Echelon travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Echelon travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Echelon har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Echelon har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Echelon


Det är i elitlopphelgens snabbaste lopp som elvaårige Nimbus C.D. dyker upp och det handlar Speedrace – en fartfest över 640 meter autosta..


Det är i elitlopphelgens snabbaste lopp som elvaårige Nimbus C.D. dyker upp och det handlar Speedrace – en fartfest över 640 meter autostart.
Nimbus C.D. utmanar bland andra startkatapulten M.T.Insider, som slutat 2-1-1 i de tre senaste upplagorna av Speedrace.
Nio varmblod och nio kallblod är inbjudna till Speedrace. Varmbloden tävlar på lördagen och kallbloden på fredagen. Som tidigare handlar det om tre heat med tre hästar i varje och sedan möts heatsegrarna i en final där 100 000 kronor väntar vinnarna.
- Jag är mycket nöjd med de båda upplagorna och kan lova att det blir en fartfest utan dess like, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot i en pressrelease.

Speedrace, inbjudna varmblod: Ajlexes Cubano (tränare Anders Jonsson), Dom Perignon (Per-Erik Pettersson), Echelon (Jerry Riordan), Eldorado B. (Joakim Lövgren), In Line Tooma (Henrik Larsson), Let’s Dance D.E. (Klaus Kern), Maze Runner (Maria Törnqvist), M.T.Insider (Olle Alsén), Nimbus C.D. (Peter G Norman).
Speedrace, inbjudna kallblod: Art Kjarvald (Stig Jarle Röste), Eikmann (Finn Holmen), Föynland Kongen (Pål Kristiansen), Hallsta Vinnex (Magnus O Jonsson), Ingbest (Frode Hamre), Lysjö Mocca (Kristina Larsson), Torpa Nicklas (Odd Arne Sagholen), Torpa Olea (Hans Bergh), Ådne Odin (Erik Killingmo).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Ivory di Quattro hade respekt med sig och blev välvilligt släppt till ledningen kort efter start. Trots att tre varv återstod var spänninge..


Ivory di Quattro hade respekt med sig och blev välvilligt släppt till ledningen kort efter start. Trots att tre varv återstod var spänningen därmed över. Körande tränaren Robert Bergh fick köra i lågt tempo och när han släppte av sin häst i slutkurvan lämnade sexåringen sina förföljare med flera längder. Ett fint formbesked av fjolårets Harper Hanovers-tvåa inför ett stundande Frankrikeäventyr.

Målfoto efter ursinnig tvekamp
Om spänningen uteblev i Xpresstayern var den desto högre i det efterföljande loppet på Åby. Där utkämpade Floydside Am och Flirting Diamond en ursinnig tvekamp och stred sida vid sida upploppet ner, lång före övriga ekipage. När mållinjen skars var det omöjligt att med blotta ögat avgöra vem som var först, men målfotot visade att Peter Arnqvist-tränade Floydside Am hållit undan från ledningen, väl understödd av Johan Untersteiner.
Jerry Riordans Echelon spurtade hem kortloppet på Åby på open stretch tillsammans med Victor Rosleff och i den avslutande avdelningen på Mölndalbanan blev Robert Bergh hundraprocentig när han satte dit Baron Frontline från andra par utvändigt.

Fällde omgångens största favorit
V86-omgången delades mellan Åby och Solvalla och på huvudstadsbanan gjorde Global Above All en strålande årsdebut. Storfavoriten Illfindmywayhome såg ut att få en enkel väg mot vinnarcirkeln sedan han tagit ledningen men när Anders Eriksson vred på till anfall med Global Above All från andra par utvändigt i slutsvängen spurtade han enkelt ikapp och förbi omgångens största favorit.
I fyraåringsloppet på Solvalla stod Red Hot Roadster, körd av Oskar J Andersson, i en klass för sig från ledningen. Därmed fortsätter Emma-Sara Sjöbergs enastående segerstim. Med blott två hästar i stallet har den Rommelicensierade b-tränaren räknat in nio segrar sedan oktober.
Övriga V86-lopp på Solvalla vanns av Peter G Normans Cash Cowboy (Jean-Claue Pace) och Timo Nurmos Global Winner (Mika Forss).
Det gjorde ett åtta rätt betalade 6 504 kronor, sju rätt 108 kronor och sex rätt 17 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann..


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann passande nog Disco Volante i loppet som var namngivet som Nuncios lopp. Tränaren Stefan ”Tarzan” Melander berättade innan tävlingarna att han var besviken på Disco Volante i senaste starten men att hästen heller inte fick det rätta fästet i Örebro. Men med två genomkörare i kroppen efter stjärnans sommaruppehåll, tappade formen till Elitloppet efter att ha dominerat i Gulddivisionen förra vintern och i våras, så var han nu tillbaka med besked. Inti Boko galopperade hejdlöst direkt i starten och blev diskvalificerad. Därmed låg vägen öppen för startsnabbe Disco Volante som blåste till ledningen för Ulf Ohlsson. Han drog sedan undan i ett stenhårt tempo loppet igen och ledde med flera längder före övriga fältet. Disco Volante försvann ifrån till en överlägsen och seger och hade stor uppvisning. Han kom i mål på tiden 1.10,7/1640a och ser ut att vara tillbaka i samma vinterform som han hade i fjol. Motståndet var inte av värsta kaliber men intrycket som hästen visade när han lekte med de andra bådar gott framöver.
– Han var riktigt bra, det var kul. Senast var vi lite besvikna men vi tykte att med två lopp i kroppen borde han gå framåt och 1600 meter passar bättre. Han har tävlat flera vintrar och brukar gå bra då, sa tränarsambon Catarina Lundström.

Ny framgång för Victor Rosleff
Välkörande Victor Rosleff firar fina framgångar och han inledde V86 genom att vinna med Echelon. Den Jerry Riordan-tränade tredjehandsfavoriten kunde köra rakt fram på open stretch och avgöra kort före mål. Detta efter ett fint lopp i rygg på ledande Bianca Sisa. En vass spurt levererade Miss Silver för Robert Bergh som sånär höll på att resultera i seger.

Megafavoriten åkte dit på speed
Omgångens största favorit, Västerbo Pokerface, förlorade sensationell på V86. Han fick till en början andra par utvändigt samtidigt som det var en stenhård inledning där flera hästar duellerade om ledningen. När tempot bedarrade körd Örjan Kihlström till täten 1500 meter kvar och då trodde nog många att det var lugna gatan. Men Per Lennartsson, som vaket hade kört till ledningen med Young King och släppt till megafavoriten, ville annat. Han lyfte ut Young King vid upploppets början när Örjan Kihlström körde undan med Västerbo Pokerface och luckan kom som på beställning. Young King speedade ner överraskande ner Västerbo Pokerface den sista biten. Därmed var jätteskrällen ett faktum, även om det var andrahandsfavoriten som vann, så var omgångens mest streckade häst spelad till hela 79 procent av insatsfördelningen.

Mellby Illusion imponerade från dödens
Även om Nurmos-tränade Västerbo Pokerface åkte dit i en speeduppgörelse, så blev det en gruvlig revansch för Solvalla-tränaren i V86-4. Mellby Illusion svarade för en brutal insats när han vann från dödens med Jorma Kontio i sulkyn. Den treårige valacken gick i närkamp med Mary Am över upploppet och brottade ner Robert Berghs häst kort före mål. Segertiden finfina 1.13,9/2140a i hästens fjärde start.

Veijos Kurri Jari Boko överlägsen
Joker of Steel fick en fin resa i V86-3 och tackade för det genom att vinna överlägset för sin tränare Peter Untersteiner.
Veijo Heiskanen bombade till ledningen i den femte avdelningen med Kurri Jari Boko och drog i ett jämnt tempo loppet igenom. Hästen var helt överlägsen och lämnade bara konkurrenterna över upploppet. Heiskanen-tränade Kurri Jari Boko lekte med de andra och såg ut att vinna med gott om krafter kvar.
Jorma Kontio tog kvällens femte seger (tre innan V86 med Timo Nurmos-tränade hästar) när han nu styrde in favoriten Galileo Journey i V86-6. Segerreceptet var ledning från start till mål för hästen som tränas av Katja Melkko och som vann hur enkelt som häst.

Vann från femte inner – via open stretch
Jamaica Ferro levererade en spektakulär spurt i V86-7. Minst sagt. Stoet hade spår elva och satt långt ner i kön invändigt för Peter Ingves. När fältet svängde in på upploppet satt hon fortfarande som femte häst på innerspår. Men sedan small det bara till utav helsike. Jamaica Ferro flög fram via open stretch och hann fram till seger precis före mållinjen. Därmed var smällkaramellen ett faktum då hon var spelad till tre procent.
Åtta rätt på V86 gav 35 534 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann..


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann passande nog Disco Volante i loppet som var namngivet som Nuncios lopp. Tränaren Stefan ”Tarzan” Melander berättade innan tävlingarna att han var besviken på Disco Volante i senaste starten men att hästen heller inte fick det rätta fästet i Örebro. Men med två genomkörare i kroppen efter stjärnans sommaruppehåll, tappade formen till Elitloppet efter att ha dominerat i Gulddivisionen förra vintern och i våras, så var han nu tillbaka med besked. Inti Boko galopperade hejdlöst direkt i starten och blev diskvalificerad. Därmed låg vägen öppen för startsnabbe Disco Volante som blåste till ledningen för Ulf Ohlsson. Han drog sedan undan i ett stenhårt tempo, 1.07 första 500 och 1.09 första 1000, och ledde med flera längder före övriga fältet. Disco Volante försvann ifrån till en överlägsen och seger och hade stor uppvisning. Han kom i mål på tiden 1.10,1/1640a och ser ut att vara tillbaka i samma vinterform som han hade i fjol. Motståndet var inte av värsta kaliber men intrycket som hästen visade när han lekte med de andra bådar gott framöver.
– Han var riktigt bra, det var kul. Senast var vi lite besvikna men vi tykte att med två lopp i kroppen borde han gå framåt och 1600 meter passar bättre. Han har tävlat flera vintrar och brukar gå bra då, sa tränarsambon Catarina Lundström.

Ny framgång för Victor Rosleff
Välkörande Victor Rosleff firar fina framgångar och han inledde V86 genom att vinna med Echelon. Den Jerry Riordan-tränade tredjehandsfavoriten kunde köra rakt fram på open stretch och avgöra kort före mål. Detta efter ett fint lopp i rygg på ledande Bianca Sisa. En vass spurt levererade Miss Silver för Robert Bergh som sånär höll på att resultera i seger.

Megafavoriten åkte dit på speed
Omgångens största favorit, Västerbo Pokerface, förlorade sensationellt på V86. Han fick till en början andra par utvändigt samtidigt som det var en stenhård inledning där flera hästar duellerade om ledningen. När tempot bedarrade körd Örjan Kihlström till täten 1500 meter kvar och då trodde nog många att loppet var över. Men Per Lennartsson, som vaket hade kört till ledningen med Young King och släppt till megafavoriten, ville annat. Han lyfte ut Young King vid upploppets början när Örjan Kihlström körde undan med Västerbo Pokerface och luckan kom som på beställning. Young King speedade överraskande ner Västerbo Pokerface den sista biten. Därmed var jätteskrällen ett faktum, även om det var andrahandsfavoriten som vann, så var omgångens mest streckade häst spelad till hela 79 procent av insatsfördelningen.

Mellby Illusion imponerade från dödens
Även om Nurmos-tränade Västerbo Pokerface åkte dit i en speeduppgörelse, så blev det en gruvlig revansch för Solvalla-tränaren i V86-4. Mellby Illusion svarade för en brutal insats när han vann från dödens med Jorma Kontio i sulkyn. Den treårige valacken gick i närkamp med Mary Am över upploppet och brottade ner Robert Berghs häst kort före mål. Segertiden finfina 1.13,9/2140a i hästens fjärde start.

Veijos Kurri Jari Boko överlägsen
Joker of Steel fick en fin resa i V86-3 och tackade för det genom att vinna överlägset för sin tränare Peter Untersteiner.
Veijo Heiskanen bombade till ledningen i den femte avdelningen med Kurri Jari Boko och drog i ett jämnt tempo loppet igenom. Hästen var helt överlägsen och lämnade bara konkurrenterna över upploppet. Heiskanen-tränade Kurri Jari Boko lekte med de andra och såg ut att vinna med gott om krafter kvar.
Jorma Kontio tog kvällens femte seger (tre innan V86 med Timo Nurmos-tränade hästar) när han nu styrde in favoriten Galileo Journey i V86-6. Segerreceptet var ledning från start till mål för hästen som tränas av Katja Melkko och som vann hur enkelt som häst.

Vann från femte inner – via open stretch
Jamaica Ferro levererade en spektakulär spurt i V86-7. Minst sagt. Stoet hade spår elva och satt långt ner i kön invändigt för Peter Ingves. När fältet svängde in på upploppet satt hon fortfarande som femte häst på innerspår. Men sedan small det bara till utav helsike. Jamaica Ferro flög fram via open stretch och hann fram till seger precis före mållinjen. Därmed var smällkaramellen ett faktum då hon var spelad till tre procent.
Åtta rätt på V86 gav 35 534 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kr..


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kriteriet och derbyt har han gjort bort sig med galopp i final eller försök. Nu som sexåring har Ready Cash-hingsten fortsatt att bland men tendensen är att han blir mer och mer mogen.
Och i Svenskt Mästerskap var det alltså dags för en fullträff.
Erik Adielsson var bestämd från start och med ett spår innanför värsta motståndaren Who´s Who var målet förstås att komma före direkt från början.
Det gick enkelt. Very Kronos såg morsk ut och tog hand om ledningen och väl där såg han fortsatt pigg och stark ut hela vägen. Han var helt enkelt bara bäst och Milliondollarrhyme och Cyber Lane kunde aldrig hota trots att båda fick fina resor, rygg ledaren för Milliondollarrhyme samt tredje utvändigt i rygg på Who´s Who för Cyber Lane.
Very Kronos var helt enkelt bara bäst och segertiden 1.11,6 över distansen 2 640 meter autostart var inte bara banrekord utan ropades även ut som världsrekord på Åby.
Tränaren Svante Båth var samlat lugn efter segern som var värd en halv miljon kronor.
- Vi vet att han har kvalitéerna för det här. Jag tycker på slutet att han blivit successivt bättre och bättre. Vi har nästan aldrig sett botten i honom.
Ska bli kul att tävla kontinuerligt med lite halv-täta starter rent allmänt, då tror jag han kan lyfta sig och tävla mot de allra bästa. Jag måste erkänna att jag hållit den här hästen väldigt, väldigt, högt jämnt. Jag tror bara att den här resan har börjat

Hevin Boko starkast i Sto-SM
Sto-SM 2020 blev ett minst sagt rafflande lopp och när krutröken skingrats stod Timo Nurmos-tränade Hevin Boko i vinnarcirkeln tillsammans med kusken Mika Forss.
Inledningsvis var det tuff körning om ledningen och Björn Goop vann den matchen då han hittade först med Mellby Free trots spår 8 bakom startbilen. 800 meter före mål tog Mika Forss sats från fjärde utvändigt men blev utsvarad av Örjan Kihlström bakom favoriten Conrads Rödluva.
Örjan Kihlström avancerade fram utvändigt ledaren och ville sedan släppa ner Hevin Boko framför sig men då valde Björn Goop att släppa ifrån sig ledningen till Hevin Boko och därmed tvingades Conrads Rödluva trava utvändigt ledaren.
Väl i ledningen var Hevin Boko mycket tapper och höll undan på styrka före Wild Love och Mellby Free. Conrads Rödluva tröttnade och slutade oplacerad.
- Hon är jättestark och jag tror formen är på topp. Det var lite oväntat att Björn släppte. Hästen var jättefin, kommenterade segerkusken.
Segern i Sto-SM var värd 500 000 kronor.

Rutin avgjorde Amatör-SM
Amatör-SM gick till rutinerade Frank Nilsson som gav Peter Untersteiner-tränade Reddington bästa loppet och fyraåringen vann enkelt.
På sista bortre långsidan gled Frank Nilsson ut i rygg på favoriten Zoccoloduru O.P. som fått slita i tredjespår. Det såg ut som att Frank Nilsson kunde avgöra loppet när han ville och det var ingen synvilla och 150 meter från mål kopplades segergreppet.
110 000 kronor var triumfen värd.
- Jag har varit med i Lärlings-SM och Amatör-SM förut och haft riktigt bra chanser men alltid strulat till det för mig. Det var kul att det stämde i dag. Ett SM är alltid trevligt, sa Frank Nilsson.

Svenskt rekord i Monté-SM
Monté-SM bjöd på en fantastisk duell där Galactica kämpade ner favoriten Rajesh Face i en härlig duell över upploppet. Galactica var snabb från början och tog ledningen i en inledande duell med Pastore Bob, men sedan när en vass Rajesh Face utmanade tvingades Anna Erixon på Galactica att släppa ifrån sig ledningen och första varvet gick på 1.11,1.
- Hade jag tagit emot Rajesh Face hafde det gått ännu fortare första varvet och då tror jag någon bakifrån hade vunnit. Nu hade hon ändå krafter kvar, sa Anna Erixon efter SM-vinsten.
Galacticas tränare, ägare och uppfödare, Malin Bergström, var rörd till tårar efter segern som var värd 250 000 kronor.
- Det är brutakt…jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt tomt…jag trodde aldrig det skulle gå.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 140 meter autostart, nytt svenskt rekord!

Skräll i Dam-SM
Dam-SM gick till Linds Sedström som skrällde med 17-oddsaren Rally Gunnar. Från fjärde par invändigt kom luckan 300 meter från mål och Rally Gunnar hade bäst fart över upploppet och avgjorde till slut ganska enkelt före Dollar Hornline och Jackpot Band.
Ulf Stenströmer tränar vinnaren som tjänade 110 000 kronor.
I loppet tappade hästen Untilwemeetagain tidigt kontakt med övriga fältet och senare gick han omkull. Den sjuårige valacken konstaterades död av veterinär som snabbt var på plats.
- Det mest troliga är en hjärtkollaps. Det är ett snabbt förlopp, hästen svimmar och när vi kommer till banan är hästen i princip borta. Det här är jättetragiskt när det händer, det går väldigt fort för hästen. Den var inte vid medvetande när den ramlade i marken. Hästen kommer skickas för obduktion. En tröst i det hela är att det är ett snabbt förlopp så hästen känner inte så mycket, kommenterade banveterinär Kristin Abrahamsson Aurell.

Rosleff avgjorde Ungdoms-SM via open stretch
I Ungdoms-SM var Victor Rosleff offensiv från start och körde till ledningen med Echelon trots ett svårt utgångsläge bakom startbilen. Efter ytterligare ett par ledarskiften blev det tredje invändigt för Echelon men via open stretch avgjorde den femårige valacken över upploppet och vann före Beethoven och First One In.
Jerry Riordan tränaren vinnaren som belönades med 110 000 kronor.

Uppvisning i Montéryttar-SM
Montéryttar-SM, som avgjordes utanför V75, blev en uppvisning av Emila Leo tillsammans med Gretzky Boko, som imponerade stort i sin debut med sadel. Gretzky Boko satt sist utvändigt till 900 kvar då han följde med i ryggar på lätta ben i tredjespår, genom slutsvängen närmade man sig för varje steg och direkt in på upploppet kopplades segergreppet.
100 000 kronor var segern värd och tränar vinnaren gör Morten A Pedersen.
I V75-6 var Indra’s Secret bara bäst när hon via ett mäktigt slutvarv tog sats från femte utvändigt och avgjorde på styrka i långloppet. Robert Bergh tränar fuxan och i segersulkyn satt Per Lennartsson.
Sju rätt på V75® gav 731 241 kronor. Sex rätt 3 556 kronor och fem rätt 322 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-2 Joakim Lövgren 1640/5 C 4 15.9 61
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-3 Joakim Lövgren 1640/3 D 6 16.8 76
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-2 Joakim Lövgren 1640/7 C 3 17.3 31
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Peter Zadel 2140/5 A 1 15.8 27
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Joakim Lövgren 2640/5 B 0 15.5 539
2018-08-29 2018-08-29 Åby-9 Joakim Lövgren 2140/4 C str
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 2160/5 B 1 14.7 51
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-3 Joakim Lövgren 2140/10 C 1 14.7 69
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-2 Joakim Lövgren 2140/2 C 2 15.7 444
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-6 Joakim Lövgren 2140/4 B str
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2140/6 A 2 15.4g 56
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2140/8 B 0 15.7 25
2020-12-05 2020-12-05 Åby-10 Victor Rosleff 2140/10 D 7 15.1 226
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Victor Rosleff 1640/4 B 1 12.0 37
2020-11-11 2020-11-11 Åby-6 Victor Rosleff 1640/1 B 1 12.1 66
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-5 Victor Rosleff 1640/10 C 6 11.9 516
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Victor Rosleff 2140/8 C 1 13.0 84
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 1640/7 B 2 12.3 143
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Tyler Mifsud 2140/4 B 2 14.3 74
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-7 Victor Rosleff 1609/9 C 6 11.3 287
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Victor Rosleff 1640/8 C 2 12.3 156
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Victor Rosleff 2140/2 D 2 14.3 105
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-3 Magnus A Djuse 2140/7 B 0 77
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Björn Goop 2640/10 C 4 14.8 64
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/11 C 6 13.4 219
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-1 Stefan Persson 2140/4 B 0 16.4g 52
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-7 Carl Johan Jepson 2140/4 C 2 13.7 75
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-9 Stefan Persson 1640/1 C 3 13.5 109
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-1 Stefan Persson 2140/6 C 0 16.1 73
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-1 Victor Rosleff 640/9 C 3 g 123
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-3 Christina Lindhardt 1640/2 B 2 13.0 32
2021-04-28 2021-04-28 Åby-9 Victor Rosleff 1640/12 C 5 11.7 292
2021-04-19 2021-04-19 Åby-3 Victor Rosleff 1640/1 B 1 12.0 47
2021-03-25 2021-03-25 Åby-6 Victor Rosleff 1640/6 C 3 12.3 42
2021-03-06 2021-03-06 Åby-11 Victor Rosleff 1640/3 C 0 14.1 177
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Victor Rosleff 1640/3 C 3 14.5 18
2021-02-03 2021-02-03 Åby-8 Victor Rosleff 1640/1 B 1 12.7 35
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-4 Victor Rosleff 1640/5 C 5 13.8 56ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se