Eelis travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Eelis travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Eelis har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Eelis har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Eelis


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med 3 100 poäng stod Propulsion precis som i fjol i en klass för sig i UET Masters-serien, som omfattar storlopp i hela Europa under ett års tid..


Med 3 100 poäng stod Propulsion precis som i fjol i en klass för sig i UET Masters-serien, som omfattar storlopp i hela Europa under ett års tid.
Då följde han upp med att vinna finalen på Östersundstravet, i en upplaga där tio av tolv hästar var svensktränade.
I år körs Mastersfinalen på Vincennes och då blir distansen betydligt längre med 2 700 meter på stora banan.
Knappast är något plus för den svenske superstjärnan som aldrig fått till det fullt ut över Prix d’Amerique-förutsättningarna, med vilka han som bäst varit tvåa på fyra försök.
Gemensamt för dessa starter är emellertid att de skett under vinterhalvåret.
Nu får Propulsion för första gången tävla på den franska nationalarenan under sin favoritårstid.
- Han presterar absolut bäst när det är varmt ute och är mycket bättre på somrarna, det vet väl alla vid det här laget, säger Daniel Redén som nobbade planet och istället låter Propulsion ta landsvägen till Paris.
- Hästen åkte i går (tisdag) och är snart framme. Det är bara att hoppas att han tar resan bra och allt är som det ska i slutet av veckan. Hästen känns otroligt fin hemma och är laddad inför uppgiften, fortsätter Redén som är nöjd med flera konkurrenter föll bort och loppet inte blev fullbesatt.
- Det känns som att det är favör för hemmalaget när det är 18 hästar, nu när det är 12 känns det lite mer fair. Det är alltid tufft att möta fransmännen på deras hemmabana, men jag hoppas att han är med och gör upp om segern.

Goop kör Bold Eagle
För övrigt består svensklaget av tre Vincennes-debutanter: Harper Hanovers-vinnaren Eelis, Sweden Cup-vinnaren Queer Fish samt fjolårets Masters-tvåa Milligan’s School – vilka alla får franska kuskar i sulkyn.
Robert Bergh åker däremot ner för att köra sin Vincennes-specialist Mindyourvalue W.F. som vunnit 8 av 13 starter och tjänat nästan fyra miljoner kronor på kolstybben.
I Mastersserien hade hästen emellertid måttliga framgångar, men fick alltså en plats i finalen trots att han med sina 125 poäng slutade på plats 56.
Ytterligare en svensk är med i loppet, nämligen Björn Goop som åter för förtroendet som kusk bakom franske superstjärnan Bold Eagle.
Hemmafavoriten Jean Michel Bazire spelar ut två tunga pjäser från sitt stjärnstall och sitter själv upp bakom segermaskinen Cleangame medan sonen Nicolas tar tömmarna på Lotteria-vinnaren Bel Avis.
Loppet startar 17.35 på lördagen och har en total prissumma på motsvarande 3,8 miljoner kronor.

Startlista Trotting Masters
2 700 meter voltstart

1 Eelis – Alexandre Abrivard (Timo Nurmos)
2 Voltaire Giftont – Pietro Gubellini (Cristian Rizzo)
3 Queen Fish – Tony le Beller (Magnus Träff)
4 Detroit Castelets – Matthieu Abrivard (Jean Luc Dersoir)
5 Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
6 Bahia Quesnot – Junior Guelpa
7 Tony Gio – Eric Raffin (Sebastian Guarato)
8 Cleangame – Jean Michel Bazire
9 Milligan’s School – David Thomain (Stefan Melander)
10 Bel Avis – Nicolas Bazire (Jean Michel Bazire)
11 Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
12 Bold Eagle – Björn Goop (Sebastien Guarato)

Robin Johansson, Kanal 75


Det har blivit dags för en av Solvallas största tävlingsdagar för året på onsdag. En magisk afton med jättefina lopp dä..


Det har blivit dags för en av Solvallas största tävlingsdagar för året på onsdag. En magisk afton med jättefina lopp där Jubileumspokalen är den stora höjdpunkten. Loppet körs som V75-6 över medeldistans för femåringar. Startfältet är fullt av stjärnor och topphästar och en av de mest intressant är Villiam. Det är supertalangen som slog världsrekord när han vann Svenskt Travkriterium som treåring på tiden 1.12,0/2640a. Som fyraåring dundrade han runt på Vincennes lilla bana i Paris och vann Europaderbyt på ett oerhört imponerande sätt. Villiam har varit väldigt eftertraktad i aveln och har verkat som avelshingst både efter tre- och fyraårssäsongen. Han hade inte startat sedan han vann Europaderbyt den 12 oktober i fjol när han gjorde comeback i början av juli. Då blev Villiam trea i ett lopp i Rättvik på tiden 1.12,7/2140a.
– Jag var nöjd. Han hade inte gått i en sulky sedan Europaderbyt i fjol. Han hade bara tränat tung styrketräning i backen och gått ett 1.22-jobb i långvagn som snabbast. Han sprang tio sekunder snabbare i loppet än det snabbaste jobbet, säger Timo Nurmos.
– Hästen har också betäckt under våren och det tar alltid lite tid innan de är redo att tränas för fullt när de har varit i aveln. Det var likadant med Readly Express. Han hittade inte toppformen förrän på hösten förra året.

Får inte vara i hagen – är så laddad

Vad har Villiam gjort efter årsdebuten och hur känns han i träningen?
– Nu har han ett lopp i kroppen och det känns i träningen att han har gått mycket framåt. Jag körde honom i ett intervalljobb på rakbanan i dag (måndag) och han kändes mycket spänstig och fin. Man känner att han är på väg till formen nu och han närmar sig matchvikten. Han hade lite övervikt i årsdebuten.
– Hästen är pigg och glad och väldigt laddad. Han har kul i livet. Nu den senaste veckan har vi inte släppt ut honom i hagen eftersom han har varit så laddad. Han har fått stå inne i stallet för att inte riskera att något ska hända honom. Men istället har vi kört hästen varje dag och han är lugn när man kör honom.

”Ska vara helt på topp till Prix d’Amerique”
Villiam har tagit sju segrar på 13 starter och varit bland de tre främsta i elva av dem. Han har sprungit in 6,2 miljoner kronor och tränare Nurmos har tidigare uttalat att Jubileumspokalen är det första store målet i år. Sedan matchas hästen för start i Frankrike i vinter och Prix d’Amerique i januari.
– Man ska tänka på att hästen bara har gjort 13 starter och är bara i början av sin karriär. Han har vunnit Kriteriet och Europaderbyt och har betäckt två säsonger. Han har framtiden för sig. Hästen är inte på toppen av sin karriär nu men det vill jag heller inte att han ska vara nu. Vi siktar på Frankrike till vintern och Prix d’Amerique och då ska han vara helt på topp.
– Han har bara ett lopp i kroppen inför Jubileumspokalen och är inte vässad eller så för det här. Han kommer ändå att gå mycket framåt som jag sa tidigare men behöver mer rutin också.

”Är väldigt startsnabb – barfota nu och jänkarvagn”
Villiam har spår fyra bakom startbilen i Jubileumspokalen. Han körs som vanligt av Jorma Kontio och Nurmos är optimist.
– I årsdebuten kördes han ingenting i starten. Vi har sett tidigare att han kan öppna och i Kriteriet laddades han och var väldigt startsnabb. Han kommer att göra ett bra lopp nu och jag har bra feeling, säger Timo Nurmos.
– Det blir barfota runt om och eventuellt jänkarvagn för första gången. Vi kommer att värma i jänkarvagn och fungerar det bra så blir det nog så i loppet.

Du har ytterligare två hästar med i Jubileumspokalen, Hachiko de Veluwe och Eelis. Deras möjligheter?
– Det är jättefina hästar. Hachiko de Veluwe vann det stora målet för honom i år Suur-Hollola-Ajo i Finland och han vann även det finska derbyt i fjol som vi siktade på. Nu fick han ett tråkigt läge med bakspår vilket var synd eftersom han är snabb ut. Han går med skor runt om.
– Eelis har utvecklats otroligt bra i år och den hästen var inte färdig för årgångsloppen förra året och vi matchade honom lugnt. Han vann Harper Hanovers och var otroligt bra vid segern i V75-finalen senast. Men från spår tolv nu är det normalt omöjligt att vinna ifrån, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.Derbyvinnaren från..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.Derbyvinnaren från ..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Pekka Korpi är sedan decennier ett respekterat namn inom den nordiska travsporten. Han har tagit fram åtskilliga topptravare och vunnit många s..


Pekka Korpi är sedan decennier ett respekterat namn inom den nordiska travsporten. Han har tagit fram åtskilliga topptravare och vunnit många stora lopp, däribland motsvarande E3-final 2014, men i Mascate Match kan 69-åringen ha den bästa häst han någonsin tränat.
- Den här är nog i en klass för sig. Hon är väldigt, väldigt bra, sa Pekka Korpi.
Den högklassiga damen spelades till knapp favorit på vinnarspelet men med facit i hand skulle hon ha varit dunderfavorit. Från spår tre bakom startbilen blixtrade hon till ledningen och trots snabba 1.08,5 första 500 meterna och varvet på 1.11,9 hade hon gott om krafter kvar under slutrundan. När Pekka Korpi ryckte tussarna ur hästens öron i sista sväng lade hon i ytterligare en växel och stack ifrån sina förföljare till seger med åtta längder. Kilometertiden 1.12,3 över 2 140 meter med bilstart är en putsning av löpningsrekordet med två tiondelar.
- Hon öppnade bra och tog ledningen väldigt lätt. När vi sedan gick ut på sista varvet hade jag en väldigt fin känsla och tänkte att det ska till en väldigt bra häst för att utmana henne. Det här är en stor seger för mig, sa Pekka Korpi.
Loppets förstapris uppgick till en miljoner kronor, vilket ger en tusenlapp till var och en av hästens 1 000 andelsägare. Hon är nämligen med i den finska motsvarigheten till Rikstravet team SHL och har sålts ut till Helsingforslaget HIFK:s supportrar.
- Nu åker vi hem och kollar läget med märren. Troligtvis kommer hon tillbaka till de korta E3-försöken på Bergsåker i början av augusti, sa Pekka Korpi.
Svenska kulldrottningen Zolly fick segerraden bruten efter fem raka men gjorde en mycket stark insats när hon gick från sista till andra plats under de avslutande 1 200 meterna. Även Global Amazone gjorde en femstjärnig prestation som trea efter ett tungt lopp.

Världsrekord igen av Aetos Kronos
Snabbt gick det även i E3-finalen för hingstar och valacker, där publiken fick se en rafflande slutrunda. När Örjan Kihlström kastade loss Aetos Kronos från fjärde par utvändigt blev det åka av. Den Jerry Riordan-tränade flygmaskinen rundade via fjärdespår fram till positionen utvändigt om ledande Bythebook och dessa två stred sedan sida vid sida upploppet ner. Längsta strået drog Aetos Kronos som gick under 1.10 sista varvet och kom i mål på 1.11,8 över 2 140 meter med bilstart – en sänkning av det egna världsrekordet från elitloppshelgen med en tiondel.
- Det är sällan man har en häst i de här årgångsloppen som man kan vrida ut i fjärdespår och runda motståndet med. Han var ruggigt bra helt enkelt och gjorde en riktigt, riktigt bra prestation. Får han bara var hel och frisk får han en fin framtid. Han är så bra redan nu så han behöver inte bli så mycket bättre för att matcha guldhästarna, sa Örjan Kihlström.
Zola Key knep tredjeplatsen bakom Aetos Kronos och Bythebook. Förhandsfavoriten Belker var det något som inte stod rätt till med. Han kunde inte alls vara med från start och efter ett varv togs han upp och utgick. Precis som i stoklassen uppgick loppets förstapris en miljon kronor.

Långloppet till Explosive Merlot
I E3000 – Mälarpriset, med 400 000 kronor till vinnaren, levererade Robert Berghs Explosive Merlot en stark slutrunda i Per Lennartssons händer och sedan ledande Triomphe Ferm galopperat på upploppet blev segern solklar.
- Jag har kört honom tre-fyra gånger förut och han har gått bra varje gång, men så här bra har han inte varit tidigare. Han går hela vägen in i mål, konstaterade segerkusken.

Eelis överlägsen i brons
För en månad sedan skrällde han i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen och därefter spurtade han storartat bakom elithästar i Kymi Grand Prix. När Eelis nu ställdes mot betydligt enklare motstånd i bronsdivisionens final var han ensam på banan. Från ledningen gick Timo Nurmos-träningen ifrån till enkel seger.
- Han har utvecklats oerhört i år. Det har alltid varit en bra häst men han har haft problem, varit rullig och inte fått det att stämma. Men så är det med hästar. Ibland kommer den där extraväxeln lite senare och nu har den kommit för Eelis, och Timo har gjort ett jättejobb med honom, sa kusken Björn Goop.

Jackpot i Halmstad
Claes Sjöström serverade Falcon Am en fin resa i andra par utvändigt i klass II-finalen och över upploppet avgjorde hästen utan problem.
- Vilken häst det är alltså! Jag tror inte att det stoppar innan en mille för den här rackaren. Underbar styrning av Claes också, sa glade tränaren Fredrik Linder.
Alessandro Gocciadoros italienske stjärnämne Zalie Gar tog sin sjunde raka seger när hon pulveriserade motståndet i klass I-finalen tillsammans med Rene Legati och i den avslutande silverfinalen gick till Daniel Redéns Bucks To Burn och Örjan Kihlström.
- Han är en riktigt hederhäst, en gudomligt trevlig häst att hålla på med och köra, sa Kihlström.
På V75 gav den favoritbetonade raden 1 257 kronor och för sex rätt fick man 28 kronor. Utdelningen för fem rätt understeg 15 kronor och därmed går den potten, 19,5 miljoner kronor, vidare till nästa veckas sjurättpott i Halmstad.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/3 D 2 16.0 32
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-9 Jorma Kontio 2140/1 C 1 16.0 21
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-9 Jorma Kontio 2140/7 D 1 15.0 78
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-3 Jorma Kontio 2140/1 B 1 14.5 17
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/9 C 2 14.2 27
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/6 C 2 15.9 21
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/9 C 4 16.3 78
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-9 Jorma Kontio 2140/2 D 1 19.3 17
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Mika Forss 3100/3 C 2 17.0 40
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-8 Kim Eriksson 1640/1 B 4 15.7 17
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-10 Jorma Kontio 2640/4 C 0 14.5 170
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Jorma Kontio 2140/8 C 3 13.9 47
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-9 Carl Johan Jepson 2140/5 C 0 g 45
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 2140/3 D 6 13.1g 55
2018-04-28 2018-04-28 Åby-8 Jorma Kontio 1640/4 D 0 13.0 53
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-11 Jorma Kontio 1640/10 D 0 20.1g 39
2019-09-07 2019-09-07 Vincennes-7 A Abrivard 2700/1 C 0 1000
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-10 Björn Goop 2700/8 B 0 60
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-11 Olli Koivunen 2140/12 B 7 11.7 246
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-5 Björn Goop 2140/3 B 1 11.2 18
2019-06-15 2019-06-15 Finland-10 Olli Koivunen 2100/7 B 0 182
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 Olli Koivunen 3140/1 D 1 13.1 251
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 Björn Goop 2640/12 C 4 12.3 113
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-9 Björn Goop 2100/12 C 0 56
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/1 D 6 12.9g 54
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-11 Örjan Kihlström 2140/2 C 1 14.2 42
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-7 Mika Forss 2140/9 C 1 15.8 28ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se