Emmett Brown travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Emmett Brown travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Emmett Brown har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Emmett Brown har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Emmett Brown


Det blev en kall svenskdag i Paris på lördagen. Eller höll på att bli är rättare att skriva. Trots många blågula cha..


Det blev en kall svenskdag i Paris på lördagen. Eller höll på att bli är rättare att skriva.
Trots många blågula chanser var länge Call Me Keeper och Örjan Kihlströms fjärdeplats i Prix Du Luxembourg bästa noteringen.
I loppet Coupe d’Europe des Amateurs, med Europas mestvinnande kuskar under fjolåret, kom så dagens ljusglimt sett med svenska ögon.
Håkan B Johansson är mycket känd i travkretsar som Halmstadtravets banmästare och trollgubbe med underlagen, tillsammans med sin storebror Jörgen.
Som amatörkusk är han mycket framgångsrik och fjolårets 24 segrar ordnade en plats i amatörloppet på Vincennes med dryga 70 000 kronor till segrande häst.
Håkan B Johansson hittade till andraparet utvändigt från sitt niondespår bakom bilen med åttaårige Ahrima Turgot och satt lugn till upploppet.
- Det var en jättefin häst och det här var ett stort lopp för mig att vinna, sa Håkan B Johansson uppe på segerpodiet.
Ahrima Turgot, tränad av Hervé Daougabel, delade ut sex gånger pengarna på toton. Tvåa en häst från Halmstad, Johan Untersteiners Emmett Brown, körd av fransmannen Michel Poirier.
Glada anhängare skanderade ”Håkan, Håkan” runt vinnarcirkeln och sjöng med i den svenska nationalsången.
- Det var mitt andra lopp på Vincennes och det första jag fått chansen att köra under helgen med Prix d’Amerique. Det här är lika stort som segrarna i K.G.Bertmarks Minne, sa en nöjd Håkan B Johansson.
Sonen Gustav fanns med på segerpodiet. En grabb med klara framtidsplaner.
- Jag fyller 15 i sommar. Nästa år ska jag börja köra lopp! sa Gustav när han gjorde pappa sällskap framför fotograferna.

Ingen klaff för Redén
Bland många blågula chanser visade Daniel Redéns stall bäst form med en fjärdeplats i lördagens största lopp Prix Du Luxembourg. Ett lopp där oturen var framme för Call Me Keeper.
- Jag är nöjd med hästen och utan strulet är vi nog varit med i striden, summerade Örjan Kihlström som kör stallets stora hopp Propulsion i söndagens Prix d'Amerique.
Dan före det stora slaget visade Daniel Redéns hästar visserligen form men lyckan var inte riktigt på stallets sida. Call Me Keeper var en av aspiranterna till en plats Prix d'Amerique. Hästen blev en av favoriterna i Prix Du Luxembourg i stället med en halv miljon i förstapris.
Örjan Kihlström låg bra till i den främre träffen med Call Me Keeper - men än en gång visade det sig att mycket ska klaffa på den stora banan.
- Jag är nöjd med hästen men det var mycket strul på bortre långsidan. Min tanke var ju inte att bli kvar på innerspår. Men det hände något och det var ett par som krokade ihop där framme och när jag skulle lyfta ut var det någon som kom och täppte till, sa Örjan Kihlström efter loppet.
Utan strulet hade det kunnat sluta med seger för Stall Zet. Hårdsatsande ägaren Bengt Ågerup såg loppet på stallbacken med tränaren Daniel Redén och Call Me Keepers skötare Kirsi Manninen.
- Om det blivit seger vet jag inte. Men vi hade varit långt framme, summerade Örjan Kihlström.

Italiensk storskräll
Prix Du Luxembourg fick en italiensk överraskning på förstaplatsen. Urlo Dei Venti spurtade till knapp seger för Enrico Bellei. Urlo Dei Venti tränas av Genarro Casillo vars häst det snackades om inför fyraåringsloppet Criterium Continental på julafton.
En vinnare som nu delade ut över 25 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Jag är glad att han kunna göra alla italienare som är här och spelar lyckliga. Det är en mycket bra häst som tyvärr fick strykas för kolik i Criterium Continental och det här blev en revansch, sa kusken Enrico Bellei.
Segertiden över de 2100 meterna skrevs till 1.10,6. Call Me Keeper bäst av svenskarna med en fjärdeplats. Åtta och utan pengar Dante Boko, och därefter Moving On, Treasure Kronos och Carabinieri.

Clemenza Am femma
Traditionsenligt kördes det många fina lopp på Vincennes dan före det stora slaget.
Det var gott om svenska chanser men få framgångar efter diskvalifikationer, galopper och sämre insatser i de blågula lägren.
Prix Ready Cash vanns av italienske Tinamo Jet. Fem svensktränade hästar startade i loppet. Bäst lyckades Lutfi Kolgjinis Clemenza Am med en femteplats.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.P..


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.
På V86 flög värdet för enbart åtta rätt till en bit över halvmiljonen efter att några mindre betrodda hästar hållit undan i ledningen i några av loppet.
Tomas Malmqvist tävlade både hemma på Jägersro och på Solvalla den här kvällen. Han fanns vid bankanten på stallbacken när franskfödde hingsten Espoir de Ginai avslutade kraftfullt i den sista kurvan.
Per Lennartsson bidade sin tid i andraparet utvändigt med Espoir de Ginai och vred på 500 meter från mål. Storfavoriten Pontiac S.W. hade forcerats till ledningen och tröttnade efter att ha fått öppnade första tusen på 1.11,7 vilket gynnade hästarna i kön.
Espoir de Ginai – med blott tre starter i Frankrike ryggen inför onsdagens start – var klart starkast upploppet ner.
- Det här var en enastående fin häst. Han tassade med väldigt lätt och det kändes i den sista kurvan att han verkligen ville mata på och jag fick hur mycket som helst i linorna, sa Per Lennartsson.

Holland i juni
Scarlet Knights lopp var det första av fem uttagningslopp i loppserien Breeders Course för treåringar vars final körs i holländska Wolvega i början av juni.
- Nu är vi i final. Vi kvalade in honom i Sverige innan han fick gå ner till Frankrike. Han var duktig när han vann och gjorde något ytterligare bra lopp på Vincennes. Sedan tog det emot lite och sedan fick han komma hem och träna, sa en nöjd Malmqvist om hästen som ägs av Stall Färjan HB i Luleå.

"Ville prova i dag"
Skadade Mattias Djuse lämnade över Etosha Boko till Ulf Ohlsson med en önskan om ett offensivt lopp. Den sexårige valacken flög till ledningen från fjärdespåret och fick storfavoriten Dice Man utvändigt om under slutrundan.
Avslutningen blev rafflande med målfoto mellan två tappra. Etosha Boko vann med ”emaljen” på tiden 1.12,1 över 1 640 meter, auto.
- Mattias ville att vi skulle prova lite i dag och efter snabba första 200-300 meterna fick vi ta det lite lugnare sedan, sa Ohlsson.
På Solvalla kunde Erik Adielsson spåra hem ett försök till Diamantstoet med Stig H Johanssons nyförvärv Dream Lane. Fyraåringen klev undan på tiden 1.13,0 över medeldistansen och såg morsk ut trots uppvaktning under vägen av favoriten Stella Newmen.
Kaj Widell vann det avslutande loppet med favoriten Jeepster från ledningen. Amatören Monica Janisels klämmiga sto klev nu över miljonen intjänat.

Choklad-hästen rensade
Ett stort rens i kuponghögen blev det i V86-3 på Jägersro. Detta efter en stabil insats av femårige Fordaluvachocolate, i träning hos Lars I Nilsson.
Johnny Takter körde sig till ledningen i den första kurvan med fyraprocentaren och höll till mål i sprinterloppet trots en öppning i trakterna av 1.09,0.
Storfavoriten Rossini Diamant kom bort och det blev i stället Defy Anything som bjöd strid och får plusbetyg för insatsen utvändigt ledaren.
Flerfaldige V75-vinnaren Västerbo Exact var en av kvällens största favoriter (54 procent) och infriade också förväntningarna tillsammans med Thomas Uhrberg.
Efter positionsbyte efter 600 meter kunde man återta kommandot och Halmstadhästen svarade ärligt alla anfall.
Senast i V75 blev det galopp i strid om ledningen.
- Befriande skönt! Det strulade ju senast. Nu fick han visa att han duger igen, sa amatören Roger Persson.
Övriga V86-lopp på Jägersro vanns av Johan Untersteiner-tränade Emmett Brown och Sören Norberg-tränade Small Talk (Christoffer Eriksson).
På V86 lyckades 9,68 system pricka in samtliga vinnare och för det belönades de med 562 026 kronor. Sju rätt betalade 5 119 kronor och för sex rätt fick man 394 kronor.
En spelare på atg.se lämnade in samma system tre gånger och vinsten blev drygt 2,7 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Söndagen 21 augusti var det en vinnare som tog hela på potten på V64 med Grand Slam i Årjäng. Belöningen blev tio miljoner kron..


Söndagen 21 augusti var det en vinnare som tog hela på potten på V64 med Grand Slam i Årjäng. Belöningen blev tio miljoner kronor och det var Torbjörn Arenander, 50, som var den lycklige vinnaren. Han bor i Årjäng där han driver en målerifirma och är en mycket rutinerad travspelare. Torbjörn var på plats och upplevde dramatiken på banan när han blev den första vinnaren att ta hem Grand Slam-miljonerna.
- Det var fantastiskt men overkligt. Jag bara skrek när de ropade ut att det var en vinnare som tog Grand Slam. Visst var man lite chockad direkt efteråt, säger Torbjörn Arenander.
Nu har det gått drygt tre veckor och miljonvinnaren har nätt och jämt hunnit landa.
- Det har varit stor uppståndelse efteråt och rätt så jobbigt faktiskt. Fram till i slutet av förra veckan har det varit ett jäkla pådrag men nu börjar det släppa. Första veckan var det mycket tv, radio och tidningar och folk som kom fram till mig hela tiden. Samtidigt skulle jag driva mitt företag med fem anställda och det var inte så lätt. Men killarna har ställt upp jättebra och fixat mycket själva. Det är jag tacksam för.

"Knappt hunnit landa"
Torbjörn berättar vidare att det firades en hel del på söndagskvällen efter den lyckosamma fullträffen.
- Det är knappt några ställen som har öppet en söndagskväll i Årjäng. Så vi satt hemma och det blev mycket champagne och det var fullt med folk som kom förbi. Jag blev lite halvfull där på söndagen och det kändes i huvudet dagen efter, säger han med ett skratt.
- Faktum är att jag inte har hunnit landa förrän nu och börjar förstå vad som har hänt.

Vunnit miljonvinst tidigare – och varit nära igen
Torbjörn Arenander är en travfantast och spelare som har hållit på länge. Han har vunnit flera storvinster tidigare och har även varit nära att plocka hem ytterligare miljoner efter Grand Slam-vinsten.
- Jag har hållit på med trav i 40 år och spelar regelbundet. Jag försöker att gå på trav så ofta jag kan men annars ser jag det via ATG Live på datorn. Tidigare var största vinsten på 3,3 miljoner som jag och en kompis vann på V75 en påskhelg på Romme för två år sedan.
- Men jag har även varit väldigt nära stora pengar de senaste veckorna. Redan dagen efter att jag vann i Årjäng så var det V64 på Färjestad. Jag hade tänkt att åka dit men gjorde inte det utan lämnade in på nätet istället. Det var inte någon som hade sex rätt den kvällen och jag hade fem rätt och sprack i den andra avdelningen på favoriten. Jag hade spikat nummer ett, en häst från Årjäng som satt bombfast och hade vunnit lätt med lucka. Då hade jag tagit hela potten igen och fått fem miljoner.
- Sedan i V75 på Jägersro under derbyhelgen så spikade jag skrällen Tufetto Jet. Jag valde sedan mellan Nadal Broline och Heartbreaker V.S. och tog den sistnämnde. Jag gjorde ihop med en kompis och vi hade resten av vinnarna. Hade vi valt Nadal Broline som spik så får vi fyra miljoner, berättar Torbjörn.

”Emmett Brown dunderfin i jobb – spets och slut”
Den här veckan är det en mycket intressant V75-omgång på lördag rent spelmässigt. Det är nämligen dubbeljackpot på Solänget, där en ensam vinnare kan ta hem 58 miljoner kronor enbart på sju rätt. Lita på att ”Grand Slam-Tobbe” kommer att göra vad han kan för att kamma hem en ny storvinst. Han har som vanligt läst på en hel del och bjuder här på sina bästa tips och ett V75-system. Torbjörn, som är hästägare, har dessutom starthäst på V75. Han deläger Emmett Brown som är favorit i den sista avdelningen. Hästen tränas av Stig H Johansson och körs av Erik Adielsson.
- Jag tror att det är spets och slut på Emmett Brown, slår Tobbe fast.
- Hästen har varit struken för en förkylning och halsinfektion inför den här starten men har tränat jättebra sedan han blev frisk. Stig H gjorde ett test och körde ett jobb hemma på rundbanan och var mycket nöjd. Det var därför han anmälde till det här V75-loppet.
- Han går ner i klass och har tidigare mött hästar som Nadal Broline, Coldtown och Takethem. Några sådana djur finns inte med nu och jag tror att han är stenklar. Visserligen har han galopperat två gånger från innerspåret men nu vet Erik om det och går han iväg är han snabb ut. Jag tror inte att någon utifrån tar en längd på honom.
- Hästen är mycket bättre än raden men har haft en fruktansvärd otur i karriären. Det har krånglat med positioner i alla de stora loppen och i derbyt var han inte fräsch. Det är också en helt annan häst i ledningen. Han var dunderfin i sista jobbet och för mig är det dagens klaraste vinnare. Nu känner man ju alltid lite så när man äger en häst själv men jag tror att han bara vinner.

”Hot Pride är mitt skrälldrag”

Har du något roligt skrälldrag att bjuda V75-spelarna på?
- Ja, mitt skrälldrag är Hot Pride i den sjätte avdelningen. Han satt fast med alla krafter kvar senast och Erik ville gärna köra hästen igen då han tyckte att han hade kört bort honom. Annars skulle Örjan Kihlström ha kört den här gången. Det är ett öppet lopp annars och favoriten Snyting tror jag inte på för han är inte så himla bra och har dåligt spår han också. Jag tycker att Hot Pride är jätteintressant.
Något mer matnyttigt?
- I Gulddivisionen är Reijo väldigt uppåt på Shadow Woodland men den storfavorit och jag är sugen på att fälla honom. Han har spår sju och möter bra hästar. För mig är han bäst på 1600 meter och nu står han långt ut på vingen och har två Svante Båth-hästar innanför. Det kommer att bli körning och det är full distans. Poochai satt fast med vinnarkrafter senast och har bra läge och är snabb ut. Sedan är Sir Ratzeputz väldigt bra också, säger Torbjörn Arenander som avslutningsvis passar på att bjuda på ett vinnarspel till Årjäng på lördag.
- Det är lopp fem, häst nummer fyra Ferrari Zon. Jag känner han som äger hästen och han tror på vinst. Hästen brukar inte vinna så många lopp men är jättebra och normalt sett ska han ge lite i odds.

Torbjörn Arenanders V75-system:
V75-1: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 10
V75-2: 1, 6, 11, 13
V75-3: 3, 7, 9
V75-4: 1, 3, 4, 10, 11, 12
V75-5: 1, 5, 6, 11
V75-6: 12 Hot Pride
V75-7: 1 Emmett Brown

Systemet är på 2016 rader och kostar 1008 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


När Solängets travbana i Örnsköldsvik greppar stafettpinnen för V75 på lördag blinkar ordet dubbeljackot i spellistorna. Det..


När Solängets travbana i Örnsköldsvik greppar stafettpinnen för V75 på lördag blinkar ordet dubbeljackot i spellistorna.
Det blev en lätt V75-giv förra lördagen och miljoner frös inne för både sex och fem rätt. Pengar som nu rullar vidare och kan göra en ensam vinnare runt 58 miljoner kronor rikare på lördag.
Ett lopp för den näst högsta klassen avslutar den på förhand vidöppna höstomgången. Ett silverlopp över kort distans där hästar från Solvallatränarna Stig H Johansson och Reijo Liljendahls stall dragit de bästa spåren.
Mika Haapakangas ser ändå ljust på uppgiften med sjuårige hingsten Special Promise.
- Special Promise är inte tillräckligt snabb bakom bilen att det skulle ha blivit någon ledning ändå och just att vara inblandad i körningen från start brukar inte vara bra för honom. Han går bäst bakifrån och kommer han bara till lite tror jag han kan vinna loppet, säger den 43-årige finländaren som blev tränare på Umåker under fjolåret.

Vann finsk storlopp
I somras segrade Special Promise i finska storloppet Killerin Eliitti i Jyväskylä just över kort distans. Några veckor senare, i slutet av juni, slog sjuåringen till i V86 på Solvalla med samma förutsättningar, 1640 meter och autostart.
Jorma Kontio satt den gången placerad i tredje utvändigt med Special Promise som fångade in ledande King City precis på linjen efter ett rasslande snabbt upplopp.
- Så bra är han då han slipper öppna. Med en utvändig resa någonstans ska han kunna avsluta riktigt bra sista 500 meterna. Alla som såg Solvallastarten vet hur snabb han kan vara, säger Mika Haapakangas.

"Jorma forcerade lite för mycket"
Senast körde Jorma Kontio offensivt med Special Promise i ett försök att överta täten av favoriten Västerbo Fantast. En satsning som kostade 1.09 första 500 och 1.10,5 första 1000.
Västerbo Fantast höll till mål på ett nytt banrekord på Umåker (1.11,3) med en trött Special Promise några längder efter.
- Vår häst skulle ha kunnat vinna det loppet också, bara han bara hade fått ta det lite lugnare första rundan. Jorma forcerade för mycket då. Det är sista halvvarvet som är hästens bästa bit.
Så spår tio ska vara en fördel tycker du?
- Ja, nu behöver han inte gå för fullt i början. Om vi fått välja spår hade det blivit ett nionde eller tionde ändå. Niondespåret är så klart bäst men tionde är helt okej det också.
Emmett Brown från spår ett och Mellby Apollo från ett tredjespår blir hårt betrodda på lördag. Special Promise skuggar där bakom tillsammans med Jorma Kontio. Chansen?
- Det är tre-fyra hästar som höjer sig över mängden och Special Promise är en av dem. Så streckar man några stycken ska han med. Hästen håller bra form och passar banan på lördag drar vi alla skorna den här gången, slutar Mika Haapakangas.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det jublades rejält på Årjängs travana när hästarna gick i mål i den sista V64-avdelningen. Endast ett system klarade av a..


Det jublades rejält på Årjängs travana när hästarna gick i mål i den sista V64-avdelningen. Endast ett system klarade av att hitta alla sex vinnarna och då utföll också Grand Slam. Det innebär att vinsten blev tio miljoner kronor och det var en rutinerad travspelare som lade beslag på miljonerna. Han heter Torbjörn Arenander, 50, bor i Årjäng där han driver en målerifirma med fem anställda. Den här söndagseftermiddagen befann han sig på travbanan och hade klart för sig när han lämnade in kupongen på plats.
- Vad ska man säga, det är fantastiskt men overkligt. Jag bara skrek när de ropade ut att det blev en vinnare som tog Grand Slam, säger Torbjörn Arenander.
- Jag var inne på totoavdelningen efteråt och gjorde klart allting och det är en härlig känsla. Just nu är vi och tittar på ett hus som vi är lite intresserade av att köpa. Jag fick höra i dag att det var till salu och vi åkte hit efter att travet var slut.

Började med två spikar

Hur lade du upp systemet?
- Jag började med två spikar. Freddie Islet i första med Björn Goop har varit ute på V75 och jag såg honom i bilprovstarterna innan tävlingarna och där såg han jättefin ut. Då bestämde jag mig för att spika honom. Sedan Gandhi Boko i andra har jag också sett mycket i lopparkivet på atg.se som jag kollar mycket i och den fastnade jag för tidigt som spik.
- Sedan hade jag 13 hästar i den tredje avdelningen och där tog jag bara bort två hästar som jag tyckte inte hade någon chans. I fjärde loppet tog jag alla 15 hästarna och i femte avdelningen hade jag sju hästar med. Sedan i sista loppet hade jag tio hästar med men inte nummer sju och åtta.
Hur var känslan inför det sista V64-loppet?
- Björn Goop var storfavorit med Evita Greenwood och kom till ledningen men hästen travade inte bra och jag kände med en gång att det här kan bli bra för mig. Men det var väldigt nervöst på upploppet. Sedan när de gick i mål så visste jag ju inte om att det var Grand Slam på den hästen som vann.
- Det tog rätt lång tid innan de ropade ut i högtalarna att det bara var en vinnare men då skrek jag rejält.
Hur ska du fira storvinsten?
- Det blir champagne i kväll och så får vi äta något gott. Men just i Årjäng fins det inte mycket ställen att fira på, ha, ha.
Vad ska du göra för pengarna?
- Oj, jag har inte hunnit tänka på det ännu. Jag har inte hunnit smälta det här riktigt och det känns overkligt. Man har inte fattat det riktigt än men det är en härlig känsla såklart.

Vunnit miljonvinst tidigare
Det vinnande systemet var på 13 000 rader och Torbjörn Arenander är en travfantast som har hållit på länge. Han har vunnit storvinster tidigare och är även hästägare och är delägare i Emmett Brown som tränas av Stig H Johansson.
- Jag har hållit på med trav i 40 år. Jag går ofta på tävlingar och spelar regelbundet. För två år sedan vann jag och en kompis 3,3 miljoner under påskhelgen. Den gången var det på V75 och omgången gick på Romme.
- Och i går fick jag in V5:an på Örebro som gav 47 000 kronor så det har verkligen varit en trevlig helg, säger Torbjörn Arenander.
De sex vinnarna på V64 med Grand Slam var: Freddie Islet (Björn Goop), Gandhi Boko (Johan Untersteiner), Troll Sindy (Per Ludvig Nilsen), Can't Stand Still (Per Nilsson), El Salvador (Björn Goop) och Yippie Chic (Per Nilsson).

Michael Carlsson, Kanal 75


Först och främst, hur har vinterträningen varit?- Klockren. Han fick vila ett tag efter sista starten i fjol, men det var mest för den menta..


Först och främst, hur har vinterträningen varit?
- Klockren. Han fick vila ett tag efter sista starten i fjol, men det var mest för den mentala biten, hästen var inte sliten på något sätt. Sedan har jag kunnat träna hela tiden utan avbrott och som hästen känts tror jag att han utvecklats ett snäpp.
Vad tyckte du om årsdebuten?
- På det hela taget var jag väldigt nöjd. Han sprang och rullade i första sväng, vilket är normalt för att vara honom och jag litade väl lite väl mycket på att han skulle reda ut det själv. Nu blev det galopp, men i övrigt kändes han ruskigt fin med gott om krafter kvar i mål.
Så du är inte orolig för ny galopp?
- Nej, inte speciellt. Även i fjol var han rullig i de första starterna och fick tävla med ett par boots fram. Dessa hade jag inte i årsdebuten, men nu plockar vi på dem igen. I övrigt går han med likadana aluminiumskor som han hade i fjol. Slipper vi bara ösregn så borde banan passa honom bättre den här gången, den var lite stum på Axevalla.
Så barfotakörningen får vänta?
Ja, den kommer säkert senare i år, men inte ännu. Det finns hästar som är betydligt mer beroende av att tävla utan skor, för honom är skillnaden ganska liten.
Utrustningen i övrigt?
- Helstängt huvudlag och vanlig vagn, precis som tidigare. Han hade gått med jänkarvagn inför derbykvalet i fjol, men sedan tog han sina tre raka med vanlig så den fortsätter vi med.
Hur ser på uppgiften?
- Jag tycker att det ser bra ut eftersom de värsta motståndarna har fått bakspår. Med ombytta lägen kanske 11 Emmett Brown blivit svår att plocka ner, nu tycker jag att vi har fördel. Når min häst ledningen blir han väldigt svår att rå på.
Tror du att han är startsnabb nog att komma dit?
- Han kanske inte är snabbast första 100 meterna, men kör kusken till hoppas jag att han kan sitta där under första halvvarvet. I annat fall går han bra i dödens också.
Ser du honom som en bra spik?
- I mina ögon är han alltid en spik.
Du har ytterligare tre hästar med till Solvalla utanför V86-spelet, är det någon som kan vara spelvärd?
- Ska jag välja en så blir det 2 Miller (V5-2). Hon har sprungit och vinglat i loppen, men nu sätter vi på helstängt huvudlag, rycktussar och kör barfota, allt för första gången. Förhoppningen är att det ska förbättra henne rejält, sedan får vi se hur långt det räcker på Solvalla, säger Svante Ericsson.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-9 2140/3 0 13.5 390
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-11 2140/11 0 14.2g 601
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-10 2140/9 3 13.1 146
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-9 2140/4 4 12.7 37
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Johan Untersteiner 3160/7 C 3 15.2 68
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Johan Untersteiner 1660/8 A 2 13.6 45
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Johan Untersteiner 2660/5 B 5 15.4 61
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/3 C 0 15.9g 30
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-12 Erik Adielsson 1646/1 B 0 16.2g 23
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Erik Adielsson 2140/2 B str
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Johan Untersteiner 2140/6 D 0 g 495
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-5 Erik Adielsson 1609/10 C 3 11.0 86
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Erik Adielsson 1609/4 D 3 11.0 78
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Erik Adielsson 2140/1 D 0 16.2g 86
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Ville Karhulahti 2140/11 A 0 g 33
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/2 A 1 13.0 12
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-8 Johnny Takter 2140/7 C 1 13.6 28
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/3 B 1 14.1 42
2017-12-13 2017-12-13 Vincennes-5 J Untersteiner 2100/2 C 0 225
2017-11-29 2017-11-29 Vincennes-3 B Piton 2700/4 D 0 565
2017-11-17 2017-11-17 Vincennes-2 B Piton 2100/8 D 0 119
2017-10-20 2017-10-20 Vincennes-2 B Piton 2850/7 D 0 179
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Johan Untersteiner 2140/9 B 0 g 59
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-6 Johan Untersteiner 1640/12 D 5 10.7 555
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-9 Johan Untersteiner 1640/7 B 2 11.3 100
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Johan Untersteiner 2140/4 D 0 13.1g 176
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2140/4 C 1 12.8 86
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Johan Untersteiner 2140/5 D 0 18.5g 169
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Johan Untersteiner 2140/10 A 6 13.6 161
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-11 Peter Untersteiner 1640/3 A 0 g 65
2017-02-04 2017-02-04 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/8 B 2 14.1 85
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Ulf Ohlsson 2640/1 B 4 14.5 136
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/1 C 1 14.5g 37
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Christoffer Eriksson 2140/4 B 4 15.9 191
2018-01-27 2018-01-27 Vincennes-8 M Poirier 2100/8 B 2 26
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Lina Renberg 2140/6 C 1 14.8 79
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Lina Renberg 1640/4 B 4 14.0 39
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-6 Johan Untersteiner 1640/3 D 0 g 188
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-8 Peter Ingves 1640/3 D 0 12.0 184
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2140/6 D 3 15.1 168
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Johan Untersteiner 2140/9 D 5 14.6 109
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1640/6 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se