Doctor Doxey Zenz travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Doctor Doxey Zenz travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Doctor Doxey Zenz har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Mathias Andersson 1640/2 B

Nyheter för travhäst Doctor Doxey Zenz


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet. I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag v&a..


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet.
I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag världsklass.
- Det känns nästan som vid derbysegern. Han är en otrolig häst, jag kan inte säga något annat. Tack så mycket Elian! sa en känslosam Katja Melkko efter triumfen.
- Han betyder mycket för mig. Han är en del av min familj. Det är Janne (Soronen) och barnen och sedan Elian.
Loppet var egentligen ganska odramatiskt. Jorma Kontio stack till ledningen med Elian Web från spår fem bakom startbilen och redan på den första bortre långsidan hade Örjan Kihlström kört fram till positionen utvändigt om ledaren. Därmed var de flesta favoritspelare lugna. Ett varv senare var det snarare Elian Webs anhängare som satt lugna. Då hade Örjan Kihlström börjat mana på sin häst och ryckt det norska huvudlaget, samtidigt som Jorma Kontio satt stilla i sulkyn. I slutkurvan fick Propulsion repa mod i rygg på Elian Web men krafterna räckte ändå inte för att utmana på allvar. Elian Web gick undan till mycket enkel seger.
- Han har gjort bra lopp nästan hela tiden och haft många dåliga startspår. Nu när vi hade bra startspår var det läge att prova. Han var jättefin hela vägen och 500 meter från mål tyckte jag att jag hade alla krafter kvar. Då fick jag segerfeeling, sa Jorma Kontio.
Daniel Redén-tränade Propulsion ska eventuellt ut i Prix d’Amerique i Paris om två veckor och med två lopp i kroppen och ytterligare toppning i träningen håller hela trav-Sverige tummarna för att hästen har formen på topp då.
- Han gör alltid sitt jobb. Även när han inte är på topp gör han ett bra dagsverke. Men det klart att det inte är samma häst som i juli. Sedan är det svårt att bedöma hur mycket som beror på vinter och skor och hur mycket som beror på form, kommenterade Örjan Kihlström Propulsions insats.

Kihlström taktisk vinnare
Solvallakusken fick istället glädja sig åt seger i näst högsta klassen. Silverdivisionen avgjordes över mastiga tre varv och favoritspelade Doctor Doxey Zenz fick planenligt ta över ledningen utan strid. Men där fick han hård mangel av utvändigt Pacific Face samtidigt som Örjan Kihlström kunde gotta sig i kön med Hawk Cliff. Först halvvarvet från mål satte Kihlström in stöten och då klev den Timo Nurmos-tränade åttaåringen enkelt ikapp och förbi ledaren.
- Det blev ett ganska passande lopp för oss. Hästen har visat väldigt fin form och passar bra på distansen, och så blev det lite speedryck under vägen vilket gjorde att de andra blev lite sega till slut, sa segerkusken.

Guldtopp i kallblodsdivisionen
I nyinstiftade kallblodsdivisionen i Svenska Travligan serverade Magnus A Djuse Guldtopp en perfekt resa i ledarryggen och när luckan kom vid upploppets början accelererade den Daniel Wikberg-tränade hästen till seger.
- Det blev ju perfekt. Luckan kom i god tid och det är en riktigt fin häst, sa Djuse.
Stjärnämnet Ängsborgen galopperade kort efter start men kom tillbaka och levererade en rykande spurt till andraplatsen.  
- Det känns lite surt och bittert men vi får vara nöjda med hästen, sa kusken Jimmy Jonsson.

Skräll från ”omöjligt” läge
Omgången bjöd på en riktig praktskräll och den kom i klass II genom Inshallah och Johan Brandell. Via en kraftfull långspurt lyckades det Bo Heyman-tränade stoet med konststycket att vinna från spår tolv över kort distans.
- Det är en jättefin häst som det har krånglat mycket med men nu börjar det bli ordning på henne, sa segerkusken.
Kapable Arch Lane gick i mål som fastlåst tvåa när han gjorde comeback efter lång skadefrånvaro på årets första dag och med det loppet i kroppen utklassade han nu motståndet från ledningen i klass I med Emilia Leo i vagnen.
- Det är en otroligt häftig häst som kommit tillbaka efter en allvarlig skada, och som han har levererat nu på tio dagar är otroligt. Det blir en spännande framtid, sa nyblivne proffset Oscar Berglund.
Jörgen Westholms Rocky Tilly (Rikard N Skoglund) hade inga bekymmer med att bärga segern i bronsdivisionen och inte heller Roger Nilsson-tränade Arbystir behövde gå i botten för att ta hem diamantstoet och samtidigt se till att Magnus A Djuse dubblade segerskörden.
På V75 delade sju rätt ut 127 520 kronor. För sex rätt fick man 792 kronor och för fem rätt 72 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstränaren från Hagmyren har en riktig reklamhäst i Doctor Doxey Zenz som är ett välkänt namn för V75-spelarna. ”D..


Proffstränaren från Hagmyren har en riktig reklamhäst i Doctor Doxey Zenz som är ett välkänt namn för V75-spelarna. ”Doctorn” har tidigare radat upp segrarna inom rikstoton och nu klättrat genom klasserna hela vägen upp till Gulddivisionen.
Eller, han har penningmässigt inte riktigt nått upp till högsta klassen ännu och är fortfarande kvar i Silverdivisionen, men för tre starter sedan provade Mathias Andersson ändå lyckan i Gulddivisionen i Gävle.
Då satt hästen fast med gott om krafter kvar.
Därefter har det blivit två raka segrar som båda har tagits i imponerande stil och hästen har varit helt överlägsen. Först i ett stayerlopp över tre varv på Solvalla och senast i V75 på Romme.
– Doctor Doxey Zenz (V75-1) har gjort häftiga lopp vid segrarna och varit grymt bra. Hästen har haft bra form länge men hade lite stolpe ut förra året. I alla fall om man jämför mot året innan då han radade upp segrarna. Men han har mognat mentalt på slutet och blivit mer vuxen. Han reser bra, vilket han tidigare hade problem med. Det syns också på resultaten, säger Mathias Andersson.

”Fick inte stopp på hästen efter mål”
– Hästen har fått göra loppen själv på slutet och då trivs han betydligt bättre. Han gillar inte när han får sitta i tredje par utvändigt och det blir ”uppullat” och 1.20 på mellanvarvet. Då lägger han bara ner. Nu har han varit överlägsen två gånger i rad och det har blivit helt perfekt. Jag har fått köra loppen som han gillar bäst och det är när han får tuffa på i ett jämnt och hårt tempo.
– Senast lär jag honom löpa på och fick verkligen inte stopp på honom efter mål. Jag fick köra ett varv till och låg raklång och drog i honom. Han tog i så mycket och trodde att det var 3100 meter som han startat över tidigare. Så det var lite häftigt och skötare kom springande och undrade vad vi höll på med. Efter att vi kört ett varv extra fick jag stopp på hästen.
– Annars tycker jag att han kändes som allra bäst när han satt fast i gulddebuten i Gävle. Då hade jag spetsat till honom rejält och formtoppat honom till det loppet. Han var ruskigt bra då och klättrade i rygg på Digital Ink över mål. Jag har aldrig haft så mycket att köra med och han hade vunnit lätt om han kommit loss.

Hade planer på Frankrike
På lördag är Doctor Doxey Zenz på nytt favorit när han startar i det inledande stayerloppet på V75. Han har spår fyra bakom startbilen och körs av Mathias Andersson. Tränare Andersson hade för övrigt planer på att starta hästen i Frankrike men valde till slut det här loppet istället.
– Jag hade tänkt att åka till Frankrike men ändrade mig när jag såg att det skulle bli mildväder hemma. Dessutom är det hans bästa distans 3100 meter och då blåste jag av Frankrike och tog Bergsåker istället. Jag ringde till banmästaren innan jag anmälde och han sa att de ska vräka på med salt och att man kan köra med sommarskor.
– Senast på Romme var jag en av få som körde med sommarskor, även om det var en liten annan variant med en grövre söm för att han skulle få mer fäste. Hästen är klart missgynnad av brodd och därför testade jag sommarskor i värmningen och det var en hit. Så det är perfekt med mildväder på lördag och jag tror nog att banan på Bergsåker blir mer passande än på Romme, säger Mathias Andersson.

”Det ser jättebra ut”
Hur känns hästen i träningen efter förra loppet och tror du att ni vinner igen?
– Det har varit lite hårt i backen som väl de flesta har haft men det är inget jag ska klaga på. Jag fick köra lite lättare intervaller i lördags, fem sekunder långsammare än normalt, men hästen har så fin form och startar så tätt att jag inte tror att det ska ha någon betydelse.
– Det är klart att det ser jättebra ut på papperet. Det ser upplagt ut med få hästar och spår innanför Hawk Cliff som är värst emot. Han borde få ledningen och sedan får vi avgöra lite hur han känns för dagen. Han var lite mer taggad på Romme än på Solvalla och är han det så är det ingen idé att plocka upp honom.
– Jag tror på en jättebra chans och skulle ljuga om jag sa något annat. Den enda ändringen är att jag senast satte på helstängt huvudlag men nu blir det som på Solvalla ett helstängt med open-eye. Då har han öppet på vänster sida och stängt på höger sida. Hästen brukar oftast gå så och han blir lite lugnare då. Jag har satt på helstängt några gånger när jag vill gasa som senast, men nu när det är 3100 meter så är det ingen riktig poäng med helstängt. I övrigt så går han i jänkarvagn som vanligt och utan käk och skydd på benen.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.I år kunde inget stoppa storfavoriten som e..


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.
I år kunde inget stoppa storfavoriten som efter tidigt ledning dominerade loppet tillsammans med Örjan Kihlström.
Tränaren Daniel Redén fick det svar han ville av sin världsstjärna i genrepet (?) inför Prix d’Amerique sista söndagen i januari. Det blir i så fall fjärde starten för Propulsion i det franska styrkeprovet där han hittills inte lyckats fullt ut: 2017 blev han fyra, 2018 trea och 2019 femma.
- Om vi åker… Nu tar vi en dag i taget. Dörren till Paris stängdes i alla fall inte, sa Daniel Redén.
Om det blir start i Prix d’Amerique talar mycket för att hingsten behöver ett lopp till i kroppen för att komma i form.
- Det blir absolut ingen start på kolstybben i Paris, om det blir ett lopp till blir det här i Sverige, fortsatte Daniel Redén.
Kusken Örjan Kihlström var nöjd med hur Propulsion kändes i loppet.
- Det var ett skönt besked, allt verkar bra och det finns inget att klara på. Det löste sig bra och hästen kändes så bra han kan med de här förutsättningarna.
Propulsion är Sveriges vinstrikaste häst för andra året i rad. Segern på Romme var värd 200 000 kronor och därmed stannade ”Proppen” på 8 416 376 kronor insprunget i år. I fjol var han bäst på 11 008 827 kronor.
Totalt i karriären har Propulsion tjänat 31 193 693 kronor via 38 segrar på 75 starter.

Tät upploppsstrid
V75-omgången inleddes med en favoritseger efter en tät upploppsstrid där Electrical Storm höll undan för Rocky Tilly.
- Han fick dra tåget sista 700 och hade en bra häst i rygg, han stred riktigt bra tycker jag, kommenterade segerkusken Ulf Ohlsson.
Mattias Djuse tränar vinnaren.
I V75-2 avgjorde elvaoddsaren Jackpot Band med en imponerande långspurt sista 700 i spåren från fjärde par utvändigt tillsammans med Oskar J Andersson. Vinnaren tränas av Rommetränaren Fredrik Tengstad.
V75-4 var kallblodslopp och publiken bjöds på en mycket imponerande vinnare då Steinfaks vann direkt comeback efter nästan 1,5 års skadeuppehåll. Carl Johan Jepson attackerade 900 meter från mål från tredje utvändigt och sedan avgjorde Steinfaks på styrka efter att ha gjort allt grovjobb själv.
Stian Eilefsen tränar vinnaren.

Skräll från Åland
Omgångens stora skräll kom i V75-1 där 60-oddsaren Show Time överraskade tillsammans med Barbro Carlsson. Från tredje invändigt kom luckan in på upploppet och när samtidigt täthästarna var märkta av ett högt tempo blev segern till slut säker för ekipaget från Åland.
I V75-6 serverades 13-oddsaren Greta Sisu ett perfekt lopp av Jorma Kontio och från rygg ledaren avgjorde det treåriga stoet säkert. Timo Nurmos tränar.
V75-omgången avslutades genom en favoritseger för Doctor Doxey Zenz som var löpsugen i händerna på Mathias Andersson. Hingsten övertog ledningen 1500 meter kvar och dominerade sedan loppet med mycket luft ner till konkurrenterna hela vägen.
- Det är 80 procent chans att vi provar Frankrike nu, jag tror han kommer att älska kolstybben i Paris, konstaterade Mathias Andersson.
24 system klarade sju rätt på V75 och belönades med 809 098 kronor. Sex rätt gav 1 264 kronor och fem rätt 65 kronor.
Utanför V75-spelet vann favoriten Digital Summit E3 Revanschen säkert tillsammans med Örjan Kihlström. 150 000 kronor var segern värd för den Stefan Melander-tränade treåringen som gjorde jobbet själv utvändigt om ledaren Matadoren Eme sista varvet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Dagens sportsliga höjdpunkt inom V86-spelet fick vi se i V86-6 där favoriten Doctor Doxey Zenz hade uppvisning då han dominerade i eget majest&a..


Dagens sportsliga höjdpunkt inom V86-spelet fick vi se i V86-6 där favoriten Doctor Doxey Zenz hade uppvisning då han dominerade i eget majestät långt före övriga och vann på fina 1.14,7 över distansen 3 160 meter voltstart.
Det var första årssegern för sexåringen i årets 16:e start.
- Jag tyckte att han skulle få sköta sig själv och han är bäst när han får göra sitt eget lopp, sa kusken och tränaren Mathias Andersson.
Efter uppvisningen på Solvalla kan det eventuellt bli Frankrike i nästa start för Doctor Doxey Zenz.
- Kanske sticker vi till Frankrike efter det här. Han har fina lopp där nere och det är väldigt frestande. Vi har i alla fall en plan sedan får vi se sedan hur vi gör. Annars kan det bli Romme nästa start eller så blir det vintervila, sa Mathias Andersson.
- Han har haft väldigt mycket stolpe ut med honom. Det var frustrerande senast när vi gjorde gulddebut och han satt fast och klättrade i rygg. När det är hans dag kan han i princip hur mycket som helst. Nu var det lämpligt att vi kunde köra till ledningen. Han hade säkert kunna springa 1.10 sista varvet. Han tyckte det här var kul och var okörd i mål, fantastiskt bra. Det är otroligt kul att han får visa hur bra han är, sa Mathias Andersson.

Sjätte årssegern
En annan som imponerade var Van Gogh Z.S. som tog sjätte segern i sjunde årsstarten när han avgjorde ganska säkert över upploppet i V86-7.
Totalt i karriären var det nionde segern på 13 starter.
- Han visar lite klass, han kan ha en sämre dag men vinner lopp ändå. Han är en väldigt bra löphäst, konstaterade kusken och tränaren Robert Bergh.

Skrällde vilt
I övrigt skrällde det vilt både på Åby och Solvalla och redan efter fem avdelningar var chansen till åtta rätt borta för samtliga system.
I V86-1 måttade kusktalangen Henriette Larsen in tiooddsaren Shutupandscratchme till knapp seger efter attack från tredje utvändigt 500 meter från mål.
- Det var lite segt sista biten men jag hade tussarna kvar och han svarade bra på dem och han kämpade hela vägen in i mål, sa Henriette Larsen.
I V86-2 fick Örjan Kihlström luckan från rygg ledaren in på upploppet och 14-oddsaren Ti Punsch Broline kunde fånga in ledaren Hossiana Boko sista biten.
Örjan Kihlström använde sedan samma lyckade taktik i V86-8 där han fick lucka in på upploppet med sexoddsaren Vincent Chase.
I V86-3 skrällde Peter Arnqvist som hittade rygg ledaren med 29-oddsaren Livi Joy som sedan avgjorde enkelt över upploppet.
Nästa skräll kom i V86-4 då 24-oddsaren Diamand’s Sweety bombande till ledningen och sedan dominerade hon loppet i händerna på Kaj Widell.
I V86-5 överraskade 10-oddsaren Epos Östervang tillsammans med Mads H Nielsen och därmed försvann de sista sex systemen med chans till åtta rätt.
Sju rätt belönades med 306 947 kronor och sex rätt gav 5 393 kronor. Pengarna från åttarättspotten går vidare till nästa V86-omgång som är 1 januari.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I lördags på Hagmyren blev Doctor Doxey Zenz femma efter ett tufft lopp utvändigt om ledande favoriten Eldorado B.- Jag fick ge upp chansen h&ar..


I lördags på Hagmyren blev Doctor Doxey Zenz femma efter ett tufft lopp utvändigt om ledande favoriten Eldorado B.
- Jag fick ge upp chansen hålla ledningen redan före start då han blev stekhet i defileringen. I värmningen var han lugn, men efter att jag tryckte av honom blev han som förbytt. Det är svårt att räkna på vilken sida han vaknar. Att det blev ett par omstarter var inte heller bra för oss.
Med en het häst i händerna valde Mathias Andersson att byta ut rygg ledaren mot dödens och från positionen utvändigt om ledaren blev det till slut ett femtepris.
- Jag ville inte ligga och dra i honom i rygg ledaren och när han är som bäst då tror jag han har chans trots att det blev dödens. Jag tycker att han håller helt okej i loppet, även om han kanske var något sämre än vad jag hoppats. Han gick ändå en 12-tid full väg i dödens, säger Mathias Andersson.

Perfekt startspår
12 000 kronor blev belöningen för femteplatsen och det innebar samtidigt att Doctor Doxey Zenz står bra inne i Sommartravets final (V75-7) i Rättvik på lördag. Den sexårige hingsten har tjänat 1 081 500 kronor och tilläggsgränsen är satt till 1 150 001 kronor.
- Helt perfekt. Dessutom kunde vi inte fått ett bättre utgångsläge. Ensamt springspår på 20 meters tillägg var det bästa spår vi kunde fått, solklart. Det är dessutom springband och vi får extra långt anlopp, säger Mathias Andersson.
Hur ser du på chansen?
- Spåret är som sagt var bra och har han en normal dag kan jag ladda. Motståndet är väl inte den tuffaste upplagan. Jag tycker att han ska ha chans, även om det luktar dödens. Jag har en häst som inte funkar bäst i ryggar, han är bäst utan ryggar då han kan löpa på. Jag tar hellre dödens än tredje ytter.
- Han trivs utvändigt ledaren. Om han har en normal dag och håller sig lugn finns även en chans att vi till och med siktar mot ledningen, men det beror vem som sitter där. Jag tycker väl vi har 20 procent chans att nå ledningen och 50 procents chans att komma till dödens, säger Mathias Andersson.
Du låter rätt optimistisk?
- Ja, men jag tycker inte det är några monsterhästar med. Muscle Hustle är en bra häst men står byngligt på det och är ojämn.

Blir lugnare värmning
Gör du några ändringar?
- Jag kommer att köra betydligt lugnare i värmningen med fokus att bara hålla honom lugn, bara ta det easy. Om jag gör några andra ändringar bestämmer jag senaste. Vi körde barfota runt om på Eskilstuna för tre starter sedan och nu har han hovar om jag vill köra barfota runt om igen. Men barfota gör ingen större skillnad heller, det är på marginalen. Det kommer inte vara det som avgör om han vinner eller inte, då är det viktigare att han håller sig lugn.
Din känsla i övrigt?
- Jag har en bra känsla. Han har gått bra på Rättvik. Vi har startat där två gånger, en gång vann han med 70-80 meter och andra gången blev han tvåa. Han har skött sig bra där och hoppas han gör så igen. Jag tror Rättvik blir bra.
V75-omgången kryddas av en jackpot och totalt finns chans på 37 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 A 1 13.9 123
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Mathias Andersson 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/5 A 1 16.3 25
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Mathias Andersson 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2140/4 C 5 18.8 92
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Mathias Andersson 2140/2 C 2 16.9 42
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Mathias Andersson 2148/11 D 2 17.8 84
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-12 Kaj Widell 2100/1 C 5 15.9 60
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Mathias Andersson 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Mathias Andersson 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Mathias Andersson 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Mathias Andersson 2140/14 A 0 g 44
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Mathias Andersson 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Mathias Andersson 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Mathias Andersson 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Mathias Andersson 2160/9 A 0 16.9 99
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Mathias Andersson 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Mathias Andersson 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Mathias Andersson 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Mathias Andersson 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Mathias Andersson 3180/11 A 2 15.9 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2640/6 A 1 15.3 15
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Mathias Andersson 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Mathias Andersson 3140/2 D 5 15.4 268
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 B 4 16.2 44
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Mathias Andersson 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Mathias Andersson 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2640/8 B 4 17.5 77
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Mathias Andersson 2140/1 C 5 13.6 108
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Mathias Andersson 2140/3 B 3 13.9 24
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Mathias Andersson 2140/4 C 1 12.5 62
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Mathias Andersson 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Mathias Andersson 2640/4 B 1 14.7 26
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Mathias Andersson 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Mathias Andersson 2660/8 B 1 14.8 90
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Jennifer Persson 2140/7 C 0 g 23
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Mathias Andersson 3160/8 A 6 17.3 39
2019-12-28 2019-12-28 Romme-11 Mathias Andersson 2140/6 B 1 12.8 36
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-9 Mathias Andersson 3160/9 B 1 14.7 20
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Mathias Andersson 3140/2 D 5 14.3 562
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Mathias Andersson 2140/4 B 2 13.8 30
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Mathias Andersson 3180/13 C 5 16.0 122
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Mathias Andersson 3180/13 A 3 14.1 130
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Mathias Andersson 3160/8 C 5 14.7 244
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Mathias Andersson 3180/12 A 0 14.9 385
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Mathias Andersson 2640/12 B 6 14.1 707
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Mathias Andersson 2609/7 B str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Mathias Andersson 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Mathias Andersson 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Mathias Andersson 4160/10 B 2 16.3 195
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Mathias Andersson 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Mathias Andersson 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Mathias Andersson 2160/10 B 5 13.8 73
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Mathias Andersson 3180/12 A str
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Mathias Andersson 1640/7 A 0 13.6 415
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Mathias Andersson 3140/5 B 4 14.8 50
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Mathias Andersson 2160/10 A 5 14.4 59
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Mathias Andersson 3180/9 C 1 16.5 19
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Mathias Andersson 2140/8 A 1 13.0 14
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-12 Mathias Andersson 3180/12 D 0 14.5 789
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Mathias Andersson 2640/2 D 7 13.2 232
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/7 C 4 13.3 224
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 Mathias Andersson 1660/9 B 5 12.5 69
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Mathias Andersson 2140/9 C 6 12.6 124
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Mathias Andersson 2640/3 D 4 14.9 83
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Mathias Andersson 4180/7 B 1 17.9 13
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Mathias Andersson 3200/15 B str
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Mathias Andersson 1660/13 A 1 13.2 12
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Mathias Andersson 2140/2 D 0 12.6 114
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Mathias Andersson 2640/1 D 7 13.2 166
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Mathias Andersson 1640/6 B 0 12.9 152
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-9 Mathias Andersson 2140/6 B 0 13.8 46
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Mathias Andersson 2140/6 B 6 13.3 28
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Mathias Andersson 3140/4 B 2 15.3 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se