Doctor Doxey Zenz travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Doctor Doxey Zenz travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Doctor Doxey Zenz har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Doctor Doxey Zenz har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Doctor Doxey Zenz


I lördags på Hagmyren blev Doctor Doxey Zenz femma efter ett tufft lopp utvändigt om ledande favoriten Eldorado B.- Jag fick ge upp chansen h&ar..


I lördags på Hagmyren blev Doctor Doxey Zenz femma efter ett tufft lopp utvändigt om ledande favoriten Eldorado B.
- Jag fick ge upp chansen hålla ledningen redan före start då han blev stekhet i defileringen. I värmningen var han lugn, men efter att jag tryckte av honom blev han som förbytt. Det är svårt att räkna på vilken sida han vaknar. Att det blev ett par omstarter var inte heller bra för oss.
Med en het häst i händerna valde Mathias Andersson att byta ut rygg ledaren mot dödens och från positionen utvändigt om ledaren blev det till slut ett femtepris.
- Jag ville inte ligga och dra i honom i rygg ledaren och när han är som bäst då tror jag han har chans trots att det blev dödens. Jag tycker att han håller helt okej i loppet, även om han kanske var något sämre än vad jag hoppats. Han gick ändå en 12-tid full väg i dödens, säger Mathias Andersson.

Perfekt startspår
12 000 kronor blev belöningen för femteplatsen och det innebar samtidigt att Doctor Doxey Zenz står bra inne i Sommartravets final (V75-7) i Rättvik på lördag. Den sexårige hingsten har tjänat 1 081 500 kronor och tilläggsgränsen är satt till 1 150 001 kronor.
- Helt perfekt. Dessutom kunde vi inte fått ett bättre utgångsläge. Ensamt springspår på 20 meters tillägg var det bästa spår vi kunde fått, solklart. Det är dessutom springband och vi får extra långt anlopp, säger Mathias Andersson.
Hur ser du på chansen?
- Spåret är som sagt var bra och har han en normal dag kan jag ladda. Motståndet är väl inte den tuffaste upplagan. Jag tycker att han ska ha chans, även om det luktar dödens. Jag har en häst som inte funkar bäst i ryggar, han är bäst utan ryggar då han kan löpa på. Jag tar hellre dödens än tredje ytter.
- Han trivs utvändigt ledaren. Om han har en normal dag och håller sig lugn finns även en chans att vi till och med siktar mot ledningen, men det beror vem som sitter där. Jag tycker väl vi har 20 procent chans att nå ledningen och 50 procents chans att komma till dödens, säger Mathias Andersson.
Du låter rätt optimistisk?
- Ja, men jag tycker inte det är några monsterhästar med. Muscle Hustle är en bra häst men står byngligt på det och är ojämn.

Blir lugnare värmning
Gör du några ändringar?
- Jag kommer att köra betydligt lugnare i värmningen med fokus att bara hålla honom lugn, bara ta det easy. Om jag gör några andra ändringar bestämmer jag senaste. Vi körde barfota runt om på Eskilstuna för tre starter sedan och nu har han hovar om jag vill köra barfota runt om igen. Men barfota gör ingen större skillnad heller, det är på marginalen. Det kommer inte vara det som avgör om han vinner eller inte, då är det viktigare att han håller sig lugn.
Din känsla i övrigt?
- Jag har en bra känsla. Han har gått bra på Rättvik. Vi har startat där två gånger, en gång vann han med 70-80 meter och andra gången blev han tvåa. Han har skött sig bra där och hoppas han gör så igen. Jag tror Rättvik blir bra.
V75-omgången kryddas av en jackpot och totalt finns chans på 37 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på..


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på en hel del överraskningar på V86-spelet. Landets proffskuskar hade det jobbigt inledningsvis och det dröjde ända tills V86-7 innan ett proffs fick segerdefilera och då var det Bergsåkers Henrik Svensson som slog till med 60-oddsaren Orlando Triss.
Den jätteskrällen sopade rent bland kupongerna och med en avdelning kvar stod det redan klart att det blir jackpot nästa vecka på V86.
Detta var en skrällkväll och det var lärlingarna som tog för sig bäst. Av de sex inledande V86-loppen vanns fem av lärlingar samt ett lopp av en amatörkusk.
I V86-1 var lärlingen Tamara Skutnabb den som körde med mest kyla och efter en resa som sist på innerspåret i ett överpacat lopp kunde 19-oddsaren Love de Villeneuve fånga in Tempura kort före mål.

Pluggar på Wången
Favoriterna Salong och Doctor Doxey Zenz kördes alldeles för offensivt första varvet och var tidigt trötta över den långa distansen.
- Hästen kändes jättefin, han har aldrig varit så fin, sa Tamara Skutnabb som pluggar på Hippologprogrammet på travskolan Wången utanför Östersund.
M.T.Malkin och amatören Göran Wester ledde V86-2 från start till mål och vann överlägset sedan enda hotet Mr Deauville galopperat på upploppet. 7,72 blev vinnaroddset och segertiden fina 1.13,4 över 2 140 meter autostart.
16-oddsaren Moeses var svaret i kallblodsloppet (V86-3) och tillsammans med lärlingen Mats E Djuse fångade han in favoriten Guli Tor utan problem efter en resa i tredje invändigt.
- Det var stolpe ut senast på V75, men vi kände då att formen fanns där. Han behöver få det lite serverat med lucka som i dag, sa tränaren Fredrik Norredahl.

En favorit som höll
Lärlingen Anders Eriksson var bestämd i V86-4 och körde resolut med Wrongdoer och kunde överta ledningen 1 500 meter före mål. Cash T.J. fick lucka I sista sväng och närmade sig snabbt över upploppet men favoriten höll undan trots att travet inte flöt perfekt sista biten.
Peter Eriksson, Bollnäs, tränar vinnaren.
Ready Lane serverades ett fint lopp på innerspåret och från vinnarhålet (rygg på ledaren) kunde sjuoddsaren ganska bekvämt ta sig förbi Dardanos sista biten och även hålla undan för jätteskrällen Bältra Spider som avslutade vasst.
Lärlingen Jimmy H Andersson satt i sulkyn och vinnaren tränas av Joakim Claesson.
V86-6 bjöd på onsdagens tajtaste upplopp där favoritduon Cyborg och Emotion Man var jämsides i mål. Målfotot visade att ledaren Cyborg fick mulen först tillsammans med lärlingen Kevin Oscarsson. Jim Oscarsson tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en resolut styrning av Torbjörn Jansson som dominerade loppet i ledningen bakom 6,17-oddsaren Bear Victory.
Det var kvällens andra ”proffs-styrning” som räckte ända till vinnarcirkeln. Tränar vinnaren gör Solvalla-amatören Stefan Olsson.
Ingen klarade åtta rätt på V86 och det innebär jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 58 324 kronor och sex rätt 2 217 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över ..


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över tre varv. Men under sommaren gick det knackigare och nu har inte femåringen startat sedan augusti.
- Han hade gått ganska många långlopp och var lite sliten. Så han fick ett break och efter uppfräschning och återhämtning har vi tränat upp honom igen med sikte på vintermeetinget i Paris, berättar Håkan K Persson.
Tävlingsuppehållet blev emellertid lite längre än planerat. När Just Wait And See var klar för start och anmäld till lopp i mitten av november blev han krasslig och tvingades vila i en vecka. Istället skulle första starten efter uppehållet ha gjorts i förra veckan men då var banunderlaget så uselt att Håkan K Persson valde att stryka hästen kort före start.
- Det har inte gått raka vägen om man säger så, men han är i bra ordning. Efter strykningen i november har han gått ett banjobb som jag var väldigt nöjd med, han gick 1.18 full väg på bra sätt utvändigt hela vägen, och senast på Axevalla värmde han jättebra och hade som det kändes gjort ett riktigt bra lopp, säger Halmstadtränaren.

Bra efter uppehåll tidigare
Efter fyra månaders tävlingsuppehåll är det knappast en Just Wait And See i absolut toppform som kommer till Örebrotravets GS75-tävlingar. Men han är inte typen som måste gå några lopp för att komma igång. Det visade han när han efter ett lika långt uppehåll vann årsdebuten i februari.
- Formen är så klart ett litet frågetecken även för mig men han är en liten och lätt häst som är ganska lättränad. Det viktigaste för honom är att han är frisk och fräsch och jag är väldigt nöjd med hur han känns i träningen.
Distansen den här gången är 2 140 meter och Just Wait And See startar från spår sex i volten, ett så kallat springspår, precis som han gjorde i Orebro Intn’l. Den gången kom en konkurrent i vägen och han kördes till ledningen först efter ett halvvarv.
- Han är inte jättesnabb ut men från springspår kan han öppna hyggligt. Det klart att det vore bra med ledningen men det är inget jag räknar med.
Just Wait And See har tävlat utan skor sedan förra Örebrostarten. Att det nu krävs skor är inget som oroar hans tränare.
- Det klart att det är ett litet minus jämfört med barfota men han är ingen utpräglad barfotahäst. Som treåring vann han i V75 på isbrodd och han gick jättebra med skor i våras.

Nästa start kan bli på Vincennes
Banprogrammet rankar Just Wait And See fyra i söndagens lopp, där bland andra V75-bekantingarna Doctor Doxey Zenz och Rafiki Fri står för motståndet.
- Det är bra hästar med men jag håller honom högt. Det krånglade lite efter förra Örebrostarten och efter det fick han inte ut vad han visade där. Nu känns allt bra igen och han duger absolut i klassen.
Förra gången Just Wait And See tävlade i Örebro fick Håkan K Persson segerjubla framför ATG Live. Då befann han sig nämligen på semester i Spanien. Den här gången kommer han vara med på banan. Och nästa gång hästen ska starta kan han befinna sig på Vincennes i Paris.
- Det skulle vara roligt att prova honom där. Han känns som en häst som skulle passa bra där med långa lopp och ofta hårt tempo. Jag har kollat lite och det finns fina lopp åt honom. Men först måste han ge ett kvitto på att allt är så bra som det känns i träningen.

Ola Johansson, Kanal 75


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75


Premiären av ”nya” Åby Stora Pris på lördagen hade utmålats som en ren duell mellan två avvärldens bästa..


Premiären av ”nya” Åby Stora Pris på lördagen hade utmålats som en ren duell mellan två avvärldens bästa travare.
Readly Express eller Propulsion?
I januari var de etta och trea i Prix d’Amerique och hade Bold Eagle mellan sig, Mötet på Åby var det första sedan slaget i Paris och loppet blev exakt den nervknipande duell travvärlden hade hoppats på.
Över de 3140 meterna fick Propulsion sin revansch på Readly Express. Men det var inte mer heller. Segerkusken Örjan Kihlström visste inte om han hade varit först. 
- Först trodde jag inte att jag hade vunnit men sedan började jag fundera på att min vagn ju är mycket längre än Kontios, sa Kihlström efter segern på nya världsrekordet över distansen, 1.13,2 över 3140 meter med bilstart.
En tiondel snabbare än Mellby Vikings världsrekord från 2015.

Släppte till rivalen
Efter start var Örjan Kihlström först fram med Propulsion och kunde överta täten på den första bortre långsidan av Muscle Hustle.
I momentet efter släppte Kihlström i sin tur till Readly Express och Jorma Kontio,
Tempot var högt uppskruvat på den av regn svårbemästrade banan med 1.09,5 första 500 meterna och 1.12,9 första 1000.
På den sista bortre långsidan skruvade Jorma Kontio upp farten men kunde inte skaka av sig uppvaktaren i rygg. Upploppet blev sedan en duell mellan två hästar som inte ville ge sig.
- Det är otroligt vad en centimeter hit eller dit gör för känslornas skull. Hästarna går ju lika bra oavsett vem som är först i mål. Men trots allt är det ju jättekul att ha den där centimetern på sin sida, sa Örjan Kihlström.
Solvallakusken kalkylerade rätt med att en resa i draget skulle vara den bästa för USA-födde Propulsion.
- Det är två fenomenala hästar. Hade det varit någon annan häst i ledningen hade den här vunnit med 30 meter, sa Kihlström.

”Vilken jävla vecka”
Med lördagens förstapris på två miljoner kronor har Propulsion nu tjänat över 20 miljoner kronor i karriären. Ägaren Bengt Ågerup kramade om ”sin” tränare efter storseger.
Daniel Redén var mäkta imponerad över Propulsion. 
- Vilken jävla vecka han gör, hästen. Först vinner han Hugo Åbergs över 1600 meter och nu över 3000 meter. Han är helt allround och kan göra vad som helst. Han har bara blivit bättre och bättre sedan han kom till mig. Det är sällan man kan se en utveckling när de är sju år...men den här bara fortsätter utvecklas.

Ingen med sju rätt
Spelmässigt blev det lurigt på V75. Ingen mäktade med alla rätt och pengarna flyttas nu vidare till nästa lördag. V75 avgörs då i Gävle och en ensam vinnare bli runt 59 miljoner kronor rikare.
Underlaget gjorde sitt till för utgången och redan efter den tredje avdelningen hade de flesta spelare fått bita i marken.
54-oddsaren Adiago Trot vann klass II-finalen för Per Lennartsson. Halmstadtränaren Marcus Lindgrens häst var minst spelad i loppet - en ”enprocentare” på V75-spelet.

”Ingen trodde på Alcoy”
Ragnar Thorngrens Minne, ett lopp vikt för fyraåringar, fick en mycket oväntad vinnare. Peter Untersteiner blev av med Alcoy i fjol då hästen såldes till Belgien. För några veckor sedan hörde de nya ägarna av sig och ville se en matchning mot det svenska derbyt.
- Jag visste inte alls var jag hade honom, det här var bara menat som ett test. Han vann på ett bra sätt men fick det serverat också, sa Peter Untersteiner.
Alcoy var i princip ospelad på V75 – under en procent – men var först i mål efter ett lopp i andraparet utvändigt.
Publiken fick se en riktig uppvisning i Diamantstoets final där Kaj Widell ställde på först i tredjespår 1300 meter från mål med Ryssebo la Reine.
Stoet från Mantorp avgjorde på råstyrka i sjätte segern i karriärens blott nionde start.
Amatören Pär Thole tränar tillsammans med sambon Ann-Christin.
- Vi måste konstatera att det här är en häst utöver det vanliga, sa segerkusken.
I silverdivisionens final kördes favoriten GlobalSatisfaction fram utvändigt ledaren 900 meter från mål av Ulf Ohlsson och satsningen höll till mål. En urstark följetong på V75 i regi Timo Nurmos.
Flemming Jensen satsade allt i starten och kom till spets efter 600 meter med favoriten i Victory Kåsgård bronsdivisionen final i en satsning som höll hela vägen.
Förre pokerspelaren Mathias Andersson har satsat hundraprocentigt på hästarna senaste fem åren och Doctor Doxey Zenz är stjärnan han väntat på. Femte raka segern kom på lördagen.
I klass I-finalen körde Hagmyrentränaren ett spårsnålt lopp och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på bakifrån. Luckan kom 250 meter från mål och Doctor Doxey Zenz skaffade sig grepp om händelserna och spurtade ner tappre Vischio Holz.

Mikael Wikner, Kanal 75


Örjan Kihlström har rötterna på Bollnästravet och det var en populär kusk som vann tre raka lopp är V75 gästade Hä..


Örjan Kihlström har rötterna på Bollnästravet och det var en populär kusk som vann tre raka lopp är V75 gästade Hälsingland.
- Familjen hade arbetshästar och min farfar råkade byta åt sig en travhäst av en slump på en marknad, och de fick lite ordning på den där och på den vägen är det, sedan började även min pappa och det är en liten slump att vi hamnade i det här. Jag var väldigt intresserad redan som jätteliten faktiskt och aldrig haft någon tanke på att göra något annat faktiskt, berättade Örjan Kihlström för ”hemmapubliken” som uppgick till 6 771 besökare.
- Jag känner väldigt mycket människor här, mycket släkt och vänner som är här och tittar, så det är extra roligt faktiskt, sa Örjan Kihlström.
Seger nummer ett kom i lördagens huvudlopp, Bollnäsloppet (V75-3), och det blev en säker favoritseger tillsammans med Daniel Redén-tränade Canari Match efter tidig ledning.
Segern var värd 200 000 kronor och segertiden blev 1.10,5 över sprinterdistans, autostart.
- Canari Match gick ett väldigt bra lopp, öppnade bra och gick fort till slut också, sa Örjan Kihlström.

Hemmaseger
Seger nummer två kom i Jon Olssons Minne (V75-4) för kallblod. Örjan Kihlström tog ett tidigt initiativ från tillägg och styrde fram först i andraspår efter drygt 500 meter med favoriten B.W.Sture. På sista bortre långsidan övertog B.W.Sture ledningen och höll sedan säkert undan före Fender.
Jan-Olov Persson tränar vinnaren som vann på utmärkta 1.23,9 över medeldistans och voltstart.
- B.W.Sture fick gå ett rejält förstavarv och det var starkt gjort av honom att hålla farten så bra till slut ändå, sa Örjan Kihlström.
Tredje raka segern kom i V75-5 där Örjan Kihlström styrde fram B.B.S.Jhonny när favoriten Västerbo Pokerface avancerade, släppte ner favoriten i dödens för att sedan skugga honom tills upploppet. Över upploppet spurtade sedan hemmahästen, som tränas av Stefan Arvidsson, vassast och vann knappt med säkert.
- Jag hade sett att han var i bra form. Han var jättefin i dag också, travet flöt väl bättre i dag än det såg ut att göra senast så han var i ännu bättre form i dag, sa Örjan Kihlström.

”Det bubblar inombords”
I V75-1 (klass I) var Doctor Doxey Zenz starkast och från positionen utvändigt ledaren övertog han ledningen 600 meter från mål och vilt påhejad av tränaren Mathias Andersson blev det till slut en säker seger. Segertiden blev mycket fina 1.13,7 över medeldistans och voltstart.
V75-2 bjöd på en läcker duell mellan två fina ston där Millie Millionaire höll undan före Chapter Review. Ulf Ohlsson blev mer eller mindre tvingad att ta ett tidigt initiativ 1200 meter från mål med Millie Millionaire när konkurrenterna stötte bakifrån och när ledaren Selma Töll galopperade knappa varvet kvar blev det ledning för favoriten.
Amatörtränaren Brage Hansen var lugn och samlad trots karriärens största seger hittills.
- Men det bubblar inombords, sa den 30-årige Sollefteåkillen.
I V75-6 ledde Magnus Jakobsson från start till mål med Peter Untersteiner-tränade Masterglide.
- Det var inga problem. Det var full gas som gällde, konstaterade segerkusken.
V75-omgången avslutades med en seger för Sir Q.C. efter en offensiv styrning av Ulf Ohlsson som körde till spets knappa två varv från mål i långloppet. Vinnaren tränas av Catarina Lundström.
Sju rätt på V75 gav 9 279 kronor, sex rätt 121 kronor och fem rätt 18 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 A 1 13.9 123
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Mathias Andersson 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/5 A 1 16.3 25
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Mathias Andersson 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2140/4 C 5 18.8 92
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Mathias Andersson 2140/2 C 2 16.9 42
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Mathias Andersson 2148/11 D 2 17.8 84
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-12 Kaj Widell 2100/1 C 5 15.9 60
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Mathias Andersson 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Mathias Andersson 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Mathias Andersson 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Mathias Andersson 2140/14 A 0 g 44
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Mathias Andersson 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Mathias Andersson 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Mathias Andersson 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Mathias Andersson 2160/9 A 0 16.9 99
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Mathias Andersson 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Mathias Andersson 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Mathias Andersson 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Mathias Andersson 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Mathias Andersson 3180/11 A 2 15.9 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2640/6 A 1 15.3 15
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Mathias Andersson 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Mathias Andersson 3140/2 D 5 15.4 268
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 B 4 16.2 44
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Mathias Andersson 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Mathias Andersson 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2640/8 B 4 17.5 77
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Mathias Andersson 2140/1 C 5 13.6 108
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Mathias Andersson 2140/3 B 3 13.9 24
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Mathias Andersson 2140/4 C 1 12.5 62
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Mathias Andersson 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Mathias Andersson 2640/4 B 1 14.7 26
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Mathias Andersson 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Mathias Andersson 2660/8 B 1 14.8 90
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Jennifer Persson 2140/7 C 0 g 23
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Mathias Andersson 3160/8 A 6 17.3 39
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Mathias Andersson 2609/7 B str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Mathias Andersson 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Mathias Andersson 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Mathias Andersson 4160/10 B 2 16.3 195
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Mathias Andersson 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Mathias Andersson 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Mathias Andersson 2160/10 B 5 13.8 73
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Mathias Andersson 3180/12 A str
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Mathias Andersson 1640/7 A 0 13.6 415ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se