Erica travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Erica travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Erica har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Erica har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Erica


Alessandro Gocciadoro är tillbaka i Sverige och hans hästar imponerar precis som de gjorde under elitloppshelgen i fjol.Det blev en seger inom V86-spe..


Alessandro Gocciadoro är tillbaka i Sverige och hans hästar imponerar precis som de gjorde under elitloppshelgen i fjol.
Det blev en seger inom V86-spelet för italienaren och femårige hingsten Vincero’ Gar var fullständigt överlägsen trots en blytung resa i tredjespår största delen av första varvet innan han kunde överta ledningen varvet från mål.
Många väntade på att den långväga gästen skulle stumna men han bara fortsatte i imponerande stil och vann till slut med 20-talet meter.
- Wow, mycket bra, i Italien är det en superhäst och jag är inte förvånad. Det var ett bra underlag och då travar han som bäst. Det är en stark häst, sa Alessandro Gocciadoro.

Takter tillbaka som en vinnare
Johnny Takter är tillbaka i sulkyn och körde sin andra tävlingsdag för året då han lotsade Run Ceasar Run till en snygg skrällseger på utmärkta 1.10,9 över sprinterdistans i V86-1.
Ola Samuelsson tränar vinnaren som fick andra utvändigt gratis in mot upploppet istället för tredje utvändigt då Marc Elias valde att lämna andra utvändigt med Quite A Quality för att chansa invändigt via Åbys open stretch.
- Det är skönt vara tillbaka. Jag tycker inte jag känner av någon ringrost. Jag tycker jag känner mig ganska vältränad. Jag vill köra bra hästar, annars tycker jag inte det är kul, sa Johnny Takter bland annat efter segerloppet.

Fjärde raka för Tudor Kronos
Hevin Boko
blev svaret i V86-2 och tillsammans med Jorma Kontio avgjorde det femåriga stoet på ett rejält sätt när hon fångade in italienska gästen Valchiria O.P. sista biten in mot mål.
Beautiful Bacardi blev het i ledningen och satte verkligen färg på loppet där hon rusade på i högt tempo vilket gynnade vinnaren.
Tudor Kronos visade fin löpskalle då han trots lite problem med sin travteknik vann i comebacken efter en offensiv styrning där Robert Bergh tog han om ledningen efter ett varv. Det var rejäl körning om ledningen och inte mindre än fem ledarskiften första varvet.
Det var fjärde raka segern för Tudor Kronos som enkelt drog ifrån konkurrenterna över upploppet efter tre kilometer.
- Det är en härlig individ. Det är i tempohöjningarna han har problem och det är något vi ska försöka slipa bort. Men jag har aldrig känt han så snabb som i dag, sa Robert Bergh.

Imponerande vinnare från Stig H och Kolgjini
Stig H Johansson visade upp en mycket imponerande häst i V86-4 där Zenone R.L. avgjorde med en mäktig långspurt sista 700 meterna i tredjespår från fjärde utvändigt tillsammans med Erik Adielsson.
En annan häst som imponerade var Kennedy som vann V86-5 tillsammans med Adrian Kolgjini. Från tredje par utvändigt satsade Adrian Kolgjini framåt ett och ett halvt varv från mål och från ledningen dominerade sedan den välstammade fyraåringen loppet.
Det var andra årssegern på tre starter för sonen till Joke Face och toppstoet Lisa America som senast galopperade.
- Han gör det väldigt lätt när han vill. Det var ett kritiskt läge när vi skulle gå fram men han skötte det galant. Han går fortfarande med mycket vikt och derbyt kanske kommer lägligt i september, sa Adrian Kolgjini.

Spännande upplopp
V86-omgångens mest spännande upplopp fick vi se amatörloppet V86-6 där Ragazzo da Sopra fångade in storfavoriten Perfect Dynamite i en läcker duell. Henrik Åslund satt i segersulkyn och vinnaren tränas av Björn Goop.
Ett rafflande upplopp blev det även i V86-7 där Vichy Grif spurtade sylvasst då hon fångade in favoriten Nanny McPhee och även höll undan för Got You B.R.
Sofia Aronsson tränar vinnaren och i segersulkyn satt André Eklundh.
Inledningen på loppet blev lite annorlunda då man fick använda startbilen som master med infälla vingar eftersom ordinarie chauffören blivit akut sjuk och en ersättare fick ta över ratten.
- Det var inget som påverkade oss från bakspår. Det är värre för de med framspår, sa André Eklund som förstås var nöjd med segerhästen.
- Det är tacksam när hon slipper lägga speeden i början. Det var en trevlig resa tills vi anföll och då var det bara att hålla i sig.
Åtta rätt på V86 gav 629 328 kronor, sju rätt gav 3 010 kronor och sex rätt 262 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Aldrig har det delats ut mer pengar under en hästkapplöpningdag än vad som väntar denna lördag på den mäktiga anläggnin..


Aldrig har det delats ut mer pengar under en hästkapplöpningdag än vad som väntar denna lördag på den mäktiga anläggningen Meydan i Dubai.
Efter att ha fått konkurrens från Pegasus World Cup i USA har arrangörslandet nämligen saltat de redan digra prispengarna och ska i år dela ut hisnande 35 miljoner dollar under nio lopp.
Kronjuvelen Dubai World Cup avslutar tävlingsdagen och kan nu åter stoltsera med galoppvärldens fetaste förstapris på nästan 70 miljoner kronor.
Förhandsfavoriten att ta hem det är sjuårige North America, en hemmahäst som tränas av indiern Satish Seemar, ägs av den ryska delrepubliken Tjetjeniens omstridde president Ramzan Kadyrov och rids av britten Richard Mullen.
Den senare lämnade en ganska medioker karriär på hemmaplan för permanent flytt till Dubai och står nu inför sitt livs möjlighet.
- Jag har varit här i 20 år nu och Dubai är hem för mig. Ändå sedan första dagen jag satte min fot i det här landet är Dubai World Cup loppet som jag helst velat vinna, berättar Mullen när vi möter honom på hans hemmabana, ett par dagar inför vad som kan bli karriärens största stund.

”Mycket hänger på starten”
Men då krävs att North America är på bättre humör än i fjol då han kom bort redan i startögonblicket.
- Hästen var lite nervös och missade att hoppa ur boxarna, då var loppet över för oss. Vi vet inte varför han uppträdde så, men förhoppningsvis händer inte samma sak igen. Vi har tränat mycket på det och han har inte, ta i trä, gjort så i år.
Efter tio månaders tävlingsvila med sikte på Dubai World Cup har North America imponerat stort i sin återkomst. Två raka segrar på Meydan, båda från sin favoritposition i front, har gjort honom till förhandsfavorit bland bookmakers, knappt före Capezzano och fjolårsvinnaren Thunder Snow.
En faktor som spelar in i det är att man vann spårlottningen och valde att gå ut från bricka tre.
- Det är nära sargen utan att vara längst in. Problemet från spår 1 är att man blir lastad först och måste vänta längst på starten, dessutom står man närmast högtalarna och storbildsskärmen, förklarar Mullen som har taktiken spikad:
- Vi har Capezzano innanför och det är också en snabb häst. Så mycket hänger på starten och vem som kommer först in i svängen. Det kommer säkert att bli en snabb öppning. Sedan hoppas jag att North America kan hitta sin rytm med sitt stora steg. Kan han göra det så kommer han att göra det väldigt svårt för konkurrenterna.
Vad skulle en seger i Dubai World Cup betyda för dig?
- Den enda känslan som kan vara större är då mina barn föddes. Men det är inte bara för mig, det skulle även innebära att jag ger något tillbaka till Satish, för det förtroende som han har visat mig. Vi har arbetat ihop i nästan 15 år, det är inte många jockey/tränarsamarbeten som varar så länge, säger Richard Mullen.

Norsk jockey i favoritposition
En annan höjdpunkt under lördagen är det japanska fantomstoet Almond Eye, som sopat rent i storloppen på hemmaplan och sprungit in motsvarande 57 miljoner kronor på sina blott sju starter.
Nu ska den nya nationalidolen göra sitt första framträdande i utlandet, som tung favorit i Dubai Turf med cirka 35 miljoner kronor i förstapris.
Lika stora är prispengarna i Dubai Sheema Classic där norskfödde jockeyn William Buick sitter upp på knappe förhandsfavoriten Old Persian.
Hela tävlingsdagen från Dubai kommer att visas i ATG Live.
Första start sker 12.45 och Dubai World Cup beräknas gå iväg 17.40.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag körs det inga travtävlingar i Sverige. Istället får alla blågula traventusiaster blicka västerut och spela ..


På lördag körs det inga travtävlingar i Sverige. Istället får alla blågula traventusiaster blicka västerut och spela V75 till den årliga omgången på Momarken. Den tolfte i ordningen. Frode Hamre åker till banan i Mysen, beläget mellan Oslo och den svenska gränsen, med sex V75-hästar. Mest tror han på formtoppade M.S.Triple J. (V75-5).
- Han har fått en jäkla form den hästen och var mycket bra vid segern senast. Det var hans bästa lopp hittills i karriären. Vi lättade honom lite i balansen och han var riktigt, riktigt bra, säger Jarlsberg-tränaren.
M.S.Triple J. har innerspår bakom startbilen och Frode Hamre har taktiken klar.
- Han är snabb iväg och jag kommer prova att försvara ledningen. Om han är lika bra som förra gången tror jag att han kan vinna oavsett hur vi kör men han är riktigt rask bakom bilen och jag tror att han kan svara upp innerspåret. Klarar han det kan han leda runt om.
Som om inte toppläge och toppform vore nog har Frode Hamre ytterligare ett starkt kort att spela ut.
- Han har fina fötter och ska gå barfota runt om. Det har han stor fördel av.

Siktar på Elitkampen under elitloppshelgen
Frode Hamre tror väldigt mycket även på kallblodige Roli Eld (V75-4) som han har stora planer för senare i vår.
- Han har varit fantastiskt bra och etablerat sig i eliten. Vårt mål är Elitkampen på Solvalla i maj.
Den nioårige hingsten har visat fin form på sistone och från 20 meters tillägg kommer han bli stor favorit.
- Det ska han vara med tanke på hans två senaste lopp. Förra gången gick han 20,5 och närmade sig vinnaren hastigt den sista biten. Så formen är på topp och den här gången slipper han möta de två bästa, Odd Heracles och Ulsrud Tea. Spår två i volten är helt okej och det ser ut som en bra vinstchans. När det blir varmare ska vi testa honom barfota runt om men nu blir det skor, vanlig vagn och helstängt huvudlag precis som i de senaste starterna.

Chansartat i högsta klassen
I Steinlagers Äreslöp (V75-6) för högsta klassen ska hemmaidolen Lionel N.O. göra första starten efter Prix d’Amerique i januari. Bakspår försämras emellertid hans möjligheter och favorit blir flyfotade elitloppsfinalisten Pastore Bob. Frode Hamre har en outsider i Donatomite (V75-6). Han var senast tvåa från ledningen i gulddivisionen i Halmstad.
- Han blev nerspeedad sista biten men var fin och gjorde en fullt godkänd insats. En hög 10-tid är bra i mars. Allt är bra med honom efter det. Han gick sista jobbet inför lördag i dag (måndag) och han var fin.
Det är kort distans som gäller och Donatomite startar från spår två bakom bilen.
- Det är givetvis ett väldigt bra spår men han är bäst när han kommer först och får springa i sitt tempo. Så blir det inte nu. Han tar inte en längd på ettan och kommer bli överflyglad av Pastore Bob. Det gör det mer chansartat. Men formen är fin och skulle det lösa sig tror jag att han kan matcha dem över kort distans. Pastore Bob har jag inte sett i år men Lionel tror jag får svårt från bakspår när det är sprint. Donatomite kommer gå utrustad precis som vanligt.

”Topp fem i kullen”
Sina övriga V75-hästar kommenterar Frode Hamre enligt följande:
- Amazing Case (V75-2) är stabil och gör bra lopp varje gång. Hon är bra från start och bör få ett bra lopp och kan vara bland de tre-fyra första, men det är bra hästar emot och jag blir överraskad om hon vinner. Hon går som vanligt barfota fram och med norskt huvudlag.
- American Cheque (V75-3) hoppade som en vinnare i slutkurvan senast. Han kändes stark och fin och jag har ingen förklaring till varför han plötsligt galopperade. Nu har vi tagit ner honom på min andra gård och han är på väg uppåt i form. Men den här gången möter han mycket bättre hästar och han är sådär från start, så jag har svårt att säga att han är en vinnare. Det blir barfota och amerikavagn. Senast gick han med skor.
- Rebella Matters (V75-7) vann okörd i årsdebuten senast och var så stark och fin som jag hade förväntat mig. Hon är ett riktigt bra sto, topp fem i kullen skulle jag tro, men hon har viktigare uppgifter längre fram och jag kommer att köra snällt med henne nu när vi har spår elva. Visserligen är det långt upplopp på Momarken och med tufft tempo på vägen plockar hon många till slut, men jag har ändå svårt att tro på seger den här gången. Inga ändringar.

Ola Johansson, Kanal 75


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till n..


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till när Tale Of Jacks fick luckan in mot upploppet.
Till slut kom resultatet och domarna valde att diskvalificera Tale Of Jacks för träning och istället gick segern till 28-oddsaren Let It Happen W.W. med Leif Eriksson i sulkyn. Tränar vinnaren gör Kjell-Ove Eriksson.
Leif Eriksson var dagens kusk på Bergsåker och han hade marginalerna på sin sida även i V86-3 då målfotot visade att Zorro Swing hann fram i sista steget.
Leif Eriksson fick fritt från rygg ledaren 400 kvar och kunde sedan vänta med att sätta in spurten tills 250 kvar och Zorro Swing fångade in ledaren Mellby Don Juan på mållinjen. Tränar vinnaren gör Jens Eriksson.
- Det var verkligen full pott i dag. Jag tyckte jag hann dit men det var tajt, absolut, sa Leif Eriksson efter favoritsegern med Zorro Swing.

Häftig upploppsduell
Kvällens häftigaste upplopp bjöd publiken i V86-2 där Cash T.J. och Grainfield Aiden kämpade sida vid sida sista 500 och det var två hästar som vägrade ge sig. Målfotot gav segern till Cash T.J. som försvarade sig tappert i spets.
- Han är så jävla bra den här hästen. Han sträckte på sig, han trivdes att gå i ledningen. Mamma har gjort ett bra jobb, jublade Ida Riesterer.
Cash T.J. tränas av Solvallas Ulrika Riesterer.

Erica imponerade
Dagens prestation på Solvalla levererade Li Hanné-tränade Erica som gjorde allt grovjobb själv utvändigt ledaren. Nioåringen tog över ledningen 500 kvar och tillsammans med Oskar J Andersson var hon mycket tapper när hon höll undan för favoriten Fame Boko.
- Hon har varit så bra i träningen länge men inte fått ut det i loppen. Nu äntligen…det är jätteroligt. Hon är ojämn men fruktansvärt bra när hon är bra, sa Li Hanné.
Broximus Zet imponerade rejält i V86-5 där han gjorde grovjobbet då han drog tåget i tredjespår dryga varvet från mål. Genom slutsvängen kopplade femåringen greppet och höll undan i imponerande stil i händerna på Rikard N Skoglund.
- Jag tycker fortfarande han är orutinerad och går framåt för varje start. Sista 1100 i tredjespår och bara knäcker dem, otroligt, sa Östersundamatören Åke Eriksson.

Favoriter från spets
I V86-6 körde Jorma Kontio till ledningen med betrodde Tiger Journey och från spets blev det en bekväm vinst för andrahandsfavoriten. Marko Korpi tränar vinnaren.
V86-omgången bjöd på ett kallblodslopp och favoriten Smedsbo Faksen dominerade loppet från ledningen. I segersulkyn satt Magnus A Djuse och tränar gör Jan-Olov Persson.
I V86-8 var Rickard Svanstedt offensiv med åttaoddsaren Vien Ici som klev fram utvändigt ledaren och bara var bäst.
ATG bjöd på ett specialspel och på ATG Sport gick det att spela på hur hög utdelningen skulle bli på V86. ATG kommer att ge möjlighet till detta specialspel även de kommande två veckorna.
Åtta rätt på V86 gav 669 997 kronor, sju rätt gav 2 951 kronor och sex rätt 127 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Ibelieveinamerica (V86-3) har vunnit närmare hälften av de lopp han ställt upp i. Sin åttonde och senaste seger tog han i V75 på Axev..


Ibelieveinamerica (V86-3) har vunnit närmare hälften av de lopp han ställt upp i. Sin åttonde och senaste seger tog han i V75 på Axevalla på nyårsafton. Via en respektingivande långspurt vann han överlägset.
- Det var makalöst roligt! Och på nyårsafton dessutom. När vi kom hem hade grannarna lagat middag åt oss och champagneflaskan stod redo, så det var väldigt rolig, säger Louise Frumerie.
Amatörtränaren är tillsammans med sin sambo Mathias Alm både uppfödare och ägare till Ibelieveinamerica. Men från början trodde de kanske inte att hästen skulle få dem att skåla i champagne.
- Han var inte så värst märkvärdig som unghäst. Men otroligt snäll. Så vi lånade ut honom till en granne som jag ville försöka få in i travet. Hon hade aldrig kört häst men hon hoppade upp och drog iväg och det gick bra. Sedan tog hon både B-tränarlicens och montélicens med honom.
Grannen, Malin Larsson, blev väldigt förtjust i Ibelieveinamerica och när hon gifte sig drog han brölloppsvagnen. Men den nybakade amatörtränaren tyckte att hennes lärohäst var väl lat och skaffade sig istället en egen häst att träna. Den där latheten var emellertid som bortblåst när det blev allvar för Ibelieveinamerica.
- Två veckor senare kvalade han på ett otroligt sätt och sedan debuterade han några veckor senare och var precis hur bra som helst, berättar Louise Frumerie.
Då var hästen fyra år och han inledde tävlingskarriären med tre raka segrar. Totalt vann han fem av sju starter under sitt debutår på tävlingsbanan.

Knät söndertrasat i olycka
Louise Frumerie har varit amatörtränare sedan början av 00-talet och sedan 2003 håller hon och hennes sambo till på en liten gård utanför Varberg. Innan hon började träna hästar själv arbetade hon i travstall och hon tillbringade även mycket tid i sadeln. Men det tvingades hon sluta med efter en olycka.
- Jag fick en häst över mig som trampade sönder ett knä fullständigt. Det opererades fem gånger och jag gick på kryckor i flera år. Det var en stor sorg när jag inte kunde fortsätta arbeta med hästar och rida på samma nivå som tidigare. Det var en fruktansvärd tid i mitt liv.
I dag jobbar Louise Frumerie som ansvarig på häst- och djuravdelningen i en Granngården-butik och genom att hela tiden arbeta efter kroppens villkor har hon hittat balansen mellan hästarna och jobbet.
- Först tränade jag sönder knät och gick med ständig inflammation, men när jag började jobba och gick på helt släta golv utan att kunna pressa mig så hårt la sig inflammationen och knät blev bättre. Vissa dagar kan jag fortfarande ha för ont för att jobba, men man måste lyssna på sin kropp och inte ställa för stora krav på sig själv. Det hoppas jag att andra också kan ta till sig, att det går men att man får lägga allt på en lagom nivå.

Döpt efter känd öppningsreplik
I dagsläget tränar Louise Frumerie fyra hästar. Sambon Mathias, som också har amatörlicens, hjälper till med träningen men han arbetar även som hovslagare och hans uppgift i travrörelsen är i första hand att köra hästarna i lopp. Samt att döpa de egna uppfödningarna.
- Mathias är väldigt förtjust i Gudfadern-filmerna och har döpt många hästar efter dem. Det har blivit lite av en grej det där och ”I believe in America” är öppningsrepliken i den första filmen.
Några träningsförutsättningar som kan jämföras med stortränarnas mångmiljonanläggningar finns inte på gården men Louise Frumerie jobbar efter devisen ”man tager vad man haver”.
- Vi har en åker här utanför som vi har lagt sand på och där kör vi. Och om inte underlaget är bra kör vi någon annanstans. Jag känner mina hästar väldigt väl och vet redan när jag kör ut vad de kommer ha för puls när jag kör in igen. Jag känner i tömmarna hur trötta de är och anpassar träningen efter det.

”Väldigt stark till slut”
Ibelieveinamerica skulle ha startat i V75 på Jägersro 12 januari men ströks ur loppet.
- Det var inget allvarligt. Han fick bara en liten febersläng och fick ta det lugnt i några dagar. Sedan har han tränat på och han känns jättebra. Jag tror att formen är lika bra som senast.
Det är jackpot på V86-spelet och åttarättspotten beräknas uppgå till 14 miljoner kronor. Ibelieveinamerica har spår tre bakom startbilen över distansen är 2 640 meter och han kan mycket väl bli ett av namnen på den vinnande raden.
- Han är inte speciellt startsnabb och kommer ibland punschigt på det i loppen, men när det blir tempo och han får gå med i ryggar är han alltid väldigt stark till slut. Men om loppet blir låst och går långsamt blir det svårare. Han är inte känslig för banunderlag så blir banan dålig som senast gynnas han gentemot konkurrenterna. Jag är fett dålig på att tippa men hästen är i bra ordning och eftersom han ofta är med där framme kan han vara bra att ha med på kupongen.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgy..


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgylldes av en framgångsrik dag på tävlingsbanan där Åke Svanstedt fick förtroendet bakom sin tidigare lärling Pär Hedbergs hästar. Hemmatränaren hade ställt i ordning och Åke Svanstedt skötte uppdraget med bravur. Sedan han värmt upp med segrar bakom Hjalle Palema och Sara Palema satte han i tur och ordning dit Diva Deo och Dream Light Palema i V75.
- Det har varit en bra dag, konstaterade segerstaplaren, vars fullträff med Diva Deo i allra högsta grad bidrog till att V75-året avslutades med miljonutdelning.
Det var så kallad multijackpot och trots att så många som 49 inlämnade system innehöll den rätta raden betalade sju rätt 1,2 miljoner kronor. Diva Deo var endast treprocentare på V75-spelet och fick utdelningen att dra i höjden när hon säkert höll omgångens största favorit Stonewashd Diamant bakom sig.
- Det var kul det här. Hästarna var starka och kämpade bra till slut, sa Svanstedt.  

Italienskt schackdrag sänkte favoriten
Men precis allt gick inte som på räls för Åke Svanstedt. I V75-1 spelades han till favorit med X.L.Bygg Palema men när italienaren tillika Halmstadlärlingen Christian Fiore satte allt på ett kort och via tredjespår blåste till ledningen med Othala på den första bortre långsidan galopperade X.L.Bygg Palema i blotta förskräckelsen. Othala tuffade sedan på där framme och lämnade aldrig konkurrenterna skuggan av en chans.
- Helt fantastiskt! Det här är min första V75-seger som tränare så det är väldigt roligt, sa Halmstadtränaren Laura Myllymaa och önskade alla åhörare gott nytt år.

”Han tog fram skallen”
Rikard Svanstedt fick precis som pappa Åke lämna Axevalla som en vinnare. Efter ett lopp i kön avslutade Baron Gift starkt och höll undan knappt men säkert före skuggande Michelangelo Ås.
- Det var skönt så klart. Han var lite flegmatiskt och jag hade svårt att tro på det under vägen, men han tog fram skallen i dag, sa hemmatränaren.

”Det bara löste sig”
Överraskningen Ibelieveinamerica gav också V75-utdelningen en rejäl skjuts när han från invändig position långt ner i kön lyckades hitta fri passage och spurta till seger. På V75 var hästen endast spelad på fem procent.
- Det bara löste sig. Det kom lite luckor att gå ut i och det blev helt perfekt. Känslan inför loppet var att han skulle kunna göra ett sånt här lopp men det är hysteriskt svårt att ha tur och komma till. Vi har haft lite stolpe ut på slutet tycker jag så det här var gött, sa segerkusken Mathias Alm vars sambo Louise Frumerie tränar hästen.
- Louise gör det mesta av jobbet i stallet. Jag är mest assisterande lallare, hovslagare och lånekusk, sa Alm.
Övriga V75-lopp vanns av Catrin Fajerssons Sobel Photo (Stefan Söderkvist) och Peter Untersteiners Zeeland Kronos. På lördag går startskottet för det nya V75-året på Bergsåker, där bland annat topphästarna Lionel, Zenit Brick och Nimbus C.D. ska göra upp i gulddivisionen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 2140/5 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-10 2140/6 0 15.4 164
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 1640/4 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 1640/3 1 12.7 14
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Jennifer Persson 1640/5 B str
2016-10-22 2016-10-22 Romme-3 Kaj Widell 2140/3 C 0 14.8 433
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Sören Eriksson 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Sören Eriksson 2160/8 B 0 g 118
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Carl Johan Jepson 2140/6 D 0 14.3 295
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Kaj Widell 2140/4 D 0 14.1 476
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Sören Eriksson 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Sören Eriksson 1640/1 D 0 g 307
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Sören Eriksson 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Sören Eriksson 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/8 B 0 15.6 424
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Torbjörn Jansson 2140/13 B 0 14.5 164
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-10 Jorma Kontio 2140/13 C 0 14.9 214
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2160/9 B 0 14.9g 134
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Torbjörn Jansson 1640/4 A 4 14.3g 24
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Sören Eriksson 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2140/3 B 3 14.9 134
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/9 A 4 14.6 254
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-6 Claes Sjöström 2160/10 D 0 13.8 65
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-5 Kaj Widell 2140/14 C 1 14.4 117
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-8 Kaj Widell 1640/5 D 1 12.5 48
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Lina Johansson 2140/10 C 0 14.4 333
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Kaj Widell 2140/5 B 2 14.3 41
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-2 Lina Johansson 1640/5 B 1 13.0 36
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Sofia Adolfsson 2160/11 A 1 14.4 26
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-9 Kaj Widell 1640/2 C 0 g 54
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Oskar Kylin-Blom 2140/6 C 7 13.4 50
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 13.8 103
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 1640/8 B 0 12.5 307
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-10 Torbjörn Jansson 2140/12 B 5 14.6 106
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2160/13 A 0 15.1 64
2017-04-16 2017-04-16 Romme-6 Torbjörn Jansson 2140/14 B str
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Torbjörn Jansson 1640/2 A str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/1 B 1 13.3 102
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-5 Kaj Widell 1640/1 C 1 12.8 98
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-2 Clara Jonasson 1640/10 B 0 15.9 46
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-5 Kaj Widell 2140/5 D 0 14.4 572
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Anna Erixon 2160/10 B 3 16.2 102
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/10 D 0 14.5 710
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-5 Kaj Widell 2140/4 D 0 13.7 608
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Kaj Widell 1640/5 D 5 12.8 187
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-4 Jorma Kontio 2140/7 B 0 13.5 268
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-5 Kaj Widell 1640/8 D str
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-9 Kaj Widell 1609/8 C 0 12.1 219
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Jennifer Persson 1640/5 B 1 13.6 17
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Kaj Widell 1640/7 C 2 11.6 318
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-6 Kaj Widell 1640/8 B 4 12.6 120
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-3 Torbjörn Jansson 1640/6 C 4 11.3 60
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/7 B 0 13.6 218
2018-04-01 2018-04-01 Romme-9 Kaj Widell 1640/7 C str
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Lina Johansson 2160/12 A 0 17.5 28
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Oskar Kylin Blom 1660/8 B str
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 Anna Erixon 1640/2 C 3 12.8 96
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-8 Oskar J Andersson 2140/9 C 0 15.6 130
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-8 Oskar J Andersson 1640/3 C 1 13.5 237
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Jennifer Persson 2160/7 B 0 g 55
2019-01-11 2019-01-11 Romme-8 Kaj Widell 2160/7 C 0 15.5g 269ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se