Exklusiva Liss travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Exklusiva Liss travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Exklusiva Liss har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Exklusiva Liss har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Exklusiva Liss


Många travlopp förloras redan i spårlottningen.Men inte den här lördagen.Ska man dra ett ”dåligt” utgångsl&au..


Många travlopp förloras redan i spårlottningen.
Men inte den här lördagen.
Ska man dra ett ”dåligt” utgångsläge bakom startbilen finns det inget bättre ställe att göra det än på Östersundstravet.

Det märks när man med hjälp av Travfakta jämför spårstatistiken för lördagens arrangör med hela landet.

Segerprocent Östersund (ROI) hela landet (ROI)
2 140 meter autostart (borträknat spårtrappor, monté och kallblodslopp)

Spår 1: 9 (57) 10 (63)
Spår 2: 10 (77) 11 (69)
Spår 3: 8 (43) 11 (65)
Spår 4: 12 (60) 13 (78)
Spår 5: 14 (86) 13 (86)
Spår 6: 10 (77) 10 (75)
Spår 7: 8 (52) 8 (72)
Spår 8: 9 (134) 7 (73)
Spår 9: 9 (58) 6 (59)
Spår 10: 10 (62) 7 (62)
Spår 11: 10 (74) 7 (71)
Spår 12: 7 (59) 5 (62)

Först och främst bör påpekas att man inte kan jämföra procenten rakt av eftersom totalen på Östersund blir 116 jämfört med 108 för hela landet. Anledningen är att Östersund kört färre lopp med fulla fält (bara i knappt hälften av loppen har någon häst faktiskt startat från spår 12) och Travfakta räknar den faktiska segerprocenten, alltså segrar/antalet starter, för varje spår individuellt.
Men även med den detaljen inräknad så är skillnaderna slående och det blir väldigt tydligt att spåren som gynnas är de traditionellt sämsta - nämligen 8 och uppåt.
Bortsett toppspåren 4 och 5 som sticker ut på alla banor är vinstchansen från övriga utgångslägen förbluffande jämn.
Tittar man på ROI (Return On Investment) ser man att högoddsarna varit kraftigt överrepresenterade från spår 8, ett läge som är lätt att rata automatiskt som spelare, men kan vara värt att hålla ett öga på denna lördag.

Vi kikade på vinnande positioner när Östersund arrangerade V75 i vintras och fokuserar därför på spetshästarna med aktuella förutsättningar.

Procentuell andel spetsvinnare
2 140 meter autostart (borträknat spårtrappor, monté och kallblodslopp)
Östersund 39 (ROI 136)
Hela landet 44 (ROI 211)

Inte nog med att andelen spetsvinnare än klart lägre än brukligt. Ännu mer påtaglig är skillnaden i ROI, vilket i detta fall symboliseras av ett fiktivt spel med en fast insats på ledarhästen varvet från mål i alla lopp - där Östersund ligger lägst i landet.
Räknar man om det till odds innebär det att snittoddset på spetshästar som håller undan i Östersund är 3,49, jämfört med 4,80 i hela landet - trots att de alltså vinner mer sällan.

Hemligheten: mållinjens placering
Varför är då startspår och positioner mindre avgörande på Östersundstravet jämfört med andra banor?
Orsaken kan ligga i en tämligen unik bankropp. Trots Sveriges näst längsta upplopp på 218 meter så har man också landets vidaste svängar när det kommer till banor som arrangerar V75.
Kurvradien på 90 meter i båda svängarna matchas närmast av Eskilstuna, Färjestad och Gävle – tre banor med betydligt kortare upplopp.
Jämför med landets längsta upplopp på Axevalla där svängarna är betydligt skarpare med en radie på 77 respektive 78 meter.
Anledningen till att Östersund kan kombinera långt upplopp med vida svängar beror förstås inte på att banan är längre än en kilometer utan att mållinjen är placerad i slutet av rakan, nästan där svängen börjar.

 

Vi fyller på med ett statistikpaket kring lördagens hästar

V75-1
1 Itso Sisu har tävlat barfota runt om vid tre tillfällen, där han suttit fastlåst i två och galopperat i en. Hästen är anmäld med jänkarvagn för första gången. Han har haft innerspår bakom startbilen vid två tillfällen utan att kunna svara ledningen.
2 Beast är anmäld barfota runt om för första gången, samt med jänkarvagn för andra gången.
3 Mon’s Tornado har resultaten 6 starter: 3-1-2 på sommaren. Hästen är obesegrad i fyra starter från ledningen, men har inte nått spets under första halvvarvet i någon av sina fyra starter från framspår bakom bilen (från spår 1-6-6-8).
4 Olly Håleryd är obesegrad i tre starter från ledningen. Hon har haft spår 4 bakom bilen vid tre tillfällen, startgalopperade i barfotapremiären senast och har hamnat utvändigt om ledaren i övriga.
6 Doctor Gio gick barfota runt om för tredje gången i karriären i Sverigedebuten senast.
7 Fat Rabbit är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn, båda för första gången.
10 Lindysmusclemania visade stora fartresurser för Åke Svanstedt i USA som två- och treåring och rankades trots två raka galopper som sjundehandsfavorit till slutsegern i Hambletonian av harnesslink.com i juni 2021, två hack före stallkamraten och sedermera vinnaren Captain Corey. En skada gjorde att han aldrig kom till start och höll honom borta från tävlingsbanan i nästan två år inför Sverigedebuten senast.
11 Longgone River har tävlat barfota runt om en gång, på Solvalla i höstas då han galopperade efter 400 meter. Hästen är obesegrad i två starter på sommaren.
12 Invisible Sun är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären, första gången var för tre starter sedan då hästen blev hästen störd till galopp i spetskörningen.

V75-2
1 Klack Molle har haft innerspår på startvolten vid tre tillfällen och spetsat varje gång. Han har vunnit 6 av 7 när han travat i ledningen. Hästen kördes av Björn Goop för första gången vid vinsten senast. Han har vunnit 1 av 8 starter på sommaren.
3 Eld Tekno har tävlat barfota runt om vid tre tillfällen med ett femtepris som bästa resultat.
4 Tangen Ove är anmäld barfota runt om för första gången på svensk mark. Hästen har resultaten 8 st: 4-2-0 på sommaren i Sverige, att jämföra med 7 st: 0-2-0 under övriga årstider.
6 Vännfors Stjärna har bara haft springspår på startvolten en gång, på Bollnästravet i juli i fjol då hon spetsade för Erik Adielsson. Hästen har körts i ledning över sprinterdistans vid 10 tillfällen och vunnit 4 av dessa.
7 Kaksi har resultaten 7 st: 5-2-0 från spets, men har aldrig kommit dit över sprinterdistans. Hon har haft springspår på startvolten vid sex tillfällen utan att fronta.
8 Ros Borken har resultaten 3 st: 2-1-0 över sprinterdistans i Sverige.
11 Stjärnblomster har 5 segrar på 7 starter med Örjan Kihlström i vagnen. Hon har resultaten 3 st: 2-1-0 barfota bak, att jämföra med 15 st: 12-0-1 barfota runt om och 28 st: 14-4-2 med skor runt om i Sverige.
12 Forspärla körs av Ove A Lindqvist för första gången.
13 Rönningsgutten är segerlös i 14 starter under sommaren där han tävlat med skor runt om varje gång.
14 Ramstad Balder har 5 segrar på 12 starter i Sverige. Kusken Adrian Solberg Akselsen har startat från svenskt springspår tre gånger, varav en gång bakom aktuell häst då ekipaget öppnade vasst till andra ytter från dubbla tillägg på Färjestad 2019.
15 Alfa Lina har resultaten 17 st: 5-3-2 på sommaren i Sverige, att jämföra med 31 st: 1-4-6 övriga årstider.

V75-3
1 Kia Ora har spetsat från innerspår bakom bilen i sina tre senaste starter. Hästen tävlade i gulddivisionen i sin förra start och går därmed ner två klasser. Hon har resultaten 7 st: 3-1-1 från ledningen över medeldistans och har tävlat med vanlig sulky i samtliga dessa starter.
2 Declan är obesegrad i två försök från ledningen.
3 Mizai har resultaten 5 st: 3-2-0 från ledningen.
4 Bon Jovi Jet gör första starten i Sverige. Hästen tävlade barfota runt på Vermo senast och har vunnit en av sju starter med den balansen genom karriären. Vid de två segrarna i mars tävlade hästen barfota fram.
5 Kalle Taxam tävlade barfota runt om för första gången vid andraplatsen senast. Hästen har resultaten 4 st: 2-2-0 från ledningen.
8 Green Mamba har resultaten 17 st: 0-3-1 under vår/sommar, att jämföra med 27 st: 9-5-1 under höst/vinter. Hon är anmäld barfota runt om för första gången sedan i oktober och har som bäst två fjärdepris på tre starter med den balansen.
10 Marlon Boko är anmäld barfota runt om för första gången, samt med jänkarvagn för första gången. Hästen har resultaten 8 st: 3-1-2 på sommaren, att jämföra med 21 st: 2-3-8 övriga året.
12 H.C.’s Crazy Horse är anmäld barfota runt om för första gången.

V75-4
1 Young Mistress är anmäld med jänkarvagn för första gången. Hästen fick femte inner i sin enda start från innerspår bakom startbilen, på Eskilstuna i fjol.
3 Bellatrix Club har aldrig varit på prispallen på fyra starter på sommaren i Sverige.
4 M.T.Ravishing har aldrig varit på prispallen på sex starter på sommaren.
6 Exklusiva Liss är anmäld barfota bak för första gången i år och har 4 st: 1-1-0 på den balansen.
7 Just More Fun är obesegrad i fem starter från ledningen.
8 Isabelle Cash har resultaten 6 st: 3-1-0 på sommaren.
11 Vilja T.Y.C. är anmäld barfota fram för första gången, hon har tävlat barfota runt om tre gånger med ett andrapris som bäst.
13 Invidia var obesegrad i tre starter med Olle Wäjersten inför femteplatsen i senaste starten. Hon har vunnit 4 av 6 jänkarvagn, att jämföra med 12 av 32 med vanlig vagn. Hästen är anmäld med skor bak den här gången och har vunnit 3 av 6 starter med den balansen.
14 Ies Juvel är anmäld med jänkarvagn för första gången.
15 Cintra har gjort två starter för för Jörgen Westholm då hon tävlat med jänkarvagn, vilket hon aldrig hade gjort tidigare i karriären.

V75-5
1 Pop the Music är anmäld barfota runt om för första gången. Hästen har haft innerspår bakom bilen vid två tillfällen och galopperat i båda.
2 De Facto har aldrig startat med så tätt intervall tidigare.
3 The Oak L.A. är anmäld barfota runt om samt med jänkarvagn, båda för första gången.
4 I Am Timmie är obesegrad i tre försök från ledningen.
8 Joker Mearas tävlade barfota bak för första gången vid segern senast. Hästen är segerlös i sex starter på sommaren.
9 Elmer Wibb har aldrig startat med så tätt intervall som nu.
11 Portofino gjorde debut för Fredrik B Larsson senast och är anmäld barfota bak för första gången.

V75-6
1 Iznogoud Am har resultaten 6 st: 4-2-0 från ledningen i Sverige. Han har svarat spets i en av fyra starter från innerspår bakom startbilen. Han är anmäld med jänkarvagn för första gången i år med vilken han har resultaten 11 st: 5-3-0 i Sverige.
2 Click Bait har spetsat i sina sex senaste starter från framspår bakom startbilen och i totalt 25 av 35 starter från spår 1-5 i Sverige. Han har haft spår 2 vid 6 tillfällen och frontat i 5 av dessa, enda gången han inte nådde spets var över 1 609 meter i Hugo Åbergs Memorial i fjol då han fick svar av invändige Don Fanucci Zet. Hästen har körts i ledningen över full distans vid 11 tillfällen med 5 segrar som resultat. En av gångerna var i det här loppet i fjol då han fick våldsam press på regntung bana och höll till tredjepriset.
3 Hail Mary tävlade barfota runt om för första gången i elitloppsfinalen senast. Han har resultaten 17 st: 13-3-0 från spets i Sverige varav 3 st: 1-2-0 hos Daniel Redén.
4 Iceland Falls har körts av Björn Goop vid två tillfällen och slutat tvåa i båda, på Halmstad respektive Vincennes.
7 Jaguar Dream har vunnit 11 av 18 starter på våren, att jämföra med 1 av 13 på sommaren. Hästen har resultaten 10 st: 5-4-0 från ledningen.
9 Always Ek har aldrig tävlat barfota runt om i Italien, där han i regel tävlat barfota fram vilket varit fallet i årets tre starter. Det var också med den balansen hästen gick vid sitt enda tidigare Sverigebesök som oplacerad i Åby Stora Pris i fjol. Däremot tävlade hästen barfota runt om vid sina tre starter på Vincennes i vintras, där han nådde ett sjättepris som bäst.
10 Power tävlade barfota runt om för första gången i Harper Hanovers lopp senast. Han har resultaten 24 st: 10-7-2 barfota bak och 7 st: 4-2-0 under sommarmånaderna i Sverige.

V75-7
1 Huddlestone har svarat spets i 3 av 7 starter från innerspår bakom bilen, två gånger på Bergsåker och en gång på Dannero. Han vek sig i tät i senaste starten och har resultaten 14 st: 8-2-0 från ledningen. Han har segrat i sina tre senaste starter på Östersund varav två i V75.
2 L.L.Royal tog spets och kördes där från spår 2 på Umåker för tre starter sedan. Han har resultaten 15 st: 8-2-2 från ledningen och vann V75-7 (bronsdivisionen) därifrån den här dagen i fjol.
3 L.A.Boko är anmäld med jänkarvagn för första gången. Hästen har vunnit två av tre starter över sprinterdistans och är obesegrad i fyra starter från ledningen.
4 Hoboken Am gör sin första start över sprinterdistans. Hon har vunnit 4 av 7 på sommaren, att jämföra med 2 av 10 övriga året. Hästen är obesegrad i tre starter från ledningen, men har inte kommit dit sedan karriärens femte start i september 2020.
5 Barbro Kronos har aldrig startat så tätt som nu. Enda gången hon tävlat med färre än tio dagars mellanrum var i finalen av Stochampionatet där hon fick starkt som tvåa bakom Honey Mearas. Hon är obesegrad i fyra starter från ledningen.
8 Kagan är obesegrad i sex starter från ledningen och tog sig dit efter 600 meter från spår 8 bakom bilen i årsdebuten.
9 Condior spetsvann försök och final i supersprinten under elitloppshelgen. Hästen har bara vunnit bakifrån en gång i karriären, då han fick rygg ledaren från just spår 9 på Åby i oktober 2021.
10 Glamorous Rain har vunnit 4 av 5 starter när det som nu gått mer än en månad mellan starterna, enda förlusten kom i årsdebuten på Färjestad näst senast.
11 Hannibal Face har bara tävlat med så här tätt intervall en gång sedan han kom till Oscar Berglund, vid finalvinsten i V75 från spår 12 på Solvalla under annandagen.
12 Hipster Am har resultaten 10 st: 8-1-0 över sprinterdistans, att jämföra med 17 st: 2-1-6 över medeldistans som han tävlat över samtliga starter i år.

Robin Johansson, Kanal 75


Norske stjärnan Tangen Bork var storfavorit och han svarade för en mycket tapper insats när han vann Svenskt Kallblodsderby och 700 00 kronor.Tan..


Norske stjärnan Tangen Bork var storfavorit och han svarade för en mycket tapper insats när han vann Svenskt Kallblodsderby och 700 00 kronor.
Tangen Bork kom till Östersund som obesegrad i år efter fem lopp och totalt tio segrar på tolv starter i karriären. Men det norska talangen blev rejält utmanad på onsdagskvällen.
Inledningsvis körde Jan-Olov Persson våldsamt mot favoriten i kamp om ledningen med B.W.Bille och första 500 meterna gick på snabba 1.18,4. Därefter fick Tangen Bork en tryckare av nästa Jan-Olov Persson-häst, Wolt, som pressade på utvändigt tillsammans med Ulf Ohlsson. In mot upploppet kom sedan Jan-Olov Perssons tredje derbyfinalist och frågan är om inte Oppgårdsdrängen missade derbysegern när han rumplade till knappa 100 meter före mål och tappade farten. Kusken Mats E Djuse var i alla fall säker efter mål. Oppgårdsdrängen avslutade sedan sylvasst men mållinjen räddade storfavoriten Tangen Bork och kusken Tom Erik Solberg.
- 150 kvar kändes det som att det skulle gå, men vi förlorade loppet där. Det var grymt surt när det var så nära, att förlora på att han rumplar till. Utan den grejen vinner vi lätt, sa en besviken Mats E Djuse.
Öystein Tjomsland tränar Tangen Bork och det var norrmannens fjärde raka seger i Svenskt Kallblodsderby.

Även Derbystoet till Norge
Östersund bjöd även på Derbystoet med 450 000 kronor till vinnaren och även här blev det norsk favoritseger genom April Faxa och Vidar Hop.
- Det är helt fantastiskt, Jag har inte ord. Hon är en primadonna, otroligt snäll, sa en jublande glad tränare Monica Sönstegård.
April Faxa var som väntat snabb bakom startbilen och tog bekvämt ledningen i en blixtrande öppning från sitt tredjespår. In mot upploppet var det många som närmade sig bakifrån men Vidar Hop visade fin körkonst och hjälpte och bar sin häst som lyckades hålla farten till en ganska säker seger.
Hopp Karoline knep andrapriset i sista stegen in mot mål efter en ganska tuff resa och trea blev Malifika som var tapper utvändigt ledaren.

Odd Herakles avgjorde i starten
Duellen mellan giganterna Odd Herakles och Månlykke A.M. var förstås också en höjdpunkt på onsdagskvällen, men V86-7 blev ganska odramatiskt sedan Odd Herakles och Tom Erik Solberg kom igenom från bakspår i starten och kunde snuva värsta konkurrenten på ledningen.
Månlykke A.M. fick trava först utvändigt och Gunnar Melander gjorde ett försök att utmana över upploppet men kom aldrig riktigt nära och fick nöja sig med tredjepriset. Tangen Haap var snabb från början, släppte till Odd Herakles, och knep andrapriset med en hel del sparat i mål.
Segern i Sven O Perssons Minne var värd 150 000 kronor och segertiden blev 1.21,6 över distansen 2 140 meter autostart.

Tre hemmasegrar på V86®
Oscar Berglunds segermaskin Naheed var storfavorit i V86-1 på hemmaplan och från ledningen tog den sexårige hingsten karriärens 11:e seger i 14:e starten. I segersulkyn satt Magnus A Djuse.
Favoritseger blev det även i V86-2 där Grislefaksen G.L. dominerade loppet från ledningen med bra understöd av sin tränare Jan Roar Mjölneröd.
Strangerinthenight svarade för en rykande bortre långsida i V86-4 och svepte till ledningen och gick undan till en imponerande vinst tillsammans med sin tränare Daniel Wäjersten.
En populär hemmaseger blev det även i V86-6 där Money Smile fångade in ledaren Constant Caviar i en mäktig avslutning över upploppet tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Per Linderoth avslutade sedan även med att vinna V86-8 efter en offensiv styrning bakom Exklusiva Liss.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Per Linderoth 2140/7 B 1 16.4 142
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-7 Per Linderoth 2140/12 B str
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-3 Per Linderoth 2640/7 B 0 g 120
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-6 Per Linderoth 2160/8 B 2 16.9 31
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/1 B 2 16.4 18
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-2 Per Linderoth 2160/11 B 2 16.0 299
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-1 Per Linderoth 2140/2 C 2 17.5 65
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-1 Per Linderoth 2140/7 C 7 18.8 186
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-2 Per Linderoth 2140/4 D 3 18.7 117
2021-10-24 2021-10-24 Solvalla-9 Per Linderoth 2140/9 C str
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-6 Per Linderoth 2140/2 C 2 13.1 380
2021-08-30 2021-08-30 Romme-6 Per Linderoth 2140/6 A 1 14.1 18
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-10 Per Linderoth 1640/7 A 1 12.0 58
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-3 Per Linderoth 2640/1 C 3 13.7 291
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-9 Per Linderoth 2140/2 B 3 13.7 176
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-11 Per Linderoth 1640/8 C 1 12.7 100
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-4 Per Linderoth 2140/5 D 5 14.9 1219
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-8 Per Linderoth 2640/5 C 5 16.1 357
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-7 Mats E Djuse 2140/2 D 0 g 173
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-3 Per Linderoth 2640/9 C 0 g 23
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-6 Per Linderoth 2640/2 D 3 15.9 97
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-8 Per Linderoth 2640/2 C 1 17.3 43
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/1 D 4 17.1 101
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 Per Linderoth 2140/4 B 6 15.7 44
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-6 Per Linderoth 2640/4 D 0 18.6g 584
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-5 Per Linderoth 2140/3 C 4 14.1 191
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-3 Per Linderoth 2640/3 D 4 14.8 131
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-2 Jenni H Åsberg 2660/5 B 0 g 36
2022-05-17 2022-05-17 Rättvik-4 Per Linderoth 1640/5 A 0 g 22
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-9 Per Linderoth 2140/6 B 6 15.1 100
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-3 Per Linderoth 2140/1 A 2 14.5 45
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-10 Per Linderoth 2140/9 B 8 15.1 162
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-7 Per Linderoth 1640/12 A 5 14.3 85
2023-12-21 2023-12-21 Östersund-4 Per Linderoth 2140/2 C 4 15.5 74
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/3 D 5 14.1 423
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-7 Per Linderoth 2640/11 C 0 g 61
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-8 Stefan Edin 2140/3 D 8 17.9g 108
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-7 Per Linderoth 2140/7 C 0 g 68
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/6 D 0 g 100
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/11 D 1 13.8 107
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-8 Emil Eriksson 2140/6 D 0 15.7g 1032
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-7 Per Linderoth 2140/4 B 4 15.7 44
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-4 Per Linderoth 2640/9 D 2 14.6 88
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-7 Per Linderoth 2640/5 D 3 15.4 113
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-3 Per Linderoth 2640/10 C 1 15.7 124
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-8 Per Linderoth 2140/14 B 4 15.0 398
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/7 C 0 16.2 339
2024-05-16 2024-05-16 Bergsåker-4 Per Linderoth 2640/3 B 0 g 198
2024-05-07 2024-05-07 Östersund-10 Marcus Lilius 2140/9 C 5 14.9 362
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-8 Per Linderoth 2140/3 D 3 13.5 260
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-4 Per Linderoth 2160/14 D 0 g 1038
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-7 Per Linderoth 2140/2 D 4 14.7 177
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-1 Per Linderoth 2140/4 C 2 15.3 64
2024-02-13 2024-02-13 Östersund-7 Per Linderoth 2640/7 C 3 16.6 58
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-9 Per Linderoth 2140/9 C 5 15.9 337
2024-01-10 2024-01-10 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/7 C 4 16.2 30ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se