Divine travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Divine travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Divine har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Divine har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Divine


Avslutningen på V64 blev riktigt rivig och till slut så stod Anna Österbergs speedkula Divine som vinnare tillsammans med Emilia Leo. Ekipaget ..


Avslutningen på V64 blev riktigt rivig och till slut så stod Anna Österbergs speedkula Divine som vinnare tillsammans med Emilia Leo. Ekipaget låg sist i stort sett hela loppet och såg inte ut som någon vinnare förrän kort före mål.
Emilia Leo vann även med Jokke Ålj som drog i ett bra tempo i ledningen och vann säkert.
Claes Eskilsson skrällde med Hundredprocent Up som fick ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Luckan kom i grevens tid och Hundredprocent Up sköt till som en projektil och hann fram med ett huvud.
Red Hot Roadster var omgångens enda favorit som höll. David Grundmann kör med stort självförtroende och gjorde allt rätt och Red Hot Roadster vann bekvämt efter att ha övertagit ledningen dryga varvet före mål.
- Vilken jäkla häst. Han har allt, sade David Grundmann.
Sex rätt betalade 723 176 kronor, fem rätt 4 573 kronor och fyra rätt 202 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Med över miljonen passerad till stallet redan i augusti och en V75-finalsseger säkrad går den storsatsande B-tränaren David Persson, med Ax..


Med över miljonen passerad till stallet redan i augusti och en V75-finalsseger säkrad går den storsatsande B-tränaren David Persson, med Axevalla som hemmabana, mot ett rekordår som tränare. Tretton hästar finns på träningslistan där man hittar namn som Polycrates Face, som under fjolåret slutade fyra i Monté-SM och som i år är obesegrad i monté. Även den rutinerade V75-hästen Emmylou hittas i stallet.
- Jag är väldigt nöjd med hur rörelsen ser ut just nu, jag äger de flesta av hästarna själv och får hjälp av både familjen och personal när det kommer till stallhanteringen. Som det ser ut nu vågar jag inte svara på om rörelsen kommer att utökas, jag är som sagt nöjd med hur jag har det och det är framtiden som avgör om det blir något större.
Innan travrörelsen kom igång på allvar jobbade David på en mekanisk verkstad och trots att intresset länge har funnits inom travet så har det aldrig varit någon självklarhet att David skulle ta sig så långt som till att bli travtränare.
- Travet har alltid funnits runt om mig. Mina föräldrar ägde några hästar när jag var yngre och som tonåring sprang även jag runt i stallet. Jag har länge varit intresserad av sporten och har alltid haft någon egen häst men att jag själv skulle bli travtränare var väl inget som man trodde på.

”Åker inte sextio mil för en nolla i raden”
I början av fjolåret fick David ett italienskt tillskott till stallet. Den dåvarande femåringen Vagabond Bi köptes in till Sverige efter en tuff säsongsinledning i Italien med galopper och tråkiga resultat.
- Jag fick höra att han var till salu nere i Italien och kollade upp honom genom det italienska lopparkivet. Jag tog sedan kontakt med säljaren och köpte honom som femåring i början av förra året för en inte allt för stor prissumma. Han kom till oss under mars i ett fint skick och var både rund och blank.
Debuten för sitt nya stall sköttes galant genom en enkel seger i ett breddlopp på Fornaboda. Starterna därefter slutade med galopper och redan efter fem starter i sitt nya hemland var Vagabond Bi tvungen att gå omkval efter att noterat tre raka diskningar.
- Jag kände redan i de första jobben att det var något extra men när de tråkiga resultaten kom och han inte presterade som man tänkt sig så började tvivlen att komma. Vi bestämde oss för att kastrera honom och med det började han sköta sig. Vi startade honom på nytt i början av oktober och då hade han blivit bättre och tog direkt två raka segrar för oss.

Färsk V75-finalseger
Resultaten talar sitt tydliga språk och sexåringen är nu bättre än någonsin. Med en tredjeplats i Sommartravets final på Rättvik och en rykande färsk V75-finalseger på 1.10,7 över medeldistans på Åby går den nyblivna miljonären Vagabond Bi (V75-7/DD-2) mot sin överlägset bästa säsong i karriären. Han ännu kvar i silverdivisionsklassen men laddas trots detta mot sin hittills största uppgift – gulddivisionshästarna i Sundsvall Open Trot.
- Jag har stora förhoppningar på att han kommer att tillhöra den framtida eliten så det här loppet blir ett test för att se vart han står jämfört med de bästa. Han har tidigare visat att han tål de höga farterna och även om jag anser att det känns osannolikt att han ska gå ut och vinna så åker vi inte sextio mil för en nolla i raden, jag tror på en vettig peng.
- Han kommer gå barfota runt om precis som de senaste tre starterna och vi kommer för första gången sätta på honom en jänkarvagn, säger David.
Du startar även Emmylou (V75-4). Hur går tankarna där?
- Hon fick ett lite snävt spår från start (spår 4) men skulle det lösa sig med volten så tror jag att hon kan vara med om och kämpa en platspeng, hon får en vanlig sulky på sig denna gång.
- Hon har nyligen tävlat i två raka montélopp, men vid senaste sulkyloppet fick hon en resa som fjärde invändigt, hon spurtade sedan bra på upploppet och passerade mållinjen i stort sätt i bredd med Divine och Argbiggan om att bli tvåa. Hon var bra då och hon bör ha liknande form nu.

Timmy Lundegård, Kanal 75


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande v..


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande var hans sjätte sedan dan före dopparedan och när han inte vunnit har han varit tvåa. Den här gången fick han trava utvändigt om ledande Highspirit men avgjorde ändå retfullt enkelt över upploppet.
- Det var en jättefin häst. Han har gått bra länge, det har man ju sett, och han var väldigt trevlig att köra också. Han håller formen och känns fräsch och fin så han verkar tåla att starta tätt, sa Örjan Kihlström som körde hästen för första gången.
- Örjan är ganska bra. Och hästen är också ganska bra. Nu får han tio dagars paus. Nästa start blir i finalen på Solvalla 8 februari, sa Hannu Korpi och syftade på bronsdivisionens final i Svenska Travligan.

Devine på lätta hovar
Toppstoet Divine föll senast med flaggan i topp efter blytung resa i V75. Nu serverades hon ett desto snällare lopp i andra par utvändigt av Erik Adielsson och när hon fick fritt spelrum vid upploppets början avgjorde hon utan att behöva spela ut hela sitt register.
- Grymt! Jag har skrikit så att jag blev hes. Hon fick det perfekta loppet, vila i rygg och sedan bara gå förbi när luckan kom. Ett perfekt lopp för Devine, sa hästen överlyckliga ägare och tränare Anna Österberg.

Seger trots ringrost
Bara lugnt tränad och utsvarad i spetsstriden. Trots ringrost och en tung resa gick Daniel Wikbergs affischnamn Weekend Fun segrande ur striden när han återkom efter vila. Men det satt hårt inne och domarna fick granska målfotot innan de kunde utropa Weekend Fun till vinnare före likaledes årsdebuterande Han Herred.
- Det kändes inte som att jag riktigt fick tag i Per (Linderoth) men den här ökade lite sista 100, kändes det som, och måste ha hunnit dit med väldigt liten marginal, sa glatt överraskade segerkusken Magnus A Djuse.

”Kusligt snabb”
I kallblodsloppet tvingades storfavoriten Järvsöodin sträcka vapen från ledningen. Vann gjorde istället Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som levererade en virvlande långspurt.
- Jag frågade innan loppet om de var tvungna att start honom när det är de förutsättningar han hatar som mest, skitväder och dålig bana och allting, men han brydde sig inte utan var hur fin som helst. Han är gudomligt mysig att köra, kusligt snabb i ett par hundra meter, sa kusken Oskar Kylin-Blom.

Diskad måletta
Daniel Wäjersten såg ut att ta en tränardubbel när Merritt och Musett af Djupmyra skar mållinjen som etta och tvåa. Men han fick nöja sig med att förstapriset gick till stallet sedan domarna efter lång väntan kungjort att målettan Merritt diskvalificerats för trängning på den sista bortre långsidan. Övriga V86-lopp denna kväll vanns av Fredrik Wallins My First Offspring (Elias Strandberg), Joakim Elfvings Lyx Håleryd (Rikard N Skoglund) och Jan Gustavsson Leonas Sami (Carl Johan Jepson).
På V86-spelet delade åtta rätt ut 12 185 kronor. Sju rätt gav 174 kronor och sex rätt 24 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker. Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga..


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker.
Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga stoet Divine som Erik Adielsson återigen får förtroendet bakom i V86-6 - ett lopp för ston som tjänat mellan 300 000 och 900 000 kronor.
Divine är loppets näst rikaste häst och formkurvan pekar rakt uppåt. Senast var hon ute i ett V75-lopp i Kalmar och svarade för en toppinsats som tvåa.
- Det får man lov att säga. Hon kämpade järnet och var ju jättebra. Adielsson berömde henne efteråt och sa att det svåraste med henne nog var att undvika att köra henne alldeles i botten. Det går liksom inte att känna att hon ger upp eller blir trött, för hon ger så jävla mycket hela tiden, säger Anna Österberg.
Adielsson hamnade illa till från sjundespåret bakom bilen i 15-hästarsloppet i Kalmar och hade att välja mellan att backa sist eller köra framåt. Han valde det senare.
Divine gjorde ett fantomlopp i dödens utvändigt storfavoriten Viola Grif. Tempot var högt med 1.11,0 första 500 och med en kilometer som klockades till 1.12.0 i medeldistansloppet.
Skrällen Quiz Töll spurtade till seger före tappra Divine.
- Det blev det andra tunga loppet på raken för henne och det var precis det som inte fick hända den gången. Hon var otrolig och jag är väldigt stolt över henne. Nu har hon fått två tuffa lopp på slutet men faktiskt varit ganska oberörd efteråt, säger Anna Österberg.

Tränare med diskbråck
Amatörtränaren med licens på Sundbyholmstravet i Eskilstuna är hovslagare och är ny inom just travsporten. Anna kommer från ridsporten och har även tävlat i westernridning.
- Hon är helt underbar att hålla på med och kan stå en hel dag och bli ompysslad och skodd. Hon är så snäll och hjälpsam den här hästen. Nu går det extra långsamt också eftersom jag har diskbråck och väntar på operation. Så det kanske blir ett par starter till efter det här innan hon får ta det lugnare under min sjukskrivning, säger Anna Österberg.

”…och spurta till slut”
Hon vet att hon sitter på en guldklimp med hög kapacitet. Målet för säsongen är att komma på som hon säger ”pallplats” i så väl stoeliten som silverdivisionen.
Men det får bli en senare fråga. Nu vill hon bygga hästen.
I V86-6 på onsdag lottades Divine till ett niondespår i loppet som startas med bil.
- Det kommer inte bli så att hon körs jätteoffensivt och därför är läget jättebra för henne. Jag har varit jättetydlig med alla som frågat att Erik och jag vill att hon får ett snällt lopp den här gången. Vad jag förstått kommer det att bli körning mellan flera hästar från start men hon brukar kunna hänga med mellan hästar. Sedan hoppas jag att hon får en bra rygg och kan hänga på i den främre klungan och spurta till slut.
Olyckligt med en roll som favorit under de här betingelserna menar du?
- Ja, för hon klarar inte tre tuffa lopp på raken. Utan nu får det bli lite på chans. Men jag hoppas ju att Erik hittar en lucka i sista kurvan kanske. Med sådana upplägg är hon verkligen bra och det är det klart att hon får gå för vinst, säger hon.

Mikael Wikner, Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Mats Holmstedt är vad man brukar kalla en riktig hästkarl. Sedan barnsben har han pysslat med både rid- och travhästar och under sin l&arin..


Mats Holmstedt är vad man brukar kalla en riktig hästkarl. Sedan barnsben har han pysslat med både rid- och travhästar och under sin långa karriär som hovslagare har han tagit hand om hovarna på ett oräkneligt antal hästar, bland annat som hovslagare på hemmabanan Solvalla och åt Beridna Högvaktens hästar i Stockholm. Dessutom kör han lopp och vid 57 års ålder tycks han ha hittat en riktig formtopp. Efter att bara ha vunnit ett lopp under årets första åtta månader är han obesegrad i september. I K.G. Bertmarks minne skrällde han med Åke Lindblom-tränade Porthos Race till 31 gånger pengarna och när Örebrotränaren på nytt gav honom chansen, den här gången bakom Chapuy, fällde han V86-omgångens största favorit Victory Topline.
- Förhoppningarna var kanske inte jättestora på Jägersro med tanke på spåret men alla körde och jag körde inte. Det var nyckeln. I dag var det väl på förhand en god chans och det är inte många som är snabbare än den här från start. Det var inte speciellt svårt att komma till ledningen och han var sansad i dag. Jag hade nog inte behövt dra tussarna heller, det gör man mest av reflex, sa Holmstedt sedan Chapuy pinnat undan på nya rekordet 1.11,3 över 1 640 meter med bilstart.

Bländande barfotadans
Divine betyder gudomlig och det var nog precis vad Eskilstunaamatören Anna Österberg kände för sin häst när denna dansade undan till enkel seger från ledningen med Kai P Jussila i sulkyn.
- Jag vet inte vad jag ska säga. Jag trodde aldrig att han skulle åka i mål på det viset med den hästen. Hon rör sig så jäkla mycket bättre med barfotabalansen. Jag har aldrig sett henne trava så här fint, sa en rörd Österberg.
Håkan K Perssons stall är på gång efter en lite sämre period och bland formkorten finns Enge Kevin. Kvällen till ära fick Örjan Kihlström chansen bakom femåringen och från rygg på ledaren avgjorde hästen i ett nafs när luckan uppenbarade sig i utgång av slutkurvan.
Den avslutande V86-avdelningen på Solvalla vanns av Malin Hurtig-tränade skrällen Au Gratin och Ulf Ohlsson.

Första segern på två år
Target Kronos
hade inte vunnit lopp på över två år när han nu fick prova på supersprint över 1 140 meter på Jägersro. Det tycktes han gilla. Från tredje par utvändigt spurtade han ikapp och förbi förhandsfavoriten M.T.Insider, som höll starkt från positionen utvändigt om ledaren. Segertiden blev 1.08,8.
- Det var bara att köra så fort det gick hela vägen. I sista sväng kändes det svårt men de blev lite trötta där framme trots att det bara var ett varv, sa Hanna Lähdekorpi som har haft den forne Breeders’ Crown-vinnaren i träning i en månad.
Annars var det Thomas Uhrbergs kväll på Jägersro. Han hade vunnit två lopp redan innan V86 drog igång och inom kupongen satte han i tur och ordning dit Ola Samuelssons Hurricane River och Patrick de Hann-tränade Twinkle Face.
- Jag minns inte när jag vann fyra lopp samma kväll här senast. Verkligen jättekul, sa Uhrberg.
Infinitus vann också inom V86-spelet på Jägersro sedan han i sin tränare Joakim Lövgrens händer kämpat ner storfavoriten Marcello Wibb.
På V86 delade åtta rätt ut 894 486 kronor. För sju rätt fick man 5 985 kronor och för sex rätt 490 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 2140/7 7 19.7g 111
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 2140/4 1 19.4 72
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 2140/6 5 18.0 76
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 2140/3 7 18.6 356
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/7 D 3 19.2 201
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Joakim Eskilsson 2140/2 D 8 19.1 134
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Petter Karlsson 2140/1 C 6 17.3 301
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Joakim Eskilsson 2140/12 C 7 17.8g 238
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-5 Joakim Eskilsson 2140/2 C 0 g 55
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Claes Eskilsson 2140/7 D 3 17.3 145
2016-09-09 2016-09-09 Romme-11 Joakim Eskilsson 2140/1 D 2 16.9 672
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Kai P Jussila 1640/7 B str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Kai P Jussila 2140/12 C 1 14.7 70
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Kai P Jussila 2140/9 C 1 15.1 29
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Kai P Jussila 2100/5 D 2 14.9 58
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Kai P Jussila 2140/12 D 3 16.0 360
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Kai P Jussila 2160/5 C 2 17.5 39
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Nicklas Westerholm 2140/6 C 4 16.3 77
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Mads H Nielsen 1640/12 C 4 15.3 442
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Erik Lindegren 2140/1 D 0 17.1 263
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Viktor Svanstedt 2140/12 C 0 16.8 536
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Magnus A Djuse 2140/2 D 7 16.3 161
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-8 Kai P Jussila 1640/7 D 4 14.6 78
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Kai P Jussila 2180/12 A 2 15.1 27
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Kai P Jussila 1640/5 A 3 13.7 101
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Kai P Jussila 1660/10 A 0 g 163
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Kai P Jussila 1640/10 B 5 12.6 320
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-10 Jorma Kontio 2640/4 B 0 14.9 55
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-1 Björn Goop 1640/10 B 5 13.0 86
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-12 Kai P Jussila 2140/7 B str
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-9 Jorma Kontio 2160/9 A 6 13.7 283
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-7 Thomas Uhrberg 2140/6 C 0 14.9 105
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Kai P Jussila 2140/4 A 2 13.5 17
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-6 Erik Adielsson 2140/4 D 2 12.5 65
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Kai P Jussila 2140/4 C 4 14.3 53
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/6 D 5 14.5 98
2018-01-20 2018-01-20 Romme-6 Erik Adielsson 2140/9 D 1 15.5 27
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Kai P Jussila 1640/4 B 1 14.8 29
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Kai P Jussila 2640/9 C 6 16.3 99
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Kai P Jussila 2140/10 B 3 13.8 61
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Kai P Jussila 2140/10 C 2 14.0 940
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Kai P Jussila 2609/4 C 0 14.6 386
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-6 Kai P Jussila 1640/3 C 0 g 690
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Kai P Jussila 1640/7 B 5 12.1 104
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Kai P Jussila 2140/2 C 1 12.0 23
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-8 Kai P Jussila 2140/2 D 1 13.1 94
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Kai P Jussila 2640/8 D 3 15.8 261
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Kai P Jussila 1609/12 D 6 439
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Kai P Jussila 2140/9 D 0 14.3 266
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Kai P Jussila 2140/2 D 2 16.1 167
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Kai P Jussila 2140/2 D 4 14.2 173
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-3 Kai P Jussila 1640/10 D 2 12.7 216
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Kai P Jussila 3140/12 B 0 19.0 92
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Kai P Jussila 2140/2 C 0 g 43
2020-11-25 2020-11-25 Åby-9 Stefan Persson 2140/2 B 0 13.6 179
2020-10-31 2020-10-31 Romme-6 Jennifer Persson 2160/9 A 0 16.4 117
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-9 Erik Adielsson 2640/8 B 0 14.2 137
2020-08-08 2020-08-08 Åby-8 Erik Adielsson 2160/12 D 2 12.5 175
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-11 Per Lennartsson 2140/2 D 0 13.6 476
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-9 Erik Adielsson 2640/1 D 2 14.7 187
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Marc Elias 2140/4 D 0 19.2g 495
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-8 Per Lennartsson 2140/1 C 0 14.8 57
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/9 B 1 13.9 21
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-8 Erik Adielsson 2140/7 C 2 13.7 76
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-8 Emilia Leo 2140/10 D str
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-11 Erik Adielsson 2140/11 D 8 12.3 594
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-8 Emilia Leo 2680/10 B 3 15.8 124
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-9 Emilia Leo 2140/11 B str
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-3 Emilia Leo 2160/8 C 3 13.8 67
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-8 Erik Adielsson 2180/14 D 0 14.1 121
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/1 D 4 13.8 159
2021-03-12 2021-03-12 Romme-9 Emilia Leo 2140/12 C 1 14.2 463
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Lena Fritz 2160/12 B 0 15.7 386
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-9 Emilia Leo 2140/10 B 5 14.3 113
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-9 Ralf Göstas 2100/6 B 0 15.4 257ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se