Don Viking travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Don Viking travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Don Viking har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Don Viking har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Don Viking


Monté-SM på Bergsåker bjöd på dramatik över upploppet då ledaren och storfavoriten Klack Silver såg slagen ut upp..


Monté-SM på Bergsåker bjöd på dramatik över upploppet då ledaren och storfavoriten Klack Silver såg slagen ut upploppet ner men den åttaårige valacken vägrade ge sig och kontrade till segern sista biten i duell med Bonaldo.
I segersadeln satt Sofia Adolfsson som förstås var jublande glad när hon blev intervjuad efter loppet med en SM-guldmedalj hängande runt halsen.
- Vi var slagna och det kändes tufft, jag är otroligt glad att vi lyckades kontra. Det är en otrolig häst som verkligen vill vara först. Han vill vinna och det är uppenbarligen den viktigaste egenskapen.
Anna Frössevi Ericsson, med B-licens i Eskilstuna, tränar SM-vinnaren som tog femte raka segern i monté.
Bonaldo var tapper på silverplats tillsammans med Emilia Leo och gjorde allt grovjobb själv utvändigt ledaren, kopplade också greppet in mot upploppet men blev utkontrad. Bronsmedaljen gick till Alfie och Michaela B Fransson.
Don Viking som vunnit Monté-SM tre år i rad var struken på grund av hälta.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gott Klirr tillsammans med Jonathan Carre drog på friskt i ledningen samtidigt som Lena Fritz valde att ta det lugnt och avvakta som trea på innersp..


Gott Klirr tillsammans med Jonathan Carre drog på friskt i ledningen samtidigt som Lena Fritz valde att ta det lugnt och avvakta som trea på innerspår. På sista långsidan fortsatte Fritz på innerspår och luckan kom 300 meter före mål. Över upploppet hade Gott Klirr gjort sitt och Don Viking sprang ifrån i ren glädje och vann överlägset.
- Han är helt otroligt. Han är som en evighetsmaskin. Jag är skakig varje gång han startar, det är fruktansvärt. Han är en arbetsnarkoman och sedan gör Stefan och skötaren ett otroligt jobb med den här hästen. Jag fattar inte att Stefan har ett sådant tålamod, sa en överlycklig ägare.
Trettonårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro som är ensam om att vinna tre SM-guld i monté. Don Viking har nu sprungit in drygt 2,7 miljoner kronor.

Stall Tjomsland dominerade stort
Det var kallblod för hela slanten på Bergsåker. Som så många gånger förr handlade det mycket om Öystein Tjomsland som hade hela 16 hästar till start. När han summerade kvällen hade stallet vunnit sex segrar och Tjomsland satt själv bakom fem av vinnarna och körde in över en halv miljon kronor.
Mest imponerade Grisle Odin G.L. när han vann Sleipners Nordiska Kamp i överlägsen stil. Finske Suvelan Rinssi tog emot favoriten så länge han orkade, men när Tjomsland tryckte på gasen försvann Grisle Odin G.L. och vann med halva upploppet på nya svenska rekordet 1.22,0/2680 meter.
- Han är väldigt kvick i benen och detta var en våldsam prestation. Nu blir det V75 på Skellefteå, sa den norske stjärntränaren.
Imponerade gjorde också Bore Mikkel när han vann Svensk Travsports Treåringsstjärna. Trots dubbla tillägg var hästen ensam på banan och slog till med ett präktigt svenskt rekord med starka 1.24,5/2180 meter.
- Det är en otrolig häst och han har utvecklats oerhört, sa Tjomsland.
Bergsåkers Stora Femåringspris lockade bara fem hästar. Tangen Bork infriade förväntningarna som storfavorit tillsammans med Tom Erik Solberg. Tangen Bork tog tidigt hand om ledningen och sedan såg det ut som att hästen var ute på en behaglig söndagspromenad.
Övriga vinnare van Ros Borken och Ragnhild W.M. som bägge svarade för ett gott dagsverke.
Mycket talade för att Tjomsland skulle vinna Stora Fyraåringsloppet med Holter Odin, men det satte David Nylanders Dellenit stopp för. Mats E Djuse körde tidigt till ledningen och sedan släppte Dellenit inte någon förbi sig och blev 100 000 kronor rikare.

Fyrling till Oscar Giman
Bergsåker delade V64Xpress® med Kalmar och där hade hemmaamatören Oscar Ginman klang och jubelföreställning med fyra segrar under kvällen.
Treårige A Nice Day imponerade stort när han vann Hästägarkannan, tillika V64-5. Varvet före mål kom storfavoriten Inspiration farande i tredjespår och A Nice Day fick attackera framåt och tog över ledningen. Sedan var det full fart sista varvet och A Nice Day klev undan till en lätt seger.
- Det är en fantastiskt fin häst. Nu fick han lite täta starter och det svarade han bra på, sa Ginman.
Håkan Danielssons Cojito (V64-1) gillar ledningen och Ginman tryckte gasen i botten direkt och satt i ledningen kort efter start. Tempot var bra och konkurrenterna hade fullt upp med att hänga på. I sista sväng ökade Cojito på steglängden och var inte i närheten av att förlora.
- I dag var han ruskigt fin. Han gillar inte att springa i ryggar och är lite ojämn, sa en nöjd segerkusk.
Oscar Ginman övriga vinnare var Hana Holy och Springdayfree.
V64-raden betalar 4 074 kronor, fem rätt 36 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det betyder att det blir jackpot på måndag då tävlingarna avgörs på Färjestad.

Joakim Brundin, Kanal 75


Torsdagskvällens fokus var på kallbloden, både varmt och kallt. Jämtländskt Mästerskap stod på programmet och bägge l..


Torsdagskvällens fokus var på kallbloden, både varmt och kallt. Jämtländskt Mästerskap stod på programmet och bägge loppen bjöd på bra fart och två skrällar.
Lena Fritz (bilden) vann förra året med kallblodet Don Viking. I år så fick hon segerdefilera med varmblodet Power Memphis, tränad av Daniel Hansson, som spårade varje meter av loppet och hade inte en tanke på att släppa favoriten Uret förbi sig över upploppet.
- Det här är en grym häst. Det känns som att han bara springer och joggar. Ledningen är en stor fördel för honom. Det var i ingången till sista sväng som Uret fick tag på honom men han släppte inte riktigt förbi honom, sa Lena Fritz.
I den ”kalla” avdelningen blev det också en överraskning. Minna C.G., streckad på 5 procent som var tidigt i ledningen och trots att hon blev uppvaktad i omgångar så stretade hon emot berömvärt och vann till slut säkert för Caroline Linder.
- Jag är rörd. Hon är mäktig. Det här är en väldigt stark häst. Jag har fått höra hela tiden att det inte är någon som tar henne på styrka. Jag trodde hon var slagen i sista sväng. Jag chansade på upploppet och lät henne löpa ut. Hon är fantastisk, sa Caroline Linder.

Två spelare hittade sex rätt
I ett småljummet snabblopp, V64-1, skrällde Jomar Blekkan rejält tillsammans med Down And Dirty som städade av hästar som Dwayne Zet och Mr Mah Can. Xanthis De Roi tog ledningen, men bröt ut och galopperade 1400 meter före mål och höll på att ställa till en olycka. Down And Dirty fick överta ledningen och drog på för fullt sista varvet och höll undan knappt.
- Han blev rädd för någonting och sprang rakt ut bara och det var tur att det inte var någon på utsidan. Han är lite speciell och något oroade honom i dag. Ganska onormalt beteende på en häst som sprungit i närmare en miljon kronor, sa Daniel Wäjersten om varför Xanthis De Roi bröt ut och galopperade.
Med tre rejäla skrällar blev det hög utdelning på V64. Två system överlevde och fick 860 992 kronor på sex rätt, fem rätt 1 604 kronor och fyra rätt 70 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Huddlestone har alltid visat hög kapacitet, men haft en del dalar i karriären. Nu är han bättre än någonsin och vara bara bä..


Huddlestone har alltid visat hög kapacitet, men haft en del dalar i karriären. Nu är han bättre än någonsin och vara bara bäst trots tuffaste loppet. Roofparty kom enkelt till täten och ville dra ner på tempot. Det uppmärksammade Henrik Svensson som vaket körde fram utvändigt efter 500 meter. Ledaren var tidigt slagen och in på upploppet kom det konkurrenter från alla håll, men Huddlestone sträckte lite på sig och vann säkert.
- Jag valde att gå fram när det inte var så bra tempo. Jag hade bra koll på ledaren och sparade speeden så länge som möjligt, sa Henrik Svensson.
Bergsåkerstränaren vann även med Magic From Hill som var en riktig snyting för V86-spelarna i inledningen. Ingemar Söderbergs häst var streckad på en procent. Det var inget som Henrik Svensson brydde sig om. Han svarade ut favoriten Just More Fun varvet före mål och tog över ledningen och höll undan säkert.

Dramatik i V86-3
Ledande Bellfaks hade V86-3 i sin hand då han plötsligt kastade sig i galopp över mål. Det blev lyckan för trettonårige Don Viking och Mats E Djuse.
- Det var skönt att ha tur för en gångs skull. Han är säker och gör aldrig bort sig, sa hästens tränare Stefan Dellbro
- Det var ju klart och jag vek tillbaka pisken. Jag vet inte vad som hände. Möjligen tappade han koncentrationen, sa Jan-Olov Persson om Bellfaks galopp.

Trippel till Kihlström
Omgångens jättefavorit L.L.Labero satte krokben på sig själv från start och var borta när bilen släppte fältet. Det öppnade upp för Gentiane Evening som för Örjan Kihlström visade fin moral när hon tog karriärans första seger trots ett lopp utvändigt om ledaren.
- Det här riktigt kul. Hon kändes jättefin i värmningen och jag är inte jätteförvånad, sa hästens tränare Alexander Nilsson.
Örjan Kihlström nöjde sig inte bara med segern med Gentiane Evening och vann ytterligare två lopp. Genie Am fick en perfekt resa i andrapar utvändigt och redan i sista sväng såg Genie Am ut som en vinnare och dansade undan över upploppet till en lätt seger.
Roger Walmanns Heloise Am stod för en rejäl insats då hon rundade till ledningen redan 500 meter före mål via en vass långsida.
- Det här trodde jag inte på förhand och så bra trodde jag inte hon var, sa tränaren Roger Walmann.

Lovande sexåring
Staffan Sundgrens Hankypanky Redbank har hunnit bli sex år och bara gjort fem starter. Det har hittills blivit hela fyra segrar och hästen visar fin inställning och styrka. Ulf Ohlsson körde fram utvändigt om ledaren varvet före mål och höll sedan undan knappt i en tät slutstrid.
Daniel Wäjersten skickade Ola Islet till ledningen och fick bestämma tempot och det höll hela vägen även om det tog emot lite till slut.
Omgången var inte helt enkel med skrällar som Magic From Hill och Gentiane Evening och åtta rätt betalar 462 778 kronor, sju rätt 3 920 kronor och sex rätt 207 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Årets Sto:Dunungen (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)Lara Boko (Tränare: Timo Nurmo..


Årets Sto:
Dunungen
(Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)
Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Lara Boko (Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Red Lady Express (Tränare: Christian Persson, Åby)

Årets Äldre:
Aetos Kronos
(Tränare: Jerry Riordan, Halmstad)
Don Fanucci Zet (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Very Kronos (Tränare: Svante Båth, Solvalla)
Who’s Who (Tränare: Pasi Aikio, Solvalla)

Årets Kallblod:
Don Viking
(Tränare: Stefan Dellbro, Umåker)
Dunungen (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)
Månlykke A.M. (Tränare: Gunnar Melander, Bollnäs)
Stjärnblomster (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)

Årets Tvååring:
Escada (Tränare: Markus B Svedberg, Eskilstuna)
Hepburn (Tränare: Adrian Kolgjini, Jägersro)
Julia Sisu (Tränare: Per Nordström, Jägersro)
Sommerbrise (Tränare: Per Nordström, Jägersro)

Årets Treåring:
Felix Orlando
(Tränare: Per Nordström, Jägersro)
Francesco Zet (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Lara Boko (Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Red Lady Express (Tränare: Christian Persson, Åby)

Årets Fyraåring:
Calgary Games
(Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
San Moteur (Tränare: Björn Goop, Färjestad)
Önas Prince (Tränare: Per Nordström, Jägersro)

Årets Komet:
Simon Helm
(Jägersro)
Andreas Lövdal (Solvalla)
Tyler Mifsud (Jägersro)
Jennifer Persson (Solvalla)

De fyra nominerade till Årets Häst tillkännages under lördagen. Kandidaterna i de återstående kategorierna Årets Kusk och Årets Tränare, presenteras på söndag.

Kanal 75


Selmer I.H. bytte regi i höstas då han köptes av amatörtränarna Gabriella Laestander och Bert Pettersson i Skellefteå.Samu Sundq..


Selmer I.H. bytte regi i höstas då han köptes av amatörtränarna Gabriella Laestander och Bert Pettersson i Skellefteå.
Samu Sundqvist, tidigare privattränare åt ägaren och uppfödaren Ingemar Hultqvist, har fått fortsatt förtroende bakom hästen han tränat fram och ståtar nu med tre raka segrar tillsammans med åttaåringen.
Duon avslutade fjolåret med två segrar i gulddivisionen. På fredagskvällen tävlade Selmer I.H. mot sig själv och endast sjukdom eller en tappad sko såg ut att kunna ha lagt hinder i vägen.
Nu satt skorna satt fast på hästens hovar och segern blev överlägsen. Vinnaroddset 1:00.
På V64-spelet var Selmer I.H. en 88-procentare.
Samu Sundqvist, ny proffstränare på Umåker, lade sig utvändigt ledaren med Selmer I.H. 600 meter från mål lättade Sundqvist lite på tömmarna och lät hästen avgöra på egen hand och lunka undan med fem längder.
Segertiden på isbanan skrevs till 1.13,4 över 1640 meter med bilstart.
Gabriella Laestanders springare är klar för gulddivisionsfinalen på Solvalla lördagen 5 februari.
- Om han ska starta där vet jag inte. Han vann i alla fall mycket enkelt i dag, sade Samu Sundqvist.

Don Viking mot V75
Umåker-amatören Stefan Dellbro har firat stora framgångar med 13-årige Don Viking de senaste säsongerna. Mats E Djuse satt bakom den här fredagen när Vikingen bollade med konkurrenterna och rundade till överlägsen seger från 40 meters tillägg.
Stefan Dellbro menar att Don Viking fortsätter utvecklas upp i åren. Något hästen lagt sig till med på slutet är speed. 13-åringen har helt enkelt blivit rappare.
- Han är jättebra just nu och får dunka på i träningsbacken hemma för att inte krypa ur skinnet. Ställer vi honom i en hage blir han odräglig. Nästa start kan bli i V75 i Östersund i slutet av januari, sade Stefan Dellbro om 13-åringen, spelad på 57 procent.

Trippel till Olofsson
NoLimitJimMit tog tredje raka segern för Micael Melander och Gabriella Laestander blev dubbelsegrare på V64-spelet.
Bodentravets Hanna Olofsson knep tre segrar under kvällen. Treårige Hotspot Simoni tog tredje raka i kvällens inledande lopp och är obesegrad. På V64 satte Olofsson dit Gun de Chanlecy och Magic Caviar.
Hela 25 677 system hittade alla vinnarna på V64. Sex rätt gav 267 kronor och det blev jackpot både på fem och fyra rätt. Miljoner som nu rullar vidare till måndagens V64 på Halmstadtravet.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 2160/4 0 34.9 94
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 1660/9 0 g 185
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Caroline Forsner 1640/3 D 0 g 470
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-7 Göte Windelås 2160/6 D 0 33.5g 361
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Jonathan Carre 2140/2 D 0 g 385
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Krister Söderholm 1640/5 B 0 g 53
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Krister Söderholm 2140/5 B 2 28.6 48
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-1 Krister Söderholm 1640/2 B 2 26.0 24
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Krister Söderholm 2140/8 D 0 27.4g 37
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-10 Krister Söderholm 2140/7 B 1 26.5 20
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Krister Söderholm 2140/2 C 1 28.1 28
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Ulf Ohlsson 2160/4 D 4 27.3 59
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Emilia Leo 1640/1 D 1 26.4 44
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-2 Stefan Dellbro 2640/2 D 0 g 47
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Ove A Lindqvist 2180/12 A 4 26.9 72
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2160/8 D 3 27.4 263
2019-11-28 2019-11-28 Boden-5 Ove A Lindqvist 2660/7 A 2 27.7 28
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Ove A Lindqvist 2140/4 A 1 24.6 24
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 John Östman 2140/6 A 0 28.3g 80
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 Ove A Lindqvist 2160/8 A 1 25.6 18
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Dagfinn Aarum 2160/10 A 0 25.8 73
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-8 Örjan Kihlström 2180/15 A 1 24.1 57
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-8 Ove A Lindqvist 2160/12 A 2 25.0 95
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Ove A Lindqvist 2140/3 A 1 25.2 16
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-11 Ove A Lindqvist 2220/14 A 5 24.7 124
2019-07-25 2019-07-25 Boden-3 Ove A Lindqvist 2180/10 A 2 24.4 26
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-4 Ove A Lindqvist 2140/9 A 3 27.0g 27
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Ove A Lindqvist 2160/5 A 1 25.8 19
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Lena Fritz 2160/3 A 2 26.3 14
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Lena Fritz 2140/1 B 2 24.7 74
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Ove A Lindqvist 2160/10 D 5 24.7 125
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2140/5 D 1 26.8 285
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-3 Ulf Ohlsson 2640/3 D 4 27.3 33
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Ove A Lindqvist 2160/3 C 5 28.4g 148
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Ove A Lindqvist 2160/7 A 1 29.2g 35
2020-12-28 2020-12-28 Romme-8 Magnus A Djuse 2180/10 B 3 25.5 66
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Lena Fritz 2200/8 A 1 25.0 13
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Ove A Lindqvist 2240/15 A 1 25.3 22
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Ove A Lindqvist 2200/12 A 3 24.9 20
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-4 Ove A Lindqvist 2160/7 A 2 25.6 39
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-9 Magnus A Djuse 2140/3 C 3 22.8 213
2020-10-10 2020-10-10 Finland-10 Hannu Torvinen 2100/7 D 0 323
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Lena Fritz 2140/12 A 1 23.6 36
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Lena Fritz 2180/8 A 2 24.4 31
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-7 Sandra Eriksson 2640/7 C 2 24.1 471
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 1640/1 C 4 22.1 189
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-3 Ove A Lindqvist 1640/10 B 4 23.1 228
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-2 Ove A Lindqvist 2660/13 A 0 g 16
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Ove A Lindqvist 3180/8 A 2 26.5 44
2020-06-13 2020-06-13 Boden-9 Ove A Lindqvist 2160/9 A 0 23.3 210
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Kenth Åkerlund 2140/1 B 0 g 82
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Erik Adielsson 2160/10 A 0 g 151
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Erik Adielsson 2140/1 D 3 23.9 68
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-9 Ove A Lindqvist 2680/14 B 1 26.6 52
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2140/9 D 0 25.7g 414
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-7 Ove A Lindqvist 2160/5 B 1 25.8 20
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-2 Mats E Djuse 2140/6 B 2 24.8 39
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-8 Mats E Djuse 2180/14 D 4 23.4 249
2021-11-19 2021-11-19 Romme-10 Lena Fritz 2180/5 B 1 25.9 18
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-6 Krister Söderholm 2160/11 C 4 25.0 118
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-5 Sandra Eriksson 2700/9 B 1 28.1 20
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-2 Lena Fritz 2180/6 B 1 25.7 12
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Lena Fritz 2140/10 B 1 24.3 19
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-8 Magnus A Djuse 2660/5 C 0 25.1 45
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Sandra Eriksson 2640/3 C 3 24.5 412
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Lena Fritz 1140/6 C 1 27
2021-07-28 2021-07-28 Boden-5 Sandra Eriksson 2180/8 A 0 25.4g 45
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-4 Sandra Eriksson 2180/6 B 1 24.4 26
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-5 Magnus A Djuse 1640/3 C 0 22.4g 396
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Lena Fritz 2160/5 B 2 24.4 14
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Magnus A Djuse 2140/8 B 3 22.8 27
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Lena Fritz 2140/3 C 1 23.3 25
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-7 Magnus A Djuse 2140/2 C 0 g 284
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Lena Fritz 2200/8 B 1 24.3 15
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Magnus A Djuse 2160/9 C 1 24.5 108
2021-01-31 2021-01-31 Umeå-5 Ove A Lindqvist 2680/8 C 5 25.9 41
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-3 Ove A Lindqvist 2220/10 A 2 26.2 30
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-3 Lena Fritz 2200/5 B 2 27.0 12
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-10 Lena Fritz 2160/5 B 1 24.6 13
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-8 Krister Söderholm 2180/8 C 5 24.0 321
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-4 Ove A Lindqvist 2640/5 C 6 24.7 266
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-7 Ove A Lindqvist 1640/10 D 6 21.6 664
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-5 Lena Fritz 2140/2 B 1 23.6 18
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-2 Ove A Lindqvist 2180/5 B 2 24.0 17
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-5 Lena Fritz 1680/11 B 2 23.1 50
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-5 Lena Fritz 2180/12 C 6 26.2 90
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-9 Örjan Kihlström 2140/2 C 0 g 79
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-8 Ulf Ohlsson 1660/14 A 3 24.2 70
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-8 Mats E Djuse 2140/4 B 1 26.1 30
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-6 Mats E Djuse 2180/9 B 1 25.8 13
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-6 Mats E Djuse 2160/8 B 3 26.1 28
2023-12-16 2023-12-16 Boden-5 Sandra Eriksson 2240/15 A 4 27.3 23
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-5 Lena Fritz 2200/9 B 3 27.5 73
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-10 Krister Söderholm 2180/14 D 7 26.4 589
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-6 Robert Dunder 1640/5 D 6 24.6 253
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-3 Lena Fritz 2180/6 C 5 26.6 91
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-4 Lena Fritz 2180/14 B str
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-7 Sandra Eriksson 2180/12 D 0 24.9 189
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-6 Mats E Djuse 2220/10 A 3 25.9 15
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2140/4 D 7 26.0 148
2024-07-10 2024-07-10 Solänget-8 Jill Ivarsson 2180/8 D 0 26.2g 2542
2024-07-02 2024-07-02 Lycksele-6 Jill Ivarsson 2200/13 D 7 26.1 427
2024-06-12 2024-06-12 Bollnäs-7 Lena Fritz 2200/7 D 6 28.1 105
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-2 Robert Dunder 2140/7 D str
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-2 Ulf Ohlsson 2140/6 D 6 25.8 698
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-3 Lena Fritz 2200/7 B 4 27.5 34
2024-01-07 2024-01-07 Umeå-7 Mats E Djuse 2200/8 B 3 28.5 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se