlot är expert på de här långdistansloppen så det är bra för honom. Jag tycker också att det är bra att han fick spår längst ut för han kan lätt fega till sig när han får hästar framför sig, så det känns bra att han får öppna och ha lite fritt framför sig första 200. Han har fin chans, så är det ju.
- Digital Inc tycker jag att man ska ta med om man börjar gardera riktigt. Han satt fast senast i Bodens storlopp och har verkligen toppform. Han är väl den tredje av mina men han är väldigt fin.

”Spänstigare inför det här loppet”
I klass II-finalen (V75-2) ställs Quito Lane och Macelleria på nytt öga mot öga. Stallkompisarna möttes senast i försöket och då höll den förstnämnde undan till knapp seger före utvändigt travande Macelleria.
- Det var en bra prestation av Quito Lane från ledningen. Han såg fin ut men blev ju lite rullig och stum sista 50 och det är lite besvärande även fast de vinner. Han kommer gå med lite tyngre skor fram nu och vi får se om det kan hjälpa. Men det klart, då kanske inte startsnabbheten blir lika fin som den har varit… Men vi får prova så nu för han måste vara förbättrad om han ska vinna det här loppet. Han ser fin ut och han har också coolat ner sig hemma i träningen och kan träna på ett bättre sätt. Det är en fördel för honom.
- Macelleria var jättefin senast. Han visade väldigt bra löpskalle och ville komma förbi sista biten. Nu ser han ännu bättre ut. Han var inte van vår träning inför senast men har kommit rätt på det nu och känns lite spänstigare inför det här loppet. Det är hugget som stucket vilken av mina hästar som har bäst chans.
Elcamino Demanche (V75-5) har visat fin form länge men fick senast nöja sig med andraplatsen från ledningen sedan en konkurrent spurtat förbi på open stretch.
- Han var lite sådär i ledningen senast. Eftersom jag vet att han har fin form och kändes så bra ville jag testa men han drog in årorna 100 kvar och då gick det fort när någon passerade honom. Det är möjligt att han går bäst i rygg men vi får väl se hur loppet blir kört den här gången. Jag säger inte att jag ska köra i rygg men han har nog visat i ett par starter att det har varit lite lurigt när han har varit först tidigt. Jag tycker att han ska med på kupongen.

Ola Johansson, Kanal 75


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter. Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inf&o..


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter.
Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inför i V86-3.
I en intervju inför tävlingarna kallade Björn Karlsson det själv för ”en riktig dumanmälning”, men spelarna hade ändå förtroende för ekipaget.
Och det visade sig rätt.
Karlsson slank ner i rygg på ledande Torpa Olea och fick luckan som på beställning.
Då växlade Backegubben ner sina äldre och mer garvade konkurrenter i ett nafs.
- Jag tyckte att det var en bra rygg att ha och trodde att det skulle spricka upp. Men jag trodde inte att han skulle vinna så lätt idag, mot de här hästarna. Jag sa åt honom en gång 250 kvar, sedan var det över, förklarade Björn Karlsson som inte drar sig för att jämföra sin femåring med stallets för tillfället största stjärna.
- Han är som en förnyad uppgraderad version av Tangen Haap.

Nordgubbens revansch
En ännu större stjärna i familjen Karlssons stall var emellertid Nordgubben, som tränades av Björns pappa Kenneth.
En järnhäst som tjänade 5,5 miljoner kronor och vann 72 lopp på sin tid, men hade oturen att vara född samma år som fenomenet Järvsöfaks – som han aldrig lyckades besegra på 46 försök.
Om månne stod Järvsöfaks ännu mer i vägen för Nordgubben i aveln, då den senare bara fick två registrerade avkommor.
En av dem av har fått egna föl och den första hingsten efter Norm Tora är just Backegubben – som nu tog lite poetisk revansch genom att besegra fem av Järvsöfaks otaliga ättlingar.
- Det är lite orealistiskt egentligen. Hästen är så lugnt tagen, jag har inte pressat honom någonting, ändå bara lämnade han dem. Det är så lätt att vara travtränare och kusk när man har sådana här, sade Björn Karlsson.

Mer far och son
Radarparet Daniel Redén och Örjan Kihlström är inte ovana vid att dominera ena halvan av V86-kvällarna.
Men då brukar det vara hemifrån Solvalla.
Den här onsdagen fokuserade duon istället på Bergsåker där Michelangelo Ås årsdebuterade på bästa sätt:
- Han var väldigt spänstig, mjuk och fin idag. Hästen gick jättebra till slut och vann med både tussar och norsken kvar. Det ska bli lite spännande att se vad han kan göra framöver, kommenterade Kihlström sedan han blåst hela fältet över upploppet efter en patenterad smygare.
En annan som lämnade sitt Solvalla var Erik Adielsson, som satte dit kulltoppen Attraversiamo utanför V86-kupongen och därmed fick överlåta tömmarna bakom egentränade Ritchie Ås till Anders Eriksson.
Den senare visade sig vara en mer än fullgod ersättare då han styrde till spets och kontrollerade loppet efter behag.
- Hästen visade förkylning efter senaste starten, så var han lite för dåligt tränad också. Men han har känts fin efter det så jag trodde på en bra insats, förklarade Hans Adielsson, som stått i otaliga vinnarcirklar både som trav- och galopptränare, men mer sällan i egenskap av tränarfar.
Anders pappa Ulf Eriksson såg sedan till att tränaren Magnus Träff fick revansch för favoritförlusten med Queer Fish då han spårade runt om med Twinkle Kronos.

Invändiga segervägar
Ytterligare en favorit som höll var Minnestads El Paso.
Dennis Palmqvist hade inte fuskat med träningen inför årsdebuten och sambon Rebecca Dahlén gjorde processen kort med konkurrenterna på sista bortre långsidan.
- Han såg ännu lite finare ut än vad jag trodde. Jag är supernöjd. Han står jättefint inne i bronsdivisionen så nu får vi nog prova det, förklarade tränaren.
Annars var det invändiga smygare som ledde till vinnarcirkeln.
Emilia Leo fann luckan från tredje inner bakom Håkan Berglund-tränade Chacha Sisu.
Carl Johan Jepson tog sig loss från ledarryggen med Fredrik Wallin-tränade Showtimejackflower varpå Jorma Kontio gjorde detsamma bakom Markus B Svedbergs Winner Bac och fastställde V86-utdelningen till 9 796 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger..


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger. Segerprocenten ligger på 19,3.
Totalt har stallets hästar travat in drygt 26,7 miljoner kronor.
Som kusk ligger Peter Untersteiner sexa, både när det gäller antal segrar och i penningligan, med 163 segrar och drygt 20,8 miljoner kronor inkört.
Inför söndagens GS75 på hemmaplan har Peter Untersteiner sju hästar från egna stallet till start och han kör fem av dem själv.
Så här säger Halmstadtränaren om chanserna:
- 2 Call It Magic (GS75-1) har inte visat något av värde på sistone och jag får ligga lågt tills hon bevisat motsatsen.
- 3 Blanche (GS75-3) har nyttig form och fick ett bra läge. Om banan blir bra tar jag av alla skorna. Det blir jänkarvagn oavsett bana.
- 1 Bellflower Wine (GS75-4) går bra i varenda start och vann senaste loppet på Halmstad. Peter Ingves tyckte att hon gick helt okej i skymundan på Solvalla senast. Barfota runt om för första gången känns intressant.
- 4 Global Tendency (GS75-5) var ute i ett lärlingslopp på V75 och Henriette Larsen tyckte att hon kändes bra. Med rätt lopp kan hon vara med där framme.

Två i lärlingsloppet
GS75 är ett lärlingslopp och Klas Olsson och Peter Zadel får chansen att visa upp sig för en större publik.
- 2 Lucky Babe (GS75-6) går bra för dagen och tränar fint. Hon fick ett bra spår och vinner lopp när som helst, säger Peter Untersteiner.
- 10 Bo Kenneth (GS75-6) hänger mest med för dagen och har inte det där lilla extra just nu. Vi får inrikta oss på att plocka pengar.
Av stallets sju starthästar inom GS75-spelet har Peter Untersteiner kanske sparat det bästa till sist. Enligt statistiken, seger i nästan var femte start för stallet, ska det bli åtminstone en seger på söndagen.
- 3 Masterglide (GS75-7) känns bra i jobben och fick ett intressant spår. Förhoppningsvis kommer vi till ledningen och då står vi emot länge. Målet är att köra barfota runt om och Masterglide är min bästa chans inom GS75.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den största vinsten ligger över 67 miljoner kronor.Men kanske är det antalet miljonvinster som gör V75 så speciellt.I snitt har ATG de..


Den största vinsten ligger över 67 miljoner kronor.
Men kanske är det antalet miljonvinster som gör V75 så speciellt.
I snitt har ATG delat ut drygt 100 miljonvinster per år sedan starten, vilket alltså innebär en ny V75-miljonär var tredje dag.
På det sportsliga planet är Stig H Johansson den mestvinnande tränaren och Örjan Kihlström i topp bland kuskarna.
Segerrikaste häst är kallblodskungen Järvsöfaks och segerrikaste varmblod On Track Piraten, som förövrigt kommer ut i lördagens avslutande avdelning på Jägersro.

Här följer några milstolpar under 25 år med Sveriges enskilt största spelform:
Jägersro 30 oktober 1993: Premiär för V75. Även TV-programmet Vinnare, snabbspelet Harry Boy och konceptet jackpot lanseras. Copiad och Erik Berglöf vinner historiens första V75-lopp.
Örebro 6 november 1993: Första miljonvinsten då utdelningen för sju rätt når 9 511 392 kronor till en vinnare.
Axevalla 13 november 1993: Kyrkvaktmästaren Lars Persson från Falköping blir först att ta hem en åttasiffrig vinst då han ensam med sju rätt belönas med 10 263 293 kronor. Systemet kostade 81 kronor att lämna in.
Solänget 21 september 1996: Lars Lindberg blir historisk genom att som förste kusk ta hem fyra V75-avdelningar sedan har i tur och ordning satt dit, Agassi Bob, Anette Pride, Sweep Surprise och Yankee Lo.
Solvalla 7 november 1998: V75-omsättningen når 188 077 385 kronor, vilket är rekord än i dag.
Romme 29 november 2003: Järvsöfaks vinner som tidernas största V75-favorit – streckad på 97 procent av alla kuponger.
Solvalla 13 november 2004: Bo Nilsson och sonen Örjan Nilsson från Tanumshede blir ensamma med sju rätt på V75 med hjälp av Harry Boy. Systemet kostade 180 kronor och utdelningen blev 20 678 722 kronor. Tidernas hittills största Harry Boy-vinst.
Bergsåker 29 augusti 2009: 15-årige Järvsöfaks vinner Svenskt Mästerskap och når sitt rekord på 48 V75-segrar.
Axevalla 27 februari 2010: Tidernas hittills största V75-vinst. En spelare från västkusten blir ensam med sju rätt och belönas med 67 312 633 kronor.
Axevalla 22 juli 2012: Åke Svanstedt blir förste kusk att vinna fem avdelningar på V75. Conrads Garland, Flowstarter G, Lassabo Palema och Braås Palema tränar han själv, medan stochampionatsvinnaren Drillbit Ås rattas in åt kollegan Svante Båth.
Jägersro 31 juli 2012: Thomas Uhrberg och Victoria Fame chockar spelarna genom att vinna till 169,51 gånger pengarna, tidernas högsta vinnarodds i ett V75-lopp.
Jägersro 26 oktober 2013: Amatörtränade lördagsikonen Harry Haythrow blir först att nå 50 raka starter på V75. Sviten bröts nästan två år senare efter 71 raka V75-starter.
Solvalla 13 februari 2016: ATG lanserar V75 Boost – ett tilläggsspel på V75 som ger spelarna chansen att vinna upp till 100 miljoner kronor.
Eskilstuna 10 november 2018: ATG har samlat ihop till historiens största V75-jackpot med 76,3 miljoner samlat i sjurättspotten innan spelet öppnar.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Dick S Jansson 2140/4 A 4 19.3g 191
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Dick S Jansson 2140/7 A 2 19.2 105
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Dick S Jansson 2140/5 A 5 18.8 107
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Dick S Jansson 2140/2 D 3 17.2 120
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Dick S Jansson 1640/10 D 0 g 353
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Dick S Jansson 2140/5 C 0 g 232
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-10 Dick S Jansson 1640/6 B 3 15.9 287
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Dick S Jansson 2160/7 B 0 g 211
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Dick S Jansson 1640/1 C 7 16.6g 67
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Dick S Jansson 2140/6 B 0 16.7 558
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Dick S Jansson 2140/1 D 6 16.8 709
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Dick S Jansson 2140/6 D 0 19.1g 562
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Jorma Kontio 2140/6 D str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-4 Dick S Jansson 2140/9 B 5 18.6 134
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Dick S Jansson 2140/1 C 3 18.0 80
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Dick S Jansson 2140/2 D str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Dick S Jansson 2140/5 C 0 20.1 143
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Dick S Jansson 2160/8 B 4 17.2 283
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-7 Dick S Jansson 1640/8 C 5 16.2 594
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Dick S Jansson 1640/3 C 0 16.4g 259
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Dick S Jansson 2140/8 B 0
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Dick S Jansson 1640/8 D 4 16.2 575
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Dick S Jansson 2140/8 C 3 17.1 216
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Dick S Jansson 2160/8 D 0 18.5 518
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Dick S Jansson 2140/4 B 4 18.2 67
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Dick S Jansson 2140/2 D 0 g 435
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Dick S Jansson 1640/1 B 5 16.0 51
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Dick S Jansson 2140/2 C 0 18.3g 116
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Dick S Jansson 2140/5 D 3 17.3 854
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Dick S Jansson 2140/1 D 0 21.0g 146
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-1 Dick S Jansson 2140/10 D 7 18.4 149
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-10 Dick S Jansson 1640/9 C 4 17.3 229
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Dick S Jansson 2140/8 B 0 g 120
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Dick S Jansson 2140/4 B 2 17.3 323
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Dick S Jansson 2140/2 D 5 17.8 213
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Dick S Jansson 2140/14 B 8 17.4g 494
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Dick S Jansson 2140/7 B 4 17.3 331
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Dick S Jansson 1640/5 D 0 16.2g 1029
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-5 Dick S Jansson 1640/9 C 0 18.1 935
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-4 Dick S Jansson 1640/7 D 0 16.7 1880ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se