Elsa Mearas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Elsa Mearas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Elsa Mearas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Elsa Mearas har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Elsa Mearas


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75


Månprinsen A.M. genrepade över sprinterdistans inför Elitkampen och Gunnar Melander kunde inte gett sin tolvårige stjärna ett bä..


Månprinsen A.M. genrepade över sprinterdistans inför Elitkampen och Gunnar Melander kunde inte gett sin tolvårige stjärna ett bättre lopp.
Från tredje utvändigt följde Månprinsen A.M. med i rygg på Bellfaks i tredjespår halvvarvet från mål. 300 meter från mål fick Månprinsen A.M. anfallsorder och 100 meter senare hade han avgjort loppet. Upploppet blev rena defileringen.
Segern var nummer 69 i karriären som inbringat drygt nio miljoner kronor.
Det var även nionde raka segern och Månprinsen A.M. kommer nu till Elitkampen som obesegrad senaste tio månaderna.
Segertiden blev 1.20,2 över 1640 meter autostart.
- Det är nästan så man får ståpäls, en fantastiskt häftig häst. Jag tror att med öppet startspår kan han gå riktigt fort. Han känns mycket snabbare i år, sa Gunnar Melander.

Tre storskrällar
Alexandro Gocciadoro lånade ut Ultimaluna Grif till Björn Goop i V86-4 och det blev favoritseger med minsta marginal sedan Reigning Moni avslutat sylvasst i händerna på Jorma Kontio.
I V86-2 spurtade Bay View förbi favoriten Messiah i sista stegen in mot mål. Ulf Ohlsson satt i segersulkyn och Reijo Liljendahl tränar vinnaren.
I V86-3 skrällde det rejält då målfotot visade att 31-oddsaren Vallee de Lumiere fick nosen först före en enormt tapper Crazy First Love. Tomas Pettersson körde vinnaren som tränas av Patrik T Eriksson.
Även i V86-5 på Bergsåker skrällde det sedan en mycket tapper Don Viking fångat in favoriten Joker C.K. över upploppet. Ove A Lindqvist skötte tömmarna bakom 28-oddsaren och tränar gör Stefan Dellbro.
V86-6 var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och den som hade mest sparat tills upploppet var 75-oddsaren Azarayah Ridge som tillsammans med Claes Eskilsson snuvade ledaren Happy Romeo.
Hårt i mål var det även i V86-7 där målfotot gav segern till Au Pair Girl och Robert Bergh som hann ifatt ledaren Elsa Mearas i sista stegen.

Elitloppsbiljett till Heavy Sound
I V86-8 ledde överraskningen Symphonic Ida länge, men över upploppet spurtade andrahandsfavoriten Fast Moving Cash sylvasst i händerna på Örjan Kihlström och fixade en seger för Daniel Redén. Redén som tidigare under onsdagskvällen kunde kvittera ut en tredje elitloppsbiljett sedan Heavy Sound bjudits in som nionde häst.
Ett system klarade åtta rätt på V86 som gav 12 724 762 kronor. Systemet var ett Tillsammans-system och inlämnat via ATG.se. Totalt gav systemet 13 727 090 kronor.
Sju rätt gav 17 557 kronor och sex rätt 421 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Distansen i uttagningsloppen är 2640 meter och har 70 000 kronor i förstapris.Uttagningslopp 11. Mily - Peter Untersteiner2. Butterfly Ima - Åke..


Distansen i uttagningsloppen är 2640 meter och har 70 000 kronor i förstapris.

Uttagningslopp 1
1. Mily - Peter Untersteiner
2. Butterfly Ima - Åke Lindblom
3. Beam Me Up Scotty - Erik Adielsson
4. Gun Palema - Mikael J Andersson
5. Flight Lane - Johan Untersteiner
6. Dibaba - Örjan Kihlström
7. Mogas Piggelin - Christoffer Eriksson
8. Neon Brodda - Niclas Stenquist 
9. Havana Boko - Mattias Djuse
10. Elsa Mearas - Per Linderoth
11. Devs Daffodil - Joakim Lövgren
12. Livinginmydream - Kevin Oscarsson

Uttagningslopp 2
1. Ava - Kim Eriksson
2. Je t'Aime Lucky - Johan Untersteiner
3. Historic Moment - Örjan Kihlström
4. Maharani de Baroda - Björn Goop
5. Veroni - Peter Untersteiner
6. On Vogue - Conrad Lugauer
7. Jullan Palema - Mikael J Andersson
8. Vamp Kronos - Christoffer Eriksson
9. Elsa America - Stefan Söderkvist 
10. Infinity - Lars-Åke Söderholm
11. Sunwapta Goj - Oskar J Andersson
12. Veiled - Carl Johan Jepson

Uttagningslopp 3
1. Bring Me Love - Stefan Persson
2. Zolicia - Johan Untersteiner
3. Hot Chocolate - Erik Adielsson
4. Hevin Boko - Jorma Kontio
5. Kavata Käll - Peter G Norman
6. Run Chica Run - Peter Untersteiner
7. Lorina Citron - Björn Goop
8. Queen of Sand - Tommy Karlstedt
9. Belle Godiva - Joakim Lövgren
10. Wild Love - Kevin Oscarsson
11. Odessa Celeber - Örjan Kihlström 
12. Crowd Pleaser - Mattias Djuse

Uttagningslopp 4
1. Cosmorita - Carl Johan Jepson
2. Ileach C.C. – Oskar Kylin Blom
3. Thaiti Journey - Jorma Kontio
4. Havefunwithme - Johan Untersteiner
5. Papiljotte - Per Linderoth
6. Hillcrest Player - Örjan Kihlström
7. Catch my Love - Kim Eriksson
8. Europhile Am - Peter Untersteiner
9. Rose Mary - André Eklundh
10. Entertainment Ås - Björn Goop 
11. Flare - Erik Adielsson
12. Rim Perfect - Kaj Widell

Uttagningslopp 5
1. Bellatrix Zet - Örjan Kihlström
2. Vera Spiro - Carl Johan Jepson
3. A Taste of Honey - Maria Törnqvist
4. Calamara's Girl - Erik Adielsson
5. Helloise Boko - Mattias Djuse
6. Sheilah Laday - Peter G Norman
7. Ambon Degato - Johan Untersteiner
8. Restless - Åke Lindblom
9. Global Upperstyle - Peter Untersteiner
10. Klara Håleryd - Henriette Larsen 
11. Ace of Fairway - Per Berg Thomsen
12. Alfa Mare - Kevin Oscarsson

Uttagningslopp 6
1. Swarovski Broline - Peter Untersteiner
2. Rita C.D. - Hans R Strömberg
3. Nacrous - Troels Andersen
4. Worth a Lot - Stefan Söderkvist
5. Blue Racer Ås - Joakim Lövgren
6. Current Affair - Kim Eriksson
7. Anne Royal - Carl Johan Jepson
8. Vanquish Kronos - Christoffer Eriksson
9. Mellby Free - Björn Goop
10. Poem in Motion - Erik Adielsson
11. Hip Hurray Boko - Johan Untersteiner
12. Charmante Amok - Mattias Djuse

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Per Linderoth 2140/2 A 0 17.9 34
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-8 Kenth Åkerlund 2140/5 B str
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Per Linderoth 1640/10 B 5 16.4 24
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-5 Per Linderoth 1640/11 A 4 15.1 41
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-8 Per Linderoth 2160/9 A 2 17.9 35
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Per Linderoth 2160/11 B 6 18.1 23
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-1 Per Linderoth 2140/1 D 1 17.1 17
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/5 C 4 15.3 86
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-5 Per Linderoth 2660/13 B 3 15.9 49
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-2 Ulf Eriksson 2140/1 A 1 15.0 24
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-6 Per Linderoth 2140/12 B 7 14.1 203
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-8 Per Linderoth 2140/1 A 2 14.6 92
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-3 Per Linderoth 1640/5 A 1 13.7 21
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-3 Per Linderoth 2160/9 A 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-4 Per Linderoth 2160/12 A 3 14.0 111
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-4 Per Linderoth 2160/4 B 2 17.2 60
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Per Linderoth 2160/7 A 5 16.2 19
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-4 Per Linderoth 2640/10 B 0 15.7 601
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-5 Ulf Eriksson 2140/11 D 0 13.4 405
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Per Linderoth 2140/12 D 1 14.3 31
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 2140/10 C 0 15.7 295
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-3 Per Linderoth 1640/6 A 2 15.4 18
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/9 B 5 16.7 27
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-3 Linnea Björk 2140/4 B 1 17.0 27
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-2 Per Linderoth 1640/1 A 1 15.8 16
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2160/9 D 0 14.5 386
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-9 Per Linderoth 1640/11 C 4 12.5 132
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2140/6 D 5 14.7 158
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Per Linderoth 2160/11 B 1 15.0 55
2019-09-15 2019-09-15 Romme-10 Per Linderoth 2140/9 D 0 13.7 287
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-5 Per Linderoth 1640/12 D 5 12.7 429
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Per Linderoth 2140/4 C 1 14.2 38
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Per Linderoth 2140/3 C 4 14.2 35
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-3 Per Linderoth 2140/7 B 3 13.6 54
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Linnea Björk 1640/2 D 0 g 76
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Per Linderoth 2640/4 C 2 14.9 36
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-10 Per Linderoth 2140/5 C 0 g 42
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Wiktor Kylin-Blom 2140/3 C 5 13.7 90
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-4 Ulf Eriksson 2640/13 B 3 16.0 140
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-9 Per Linderoth 2140/4 C 2 13.7 96
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-11 Per Linderoth 1640/4 C 6 12.7 313
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-6 Per Linderoth 1640/12 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se