Down Town Girl travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Down Town Girl travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Down Town Girl har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Down Town Girl har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Down Town Girl


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter..


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter och vann sedan med en del krafter kvar.
Ledningen var också segerreceptet för Jerry Riordans Nouba Mom med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Kvällens tredje spetsvinnare var Adrian Kolgjinis Tony Afrika. Mitt på upploppet var Crossfire Simoni förbi, men Tony Afrika kontrade och vann med nosen tillgodo.
Peter Arnqvists Lucky Truc fick revansch för den snöpliga upploppsgaloppen på V75 näst senast med till synes segern klar. Tillsammans med Johan Untersteiner avgjorde Lucky Truc loppet redan i sista sväng före en positiv Atlas Font.
Robert Bergh har en mycket lovande treåring i Mellby Joker som följde upp segern i debuten med ännu en imponerande seger.
Hans Crebas avslutade med omgångens enda lilla överraskning. Bransbys Juke Box spurtade ner Conrads Janne via open stretch.
Sex rätt gav 612 kronor, fem rätt 10 kronor och ingen utdelning för fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


På grund av tjällossning hade tävlingarna flyttats från Mantorp till Solvalla och på hemmaplan stod Daniel Redén-duon Ottens ..


På grund av tjällossning hade tävlingarna flyttats från Mantorp till Solvalla och på hemmaplan stod Daniel Redén-duon Ottens Hero och Versace Face pall för favorittrycket i de två inledande avdelningarna. Därefter straffade hårt spelade Kinky Boots ut sig med galopp men värdet hoppade ändå bara upp till 83 kronor när Mattias Berghdal-tränade G.R.J.’s Wolverine nådde halvtid i V64 som en vinnare. Överraskningarna uteblev även fortsatt och sedan Christian Riedls Thanator, Petri Salmelas Zinco Jet och Kevin Gondets Fighter Lady segerdefilerat stannade utdelningen för sex rätt på 318 kronor. Fem rätt delade ut 11 kronor och då fyrarättsutdelningen understeg sju kronor går den potten vidare till Åbys sexrättspott. Bland mycket annat jagar då obesegrade Down Town Girl sjätte raka fullträffen.

Ola Johansson, Kanal 75


Stallkamraten och favoritspelade Tycoon Conway Hall drog till ledningen och fick dra ner rejält på tempot. Slide So Easy satt sist när det &arin..


Stallkamraten och favoritspelade Tycoon Conway Hall drog till ledningen och fick dra ner rejält på tempot. Slide So Easy satt sist när det återstod 1200 meter. Varvet kvar valde Flemming Jensen att avancera framåt och elvaårige Slide So Easy sög sig allt närmare täten. I sista sväng såg han starkast ut och vann bekvämt före en tapper Photo Lavec.
Flemming Jensen hade på förhand ett helt koppel med segerchanser. Det gick lite trögt inledningsvis, men avslutningen blev desto bättre. Efter segern med Slide So Easy vann han även med Even Steven av bara farten. Omgångens stora favorit lyckades hålla ledningen och sedan var det spel mot ett mål.

Även Juul dubblade
Dubblade gjorde även Morten Juul som tog hjälp av Birger Jörgensen i sulkyn.
Hunter Dragon infriade förväntningarna som favorit. Enzo Design drog på i täten för Jörgen Sjunnesson och Hunter Dragon hade långt fram halvvarvet från mål. Ledaren kastade sig i galopp in på upploppet och då hade Hunter Dragon fått fart på benen och hade säkert vunnit oavsett.
Lika stark över upploppet var Express A P som efter ett fint lopp avgjorde enkelt.
- Hunter Dragon vann med krafter kvar och Express A P avgjorde väldigt lätt och jag hade bra koll på de invändiga, säger Birger Jörgensen.

Alltjämnt obesegrad
Down Town Girl är alltjämnt obesegrad efter fyra starter. Efter en trevande inledningen körde Jeppe Juel till ledningen efter 500 meter och det fyraåriga stoet klev bara undan och såg närmast oberörd ut.
- Hon sprang i galopp i starten, men hjälpte till själv och ville trava. Hon kändes väldigt fin och har rätt inställningen och starka lungor, sade Jeppe Juel.
V75-inledningen gick till Bo Westergaard och Jackpot B.R. Treåringen fick bestämma i ledningen och favoriten Cold Cash fick slita ont utvändigt och var tidigt slagen och Jackpot B.R. var aldrig i förlustfara.
Det kördes frisk i V75-2 och det gynnade skrällen Champions Peak. Favoriten Aros Line tog ledningen kort efter start, men kunde inte svara när Wham Bam Boo kom farande efter 600 meter. Ledaren fortsatte i högt tempo och i en tät slutstrid hade Champions Peak och Steen Juul bästa farten.
Sju rätt på V75 denna omgång delade sju rätt ut 31 367 kronor, sex rätt 158 kronor och fem rätt 16 kronor.
På nyårsafton avslutas satsningen V75 Winter Burst med V75 på Axevalla dit jackpotpengar gått sedan i slutet av september. Om någon blir ensam med sju rätt denna multijackpot kan det handla om en utbetalning på i runda tal 70 miljoner kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Jeppe Juel är en av Danmarks mest framgångsrika tränare och han håller alltid till i toppen både som tränare ock kusk. Han drar..


Jeppe Juel är en av Danmarks mest framgångsrika tränare och han håller alltid till i toppen både som tränare ock kusk. Han drar sig inte heller för att åka till Sverige och tävla när det passar.
- Har jag bara häst som jag vet duger så åker jag gärna till Sverige och tävla. För oss danskar är det bra pengar att köra om. Jag har även tävlat i Frankrike och förra vintern gick det ganska bra och vi körde in fina pengar. I år avvaktar vi lite med ett sådant äventyr, säger Jeppe Juel.
På tisdag är det hemmabanan Ålborg som kör V75 Winter Burst® och tävlingarna håller hög klass.
- Det håller jag med om. Vi har väl nästan fått hit det bästa Danmark har att erbjuda den här tiden på året. Saknas det något så är det väl de bästa unghästarna, men dom har gått till vintervila och laddas för årgångsloppen nästa år.

Mycket Flemming Jensen på förhand
På Ålborg håller även Flemming Jensen till och ser man till vad tipsexperterna tror på så kommer det att handla mycket om stall Jensen.
- Flemming har verkligen hästarna på topp för dagen och han har laddat rejält. Nu hoppas jag att vi ska kunna ställa till det för honom. Jag har ett par bra chanser och min bästa är Down Town Girl (V75-3). Hon är så här långt obesegrad efter tre starter och det är en talang lite utöver det vanliga. Hon startar för första gången i voltstart och det oroar mig lite och det föreligger lite galopprisk. Felfritt så tror jag faktiskt att hon bara vinner.
- Jag tror också en del på Onceforall Face (V75-1). Han är nio år och har fått många tuffa lopp och numera vill han gärna ha det lite serverat. Nu står han med mycket tillägg, men det är ett lämpligt motstånd och då kan jag vara lite mer offensiv om det behövs. Han gick ett mycket bra lopp senast och hade full fart över mål och inte speciellt trött.
- Rossi Garline (V75-4) är en jättefin treåring som trots det dåliga spåret kan vara med och slåss om segern. Han startade senast i Sverige och klarade inte av voltstart helt enkelt. Han känns väldigt fin i träningen och får vi bara lite tur med positionerna så finns chansen.
- Ever So Clever (V75-3) och Forecast (V75-6) med i omgången och bägge hästarna är i fin form, men möter lite för bra motstånd. Ever So Clever är en av flera om Down Town Girl gör bort sig.
Har du någon spika att bjuda på?
- Om man inte vågar spika Down Town Girl så är Slide So Easy (V75-6) en bra spik. Han är väl Danmarks bästa häst och nu möter han överkomligt motstånd. Tycoon Conway Hall är ute över fel distans och lär inte få bestämma i ledningen den här gången och jag tror att Flemming avancerar framåt tidigt och vinner på styrka och inställning.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-29 2020-12-29 Danmark-6 Jeppe Juel 2140/4 D 1 17.6g 24
2020-12-04 2020-12-04 Danmark-7 Jeppe Juel 2140/4 C 1 14
2020-11-12 2020-11-12 Danmark-6 Jeppe Juel 1900/1 D 1 18
2020-10-26 2020-10-26 Danmark-5 Jeppe Juel 2060/6 C 1 58
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-2 Jeppe Juel 2140/3 D str
2021-06-27 2021-06-27 Danmark-10 Jeppe Juel 1820/7 C 0 55
2021-06-11 2021-06-11 Danmark-7 Jeppe Juel 1800/10 D 0 73
2021-03-11 2021-03-11 Åby-8 Jeppe Juel 2140/4 C 6 16.9 17
2021-02-25 2021-02-25 Åby-6 Jeppe Juel 2140/3 C 1 15.9 17
2021-02-03 2021-02-03 Åby-4 Jeppe Juel 2140/1 C 1 16.1 30ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se