Erica travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Erica travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Erica har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Erica har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Erica


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgy..


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgylldes av en framgångsrik dag på tävlingsbanan där Åke Svanstedt fick förtroendet bakom sin tidigare lärling Pär Hedbergs hästar. Hemmatränaren hade ställt i ordning och Åke Svanstedt skötte uppdraget med bravur. Sedan han värmt upp med segrar bakom Hjalle Palema och Sara Palema satte han i tur och ordning dit Diva Deo och Dream Light Palema i V75.
- Det har varit en bra dag, konstaterade segerstaplaren, vars fullträff med Diva Deo i allra högsta grad bidrog till att V75-året avslutades med miljonutdelning.
Det var så kallad multijackpot och trots att så många som 49 inlämnade system innehöll den rätta raden betalade sju rätt 1,2 miljoner kronor. Diva Deo var endast treprocentare på V75-spelet och fick utdelningen att dra i höjden när hon säkert höll omgångens största favorit Stonewashd Diamant bakom sig.
- Det var kul det här. Hästarna var starka och kämpade bra till slut, sa Svanstedt.  

Italienskt schackdrag sänkte favoriten
Men precis allt gick inte som på räls för Åke Svanstedt. I V75-1 spelades han till favorit med X.L.Bygg Palema men när italienaren tillika Halmstadlärlingen Christian Fiore satte allt på ett kort och via tredjespår blåste till ledningen med Othala på den första bortre långsidan galopperade X.L.Bygg Palema i blotta förskräckelsen. Othala tuffade sedan på där framme och lämnade aldrig konkurrenterna skuggan av en chans.
- Helt fantastiskt! Det här är min första V75-seger som tränare så det är väldigt roligt, sa Halmstadtränaren Laura Myllymaa och önskade alla åhörare gott nytt år.

”Han tog fram skallen”
Rikard Svanstedt fick precis som pappa Åke lämna Axevalla som en vinnare. Efter ett lopp i kön avslutade Baron Gift starkt och höll undan knappt men säkert före skuggande Michelangelo Ås.
- Det var skönt så klart. Han var lite flegmatiskt och jag hade svårt att tro på det under vägen, men han tog fram skallen i dag, sa hemmatränaren.

”Det bara löste sig”
Överraskningen Ibelieveinamerica gav också V75-utdelningen en rejäl skjuts när han från invändig position långt ner i kön lyckades hitta fri passage och spurta till seger. På V75 var hästen endast spelad på fem procent.
- Det bara löste sig. Det kom lite luckor att gå ut i och det blev helt perfekt. Känslan inför loppet var att han skulle kunna göra ett sånt här lopp men det är hysteriskt svårt att ha tur och komma till. Vi har haft lite stolpe ut på slutet tycker jag så det här var gött, sa segerkusken Mathias Alm vars sambo Louise Frumerie tränar hästen.
- Louise gör det mesta av jobbet i stallet. Jag är mest assisterande lallare, hovslagare och lånekusk, sa Alm.
Övriga V75-lopp vanns av Catrin Fajerssons Sobel Photo (Stefan Söderkvist) och Peter Untersteiners Zeeland Kronos. På lördag går startskottet för det nya V75-året på Bergsåker, där bland annat topphästarna Lionel, Zenit Brick och Nimbus C.D. ska göra upp i gulddivisionen.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorptravet är värd för söndagens Grand Slam 75 och en som är lite av en nyckeltränare inom miljonspelet är Ulf Stenstr&oum..


Mantorptravet är värd för söndagens Grand Slam 75 och en som är lite av en nyckeltränare inom miljonspelet är Ulf Stenströmer. Axevalla-tränaren har fem hästar till start inom streckspelet och tycker själv att han har två bra vinstchanser, en platschans och en outsider. Stenströmer, vars stall närmar sig fem miljoner kronor inkört i år, har redan slagit fjolårssiffrorna. Han har 44 hästar i träning och en av dem är Global Viscount som det verkligen har lossnat för. Den treårige valacken inledde karriären tveksamt i somras men ståtar nu med fyra raka segrar. Han har vunnit lätt varje gång och övertygat, senast från ledningen.
- Global Viscount (GS-6) har varit jättefin och vunnit både från ledningen och bakifrån. De senaste gångerna har han gått en 1.13-runda till slut och vunnit med sparade krafter varje gång. Det är en jättefin häst under utveckling som började omoget och är fortfarande inte helt pålitlig. Men han har uppträtt väldigt fint på slutet och Calle känner honom väl och gillar hästen, säger Ulf Stenströmer.

”Har provat på bilen innan tävlingarna”
- Läget nu är perfekt med spår två bakom bilen och det är första gången med bilstart. Men han fick prova på och öva bakom bilen innan tävlingarna på Axevalla senast och det var inga konstigheter. Jag har goda förhoppningar om att han ska sköta sig och har inget att klaga på. Nu har han kommit upp lite i klasserna och möter lite bättre hästar och jag faktiskt inte kollat motståndet ännu. Men det här är en häst som jag har förhoppningar på framöver och vi har inte mixtrat eller vässat någonting när det gäller balans och utrustning ännu. Så det finns mycket kvar att göra på honom.
- Hästen är riktigt bra själv och visst måste jag tro på bra chans igen. Det blir inga ändringar till den här starten, utan skor runt om igen, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar i öronen.

”Såg ut som en retad tiger i ledningen”
Av de övriga fyra hästarna som Ulf Stenströmer har med inom Grand Slam 75 låter det riktigt bra på framförallt en av dem. Det är Jula du Cash som startar i den fjärde avdelningen från innerspår bakom bilen. Han vann överlägset näst senast men gången efter blev det galopp.
- Jula du Cash (GS-4) är väldigt knepig bakom hästar och hade ett dåligt läge senast och fick springa bakifrån. Han är inte stänkrädd men är lite mycket hingst, inte hingstig på det sättet för han är hur snäll som helst, men han tävlar inte och tar inte i bakifrån. Han är opolerad och ovillig i ryggar. Däremot när han vann på Åby näst senast såg han ut som en retad tiger i ledningen och vann med krafter kvar. Han hade bara 70 i puls efteråt och det var som en promenad i parken, säger Ulf.
- Hästen är riktigt startsnabb och läget är perfekt med innerspår bakom bilen. Jag vill gärna se honom i ledningen och jag hoppas att Calle är offensiv och laddar. Får han inte ledningen direkt får han försöka leta sig ut och ta dödens. Lång distans är ett plus och hästen kan springa i samma fart länge. Den enda ändringen blir att jag lägger på ett par sulor fram för att han ska bli mindre rullig och kunna laddas från start.

”Är garanterat bland de tre”

Av dina ytterligare tre hästar på Grand Slam 75, vem har du mest känsla för?
- Det är Linus Wibb (GS-6)
som var jättebra som tvåa senast. Björn Goop som vann körde snyggt mot vår häst i sista sväng. Han känner till Linus Wibb eftersom han har vunnit med honom och vet att hästen har en känslig punkt i slutkurvan. Goop ryckte i rätt läge och jag trodde inte min häst skulle bli bättre än fyra, femma. Att han då kunde bli tvåa var starkt och han kom fort som fan till slut. Han vinner loppet om det är lite längre.
- Nu har vi fräschat upp honom och formen är bra. Jag ska säga åt kusken att vara offensiv och jag hoppas att det blir dödens eller ledningen. Det som är lite emot är att hästen nu måste gå med skor. Han är bäst barfota. Men formen sitter där och han är garanterat bland de tre. Jag tycker han är streckvärd om man garderar loppet, säger Stenströmer.

”Är en stor outsider”

Dina övriga två hästar på Grand Slam 75? Chanserna där?
- Elsa America (GS-1)
går jämnt och bra utan att det gnistrar om henne. Även där är det lite negativt med skor då hon springer och slår på sig litegrann. Jag tycker att hon har varit bättre och bättre på slutet och höjt sig litegrann men det fattas lite till toppformen. Nu har hon ett dåligt läge över 1640 meter och vi får hoppas på överpace. Jag hoppas att hon fungerar med skorna och det är en stor outsider.
- Enjoy My Doll (GS-3) har gjort några starter för mig men misskött sig. Det känns som att det finns lite fart i henne men hon är speciell i sin aktion och även i sitt humör. Jag hoppas att vi kan starta på kontinuerligt så att hon kan komma i bättre form. Hästen är missgynnad av att tävla med skor och vi får hoppas på en peng. Så långt sträcker sig förhoppningarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol vann Robert Bergh-tränade Diamanten det tyska fyraåringsloppet med Kim Eriksson i sulkyn och även i år kan det bli den svenska fana..


I fjol vann Robert Bergh-tränade Diamanten det tyska fyraåringsloppet med Kim Eriksson i sulkyn och även i år kan det bli den svenska fanan som hissas efter målgång. Loppets förstapris uppgår till cirka 750 000 kronor och de svenska färgerna försvaras av Hesiod, Enterprise, Prosperous, Flying Fortuna och Heart of Steel. Dessutom får Kevin Oscarsson på nytt chansen bakom norska hoppet Giveitgasandgo.

Startlista
Grosser Preis von Deutschland
2 200 meter autostart

1. Classic Connection - Jean-Pierre Dubois (Yves Boireau)
2. Tsunami Diamant - Robin Bakker (Paul Hagoort)
3. American Cheque - Wilhelm Paal (Frode Hamre)
4. Hesiod - Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
5. Mac Smily - Christian Lindhardt (Christian Lindhardt)
6. Enterprise - Carl Johan Jepson (Stefan Melander) 
7. Baxter Hill - Josef Franzl (Josef Franzl)
8. Prosperous - Marcus Lindgren (Marcus Lindgren)
9. Vaduz Wise As - Rick Ebbinge (Erwin Bot)
10. Giveitgasandgo - Kevin Oscarsson (Frode Hamre)
11. Flying Fortuna - Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
12. Heart of Steel - Peter Untersteiner (Peter Untersteiner)
13. Mc Arthur - Michael Nimczyk (Wolfgang Nimczyk)
Förstapris: 746 872 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Kallblodskungen Järvsöfaks vann 48 V75-lopp och är förstås bäst genom tiderna, men bäst bland varmbloden är numera On T..


Kallblodskungen Järvsöfaks vann 48 V75-lopp och är förstås bäst genom tiderna, men bäst bland varmbloden är numera On Track Piraten som petade ner Callit från tronen efter karriärens 28:e fullträff på V75.
Erik Adielsson satt i sulkyn och trots att On Track Piraten satt sist dryga varvet kvar så blev det till slut en enkel seger för den tioårige stjärnan i Stig Lindmarks Styrkeprov.
- Han var fantastiskt bra. Jag kände mig som den största clownen 1 200 kvar, men sedan kom vi bra på det och det löste sig perfekt. Det var den gamle Piraten i dag, sa Erik Adielsson.

Hattrick för Adielsson
Erik Adielsson var lyckosam i sulkyn denna lördag och det blev ett hattrick för Solvallakusken. Förutom segern med On Track Piraten i V75-6 blev det även segrar tillsammans med favoriterna Very Kronos i V75-1 eller Lome Brage i V75-3. Dessutom var Erik Adielsson tvåa med Ile Saint Lous i V75-4 och med Celebrity Lane i V75-7.
Very Kronos skötte sig klanderfritt i silverdivisionen och när den högkapable fyraåringen vaknar på rätt sida är han mycket svårslagen i klassen. Erik Adielsson styrde tidigt fram utvändigt ledaren Cab Hornline och sedan avgjorde Very Kronos enkelt på sista bortre långsidan.
Segern var den tolfte på 17 starter för den Svante Båth-tränade talangen som även noterades för ett banrekord på 1.12,2 över distansen 2 140 meter autostart.
Lome Brage försvarade sin fjolårstitel i Steggbest Minne och det var spel mot ett mål sedan Erik Adielsson direkt tagit hand om ledningen bakom den flyfotade kallblodshingsten som tränas av Jan-Olov Persson.
- Han är otroligt kvick i fötterna och rör sig i princip som ett varmblod. Han är så underbar hästen, han är han elva år och har den löpglädjen och den spänsten, sa Erik Adielsson.

Tränardubbel för Nurmos
Robert Bergh-tränade Corroded blev svaret i V75-2 och favoriten var helt enkelt bara bäst. Kusken Per Lennartsson satt lugn med sin häst först i andraspår en bit bakom ledaren Antonia America som blev het i ledningen. När sedan Per Lennartsson gav signal till Correded in mot upploppet avgjorde sexåringen hur enkelt som helst.
Timo Nurmos kunde räkna in en tränardubbel sedan Ulf Ohlsson hittat till spets från tillägg med Roheryn som vann före Ile Saint Louis.
Ulf Ohlsson följde upp med en spetsseger även i V75-5 som han ledde från start till mål bakom Major Vici. Bergsåkeramatören Per-Erik Ulander tränar vinnaren.
Fredrik B Larsson avrundade V75-omgången med Milliondollarrhyme som avgjorde med ett imponerande slutvarv.
Sju rätt på V75 gav 904 kronor, sex rätt gav 20 kronor och jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Fjolårsvinnaren av både Svenskt Travoaks och Breeders’ Crown, Candy la Marc, startar från spår två och Stosprintervinnaren V..


Fjolårsvinnaren av både Svenskt Travoaks och Breeders’ Crown, Candy la Marc, startar från spår två och Stosprintervinnaren Vamp Kronos fick spår fyra. Samma tur hade inte Drottningens Pokal-vinnaren Dibaba och Stochampionats-vinnaren Mellby Free som drog startnummer sju respektive tio. Uttagningarna körs på Jägersro kommande onsdag och de två främst placerade i varje uttagningslopp går vidare till finalen på samma bana 2 september. Där väntar en miljon kronor på vinnaren.
 
Uttagning 1, Derbystoet (V4-1)
2 140 meter autostart

1. A Taste of Honey - Törnqvist Maria
2. Kashmary Night - Ohlsson Ulf
3. Leka - Witasp Leif
4. Vamp Kronos - Eriksson Christoffer
5. Speeda Då - Lorentzen Jörgen
6. Rita C.D - Goop Björn
7. Vera Spiro - Adielsson Erik
8. Historic Moment - Kihlström Örjan
9. Veroni - Untersteiner Peter
10. Ambon Degato - Untersteiner Johan
11. Helloise Boko - Djuse Mattias
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 2, Derbystoet (V4-1)
2 140 meter autostart

1. Hillcrest Player - Örjan Kihlström
2. Candy la Marc - Erik Adielsson
3. Worth a Lot - Stefan Söderkvist
4. Staro Litchi - Tobias O Eriksson
5. On Vogue - Conrad Lugauer
6. Current Affair - Kim Eriksson
7. Mily - Peter Untersteiner
8. Mattie - Jorma Kontio
9. Havefunwithme - Johan Untersteiner
10. Flare - Per lennartsson
11. Hossiana Boko - Jörgen Westholm
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 3, Derbystoet (V4-3)
2 140 meter autostart

1. Sincerely Face - Roger Malmqvist
2. Gun Palema - Mikael J Andersson
3. Jolie Coer - Dennis Spangenberg
4. Bellatrix Zet - Johan UNtersteiner
5. Hermes Boko - Björn Goop
6. Princess S.W. - Peter Untersteiner
7. Dibaba - Örjan Kihlström
8. Catch my Love - Christoffer Eriksson
9. Calamara's Girl - Erik Adielsson
10. Helena di Quattro - Robin Bakker
11. Ensemble Am - Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 4, Derbystoet (V4-4)
2 140 meter autostart

1. Europhile Am - Peter Untersteiner
2. Sheilah Laday - Kevin Oscarsson
3. White Lightning - Jörgen Westholm
4. Je t'Aime Lucky - Johan Untersteiner
5. Butterfly Ima - Åke Lindblom
6. Poem in Motion - Örjan Kihlström
7. Infinity - Lars-Åke Söderholm
8. Vanquish Kronos - Carl Johan Jepson
9. Digital Furcola - Christoffer Eriksson
10. Mellby Free - Björn Goop
11. Havana Boko - Mattias Djuse
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 5, Derbystoet
2 140 meter autostart

1. Swarovski Broline - Johan Untersteiner
2. Global Upfront - Jörgen Westholm
3. Maharani de Baroda - Björn Goop
4. Odessa Celeber - Örjan Kihlström
5. Rose Mary - André Eklundh
6. Anne Royal - Carl Johan Jepson
7. Neon Brodda - Mikael J Andersson
8. Sunwapta Goj - Oskar J Andersson
9. Tahiti Journey - Jorma Kontio
10. Devs Daffodil - Joakim Lövgren
11. Global Upper Style - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 6, Derbystoet
2 140 meter autostart

1. Very Many Legs - Örjan Kihlström
2. Elsa America - Ulf Ohlsson
3. Run Chica Run - Peter Untersteiner
4. Veiled - Carl Johan Jepson
5. Virunga - Erik Adielsson
6. Alfa Mare - Per Lennartsson
7. Charmante Amok - Mattias Djuse
8. Wild Love - Kevin Oscarsson
9. Lorina Citron - Björn Goop
10. Mellby Fashion - Jörgen Westholm
11. Beluga West - Anders Zackrisson
12. Hevin Boko - Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Dyrast bland de ettåriga travarna som gick under klubban blev Habrik Am och Hefner Am, med papporna Bold Eagle respektive Muscle Hill, som gick för 1..


Dyrast bland de ettåriga travarna som gick under klubban blev Habrik Am och Hefner Am, med papporna Bold Eagle respektive Muscle Hill, som gick för 1,6 miljoner kronor vardera. Totalt gick sex hästar för en miljon kronor eller mer och dyraste sto blev Muscle Hill-dottern Hillary Hill för 1 250 000 kronor.

Måndagens miljonhästar:
Namn – kön (stam), köpare, pris
1. Habrik Am - hingst (e. Bold Eagle–Tamla Celeber), Roger Walmann, 1 600 000 kronor
2. Hefner Am - hingst (e. Muscle Hill–She Loves You F.I.), Philip Kansak MB, 1 600 000 kronor
3. Holy Ground- hingst (e. Father Patrick–Moonlight Kronos), Roger Walmann, 1 300 000 kronor
4. Ready Tonight- hingst (e. Muscle Hill–Fleetfoot Hanover) Peter Untersteiner, 1 300 000 kronor
5. Hillary Hill – sto (e. Muscle Hill–Laurel America), Johan Untersteiner, 1 250 000 kronor
6. Mister Hercules - hingst (e. Trixton–Baghdad Dream), Brixton Medical, 1 000 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 2140/5 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-10 2140/6 0 15.4 164
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 1640/4 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 1640/3 1 12.7 14
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Jennifer Persson 1640/5 B str
2016-10-22 2016-10-22 Romme-3 Kaj Widell 2140/3 C 0 14.8 433
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Sören Eriksson 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Sören Eriksson 2160/8 B 0 g 118
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Carl Johan Jepson 2140/6 D 0 14.3 295
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Kaj Widell 2140/4 D 0 14.1 476
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Sören Eriksson 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Sören Eriksson 1640/1 D 0 g 307
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Sören Eriksson 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Sören Eriksson 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/8 B 0 15.6 424
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Torbjörn Jansson 2140/13 B 0 14.5 164
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-10 Jorma Kontio 2140/13 C 0 14.9 214
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2160/9 B 0 14.9g 134
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Torbjörn Jansson 1640/4 A 4 14.3g 24
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Sören Eriksson 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2140/3 B 3 14.9 134
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/9 A 4 14.6 254
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-6 Claes Sjöström 2160/10 D 0 13.8 65
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-5 Kaj Widell 2140/14 C 1 14.4 117
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-8 Kaj Widell 1640/5 D 1 12.5 48
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Lina Johansson 2140/10 C 0 14.4 333
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Kaj Widell 2140/5 B 2 14.3 41
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-2 Lina Johansson 1640/5 B 1 13.0 36
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Sofia Adolfsson 2160/11 A 1 14.4 26
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-9 Kaj Widell 1640/2 C 0 g 54
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Oskar Kylin-Blom 2140/6 C 7 13.4 50
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 13.8 103
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 1640/8 B 0 12.5 307
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-10 Torbjörn Jansson 2140/12 B 5 14.6 106
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Torbjörn Jansson 2160/13 A 0 15.1 64
2017-04-16 2017-04-16 Romme-6 Torbjörn Jansson 2140/14 B str
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Torbjörn Jansson 1640/2 A str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2140/1 B 1 13.3 102
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-5 Kaj Widell 1640/1 C 1 12.8 98
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-2 Clara Jonasson 1640/10 B 0 15.9 46
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-5 Kaj Widell 2140/5 D 0 14.4 572
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Anna Erixon 2160/10 B 3 16.2 102
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/10 D 0 14.5 710
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-5 Kaj Widell 2140/4 D 0 13.7 608
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Kaj Widell 1640/5 D 5 12.8 187
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-4 Jorma Kontio 2140/7 B 0 13.5 268
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-5 Kaj Widell 1640/8 D str
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-9 Kaj Widell 1609/8 C 0 12.1 219
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Jennifer Persson 1640/5 B 1 13.6 17
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Kaj Widell 1640/7 C 2 11.6 318
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-6 Kaj Widell 1640/8 B 4 12.6 120
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-3 Torbjörn Jansson 1640/6 C 4 11.3 60
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/7 B 0 13.6 218
2018-04-01 2018-04-01 Romme-9 Kaj Widell 1640/7 C str
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Lina Johansson 2160/12 A 0 17.5 28
2019-01-11 2019-01-11 Romme-8 Kaj Widell 2160/7 C 0 15.5g 269ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se