Doctor Doxey Zenz travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Doctor Doxey Zenz travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Doctor Doxey Zenz har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Doctor Doxey Zenz har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Doctor Doxey Zenz


På onsdagen kom Svensk Travsports Ansvars- och disciplinnämnds (STAD) beslut i det omtalade ärendet där Svensk Travsport gjorde oannonserat..


På onsdagen kom Svensk Travsports Ansvars- och disciplinnämnds (STAD) beslut i det omtalade ärendet där Svensk Travsport gjorde oannonserat tillslag i Mathias Anderssons stall på Hagmyren natten mellan 30 november och 1 december då man misstänkte brott mot antidopingreglementet gällande stallets stjärna Doctor Doxey Zenz, som var anmäld att starta i lopp på Bergsåker travbanan 3 december.
Enligt Svensk Travsport gjorde man sitt tillslag under pågående behandling i form av infusion/injektion.
Mathias Andersson hävdar att hästen var uttorkad och skulle få dropp och att hästen skulle strykas ur loppet på Bergsåker.

Inga otillåtna preparat
Provtagning, blodprov, på Doctor Doxey Zenz vid tillslaget visar att hästen inte hade några otillåtna preparat i kroppen.
Svensk Travsport har yrkat på två års licensindragning för Mathias Andersson.
STAD:s beslut innebär ett års licensindragning för Mathias Andersson och 50 000 kronor i böter för brott mot antidopningsreglementet. I beslutet skriver STAD bland annat: ”Det har inte visat annat än det otillåtna försöket att behandla hästen Doctor Doxet Zenz inom karenstid före tävling skett med natriumklorid och vitaminer som om behandlingen skett utom karenstiden skulle vara en tillåten åtgärd. Det skulle enligt nämndens mening därför vara uppenbart oskäligt att återkalla Mathias Anderssons licens för en så lång tid som två år”.
Eftersom Mathias Andersson blev av med sin A-licens interimiskt vid tillslaget så gäller hans licensindragning enligt STAD:s beslut till 2 december 2023.
STAD:s beslut kan överklagas inom 14 dagar hos Svensk Travsports Överdomstol.
- Självklart kommer jag att överklaga. Det hade vi bestämt redan före STAD:s beslut. Jag har inte gjort något fel, säger Mathias Andersson.
- Vi är nöjda med att ärendet nu prövats av en oberoende instans och vi tycker att Ansvars- och Disciplinnämndens beslut är välbalanserat. Beslutet gällande ansvarsdelarna är i enlighet med vårt yrkande och det visar att vårt regelverk håller, säger Liv Färndahl, chefsjurist på Svensk Travsport på förbundets hemsida.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hagmyren-tränaren Mathias Andersson är uppfödare, ägare, tränare och kusk till Doctor Doxey Zenz och han var minst sagt nöjd sedan..


Hagmyren-tränaren Mathias Andersson är uppfödare, ägare, tränare och kusk till Doctor Doxey Zenz och han var minst sagt nöjd sedan hans ögonsten svarat för en mycket imponerande comeback på annandag påsk.
Den åttaårige hingsten dominerade GS75-4 efter en offensiv styrning från 40 meters tillägg över grunddistansen 3 140 meter och redan efter 700 meter satt Doctor Doxey Zenz i ledningen.
- Min plan var att försöka sitta i ledningen efter 500 meter, så det vart ganska ungefär så, det vart klockrent, sa Mathias Andersson.
Doctor Doxey Zenz såg löpsugen ut hela vägen och vann med 30 meters marginal ner till tvåan Tasteofchocolatier. Segertiden blev finfinas 1.15,0 över distansen 3 180 meter voltstart.
- När han väl funkar då funkar han. Det är en fantastisk häst alltså. Det här var väldigt skönt för hela fjolåret var det ett bakben som strulade, egentligen hela säsongen, tycker jag, vart lite halvfiasko. Nu har vi jobbat stenhårt med det, sa Mathias Andersson som bjöd på en segergest sista biten över upploppet.
- Han är egentligen väldigt lugnt jobbad och jag hade inte tänk att starta honom än på en månad, men han kändes så fin så jag tänkte hemmaplan…att han skulle få det här som ett jobb, det var liksom planen. Han var inte vässad för fem öre.

17:e segern i karrären
Vässad eller ej så var det en imponerade prestation över stayerdistans. Mathias Andersson avslöjade även att han drömmer om ett visst lopp på Solvalla sista helgen i maj.
- Jag hade jättegärna velat starta honom i Harper Hanovers lopp för han står kanon inne där, så där tror jag att han skulle hävda sig jättebra. Men frågan är om poängen kommer att räcka dit, det är ett krux då.
Segern var den 17:e i karriären på 84 starter och totalt har Doctor Doxey Zenz tjänat 1 713 400 kronor.
- Han betyder allt liksom, det är på grund av honom man jobbar dygnet runt i princip. Det är som en dröm, jag har fött upp han själv och gjort i princip allting från dag ett. Det är en häst man lever med hela tiden, det är så himla häftigt alltså, sa Mathias Andersson i TV12.
Ulf Ohlsson inramade GS75 med två favoriter: Öystein Tjomsland-tränade Frivoll Galilei i GS75-1 och Svante Båth-tränade Bolt Kronos i GS75-7. Omgångens skräll svarade 31-oddsaren Tåga Ryker för i GS75-5 tillsammans med Ingvar Nyberg. Gunilla Lindström tränar.
Övriga vinnare inom GS75 var L.G.Boko (Lars-Göran Söderberg) i GS75-2, Järvsö Ola (Mats E Djuse/Jan-Olov Persson) i GS75-3 och Cuenca (David Grundmann/Jörgen Westholm) i GS75-6.
Sju rätt betalade 32 706 kronor, sex rätt 258 kronor och fem rätt 33 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet. I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag v&a..


”Form slår klass” är en sliten klyscha inom travet.
I gulddivisionen i Sundsvall var det formtoppad  elitklass som slog formsvag världsklass.
- Det känns nästan som vid derbysegern. Han är en otrolig häst, jag kan inte säga något annat. Tack så mycket Elian! sa en känslosam Katja Melkko efter triumfen.
- Han betyder mycket för mig. Han är en del av min familj. Det är Janne (Soronen) och barnen och sedan Elian.
Loppet var egentligen ganska odramatiskt. Jorma Kontio stack till ledningen med Elian Web från spår fem bakom startbilen och redan på den första bortre långsidan hade Örjan Kihlström kört fram till positionen utvändigt om ledaren. Därmed var de flesta favoritspelare lugna. Ett varv senare var det snarare Elian Webs anhängare som satt lugna. Då hade Örjan Kihlström börjat mana på sin häst och ryckt det norska huvudlaget, samtidigt som Jorma Kontio satt stilla i sulkyn. I slutkurvan fick Propulsion repa mod i rygg på Elian Web men krafterna räckte ändå inte för att utmana på allvar. Elian Web gick undan till mycket enkel seger.
- Han har gjort bra lopp nästan hela tiden och haft många dåliga startspår. Nu när vi hade bra startspår var det läge att prova. Han var jättefin hela vägen och 500 meter från mål tyckte jag att jag hade alla krafter kvar. Då fick jag segerfeeling, sa Jorma Kontio.
Daniel Redén-tränade Propulsion ska eventuellt ut i Prix d’Amerique i Paris om två veckor och med två lopp i kroppen och ytterligare toppning i träningen håller hela trav-Sverige tummarna för att hästen har formen på topp då.
- Han gör alltid sitt jobb. Även när han inte är på topp gör han ett bra dagsverke. Men det klart att det inte är samma häst som i juli. Sedan är det svårt att bedöma hur mycket som beror på vinter och skor och hur mycket som beror på form, kommenterade Örjan Kihlström Propulsions insats.

Kihlström taktisk vinnare
Solvallakusken fick istället glädja sig åt seger i näst högsta klassen. Silverdivisionen avgjordes över mastiga tre varv och favoritspelade Doctor Doxey Zenz fick planenligt ta över ledningen utan strid. Men där fick han hård mangel av utvändigt Pacific Face samtidigt som Örjan Kihlström kunde gotta sig i kön med Hawk Cliff. Först halvvarvet från mål satte Kihlström in stöten och då klev den Timo Nurmos-tränade åttaåringen enkelt ikapp och förbi ledaren.
- Det blev ett ganska passande lopp för oss. Hästen har visat väldigt fin form och passar bra på distansen, och så blev det lite speedryck under vägen vilket gjorde att de andra blev lite sega till slut, sa segerkusken.

Guldtopp i kallblodsdivisionen
I nyinstiftade kallblodsdivisionen i Svenska Travligan serverade Magnus A Djuse Guldtopp en perfekt resa i ledarryggen och när luckan kom vid upploppets början accelererade den Daniel Wikberg-tränade hästen till seger.
- Det blev ju perfekt. Luckan kom i god tid och det är en riktigt fin häst, sa Djuse.
Stjärnämnet Ängsborgen galopperade kort efter start men kom tillbaka och levererade en rykande spurt till andraplatsen.  
- Det känns lite surt och bittert men vi får vara nöjda med hästen, sa kusken Jimmy Jonsson.

Skräll från ”omöjligt” läge
Omgången bjöd på en riktig praktskräll och den kom i klass II genom Inshallah och Johan Brandell. Via en kraftfull långspurt lyckades det Bo Heyman-tränade stoet med konststycket att vinna från spår tolv över kort distans.
- Det är en jättefin häst som det har krånglat mycket med men nu börjar det bli ordning på henne, sa segerkusken.
Kapable Arch Lane gick i mål som fastlåst tvåa när han gjorde comeback efter lång skadefrånvaro på årets första dag och med det loppet i kroppen utklassade han nu motståndet från ledningen i klass I med Emilia Leo i vagnen.
- Det är en otroligt häftig häst som kommit tillbaka efter en allvarlig skada, och som han har levererat nu på tio dagar är otroligt. Det blir en spännande framtid, sa nyblivne proffset Oscar Berglund.
Jörgen Westholms Rocky Tilly (Rikard N Skoglund) hade inga bekymmer med att bärga segern i bronsdivisionen och inte heller Roger Nilsson-tränade Arbystir behövde gå i botten för att ta hem diamantstoet och samtidigt se till att Magnus A Djuse dubblade segerskörden.
På V75 delade sju rätt ut 127 520 kronor. För sex rätt fick man 792 kronor och för fem rätt 72 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstränaren från Hagmyren har en riktig reklamhäst i Doctor Doxey Zenz som är ett välkänt namn för V75-spelarna. ”D..


Proffstränaren från Hagmyren har en riktig reklamhäst i Doctor Doxey Zenz som är ett välkänt namn för V75-spelarna. ”Doctorn” har tidigare radat upp segrarna inom rikstoton och nu klättrat genom klasserna hela vägen upp till Gulddivisionen.
Eller, han har penningmässigt inte riktigt nått upp till högsta klassen ännu och är fortfarande kvar i Silverdivisionen, men för tre starter sedan provade Mathias Andersson ändå lyckan i Gulddivisionen i Gävle.
Då satt hästen fast med gott om krafter kvar.
Därefter har det blivit två raka segrar som båda har tagits i imponerande stil och hästen har varit helt överlägsen. Först i ett stayerlopp över tre varv på Solvalla och senast i V75 på Romme.
– Doctor Doxey Zenz (V75-1) har gjort häftiga lopp vid segrarna och varit grymt bra. Hästen har haft bra form länge men hade lite stolpe ut förra året. I alla fall om man jämför mot året innan då han radade upp segrarna. Men han har mognat mentalt på slutet och blivit mer vuxen. Han reser bra, vilket han tidigare hade problem med. Det syns också på resultaten, säger Mathias Andersson.

”Fick inte stopp på hästen efter mål”
– Hästen har fått göra loppen själv på slutet och då trivs han betydligt bättre. Han gillar inte när han får sitta i tredje par utvändigt och det blir ”uppullat” och 1.20 på mellanvarvet. Då lägger han bara ner. Nu har han varit överlägsen två gånger i rad och det har blivit helt perfekt. Jag har fått köra loppen som han gillar bäst och det är när han får tuffa på i ett jämnt och hårt tempo.
– Senast lär jag honom löpa på och fick verkligen inte stopp på honom efter mål. Jag fick köra ett varv till och låg raklång och drog i honom. Han tog i så mycket och trodde att det var 3100 meter som han startat över tidigare. Så det var lite häftigt och skötare kom springande och undrade vad vi höll på med. Efter att vi kört ett varv extra fick jag stopp på hästen.
– Annars tycker jag att han kändes som allra bäst när han satt fast i gulddebuten i Gävle. Då hade jag spetsat till honom rejält och formtoppat honom till det loppet. Han var ruskigt bra då och klättrade i rygg på Digital Ink över mål. Jag har aldrig haft så mycket att köra med och han hade vunnit lätt om han kommit loss.

Hade planer på Frankrike
På lördag är Doctor Doxey Zenz på nytt favorit när han startar i det inledande stayerloppet på V75. Han har spår fyra bakom startbilen och körs av Mathias Andersson. Tränare Andersson hade för övrigt planer på att starta hästen i Frankrike men valde till slut det här loppet istället.
– Jag hade tänkt att åka till Frankrike men ändrade mig när jag såg att det skulle bli mildväder hemma. Dessutom är det hans bästa distans 3100 meter och då blåste jag av Frankrike och tog Bergsåker istället. Jag ringde till banmästaren innan jag anmälde och han sa att de ska vräka på med salt och att man kan köra med sommarskor.
– Senast på Romme var jag en av få som körde med sommarskor, även om det var en liten annan variant med en grövre söm för att han skulle få mer fäste. Hästen är klart missgynnad av brodd och därför testade jag sommarskor i värmningen och det var en hit. Så det är perfekt med mildväder på lördag och jag tror nog att banan på Bergsåker blir mer passande än på Romme, säger Mathias Andersson.

”Det ser jättebra ut”
Hur känns hästen i träningen efter förra loppet och tror du att ni vinner igen?
– Det har varit lite hårt i backen som väl de flesta har haft men det är inget jag ska klaga på. Jag fick köra lite lättare intervaller i lördags, fem sekunder långsammare än normalt, men hästen har så fin form och startar så tätt att jag inte tror att det ska ha någon betydelse.
– Det är klart att det ser jättebra ut på papperet. Det ser upplagt ut med få hästar och spår innanför Hawk Cliff som är värst emot. Han borde få ledningen och sedan får vi avgöra lite hur han känns för dagen. Han var lite mer taggad på Romme än på Solvalla och är han det så är det ingen idé att plocka upp honom.
– Jag tror på en jättebra chans och skulle ljuga om jag sa något annat. Den enda ändringen är att jag senast satte på helstängt huvudlag men nu blir det som på Solvalla ett helstängt med open-eye. Då har han öppet på vänster sida och stängt på höger sida. Hästen brukar oftast gå så och han blir lite lugnare då. Jag har satt på helstängt några gånger när jag vill gasa som senast, men nu när det är 3100 meter så är det ingen riktig poäng med helstängt. I övrigt så går han i jänkarvagn som vanligt och utan käk och skydd på benen.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.I år kunde inget stoppa storfavoriten som e..


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.
I år kunde inget stoppa storfavoriten som efter tidigt ledning dominerade loppet tillsammans med Örjan Kihlström.
Tränaren Daniel Redén fick det svar han ville av sin världsstjärna i genrepet (?) inför Prix d’Amerique sista söndagen i januari. Det blir i så fall fjärde starten för Propulsion i det franska styrkeprovet där han hittills inte lyckats fullt ut: 2017 blev han fyra, 2018 trea och 2019 femma.
- Om vi åker… Nu tar vi en dag i taget. Dörren till Paris stängdes i alla fall inte, sa Daniel Redén.
Om det blir start i Prix d’Amerique talar mycket för att hingsten behöver ett lopp till i kroppen för att komma i form.
- Det blir absolut ingen start på kolstybben i Paris, om det blir ett lopp till blir det här i Sverige, fortsatte Daniel Redén.
Kusken Örjan Kihlström var nöjd med hur Propulsion kändes i loppet.
- Det var ett skönt besked, allt verkar bra och det finns inget att klara på. Det löste sig bra och hästen kändes så bra han kan med de här förutsättningarna.
Propulsion är Sveriges vinstrikaste häst för andra året i rad. Segern på Romme var värd 200 000 kronor och därmed stannade ”Proppen” på 8 416 376 kronor insprunget i år. I fjol var han bäst på 11 008 827 kronor.
Totalt i karriären har Propulsion tjänat 31 193 693 kronor via 38 segrar på 75 starter.

Tät upploppsstrid
V75-omgången inleddes med en favoritseger efter en tät upploppsstrid där Electrical Storm höll undan för Rocky Tilly.
- Han fick dra tåget sista 700 och hade en bra häst i rygg, han stred riktigt bra tycker jag, kommenterade segerkusken Ulf Ohlsson.
Mattias Djuse tränar vinnaren.
I V75-2 avgjorde elvaoddsaren Jackpot Band med en imponerande långspurt sista 700 i spåren från fjärde par utvändigt tillsammans med Oskar J Andersson. Vinnaren tränas av Rommetränaren Fredrik Tengstad.
V75-4 var kallblodslopp och publiken bjöds på en mycket imponerande vinnare då Steinfaks vann direkt comeback efter nästan 1,5 års skadeuppehåll. Carl Johan Jepson attackerade 900 meter från mål från tredje utvändigt och sedan avgjorde Steinfaks på styrka efter att ha gjort allt grovjobb själv.
Stian Eilefsen tränar vinnaren.

Skräll från Åland
Omgångens stora skräll kom i V75-1 där 60-oddsaren Show Time överraskade tillsammans med Barbro Carlsson. Från tredje invändigt kom luckan in på upploppet och när samtidigt täthästarna var märkta av ett högt tempo blev segern till slut säker för ekipaget från Åland.
I V75-6 serverades 13-oddsaren Greta Sisu ett perfekt lopp av Jorma Kontio och från rygg ledaren avgjorde det treåriga stoet säkert. Timo Nurmos tränar.
V75-omgången avslutades genom en favoritseger för Doctor Doxey Zenz som var löpsugen i händerna på Mathias Andersson. Hingsten övertog ledningen 1500 meter kvar och dominerade sedan loppet med mycket luft ner till konkurrenterna hela vägen.
- Det är 80 procent chans att vi provar Frankrike nu, jag tror han kommer att älska kolstybben i Paris, konstaterade Mathias Andersson.
24 system klarade sju rätt på V75 och belönades med 809 098 kronor. Sex rätt gav 1 264 kronor och fem rätt 65 kronor.
Utanför V75-spelet vann favoriten Digital Summit E3 Revanschen säkert tillsammans med Örjan Kihlström. 150 000 kronor var segern värd för den Stefan Melander-tränade treåringen som gjorde jobbet själv utvändigt om ledaren Matadoren Eme sista varvet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 A 1 13.9 123
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Mathias Andersson 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/5 A 1 16.3 25
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Mathias Andersson 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2140/4 C 5 18.8 92
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Mathias Andersson 2140/2 C 2 16.9 42
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Mathias Andersson 2148/11 D 2 17.8 84
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-12 Kaj Widell 2100/1 C 5 15.9 60
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Mathias Andersson 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Mathias Andersson 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Mathias Andersson 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Mathias Andersson 2140/14 A 0 g 44
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Mathias Andersson 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Mathias Andersson 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Mathias Andersson 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Mathias Andersson 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Mathias Andersson 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Mathias Andersson 2160/9 A 0 16.9 99
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Mathias Andersson 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Mathias Andersson 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Mathias Andersson 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Mathias Andersson 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Mathias Andersson 3180/11 A 2 15.9 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Mathias Andersson 2640/6 A 1 15.3 15
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Mathias Andersson 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Mathias Andersson 3140/2 D 5 15.4 268
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Mathias Andersson 1640/11 B 4 16.2 44
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Mathias Andersson 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Mathias Andersson 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2640/8 B 4 17.5 77
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Mathias Andersson 2140/1 C 5 13.6 108
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Mathias Andersson 2140/3 B 3 13.9 24
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Mathias Andersson 2140/4 C 1 12.5 62
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Mathias Andersson 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Mathias Andersson 2640/4 B 1 14.7 26
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Mathias Andersson 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Mathias Andersson 2660/8 B 1 14.8 90
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Jennifer Persson 2140/7 C 0 g 23
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Mathias Andersson 3160/8 A 6 17.3 39
2019-12-28 2019-12-28 Romme-11 Mathias Andersson 2140/6 B 1 12.8 36
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-9 Mathias Andersson 3160/9 B 1 14.7 20
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Mathias Andersson 3140/2 D 5 14.3 562
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Mathias Andersson 2140/4 B 2 13.8 30
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Mathias Andersson 3180/13 C 5 16.0 122
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Mathias Andersson 3180/13 A 3 14.1 130
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Mathias Andersson 3160/8 C 5 14.7 244
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Mathias Andersson 3180/12 A 0 14.9 385
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Mathias Andersson 2640/12 B 6 14.1 707
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Mathias Andersson 2609/7 B str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Mathias Andersson 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Mathias Andersson 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Mathias Andersson 4160/10 B 2 16.3 195
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Mathias Andersson 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Mathias Andersson 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Mathias Andersson 2160/10 B 5 13.8 73
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Mathias Andersson 3180/12 A str
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Mathias Andersson 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Mathias Andersson 1640/7 A 0 13.6 415
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Mathias Andersson 1640/2 B 0 12.7 35
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Mathias Andersson 3140/5 B 4 14.8 50
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Mathias Andersson 2160/10 A 5 14.4 59
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Mathias Andersson 3180/9 C 1 16.5 19
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Mathias Andersson 2140/8 A 1 13.0 14
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-12 Mathias Andersson 3180/12 D 0 14.5 789
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Mathias Andersson 2640/2 D 7 13.2 232
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/7 C 4 13.3 224
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 Mathias Andersson 1660/9 B 5 12.5 69
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Mathias Andersson 2140/9 C 6 12.6 124
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Mathias Andersson 2640/3 D 4 14.9 83
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Mathias Andersson 4180/7 B 1 17.9 13
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Mathias Andersson 3200/15 B str
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Mathias Andersson 1660/13 A 1 13.2 12
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Mathias Andersson 2140/2 D 0 12.6 114
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Mathias Andersson 2640/1 D 7 13.2 166
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Mathias Andersson 1640/6 B 0 12.9 152
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-9 Mathias Andersson 2140/6 B 0 13.8 46
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Mathias Andersson 2140/6 B 6 13.3 28
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Mathias Andersson 3140/4 B 2 15.3 16
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-8 Mathias Andersson 1640/2 B 3 12.3 77
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-1 Lena Fritz 2140/9 B 0 13.9 309
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-7 Mathias Andersson 1640/2 C 0 12.4 562
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-9 Mathias Andersson 2640/4 C 5 13.9 343
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-2 Mathias Andersson 1660/1 C 1 11.9 27
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-5 Mathias Andersson 2060/4 B 3 14.5 15
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-7 Mathias Andersson 2140/5 C 0 11.7 798
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-7 Mathias Andersson 3200/9 A 0 14.4 204
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-9 Mathias Andersson 1640/5 B str
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-7 Mathias Andersson 2140/2 B 6 12.4 1035
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-7 Mathias Andersson 2160/4 B 1 14.9 14
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-4 Mathias Andersson 2680/9 B 4 13.4 76
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-6 Mathias Andersson 3180/14 B 1 15.0 38
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-6 Mathias Andersson 2140/11 B 6 14.4 19
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-5 Mathias Andersson 2140/6 D 8 13.5 324
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-9 Mathias Andersson 2640/5 D 5 15.2 104
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-9 Mathias Andersson 2640/7 D str
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-2 Mathias Andersson 2140/3 B 1 12.9 19
2022-11-18 2022-11-18 Romme-5 Mathias Andersson 2140/9 C 0 14.7 534
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-8 Mathias Andersson 2640/9 D 6 12.6 1564
2022-10-29 2022-10-29 Romme-7 Mathias Andersson 1640/2 C 8 11.9 1234
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-3 Mathias Andersson 2680/8 B 4 14.9 24
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-4 Mathias Andersson 2200/12 A 6 14.4g 28
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-7 Mathias Andersson 1660/11 A 6 12.7 49
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-7 Mathias Andersson 2140/3 C 3 12.5 357
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-4 Mathias Andersson 3200/8 B 2 14.3 70
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-6 Mathias Andersson 1660/10 B 2 12.2 41
2022-07-12 2022-07-12 Hoting-3 Mathias Andersson 2500/10 B 0 16.3 27
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-9 Mathias Andersson 3714/15 C 0 16.8 125
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-6 Mathias Andersson 1640/2 D 0 12.2 786
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-11 Mathias Andersson 1640/11 D str
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-7 Mathias Andersson 2140/10 D 0 13.2 1116
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-6 Mathias Andersson 2140/6 C 5 13.3 97
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-7 Mathias Andersson 2140/3 C 2 13.3 81
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-8 Mathias Andersson 2140/7 C 5 15.0 416
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-5 Mathias Andersson 2700/14 B 0 16.9g 522
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-7 Mathias Andersson 2640/6 C 0 14.8 1267
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-7 Nathalie Blom 2640/9 B 0 16.1 275
2023-08-19 2023-08-19 Romme-8 Emilia Leo 2640/6 D 8 13.0 820
2023-08-12 2023-08-12 Romme-4 Emilia Leo 2140/5 C 2 12.7 69
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-8 Ove A Lindqvist 2140/4 D 0 12.7 881
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-8 Henrik Svensson 2640/9 D 7 13.9 731
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-6 Mika Forss 2140/2 D 8 13.0 804



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se