Einstein Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Einstein Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Einstein Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Einstein Sisu har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Einstein Sisu


Det var snöblandat regn som föll över Solvalla vilket medförde besvärliga förhållanden och en krävande bana. En som one..


Det var snöblandat regn som föll över Solvalla vilket medförde besvärliga förhållanden och en krävande bana. En som onekligen trivdes under de här förutsättningarna var Einstein Sisu. Det var han som imponerande mest på V64 och Örjan Kihlström lämnade ingenting åt slumpen från bakspåret. Så fort tempot bedarrade styrde han fram utvändigt om den ledande favoriten Lightningsky. Einstein Sisu satte rejäl press på ledaren och tog över redan i sista sväng. Han stack ifrån till en övertygande seger och var förkrossande överlägsen.
- Vi fick en bra position på en gång men det gick så otroligt sakta. Han var pigg själv och låg på så det gick lite fortare än jag hade tänkt mig. Men han kändes så fin så han fick sköta farthållningen själv. Han var väldigt på hugget och vann med tussarna kvar, sa Örjan Kihlström.

Sorbet vann – men missgynnad av skor
Om Einstein Sisu imponerade så var intrycket inte detsamma på megafavoriten Sorbet som vann i V64-1. Örjan Kihlström styrde till ledningen knappa 1500 meter kvar efter att Rokkakudo släppt täten via 1.11,5 första halvvarvet. Då trodde nog många att det skulle bli en promenad i parken för storfavoriten. Men utvändige West Wing ville annat och gick i närkamp över upploppet. Sorbet tappade stilen (banan?) och när Örjan Kihlström ryckte huvan på hästen fick han inget direkt svar. Det såg ut som att det var nära galopp men Sorbet redde ut det och vann knappt men säkert. West Wing höll tappert till andraplatsen.
- Det är konstiga förhållanden. Det ser jobbigt ut för många hästar. Sorbet är jättemissgynnad av att gå med skor men om vi ska åka till Frankrike så måste han ha matchtempo i sig och det kan han få här med skor, sa tränaren Daniel Redén.

Rykande spurt av Pablo Andover
I övrigt på V64 så levererade Pablo Andover en rykande avslutning när han via en sylvass spurt ställde konkurrenterna schack matt. Hästen har haft mycket otur på slutet men fick nu en välförtjänt fullträff för sin tränare Bengt L Axelsson.
- I dag lurade vi dom. Jag var nöjd hela vägen och tänkte att även om vi inte får luckan så sparar jag hästen. Jag kände att jag hade väldigt mycket att åka med och när vi kom ur kröken kände jag att det var grönt, sa Bengt L Axelsson.
Leader Brodde höll tappert till andraplatsen efter en resa utvändigt om ledaren.
Övertygade gjorde även Vine Vision som vann V64-avslutningen för sin tränare Claes Sjöström. Han hittade en perfekt position i andra par utvändigt från spår elva och efter attack över sista bortre långsidan blev segern enkel.
I övrigt så gick Joyeuxanniversaire felfritt för andra gången i karriären och tog en lätt seger i V64-2. Detta efter att Jorma Kontio tagit en lugn start och sedan kört till ledningen tidigt.
Mattias Djuse-tränade Dior Ima vann treåringsloppet, Zoogins lopp, för Ulf Ohlsson efter ledning från start till mål och tjänade 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Gävlelärlingen Emilia Leo siktar på att bli proffs och torde när som helst ta klivet.2018 har siffrorna förbättrats anmärkni..


Gävlelärlingen Emilia Leo siktar på att bli proffs och torde när som helst ta klivet.
2018 har siffrorna förbättrats anmärkningsvärt med 4,4 miljoner kronor inkört och inridet, fördelade på 60 segrar.
I Östersund i somras tog hon karriärens första V75-seger och hade innan dagen var slut tagit en dubbel på det stora spelet.
34 segrar har det blivit i monté under året. I montéloppet på Bergsåker – Novembermontén över medeldistans red hon andrahandsfavoriten Donners Am som visade sig vara i en klass för sig i loppet.
Det blev sjätte utvändigt från 20 meters tillägg och 1200 meter från mål gav sig Emila Leo av i spåren med Donners Am som lekte hem segern.
- Vi tappade lite i starten i dag men jag hade kunnat rida hur som helst i dag, för han var bara helt överlägsen, sa Emilia Leo om hemmatränaren Per Linderoths häst.
Storfavoriten Order To Fly sågs aldrig med reell chans från sina dubbla tillägg.

"Jättefin att köra"
Emilia Leos andra V86-seger kom med en liten överraskning. Bionicle Man var bara spelad på sju procent i lärlingsloppet men kom som ett streck på upploppet och spurtade till sig segern.
79-årige Molinder Kurt från Dannero tränar sjuåringen som nu tog femte segern i år på 20 starter.
- Jag kollade upp honom hur han ville ha det i loppen, om han skulle gå i ryggar och behövde mycket hjälp och så där. Men han var jättefin att köra. Det var lite struligt i loppet men som tur var spurtade han bra, sa Emilia Leo.

Eriksson pålitlig
Erfarne ”chauffören” Ulf Eriksson tog tre segrar på Bergsåker, varav två kom på V86.
Bollnäskusken inledde med Digital Ink i ett lopp över kort distans för den högsta klassen. Han var mycket bestämd i starten och tog ledningen i den första kurvan med Digital Ink vilket blev loppavgörande.
Kaj Widell förlorade spetsrusningen med Queer Fish och försökte till slut och utmanade Robert Bergh-tränade Digital Ink ända till linjen - men den senare höll alltså undan.
Eriksson tredje seger kom i ett större lopp.
Stofinalen i Norrlands Elitserie med 150 000 kronor i förstapris vanns av Vanessa F.B. med Ulf Eriksson i sulkyn. Markus Pihlström tränar det fyraåriga stoet köpt från Italien som nu tog sin första seger i Sverige i fjärde starten efter ledning hela vägen. 100 000 kronor in till ägarna Sealtrans AB i Sundsvall.

Kontio plockade tre
På Solvalla signerade Jorma Kontio ett hattrick med en av segrarna inom ramen för V86.
Laura Myllymaa är amatörtränare i Halmstad som tidigare jobbat i stallet hos Petri Puro. Myllymaa har en bra häst i Uappa di Azzurra som enkelt avfärdade Nicklas Westerholms Patricia Zaz trots en resa utvändigt storfavoriten.
Trots att Westerholm drog en runda i överkant 1.13,0 blev inte uppvaktaren trött.
- Jag kände att det var mycket krafter kvar och satt bara och väntade till upploppet, sa Jorma Kontio efter segern i stoloppet på Solvalla på fina 1.12,3 över 1640 meter, auto.
Oskar J Andersson bakom Dardanos gjorde ett försök men fick ge sig i de sista segern mot storfavoriten Copertino V.W. och Björn Goop. Andra raka för Goop-stallets fyraåring som var stark utvändigt ledaren.
Ulf Ohlsson ledde runt om med Petri Salmela-tränade Einstein Sisu och i den sista avdelningen var Cheerful Rivner överlägsen med sin tränare Peter Untersteiner i sulkyn.
Det var jackpot på V86. Åtta rätt delade ut 31 863 kronor, sju rätt 237 kronor och sex rätt 34 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De t..


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De två främsta i var och ett av de sex uttagningsloppen går vidare till finalen där två miljoner kronor och evig ära väntar på vinnaren.

Derbyuttagning 1 (V75-1)
2 640 meter autostart

1. Villiam - Jorma Kontio
2. Speedy Face - Lutfi Kolgjini 
3. Malory - Peter Ingves
4. Young da Vici - Per Lennartsson
5. Leader Brodde - Mattias Djuse
6. Global Un Poco - Erik Adielsson
7. Hierro Boko - Christoffer Eriksson
8. Spickleback Face - Robert Bergh 
9. Ontrack He's Black - Örjan Kihlström
10. Star Costashorta - Peter Untersteiner 
11. SethMikael Blanche - Mats Ulriksson
12. He's Marvelous - Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 2 (V75-2)
2 640 meter autostart

1. Prosperous - Per Lennartsson
2. Staro Leonardo - Joakim Lövgren 
3. Mellby Fire - Björn Goop
4. Casterly Rock - Christoffer Eriksson
5. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
6. Eldorado B. - Torbjörn Jansson
7. Martin de Bos - Ulf Ohlsson
8. Output Pressure - Örjan Kihlström
9. Indy Lane - Jorma Kontio
10. Lass Revenue - Mattias Djuse
11. Coin Perdu - Erik Adielsson
12. Fritjof - Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 3 (V75-3)
2 640 meter autostart

1. Chapuy - Åke Lindblom
2. Very Kronos - Erik Adielsson
3. Randemar R.D. - Peter Untersteiner
4. Illuminati - Joakim Lövgren
5. The Bucket List F. - Tobias O Eriksson
6. Chianti - Björn Goop
7. Breidabliks Cognac - Conrad Lugauer 
8. Da Pepperboy - Christoffer Eriksson
9. Vincent Chase - Kevin Oscarsson
10. Digital Performer - Ulf Ohlsson
11. S.G.Charpentier - Jorma Kontio
12. Dom Perignon - Örjan Kihlström
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 4 (V75-5)
2 640 meter autostart

1. Bo C. - Kim Eriksson
2. Västerbo Pokerface - Jorma Kontio
3. M.T.Malkin - Göran Wester
4. Dream Night Palema - Mikael J Andersson
5. Global Unlimited - Kim Moberg
6. Adiago Trot - Christoffer Eriksson
7. Evazan Am - Ulf Ohlsson
8. Son of God - Örjan Kihlström
9. Mr Deauville - Mattias Djuse 
10. Born Unicorn - Per Lennartsson
11. Silent Hill - Peter Untersteiner
12. Lucifer Lane - Johan A Nilsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 5 (V75-6)
2 640 meter autostart

1. Eurythmic Sisu - Björn Goop
2. Mellby Fantom - Ulf Ohlsson
3. Alcoy - Peter Untersteiner
4. Eelis - Jorma Kontio
5. Capitol Hill - Erik Adielsson
6. Elway Am - André Eklundh
7. Short in Cash - Kenneth Haugstad
8. Transcendence - Robert Bergh 
9. Gear Extension - Örjan Kihlström
10. The Real Star - Carl Johan Jepson
11. Cargo Door - Thomas Uhrberg
12. Roofparty - Kevin Oscarsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 6 (V75-7)
2 640 meter autostart

1. My Dream Art - Jörgen Westholm
2. Inertial - Jörgen Sjunnesson
3. Peakadilly - Steen Juul
4. Yankee Boy - Kim Eriksson
5. Harrington - Jorma Kontio
6. M.T.Mighty Winner - Peter Untersteiner
7. Aventador S.F. - Björn Goop
8. Van Kronos - Erik Adielsson
9. Calle Crown - Christoffer Eriksson
10. Who's Who - Örjan Kihlström
11. Einstein Sisu - Tomi Haapio
12. Esprit Sisu - Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Ulf Ohlsson 2160/14 B 0 g 244
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-3 Tomi Haapio 2140/12 D 0 15.7 326
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 Tomi Haapio 2140/7 C 0 15.6 268
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Tomi Haapio 2140/3 D 7 14.9 225
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-1 Jorma Kontio 2140/6 D 0 g 108
2017-06-17 2017-06-17 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/9 B 0 g 39
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 2140/1 C 1 16.6 68
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Tomi Haapio 2140/6 B 1 16.3 140
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/10 B 0 g 211
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 g 63
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/12 B 0 g 44
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/5 B 0 g 64
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/7 C 2 18.1 25
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-10 Örjan Kihlström 1640/7 A 0 14.8 82
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 2660/15 A 1 16.0 16
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/3 B 1 14.9 34
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Ulf Ohlsson 2660/12 A 2 15.0g 31
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Tomi Haapio 2140/1 C 6 13.5 172
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-7 Tomi Haapio 2140/8 B 0
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-11 Tomi Haapio 2640/11 C 0 13.7 288
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Tomi Haapio 2140/7 A 1 13.2 21
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Tomi Haapio 2640/1 B 2 15.5 143
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-6 Tomi Haapio 2140/2 B 2 14.5 45
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Tomi Haapio 2640/1 B 0 g 44
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Tomi Haapio 2160/10 A 2 14.6g 93
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Tomi Haapio 2160/6 D 1 14.3 95
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-10 Tomi Haapio 2140/8 A 0 g 66
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-7 Tomi Haapio 2140/2 C 0 19.3g 437
2019-06-05 2019-06-05 Romme-4 Ulf Ohlsson 2640/6 B 0 16.3 81
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Ulf Ohlsson 2680/12 A 0 15.5 43
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/10 A str
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 3160/14 D 2 16.1 181
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2660/10 B 0 16.8 17
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 3140/10 B 6 16.3 54
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/10 B 1 15.7 41
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 2640/9 B 3 17.4 24ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se