Ellieann travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ellieann travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ellieann har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Sofia Frilén 2180/15 B

Nyheter för travhäst Ellieann


Det är travronden.se som rapporterar att olyckan var framme hos Bergsåkertränaren Ingemar Söderberg i lördags. Lärlingen Sofia Fr..


Det är travronden.se som rapporterar att olyckan var framme hos Bergsåkertränaren Ingemar Söderberg i lördags. Lärlingen Sofia Frilén, 27, hamnade i kläm när hon skulle få loss en häst som fastnat i hagen och efter ambulansfärd till sjukhus konstaterades benbrott på tre ställen.
- De har sagt att jag förmodligen får åka hem i morgon. Sedan blir det sex veckor med gips. Läkarna säger att benet ser bra ut och att operationen varit lyckad. Det känns i alla fall skönt, säger Sofia Frilén till travronden.se.
Sofia Frilén har i år vunnit tio lopp och kört in nästan 900 000 kronor. Hon har två V75-segrar med Ellieann på meritlistan.

Kanal 75


Det är få travtränare som det lönar sig att spela på i varje start.Inte så konstigt då återbetalning på vinna..


Det är få travtränare som det lönar sig att spela på i varje start.
Inte så konstigt då återbetalning på vinnarspelet är 80 procent och man måste betala stadiga överodds för att nå över 100.
Men vissa gör det ändå och en sådan är Ingemar Söderberg.
Den som konsekvent spelat Bergsåker-tränarens hästar de tre senaste åren har fått en avkastning på fyra procent av investerat kapital, motsvarande ROI 104 i databasen travfakta.se.
- Jag har inte funderat så mycket över det, men det låter väl bra. Vi har några som följer oss och brukar spela våra hästar, de säger att de går plus, så något ligger det väl i det, säger Ingemar Söderberg som driver ett litet stall med 13 hästar.
Men om Söderberg är spelvärd så är det inget mot hans lärling Sofia Frilén som ståtar med en återbetalningsprocent på 144 totalt och hisnande 472 i V75.
Anledningen är förstås de två triumferna med Ellieann, på Bergsåker i fjol till 30 gånger pengarna och senast på Hagmyren för tre veckor sedan till sju svängar.

Jagar första miljonen
Frilén som körde sitt första lopp 2010 och fick vänta två år på första segern, men tagit för sig alltmer sedan hon började jobba hos Söderberg för fyra år sedan.
- Jag tror inte att hon hade varit hos mig en vecka när hon fick köra sitt första lopp, och det blev seger direkt till högt odds, minns Söderberg vars In A Box då betalade 24 gånger insatsen.
Vägen uppåt har väl inte varit spikrak, men i år går såväl Frilén som Söderberg mot sina bästa år i karriären och stallet är nära en långvarig målsättning.
- Vi har haft målet att köra in en miljon på en säsong. Det har inte lyckats ännu, men i år ser det lovande ut.
Så lovande att det kan uppfyllas redan på lördag, men då krävs en seger och ytterligare en god prisplacering. Hästarna som ska göra det är 14 Ellieann (V75-4) och 3 Order By Box (V75-5), båda med Sofia Frilén vid tömmarna.
- Det har fungerat väldigt bra med Sofia. I början kunde hon vara lite passiv i loppen, men nu har hon blivit tuffare i styrningarna. Hon blir bättre och bättre i avgörande situationer och har mer koll på vad hon gör. Det är inte sagt att hon är förstakusk på alla stallets hästar, men på Ellieann är hon det eftersom både jag och ägarna tycker att hästen gått bäst för henne. Vad det beror på är svårt att säga, kanske är det för att Sofia tror mer på hästen än vad proffskuskarna gjort.

"Visat att hon duger"
Vad gäller lördagens uppgift ser den snarlik ut mot senast då Ellieann rundade konkurrenterna från dubbla tillägg.
- Vinner hon nu så kan det inte vara någon skräll. Hästen har visat att hon duger i de här loppen och det finns ingenting som tyder på att hon skulle tappa formen. Visserligen är det en vecka längre mellan starterna än normalt, men hon tränar så bra att jag räknar med en lika bra insats igen. Hon är alltid tuff till slut och skulle det klaffa på vägen kan hon slåss om segern här också. Vi tar bort jänkarvagnen eftersom hon tappade lite väl mycket från start med den senast. Hästen har gått sina snabbaste tider med vanlig vagn så det är inte negativt. I övrigt inga ändringar, säger Söderberg som inte känner sig chanslös med Order By Box heller.
- Han har bara vunnit ett lopp i livet och har förstås inte lika stor chans på förhand som Ellieann, men det ser ändå ganska intressant ut. Barfotakörningen på slutet har gett fin effekt, däremot reagerade han inte alls när vi provade norskt huvudlag för första gången senast. I starten innan gick han med open eye-huvudlag för första gången och då var det bättre tryck i honom. Hade Sofia kört mer offensivt då hade han nog gjort upp om segern, så vi får hoppas på revansch nu.
Vill du se honom i ledningen?
- Det vill jag väldigt gärna. Nu tror jag inte att han är snabb nog att nå dit, men skulle han göra det så finns det ingen anledning att släppa. Hästen har bara gått i den positionen en gång och det var för tre starter sedan då han var knappt slagen. Formen är minst lika bra nu och dessutom går han med mer optimerad utrustning.
- Vi åker upp med två formstarka hästar och förhoppningar att båda ska vara långt framme.
Och den som lirar Söderberg/Frilén går ju alltid plus…?
- Precis, vi hoppas att det gäller på lördag också, säger Ingemar Söderberg.

Robin Johansson, Kanal 75


Någon gratisledning blev det inte.Det spelade ingen roll.Antonio Tabac motsvarade alla förväntningar trots att han i vanlig ordning fick gö..


Någon gratisledning blev det inte.
Det spelade ingen roll.
Antonio Tabac motsvarade alla förväntningar trots att han i vanlig ordning fick göra jobbet själv på vägen.
- Det är häftigt. Idag trodde jag faktiskt att Rauno skulle släppa, men det ville han inte. Sedan fick vi en jättebra rygg, men det var ju bara i 400 meter innan var tvungna att gå ut i tredjespår, så beskrev Oskar Kylin-Blom själv resan som enligt många förhandsspekulationer skulle bli en vilsam tripp i ledningen.
Nu fick Antonio Tabac trava loppet i andra- och tredjespår – detta efter att ha blivit utsvarad i en 1.07-öppning.
Rauno heter Pöllänen i efternamn och tränade faktiskt upp Antonio Tabac som unghäst.
Men det verkade inte spela in när han bestämt svarade ut storfavoriten med sin startkatapult Västerbo Grosbois som tvingades varva på svettiga 1.10,5 sedan Moni Viking avancerats till utvändig position.
Kylin-Bloms val att släppa ner en konkurrent framför sig var inget han verkade nöjd med efteråt:
- Det är små marginaler att man förlorar ett lopp och jag trodde att jag hade gjort det när de stöter från kön redan varvet kvar och jag måste gå ut. Men han bara gör det, sade Kylin-Blom om hästen som gett honom en katapultstart på sitt första år som professionell tränare.
- Jag tycker att det är så otroligt roligt det här, det går inte att beskriva. Den här hästen ger så mycket glädje. Han är ganska krävande att ha att göra med, är väldigt egen och har egna idéer. Men jag har sagt till Andreas (Söderström, skötare) att hästen får göra som han vill. Det jobbet Andreas gör, det är därför vi står här, förklarade en tagen komettränare.

”Extra roligt att vinna”
Stor segerglädje utstrålade även 26-åriga lärlingen Sofia Frilén som var ensam tjej att få kuskförtroende i Stig H:s lopp för ston och såg till att sätta proffsgubbarna på plats.
Spurtspecialisten Ellieann bjöds idealisk ryggresa från dubbla tillägg och hade avgjort redan vid ingången av Hagmyrens korta upplopp.
- Det var verkligen häftigt. Hon är helt fantastisk. Det går inte att beskriva hur det känns. Otroligt att jag får chansen av Ingemar att köra en så fin häst, jublade Frilén med en passning till sin arbetsgivare Ingemar Söderberg.
Apropå korta upplopp så sägs ju dessa gynna spetshästar, men av lördagens ledare var det bara Charrua Forlan som orkade hela vägen.
Hans-Owe Sundbergs hederhäst var hårt ansatt i såväl första- som sista sväng, men när sista rakan tog vid plockades krigarinstinkten fram varpå såväl uppvaktande Volstead som vasst spurtande Heavy Sound avfärdades.
- Han är inte lätt att ta sig förbi. En åttaåring som i princip bara blir bättre och bättre, konstaterade Sundberg som var extra glad att få sin första inteckning i anrika E.J.:s Guldsko.
För den i travets historia icke så bevandrade så var E.J. (Ernst Gösta) Nordin far till den inom svensk travsport legendariska brödratrion Gunnar, Gösta och Sören Nordin – vilka Sundberg arbetade för under början av sin långa karriär.
- För mig är det här ett lopp som är extra roligt att vinna. Sören, Gunnar och Gösta var alltid väldigt tillmötesgående, de hade alltid tid att hjälpa till när man hade några frågor. Härliga människor, var och en på sitt sätt, mindes Hans-Owe Sundberg.

Påminner om pappa
Örjan Kihlström tog en kuskdubbel då han först reglerade fältet utvändigt ledaren med Susanne Richter-tränade Ural, som dundrade undan i imponerande stil.
- Så himla roligt med den här hästen. Det har alltid varit problem, infektioner och dåliga testiklar som gjort att han inte travar. Men det är verkligen en rejäl häst, sade en lycklig segertränare.
Urals pappa Jaded blev på sin tid historiens snabbaste svenskfödda travare på svensk mark just efter en resa utanpå ledaren och Kihlström drog sig inte för en jämförelse.
- Han påminner lite om pappan, han tyckte också om att tuffa på i sitt eget tempo och brydde sig inte om att ha så mycket ryggar. De är lite lika, förklarade Kihlström som följde upp med att sätt dit norske kallblodet Hövding Jaros efter en betydligt vilsammare resa i tredje par invändigt.
Thomas Lönn-tränade Hungarian Hotwax avgjorde via en övertygande långspurt för Kaj Widell, inte olikt den resa som Jorma Kontio serverade Timo Numos Volocirty de Vie i V75-epilogen.
Det resulterade i en relativt lättfunnen V75-rad där sju rätt betalade 3 436 kronor och femrättspotten vandrar vidare årets kvarvarande speciellt utsedda jackpotomgångar.

Robin Johansson, Kanal 75


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.På onsdagskv&..


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.
Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.
På onsdagskvällen kunde han räkna in stallets sjätte respektive sjunde seger inom loppet av två veckor.
- Det är som jag har sagt, vi startar lite andra hästar nu. De har vilat under vintern och börjar komma. Jag hoppas att vi kommer med solen, sade Liljendahl som först fick se Kim Eriksson dominera från spets med Exclamation Mark.
- Det var årsdebut, man vet inte hur mycket han behöver ha i sig. Förra året blev spolierat av lite småproblem. Han har inte toppform, men det är en bra häst.
Torbjörn Jansson valde samma taktik bakom Zangone som aldrig släppte starkt avslutande Ineedyourmoneymum i farlig närhet.
- Vi ska försöka i alla fall, svarade Liljendahl på frågan om han kan hålla sin segerprocent (54) för mars månad under resten av året.

”Linda in honom i bubbelplast”
Ännu mer överlägsen var Björlifant i det inledande kallblodsloppet.
Något som fick delägaren Mohammed Malla att jubla högt i ATG Live-studion.
- Fantastiskt bra, det här trodde jag inte. Jag tänkte att det gick lite väl fort, men kolla hur han ser ut hästen, utbrast en lycklig expertkommentator.
Körande Per Linderoth var mer kortfattad i vinnarcirkeln:
- Det blev lätt, jag hade tussarna kvar i mål. Han var riktigt fin.
Jan-Olov Persson var på vippen att kopiera Liljendahl och bokföra en tränardubbel, men blev snuvad bakom ledande favoriten Nordby Hugin när S.T.C.C.Faksen slog sig förbi kort före mål.
Till stor lycka för tränaren och ägarinnan Karen Kvåle Eriksen som hade svårt att hålla tillbaka tårarna efter målgång.
- Det är som min unge, kunde man linda in honom i bubbelplast och ställa in honom i kökshyllan så skulle man ha gjort det. Jag var klar i stallet tio i ett i natt så det var skönt att man får lite utdelning.

Första miljonären
Istället blev det Linderoth som tog en dubbel då han följde upp med att skicka egentränade årsdebutanten Papiljotte till spets i Diamantstoet och roffa åt sig kvällens tyngsta segercheck på 125 000 kronor.
- Jättebra pengar, men det viktigaste är att hästen fungerar, pengarna kommer i andra hand, i alla fall för mig, sade kvällens kusk.
Någon som hade pengar i tankarna var däremot Ingemar Söderberg sedan han fått se sin lärling Sofia Frilén blåsa förbi proffsgubbarna efter en snygg styrning bakom Ellieann.
- Det är min första häst jag kört in en miljon med som jag tränat upp själv. Det är skoj, berättade Söderberg vars sexåring behövde 54 starter för att passera milstolpen.
Ett annat sto som mycket väl lär kunna kalla sig miljonärska innan året är slut är Jörgen Westholms Bula Bula Am. Oskar J Andersson förvaltade favoritskapet på bästa sätt bakom styrkefenomenet.
Litade på styrkan gjorde även Dennis Spangenberg när han skickade fram Jamie Oliver utanpå ledande Eldorado B. och betvingade denne i en tuff duell.

Robin Johansson, Kanal 75


Han brukar kallas ”Världens bästa dalahäst”. Det är ett bra epitet på Rättviks stolthet On Track Piraten. Tio å..


Han brukar kallas ”Världens bästa dalahäst”. Det är ett bra epitet på Rättviks stolthet On Track Piraten. Tio år gammal är han fortfarande en maktfaktor i högsta klassen och det demonstrerade han när han stegade förbi dunderfavoriten Zenit Brick över upploppet i gulddivisionen.
- Jag hade lite flyt den här gången och fick ett smörlopp i rygg på Zenit Brick. Han travade inte riktigt 100 så jag var lite orolig, men han tog sig samman på upploppet och lyckades slå sig förbi sista biten. Det var häftigt! sa Hans R Strömberg.
Det var karriärens andra seger i Eskilstuna för On Track Piraten. Som treåring vann han E3 Revanschen på den sörmländska banan.
- Jag kommer såväl ihåg det loppet. Det var hans genombrott och då jag förstod att det här är något extra. Sedan dess har det hänt en hel del. Han är en fantastisk individ som bara levererar, sa Strömberg om sin enastående springare som vunnit 39 lopp och närmar sig 16 miljoner kronor insprunget.

Kvalité för derbyt
Lightningsky stod för dagens sportsliga prestation när han trots en ursinnig öppning, i vilken han tvingades släppa ifrån sig ledningen, hade ork och mod att komma igen och avgöra till överlägsen seger.
- Det finns kvalitéer i den här hästen som gör att han kanske, kanske kan vara med första helgen i september, sa tränaren Reijo Liljendahl och syftade på fyraåringarnas största lopp, Svenskt Travderby.
Även Mats Rånlunds Olle Rolls imponerade stort när han efter kort startgalopp och ett lopp i tredje par utvändigt spurtade hem sin sjätte raka seger tillsammans med Peter Ingves.
- Jag har ju känt att han i princip aldrig blir trött så jag förstod tidigt att det skulle räcka en bit. Hur långt beror på hur långt farten räcker för han har inte så långa ben, men än så länge har det räckt bra, sa hästens tränare Mats Rånlund.

Rundade av tävlingskarriären med seger
Dagens svepning stod storskrällen Dealwithakiss (V75-2) för. Körande Claes Sjöström kastade loss från kön ut på slutrundan och sedan det femåriga stoet pressat sig till ledningen in i slutkurvan sprintade hon ifrån motståndet till överlägsen seger.
- Jag är så otroligt glad. De betyder så mycket de här hästarna. Det har strulat lite under vintern och hon har inte fått ut allt, men i dag visade hon verkligen hur bra hon är, sa Kajsa Ljunghager med glädjetårarna rinnande nerför kinderna, innan hennes sambo tillika hästens tränare David Persson fyllde i.
- Hon är så här bra! I dag kunde vi köra utan skor och utan skydd och det gav en jäkla effekt.
Tanken var att Dealwithakiss skulle ha gått till avel efter förra starten men att hästen fick göra ett lopp till gav jackpot.
- Det är fantastiskt att hon får avsluta såhär. Som tränare vill jag starta henne mer men hon kommer få en fantastisk karriär i avelsboxen, sa David Persson.

Framtidsnamn
För övrigt noterades att…
…V75 inleddes med en favoritseger. Efter en resa utvändigt ledaren kunde Globalsatisfaction till slut ta en säker seger i Håkan ”Hockey” Erikssons lopp. Den sexåriga hingsten tränas av Timo Nurmos.
…Henriette Larsen är ett namn att lägga på minnet. I lärlingsloppet körde hon ett taktiskt lopp i ryggar med Peter Untersteiner-tränade Staro Ivy Leauge. På upploppet satsade ekipaget allt och kunde spurta ner Ellieann.
- Det blev lite längre fram till slut än vad jag hoppas på men han gick hela vägen och var suverän, sa segerkusken efteråt.
…Ulf Ohlsson blev segerrikast denna lördag med tre fullträffar. Han satte även punkt för V75-omgången tillsammans med favoriten Sir Q.C som Catarina Lundström tränar.
... sju rätt på V75 betalade 15 462 kronor och att sex rätt belönades med 96 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa veckas omgång på Momarken då en ensam jackpotvinnare kan håva in minst 45 miljoner kronor.

Kanal 75


Ringostarr Treb har gjort flera fantastiska prestationer sedan han i juni kom till Halmstadtränaren Jerry Riordan. På Bergsåker var det dags ig..


Ringostarr Treb har gjort flera fantastiska prestationer sedan han i juni kom till Halmstadtränaren Jerry Riordan. På Bergsåker var det dags igen. Wilhelm Paal hittade tredje par utvändigt från bakspår och sedan han glidit ut i tredjespår på den sista bortre långsidan hade Ringostarr Treb uppvisning. Vid upploppets början tryckte Paal gasen i botten och då stegade den italienske sjuåringen ifrån till mycket enkel seger.
- Det var lågt tempo första varvet och jag bestämde mig för att gå före Propulsion, men inte köra för fort med en gång. I sista sväng väntade jag på Propulsion så då tog jag det fortsatt lugnt och när det var 200 kvar kände jag att jag hade så mycket att köra med att Propulsion inte skulle kunna fånga oss. Ringostarr Treb var fantastisk och på upploppet flög han fram, sa Paal.
- När man vinner de här stora loppen är det en mix av glädje och lättnad. Hästen har tävlat så bra mot de bästa och när han gick på i tredjespår tänkte jag att han borde vinna, och det gjorde han. Han är en fighter, en riktigt bra tävlingshäst som vet vad han ska göra, berömde Jerry Riordan.
Tvåa blev Reijo Liljendahls Nadal Broline som fick tassa med i rygg på vinnaren genom slutkurvan.
- 300-400 kvar hade jag bra feeling men han är ruggigt bra Riordans häst och Nadal kunde inte haka på riktigt, sa Nadal Brolines kusk Ulf Ohlsson.
Daniel Redén-tränade jättefavoriten Propulsion avslutade rykande som trea efter en mycket avvaktande styrning av Örjan Kihlström.
- Hästen gick lika bra som tidigare. Jag hade egentligen tänkt köra mer från start men Anna Mix kom iväg så bra och jag trodda att den skulle bomba framåt. Då hade det kunnat bli en jobbig förstasväng för oss, förklarade Kihlström taktikvalet att backa sig sist med Propulsion och trots det låga tempot vänta med attacken till upploppet.
Ringostarr Treb landade på kilometertiden 1.11,1 över de 2 140 meterna som startades med bil och förstapriset uppgick till en miljon kronor. Totalt har den enastående italienaren tjänat 7,5 miljoner kronor.

Prinsen tillbaka på tronen
Förra året fick Månprinsen A.M. sin segersvit i Svenskt Mästerskap för kallblod bruten av Odin Tabac. I årets upplaga visade ”Prinsen” att han fortfarande är kung. Odin Tabac gjorde vad han kunde från ledningen och sedan Månprinsen A.M. avancerat från fjärde par utvändigt och kommit ner som första häst i andraspår ut på slutrundan lämnade tätduon fältet på den sista bortre långsidan. Men det stod tidigt klart vilken häst som var starkast.
- Det är väldigt roligt att få visa upp en häst i den här författningen och det var en härlig känsla 500 kvar, när jag hade fulla händer och bara satt och tittade på dem, sa hästens tränare och kusk Gunnar Melander.
- Det har spekulerats i att han har dålig form, att han är slut nästan, men nu visade han att det är mycket kvar i Månprinsen, han är pigg och glad. I och med att det har varit ett halvdant år är det också skönt att visa att gubben kan än.
Det var fjärde gången som tioårige fenomenet Månprinsen A.M. blev svensk mästare och segerchecken på en kvarts miljon kronor ger honom ett vinstkonto på 6,7 miljoner kronor.

Debutant satte dit jätteskräll
Det var multijackpot på V75-spelet och hisnande 81,1 miljoner kronor väntade i sjurättspotten. När dammet lagt sig på Bergsåker blev det också fina pengar för dem som lyckats pricka in samtliga vinnare. Sju rätt delade ut 497 477 kronor och starkast bidragande orsak till den fina utdelningen var V75-debuterande lärlingen Sofia Frilén. Hon serverade 30-oddsaren Ellieann ett perfekt lopp på innerspår och när hon lyfte ut stoet till attack på upploppet avgjorde hon i ett nafs.
- Det här har jag drömt om sedan jag var liten. Att få vinna i första V75-loppet och allt. Hon kändes helt underbar när jag vred ut, hon är helt fantastisk hästen, segerbubblade Frilén.
- Vad ska man säga? Att en liten tränare som en annan kan få vinna ett V75-lopp, under den här dagen, fy fasen vad kul, det är grymt! Sofia kör som en gud och jag är så otroligt glad. Nu blir det nog en jäkla fest, sa hemmaamatören Ingemar Söderberg.
Även Hanna Olofsson bidrog till att V75-utdelningen blev vad den blev när hon satte dit egentränade Valley Streamline från rygg på ledaren i klass I.
- Plan a var väl att köra i ledningen men jag hade lite på känn att Jennifer (In Line Tooma) skulle komma med full fart där ute och det blev ett jättefint lopp för oss. Det blev en toppenhelg det här, sa Olofsson som även räknade in en tränarseger under fredagens V75-tävlingar.

Dubblade på gamla hemmabanan
Silverdivisionen blev ett rafflande lopp där favoriten Officer C.D. tog första årssegern efter en rad starka insatser. Men segernollan spräcktes inte från ledningen som många trodde på förhand. Med liten marginal blev hästen utsvarad i spetskörningen och då valde Robert Bergh att backa ner som tvåa på innerspår. På upploppet körde sedan Bergh slalom och på innerspår spurtade Officer C.D. till säker triumf före en tapper Cab Hornline.
- Jag tror att han kommer fortsätta att utvecklas. Han har tävlats in i brons och silver på ett lugnt sätt och det kommer nog att fortsätta in i guld också, sa Bergh, som hade en mycket bra dag på sin forna hemmabana och även vann bronsdivisionen med högkapable fyraåringen Explosive Merlot.
I klass II visade Quantum Estelle att toppformen är intakt när hon tog andra raka segern tillsammans med Tomas Pettersson.
- V75-segrarna kommer alldeles för sällan men det är fantastiskt kul när det händer, sa tränaren Jenni H Åsberg.
Sju rätt på V75 betalade alltså nästan en halv miljon kronor, för sex rätt fick man 1 612 kronor och fem rätt gav 131 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-4 2140/1 6 14.4 421
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-8 2140/2 4 15.8 273
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-4 2140/2 4 15.0 65
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 2160/11 D 0 745
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-11 Torbjörn Jansson 2640/11 D 3 14.8 519
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Ove A Lindqvist 2640/8 C 1 15.5 153
2016-10-22 2016-10-22 Romme-3 Ove A Lindqvist 2140/4 D 0 14.9 198
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-2 Ove A Lindqvist 2140/3 B 1 13.8 62
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 1640/4 B 4 12.9 56
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-2 Ove A Lindqvist 2140/1 A 2 14.0 33
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-1 Torbjörn Jansson 2140/8 B 5 13.6 682
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-10 Ove A Lindqvist 2140/5 B 3 15.4 261
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Ove A Lindqvist 2180/7 B 5 15.0 171
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2140/3 D 0 12.3 545
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-2 Ove A Lindqvist 2140/6 C 0 13.9 262
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-5 Daniel Wäjersten 2640/2 C 2 15.7 46
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Torbjörn Jansson 2140/3 C 2 13.9 47
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-3 Ove A Lindqvist 2140/7 C 4 15.7 75
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-1 Per Linderoth 2148/4 C 2 15.4 27
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/12 D 6 13.9 679
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-2 Ulf Eriksson 2660/13 A 3 16.5 36
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 Daniel Wäjersten 1640/6 B 3 14.8 37
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-3 Ove A Lindqvist 2160/11 B 4 16.0 57
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 2160/8 A 6 15.2 163
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2160/11 A 0 13.9 167
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-3 Ove A Lindqvist 2160/7 B 1 15.0 53
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Sofia Frilén 2140/6 B 5 15.4 65
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Sofia Frilén 1640/12 C 7 12.6 745
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Sofia Frilén 2140/3 D 1 12.8 307
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 1640/10 B 0 12.9 117
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-6 Ove A Lindqvist 2680/13 B 2 14.7 916
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 2160/7 C 3 14.4 81
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-11 Torbjörn Jansson 2140/9 D 7 13.5 786
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Sofia Frilén 2160/9 B 2 14.6 426
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-3 Per Linderoth 1640/5 C 3 174
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Ove A Lindqvist 2140/11 B 0 15.0 80
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 1640/11 C 4 12.6 255
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Torbjörn Jansson 1640/11 D 6 12.5 696
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-9 Ove A Lindqvist 2140/9 C 4 15.8 247
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 Ove A Lindqvist 1660/8 B 5 14.3 73
2018-12-21 2018-12-21 Vincennes-2 G Gelormini 2700/2 C 0 170
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-5 Rikard N Skoglund 2609/5 C 2 15.0 265
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Sofia Frilén 2140/9 C 5 12.1 416
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Sofia Frilén 2180/14 A 7 14.0 57
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-6 Sofia Frilén 2160/13 A 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Sofia Frilén 2160/13 C 2 12.7 346
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-3 Sofia Frilén 2640/2 C 2 14.1 64
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Sofia Frilén 2140/1 D 6 12.7 836
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Sofia Frilén 3200/12 B 6 15.7 183
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Sofia Frilén 2660/8 B 4 15.0 98
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Sofia Frilén 4200/6 B 2 16.2 127
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-8 Sofia Frilén 1640/8 C str
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Sofia Frilén 1640/2 C 0 11.9 696
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-10 Torbjörn Jansson 3180/11 C 5 16.9 437
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Rikard N Skoglund 2640/1 C 0 15.0 285
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2660/9 C 0 14.7 227
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Sofia Frilén 2660/12 C 1 15.3 122
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Sofia Frilén 2680/15 B 2 15.6 536
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-4 Sofia Frilén 3140/6 B 4 19.1 154
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Sofia Frilén 2660/11 C 1 14.0 162
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Sofia Frilén 2680/9 B 4 14.8 418
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Sofia Frilén 3180/8 D 0 14.3 914
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Sofia Frilén 2660/8 C 4 15.0 101
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Sofia Frilén 2140/1 C 4 14.0 296ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se