Dynamite Sensation travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dynamite Sensation travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dynamite Sensation har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dynamite Sensation har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dynamite Sensation


 Enkelt till ledningen och väl där dämpa tempot.Gotlandslöpningen såg länge ut att bli en relativt odramatisk historia med d..


 Enkelt till ledningen och väl där dämpa tempot.
Gotlandslöpningen såg länge ut att bli en relativt odramatisk historia med den tunga favoriten Missle Hill i ledningen. Men då klev Iceland Falls in i bilden. Fredrik Wallins läckra sto, som satt placerad som fjärde häst i andraspår, gavs gasen i botten av Magnus Djuse över sista bortre långsidan. Iceland Falls accelererade blixtsnabbt och såg genom sista sväng ut att ha fått övertag på ledaren.
En synvilla emellertid. Väl in på rakan kontrade sig Missle Hill tillbaka och kunde till slut faktiskt vinna ohotad. Daniel Redéns sexfaldiga miljonär försvarade därmed sin fjolårstitel i Gotlandslöpningen genom att här knipa första segern för året. Den var värd 150 000 kronor och togs på 1.11,7 över 2120 meter med autostart.
– Det gick fruktansvärt fort en bit, men han satt bakåtlutad som i en fåtölj, Örjan. Det var spännande det där…Det är en jäkla individ Missle Hill, han är inte stor, minimal till växten, men en sådan inställning att han gärna vill visa sig som störst och vackrast, sa Daniel Redén.
Seger även i Klass 1-försöket för Redén och Kihlström.
Omgångens mest streckade häst Hankypanky Pinkman fick förvisso en tyngre inledning, men kunde hitta ned i andra utvändigt. När favoriten väl sändes till anfall avgjorde han på några få steg och såg närmast ut att ha lekstuga med konkurrenterna. Fjärde segern i sjätte starten i år noterad.

Spännande sort från Båth
Svante Båth har något väldigt spännande i Great Time Trot.
För Ulf Ohlsson blev det seger i fyraåringsloppet Erik Cederqvists Minneslopp på ett väldigt fin vis. Great Time Trot, som inför kvällen gjort en start efter ett långt tävlingsuppehåll, plockade efter en tuff duell ned ledande Global Defender från utvändigt ledaren.
– Han var rätt så bra som tvååring, men var inte riktigt klar så vi valde att ställa av honom. Sedan fick han en skada och det tog en himla tid innan vi fick till honom. Det känns som det är mycket kvar i honom, sa Svante.
Stayermatchen Ringmurens lopp till Fredrik B Larsson.
Solvallatränaren kunde ge sin Matiere en trivsam resa i andra paret utvändigt, styrde på till attack med halvvarvet till mål, plockade enkelt ned ledande favoriten In Love Mearas och avgjorde lätt.
– En oerhört bra häst, jag är inte förvånad över hur han gick i dag. Det är sådant härligt driv i honom, han har haft lite problem med travet, men aldrig varit trött någon gång, sa ”Fredde”.

Full pott för David Persson
Tolftespår över kort distans. Oftast en övermäktig uppgift på Visbytravet.
Men Dynamite Sensation ställde till med en jätteskräll i den inledande Bronsdivisionen. Mats E Djuse lotsade in valacken från David Perssons stall, som profiterade på det stenhårda tempot och avslutade starkast långt ute i banan för att kort före mål fånga in storfavoriten Filippa B.J. Dynamite Senastion såg till att 99 av 100 V86®-system föll bort redan i kvällens första avdelning.
Stall David Persson kom med två hästar till Visby. Det blev full pott.
För redan i efterföljande lopp var det dags för Mister Vredebest att slå till. Till skillnad från sin stallkompis var fyraåringen streckfavorit. Magnus A Djuse hittade andra par utvändigt, höll sig iskall och fick fritt spelrum en bit in på upploppet. Mister Vredebest avgjorde med lätthet.
Jade Sisu svarade för en häftig insats i Diamanstoet.
Fyraåringen, som tidigare i år var finalist i Drottning Silvias Pokal, fick full marschorder av sin kusk Conrad Lugauer en bit in på slutvarvet. Stoet svepte fältet, rushade fram mot ledande With Wings som fick det ordentligt hett om öronen. Jade Sisu avgjorde definitivt in mot upploppet och stegade undan till en mycket övertygande seger utrustad med ny balans och nytt bett.
– Det var som en helt annan häst. Jättestabil och jag kunde köra precis som jag ville. Det var jättekul och positivt, sa Lugauer efter att ha tangerat banrekordet.
Visbys kuskchampion Claes Sjöström skulle förstås också få med sig en seger på V86®.
Den kom med egentränade Mahadour som via en kvick forcering i sista sväng kunde avgöra säkert i det avslutande Klass 2-försöket.
8 rätt på V86® gav 27 689 kronor till 251,2 system. För 7 rätt blev utdelningen 135 kronor och ingen utdelning för 6 rätt. Något som betyder jackpot när V86® nästa vecka avgörs på Mantorp.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


San Moteur blev på lördagen först att bjudas in till Elitloppet på Solvalla i maj. Det skulle inte förvåna om även Four Gu..


San Moteur blev på lördagen först att bjudas in till Elitloppet på Solvalla i maj. Det skulle inte förvåna om även Four Guys Dream får en inbjudan vad det lider. Ganska precis tre år efter sin första seger på V75, i Svenska Travligans klass I, debuterade han i gulddivisionen och via en mäktig långspurt pulveriserade han motståndet.
- Han är otroligt fin. Varje gång jag har kört honom har jag tänkt att nu kan han inte bli bättre, men han blir bättre för varje start han gör, sa en lyrisk Stefan Persson.
Sjuåringen tränas av kuskens bror Håkan K Persson och nu kan bröderna börja blicka mot den stundande storloppssäsongen.
- Tävlar han så här och vinner guld hur lätt som helst med tredjespår och med tussarna kvar finns det väl inget stopp. Det känns som att han kan få en spännande säsong, sa Stefan Persson.

Norskt i kallblodsdivisionen
I kallblodsdivisionen tog Tekno Jerven revansch för galoppmisslyckandet senast, i den meningen att han gick felfritt. Men det där riktiga trycker saknades i hästen han fick nöja sig med tredjeplatsen. Vann gjorde norske gästen Alm Randers, som överraskade sin tränare när han direkt efter tävlingsuppehåll höll undan till seger före Tåga Viktor.
- I normala fall kräver han ett lopp i kroppen för att vara bra nog, men han gjorde en bra prestation. Jag tycker väldigt mycket om den här hästen så det var trevligt att vinna, sa Olav Mikkelborg.

Ett halvt sekel mellan besöken
Senast blev han påkörd och galopperade i en klass I-final. Den här gången löste det sig bättre. Jello W. spurtade hem sin debut i bronsdivisionen sedan han serverats ett lopp i andra par utvändigt av Carl Johan Jepson.
- Han var riktigt bra hästen. Han fick gå i tredjespår i 700 meter och kunde ändå vinna lätt, sa den mycket glade tränaren Per Henriksen, som inte varit på Romme på ett halvt sekel.
- Det är nog nästan 50 år sedan jag var på Romme. Då var jag här och körde något kallblod och vann. Sedan var jag i USA och Kanade i 40 år. Men det var trevlig att vara här i dag.
Silverdivisionen bjöd på dagens snabbaste öppning och över 2 640 meter blev 1.08,5 första halvvarvet för tufft för ledande Dixie Brick. Dryga varvet från mål styrde Örjan Kihlström ut i tredjespår med Hell Patrol från tredje par utvändigt och ut på den bortre långsidan hade ekipaget övertagit ledningen. Där dundrade den Kim Pedersen-tränade hingsten på i högt tempo och förföljarna var chanslösa att gå i klinch.
- Hästen var väldigt stark och fin och vann lätt, han var riktigt bra, berömde Örjan Kihlström.
Oskar J Anderssons vann klass II från ledningen med Sultan Sea, i diamantstoet fick Carl Johan Jepson vända upp för segerdefilering bakom Frida Berg-tränade skrällen Benita Winner och i det avslutande klass I-försöket tog Färjestadkusken sin tredje dagsseger när han styrde David Persson-tränade Dynamite Sensation först över mållinjen.
- Som kusk har man ett väldigt stort ansvar att prestera och inte göra något misstag, och i dag stämde i stort sett allting. Då är alla nöjda med mig och då går det lätt att åka hem, sa Jepson.
Sju rätt på V75 delade ut 317 139 kronor, sex rätt 2 018 kronor  och fem rätt 147 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


David Persson är en av landets mest framgångsrika amatörer. I år har stallet startat starkt och vinner vart fjärde lopp.- Jag är..


David Persson är en av landets mest framgångsrika amatörer. I år har stallet startat starkt och vinner vart fjärde lopp.
- Jag är nöjd med resultatet så här långt. Jag tycker att vi gör det bra i stallet med ett ganska begränsat material, säger David Persson.
Än så länge är han amatör, men det är bara en tidsfråga innan han kan sätt proffstränare på sitt cv.
- Tanken är att jag ska gå färdigt skolan i år och ta ut min proffslicens. Jag var redo förra året, men behövde vara ledig en dag, men det gick inte och det var irriterande, men det var en regel som dom följde och då blev det så, jag hoppas jag fixar det i år i stället.

Alla tre har segerchans
På lördag åker David Persson till Romme och V75® med tre hästar i strålande form.
- Jag tycker att alla tre har chansen att vinna, så pass bra är dom för dagen. Jag ser fram emot lördagen med tillförsikt och det vore skönt att ta en seger på V75®, det är ett bra skyltfönster.
Först ut är 1 Sandokan (V75-2) som senast startade i Margaretas Tidiga Unghästserie och slutade trea med mersmak.
- Han satt fast med krafter kvar. Det såg ut som han hade vunnit med fritt och det trodde kusken också. Jag var jättenöjd med hästen och han fick en ganska jobbig inledningen så det var starkt gjort att göra ett sådant lopp mot den konkurrensen.
Hur känns hästen efteråt?
- Bara bra. Han har inte gjort så många starter och är under utveckling hela tiden.
Hur ser du på uppgiften den här gången?
- Det är spåret som är lite lurigt. Sandokan har visat att han är ganska snabb och kommer att göra ett försöka att hålla ledningen, det är plan A, men det är svårbedömt om det går. Om inte den taktiken lyckas är han lite utlämnad. Löser det sig så måste han ha en vettig chans. Lång distans passar bra och han möter inte bättre hästar än senast.
David Persson är inte helt nöjd med spåret för 4 Global Diplomacy (V75-6).
- Nej, det är galopprisk. Hon satte inte en fot rätt när hon hade femtespår för ett tag sedan så det är klart oroande.
Hur är hennes status för dagen?
- Mycket bra skulle jag vilja säga. Hon svarade för ett kanonlopp på Färjestad för tre starter sedan efter galopp och efter det loppet har hon lyft sig rejält och gjort två starka insatser efteråt. Senast kunde hon inte bli bättre än fyra som loppet blev kört.
Om hon går felfritt, hur långt sträcker sig dina segerförhoppningar?
- Då tror jag hon är med långt framme. Hon känns jättefin i träningen och loppet ser jämn ut och är väl inte sämre än någon annan.

Troligen nytt huvudlag
Sist ut är 3 Dynamite Sensation (V75-7) som galopperade som favorit senast på V75.
- Det var lite överraskande måste jag säga, både för mig och kusken. Det var trist givetvis och jag hoppas att vi tar igen det framöver.
Hur hanterar han förutsättningarna den här gången?
- Det är bilstart och då är risken för galopp väldigt liten och den korta distansen tycker jag är en liten fördel för honom.
Hur fort kan han öppna?
- Han har aldrig haft ett riktigt läge att laddas för fullt och inte haft samma form som han har nu. Jag tror att han kan öppna ganska bra och kusken får göra ett allvarligt försök. Nu kommer Dynamite Sensation utrustas med en amerikansk vagn igen och det är ett plus. Jag är lite sugen på att testa ett open-eyehuvudlag på honom och det kommer jag att prata med kusken om innan jag bestämmer mig.
Hur värderar du segerchans?
- Jag tycker att han ska räknas och han har likvädig chans som Sandokan.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Lördagens omgång på Åbytravet är unik.Anledningen är att samtliga avdelningar är kuskmatcher.Sex stycken bestå..


 Lördagens omgång på Åbytravet är unik.
Anledningen är att samtliga avdelningar är kuskmatcher.
Sex stycken består av V75 Champions för landets mest framgångsrika kuskar på V75 under fjolåret medan ungdomarna gör upp i STL Lärlingschampion (V75-5).
Men även om V75 Champions i första hand är en kuskmatch är det inte lika förutsättningar för alla.
För det första så gynnas tränare i den mån att de har möjlighet att anmäla, och därmed också få köra, egna hästar.
Men tittar man på resultaten från anmälan så slår det tillbaka i övriga lopp där de som driver egna stall sällan satts upp som kuskval och därmed fått möjlighet att välja mellan olika hästar.
Här är det catchdrivers som regerar och mest populära inför lördagen var Carl Johan Jepson och Magnus A Djuse som tvingats rata åtta respektive nio hästar.
Jepson hade val att göra i samtliga sex avdelningar medan Djuse hade hela sex hästar att vraka mellan i V75-4.

Dessa val hade kuskarna i varje avdelning:

V75-1
Mats E Djuse har valt 1 Hickory Jaam före 4 Demir K.M.E.
Björn Goop har valt 5 Boke Palema före 3 Kirby Starlake
Magnus A Djuse har valt 6 Immigrant Am före 1 Hickory Jaam och 15 Amoa King
Stefan Persson har valt 8 Flirting Diamond före 4 Demir K.M.E. och 2 Papa Crowe
Örjan Kihlström har valt 9 Grappa Boy före 2 Papa Crowe
Claes Sjöström har valt 12 Floydside Am före 2 Papa Crowe och 15 Amoa King
Erik Adielsson har valt 13 Triton före 1 Hickory Jaam
Carl Johan Jepson har valt 14 Humble Stance före 2 Papa Crowe

V75-2
Magnus A Djuse har valt 8 Silvertail före 12 Lasses Tara
Carl Johan Jepson har valt 11 Magical Mile före 3 Zelma de Castella
Claes Sjöström har valt 12 Lasses Tara före 6 Dixie Brodda
Ulf Ohlsson har valt 14 Listas Sirena före 6 Dixie Brodda
Björn Goop har valt 15 Only Angelica O.C. före 14 Listas Sirena och 6 Dixie Brodda

V75-3
Örjan Kihlström har valt 11 Kadabra Dream före 10 Exclusive J.M.
Carl Johan Jepson har valt 13 Zagor Roc före 14 Copen Chuck S.M. och 10 Exclusive J.M.
Magnus A Djuse har valt 15 Gloster Gladiator före 10 Exclusive J.M.

V75-4
Per Lennartsson har valt 1 Ozak Vivantis före 14 Japiro Queen
Erik Adielsson har valt 2 John Dee före 7 Niras Donatello
Rikard N Skoglund har valt 4 Sun’s Exciting före 14 Japiro Queen
Magnus A Djuse har valt 5 Imola Boko före 1 Best Buddy, 4 Sun’s Exciting, 7 Niras Donatello, 12 Silver Fashion och 13 Crono Delleselve
Örjan Kihlström har valt 8 Raja Knight före 10 Dig For Ember och 7 Niras Donatello
Ulf Ohlsson har valt 10 Dig For Ember före 7 Niras Donatello
Carl Johan Jepson har valt 11 Dynamite Sensation före 13 Crono Delleselve
Johan Untersteiner har valt 12 Silver Fashion före 3 Best Buddy
Claes Sjöström har valt 13 Crono Delleselve före 14 Japiro Queen
Stefan Persson har valt 15 Wingait Leif före 7 Niras Donatello och 10 Dig For Ember

V75-5
Henriette Larsen har valt 1 Kung Carl Autriche före 2 Prince Ixi
Zeb Jonasson har valt 3 Coin Master före 7 Kocsis Boko
David Grundmann har valt 9 X.Y.Diamant före 2 Prince Ixi
Gustav Johansson har valt 10 Beauty Smart Face före 2 Prince Ixi och 4 Pyroar Tooma
Linus Lönn har valt 11 Oh Ah Kennedy före 7 Kocsis Boko
Marcus Lilius har valt 12 Baron Muscles före 3 Coin Master och 7 Kocsis Boko
Andreas Lövdal har valt 13 Walking the Wire före 2 Prince Ixi, 3 Coin Master och 12 Baron Muscles
Victor Rosleff har valt 14 Luv Lois Schermer före 4 Pyroar Tooma och 13 Walking the Wire

V75-6
Per Lennartsson har valt 2 Raya Maya före 11 Dolly Dream
Rikard N Skoglund har valt 4 Ess Mahatma före 1 Lilo Love och 11 Dolly Dream
Ulf Ohlsson har valt 5 Attention Please före 1 Lilo Love
Carl Johan Jepson har valt 7 Lazy Breeze före 1 Lilo Love och 4 Ess Mahatma
Claes Sjöström har valt 13 Ies Elisabeth före 1 Lilo Love
Stefan Persson har valt 14 Nina Ginto före 1 Lilo Love

V75-7
Claes Sjöström har valt 1 Princess Kloster före 12 Ninja Zon
Stefan Persson har valt 4 Pere Ubu före 2 Herakles och 5 Starbec’s A.to Z.
Per Lennartsson har valt 6 Indigo före 12 Ninja Zon
Björn Goop har valt 6 Muscle Lane före 11 Gerben och 14 Hennessy Am
Ulf Ohlsson har valt 11 Gerben före 5 Starbec’s A.to Z.
Erik Adielsson har valt 14 Hennessy Am före 12 Ninja Zon
Carl Johan Jepson har valt 15 Vagabond Bi före 2 Herakles

Att göra en kvalitativ bedömning på kuskarnas uppsittningar är förstås vanskligt, men en kvantitativ gör sig lätt genom att räkna hur många hästar respektive kusk haft förmånen att välja bort.
Här hamnar de som tränar själva i botten då de i många fall har egna hästar, men bland catchdrivers blir det en indikation på popularitet vilket kanske i någon mån speglar deras möjligheter att ta hem lördagens eftertraktade championtitel.

Flest bortvalda hästar:
Magnus A Djuse 9
Carl Johan Jepson 8
Stefan Persson 7
Claes Sjöström 6
Björn Goop 5
Per Lennartsson, Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson 4
Erik Adielsson och Rikard N Skoglund 3
Mats E Djuse och Johan Untersteiner 1
Joakim Lövgren, Jörgen Westholm och Adrian Kolgjini 0

Robin Johansson, Kanal 75


Lördagens V75® på Åbytravet är unik.Anledningen är att samtliga avdelningar är kuskmatcher.Sex stycken består av STL C..


Lördagens V75® på Åbytravet är unik.
Anledningen är att samtliga avdelningar är kuskmatcher.
Sex stycken består av STL Champions för landets mest framgångsrika kuskar på V75 under fjolåret medan ungdomarna gör upp i STL Lärlingschampion (V75-5).
Men även om STL Champions i första hand är en kuskmatch är det inte lika förutsättningar för alla.
För det första så gynnas tränare i den mån att de har möjlighet att anmäla, och därmed också få köra, egna hästar.
Men tittar man på resultaten från anmälan så slår det tillbaka i övriga lopp där de som driver egna stall sällan satts upp som kuskval och därmed fått möjlighet att välja mellan olika hästar.
Här är det catchdrivers som regerar och mest populära inför lördagen var Carl Johan Jepson och Magnus A Djuse som tvingats rata åtta respektive nio hästar.
Jepson hade val att göra i samtliga sex avdelningar medan Djuse hade hela sex hästar att vraka mellan i V75-4.

Dessa val hade kuskarna i varje avdelning:

V75-1
Mats E Djuse har valt 1 Hickory Jaam före 4 Demir K.M.E.
Björn Goop har valt 5 Boke Palema före 3 Kirby Starlake
Magnus A Djuse har valt 6 Immigrant Am före 1 Hickory Jaam och 15 Amoa King
Stefan Persson har valt 8 Flirting Diamond före 4 Demir K.M.E. och 2 Papa Crowe
Örjan Kihlström har valt 9 Grappa Boy före 2 Papa Crowe
Claes Sjöström har valt 12 Floydside Am före 2 Papa Crowe och 15 Amoa King
Erik Adielsson har valt 13 Triton före 1 Hickory Jaam
Carl Johan Jepson har valt 14 Humble Stance före 2 Papa Crowe

V75-2
Magnus A Djuse har valt 8 Silvertail före 12 Lasses Tara
Carl Johan Jepson har valt 11 Magical Mile före 3 Zelma de Castella
Claes Sjöström har valt 12 Lasses Tara före 6 Dixie Brodda
Ulf Ohlsson har valt 14 Listas Sirena före 6 Dixie Brodda
Björn Goop har valt 15 Only Angelica O.C. före 14 Listas Sirena och 6 Dixie Brodda

V75-3
Örjan Kihlström har valt 11 Kadabra Dream före 10 Exclusive J.M.
Carl Johan Jepson har valt 13 Zagor Roc före 14 Copen Chuck S.M. och 10 Exclusive J.M.
Magnus A Djuse har valt 15 Gloster Gladiator före 10 Exclusive J.M.

V75-4
Per Lennartsson har valt 1 Ozak Vivantis före 14 Japiro Queen
Erik Adielsson har valt 2 John Dee före 7 Niras Donatello
Rikard N Skoglund har valt 4 Sun’s Exciting före 14 Japiro Queen
Magnus A Djuse har valt 5 Imola Boko före 1 Best Buddy, 4 Sun’s Exciting, 7 Niras Donatello, 12 Silver Fashion och 13 Crono Delleselve
Örjan Kihlström har valt 8 Raja Knight före 10 Dig For Ember och 7 Niras Donatello
Ulf Ohlsson har valt 10 Dig For Ember före 7 Niras Donatello
Carl Johan Jepson har valt 11 Dynamite Sensation före 13 Crono Delleselve
Johan Untersteiner har valt 12 Silver Fashion före 3 Best Buddy
Claes Sjöström har valt 13 Crono Delleselve före 14 Japiro Queen
Stefan Persson har valt 15 Wingait Leif före 7 Niras Donatello och 10 Dig For Ember

V75-5
Henriette Larsen har valt 1 Kung Carl Autriche före 2 Prince Ixi
Zeb Jonasson har valt 3 Coin Master före 7 Kocsis Boko
David Grundmann har valt 9 X.Y.Diamant före 2 Prince Ixi
Gustav Johansson har valt 10 Beauty Smart Face före 2 Prince Ixi och 4 Pyroar Tooma
Linus Lönn har valt 11 Oh Ah Kennedy före 7 Kocsis Boko
Marcus Lilius har valt 12 Baron Muscles före 3 Coin Master och 7 Kocsis Boko
Andreas Lövdal har valt 13 Walking the Wire före 2 Prince Ixi, 3 Coin Master och 12 Baron Muscles
Victor Rosleff har valt 14 Luv Lois Schermer före 4 Pyroar Tooma och 13 Walking the Wire

V75-6
Per Lennartsson har valt 2 Raya Maya före 11 Dolly Dream
Rikard N Skoglund har valt 4 Ess Mahatma före 1 Lilo Love och 11 Dolly Dream
Ulf Ohlsson har valt 5 Attention Please före 1 Lilo Love
Carl Johan Jepson har valt 7 Lazy Breeze före 1 Lilo Love och 4 Ess Mahatma
Claes Sjöström har valt 13 Ies Elisabeth före 1 Lilo Love
Stefan Persson har valt 14 Nina Ginto före 1 Lilo Love

V75-7
Claes Sjöström har valt 1 Princess Kloster före 12 Ninja Zon
Stefan Persson har valt 4 Pere Ubu före 2 Herakles och 5 Starbec’s A.to Z.
Per Lennartsson har valt 6 Indigo före 12 Ninja Zon
Björn Goop har valt 6 Muscle Lane före 11 Gerben och 14 Hennessy Am
Ulf Ohlsson har valt 11 Gerben före 5 Starbec’s A.to Z.
Erik Adielsson har valt 14 Hennessy Am före 12 Ninja Zon
Carl Johan Jepson har valt 15 Vagabond Bi före 2 Herakles

Att göra en kvalitativ bedömning på kuskarnas uppsittningar är förstås vanskligt, men en kvantitativ gör sig lätt genom att räkna hur många hästar respektive kusk haft förmånen att välja bort.
Här hamnar de som tränar själva i botten då de i många fall har egna hästar, men bland catchdrivers blir det en indikation på popularitet vilket kanske i någon mån speglar deras möjligheter att ta hem lördagens eftertraktade championtitel.

Flest bortvalda hästar:
Magnus A Djuse 9
Carl Johan Jepson 8
Stefan Persson 7
Claes Sjöström 6
Björn Goop 5
Per Lennartsson, Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson 4
Erik Adielsson och Rikard N Skoglund 3
Mats E Djuse och Johan Untersteiner 1
Joakim Lövgren, Jörgen Westholm och Adrian Kolgjini 0

Robin Johansson, Kanal 75


Tomas Malmqvist har ett rekordår och stallet är på väg mot 30 miljoner kronor inkört 2022. Lördagens storseger i Svensk Uppf&oum..


Tomas Malmqvist har ett rekordår och stallet är på väg mot 30 miljoner kronor inkört 2022. Lördagens storseger i Svensk Uppfödningslöpning hemma på Jägersro för tvåårige Fiftyfour var värd 1,6 miljoner kronor.
Danske toppkusken Ken Ecce satt i segersulkyn bakom favoriten och han var resolut från start och från ledningen släppte den talangfulle hingsten ingen nära över upploppet.
Det var Tomas Malmqvist första seger i Sveriges äldsta klassiker och det var en både stolt och rörd tränare efter triumfen.
- Jag tränade både mamman Backfire och mormor Fashion Brodda.

Dubbel för Magnus A Djuse
Four Guys Dream
var lördagens största favorit på V75 och Håkan K Perssons flyfotade sexåring gjorde inte favoritspelarna besvikna i silverdivisionen (V75-3). Yngre broder Stefan Persson skötte tömmarna och hade full koll efter tidig ledning.
Kusktalangen Magnus A Djuse tog en dubbel. Först hittade han till vinnarcirkeln med David Persson-tränade Dynamite Sensation i V75-2 och sedan lotsade han Christoffer Eriksson-tränade skrällen Seventh Heaven (3%) till seger från 20 meters tillägg i V75-6.
Ytterligare tre vinnare på V75 vann från bakspår på ”spetsbanan” Jägersro: Jerry Riordan-tränade Lorenzo Boko vann V75-1 med Thomas Uhrberg i sulkyn. Joakim Lövgren-tränade Lucky Guy Boko lotsades förtjänstfullt först i mål av Tyler Mifsud i V75-5. Kim Pedersen-tränade Velten Swarovski motsvarade favoritskapet i V75-7 i händerna på Björn Goop och vann i imponerande stil efter en resa utvändigt ledaren.
7 rätt på V75 gav trots tre favoritsegerar 154 115 kronor, 6 rätt gav 1 043 kronor och 5 rätt 79 kronor.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-10-11 2020-10-11 Charlottenlund-2 Steen Juul 2000/3 B 1 15
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-5 Jorma Kontio 2140/2 C 0 g 64
2020-08-30 2020-08-30 Charlottenlund-1 Gordon Dahl 2000/10 C 0 g 110
2020-08-02 2020-08-02 Charlottenlund-2 Gordon Dahl 2000/3 D 0 15
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-3 Stefan Persson 2140/9 D 7 16.4 48
2021-12-01 2021-12-01 Åby-2 Tyler Mifsud 2140/5 C 1 16.4 35
2021-11-16 2021-11-16 Axevalla-3 Ulf Ohlsson 2160/5 B str
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 3 17.1 21
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/9 D 0 g 296
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-2 Ken Ecce 2140/7 C 0 g 553
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-5 Thomas Uhrberg 2140/5 C 5 15.3 178
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-6 Ken Ecce 2609/2 C 0 g 192
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-6 Ken Ecce 2640/4 C 3 15.8 176
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-6 Björn Goop 2140/6 C 0 g 412
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-6 Ken Ecce 2140/4 C str
2021-04-23 2021-04-23 Åby-1 Ken Ecce 2140/7 C 4 15.1 179
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-12 Ken Ecce 2140/4 D 2 15.7 59
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2140/10 C 3 14.3 323
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 1640/3 B 4 14.6 32
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-6 Magnus A Djuse 2140/6 D 1 14.3 70
2022-11-01 2022-11-01 Axevalla-3 Carl Johan Jepson 2140/7 D 1 14.0 28
2022-10-19 2022-10-19 Åby-7 Carl Johan Jepson 2140/6 D 3 15.5 59
2022-10-08 2022-10-08 Åby-3 Victor Rosleff 2140/8 D 0 g 458
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2160/5 A 5 15.5 24
2023-10-25 2023-10-25 Åby-9 Victor Rosleff 2140/5 A str
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-3 Mats E Djuse 2140/11 C 0 12.4 818
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2140/1 A 2 14.6 16
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-9 Carl Johan Jepson 2140/5 B 0 13.2g 68
2023-08-19 2023-08-19 Romme-9 Carl Johan Jepson 1640/12 C 3 11.1 230
2023-08-02 2023-08-02 Visby-3 Mats E Djuse 1620/12 C 1 11.0 538
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-11 Carl Johan Jepson 1640/12 C 0 g 573
2023-06-29 2023-06-29 Åby-5 David Grundmann 2140/10 A str
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-7 Jorma Kontio 2160/8 A 3 14.5 20
2023-05-14 2023-05-14 Charlottenlund-6 Carl Johan Jepson 2950/3 C 0 15.3 38
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-11 Carl Johan Jepson 3140/5 D 0 g 454
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2140/2 B 4 13.2 36
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-4 Carl Johan Jepson 2660/11 A 1 14.7 70
2023-02-25 2023-02-25 Romme-11 Carl Johan Jepson 1640/3 D 1 11.8 48
2023-02-11 2023-02-11 Åby-8 Carl Johan Jepson 2160/11 A 0 g 24
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-6 Victor Rosleff 2140/4 C 5 17.1 16
2023-01-12 2023-01-12 Åby-10 Victor Rosleff 2140/4 C 1 15.0 48
2024-06-13 2024-06-13 Åby-3 Iina Aho 2140/8 B 2 14.1 91
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-12 Victor Rosleff 1640/5 D 0 11.0 351
2024-05-01 2024-05-01 Solvalla-5 Emilia Leo 2140/2 C 0 g 27
2024-04-19 2024-04-19 Romme-10 Iina Aho 2160/5 C 1 15.3 53
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-4 Emilia Leo 1609/9 D 5 13.6 140
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 2160/8 C 0 g 74
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-1 Emilia Leo 2160/11 A 1 15.6 22
2024-02-19 2024-02-19 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 2140/5 B 2 15.3 57
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-12 Emilia Leo 2140/1 C 2 16.8 17
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-2 Victor Rosleff 1609/10 A 6 15.5 65ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se