Donna Summer travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Donna Summer travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Donna Summer har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Donna Summer har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Donna Summer


Vem är landets formstarkaste travtränare?David Persson tillhör onekligen kandidaterna.Sedan 13 februari har stallet vunnit 10 av 24 starter, inkl..


Vem är landets formstarkaste travtränare?
David Persson tillhör onekligen kandidaterna.
Sedan 13 februari har stallet vunnit 10 av 24 starter, inklusive två triumfer i samband med V75 på Halmstadtravet i lördags.
Detta under en period när många tränare i området klagat på dåliga träningsförhållanden under vintern.
- Jag håller till på en gård där banorna sköts väldigt bra. Normalt sett tränar vi mest på sandbanan och där har underlaget varit väldigt varierande. Det blir så på vintrarna nuförtiden, men man får anpassa sig efter vad man har att träna på och göra det bästa av situationen.
- Det är små marginaler i den här sporten. Nu har vi haft dem på vår sida ett tag och då blir det mycket lättare att jobba. Det är bara att hoppas att det fortsätter, berättar Persson som driver sin rörelse på anrika Bjertorp Travcamp i Kvänum.
Knappt tre mil därifrån ligger Axevalla, banan med landets längsta upplopp och skådeplatsen för söndagens GS75.
Persson börjar med att sela ut 10 Woudstra i montéloppet (GS75-3). En häst som kommer från seger för Ellinor Digerstedt som åter svingar sig upp i sadeln.
Men det var nästan två månader sedan.
- Det har blivit en omedveten paus. Han var inte hundraprocentig senast och vann på sin fina inställning. Efter det har han haft lite fräschörproblem vilket gjort att det blivit lite väl långt mellan starterna nu. Jag hoppas att han ska se bättre ut den här gången, men tror bara att han är i 90-procentig form.
Till skillnad från vinterns starter så kommer hästen denna gång att tävla utan skor.
Det är ett plus och gör att jag tror att han kan vara lika bra som senast prestationsmässigt, trots uppehållet. Men hur långt det räcker är svårt att säga, det är möjligt att motståndet är tuffare den här gången, säger Persson som tror sig ha en bättre chans i årsdebuterande 5 Donna Summer (GS75-7) som har ”ettan högst upp i raden” och därmed riskerar att bli av med nästan alla sina startpoäng om hon skulle misslyckas på söndag.
- Det är jag medveten om, samtidigt som jag inte fäster så stor vikt vid det eftersom man brukar kunna komma med loppen ändå numera. Men hon har haft en fin vinter och kunnat träna i stort sett hela tiden.

Hoppas nå ledningen
Det är en stor skillnad mot upplägget i fjol då hästen startade över hela vintern och fick en väldigt lång säsong.
- Ja, det blev ganska tufft för henne. Hon var igång i 13-14 månader utan stopp och det är klart att det satte sina spår, hon blev lite sliten i slutet av säsongen. Nu har vi laddat batterierna och jag tror att den här pausen gjort henne gott.
Hur snabbt har hon tränat inför comebacken?
- Vi har kört ett banjobb på 1.19/2 000 meter och det är väl över medelsnabbt hur jag brukar förbereda mina hästar. Det löste hon på väldigt fint sätt. Överhuvudtaget känns det som en lättränad häst så jag tror att hon kommer att vara ganska spänstig direkt.
Om du jämför hennes form nu med då hon tog sin senaste seger på Åby i höstas, vad säger du då?
- Då tror jag att hon kan vara i liknande slag på söndag. Det är klart att formen inte är hundraprocentig i årsdebuten, men jag tror inte att den är så långt ifrån.
Vad tycker du om hennes uppgift?
- Ärligt talat kan jag inte svara på det. Det är så mycket trav just nu att jag inte hunnit studera loppet. Men jag är nöjd med läget och vet att hästen är väldigt effektiv när hon kommer till ledningen. Jag vet inte det finns möjlighet till det, men skulle hon nå spets så ökar hennes vinstchans markant.
Kan man ändra något i huvudlaget för att få henne mer startsnabb?
- Inte den här gången. Hon har tävlat med öppet eller norskt huvudlag tidigare. Vi har sparat det stängda till den här säsongen, men jag har inga planer på att använda det direkt. Eftersom jag anser att det här är en häst för V75 så hoppas jag att det kommer något större lopp där vi kan prova den växeln. Nu lutar jag åt öppet huvudlag. Vad gäller vagnen har jag inte bestämt mig. Vi har anmält med jänkarvagn, men jag tror att det blir vanlig sulky.
Varför då?
- Dels för att det finns risk för tung bana och då vill jag inte använda jänkarvagnen. Men framförallt att min plan är att smyga igång henne lite försiktigt. Samtidigt har jag inte bestämt mig, det beslutet tar jag på tävlingsdagen. Det viktigaste för mig är att hästen får ett bra lopp, då tror jag att hon kommer

Robin Johansson, Kanal 75


Det tävlas i dagarna två på Jägersro i helgen med dubbla omgångar V75®. Proffsige Axevalla-amatören David Persson är p..


Det tävlas i dagarna två på Jägersro i helgen med dubbla omgångar V75®. Proffsige Axevalla-amatören David Persson är på plats båda dagarna. Lördagen är kryddad med en jackpot som kan ge en ensam vinnare 54 miljoner kronor.
David Persson har två hästar till start på lördagen, men hade hoppats att Hobart hade startat på i derbyt på söndagen.
- Han spurtade väldigt bra och det var det fler som gjorde och han hade nog blivit trea som bäst. Visst var det lite blandade känslor när jag åkte hem, visst var det nära, men det hade behövts ännu lite mer tur. Sammantaget var jag väldigt nöjd med hästen, säger David Persson.
Hobart har tävlat en hel del på V75 och testat i årgångsloppen utan att riktigt lyckats fullt ut.
- Jag har haft lite problem att få till balansen på honom. Jag har gjort tvärtom i tron att det ska passa, men så har inte varit fallet. Nu är han där jag vill ha honom och hästen har utvecklats mycket på slutet och jag tror att han kommer att fortsätta sin resa ett tag till, det finns mycket inombords i honom och han är både stark och löpärlig.

Inte överraskad om han vinner
På lördag startar Hobart i bronsdivisionen och går upp en klass.
- Det ska spelarna ha i åtanke. Det är ett bra lopp och Hobart har bakspår och han måste ha tur och komma rätt på loppet och positionerna. Ett högt tempo måste till också och det ser det ut att bli med många bra hästar i loppet. Klaffar det så blir jag inte ett dugg överraskad om Hobart vinner. Jag kommer inte att göra några ändringar.
David Persson har även med Dynamic Twister (V75-5) i jackpotomgången.
- Han var bra vid segern senast och det var skönt att han studsade tillbaka efter två mindre bra insatser då han inte riktigt fick det att fungera. Han känns fin och jag tror på en bra insats av honom. Skulle han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han dyka upp där framme även om det kanske är lite väl tufft att tro på seger. Jag gör inga ändringar på honom heller.

Helgens bästa chans
Det blir alltså dubbla resor till Jägersro för stall Persson i helgen. På söndagen har han en häst till start på V75.
- Donna Summer (V75-2) var senast ute i ett försök till derbystoet och jag var nöjd med henne. Nu var hon inte helt på topp och nu har hon det loppet i kroppen och ska vara ännu lite bättre nu. Det är kort distans och det kommer nog att gå fort hela vägen. Det gynnar Donna Summer som kan hålla ett högt tempo länge. Hon är bra för klassen tycker jag och jag håller henne som helgens bästa chans.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Svenskt Travderby, uttagning 12640 auto1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini2. Francesco Zet – Örjan Kihlström3. Indy Rock – Joh..


 Svenskt Travderby, uttagning 1
2640 auto
1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini
2. Francesco Zet – Örjan Kihlström
3. Indy Rock – Johan Untersteiner
4. Diamant Sensation – Rick Ebbinge
5. L.A Boko – Daniel Wäjersten
6. Atomic Face – Oskar Kylin Blom
7. Manual Flight – Conrad Lugauer
8. Decathlon – Jorma Kontio
9. Parveny – Magnus A Djuse
10. Corazon de B. – Per Lennartsson
11. Lorenzo Boko – Mats E Djuse
12. Farfars Dream – André Eklundh

Svenskt Travderby, uttagning 2
2640 auto
1. Iznogoud Am – Björn Goop
2. Con Crowe – Michael Nimczyk
3. Grappa Boy – Christoffer Eriksson
4. Lee Harvey Bros – Örjan Kihlström
5. Maybach W.F – Ove A Lindqvist
6. Immigrant Am – Ulf Ohlsson
7. Ikaros Sisu – Thomas Uhrberg
8. Doldis – Mats E Djuse
9. Declan – Daniel Wäjersten
10. Beat Generation – Jörgen Westholm
11. Global Cashflow – Johan Untersteiner
12. Gambino Brick – Oskar J Andersson

Svenskt Travderby, uttagning 3
2640 auto
1. Global Concept – Jörgen Westholm
2. Icouldbetheone – Örjan Kihlström
3. King of Djazz – Joakim Lövgren
4. Imperatur Am – Magnus Teien Gundersen
5. Power Doc – Åke Lindblom
6. Wingait Leif – André Eklundh
7. Django Silver – Ulf Ohlsson
8. Mellby Joker – Daniel Wäjersten
9. Hobart – Carl Johan Jepson
10. Invisible Sun – Adrian Kolgjini
11. Conch on Inn – Rikard N Skoglund
12. Mellby Jinx – Erik Adielsson

Svenskt Travderby, uttagning 4
2640 auto
1. Izor Sisu – Örjan Kihlström
2. J.S Peaky Blinders – Anders Svanstedt
3. Rampant – Adrian Kolgjini
4. Dowhatyoudodowell – Jeppe Juel
5. Edibear – Stefan Persson
6. Ninepoints Lasse – Björn Goop
7. Braddock – Fredrik Persson
8. Mamaneedshismoney – Kevin Oscarsson
9. All In Face – André Eklundh
10. Larry Wood – Joakim Lövgren
11. Donizetti – Magnus A Djuse
12. Felix Orlando – Per Nordström

Svenskt Travderby, uttagning 5
2640 auto
1. Notorious Zon – Victor Rosleff
2. Aquarius Face – Adrian Kolgjini
3. Without A Doubt – Martijn de Haan
4. I Love You Sisu – Ulf Ohlsson
5. Kagan – Robert Bergh
6. Ruger – Erik Lindegren
7. Lulius Boko – Björn Goop
8. Run N’Cola – Magnus A Djuse
9. Roll Control – Jörgen Westholm
10. Sourire Frö – Erik Adielsson
11. Vince Nice – Johan Untersteiner
12. Lucky Guy Boko – Joakim Lövgren

Svenskt Travderby, uttagning 6
2640 auto
1. Black Fire – Björn Goop
2. Nugget Zon – Marcus Lindgren
3. Kentucky River – Per Nordström
4. Mister Invictus – Per Lennartsson
5. Mustang Racer – Robert Bergh
6. Idomenio Sisu – Ulf Ohlsson
7. Inspiration – Joakim Lövgren
8. Akilles Face – Adrian Kolgjini
9. Kövras Joker – André Eklundh
10. Castor the Star – Jörgen Westholm
11. Weather Chart – Markus B Svedberg
12. Icon Mearas – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 1
2140 auto
1. Jump In – Robert Bergh
2. Valeraine – Kevin Oscarsson
3. Alice E. – Dwight Pieters
4. Great Skills – Daniel Wäjersten
5. Roubine – Björn Goop
6. Black Magic Eyes – Per Lennartsson
7. Donna Summer – Carl Johan Jepson
8. Faeza Zet – Örjan Kihlström
9. Island Smart – Peter Ingves
10. Global Creation – Johan Untersteiner
11. Edima – Jorma Kontio
12. Indira Split – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 2
2140 auto
1. Kung Fu Lady – Björn Goop
2. Rihanna W.I – Jorma Kontio
3. Iliade – Joakim Lövgren
4. Biscuit – Thomas Uhrberg
5. Filippa B.J – Thorsten Tietz
6. Italy Mearas – Rick Ebbinge
7. Affinity Face – Adrian Kolgjini
8. Imhatra Am – Mats E Djuse
9. Ivory Am – Per Nordström
10. Okira Bo – Michael Nimczyk
11. Vinci Love – Jörgen Westholm
12. Florence Ima – Per Lennartsson

Derbystoet, uttagning 3
2140 auto
1. Adorable Face – Adrian Kolgjini
2. Glorius Rain – Flemming Jensen
3. Chatty Kronos – Johan Untersteiner
4. Gone – Kevin Oscarsson
5. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
6. Polar Operation – Ulf Ohlsosn
7. Olga Tooma – Stefan Persson
8. Invidia – Daniel Wäjersten
9. Isabelle Sisu – Mats E Djuse
10. Global Collection – Carl Johan Jepson
11. Isabelle Cash – Magnus A Djuse
12. Bright Crystal – Björn Goop

Derbystoet, uttagning 4
2140 auto
1. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
2. Losch Boko – Björn Goop
3. Hard Landing – Per Lennartsson
4. Islay Mist Sisu – Per Nordström
5. I’m All In – Adrian Kolgjini
6. Faith Trot – Rick Ebbinge
7. Felicia Zet – Daniel Wäjersten
8. Lacille Boko – Magnus A Djuse
9. Dino Cream – Mats E Djuse
10. Wilma Töll – Thomas Uhrberg
11. Elena K.J – Robert Bergh
12. Deborah S.H – Fredrik Persson

Derbystoet, uttagning 5
2140 auto
1. Peak Princess – Joakim Lövgren
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Cintra – Robert Bergh
4. Swept Wing – Örjan Kihlström
5. Darlington Fame – Markus Niklasson
6. Ninepoints Candy – Jörgen Westholm
7. Sangria Pellini – Michael Nimzcyk
8. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
9. Good Vibes – Per Nordström
10. Miss Imperatrice – Jorma Kontio
11. Enfin Pastis – Preben Sövik
12. Västerbo Maharani – Mats E Djuse

Derbystoet, uttagning 6
2140 auto
1. Don’t Ask Me – Petter Lundberg
2. Heartbeat Julie – Ulf Ohlsson
3. Mirci A’Lir – Magnus A Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Global Chit Chat – Joakim Lövgren
6. Lady L.L – Per Nordström
7. Impala Am – Daniel Wäjersten
8. Lilliannes Love – Johan Untersteiner
9. Unfair – Markus B Svedberg
10. Perfume – Björn Goop
11. Laferrari Dimanche – Örjan Kihlström
12. Bird Lane – Robert Bergh

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till S..


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till Stochampionatet avgörs på Axevalla under fredagskvällen.
De två främsta från varje uttagning tar en plats i den prestigefyllda finalen som körs på samma bana den 24 juli, då med ett förstapris på 1,2 miljoner kronor.
Vinnaren av Drottning Silvias Pokal och Stosprintern, Chebba Mil, är Italienfödd och kan därför inte vara med, men i övrigt samlas kullens största stjärnor. Däribland räknas Deborah S.H, som var tvåa i Drottning Silvias Pokal, Glamorous Rain som var trea i samma lopp och vann Breeders Crown som treåring, Stosprintern-tvåan Imhatra Am och oaksvinnaren Lara Boko.

Stochampionatet, uttagningslopp 1
2640 auto:
1. Zally Gel – Kajsa Frick
2. Ad Astra – Morgan Ivarsson
3. Global Collection – Mats E Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Wilda Knight – Claes Sjöström
6. Aranka Face – Örjan Kihlström
7. Invidia – Daniel Wäjersten
8. Elena K.J – Robert Bergh
9. Biscuit – Thomas Uhrberg
10. Lilliannes Love – Kevin Oscarsson
11. Olga Tooma – Magnus A Djuse
12. Affinity Face – Adrian Kolgjini

Stochampionatet, uttagningslopp 2
2640 auto:
1. Black Magic Eyes – Erik Adielsson
2. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
3. Kathrine S.H – Markus B Svedberg
4. Ain’t Misbehavin – Mika Forss
5. Donna Summer – Carl Johan Jepson
6. Island Smart – Tomas Pettersson
7. Islay Mist Sisu – Per Nordström
8. Great Skills – Daniel Wäjersten
9. Athena Face – Adrian Kolgjini
10. Icicle Am – Linus Lönn
11. Dior Lilly – Mats E Djuse
12. Mahjestica B.B – Magnus A Djuse

Stochampionatet, uttagningslopp 3
2640 auto:
1. Pretty And Evil – Mattias Djuse
2. Loaded Leila – Markus B Svedberg
3. Imhatra Am – Mats E Djuse
4. Global Creation – Johan Untersteiner
5. Kungfu Lady – Björn Goop
6. Identity – Erik Adielsson
7. Lyckans Loes – Örjan Kihlström
8. Sanibel – Jimmy Dahlman
9. Denali Doc – Nicklas Westerholm
10. Zelma Laday – Morgan Ivarsson
11. Chatty Kronos – Magnus A Djuse
12. Indira Split – Andreas Lövdal

Stochampionatet, uttagningslopp 4
2640 auto:
1. Al’s Boozy Suzy – Thomas Uhrberg
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Polar Operation – Jorma Kontio
4. Kentucky Derby – Mats E Djuse
5. Bright Crystal – Björn Goop
6. Isabelle Cash – Erik Adielsson
7. Al’s Starlicious – Magnus A Djuse
8. Conrads Anette – Kim Eriksson
9. Darlington Fame – Markus Niklasson
10. Felicia Zet – Örjan Kihlström
11. Geisha Brick – Andreas Lövdal
12. Cintra – Robert Bergh

Stochampionatet, uttagningslopp 5
2640 auto:
1. Roubine – Björn Goop
2. Eliza Turf – Fredrik B Larsson
3. Golden Rain – Johan Untersteiner
4. Rezorb Hangover – Ulf Ohlsson
5. Deborah S.H – Thomas Uhrberg
6. Global Countess – Stefan Persson
7. Ninja Zon – Markus Niklasson
8. A Girl Has No Name – Magnus A Djuse
9. Sangria Pellini – Michael Nimczyk
10. Swept Wing – Per Lennartsson
11. Succession – Örjan Kihlström
12. Rihanna W.I – Jorma Kontio

Stochampionatet, uttagningslopp 6
2640 auto:
1. Japiro Queen – Markus Niklasson
2. Global Celebrity – Magnus A Djuse
3. Ninepoints Candy – Mika Forss
4. Moon On Baroda – Claes Sjöström
5. Stepping Dreamgirl – Carl Johan Jepson
6. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
7. M.T Ravishing – Björn Goop  
8. Hard Landing – Per Lennartsson
9. Beawinner – Emilia Leo
10. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
11. Lacille Boko – Erik Adielsson
12. Faeza Zet – Örjan Kihlström

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Med knapp marginal lyckades Xerava C.D. och Mats E Djuse ta emot sina konkurrenter och försvara ledningen in i första sväng. Därmed var dram..


Med knapp marginal lyckades Xerava C.D. och Mats E Djuse ta emot sina konkurrenter och försvara ledningen in i första sväng. Därmed var dramatiken i Guldstoet 2022 i praktiken över.
Trots att hon tvingades varva på 1.13,3 så fanns krafter att göra ett segerryck redan i slutsvängen och även om det tog emot sista biten så kom ingen i farlig närhet.
- Fantastiskt. Jag tyckte att det blev en lite väl tuff öppning, men hon stod pall. Jag har haft många fina ston, men aldrig någon som varit så här bra så här tidigt. Hon är så cool, helt avslappnad och bara travar, berömde Hans R Strömberg vars häst bara förlorat en gång och nu passerade 800 000 kronor insprunget efter sex starter.

Står över Stochampionatet
Per Nordström tog hem Guldstoet i fjol med Islay Mist Sisu och tog för sig i år också.
När Donna Summer galopperade med allting klart mitt på upploppet så spurtade Good Vibes till oväntad seger i Andra Testet Stochampionatet.
- Den enes död är den andres bröd, konstaterade Nordström som trots triumfen inte verkar det minsta intresserad av att vara med i Axevallas största lopp i sommar.
- Jag tycker tyvärr att upplägget med nio dagars mellanrum och 2 640 meter är för tufft för ett fyraårigt sto, så jag tror att vi avstår det. Det stora målet är Derbystoet på hemmaplan, men nästa start blir Stosprintern, förklarade Nordström.

Skrek sig till seger
Dagens tredje höjdpunkt var Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp som i vanlig ordning lockat landets främsta kvinnliga kuskar.
Och när Emilia Leo övertog ledningen med sin egenuppfödda No Doubt var det ingen tvekan om var förstapriset på 150 000 kronor skulle gå.
Utom möjligen en bit runt slutsvängen.
- Det är en riktig pajas och han tänkte hoppa i sista sväng idag. Men jag har lärt mig att jag måste skrika på honom i det läget. Det känns ju löjligt, men han svarar på det och inte på något annat, så man måste skrika. I övrigt kändes han jättebra och loppet blev perfekt när vi fick dirigera som vi ville där framme, berättade en lycklig tränare och kusk.
Resten av GS75 blev en skrällkavalkad där samtliga system var borta redan efter fem avdelningar.
Sex rätt betalade 122 540 kronor medan sjurättspotten på 4,4 miljoner kronor delas ut på Vaggeryd om två veckor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagskvällen bjöd på fantastisk sport med uttagningslopp till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal. Den stora favoriten att vin..


Fredagskvällen bjöd på fantastisk sport med uttagningslopp till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal. Den stora favoriten att vinna Kungapokalen är Daniel Redéns Francesco Zet. Han gjorde årets första start och visade ingen som helst ringrost. Någon ledning blev det inte initialt, men han kunde överta efter 600 meter och resten var defilering tillsammans med Örjan Kihlström.
- Vilken otrolig häst. Han springer bara på talang. Han rör sig som ingen annan häst jag har. Det är som att han svävar på moln. Det är en otrolig individ, sa Daniel Redén.
Glamorous Rain vann sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal och gjorde det utan att se speciellt trött ut. Även i det här loppet avvaktade Örjan Kihlström innan han körde till ledningen när det återstod 1400 meter. Över upploppet kom det konkurrenter från alla håll, men Örjan Kihlström behövde aldrig be Glamorous Rain plocka fram reservkrafterna.
- Hon är jättetrevlig och det har hon varit hela tiden. Det fanns nog mer sparat än det såg ut, sa Örjan Kihlström.

Dubbel även till Hoogart/Bakker
Paul J P Hoogart åker sällan till Sverige utan segerchans och tog en dubbel. Usain Lobell fick trava utvändigt om Felix Orlando och Robin Bakker gjorde ingen brådska att trycka upp tempot utvändigt. I sista sväng blev det full fart och Usain Lobell klev förbi sista meterna innan mål i ett av uttagningsloppen till Kungapokalen.
Chebba Mil var minst lika imponerande i sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Förhandsfavoriten A Perfect Face tog över ledningen efter 400 meter och fick sedan bestämma tempot. På sista långsidan kastade Robin Bakker loss med Chebba Mil som tog sig fram utvändigt om ledaren. Upploppet gick i rasande tempo och Cherra Mil tog sig förbi kort före mål.

Träningsjobb för Iznogoud Am
Värste konkurrenten för Francesco Zet i finalen är Stefan P Petterssons bildsköne Iznogoud Am. Örjan Kihlström förhastade sig inte från start och avvaktade i 700 meter innan han fick överta ledningen. Väl där så var Iznogoud Am väldigt löpglad för dagen och drog undan i 30 meters ledningen. Det såg ut som ett träningsjobb och det var massor av meter ner till konkurrenterna över upploppet.
- Så jäkla skönt. Det är lika skönt varje gång. I dag var han riktigt fin och hade krafter kvar. Jag är evigt tacksam att ha en sådan här häst, sa Stefan P Pettersson.
Aquarius Face lekte hem sitt uttagningslopp. Adrian Kolgjini tog tidigt positionen utvändigt om Grant Hall och i sista sväng tryckte Adrian på för fullt och Aquarius Face stack undan till en överlägsen seger.
- Det är ett bra tryck i steget han har. Han är ganska liten men, tar sig fram på ett maffigt sätt, sa Adrian Kolgjini.

Topplopp av Deborah S.H.

Fredrik Persson valde att tävla på hemmabanan Kalmar. Han överlät tömmarna till Thomas Uhrberg bakom Deborah S.H. och hon svarade för ett topplopp efter att ha travat sista 700 meterna i tredjespår och blir att räkna med i finalen.
- Var fin hon var. En jättefin häst. Hon är väldigt stark och om det är viljan eller styrkan som håller mjölksyran borta vet jag faktiskt inte, sa Thomas Uhrberg.
Skicklige amatören David Perssons Donna Summer satt sist när det återstod 500 meter, men när hon fick anfallssignal av Emilia Leo växlade Donna Summer ner sin konkurrenter i ett nafs i det första uttagningsloppet för ston.
- Man är glad och stolt och allt bara klaffar. Det är skitkul, sa David Persson.
Det blev inga större pengar på V64®. Sex rätt betalar 543 kronor, fem rätt 14 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot på måndag på Mantorp.

Startlista till Konung Gustaf V:s Pokal 2022 – 2140 meter auto:
Häst – Tränare

1. Aquarius Face (Adrian Kolgjini)
2. Francesco Zet (Daniel Redén)
3. Usain Lobell ( Paul J P Hoogart)
4. Iznogoud Am (Stefan P Pettersson)
5. Mustang Racer (Robert Bergh)
6. Felix Orlando (Per Nordström)
7. Down Under (Per Nordström)
8. Beat Generation (Jörgen Westholm)
9. Vinci Nice (Johan Untersteiner)
10. Inspiration (Joakim Lövgren)
11. Larry Wood (Joakim Lövgren)
12. Power Doc (Åke Lindblom)

Startlista till Drottning Silvias Pokal 2022 – 2140 meter auto:
Häst – Tränare

1. Donna Summer (David Persson)
2. Glamorous Rain (Daniel Redén)
3. Chebba Mil ( Paul J P Hoogart)
4. Deborah S.H. (Fredrik Persson)
5. Good Vibes (Per Nordström)
6. A Perfect Face (Adrian Kolgjini)
7. Olga Tooma (Ola Samuelsson)
8. M.T. Rapunzel (Ulf Stenströmer)
9. Hard Landing (Stefan Melander)
10. Cintra (Robert Bergh)
11. Bright Crystal (Björn Goop)
12. Nocturne Zon (Joakim Lövgren)

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-1 Victor Rosleff 2140/8 B 5 19.3 25
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-2 Victor Rosleff 1640/4 C 4 15.7 143
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Victor Rosleff 1640/8 D 5 16.4 238
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-1 Stefan Persson 1640/6 C 0 g 166
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-10 Victor Rosleff 2140/1 C 1 14.3 21
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-3 Victor Rosleff 2640/1 C 1 15.9 26
2021-12-11 2021-12-11 Åby-8 Victor Rosleff 2140/2 D 7 15.2 129
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-6 Victor Rosleff 2140/1 C 3 15.3 161
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-7 Victor Rosleff 2140/4 C 2 16.4 199
2021-10-06 2021-10-06 Åby-10 Victor Rosleff 2140/1 C 4 14.7 40
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-7 Victor Rosleff 2140/1 D 1 15.1 52
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-4 Victor Rosleff 2160/9 C 3 18.0 56
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-5 Dwight Pieters 2140/6 D 0 g 1263
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-5 Victor Rosleff 2140/6 C 0 g 154
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-4 Magnus A Djuse 2140/9 D 0 g 1734
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-2 Carl Johan Jepson 2140/8 D 5 15.7 332
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-2 Victor Rosleff 2140/7 C 0 g 348
2021-05-27 2021-05-27 Åby-9 Victor Rosleff 2160/7 A 0 18.1g 51
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-4 Victor Rosleff 2140/6 C 3 16.5 201
2021-04-28 2021-04-28 Åby-3 Victor Rosleff 2140/6 C 4 15.6 173
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-7 Victor Rosleff 2140/3 B 2 17.4 170
2022-11-30 2022-11-30 Åby-6 Victor Rosleff 2660/9 C 0 15.7 109
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-10 Victor Rosleff 2140/5 D 8 14.1g 103
2022-10-30 2022-10-30 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 g 429
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-10 Victor Rosleff 2160/9 B 7 14.2 73
2022-09-21 2022-09-21 Åby-4 Victor Rosleff 2140/8 C 1 13.3 30
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-7 Victor Rosleff 1660/8 B 5 13.0 86
2022-08-23 2022-08-23 Jägersro Trav-1 Carl Johan Jepson 2140/7 C 4 12.5 963
2022-07-15 2022-07-15 Axevalla-5 Carl Johan Jepson 2640/5 B 0 15.2 154
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-7 Mats E Djuse 2140/1 B 3 12.3 70
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-7 Victor Rosleff 2640/3 B 0 g 66
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-6 Victor Rosleff 2160/15 B 4 13.3 83
2022-05-07 2022-05-07 Åby-5 Emilia Leo 2140/1 C 0 g 219
2022-04-22 2022-04-22 Åby-3 Emilia Leo 2140/9 C 1 13.6 48
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-9 Victor Rosleff 2640/3 C 3 14.4g 151
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-3 Victor Rosleff 2140/6 C 0 g 363
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-8 Victor Rosleff 2140/10 B 6 15.4 99
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-10 Ulf Ohlsson 2160/11 B 5 14.7 73
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-8 Victor Rosleff 2160/8 C 5 14.6 734
2023-12-09 2023-12-09 Åby-5 Victor Rosleff 2140/3 D 0 14.9 316
2023-09-30 2023-09-30 Åby-8 Victor Rosleff 2640/14 B 2 13.9 202
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-8 Victor Rosleff 2140/6 B 3 13.0 548
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-3 Victor Rosleff 2140/4 C 1 14.1 28
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-8 Malte Handfast 2140/9 B 0 16.6g 98
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-11 Carl Johan Jepson 2160/9 B 1 14.8 56
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-4 Carl Johan Jepson 1609/5 D 2 10.1 119
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-4 Carl Johan Jepson 2100/7 C 4 13.1 281
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-10 Carl Johan Jepson 2180/12 A 2 16.5 47
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-1 Victor Rosleff 2140/4 B 0 g 109
2023-05-25 2023-05-25 Åby-6 Carl Johan Jepson 2140/6 B 5 13.8 116
2023-05-17 2023-05-17 Åby-7 Carl Johan Jepson 2660/4 C 6 15.2 133
2023-05-06 2023-05-06 Åby-2 Carl Johan Jepson 2140/12 D str
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-10 Victor Rosleff 2140/1 A 0 g 52
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-5 Carl Johan Jepson 2140/5 D 4 11.9 214
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-10 Carl Johan Jepson 2140/5 C 3 14.8g 48
2024-03-27 2024-03-27 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2640/9 C 0 g 72
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2140/5 C 1 13.5 16
2024-02-28 2024-02-28 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2140/3 C 3 14.1 80
2024-02-10 2024-02-10 Åby-7 Mats E Djuse 2140/12 C 0 14.5 187
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-10 Victor Rosleff 2660/13 A 0 g 73
2024-01-06 2024-01-06 Romme-10 Victor Rosleff 2160/10 B 7 14.6 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se