Electric Light travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Electric Light travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Electric Light har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Electric Light har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Electric Light


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.Vinter i Sverige innebär numera att alla häst..


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.
Vinter i Sverige innebär numera att alla hästar måste tävla med skor.
I denna övergångsperiod blir det därför extra intressant att se hur hästar tacklat att tävla med skor tidigare.
I databasen travfakta.se för man statistik över placeringar med olika balans på hovarna.
Vi har jämfört resultaten med skor mot olika typer av barfotabalans och fått fram ett värde.
Ett positivt tal innebar att hästen varit gynnad av att tävla med skor runt om och tvärtom.
Att hästar som alltid tävlat med skor är de som gynnas mest av barfotaförbudet känns som ett rimligt antagande varför dessa hamnat i en egen kategori.
Statistiken gäller enbart för starter i Sverige.

V75-1
Alltid tävlat med skor:

2 Neellix
3 Carl Lewis

Övriga:
10 Electric Light +50
9 Friend of Nature +33
8 Racing Mange +7
4 Red White In Blue -4
5 Elle Mearas -8
7 Deimos Racing -10
1 Exquisite Sisu -16
6 Spickleback Face -50

V75-2
Alltid tävlat med skor:

2 Bambolero
5 Man of Steel
6 Elsztain
7 Cash Valley
9 Toutou

Övriga:
3 Midnight Victory +27
11 Doyoucashin -3
12 Gaya di Quattro -5
4 Corky Ramirez -9
1 Ready K.K.Hall -27
8 Star Costashorta -50
10 Direktör Am -50

V75-3
8 Trinity Lux +50
4 Pajas Face +24
9 Sahara One +12
1 Alex Tröjborg +11
7 Jairo +9
6 Onceforall Face +6
2 British Steel -7
3 Sylvester D.K. -39
5 Angle of Attack -39

V75-4
Samtliga hästar har tävlat med skor.

V75-5
Alltid tävlat med skor:

7 Platon Face

Övriga:
4 Un Dernier Rire +31
2 Fidagu U.R. +13
10 Zorn Brick +13
12 Crazy Year Ås +7
3 Demolition Man +6
5 Quattro Khan -1
6 Pacific W.F. -4
1 Champion Melon -6
11 Showman Brodde -17
9 Wingait Erik -23
8 Rhesos Face -27

V75-6
6 Akermann +50
1 Tournado Dream +40
10 Staro Ivy League +11
4 Condor Motion +9
9 Sobel Conway +7
2 Speedy Sus +1
3 Malkin -7
12 Marciano -8
7 Apapmand -9
11 Shelby Glide -21
8 Whiskey Akema -38
5 Juan -50

V75-7
9 Global Money +25
7 Shadow Woodland +22
5 Deuxieme Picsous +4
2 Olympic Kronos 0
4 Cruzado dela Noche -10
3 Dante Boko -15
10 Harry Haythrow -18
1 Tripolini V.P. -21
8 Rocky Winner -50

Aldrig tävlat med skor
6 Caid Griff

Robin Johansson, Kanal 75


I juni skrällde Christoffer Eriksson med Twister Bi i Oslo Grand Prix. Månaden efter satte ekipaget återigen Norge på plats när de t..


I juni skrällde Christoffer Eriksson med Twister Bi i Oslo Grand Prix. Månaden efter satte ekipaget återigen Norge på plats när de tog hem segern i Ulf Thoresens Minneslopp.
Det var också med Twister Bi Christoffer Eriksson bärgade årets största seger i VM-loppet på Yonkers Raceway i New York.
Med 157 segrar och snart 26 miljoner kronor i inkörda pengar är Christoffer Eriksson på väg mot sitt absolut bästa år som kusk.
- Det blir svårt att slå det här nästa år men man får kämpa och ligga i. Man är också utlämnad till hur hästarna springer samtidigt som man måste ha en himla massa tur. Det är de två sakerna som krävs, bra hästar och mycket tur, säger den ödmjuke skåningen.
Även som tränare har det blivit fler inkörda kronor i år och den senaste tiden har stallet vuxit. På Jägersrotränarens lista finns nu 54 hästar, varav majoriteten är unghästar.
Det finns ett framgångsrecept för att både hinna, och orka, kuska runt som Christoffer Eriksson, som kör över tusen lopp per år.
- Det är klart att man behöver en bra organisation med bra personal som man kan lita på och som kan sköta en hel del av arbetet själv. Sedan krävs det att det går bra så man får energi och kraft att jobba ännu hårdare.

Förbud mot körspö
Till helgen går kuskturnén vidare till grannlandet i väst. Största skillnaden med att tävla i Norge, jämfört med på hemmaplan, är att det inte är tillåtet att använda körspö.
Christoffer Eriksson tycker inte att spelar någon större roll.
- Jag tror att den sortens hästar vi åker dit med är lika bra ändå, jag tycker att de näst intill går bättre utan körspö. Sedan använder jag inte körspöet så mycket hemma heller.

Obesegrat ekipage
Det blir fyra uppsittningar inom V75-spelet på Bjerke för Christoffer Eriksson.
På förhand ser det ut som Global Takeover (V75-4) är hans bästa chans, vilket han instämmer i.
- Jag tycker att han har fått väldigt bra förutsättningar med bra spår och över kort distans är han som vassast. Jag räknar med att hästen, om han är i bra form, ska ha en väldigt bra chans att vinna loppet.
Den numera Lars I Nilsson-tränade fyraåringen har sedan tränarskiftet i somras vunnit fyra av fem starter. På lördagen jagar valacken sin fjärde raka seger.
- Det är en startsnabb häst som har en fin teknik och de gånger jag har suttit bakom har jag kört honom i ledningen och båda gångerna har han vunnit, berättar Christoffer Eriksson.
Att Global Takeover nu har gått upp en klass, till klass I, tror inte kusken kommer påverka nämnvärt.
- Jag har dålig koll på de norska hästarna men tycker att han ska hävda sig bra i den klassen. Med tanke på de prestationer han har gjort tidigare borde han haft mer pengar på sig så jag tror inte att det har någon större betydelse för honom.

”En outsider”
Udessa Degli Dei (V75-7/DD-2) kommer närmast från seger tillsammans med Christoffer Eriksson.
- Hon satt rätt långt ner i fältet men loppet kördes i ett högt tempo som hon blev gynnad av. Men hon fick jobba rejält för att komma ifatt, det var en bra prestation. Nu är det annorlunda motstånd med bättre hästar men hon är van att möta rätt bra hästar också.
Vad tror du om chanserna på lördag?
- Det är klart att man är lite utlämnad från ett bakspår. Jag tror inte att hon är jättemissgynnad av att tävla bakifrån, det krävs att hon går i ryggar och att det blir ett högt tempo om hon ska komma till. Hon är väl en outsider och en av hästarna som ska ses med en bra chans.
Sylvester America (V75-3) är den andra hästen som Christoffer Eriksson kör åt Jerry Riordan. Även där handlar det om ett bakspår.
- Han var väldigt bra i Kalmar för två starter sedan när han blev slagen som tvåa av Day Or Night In. Det är ett tråkigt utgångsläge med nummer elva. Han kommer inte att slå Lionel men bakom honom tror jag säkert att han kan hävda sig, en pallplats är nog realistisk med tanke på hur han gick för två starter sedan, summerar kusken.

Svårt att slå en Ferrari
I Axel Jensens Minneslopp för fyraåriga hästar med 300 000 norska kronor till vinnaren kör Christoffer Eriksson Electric Light (V75-6/DD-1). Det blir första gången som ekipaget kamperar ihop.
Peter Untersteiner tränar den fyraåriga hingsten som förra året inledde karriären med sex raka segrar. Sedan dess har fullträffarna tyvärr uteblivit. På lördag möter han återigen tufft motstånd – bland annat världsrekordhållaren Ferrari B.R.
- Jag har sett Electric Light en hel del när han har tävlat. Han är startsnabb men nu fick han spår utanför den värsta konkurrenten, Ferrari B.R.. Det blir svårt att slå honom från det utgångsläget. Men om han kommer ner i rygg på Ferrari B.R. kan han säkert vara tvåa bakom men det krävs lite tur och att man får komma ner i ett vettigt slagläge. 

Gina Söderlund, Kanal 75


Den här blåsiga derbylördagen på Jägersro fick även en uppfriskande inledning på V75-omgången genom storfavoriten Ge..


Den här blåsiga derbylördagen på Jägersro fick även en uppfriskande inledning på V75-omgången genom storfavoriten General Bianco. Den fyraårige valacken tog sin fjärde seger i femte starten på svensk mark och i regi Peter Untersteiner. Tränaren hade innan loppet sina farhågor över att General Bianco aldrig hade startat i voltstart tidigare. Untersteiner var lite orolig och menade att det kunde vara galopprisk från spår två i voltstart. Men efter en lugn inledning var det aldrig någon fara. General Bianco klev iväg hur stabilt som helst från sina 20 meters tillägg.
- Han löd mig förvånansvärt bra när vi voltade i värmningen och det fungerade även fint i loppet, sa Peter Untersteiner.
General Bianco satt långt ner i kön men när kusken bad om marschorder över sista bortre långsidan gick det undan värre. Hästen, som är född i Holland, flög förbi hela fältet i ett huj och slog tidigt klorna i ledande Romeo Face. Över upploppet brisade General Bianco ifrån till en överlägsen seger och imponerade på tiden 1.13,0 över distansen 2160 meter.
- Han var nästan lite lat och sprang med lösa tömmar första varvet. Det var en härlig känsla när jag lyfte ut honom på långsidan. Han blåste förbi hela fältet på ett språng och då är det gott att vara kusk, sa Peter Untersteiner som gjorde segergest 50 meter före mål.
- Jag brukar inte syssla med såna dumheter, men jag kunde inte låta bli när jag hörde publiken jubla, sa han och log med hela ansiktet.

Enkelt för Volstead i guld
En annan storfavorit som höll på V75 var Volstead som vann gulddivisionen i tämligen odramatisk stil för Johnny Takter. Vinnaren av Sweden Cup tidigare i år öppnade snabbt till ledningen och kunde efter en snabb inledning dämpa tempot. Den Stefan Melander-tränade hästen stack sedan enkelt undan över upploppet och Tango Negro som fick chansen ifrån rygg på ledaren kunde aldrig hota på allvar. Segertiden för Volstead blev 1.10,9 över distansen 1640 meter med bistart. Trea blev D.D.’s Hitman som hamnade omöjligt till långt bak men som gick ett starkt slutvarv i tredjespår utan rygg.
- Han kändes jättefin i dag och är beroende av en väldigt fast bana, sa Johnny Takter.

Global Trust bara bäst från dödens
Det var totalt fyra storfavoriter som vann den här V75-dagen och i V75-5 var Global Trust bara bäst. Trots ett lopp utvändigt om ledande Highland Park hade han mod och styrka att avgöra över upploppet för Jorma Kontio. Det var en imponerande seger av den Timo Nurmos-tränade fyraåringen som förra veckan var med och kvalade till Svenskt Travderby då han blev fyra.
- Det är en jättefin häst som var mycket bra i dag. Han är så stark och jag vet att han går bra i dödens också. Med ett bättre spår förra veckan hade han kunnat vara med i Derbyt. Han har mycket utveckling kvar i sig, sa Timo Nurmos.

”Angle of Attack – fantastisk efter den öppningen”
Den fjärde favoritsegern kom i V75-avslutningen där Angle of Attack vann efter en rasande inledning. Flera startraketer körde om ledningen och Angle of Attack accelererade bäst in i mot första kurvan och tog täten. Men det kostade 1.07,5 första halvvarvet, vilket var dagens snabbaste öppning på Jägersro. Men den Robert Bergh-tränade hästen stod pall för den tuffa öppningen och höll undan till en säker seger. En otroligt imponerande insats på tiden 1.11,1/1640a.
- Det var fantastiskt bra gjort att vinna med den spänsten över mål efter den öppningen. Det är en otrolig frontrunner och det känns otroligt mäktigt och läckert för han har en spänst och teknik som är fantastisk, berömde Robert Bergh.

Rejäla skrällar på V75
Trots att fyra storfavoriter vann på V75 gav sju rätt 474 625 kronor. Anledningen till den höga utdelningen var att det i de tre andra loppen blev tre rejäla smällkarameller. Åtminstone i två av dem där en vinnare var streckad på en procent (Danne Edel) och Twist And Shout på mindre än en procent.
Det började i V75-2 där Lutfi Kolgjini körde till ledningen efter ett halvvarv från bakspår med Marciano. Han blev uppvaktad i omgångar men höll undan till en säker seger i ett galoppfyllt lopp.
I V75-4 sänkte Twist And Shout de flesta V75-spelare när hon spurtade till seger för Jeppe Juel efter en rejäl avslutning. Det Jerry Riordan-tränade stoet delade ut 50 gånger pengarna i vinnarodds.

”Danne Edel piggare i ledningen”
Och det skulle komma en knall till på V75 och den levererade Björn Goop i den sjätte avdelningen bakom Reijo Liljendahl-tränade Danne Edel. Hästen hade bara startat från tillägg i långa lopp i flera starter i rad men hade nu framspår bakom bilen och det utnyttjade Goop. Han skickade iväg Danne Edel till ledningen och svarade resolut ut favoriten Electric Light. Björn höll sedan igång Danne Edel hela vägen och även om Speedy Foxy Vicane försökte från rygg på ledaren över upploppet kunde hon aldrig ta sig förbi. Därmed var Danne Edels första seger i årets 13:e start ett faktum.
- Han kändes bra och var så väldigt pigg i provstarten att jag ville prova i ledningen. Han var så fokuserad och han var bra när jag körde honom i ett lopp över fyra kilometer tidigare. Han öppnade jättebra bakom bilen och är van att få jaga och när vi nu fick ledningen så tänkte jag att då får han gå där. Han blev piggare i ledningen, sa Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


Robert Bergh och ishockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg skördade enorma framgångar med Adrian Chip på 00-talets senare hälft. M..


Robert Bergh och ishockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg skördade enorma framgångar med Adrian Chip på 00-talets senare hälft. Men Sprintermästaren i Halmstad fick de inte vinna. Timmarna innan start stod hästen med feber och det fanns inget annat att göra än att låta hästen stanna i stallet. Nio år senare var revanschens dag kommen. Efter enkel seger i försöket krigade Diamanten ner stallkamraten Muscle Hustle i en härlig upploppsstrid i finalen.
- Det här är övermäktigt, läckert. Jag har två kanonhästar och de gör vad de ska båda två. Det går nästan inte att skilja dem åt så jag känner en stor glädje som tränare. Det var grymt att få duellera på upploppet. Båda har det här loppet att gå för och att det då stämmer så bra för båda och blir något jättebra känns sjukt bra. Men jag tyckte att Christoffer kom lite sent för jag hade gärna släppt ledningen och slagit av honom sista 100, skämtade Bergh, som efter att ha kört Diamanten i försöket var tvungen att köra Muscle Hustle i finalen i egenskap av delägare.

Bananskal till två storloppssegrar
Christoffer Eriksson fick, precis som vid segern i Konungens Pokal i maj, förtroendet bakom Diamanten och han lämnade ingenting åt slumpen. Sedan Robert Bergh bombat till ledningen från spår sju med Muscle Hustle sände Christoffer Eriksson fram Diamanten utvändigt och därifrån avgjorde den enastående hingsten knappt men säkert.
- Jag känner en fantastiskt glädje. Att få komma in på ett bananskal två gånger och vinna båda gångerna...jag är tacksam, sa Eriksson.

"Onödigt spännande"
Diamanten noterades för kilometertiden 1.10,0 över 1 609 meter med autostart, banrekord för svenskfödda fyraåringar, och segerchecken i finalen uppgick till 976 880 kronor. Totalt har Diamanten vunnit 15 av 21 lopp och tjänat strax över fyra miljoner kronor. Hästen ägs av Forsbro AB bestående av ishockeyfamiljen Forsberg. Peter satt klistrad framför ATG Live hemma i Örnsköldsvik men pappa Kent följde hästens framfart på plats.
- Nu börjar pulsen komma ner under 100 men den vara ganska hög ett tag. Det var onödigt spännande. Vi får se vad vi hittar på nu men det blir nog ordentlig fest, sa Forsberg den äldre.
Trea i finalen blev Peter Untersteiner med Electric Light och även fjärdeplatsen gick till stall Robert Bergh genom Mindyourvalue W.F. och Johnny Takter.

Galactica glänste
Vädergudarna var med Halmstadtravet och 11 940 personer besökte banan. De fick bevittna högklassig sport även vid sidan av Sprintermästaren. Inte minst i stoloppet där fjolårsvinnaren av Stochampionatet, Galactica, gav ett respektingivande intryck när hon efter flera toppinsatser äntligen fick ta sin första årsseger från ledningen.
- När jag begärde lite på upploppet kände jag att hon bara ville springa och jag hade ett ton i linorna hela vägen in i mål. Under vintern musklade hon på sig och blev större och bredare och allting så det är en riktig merca att sitta bakom alltså, sa segerkusken Lars-Åke Söderholm.
- Det är överväldigande hela tiden med den här hästen. Jag är så otroligt lycklig, sa hästens tränare och ägare Malin Bergström.

Imponerande Holländare
I holländaren Generaal Bianco har Peter Untersteiner en fyraåring med enorm potential. Hästen vann debuten för Halmstadtränaren för ett par veckor sedan och när han nu gick ut på hemmabanan imponerade han väldeliga. Trafikproblem och större delen av loppet i tredjespår bekom inte hästen som vann på snabba 1.11,9 över 2 140 meter med autostart.
- Han är riktigt bra för sin klass och det var en härlig känsla när jag lyckades hinna ifatt junior (sonen Johan Untersteiner och Niky Flax) och med den här härliga publiken kunde jag inte låta bli att showa lite och göra segergest innan mållinjen, sa Peter Untersteiner.
Southwind Feji fick segerraden bruten efter sju raka i ett lopp som vanns av tyska gästen Mon Etoile (Björn Goop) och i Summer Meeting Stayer över tre varv kom en dunderskräll i form av Lutfi Kolgjini-tränade 84-oddsaren Partizan Face och Adrian Kolgjini. Övriga V75-lopp utgjordes av försöken i Sprintermästaren som i utöver Diamanten vanns av Rajesh Face och Makethemark.
På V75-spelet betalade sju rätt 37 282 kronor, sex rätt gav 88 kronor och femrättspotten gick vidare till lördagen då travfesten i Halmstad fortsätter med Stosprintern och nya V75-tävlingar. Då kan en ensam jackpotvinnare håva in 27 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och..


I fjol vann Uncle Lasse Sprintermästaren i oerhört imponerande stil på tiden 1.09,3 över den engelska milen. Nu är det anmält och klart för årets upplaga i Halmstad då fyraåringarna drabbar samman. Det körs även en extra V75-omgång på torsdagen.
De tre främsta från varje heat går vidare till finalen, samt den bäst seedade fyran.
Robert Bergh har fyra hästar med och förutom Diamanten startar han även Mindyourvalue W.F., Explosive Merlot och Muscle Hustle.
Av övriga startande stjärnor kan nämnas Rajesh Face, Makethemark och Dominion Beach.

Heat 1, V75-2
1. MINDYOURVALUE W.F. – Johnny Takter
2. REKORD RUNE – Carl Johan Jepson
3. RACING MANGE – Joakim Lövgren
4. SOBEL CONWAY – Peter Untersteiner
5. ROCKY HANOVER – Johan Untersteiner
6. FRIEND OF NATURE – Adrian Kolgjini
7. DIAMANTEN – Robert Bergh
8. UPPOHOPPA – Örjan Kihlström

Heat 2, V75-3:
1. PAUL THE APOSTLE – Örjan Kihlström
2. RAWINDSKI – Johan Untersteiner
3. EXPLOSIVE MERLOT – Robert Bergh
4. UNITED LOVE – Björn Goop
5. RAJESH FACE – Lutfi Kolgjini
6. GANDHI BOKO – Christoffer Eriksson
7. LOUIE BRODDE – Erik Adielsson
8. GRANT BOKO – Ulf Ohlsson
 
Heat 3, V75-4:
1. ELECTRIC LIGHT – Peter Untersteiner
2. DUPREE – Björn Goop
3. MAKETHEMARK – Ulf Ohlsson
4. GLOBAL TRUST – Jorma Kontio
5. MUSCLE HUSTLE – Robert Bergh
6. SLIDING HOME – Jennifer Tillman
7. DOMINION BEACH – Örjan Kihlström
8. BASIC INSTINCT – Christoffer Eriksson

Kanal 75


Att forma nordamerikanska unghäststjärnor till äldre elithästar är något Stefan Melander gått in för de senaste å..


Att forma nordamerikanska unghäststjärnor till äldre elithästar är något Stefan Melander gått in för de senaste åren.
Även om han tydligen inte vill kännas vid det själv.
- Det är väl på en hand man kan räkna hästarna jag köpt med det här upplägget, förklarade Melander som inhandlade den fyrfaldige miljonären i våras och tycks ha funnit en häst som kan matcha vilken fyraåring som helst i landet.
Milligan’s School såg måttligt inspirerad ut i sin position utanpå ledaren, men så fort upploppet nalkades förstod han vad som gällde och plockade ner invändige stallkamraten Dante U.S. på några imponerande steg.
- Jag tjoade lite på honom på upploppet och han gick ifrån ganska enkelt, med öronen framåt så det fanns nog en hel del krafter kvar, mös Melander som inte kom över hästen av någon slump.
- Jag har följt honom sedan han började starta som tvååring. Han var fantastiskt bra då och jag höll honom som favorit i Hambletonian. Men han vann inte och sedan hände något, jag vet inte vad. Det kanske var därför vi kunde köpa honom, sade Melander som också gav senaste nytt angående Nuncios elitloppsdeltagande:
- Hästen känns otroligt fin, han blir glad nu när inte minusgrader på nätterna och varma dagar. Jag bestämmer mig på söndag, jag ska köra lite med honom då också.

”Han är bara bäst”
Annars var det två elvaåringar som förgyllde kvällen.
Nantucket kom till Mercedes Balogh i slutet av 2015 och har sedan dess utvecklats till landets främsta montéhäst.
Att ryttarinnorna får chansen på de största spelformerna hör verkligen inte till vanligheterna, men Solvalla Hästägarförenings Montépokal med 100 000 kronor till vinnaren fick nådiga nicken.
Det blev en fartfylld tillställning där hårt favoritspelade Nantucket drog till front för Sofia Adolfsson, men fick ge allt för att hålla undan för ettrigt spurtande Olympic Kronos och Stephanie Werder.
- Jättekul. Det finns inga ord, han är allt, han är bara bäst den här hästen, berömde Adolfsson som dominerar sporten och kan ståta med svettiga 20 segrar på 54 ritter under 2017.
Ännu lyckligare var tränaren som förutom förstapriset även kan räkna in en fribiljett till Montéeliten under årets största travhelg.
- Jag har aldrig varit nervös tidigare, men nu höll jag på att gå upp i atomer. Det är en väldigt speciellt häst på alla sätt. Vi lever tätt ihop och han har blivit som en familjemedlem, jublade Balogh.

Heders-Harry tillbaka
Den andra elvaåringen var V75-ikonen Harry Haythrow som visade gnista från fornstora dagar då han blixtrade till front, släppte till favoriten Västerboonthenews och lekande lätt speedade förbi.
- Det kändes nästan inför det här loppet att han är tillbaka. Idag fick han det perfekt med lucka, det är det han ska ha. Nu blir det Sweden Cup eller att åka till Jämtland, sade tränaren Johnny Johansson.
I sulkyn satt Peter Untersteiner som blev dubbelsegrare som lånekusk sedan han spårat hela vägen med Svend Dyhbergs Twin’s Zindy.
Egna favoriten Electric Light fick däremot se sig besegrad av Tomas Malmqvists Borups Powerful som vann spetskampen och sedan höll undan med knapp marginal för Christoffer Eriksson.

Nordemo kyligast
Ulf Ohlsson tog sig ett steg närmare 5 000 segrar genom att servera Petri Salmela-tränade Merry Broline en prydlig smygare i ett långlopp.
- Två kvar, hoppas det blir snart. Vi får försöka ta det under veckan, kommenterade Ohlsson som även är på god väg mot sitt andra allsvenska kuskchampionat.
Jörgen Sjunnesson valde ett liknande upplägg bakom O’Sunday och ännu kyligare var Sandra Nordemo när hon sparade Valeur till upploppet och blåste förbi kort före mål i Karl Gösta Fylkings Minneslopp.
- Jag ville vänta så länge som möjligt, då spurtar han som bäst, förklarade segerkusken som bjöd på en snygg segergest och fastställde V86-utdelningen till 90 228 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Johnny Takter 2140/7 C 0 g 436
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/12 B 3 15.4 275
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Per Lennartsson 2140/9 C 0 14.4 209
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Per Lennartsson 2640/11 A str
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-10 Per Lennartsson 1609/9 C 5 12.3 116
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Per Lennartsson 1640/1 A 2 12.3 13
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Per Lennartsson 2140/2 B 2 13.1 34
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-8 Per Lennartsson 2140/6 B 1 13.9 18
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-10 Per Lennartsson 2140/8 C str
2016-06-03 2016-06-03 Romme-2 Per Lennartsson 2140/6 C 1 15.0 14
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-10 Per Lennartsson 2140/3 B 1 17.2 13
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/2 A 1 14.9 18
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-4 Johnny Takter 2140/6 B 1 15.3 21
2016-03-03 2016-03-03 Åby-1 Adrian Kolgjini 2140/1 D 1 17.1 39
2017-12-09 2017-12-09 Åby-11 Johan Untersteiner 2640/9 C 3 14.0 179
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 2160/10 B 5 14.4 109
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-10 Christoffer Eriksson 1609/4 C 0 268
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-7 Peter Untersteiner 2140/7 B 0 g 240
2017-10-14 2017-10-14 Åby-11 Peter Untersteiner 1640/7 B 7 10.6 144
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Peter Untersteiner 2140/3 A 0 12.7 24
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Peter Untersteiner 2640/7 A 5 13.4 101
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1609/1 B 2 10.8 63
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-9 Peter Untersteiner 1609/1 C 2 10.7 70
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-8 Peter Untersteiner 1609/2 C 3 11.2 35
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-10 Peter Untersteiner 2140/12 D str
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 1640/5 C 2 11.9 20
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Johnny Takter 2140/9 C 6 14.4 189
2017-04-28 2017-04-28 Åby-8 Peter Untersteiner 2140/5 D 0 g 74
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Peter Untersteiner 2140/4 D 2 13.6 32



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se