Findus M. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Findus M. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Findus M. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Findus M. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Findus M.


Segern till glatt odds på V86® på Bergsåker 2 oktober i fjol blev lite av ett genombrott.Efter en andraplats på V75® följde..


Segern till glatt odds på V86® på Bergsåker 2 oktober i fjol blev lite av ett genombrott.
Efter en andraplats på V75® följde Findus M. upp med ytterligare en triumf på V86 6 november, denna gång som favorit.
På onsdagen återkommer Thomas Lönn tuffing på V86, denna gång som föga betrodd med två ”ägg” i resultatraden.
Men faktum är att hästen i båda dessa starter dragits bakåt av trött rygg och rapporten från tränaren låter synnerligen uppåt.
- Hästen har haft innerspår bakom bilen tre gånger i rad och inte kunnat hänga med från start. Sedan har det inte löst sig. Men jag tror att det varit nyttigt för honom att få sitta fast. Det känns i jobben att han rejält på väg in i form igen, så här fin har han inte varit sedan förra hösten, berättar Lönn vars häst nu startar från andra änden av startbilsvingen.
- Nu lär han inte sitta fast i alla fall… Han är lite svår i början, det går inte att ta i honom så vi måste satsa framåt. Skulle han få chansen att slinka ner så gärna det, men annars tror jag att han landar i dödens efter 400 meter. Och det är lika bra det, hästen fungerar bra i den positionen.

”Inte överraskad om han segerstrider”
Det var just från positionen utvändigt om ledaren som Findus M. tog sin första seger på V86 och Lönn låter inte främmande för att det kan bli repris, sannolikt till ännu gladare odds nu.
- Vi måste köra med skor igen och det är ett minus, dessutom lägger jag på lite mer fäste bak, men det beror bara på årstiden och är ingen nackdel. I övrigt ändrar vi inget. Däremot gynnas han av distansen och är okänslig för underlag. Får han bara en lugn dödens så blir jag inte överraskad om han segerstrider, han känns i alla fall redo att göra en riktigt bra insats, säger Thomas Lönn. 

Robin Johansson, Kanal 75


Efter maktdemonstrationen för en vecka sedan, då Gargamel Sisu trots flera tryckare i ledningen vann enkelt, spelades han till stor favorit när ..


Efter maktdemonstrationen för en vecka sedan, då Gargamel Sisu trots flera tryckare i ledningen vann enkelt, spelades han till stor favorit när han nu startade i Locomites lopp inom V86-spelet. Och den här gången var det ingen konkurrent som vågade sätta press på honom sedan Jorma Kontio kört till ledningen i första sväng. In på upploppet lättade Kontio en aning på tömmarna och då stack Gargamel Sisu undan till säker triumf.
- Senast blev det ett hårt lopp men i dag blev det lugnt. Han har hittat formen och vann mycket lätt med tussarna kvar. Den här hästen utvecklas hela tiden och nästa år kan han prova i större lopp, sa Jorma Kontio.

Speed avgörande i långloppet
Det är inte alltid styrkan som är avgörande i långloppen. Det fick spelarna se bevis på i loppet över 3 000 meter på Solvalla, där en virvlande speed  fällde avgörandet. Och den levererades av Thomas Lönns formtoppade Findus M.
- Han hade fått smyga hela loppet så han fick gå där en bit när jag styrde på och sedan kändes det ganska tryggt på upploppet, sa segerkusken Ulf Ohlsson.
Även Findus M. var favorit på V86 men det skrällde också rejäl på huvudstadsbanan. Henrik Larsson-tränade tvåprocentaren Global Tuxedo levererade en rykande spurt som avväpnade motståndet.
- Det löste sig i princip så bra som det kunde men samtidigt gjorde hästen det väldigt bra och gick hela vägen hem, sa kusken Erik Adielsson innan Åke Lindblom rundade av omgången med sin fina treåringsmärr Tonique i Gay Gals lopp.
- Hon har gått i väldigt tuffa lopp och gjort det fantastiskt bra. Hon kändes riktigt stark 500 kvar så jag tänkte att det här är nog klart, sa Örebrotränaren.

Lubranos knölige hårding bäst efter uppehåll
Pacific Face är ingen sköntravare men vinnarskalle och hårdhet har han. När han nu gjorde första starten sedan juli skötte han sig fint och när Guiseppe Lubrano sände i tredjespår på den sista bortre långsidan tågade hästen till ledningen och sedan svarade han enkelt Super War Horse hela vägen till mållinjen.
- Vilken häst! Efter fyra månaders uppehåll gör han en sådan prestation. Han var riktigt löpsugen i dag, sa Lubrano.
Övriga V86-lopp på Åby vanns av Magnus Dahléns Very Good Z.S. (Mikael J Andersson) och Robert Berghs skrällduo Västerbo Lexington (Kim Eriksson) och Digital Science.
Ingen V86-spelare lyckades pricka in den skrälltyngda raden och därmed går åttarättpotten på 6,3 miljoner kronor vidare till nästa onsdag. Sju rätt delade ut 26 955 kronor och för sex rätt fick man 1 177 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att..


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att Milliondollarryme sopat hem Svenskt Mästerskap fanns inget system kvar med sju rätt. Efter en av de svåraste V75-omgångarna någonsin blir det därmed en stor jackpot till kommande lördag på Romme.
Men åter till den svarta blänkaren Milliondollarrhyme som inte är bara är en läckerbit utan nu även kan titulera sig svensk mästare. Han har tagit klivet in i världseliten i år med bravur och kvalade bland annat in till Elitloppsfinalen. Nu fick han en välförtjänt fullträff i ett storlopp efter många tappra insatser mot de bästa.
Och som hästen levererade.
Milliondollarrhym satt i fjärde par utvändigt samtidigt som tempot inte var speciellt i högt i täten. Favoriten Sorbet tog över ledningen efter ett halvvarv och fick tidigt Rajesh Face på utsidan. Perfekt placerad i andra par utvändigt satt Nadal Broline och i tredje par utvändigt Global Trustworthy. Milliondollarrhym var fortfarande bland de sista och hade långt fram när Fredrik B Larsson vred på i vida spår in mot upploppet. Men sedan gick det undan värre. Den femårige valacken flög fram i en hejdundrande avslutning och en glad ”Fredde B” kunde göra segergest kort före mål. Vinnartiden blev 1.13,1/2640a och förstapriset var 500 000 kronor.
– Det var ett jäkla upplopp. Det bara small till, sa Fredrik B Larsson.
– Han vinner ju så lätt och jag behövde inte köra för fullt. Han är helt otrolig och jag är så stolt över den här hästen. Det var helt fantastiskt och jag är lite skakig i kroppen. Det är inte ofta jag blir det.
– Han var bättre i dag än senast när han hade fått ett lopp i kroppen. Formen är på uppåtgående och han känns så otroligt fräsch och fin trots tuffa lopp. Så jag tror att det blir ett lopp till och det kan bli Silverhästen på Solvalla, fortsatte Larsson.
Tvåa i Svenskt Mästerskap blev Digital Ink och trea Racing Mange.

Tre SM-guld till Untersteiner
En annan stor segerherre på Åby var Peter Untersteiner. Han tog ett hattrick av SM-guld som tränare och samtliga var rejäla smällkarameller på V75. Eller vad sägs om Bonnies Celebrity i Monté-SM (1 procent), Get Ready On Tour i Ungdoms-SM (3%) och Global Upperstyle i Sto-SM (0%)!
– Tre SM-titlar, det hade jag inte räknat med när jag gick upp i dag. Det är underbart att hästarna har fungerat och att det har klaffat i loppen, sa Peter Untersteiner.
Skrällkavalkaden började i Monté-SM när Bonnies Celebrity vann för Tova Bengtsson, streckad på blott en procent. Hästen tog hand om ledningen och Tova Bengtsson red resolut i den positionen hela vägen. Bonnies Celebrity, som tränas av Peter Untersteiner, höll säkert undan före en tapper Emmett Brown som travat utvändigt om ledaren hela vägen.
– Hade någon pratat med mig innan hade jag sagt att jag trodde på bra chans. Det känns helt otroligt, sa Tova Bengtsson som alltså inte alls var överraskad över segern.

Nollprocentare i Sto-SM
Peter Untersteiner tränar även vinnaren av Ungdoms-SM, Get Ready On Tour, som kördes förtjänstfullt av Henriette Larsen. Hon tog ledningen men släppte till Key Mom och bidade sin tid i rygg på ledaren. Det var tufft tempo i täten med ledande Key Mom som på slutvarvet blev uppvaktad av Eclipse Am som kom fram utvändigt och tryckte upp farten rejält. Med där bakom tassade Get Ready On Tour som bjöds på en smaskig löpning. När Henriette vred ner på open stretch på upploppet avgjorde hästen lekande lätt. Det var andra gången som Henriette Larsen fixade SM-guld i Ungdoms-SM.

"Det var underbart"
Lördagens tredje SM-guld till Peter Untersteiner kom i Sto-SM där Global Upperstyle megaskrällde för Ulf Ohlsson. Det femåriga stoet var streckad på blott 0,85 procent(!) när hon chockade många för Ulf Ohlsson. Det är en av de största skrällarna i V75:s historia. Det blev ett rivigt lopp där det kördes friskt och Cash Crowe kördes tidigt till ledningen. Hon fick favoriten Mellby Free på utsidan in på slutvarvet och den senare tryckte upp farten rejält men galopperade halvvarvet kvar. Cash Crowe utmanades av Dear Friend som gled ut i andraspår från rygg på ledaren runt sista sväng och då blev det fritt fram för Global Upperstyle. Hon kunde köra rakt fram hela vägen och avgjorde kort före mål via en rapp spurt på open stretch.
– Vi fick ett perfekt lopp. Mellby Free är ju svårslagen på förhand men sedan var det öppet men jag trodde att det skulle vara svårt att vara bland de tre ändå. Untersteiners hästar har gått otroligt bra och han har verkligen form på grejerna, sa Ulf Ohlsson.
– I fjol var hon med i alla stora lopp men i år har det varit svårt att få igång henne. Så det var underbart att hon fick vinna nu, sa Peter Untersteiner.

Enkelt för Kennedy – Frankrike i vinter
Det blev favoritseger i V75-inledningen genom Kennedy, tränad och körd av Adrian Kolgjini. Efter att ha kört till ledningen tidigt i loppet ryckte han loss in på upploppet och höll säkert undan före en bra spurtande Digger Lord.
– Det är otroligt kul att vinna med honom. Han har kvalat in till fina finaler. Tog lite för stora kliv där ett tag när han tog sig in i fyraåringseliten och nu var han tillbaka i sin vanliga klass, sa Adrian Kolgjini som även meddelade att det blir Frankrike i vinter för Kennedy på den filial som Kolgjini ska starta upp där.
Jimmy smashade hem Amatör-SM
Jimmy H Andersson vann Amatör-SM med Andre Agassi efter en smörlöpning. Jimmy tog sig ner i rygg på ledaren i första kurvan och kunde ligga kvar där tills luckan uppenbarade sig perfekt in på upploppet. Han hade att välja på att gå ner invändigt via open stretch men valide att lyfta ut hästen i banan istället. Andre Agassi smashade sedan hem segern i ett nafs och Jimmy H Andersson hann till och med att göra segergest kort före mål. Tränar gör Markus Pihlström. Tvåa blev en tapper Velasquez Gar som höll starkt från dödens och trea blev U.B.Cool.
Victor Rosleff styrde in vinnaren i Lärlings-SM och det var Jerry Riordan-tränade Magic Cash som serverades en fin resa i rygg på ledaren. Det fyraåriga stoet fick chansen via open stretch och spurtade vasst. Det gjorde även tvåan i mål, Findus M., på det innersta spåret, men nådde inte ända fram. Magic Cash höll undan med knapp marginal.
Ingen vinnare med sju rätt således. Sex rätt gav 259 873 kronor och fem rätt betalade 4990 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.Men ingen nådde dit.När Captain Knas och Sofia Fril&eacut..


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.
Men ingen nådde dit.
När Captain Knas och Sofia Frilén blåste runt fältet i fjärdespår runt slutsvängen i V86-7 skickade man även ut de sista kvarvarande systemen i en redan svårfunnen rad.
Tränaren Magnus Träff är känd för sin höga segerprocent och verkade mindre förvånad än spelarkollektivet.
- Vi har haft honom fyra-fem månader och han har blivit bättre hela tiden. Jag har sagt i intervjuer att han känns fantastiskt fin. Dessutom provade vi honom med rycktussar för första gången idag och det svarade han enormt på, förklarade Träff 100-oddsaren som såg till att en historiskt stor superjackpot väntar spelarna kommande onsdag.

Bra i fel lopp
De sportsliga godbitarna serverades annars från Solvalla där en regnplågad bana emellertid drog på sig mycket kritik från de aktiva.
Två hästar som hanterade underlaget bättre än senast de gästade nationalarenan var Mr Can Trix och Ghostintheshell,
De sammanlagt 13,6 miljoner kronorna i prispengar i landets största treåringslopp Svenskt Travkriterium och Svensk Travoaks - varifrån onsdagens båda vinnare kom från galoppmissar i sina kvalificeringar - är för evigt förlorade för hästar födda 2016.
Hur långt de hade räckt i helgen står skrivet i stjärnorna, men Jorma Kontio verkade i alla fall tro att Ghostintheshell skulle ha hävdat sig väl.
- Hästen är mycket bra, men tyvärr var det i fel lopp. Senast galopperade hon i första kurvan, det var synd, normalt är hon inte osäker, kommenterade Kontio sedan han spårat runt om i Oaks Consolation.
I den andra tröstfinalen visade Robert Bergh-tränade Mr Can Trix bäst styrka.
- En kalasfin häst alltså, inget snack om det. Jag hörde på Robban att han trodde på riktigt bra chans och han hade klart för sig som vanligt, förklarade gästkörande Torbjörn Jansson.

En favorit som höll
Att V86-raden blev omöjlig var fullständigt logiskt om man tittar till vinnarnas spelprocent.
Thomas Lönns hårding Findus M. och Jenny A Björk hade elva procent i ryggen då man reglerade konkurrenterna utanpå ledaren.
Anders Eriksson hann fram från till synes hopplös position bakom Jevgeni Ivanov-tränade Lipstick Tooma – spelade till fyra procent.
Ännu mindre betrodd var Happy Romeo som spårade runt om för Claes Sjöström medan Dizzy River (Johan Untersteiner tränar, Kenneth Haugstad körde) hade två procent av insatserna med sig när han avrundade omgången via en rejäl långspurt.
Då spelade det ingen roll att omgångens största favorit Fighter Mearas var precis så överlägsen som kusken Ulf Ohlsson och tränaren Svante Båth hintat om i förhandssnacket.
15 890 947 kronor flyttas nu vidare till kommande onsdag då V86 avgörs på Solvalla/Åby med medföljande jackpothysteri att vänta.

Robin Johansson, Kanal 75


Svante Båth-tränade Global Withdrawl har haft en strålande säsong. Han inledde året med att rada upp segrar på Solvalla, d&aum..


Svante Båth-tränade Global Withdrawl har haft en strålande säsong. Han inledde året med att rada upp segrar på Solvalla, där han även vann Treåringseliten under elitloppshelgen, och när han nu rundade av året på Bergsåker behövde han inte förta sig för att bärga ännu ett saftigt förstapris. Från spår tre tog han omedelbart hand ledningen och sedan Erik Adielsson fått anföra i moderat tempo blev segern mycket enkel.
- Bland elithästarna finns det de som är snabbare från start men det vete tusan om det finns bland treåringarna, han är kvick alltså! sa Erik Adielsson som fick loppet precis dit han ville.
- Jag ville gärna ge honom ett snällt lopp. Dels för att han gick med grepp i skorna i dag och dels för att det är skönt att avsluta säsongen med ett lugnt och snällt lopp.
Nu väntar alltså vinteruppehåll för Global Withdrawl som lär bli en tuff konkurrent för kullkamraterna även nästa år.
- Det känns spännande inför fyraåringssäsongen. Han är en så otroligt läcker häst att köra, han gör allt på två fingrar och jag längtar redan till nästa gång jag får köra honom.
Onsdagens promenad belönades med 150 000 kronor vilket ger Global Withdrawl en årsförtjänst på 1 654 000 kronor.

Hat trick av Svante Båth
I loppet efter tog Erik Adielsson en överlägsen seger med Global Unlimited och däremellan hade Örjan Kihlström satt dit Global Wizard på Solvalla. Tre V86-segrar på mindre än en halvtimme för Solvallatränaren Svante Båth alltså.

Dubbel till Lindgren
Halmstadtränaren Marcus Lindgren har riktigt bra snurr på stallet. Utanför V86-kupongen hjälpte hans Adiago Trot Emilia Leo att ta hem lärlingsmatchen Travrondens Guldklocka och i V86 spurtade Counterfeightr ner favoriten Lexington Hall från rygg på densamme.
- Han kändes väldigt laddad och fin hela vägen och när Jorma (Kontio) var tvungen att köra undan kändes det som att vi hade loppet i vår hand, sa kusken Per Lennartsson.

Och dubbel till Lönn
Thomas Lönn tog också en dubbel på Solvalla. Först vann Bollnästränarens Findus M. innan V86 tog sin början och sedan levde Cesar F.C. upp till favoritskapet på V86 tillsammans med Kaj Widell.
- Jag njuter ganska mycket nu. Jag har varit med i så många år så jag hoppar inte upp och ner, men jag gör det inombords, sa Lönn.
Övriga V86-lopp på Bergsåker vanns av Henrik Svenssons Candy Lane och Robert Berghs Nobel Amok, innan Örjan Kihlström rundade av jackpotomgången på Solvalla med Roger Walmann-tränade Odessa Celeber.
På V86 fick man 3 216 kronor för åtta rätt och 33 kronor för sju rätt. Sexrättspotten går vidare till nästa års första onsdag då alltså en ny V86-jackpot väntar. Kommande onsdag körs V75.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Emil Eriksson 1640/12 B 0 20.7g 92
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Ulf Eriksson 2140/2 C 0 g 60
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Emil Eriksson 2140/10 C 2 18.1 85
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Emil Eriksson 2140/6 B 2 18.6 124
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Ulf Eriksson 2140/10 D 6 19.5g 156
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-7 Thomas Lönn 2140/3 B 3 16.1 50
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Kaj Widell 2660/7 A 5 18.0 51
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-3 Thomas Lönn 2160/4 B str
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-3 Thomas Lönn 2140/12 C 0 15.3 101
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-4 Kaj Widell 2640/4 D 0 g 91
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Rebecca Dahlén 2140/11 B 3 14.8 29
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-6 Kaj Widell 2140/12 B 3 15.5 64
2017-08-19 2017-08-19 Romme-3 Robert Bergh 2640/4 D 7 16.3 112
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-12 Emil Eriksson 1640/8 A 0 g 19
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-10 Thomas Lönn 2140/2 A 1 14.5 45
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-2 Thomas Lönn 2140/10 B 2 15.8g 50
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Thomas Lönn 3140/3 D 4 17.8 561
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Thomas Lönn 2160/13 C 1 17.6 119
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Emil Eriksson 2160/8 B 6 20.9g 108
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Emil Eriksson 2140/9 D 0 g 865
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Emil Eriksson 2160/7 C 0 20.0g 80
2018-12-29 2018-12-29 Romme-9 Kaj Widell 1640/1 C 5 13.3 167
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 Jimmy Dahlman 2140/9 A 1 14.3 39
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-9 Kaj Widell 2140/12 D 5 14.0 940
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Kaj Widell 2640/12 D 0 14.4 229
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2640/8 B 1 15.6g 112
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Kaj Widell 3140/9 B 0 g 87
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Kaj Widell 2640/3 D 3 15.1 154
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Hans Brunlöf 2140/3 A 2 14.7 46
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Thomas Lönn 2140/11 A 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-7 Kaj Widell 3140/2 D 4 15.4 270
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Thomas Lönn 2140/1 A 3 15.1 37
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-8 Thomas Lönn 1640/2 C 0 14.3g 187
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Anders Eriksson 2140/1 B 0 g 44
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Sandra Eriksson 2640/5 D 0 183
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Thomas Lönn 2640/3 D 3 15.1 183
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-4 Sandra Eriksson 2140/7 D 2 14.7 84
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Sandra Eriksson 2100/11 D 0 15.9g 83
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-6 Kim Eriksson 2140/3 C 0 g 53
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Sandra Eriksson 2140/9 D 1 15.7 31
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Sandra Eriksson 2140/11 B 3 16.7g 40
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-5 Jessika Sidbäck 2640/5 B 3 14.6 26
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 3140/7 D 1 15.5 34
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Jenny A Björk 2140/1 C 2 13.6 143
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Jenny A Björk 2640/6 B 1 14.7 75
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 3140/10 C 2 15.2 78
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Jenny A Björk 2140/5 B 5 14.5 35
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-9 Jenny A Björk 3100/7 C 0 g 358
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-11 Jenny A Björk 1640/7 D 7 12.0g 237
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-10 Jenny A Björk 2140/11 C 0 13.2g 267
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Jenny A Björk 2140/6 A 1 12.9 30
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-9 Jenny A Björk 2640/6 B 5 14.2 109
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Jenny A Björk 2140/6 C 3 12.8 185
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-9 Jenny A Björk 2140/1 B 4 13.9 115
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-5 Jenny A Björk 2640/12 B 3 13.9 258
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-3 Magnus A Djuse 2140/12 D 3 15.2 198
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Hanna Forslin 2640/8 D 0 15.2 214
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-8 Jenny A Björk 2140/1 D 0 13.7 526
2020-10-20 2020-10-20 Romme-9 Jenny A Björk 1640/1 D 0 14.0 174
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Jenny A Björk 2640/1 D 5 15.4 232
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Jenni H Åsberg 2140/6 A 1 15.4 16
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-5 Jenny A Björk 2140/3 A 5 13.8 51
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-4 Jenny A Björk 2140/3 C 0 g 89
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-10 Jenny A Björk 2640/11 C 7 14.8 728
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-6 Jenny A Björk 2640/1 C 0 14.3 118
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-10 Jenny A Björk 1609/6 C 0 12.0g 500
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-6 Jenny A Björk 2140/4 C 3 12.8 82
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-6 Jenny A Björk 2140/4 D 2 13.5 28
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-6 Ulf Ohlsson 2640/10 B 2 16.4 60
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-7 Linus Lönn 2140/10 A 0 16.0g 68
2021-05-25 2021-05-25 Romme-6 Linus Lönn 2140/8 A 4 14.8 51
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Christina A Hande 2640/3 C 0 16.7g 526
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Jenny A Björk 2640/8 B 0 16.1 236
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-10 Linus Lönn 2640/5 C 8 15.6 508
2021-02-27 2021-02-27 Romme-9 Linus Lönn 2640/8 D 7 13.6 1406
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-9 Linus Lönn 2140/9 C 5 15.2 62
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-10 Linus Lönn 2140/10 C 2 13.6 164
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-6 Linus Lönn 2140/6 C 2 14.3 80ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se