Falk on Hill travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Falk on Hill travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Falk on Hill har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Falk on Hill har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Falk on Hill


Bonnies Celebrity har gjort bra ifrån sig även i sulky och har bland annat en V75-seger på meritlistan. Men sedan hans tränare Stefan Pers..


Bonnies Celebrity har gjort bra ifrån sig även i sulky och har bland annat en V75-seger på meritlistan. Men sedan hans tränare Stefan Persson valde att satsa på monté har femåringen blivit en segermaskin. När han nu startade på Jägersro tog han lekande lätt hand om ledningen från innerspår bakom startbilen och trots stenhårt tempo - 1.09,1 första 500 meterna och 1.10,8 första varvet - hade han mod och styrka att hålla undan till seger på 1.12,5 över 1 640 meter.
- Det här var en av de bästa prestationerna som jag har varit med om hittills i karriären, sa Tova Bengtsson.
Loppet förstapris uppgick till 50 000 kronor och totalt har hästens sex montéstarter inbringat 200 000 av de 676 800 kronor som han har på vinstkontot.

Den flygande köttbullen vrålspurtade
Sobel Conway, eller ”Den flygande köttbullen” som hans skötare Maria Hall kallar honom, startade också på Jägevisade att toppformen håller i sig när han med en superspurt gick i kapp och förbi stort ledande Falk On Hill över upploppet.
- Det var plus i kanten i dag igen. Det var väldigt långt fram till Johnny (Takter) så det var bra gjort att hinna fram. 1.10,8 (1 640 meter, autostart) den här årstiden, det är bra papper, sa hästens tränare och kusk Peter Untersteiner.

Ola Johansson, Kanal 75


Veijo Heiskanen presenterade Mr Lindy i ett bländande skick när han årsdebuterade på ett blåsigt Jägersro på onsdagskv&au..


Veijo Heiskanen presenterade Mr Lindy i ett bländande skick när han årsdebuterade på ett blåsigt Jägersro på onsdagskvällen. Hästen svarade enkelt upp innerspåret från start men utifrån laddade Kevin Oscarsson för allt vad tygen höll med Rajah Press och när klockan visade 1.07,5 de första 500 meterna var det upplagt för favoriten Falk On Hill i andra par utvändigt. Men den senare gick bet på att ta sig förbi ledaren som bara sträckte på sig över upploppet och vann säkert.
- Det här var riktigt bra. Han hade tränat bra och jag trodde att han skulle göra ett bra lopp, men det här var lite bättre än jag trodde, sa Veijo Heiskanen.
Mr Lindy passerade i och med segern en miljon kronor insprunget och hans tränare har siktet inställt på elitloppshelgen på Solvalla sista helgen i maj.
- Vi siktar på Sweden Cup, så vi får hoppas att han håller sig frisk och fräsch och kan tävla kontinuerligt.

Styrkedemonstration av Lindas’ Girl
V86 delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan stod Lena Norin-tränade Linda’s Girl för kvällens mäktigaste prestation. Hon fick tåga 800 meter i tredjespår innan hon nådde positionen utvändigt om ledaren och därifrån krossade hon motståndet med Oskar Kylin-Blom i vagnen.

Untersteiner fattade ingenting
Tour Knight visade en ny egenskap när hon blixtrade till ledningen i den inledande V86-avdelningen på Jägersro. Där pinnade hon sedan på i tufft tempo och trots att hon var ordentligt trött in på upploppet kämpade hon sig först över mållinjen.
- Jag är väldigt överraskad för hon var sig inte lik. Så här startsnabb och på alerten har hon aldrig varit så en pollett måste ha ramlat ner. Men så är det med hästar, ibland kan de ta ett kliv utan att man fattar någonting, sa hästens tränare och kusk Peter Untersteiner, som räknade in ytterligare en V86-seger till stallet när Peter Zadel satte dit Kaiser Håleryd i lärlingsloppet.
- Han var mycket bättre i dag jämfört med senast. Det var lite tufft att flytta ut honom från andra- till fjärdespår men han skötte det bra och levererade en väldigt stark sista tvåhundring, sa Zadel.
Tvåa i loppet var Fontaine Brodde och Henriette Larsen. Även hon lärling hos Peter Untersteiner.
- Vi körde hit tillsammans och ingick ett vad, att den av oss som var sist i mål skulle köra hem, så 50 kvar sa jag, ”sorry Henriette, du kör bilen”, berättade Zadel glatt.

Bellino B. visade rätta gnistan
En annan häst som visade nya takter var på Jägersro var Conrad Lugauers Bellino B. I Vårstayern över tre varv gav han prov på härlig moral när han efter ett tungt lopp kämpade till sig segern.
- I dag krigade han mycket bättre än vad vi känner honom. Han har ofta gett upp sista biten men i dag fullföljde han galant och han kanske är på väg att bli en krigare, sa kusken Marc Elias.

Exploderade när ”norsken” drogs
Roger Walmann lät uppåt på Odessa Celeber inför kvällens start hemma på Solvalla och han hade fog för sin optimism. Fyraåringen tog hand om ledningen och att utvändigt travande favoriten Creation Primero var på väg att utmana i slutkurvan var en synvilla. När Örjan Kihlström drog ner det norska huvudlaget la Odessa Celeber bara i en ny växel och sprintade ifrån konkurrenterna.
- Hon har visat bra form i de två senaste starterna och verkar vara under utveckling, sa Örjan Kihlström.
Övriga V86-lopp på Solvalla vanns av Björn Goops Ragazzo da Sopra och Svante Båths Empire Garbo (Ulf Ohlsson). På V86-spelet betalade åtta rätt 88 201 kronor. För sju rätt fick man 1 027 kronor och för sex rätt 114 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Surprise Power vinner inte ofta men har lyft sig enormt mycket de senaste säsongerna och varit bra i tuffa gäng. Riktigt långa distanser äl..


Surprise Power vinner inte ofta men har lyft sig enormt mycket de senaste säsongerna och varit bra i tuffa gäng. Riktigt långa distanser älskar tioåringen och spelarna var med på noterna i trekilometersloppet på Solvalla där den pigge tioåringen spelades på 16 procent på V86.
Körande Peter Zadel gav sig av 1300 meter från mål från kön och blev hängande i tredjespår resten av loppet. Surprise Power stred och borrade ner sig och tog karriärens största seger.
60 000 kronor in till ägaren och tränaren Joachime Gustafsson som även har fött upp hästen.
- Han är nog i sitt livs form som tioåring. Det är väl fantastiskt? sa tränaren Joachime Gustafsson.

Broberg lovade seger
Solvalla och Åby delade på värdskapet för årets andra V86-omgång där en jackpot gjorde att tolv miljoner låg och väntade på en ensam vinnare.
Nu blev det så svårt att ingen prickade åtta rätt och nästa onsdag vankas alltså en superjackpot.
Färgstarke amatören Micael Broberg nästan lovade seger på förhand med favoriten Dani Boko i V86-avslutningen. Och fick rätt.
Ulf Ohlsson ledde varje meter av loppet och segern togs på målfoto mot tappre Dust Collector som gick från sista häst till förlust med ”läpp” under slutrundan.

Urstark comeback
Örjan Kihlström gav kvällens största favorit Judas Iscariot ett bra lopp och körde till täten 1400 meter från mål. Fyraåringen borde ha hållit undan men comebackande Extra Fudge var oväntat på tårna efter att ha pausat sedan i september och kämpade ner favoriten över upploppet för Jorma Kontio. Timo Nurmos tränar.
På Solvalla vann också Kim Eriksson med Pompano Euphoria. Eriksson
försvarade innerspåret bakom bilen och ledde sedan runt om. Efter ett lugnare första varv i loppet med enbart ston, fick Pompano Euphoria dra hårt på den sista bortre långsidan och segern blev kassaskåpssäker. Axevallas Sofia Aronsson tränar.
- Hon kändes jättefin och vann på ett odramatiskt sätt, sa Kim Eriksson.

Dubbel till Helena Burman
På Åby blev det skräll direkt i ett galoppfyllt lopp där det kördes friskt i täten vilket passade
Åbytränaren Giuseppe Lubrano som handsken.
Pacific Face (en tvåprocentare på spelet) är erkänt stark men har problem med travet av och till och har därför fått vara med mycket i monté. Nu satt Giuseppe Lubrano som på nålar då Pacific Face såg ut att gå på fel hela upploppet.
- Jag är överraskad att nästan ingen trodde på honom, sa Giuseppe Lubrano.
Jägersrotränaren Helena Burman vann dubbelt tillsammans med Tobias O Eriksson. I stoloppet kom de stora favoriterna bort men Höwings Venus behöver inte be om ursäkt för segern. Tobias O Eriksson styrde upp utvändigt ledaren och var den som tryckte upp tempot på den sista bortre långsidan och stegade undan. En skräll till fyra procent.
- Jag vet att hon brukar gå bäst i dödens och den positionen är ju alltid ledig,
I V86-7 använde Tobias O Eriksson en annan taktik. Det blev en smygare med Staro Litchi över sprinterdistans och den sista biten vek han ner på open stretch och stoet spurtade ner alla till slut.
Robert Bergh rundar in på sitt tredje år som Åbytränare och satte nu dit starke Tudor Kronos. Storfavoriten Falk On Hill (Helena Burman igen!) fick ge sig kort före mål mot Tudor Kronos som satt en bit bak och tog många längder till slut på ledaren. 
- Det var nog det snabbaste han gått över ett upplopp! sa Robert Bergh.
Superjackpot nästa onsdag alltså och inge med åtta rätt. Sju rätt gav 54 611 kronor och sex rätt 1 693 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sprintermästaren är en av sommarens stora höjdpunkter för alla travälskare. Tre försök med sju hästar i varje körs ..


Sprintermästaren är en av sommarens stora höjdpunkter för alla travälskare. Tre försök med sju hästar i varje körs och de tre främsta i respektive lopp, samt den högst seedade fyran, går vidare till kvällens final. Men man behöver inte vänta till finalen för att spela på sin favorit. Redan nu är vinnarspelet öppet och det stänger en minut innan hästarna dundrar iväg i det första försöket.

Spellista
Sprintermästaren 2016

1. Trabant - Jorma Kontio
2. Breidabliks Nubbe - Christoffer Eriksson
3. Wildintention Ås - Erik Adielsson
4. Dragster - Roger Malmqvist
5. Falk On Hill - Adrian Kolgjini
6. Farzad Boko - Roger Malmqvist
7. In Vain Sund - Erik Adielsson
8. Curfew - Steen Juul
9. Nappa Scar - Per Lennartsson
10. Flash Håleryd - Peter Untersteiner
11. Cupido Sisu - Ulf Ohlsson
12. Colbert - Erik Adielsson
13. Telecomando O.K. - Björn Goop
14. Cruzado Dela Noche - Björn Goop
15. Southwind Mozart - Veijo Heiskanen
16. Poet Broline - Peter Untersteiner
17. Billy Flynn - Johnny Takter
18. French Laundry - Johnny Takter
19. Uncle Lasse - Örjan Kihlström
20. Top Degli Ulivi/Pokemon Ås - Robert Bergh/Örjan Kihlström

Kanal 75


Förhandsfavoriten Uncle Lasse drog spår fem i det första uttagningsloppet. Spår fem fick även hans stallkamrat Cruzado dela Noche i d..


Förhandsfavoriten Uncle Lasse drog spår fem i det första uttagningsloppet. Spår fem fick även hans stallkamrat Cruzado dela Noche i det andra uttagningsloppet där hemmahoppet Poet Broline fick innerspår. I det tredje uttagningsloppet får Southwind Mozard bära favoritskapet från spår tre.
De tre främsta i respektive uttagningslopp samt den högst seedade fyran går vidare till finalen som körs samma kväll. Där väntar 928 830 kronor på vinnaren.

Startlista
Sprintermästaren, uttagningslopp 1
1 609 meter autostart
1. Cupido Sisu – Ulf Ohlsson
2. Telecomando O.K. – Björn Goop
3. Falk On Hill – Adrian Kolgjini
4. Breidabliks Nubbe – Christoffer Eriksson
5. Uncle Lasse – Örjan Kihlström
6. Wildintention Ås – Erik Adielsson
7. Farzad Boko – Roger Malmqvist
Förstapris: 125 000 kronor

Startlista
Sprintermästaren, uttagningslopp 2
1 609 meter autostart

1. Poet Broline – Peter Untersteiner
2. Nappa Scar – Per Lennartsson
3. Top Degli Ulivi – Robert Bergh
4. Colbert – Erik Adielsson
5. Cruzado dela Noche – Björn Goop
6. Billy Flynn – Johnny Takter
7. Curfew – Steen Juul
Förstapris: 125 000 kronor

Startlista
Sprintermästaren, uttagningslopp 3
1 609 meter autostart
1. In Vain Sund – Erik Adielsson
2. French Laundry – Johnny Takter
3. Southwind Mozart – Veijo Heiskanen
4. Pokemon Ås – Örjan Kihlström
5. Dragster – Roger Malmqvist
6. Trabant – Jorma Kontio
7. Flash Håleryd – Peter Untersteiner
Förstapris: 125 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 1640/5 1 13.4 37
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 2140/3 4 15.5 51
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 2100/9 5 15.2g 182
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 2160/9 2 13.8 22
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-12 Rickard Svanstedt 2140/10 C str
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Adrian Kolgjini 1609/3 C 0 11.8g 558
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1609/9 D 3 12.3 448
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 1640/6 D 0 g 83
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Johnny Takter 2140/5 D 0 12.8 182
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Stefan Söderkvist 2640/7 D 6 15.0 173
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-6 Johnny Takter 2140/6 B 4 14.1 23
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/5 B 2 17.0 78
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-3 Johnny Takter 2140/5 B 1 14.4 13
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-9 Johnny Takter 2140/1 B 1 14.5 29
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-9 Johnny Takter 1640/10 B 5 12.5 41
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Johnny Takter 1660/7 A 1 13.3 26
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-1 Johnny Takter 1640/4 B 1 11.5 50
2017-08-24 2017-08-24 Åby-10 Johnny Takter 2640/9 C 0 14.4 217
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Tobias O Eriksson 1640/5 A 3 11.8 69
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Johnny Takter 2140/5 C 3 12.7 43
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-7 Johnny Takter 1640/3 D 3 11.0 162
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Johnny Takter 1640/7 C 2 12.2 62
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-5 Johnny Takter 1640/10 B 0 12.3 172
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 1640/2 B 2 10.8 31
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Johnny Takter 2140/8 C 4 12.5 52
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Stefan Söderkvist 2140/12 C 7 12.4 170
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-1 Johnny Takter 2140/3 C 1 13.8 28
2018-04-28 2018-04-28 Åby-10 Johnny Takter 2140/11 C 0 12.8 99
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-5 Johnny Takter 2000/4 B 2 43
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-9 Johnny Takter 1640/5 B 2 12.4 24
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-10 Johnny Takter 1640/9 D 5 11.6 87
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Johnny Takter 1640/2 B 1 13.4 14
2018-01-10 2018-01-10 Åby-8 Johnny Takter 2140/4 B 2 14.3 21ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se