Empire Garbo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Empire Garbo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Empire Garbo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Empire Garbo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Empire Garbo


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Svante Båth vill direkt avliva en myt om sitt stall.- Många tror att jag startar de flesta hästar i stallet som tvååringar, men det..


Svante Båth vill direkt avliva en myt om sitt stall.
- Många tror att jag startar de flesta hästar i stallet som tvååringar, men det kan inte vara mer fel. Cirka 16-17 procent av den totala kullen tvååringar jag har i träning startar som tvååringar.
- I maj månad som tvååring delar jag in min kull i två grupper, TRÄNAS för tvåårsstart och de som tränas för start som treåring. Nästan varje år, helt utan vetskap/planering, blir det oftast en tredjedel av min kull som tränas för tvååringsstart. Hälften av den gruppen startar.
Svante Båth utvecklar:
- Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder. Vi börjar med att lämna dom redan i april som ettåringar till Tony Jönsson i Skottorp som bygger grunden i kombination med deras sista sommarlov ute på gröna ängar i rejält tilltagna hagar. Under höst- och vintermånaderna slussas dom sedan upp till Stockholm eller Sundsvall för att utvecklas vidare och den stora examen är i Svensk Uppfödningslöpningen på Jägersro.
- Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar, det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.
Nu tror många att jag startar ”de flesta” hästar i stallet som tvååringar, men det kan inte vara mer fel.

31 finalister under 2000-talet
Svante Båths koncept har onekligen varit lyckosamt när det gäller Svensk Uppfödningslöpning – det största loppet för tvååringar.
Under 2000-talet har stallet haft 31 finalister inklusive årets finalkvartett. 15 har slutat på pallen bland de tre och fyra har vunnit. Luxury Ås vann 2002, Even Who 2003, Coin Perdu 2016 och Global Welcome 2017.
Svante Båth har som sagt fyra chanser I lördagens final.
- Jag är även nöjd med årets uppställning och visst finns chansen, även om det känns ologiskt att man ska vinna tre år i rad.
På sin hemsida säger Solvallatränaren så här om chanserna:
- Global Adventure (V75-4) vann senast utan att vara som bäst för dagen. Han hade gott om krafter kvar men aktionen var inte den bästa och vi fräschade därför till honom direkt efteråt. Nu känns han som vanligt i jobben igen och jag både hoppas och tror att han ska vara på topp till den här starten. Är han det då är han säkert med och gör upp om segern. Som det ser ut så blir det inga ändringar.
- Bythebook (V75-4) har utvecklats enormt på slutet och insatsen senast var imponerande. Allt verkar bra även efteråt och är han i samma slag nu då måste han vara ett tidigt bud. Jag har svårt att sära på mina och visst har jag förhoppningar om att även den här ska dyka upp där framme. Inga ändringar.
- Muscle Valky (V75-4) blir allt bättre och visade senast att han förmodligen kommer att tillhöra kulltoppen framöver. Han har kanske inte samma hårdhet ännu som mina andra hästar i loppet men nu i slutet på säsongen kan det vara en fördel att man inte har varit med i de tuffaste loppen. Han känns som en riktig runner up och jag blir inte förvånad om han på allvar utmanar de bästa här. Inga ändringar.
- Alien Kronos (V75-4) var jättefin senast då han avslutade vasst och vara nära att hinna fram till segern. Det är en riktig hårding som säkert gör ett bra lopp här bara han sköter sig. Spåret är inte det bästa men skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är han inte borta. För mig är han ett givet streck på en garderad bong. Inga ändringar.

Svante Båth i Svensk Uppfödningslöpning under 2000-talet
På pallen
1) Global Welcome, Coin Perdu, Even Who, Luxury Ås
2) Attraversiamo, Global Offshore, Walsh Boko, Striking Ås, Malabar Circle Ås, Staro Showbiz
3) Chocolate Gold, M.T.Jest, Västerbo Loveboat, Quid Pro Quo, Ride Noss

Finalister under 2000-talet
2018 Global Adventure, Alien Kronos, Bythebook, Muscle Valky,
2017 Global Welcome (1), Attraversiamo (2), Fortune Mearas (4), Fiddlesticks (0), Self Explosive (d)
2016 Coin Perdu (1), Global Un Poco (0), Empire Garbo (0)
2015 Chocolate Gold (3), Rhyme Broline (5)
2014 Facile Boko (0)
2013 M.T.Jest (3)
2012 Västerbo Loveboat (3), Poochai (d)
2011 Global Offshore (2), Quid Pro Quo (3), Quadrupedans (0)
2010
2009
2008 Global Lightning (d)
2007
2006 Walsh Boko (2)
2005 Pineish (d)
2004 Striking Ås (2),
2003 Even Who (1)
2002 Luxury Ås (1), Ride Noss (3)
2001 Malabar Circle Ås (2), Exclusive Ås (4)
2000 Staro Showbiz (2)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Johnny Takter försvarade inledningsvis ledningen med Enterprise men fick efter halvvarvet släppa till Örjan Kihlström och Perfect Spirit. D&..


Johnny Takter försvarade inledningsvis ledningen med Enterprise men fick efter halvvarvet släppa till Örjan Kihlström och Perfect Spirit. Därifrån höll favoriten för trycket trots en sylvass avslutning av Vikens High Yield.
- Det såg jättefint men han blev lite väl taggad i ledningen. Han såg lite väl ambitiös ut så det finns nog mycket att slipa på med tanke på att han går med skor och ja, det finns jätte mycket att slipa på och det kan man inte tro med en Hambo-vinnare, sade tränaren Daniel Redén efteråt och förtydligade att det här var första gången som hästen tävlade över distansen 2140 meter.
Ytterligare två kval till Kungapokalen kördes på Åbytravet under fredagen, där de fyra främsta i varje gick vidare till finalen.
Ledningen blev även vägen för Johan A Nilsson körde tidigt körde fram med Thomas L Nilsson-tränade Lucifer Lane och favoriten Who’s Who kom aldrig riktigt nära.
Favoriten Calle Crown fick i sitt kval se sig besegrad av tvåprocentaren Velvet Gio efter målfotogranskning. Torbjörn Jansson körde och Magnus Dahlén tränar.

"Aktionen flöt ännu bättre"
Skräll blev det även i det första av stonas tre kvallopp till Drottning Silvias Pokal.
Hans-Owe Sundberg hand om taktpinnen tillsammans med egentränade Electrical och laddar nu om inför finalen på Åby om två veckor.
- Hon får träna på som vanligt så får vi se vad som händer där, det blir givetvis mycket tuffare motstånd. Det var väl tufft i dag också men hon gjorde det bra och vi hoppas att hon gör en bra insats i finalen, sade Hans- Owe Sundberg i vinnarcirkeln efteråt.
Dibaba var som alltid på hugget och visade upp sig från sin bästa sida när hon tillsammans med Örjan Kihlström kunde ta en enkel seger i sitt uttagningslopp.
- Hon är väldigt kapabel så får hon bara hålla sig frisk får vi mycket roligt med den här. Aktionen är väldigt fin och i dag flöt det ännu bättre än på Gävle. Hon har hjärta och lungor och framåtanda som ska till för att bli en topphäst, summerade tränaren Roger Walmann.
När favoriten Run Chica Run tappade aktionen de sista metrarna blev det öppet mål för Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås och Johnny Takter som vann det sista uttagningsloppet.
Finalerna av Konug Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal går 12 maj på Åby.

Startlista till Konung Gustaf V:s Pokal, 2140 meter autostart:
1. Perfect Spirit (Daniel Redén)
2. Lucifer Lane (Thomas L Nilsson)
3. Velvet Gio (Magnus Dahlén)
4. Who’s Who (Pasi Aikio)
5. Calle Crown (Tomas Malmqvist)
6. Enterprise (Stefan Melander)
7. Fritjof (Niklas Robertsson)
8. Empire Garbo (Svante Båth)
9. Vikens High Yield (Mikael Fellbrandt)
10. Versus As (Björn Goop)
11. Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg)
12. Super War Horse (Jerry Riordan)
Förstapris: 1 000 000 kronor.

Startlista till Drottning Silvias pokal, 2140 meter autostart:
1. Electrical (Hans-Owe Sundberg)
2. Tropicana Ås (Jerry Riordan)
3. Bellatrix Zet (Daniel Redén)
4. Dibaba (Roger Walmann)
5. Vanquish Kronos (Jerry Riordan)
6. Fantasy In (Svante Båth)
7. Elsa America (Ulf Stenströmer)
8. Feed Your Head (Björn Goop)
9. Global Upper Style (Peter Untersteiner)
10. Peom In Motion (Svante Båth)
11. Kashmary Night (Reijo Liljendahl)
12. Staro Litchi (Helena Burman)
Förstapris: 1 000 000 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Travet i Expressfart på onsdagkvällen involverade Solvalla och Bergsåker.I norr var det vintriga förhållanden. I Stockholm däre..


Travet i Expressfart på onsdagkvällen involverade Solvalla och Bergsåker.
I norr var det vintriga förhållanden. I Stockholm däremot kunde hästarna köras utan skor för första gången sedan skotvånget upphävdes i landet vid månadsskiftet.
Skrälltätt i Sundsvall men även huvudstadens lopp bjöd på överraskningar.
I det avslutande sprinterloppet styrde Kaj Widell fram utvändigt ledaren 1200 meter från mål med Final Dream som bara var bäst i loppet. En fyraprocentare på V86-spelet.
- Han höll farten mycket bra och hade stor hjälp av att gå barfota, berömde Kaj Widell som fick prova femårige valacken Final Dream för första gången senast i Karlstad.
Björn Goop vann dubbelt på V86 på Solvalla med egentränade hästar.
En rivigt och sevärd tillställning blev loppet för ston som tjänat upp till 280 000 kronor. Stefan ”Tarzan” Melander var stor favorit med USA-importen Beautiful Bacardi och rundande fältet till täten 800 meter från mål i tredjespår.
Torrast spurtkrut hade dock Mellby Estella för Björn Goop och favoriten kunde fångas in till knapp seger,
1.12,7 över 1640 meter med bilstart indikerar att våren snart är i antågande.
- Tarzans häst var enormt duktig efter en tuff inledning men Stella tog fram det där lilla extra och avgjorde, summerade Goop.
Han vann även med Pampalo i V86-2 där Stig H Johansson utfärdat en varning för ringrost för favoriten Dream Lane och resultatet blev inte lyckat i första starten sedan i november

Inget slösande av Westerholm
På Solvalla kördes också ett lopp över tre kilometer där Nicklas Westerholm inte slösade många meter i onödan med favoriten My Dream Art. Hästen går bäst i ryggar och Westerholm släppte ledningen till den första som kom vilket den här gången blev högoddsaren Red Miles.
400 meter från mål kom luckan där Westerholm snabbt flyttade ut i andrapar utvändigt.
- Han måste ha sådana här lopp på väntan och det fick han i dag och då svarade han med en bra insats, sa Rommetränaren och fjolårets komet i Sverige.

21 miljoner för åtta rätt
Av dryga 703 000 inlämnade system fanns alltså inget med alla vinnarna markerade. ATG kalkylerar med att en ensam vinnare kan dra hem 21 miljoner kronor nästa onsdag då Solvalla kör V86 tillsammans med Åby.
Ribban sattes på Bergsåker där skrällar streckade på en respektive noll (0,40) procent var först i mål.
Hemmatränaren Lars-Göran Söderberg gav Overtimeosåfin ett lopp i rygg på hårddragande ledaren tillika favoriten Vic de Luxe och kunde spurta till seger.
- I dag kändes det direkt att han skulle göra ett bra lopp. Jag hade kunnat hålla ledningen också men det kändes trots allt bäst att släppa. Han vann faktiskt enkelt, jag skrek till i den sista kurvan lite för galleriet men det hade nog gått utan också, sa Lars-Göran Söderberg om i princip ospelade Overtimeosåfin.

"Löste sig bra"
En dundersmäll inledde spelet på Bergsåker. Amatören Ricky Eklund från Örnsköldsvik hade lämnat stoet Pandora Diamant i Per Linderoths händer.
Jättefavoriten From The Mine blev av med ledningen och kunde ta över densamma igen efter 500 meter i en öppning i överkant 1.10.
I tredjepar invändigt satt Per Linderoth med Pandora Diamant som kunde slå av favoriten precis på linjen när luckan kom. En enprocentare på V86.
Segertiden strålande 1.13,2 /1640 meter med bilstart på den moddiga banan.
- Det var ett invändigt lopp som var vår chans och det löste sig bra. Det var bra gjort av henne att kunna spurta samtidigt som jag behövde ta ut henne fyra spår på upploppet, sa Per Linderoth.
USA-importen Coogan var inte alls bekväm med det frusna underlaget i Sverigedebuten och kunde inte hänga med i tredje utvändigt när tempot drogs upp.
Empire Garbo vann fyraåringsloppet för Jimmy H Andersson. Svante Båth tränar.
Kallblodloppet vanns av norske gästen Mjölner Brun med Ole-Christian Kjenner i sulkyn. Jan Roar Mjölneröd tränar.
Ingen med åtta rätt på V86. Sju rätt gav mastiga 85 056 kronor och för sex rätt fick man 1712 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


På onsdagen kvalas det på två banor inför de tvååriga travarnas största lopp - Svensk Uppfödningslöpning. 31 t..


På onsdagen kvalas det på två banor inför de tvååriga travarnas största lopp - Svensk Uppfödningslöpning.
31 talanger fick prova lyckan på Jägersro och Solvalla – 12 säkrade en plats i finalen i Malmö lördagen 3 december.
Senast Svante Båth vann Svensk Uppfödningslöpning var 2003, då med Even Who. Nu kan det vara dags igen med speedkulan Coin Perdu.
Hästen kom från seger i Breeders' Crown med ett svenskt rekord prydligt inskrivet i rullorna. Obesegrade Coin Perdu var brakfavorit i det andra uttagningsloppet på Solvalla och gjorde inte sina anhängare besvikna.
Med stora kliv avslutade hingsten sista 400 meterna i tredjespår i trakterna av 1.10,0.
- Det var ett tag sedan han startade nu och jag tror att han hade nytta av att rensa rören i dag, sa Erik Adielsson efter segern på tiden 1.14,0.över kort distans med bilstart.

Svampen-tvåan i topp
Uttagningslopp nummer två på Solvalla vanns av Helloise Boko med tränaren Mattias Djuse i sulkyn. Stoet - tvåa i Svampen i Örebro i den senaste starten - var mycket snabb från start och ledde loppet från start till mål och fick bestämma en hel del. Startgalopp för spelfavoriten Vermont Kronos.

Malmqvists överlägsen
På Jägersro kom Executive Caviar från seger i Svampen i Örebro och spelades till storfavorit. Joakim Lövgren satt några hack bak i kön och spurten bet bra till andraplatsen, Christoffer Eriksson satt i ledningen med Tomas Malmqvists Dats Caballo och segern blev överlägsen när Lutfi Kolgjini galopperade utvändigt ledaren med Saranda Face i den sista kurvan.
I det inledande uttagningsloppet på Jägersro avgjorde Peter Ingves från tredjeparet utvändigt med Jerry Riordans Vanquish Kronos. Bra spurt av The Bucket List F. till andraplatsen.

Finalfältet lottas torsdag
Svante Båth
ställde upp med fem hästar och fick tre med till finalen (Coin Perdu, Empire Garbo och Global Un Poco). Mattias Djuse kvalade in två av tre ( Helloise Boko och Harmon Boko).
På Jägersro var Tomas Malmqvist och Helena Burman värst. Burman hundraprocentig (The Bucket List F. och Staro Litchi), medan Malmqvist fick med Casterly Rock och Dats Caballo.
Finalfältet lottas under torsdagen.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 1640/8 D 0 14.3 741
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Johan Untersteiner 1640/1 C 3 16.0 165
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-2 Jimmy H Andersson 2140/1 C 1 18.1 34
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2140/2 C 3 17.5 24
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-1 Ulf Ohlsson 1640/2 C 1 19.3 12
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-7 Jimmy H Andersson 2140/1 C 3 15.2 360
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Jimmy H Andersson 2180/9 C 3 15.5 643
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/1 B 4 15.8 23
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-5 Erik Adielsson 2140/4 C 4 15.3 51
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-6 Erik Adielsson 2140/7 C 0 g 25
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/3 C 4 15.0 67
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Kenth Åkerlund 2140/3 B 1 16.9 191
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 Jimmy H Andersson 1660/12 A 0 g 69
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Örjan Kihlström 2140/8 A 4 15.7 24
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-4 Erik Adielsson 2140/9 B 6 15.4 151
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Erik Adielsson 2140/8 D 0 11.7 919
2018-04-27 2018-04-27 Åby-9 Erik Adielsson 2140/5 C 4 13.1 198
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/11 A 1 16.0 34
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-8 Jimmy H Andersson 2660/8 C 1 15.7 30
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-8 Örjan Kihlström 1640/6 C 4 13.5 116
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-2 Jimmy H Andersson 2140/2 C 3 15.6 164
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/9 C 0 16.0 151
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-2 Jimmy H Andersson 2160/9 B 4 15.4 91
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/6 D 2 12.5 506
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-5 Erik Adielsson 2140/1 C 1 15.7 118
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Ulf Ohlsson 2140/10 B 2 15.9 34
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Ulf Ohlsson 3160/10 B 0 17.3 431
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2640/8 A 1 15.8 32
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/8 A 6 14.8 33
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2160/7 A 3 14.4 29
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-3 Ulf Ohlsson 2640/10 B 2 15.9 58
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Lukas Svedin 2140/6 A 1 12.9 116
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Viktor Lyck 2680/9 B 4 14.2 39
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Ulf Ohlsson 2140/5 A 2 13.9 59
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/12 A 3 13.9 59
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 1640/2 C 4 11.3 180
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 2660/5 B 2 15.9 30
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Erik Adielsson 2640/12 C 5 15.6 161
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-5 Per Linderoth 2640/11 C 6 14.0 68
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-8 Erik Adielsson 1640/5 C 5 13.2 52
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-3 Daniel Wäjersten 2140/6 B 1 15.6 40
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2160/5 B 1 16.1 29
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-9 Ulf Ohlsson 2140/7 C 1 14.7 23
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 Ulf Ohlsson 2140/10 C 0 13.5 35
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-4 Ulf Ohlsson 2140/10 C 1 15.2 45
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 2160/10 B 3 14.4 38
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-9 Erik Adielsson 1640/6 B 6 12.8 39
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/4 B 4 13.3 27
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-10 Erik Adielsson 1640/9 B 2 13.2 52
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-8 Erik Adielsson 2140/3 C 4 13.8 65
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-4 Ulf Ohlsson 1640/8 A 4 12.7 42ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se