Feather Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Feather Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Feather Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Feather Sisu har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Feather Sisu


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.Men det är långt ifr&arin..


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.
Men det är långt ifrån den enda förändringen som sjösätts 1 mars.
Spelformen GS75 modifieras med nya jackpotregler och möjlighet att spela rakt in i sjurättspotten.
Men det mest iögonfallande är startskottet för en ny era av information där spelarna redan då startlistorna släpps kan ta del av tilltänkt balans och vagn för varje häst.
Den som surfar in på atg.se och klickar på startlistor kan alltså omedelbart se hur alla hästar, från och med 1 mars är tänkta att tävla utrustningsmässigt.
- Det här har varit efterfrågat från våra kunder och vi är väldigt glada att kunna erbjuda det nu, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Historiken visas separat
ATG har tidigare haft vagninformation för gjorda starter som levererats av en samarbetspartner.
- Det har varit bra och uppskattat, men det är såklart ännu bättre att även kunna presentera vilken vagn hästen ska gå med i den aktuella starten, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:
- En bieffekt när vi hämtar den nya officiella informationen från Svensk Travsport är att vagninformation från lopp före 1 mars tyvärr försvinner från startlistorna på atg.se. Under en övergångsperiod på en månad kommer vi därför, till dagens huvudbana, separat tillhandahålla vilken typ av vagn som hästarna haft tidigare.
Under tävlingsdagens största spel (V64, V86, V75 och GS75 beroende på dag) på atg.se under fliken ”Tips” kommer ett dokument med den historiska vagninformationen att publiceras dagen före start.

Premiär för digitala butiksandelar
Vad gäller GS75 så innebär söndagens omgång också en revidering av spelformen.
Först och främst öppnas möjligheten att spela GS7, det vill säga enbart i sjurättspotten och vid vinst få 2,5 gånger utdelningen, mot att man väljer bort utdelning för fem och sex rätt.
En annan förändring är att pengarna kommer att fördelas annorlunda vid jackpot. Praxis för ATG har alltid varit att föra över hela jackpoten till den högsta vinstpoolen.
Detta förändras nu på GS75 där en jackpot kommer att fördelas på samma sätt som vinstpoolerna, det vill säga enligt procentsatserna 40-20-40.
- I och med att vi inför GS7, spel endast för sju rätt, blir det här en rimlig jackpotfördelning. Även den här förändringen gör att Grand Slam 75 skiljer ut sig lite från våra andra varumärken, säger Nicklas Jonsson.
Garantivinsten till en ensam vinnare justeras till 10 miljoner för omgångar med svenskt trav och 5 miljoner för galopp och utländska omgångar.
Sist men inte minst så blir det möjligt att – precis som på V75 och V86 – köpa digitala butiksandelar på atg.se.
- Våra butiker är väldigt duktiga på att marknadsföra sina digitala andelsspel och vi tror att det här kommer bidra till ett ökat intresse, säger Nicklas Jonsson.

Tillåtet att ändra sig
Viktigt att påpeka gällande vagn- och skoinformationen är att den inte är bindande, utan att Svensk Travsport kommer att anamma samma princip som då man införde skoinformation.
Det innebär att det är tillåtet för tränarna att ”växla ner” om förutsättningarna skulle kräva det.
- Det går liksom tidigare att ändra till "långsammare" val, det vill säga från barfota till skor och från amerikansk sulky till hybrid eller sulky samt från hybrid till sulky, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.
Svensk Travsports egen definiering är alltså att barfota runt och amerikansk sulky det ”snabbaste” sättet att tävla.
Här är hästarna som är anmälda att tävla ”optimalt” under söndagens GS75-omgång.

GS75-1
1 Misirlou
7 Feather Sisu
11 Veiled

GS75-4
9 Countrfeightr (bilden)

GS75-5
10 Uto Broline

GS75-6
6 Au Gratin

GS75-7
4 Veritas Grif

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Han flyttade till Sverige 1 oktober 1998.Drygt 20 år senare kan Petri Salmela se tillbaka på sin mest framgångsrika säsong som travtr&aum..


Han flyttade till Sverige 1 oktober 1998.
Drygt 20 år senare kan Petri Salmela se tillbaka på sin mest framgångsrika säsong som travtränare, åtminstone sett till pengar.
9,4 miljoner kronor har körts in till stallet som totalt består av 83 hästar och har sitt huvudsäte i Boden.
- Vi har 31 hästar i Stockholm och resten här uppe, det är en bra fördelning, säger Salmela på väg mot ännu en flygresa söderöver där han bland annat ska se till stallets galjonsfigur Makethemark.
- Det är han som har gjort att vi fått ett rekordår. Jag är nöjd med resultatet för övriga stallet också, men räknar man totalt är det oerhört avgörande att ha en sådan topphäst. Jag har aldrig haft en häst som sprungit in så mycket som han har gjort i år, konstaterar Salmela vars stjärna dragit in 3,7 miljoner via bland annat tredjeplatsen i Elitloppet, andraplatsen i Åby Stora Pris och vinsten i St Michel Ajo.
Senaste starten gjordes i slutet av september och nu pågår uppträningen inför ännu en säsong i världseliten.
- Han fick tre veckor helt ledigt, sedan började vi köra honom igen i början av november. Det har varit lite varierande förhållanden i Stockholm så vi har fått lägga om planeringen lite vecka för vecka. Nu ska han få det lugnt över jul i samband med vaccinering, sedan börjar vi köra lite hårdare i januari igen.
I fjol årsdebuterade Makethemark i mitten av april och hann med ytterligare en start innan Elitloppet.
- Det blev några veckor försenat då eftersom han åkte på lite sjukdomar, men fungerar allt i år så är tanken att han ska vara startklar i början av mars. I så fall borde han hinna vara med i några större lopp och sedan förhoppningsvis få en ny inbjudan till Elitloppet.
Så det gav mersmak att vara med i Elitloppet?
- Ja, självklart. Speciellt som hästen fick precis så snälla lopp som jag hade hoppats på förhand. Jag kan ärligt säga att han inte alls var trött i mål efter finalen och det visade han i starterna efteråt. Det var första gången han mötte de allra bästa och givetvis hoppas jag att han ska vara ännu bättre nästa år.

Framtiden är säkrad
Trots att han anmält tio hästar till Solvalla under tisdag-onsdag tycker sig Salmela inte ha någon realistisk chans att hinna dra in den dryga halvmiljon som krävs för att kunna kalla sig 10-miljonerkronorstränare.
Däremot tycks det finnas förhoppningar om att nå dit nästa säsong.
- Jag måste säga att den tvååringskullen vi har i år är helt annorlunda och mycket bättre än kullen som är tre nu. Detsamma gäller ettåringarna där några ser ut som ”riktiga hästar” redan nu. Jag hade möte med Bodenpersonalen i veckan och sa att vår framtid är säkrad, säger Salmela med ett skratt.
Kommer du att fira det här rekordåret med personalen på något sätt?
- Ja, det kommer vi att göra. Jag har lite planer, men vill inte avslöja något ännu. Det är ett tufft liv att vara hästskötare och personalen i Stockholm och Boden träffar varandra väldigt sällan, förutom vissa tävlingsdagar är det bara när vi har V75 i Boden och på vår hästgala. Så de är verkligen värda något extra nu när det har gått så bra.

”Testa att rycka propparna”
Det kan bli anledning att fira redan på onsdag.
Salmela tycker sig i alla fall ha en riktigt bra vinstchans inom V86-spelet.
Det rör sig om segervana fyraåringen Moon Zappa i V86-4, som dragit innerspår bakom bilen och ledde runt om från samma läge på Solvalla i september, men var oplacerad i sin senaste start.
- Hon var inte alls dålig då. Jorma (Kontio) som körde tyckte till och med hästen var bättre än vid segern gången innan, men det stämde betydligt sämre med positionerna. Hon fick gå själv i spåren sista 800 samtidigt som det gick fort till slut och det blev för tufft. Positionerna avgör så mycket, konstaterar Petri Salmela om hästen som är obesegrad från ledningen efter fyra försök.
- Skulle hon lyckas nå spets så är mycket vunnet, hon har visat att hon trivs väldigt bra i den positionen. Eftersom det blev väldigt täta starter har hon bara gått lugnt efter senast, men allt har varit normalt. Jag ska testa att rycka propparna på henne imorgon (tisdag). Funkar det så får hon gå så i loppet, hon har haft fast huva i alla starter och jag tror att det kan bli fin effekt, säger Salmela som även startar två hästar i V86-2.
- Carisma Sisu är klassen bättre än Feather Sisu så är det någon som ska vinna är det hon. Tyvärr drog hon spår 8 och det blir svårt att komma till härifrån, speciellt då hästen trivs bäst då hon får sitta i den främre träffen och slipper göra grovjobb. Ska hon vinna krävs nog ledningen, rygg ledaren eller tredje inner, men det blir svårt att hitta någon sådan position. Annars är allt som det ska i träningen och hon är allround för underlag, säger Petri Salmela.

Robin Johansson, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ing&a..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.
65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Activated, som tidigare I år vunnit både Drottning Silvias Pokal, fick spår 5 i sitt uttagningslopp. Conrads Rödluva, som hittills tjänat mest i kullen med sina dryga 6,5 miljoner kronor, fick också spår 5 i sitt uttagningslopp.

Startlista
Uttagningslopp 1 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) In the Air Tonight – Tobias O Eriksson
2) Global Well Off – Daniel Wäjersten
3) Ottens Flamma – Peter Untersteiner
4) Valetta – Björn Goop
5) Activated – Carl Johan Jepson
6) Flash Am – Örjan Kihlström
7) Ivy League – Johan Untersteiner
8) Argbiggan – Rickard Svanstedt
9) Elise Andover – Oskar J Andersson
10) Thanasi Bob – Christoffer Eriksson
11) Digital Track – Torbjörn Jansson

Uttagningslopp 2 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Musique d'Inverne – Erik Adielsson
2) Bring Me Happy – Stefan Persson
3) S.G.Maleficent – Kenneth Haugstad
4) Digital Class – Carl Johan Jepson
5) Fanny Chenal – Björn Goop
6) True Devotion – Peter Untersteiner
7) Procalate – Adrian Kolgjini
8 Head For Home – Rikard N Skoglund
9) Maggie Cash – Torbjörn Jansson
10) Staro Miami – Mika Forss
11) Feather Sisu – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 3 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Absurd – Kenneth Haugstad
2) Alhambra – Conrad Lugauer
3) Global Vintage – Jorma Kontio
4) Darshana – Carl Johan Jepson
5) Conrads Rödluva – Örjan Kihlström
6) Zeeland Kronos – Peter Untersteiner
7) Evoque – Björn Goop
8) Miss Sober – Roberg Bergh
9) Estelle Brodda – Kaj Widell
10) Loser On Loser – Erik Adielsson
11) In Royalty Boko – Mika Forss

Uttagningslopp 4 Derbystoet 2019 (V75-4)
2 140 meter autostart
1) Adi Gallia – Nicklas Westerholm
2 Hankypanky Rubyred – Jorma Kontio
3) Au Pair Girl – Robert Bergh
4) Betting Queen – Victor Rosleff
5) Lady Red Summer – Mads H Nielsen
6) A Sweet Dance – Stefan Söderkvist
7) Felicity Shagwell – André Eklundh
8) Nanetta Hill – Joakim Lövgren
9) Ti Punch Broline – Örjan Kihlström
10) Mariah's Baby K.V. – Erik Adielsson
11) Vinci I.M. – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 5 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Ilydia Boko – Conrad Lugauer
2) Personal Jesus – Markus Niklasson
3) Miss Silver – Oskar J Andersson
4) Lyx Håleryd – Kennath Haugstad
5) Fast Moving Cash – Carl Johan Jepson
6) Aleppo Pine – Örjan Kihlström
7) Zeta Kronos – Björn Goop
8) Indiana Boko – Jorma Kontio
9) Fantasia Sisu – Robert Bergh
10) Global Wireless – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 6 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Racing Brodda – Rikard N Skoglund
2) Orbital Ås – Carl Johan Jepson
3) Miss Duffy – Johan Untersteiner
4) Real Caviar – Torbjörn Jansson
5) Call Me Brodda – Kim Eriksson
6) WingsofcrazinessÅs – Kevin Oscarsson
7) Don't Be Shy – Peter Untersteiner
8) Twinkle Face – Björn Goop
9) Nahema – Thomas Kooyman
10) Flaming Ace Sisu – Peter G Norman
11) No Matter – Erik Adielsson

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Solvalla bjöd på en fin sportslig kväll på tisdagen där många av hästarna gavs formhöjande genomkörare infö..


Solvalla bjöd på en fin sportslig kväll på tisdagen där många av hästarna gavs formhöjande genomkörare inför semifinalerna i Breeders’Crown på huvudstadsbanan om ett par veckor.
V65-inledningen var ett lopp i Solvallaserien för fyraåriga hingstar och valacker.
Daniel Redéns Perfect Spirit inledde från spåret längst ut bakom bilen i åttahästarsfältet. Örjan Kihlström fick Spickleback Face framför sig och lät fjolårets Hambletonianvinnare ligga kvar där hela vägen. I ledningen behövde andrahandaren, Stefan Melanders Zack's Zoomer, inte visa mer än underkant 1.14,0 första varvet och såg frisk ut för Christoffer Eriksson.
I mitten av den sista kurvan galopperade hästen framför Perfect Spirit och Örjan Kihlström behövde bara köra rakt fram för att koppla grepp på ledarhästen sista biten.
Daniel Redén: 
- Det blev ett snällt lopp och jag trodde att det kanske hade gått lite för sakta för att han skulle kunna hinna fram. Men han har en jäkla löpskalle, det bara blixtrar till när man begär lite av honom.  Nu blir det semifinalerna i Breeders’ Crown här om två veckor, sa tränaren.

”Ingen lätt uppgift”
Perfect Spirit har sju segrar på nio starter under året som gett drygt 2,7 miljoner kronor i prispengar.
Segermarginalen till tvåan Zack's Zoomer blev en halv längd. Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto.
- Zack's Zoomer är en jättebra häst och det är ingen lätt uppgift att slå honom men hästen har en otrolig förmåga att sätta nosen först. Han hade tussarna kvar och var inte helt tom, kommenterade Örjan Kihlström.

Överlägsen norska
I Solvallas fyraåringsserie för ston var det 1640 meter med bilstart som gällde.
Run Chica Run kom från seger i Derbystoet men bommade starten och galopperade också i den första kurvan. Jim Oscarsson höll ett tufft tempo i ledningen med Violet Bi och strax under 1.10,0 första varvet blev i snabbaste laget.
Det blev i stället Normandie Royal som spurtade till seger i mycket övertygande stil efter ett lopp i tredjeparet utvändigt för Ulf Ohlsson. Vinnaren tränas i Norge av Frode Hamre.
- Hon var fin att köra och det var bara att följa med i draget och vika till attack när jag ville. Det är en skön känsla när de springer med full spänst över mållinjen, sa Ohlsson.
Segertiden skrevs till 1.11,0.

"En värsting helt enkelt"
Sten O Jansson på Visbytravet fortsätter att lyckas med unga talanger. Scarlet Knight-sonen Belker vann Breeders’ Crown-loppet för tvååringar och 175 000 kronor.
Torbjörn Jansson ville ha ledningen med Belker efter en bit men fick den inte och satte sig utvändigt i stället. Tempot var måttligt och Belker försvann till seger med fem längder. Segertiden 1.15,8 över 2140 meter med bilstart.
- Jag kände mig ganska säker på att jag hade bästa hästen och vill inte sitta fast som förra gången utan gick ut och ”tröck på” i stället. Det här är en värsting helt enkelt, sa Torbjörn Jansson om tvååringen som tog andra segern i fjärde starten.
Global Welcome lyckades inte kvala in till kriteriet. Efter tisdagens lätta jogging till segern i revanschloppet Kriterium Consolation siktar tränaren Svante Båth nu mot höstens Breeders’ Crown.
I Oaks Consolation chockade Petri Salmela-tränade Feather Sisu med en busenkel spurtseger från djupaste kön. Det treåriga stoet var spelad på under en procent på V65 och delade ut 65 gånger pengarna på vinnarspelet i första segern i karriären.
Sex rätt på V65 delade ut 197 595 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-1 Jorma Kontio 1640/6 C 4 18.7 46
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-1 Jorma Kontio 1640/1 B 2 19.1 30
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/4 C 2 19.3 270
2017-11-03 2017-11-03 Romme-1 Jorma Kontio 1640/4 B 3 18.0 67
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/5 C 0 g 174
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-1 Jorma Kontio 2140/5 C 3 19.4 32
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-1 Jorma Kontio 1640/5 C 3 17.0 87
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-1 Jorma Kontio 1640/5 C 5 16.5 288
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/4 B 2 14.7 247
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-4 Per Lennartsson 2140/1 C 0 15.0 308
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/4 C 5 13.9 330
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/11 D 1 13.0 653
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-9 Björn Goop 2140/3 C 0 15.1 170
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-5 Mika Forss 2140/9 D 4 13.7 865
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-6 Erik Adielsson 2140/6 D 0 14.9 588
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-7 Jorma Kontio 1640/3 D 0 13.2 884
2018-08-05 2018-08-05 Romme-10 Jorma Kontio 1640/9 C 0 g 612
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-4 Jorma Kontio 2140/7 D 6 14.4 671
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-6 Jorma Kontio 2140/4 C 0 18.6 416
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-7 Jorma Kontio 2140/4 B 5 19.9g 180
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-6 Jorma Kontio 2140/2 C 5 16.6 384
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Jorma Kontio 1640/3 C 0 13.6 346
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-4 Jorma Kontio 2100/4 C 0 245
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-5 Jorma Kontio 2140/7 C 2 15.8 382
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/2 D 4 15.3 357
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-3 Jorma Kontio 2140/4 D 3 17.5 93
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-3 Jorma Kontio 2140/6 D 3 17.3 373
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/4 D 5 18.4g 102
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/6 D 0 g 121
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/3 D 4 19.9g 291
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-12 Jorma Kontio 2140/5 D 5 18.4 145
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Tomi Haapio 2140/9 D 5 14.1 2258
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Magnus A Djuse 2140/11 C 3 47
2019-11-22 2019-11-22 Romme-9 Ulf Ohlsson 2140/12 D 0 15.0 369
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-7 Ulf Ohlsson 2100/1 D 4 14.8 113
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/5 D 5 15.8g 255
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Tomi Haapio 1640/4 D 0 g 413
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Tomi Haapio 2640/4 D 0 15.5 544
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-2 Örjan Kihlström 2140/11 D 0 14.3 762
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/2 D 0 14.2 416
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-7 Per Lennartsson 1640/3 D 0 12.9 762
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Andreas Lövdal 2140/8 C 1 14.7 168
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 Per Lennartsson 2160/7 C 0 21.3g 224
2019-06-15 2019-06-15 Boden-4 Ulf Ohlsson 2140/1 D 0 g 376
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 1640/7 D 0 12.7 534
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 g 49
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 1660/12 A 5 14.1 79
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Andreas Espebu Lövdal 2140/4 C 8 15.5 301
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-4 Ulf Ohlsson 1640/4 D 0 g 300
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-4 Ulf Ohlsson 2140/7 C 0 16.4 288
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 2140/5 D 5 14.9 414
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2660/8 D 0 17.8 222
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-9 Oskar J Andersson 2140/6 C 0 14.5 358
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/5 C 6 15.9 166
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-10 Ulf Ohlsson 2100/12 C 0 16.9 121
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/3 D 2 14.4 311ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se