Dooleys travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dooleys travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dooleys har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dooleys har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dooleys


Solvalla-tränaren hade sitt bästa år i fjol med 60 segrar till stallet och 5,6 miljoner inkört. Som kusk tog han 81 segrar och körde i..


Solvalla-tränaren hade sitt bästa år i fjol med 60 segrar till stallet och 5,6 miljoner inkört. Som kusk tog han 81 segrar och körde in 8,3 miljoner kronor. Claes Sjöström har blivit starkt förknippad med Visby-travet då han tävlar där regelbundet under sommarmånaderna och han har blivit champion på banan sex gånger. Det blev han även i fjol och han leder årets kuskliga med en seger före Petter Karlsson.
– Det är klart att jag ska försöka vinna i år också. Jag tävlar på banan varje tävlingsdag och det är smidiga förbindelser för mig att ta sig dit. Jag flyger oftast och har bara 15 minuter till Arlanda och flyget tar 40 minuter. Sedan är det tio minuter till banan och från dörr till dörr tar det en och en halv timme. Då tar det längre tid för mig att exempelvis åka till Romme och tävla, säger Claes Sjöström som har sin träningscamp belägen i Rimbo norr om Stockholm.

Åkte ner med sex hästar och två resväskor
Claes åkte till Visby för en ”herrans massa år sedan” som han uttrycker det själv. Han var lärling hos sin farbror och var less på att bara gå hemma och skrota och drog iväg till Gotland en sommar.
– Jag kände att jag ville göra någonting själv och tog med mig sex hästar och två resväskor och hyrde ett stall med en lägenhet ovanför. Jag åkte ner till ön i mitten av maj och stannade till i mitten av augusti. Det var trevligt och jag trivdes väldigt bra och lärde känna mycket folk.
– Det var ju långt innan jag började köra så mycket lopp och jag vann sex lopp den sommaren och tog tolv andra- och tolv tredjeplatser. Då sa jag att jag kommer tillbaka nästa sommar och då ska jag bli champion. Folk fick upp ögonen för mig och jag fick köra mer och mer. Den andra sommaren vann jag 18 lopp och blev champion, även om det var stenhårt mot Ronny Widerström som också vann 18 lopp.
– Efter att jag hade tagit ut proffslicensen så har jag åkt ner till Visby varje år och fått många bekanta där. De senaste två åren har jag kört där varenda tävlingsdag, säger Claes.

”Har siktat mot det här loppet”
På onsdag kör Visbytravet sin största dag för året där Gotlandslöpningen är den stora sportsliga höjdpunkten. V86 fortsätter sin sommarturné och den här omgången kryddas dessutom av en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem tolv miljoner enbart på åtta rätt. Claes Sjöström är i hetluften och kör sex hästar inom miljonspelet.
– Det är bra klass på tävlingarna och jag har väl ingen superchans, men flera som kan vara värda att ta med på V86. Det finns ett par som kanske kan duga om det klaffar, menar Sjöström.
Han börjar i V86-inledningen med egentränade Yieldson som går jämnt och bra varje gång och som är härdad i tuffa gäng.
– Yieldson (V86-1) har gjort det bra hela året och sprungit 1.12-tider nästan varje gång. Han startade lite tätt i maj och fick en liten paus efteråt. Sedan har vi siktat på det här loppet då han är en 1600 meters-häst. Han fick ett bra smygläge med spår nio då det är flera startsnabba hästar med i det främre ledet. Jag hoppas att det blir bra fart på loppet och han är en av de som kan vinna. Jag har väl ingen superfeeling för det är bra hästar emot och tycker väl främst att det är en platschans.
– Blue Star Cantab (V86-2) körde jag i ledningen med näst senast och då vek han ner sig ordentligt. Senast blev det galopp och han räcker inte mot de bästa här. Det är alldeles för tufft emot och det är pengar som gäller.
– Dooleys (V86-4) står stenhårt inne i Gotlandslöpningen och möter Perfect Spirit. Men han sprang 1.10,8 senast och det är inte dåligt av en elvaåring. Det blir givetvis tufft härifrån spår åtta.

”Vann okörd på barfotabalansen senast”
– Önas Nelly (V86-5)
är inte alls någon tokig häst och hon har visat fin form på slutet och gjort bra lopp. Hon är under utveckling och gynnas om det blir högre tempo. Men hon möter tuffare hästar nu och står lite väl hårt inne. Det brukar vara svårt för att vinna från spår två i en spårtrappa. Det är oftast hästarna som har lite mer hårdhet som vinner sådana här lopp. Hon är främst en platschans.
– Booze of Mine (V86-6) vann från dödens senast och var duktig och klart förbättrad på barfotabalansen. Han vann tämligen okörd och spår nio är bra i en spårtrappa. Även om hästen bara är tre år och möter äldre hästar så är han i en låg klass fortfarande. Han är nog den som jag har mest känsla för i hela V86-omgången.
– Lady Youline (V86-7) gör bra prestationer varje gång och trivs på ön. Hon har visat fin form på slutet och vann över 2600 meter näst senast och spurtade bra från spår tolv över kort distans senast. Jag lär få köra lite på chans över den här dryga distansen och mot bra hästar. Hon kan vara ett långskott men mest realistiskt är väl kanske en tredje-, fjärdeplats, säger Claes Sjöström.

Michael Carlsson, Kanal 75


Visbytravet sparade det bästa till sist under sin V86-kväll på onsdagen. Gotlandslöpningen var den självklara höjdaren under t&au..


Visbytravet sparade det bästa till sist under sin V86-kväll på onsdagen. Gotlandslöpningen var den självklara höjdaren under tävlingskvällen som tyvärr bjöd på en del regn mot slutet.
Efter tre V75-segrar i rad i silverdivisionen på slutet spelades Daniel Redéns sexårige jänkare Whitehouse Express till stor favorit trots ett spår tio bakom bilen.
Hans-Owe Sundberg var mycket angelägen om att komma till ledningen i starten med andrahandaren Charrua Forlan men fick galopp på sin häst i den första kurvan där Erik Lindegrens Francais du Gull krängde ner en aning i spetsstriden.
Adrian Kolgjini tog chansen direkt och sände El Mago Pellini till täten efter 600 meter.
Samtidigt satt Örjan Kihlström och körde Whitehouse Express med “två fingrar” i tredjeparet utvändigt och hästen skulle visa sig vara helt i en klass för sig. 700 kvar lyfte Kihlström ut och efter att ha tagit det lugnare genom den sista kurvan stack favoriten helt sonika undan på upploppet.

Spänstigt intryck
Francais du Gull positiv tvåa från rygg ledare, trea en akterseglad El Mago Pellini.
Huvan var kvar på hästens öron och vinnaren gav ett mycket spänstigt intryck på segertiden 1.11,7 över 2120 meter, med bilstart.
- Han fick göra jobbet själv sista 700 men han är stark och rejäl och gjorde det på ett väldigt fint sätt. Hästen har varit jättefin på slutet och vann ju faktiskt med krafter kvar. I dag var det första gången han mötte högsta klassen…klart att den värsta motståndaren hoppade(Charrua Forlan) men jag tycker ändå att sättet han gjorde det på visar att han ska kunna hävda sig mot rätt så bra hästar, sa Örjan Kihlström.

Ringmurens lopp till Jonsson
Någon kläckte en gång i tiden namnet Ringmurens lopp för uppgörelsen över tre kilometer. Mycket passande förstås i just Visby.
Tomas Jonsson gjorde sig ingen brådska i årets upplaga av trekilometersloppet och satt en bit bak i kön från dubbla tillägg och det vann Kalmartränaren loppet på. Arn Hammering fick kliva på under slutrundan och agerade draghjälp till bland annat Dooleys. Duon Importedfrmdetroit och Dragster (storfavoriten) hade en egen duell längst framme och tröttnade vilket öppnade för Arn Hammering att ta över enkelt på upploppet.
- Han har ett märkligt sätt att kunna hämta krafter under loppen och naturligtvis är det en hedershäst, sa Tomas Jonsson efter segern i Ringmurens lopp, det näst största loppet under året på Skrubbs med 75 000 kronor till vinnaren.

Oväntad skrällduo
Duon Örjan Kihlström och Daniel Redén brukar inte leverera överraskningar. Massive Clout blev emellertid en sådan i V86-2 (nio procent). Segertiden 1.11,5 var ett banrekord för fyraåringar med bilstart.
Fredrik Persson åkte från ”grannbanan” Kalmar med sin nya stjärna Monark Newmen.
Persson tog med sig en häst - och det räckte.
Monark Newmen – fin som trea i Kungapokalen i den senaste starten – stod med 40 meters tillägg, kördes offensivt efter en trevande start och övertog ledningen varvet från mål.
Alwoods Joker hängde på bra till andraplatsen. Övriga stort slagna när Fredrik Persson valde att dra 1.12,5 sista rundan.
- Han hade inte startat på ett tag och jag visste inte riktigt var jag hade honom – men nu vet jag. Han kändes verkligen fin, sa Kalmartränaren som siktar mot derbyt i höst.
Segertiden 1.13,4 över 2160 meter blev ett nytt banrekord för fyraåringar över distansen med voltstart.
Monark Newmen var kvällens största favorit, spelad på 78 procent på V86.

Sten O har en fin
Visbytränaren Sten O Jansson är duktig på unghästar och fyraåriga stoet Kinnona Goj är fortfarande obesegrad efter karriärens fjärde start på onsdagskvällen.
Claes Sjöström hade ett spår tretton bakom bilen och vägen fram, var lång när han gav sig av i tredjespår 1200 meter från mål. Men Kinnona Goj visade ännu en gång prov på jättefin inställning och det var bara för Sjöström att köra undan.
- I dag försökte alla vara i vägen men hon visade att hon är en häst som är lite bättre än vad som är normalt. Hon gick en bra tid men det är fortfarande inte botten i henne, sa segerkusken.
Erik Adielsson tog en dubbelseger på V86 med Stig H Johansson-tränade Gretchen Boko, vars segertid 1.13,6 över 1620 meter var ett nytt banrekord för fyraåriga ston, samt med Violet Hill.
Oskar J Andersson vann klass II-försöket med Urgent Call efter att ha kört sig till ledningen efter 500 meter i en mycket snabb öppning. Jörgen Westholm tränar.
Åtta rätt på V86 blev värt 8405 kronor, sju rätt delade ut 112 kronor och sex rätt 15 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin turné och når Gotland den här veckan. Traditionsenligt kör Visbytravet sin största dag för året i..


V86 fortsätter sin turné och når Gotland den här veckan. Traditionsenligt kör Visbytravet sin största dag för året i juli med Gotlandslöpningen som den stora höjdpunkten. Claes Sjöström är regerande champion efter en rafflande avslutning sista tävlingsdagen i fjol. Han kan banan utan och innan.
- Jag låg fem segrar efter Tomas Jonsson inför sista tävlingsdagen och vann sex lopp. Det var mitt tredje championat där, säger Claes Sjöström som gör ännu ett bra år som tränare och kusk. Han har hittills vunnit 60 lopp i år och kört in över fyra miljoner kronor.
- Jag är jättenöjd. Det går bra med både körningar och hästarna i stallet går också bra säger Claes som har 62 hästar i träning.

Tävlar regelbundet i Visby – ”Trevligt”
Han är Solvalla-tränare men tävlar frekvent i Visby när de kör under sommarmånaderna.
- Det började med att jag åkte dit för många år sedan när jag var lärling innan jag blev tränare. Jag var less på att bara gå hemma och skrota och tog med mig sex hästar och hyrde ett stall med en lägenhet ovanför. Jag åkte ner i maj och stannade i tre och en halv månad. Det var långt innan jag började köra så mycket lopp men jag vann sex lopp den sommaren och tog tolv andra- och tolv tredjepris.
- Då sa jag att jag kommer tillbaka nästa år och då ska jag bli champion. Då fick folk upp ögonen för mig och dessutom fick jag lite fler hästar med mig ner i träning. Den andra sommaren vann jag 18 lopp och blev champion. Ronny Widerström vann också 18 lopp så det var stenhårt även då.
- Sedan började jag köra mer och mer hemma och efter att jag tagit ut proffslicensen har jag åkt ner till Visby varje år. Man har fått många bekanta där och sedan är det lätt att det blir lite kuskbrist på de mindre banorna och det gör att man får köra mycket lopp när man kommer dit. Sedan de lade om banan för två år sedan tycker jag att banan är en av de tio bästa banorna i landet. Förut hade de ganska dåligt underlag så det är ett jättelyft för dem och det är trevligt att anmäla hästar dit ner.

Några smultronställen eller favoriter utanför travbanan?
- Visby är ju en trevlig stad att vara i på sommaren. I stort sett allting innanför murarna tycker jag är trevligt. Sedan finns det många stränder och kalkbrott man kan åka till så det finns lite av varje vad som passar varje människa. Sommar och sol gör mycket, menar Claes.

Övertygat i två raka – ”Bra kapacitet”
När V86 kommer till ön på onsdag är Claes Sjöström i hetluften och kör sex hästar inom streckspelet. Han inleder med en egentränad mycket duktig fyraåring och kör sedan bland annat ett par vinnarhästar åt Sten O Jansson. Så här säger Sjöström själv om sina styrningar.
- Jaguar Hill (V86-1) har jag hållit högt ända sedan första starten och han gjorde flera jättebra lopp som treåring. Tyvärr gjorde han sig illa sedan och det tog lång tid och vi har varit extra försiktiga med honom. Han var bara lugnt tränad inför comebacken och jag hade kört 1.22 som snabbast. Han blev trea då och jag var väldigt nöjd med honom. Sedan har han vunnit två raka på ett bra sätt och hästen har bra kapacitet. Jag petade till honom en gång hundra kvar senast då jag tyckte att han kändes lite seg men då bara klev han undan lätt så det var positivt.
- Normalt sett ska det inte finnas en sportmössa för mig att slå Monark Newmen i det här loppet och den hästen måste ha en jättechans att vinna. Men vi borde ha bra chans att bli tvåa. Sedan är det så med hästar och djur att allt kan hända. Vi fortsätter med skor runt om och fast bomull ett tag till, säger Claes.

”Bra chans trots läget”
- Kinnonna Goj (V86-3)
är en häst med bra potential som är obesegrad i tre raka och som har vunnit bekvämt två gånger i rad när jag har kört henne. Hon vann nästan lika enkelt senast som gången innan och gick en bra tid. Hon fick tuffast möjliga lopp senast i dödens i hårt tempo och kändes lite lagom loj, men när jag bad henne att öka stack hon bara ifrån med 20 meter. Nu är det ganska dåliga förutsättningar med spår i det andra ledet och 15 hästar och därmed många att runda. Banan i Visby är så rund att det är svårt att ta sig runt hela fält ute i spåren. Men jag känner mig ändå inte slagen och trots läget ska hon ses med bra chans.
- Dooleys (V86-4) är en fin häst som alltid gör bra lopp. Jag skulle nog vilja påstå att han är distansgynnad här också. Han är stark och rejäl och tål att göra en del själv. Sedan är det klart att man skulle vilja att det vore fler ettor i resultatraden, men det känns mer som att han är lite bekväm än att han är oärlig. Han gjorde ett rejält lopp senast och det vara bara det att han mötte en som var bättre. Det troliga är nog att han är ett platsbud på nytt.

”Blir inte förvånad om hon vinner igen”
- Sunwapta Goj (V86-5)
har jag vunnit två raka med och det är också en häst som visar bra inställning och kapacitet. Första gången vann hon hur enkelt som helst efter ett smörlopp i andra par utvändigt och senast efter ett drömlopp i rygg på ledaren. Peter Norman hade en bra häst som drog hårt i ledningen och det gick 1.10 över sista bortre långsidan. Då fick hon ge allt för att hänga med men så i sista sväng fick jag upp henne på bettet igen. När sedan Peters häst galopperade var det bara at styra ut och glida förbi. Nu är det tyvärr ett tråkigt läge och spår åtta över kort distans i Visby är upplagt för strul. Men det är samma sak där som med Kinnonna Goj att hon är så pass rejäl att jag inte blir ett dugg förvånad om hon skulle vinna ändå.
- Zacke (V86-6) vann på Solvalla för tre starter sedan från ledningen och därefter har han varit fyra från spår tolv över 1600 meter i Visby och det var ett typiskt sådant lopp där det inte gick att komma in i matchen. Men senast var han en liten besvikelse då han var fyra från ledningen. Visserligen fick vi köra lite första fyrahundra för att komma dit men han borde ändå ha hållit undan för att få helt godkänt. Men Sten O Jansson som tränar sa att hästen aldrig har gått något tidigare i loppen när det har blivit omstart, vilket det blev nu också. Så han var inte jätteförvånad att hästen tjurade ihop till slut. Bilstart nu ökar chansen att det inte ska bli omstart i alla fall och han är snabb ut och har ett bra läge. Det är inte helt omöjligt att han kan vinna om det stämmer.
- Kenzi (V86-7) var fin när jag vann med henne på V75 och då fick hon väldigt mycket pengar på sig. Hon gjorde två starter till innan hon fick ett uppehåll inför loppet senast. Hästen borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och nu ska det bli barfota runt om och jänkarvagn. Det är plus såklart men spåret är tråkigt och från spår elva ökar inte direkt chanserna, säger Claes Sjöström.
Vem är din bästa chans på V86?
- Jag har svårt att säga vem som är bästa chansen. Det är lite mycket om och men och att det måste stämma, även om det är bra hästar. Jag blir inte förvånad om jag vinner med någon av dem och skulle jag vinna två lopp är det jäkligt bra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Både åtta- och sjurättspotten frös inne under onsdagens V86-omgång från Gotland. Den ena skrällen avlöste den andra ..


Både åtta- och sjurättspotten frös inne under onsdagens V86-omgång från Gotland. Den ena skrällen avlöste den andra och när Patrik Södervall-tränade Västerboonthenews vann Gotlandslöpningen, V86-8 stod det klart att ingen hade lyckats pricka vare sig åtta eller sju rätt.
André Eklundh körde Västerboonthenews på chans och var egentligen aldrig med i loppet förrän sista biten. In på upploppet sicksackade man sig fram utvändigt ledaren Quid Pro Quo och vann slutligen säkert.
- Västerboonthenews är så här bra faktiskt men har inte fått till det riktigt på senaste. Skönt att vi får vinna i år då vi var med i samma lopp i fjol utan att nå framgång då, sa tränaren efter loppet.
Kusken André Eklundh tävlade för första gången på Gotland men lovade att återvända.
- Den här segern betyder jättemycket för mig och penningmässigt är det en av mina större segrar i karriären, sa han och fortsatte:
- Hela arrangemanget har för övrigt varit riktigt bra. Det är en mysig bana med härlig publik och dessutom hade vi vädret med oss. Jag kommer definitivt tillbaka.
Förstapriset i Gotlandslöpningen var 125 000 kronor. Tvåa i mål kom Quid Pro Quo och trea slutade Windy Ways.

Skrällarnas kväll
Tidigt in i V86-2 förstod man att det skulle skrälla. De tre mest spelade hästarna – Noomi Skift, Diable d'Inverne och Ramboldo Jet – galopperade alla från start och i stället var det Torbjörn Jansson och 35-oddsaren Digger Smasher som hittade till ledningen efter ett 500 meter.
In på upploppet stegade hemmahästen ifrån övriga konkurrenter och vann slutligen i överlägsen stil.
Hästen tränas av amatören Ann-Britt Hansson.
Ytterligare en 35-oddsare från Gotland skulle få uppsöka vinnarcirkeln. Det i V86-4 där Sandra Stuxberg-tränade Sundbobambu och kusken Claes Sjöström var först över mållinjen. Ekipaget spetsade från bricka åtta bakom bilen, släppte ledningen och hittade sedan luckan i sista sväng.
Och i V86-6 kom 22-oddsaren Only Eyes Broline längst ut och från ingenstans. Efter en resa som sista häst invändigt var det nog få som ens hade noterat ekipaget innan upploppet.
- Hästen kändes så jäkla fin så jag valde att backa ut och köra järnet till slut. Jag hoppades på att kanske ta en liten peng men han fullkomligen flög ju sista biten, sa kusken Ulf Eriksson.

Persson fortsätter vinna
Halmstadtränaren Håkan K Persson vinner alltid när han besöker Gotland. Under onsdagen kom han till start med en häst, Gunell Palema, och visst blev det en ny triumf då ekipaget segrade i V86-1.
- Jag har varit på Gotland fem gånger och vunnit lopp alla de fem gångerna. Det blev rafflande till slut men vi vann och nu kan jag njuta resten av kvällen, sa en nöjd Håkan K Persson efteråt.
Noterbart är att Gunell Palemas tid, 1.13,8 över 2 140 meter bilstart, är nytt banrekord för femåriga ston. Tidigare var det Seattle Zet som hade rekordet på 1.14,4.
V86-3 vann Stig H Johansson-tränade Violet Hill och Erik Adielsson, i V86-5 rundade Per Linderoth och Daniel Redén-adepten Don't Mind Me samtliga trots 40 meters tillägg och i V86-7 var Susanne Gustafssons Dooleys och kusken Kaj Widell bara bäst.
I och med den svåra raden blev utdelningen på sex rätt rekordhöga 29 274 kronor. Både åtta- och sjurättspotten flyttas nu över till nästa veckas V86-omgång, som är i Eskilstuna, vilket innebär att dubbeljackpot är att vänta.

Victor Sundqvist, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 1640/8 0 14.2 373
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 2640/12 6 15.3 828
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 1640/10 5 13.4 96
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Neng Wanlayaphol 1640/9 B 3 12.3 94
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Claes Sjöström 2160/10 A 2 13.8 33
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Claes Sjöström 2140/4 B 4 13.0 66
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Claes Sjöström 2660/10 A 2 14.3 31
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Kaj Widell 3160/10 B 1 15.2 203
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Annika Nährström 3180/10 B 4 15.6 85
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Annika Nährström 2180/13 A 2 15.0 48
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Annika Nährström 2660/10 A 2 16.0 55
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Annika Nährström 2140/11 B 3 14.1 173
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Annika Nährström 2160/8 A 3 15.1 36
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Annika Nährström 2660/10 B 6 15.8 134
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Annika Nährström 2140/3 D 0 13.3 209
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-5 Claes Sjöström 2140/3 D 5 14.8 235
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Annika Nährström 2140/9 D 0 15.1 973
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 2640/8 D str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Kaj Widell 2140/6 A 3 14.1 82
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-8 Claes Sjöström 2140/4 B 5 13.8 55
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Claes Sjöström 1620/10 A 2 12.0 27
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Claes Sjöström 2660/14 A 1 14.9 43
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Peter Nilsson 2120/5 B 2 12.7 208
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Claes Sjöström 2120/4 B 0 16.2g 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Claes Sjöström 2640/8 B 2 15.4 29
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Claes Sjöström 3160/12 A 2 14.9 145
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Claes Sjöström 2660/15 A 2 14.9 55
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Peter Nilsson 2120/10 A 2 14.2 61
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Claes Sjöström 2140/3 B 3 15.0 38
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-4 Peter Nilsson 2660/3 A 2 16.2 68
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Johan Wiman 2640/1 A 3 16.3 91
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Claes Sjöström 1620/1 B 1 12.5 46
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Claes Sjöström 2140/8 B str
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Oskar Kylin Blom 3160/14 B 6 15.2 497
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Claes Sjöström 2640/11 A 2 15.0 40
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Claes Sjöström 2120/5 A 2 13.6 18
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Claes Sjöström 2660/15 A 5 14.2 17
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Claes Sjöström 2120/9 B 1 13.3 73
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-7 Claes Sjöström 2640/11 B str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Eva Lundahl 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Eva Lundahl 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Eva Lundahl 2120/12 A 3 14.5 263
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Eva Lundahl 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Eva Lundahl 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-10 2019-07-10 Visby-6 Claes Sjöström 2120/8 D 0 17.5g 647
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Claes Sjöström 1620/4 C 4 10.8 304
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Moa Jakobsson 2660/10 A 7 15.2 175
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Johan Wiman 1620/11 A 4 14.1 69
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Johan Wiman 2160/15 A 3 15.4 216
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Kim Eriksson 2140/4 B str
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/1 A str
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Annika Nährström 2120/4 D 7 13.9 1391
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Annika Nährström 2140/9 A 8 16.2 205
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Annika Nährström 2120/5 C 7 14.7 686
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Micael Stjernström 1640/13 B str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Claes Sjöström 2140/9 B 4 14.4 359
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Peter Nilsson 1640/12 A 0 14.8 329
2021-10-26 2021-10-26 Visby-1 Torbjörn Östergren 1620/4 C str
2021-10-12 2021-10-12 Visby-4 Torbjörn Östergren 2120/13 C str
2021-10-04 2021-10-04 Visby-8 Claes Sjöström 2160/13 A 4 15.7 39
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Annika Nährström 2120/7 C 0 14.7 760
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Annika Nährström 1640/9 B 7 13.8 674
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Annika Nährström 2640/9 D 6 14.8g 1273
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Annika Nährström 1640/14 C 6 13.4 755
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Torbjörn Östergren 1640/11 D 7 12.9 720
2021-05-27 2021-05-27 Visby-5 Johan Wiman 2120/9 D 6 14.0 708
2021-04-17 2021-04-17 Visby-6 Annika Nährström 2140/7 B 8 17.6 231ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se