Digital Process travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Digital Process travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Digital Process har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Digital Process har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Digital Process


På torsdag är det dan före dopparedagen och det har blivit tradition med uppesittarkväll och V75 ®, den här gången på ..


På torsdag är det dan före dopparedagen och det har blivit tradition med uppesittarkväll och V75 ®, den här gången på Halmstadtravet. Banans störste tränare och profil Peter Untersteiner har haft ett annorlunda 2021 om man jämför med tidigare år. I våras berättade han om sin psykiska ohälsa och valde att ta en paus som kusk.
- Jag mådde inte alls bra i vintras och fick sömnproblem och började må allt sämre. Det började i november och höll på i flera månader. Jag kunde inte stänga av hjärnan hur jag än försökte. Jag valde att dra ner på tempot och stå över löpkörningen. Det har verkligen hjälpt och i dag mår jag väldigt bra och har fått mycket stöd från alla möjliga håll och det är något jag verkligen uppskattar.

Ser framåt
Nu ser Peter framåt och vid årsskiftet så väljer han och sonen Johan att slå samman sina två rörelser till en. Ett beslut som mognat fram.
- Redan när Johan valde att flytta hem var tanken att han skulle börja jobba hos mig, men han fick snabbt mycket hästar i träning och satsade själv. Samtidigt visste vi att den här dagen skulle komma, det känns som en naturlig utveckling.
- Vi har jobbat tätt tillsammans hela tiden och diskuterar idéer och allt möjligt så det känns bara bra att vi gör detta. Vi har fått mycket positiva reaktioner. Jag kan säga att 99 procent av alla vi pratat med är positiva till detta. För min egen del så får jag en ny chef i företaget och Johan lägger inte någon prestige i det på något sätt. Jag hoppas kunna hålla på i tio år till och göra nytta och vi har höga ambitioner och ett härligt team så det är ett nytt kapitel för familjen och det känns bara bra.
På torsdag är det V75 ® på hemmabanan Halmstad och Peter Untersteiner har hela 15 hästar till start.
- Jag har fina hästar till start och har svårt att säga vem som är bästa chansen. Måste jag dra till med någon så är det Inara O.E. (V75-5) som har varit väldigt rejäl på slutet och har ett bra spår och ska tävla i en amerikansk sulky för första gången.
Så här kommenterar Peter sina hästar:
- 4 Joker Of Steel (V75-1) har varit struken för karledsinflammation. Nu jobbar han fint igen och var fin i ett banjobb för ett tag sedan. Det är första gången över kort distans och det är ingen fördel. Det är hemmaplan och vi provar och jag tror han gör en bra insats.
- 9 Lexington Zon (V75-1) krokade ihop med ett annat ekipage senast och galopperade. Han har ryckt upp sig och får smyga med här och känslan är att han kommer att göra en bra prestation.
- 8 Global Creation (V75-2) har kommit igång lite sent. Nu har hon vunnit två lopp utvändigt ledaren och utvecklas positivt hela tiden. Hon möter några bra, men hon är bra själv och ska räknas.
- 2 Puycheric Wine (V75-3) har svarat för tre fina lopp sedan han började starta. Nu är det helt annat och tuffare motstånd och vi får se hur långt han räcker. Distansen ska inte vara några problem då han inte ligger på något i loppen.
- 8 Vinci Nice (V75-3) skulle ha startat på Axevalla i förra veckan, men det flyttades till Örebro och då hann vi inte att förbereda oss och fick står över. Vinci Nice tränar bra och är en fin häst, tyvärr talar spåret emot.
- 4 Kirsi Boko (V75-4) har inte riktigt levererat som vi hoppats på ännu. Nu har hon fått träna på och var riktigt fin i ett banjobb för ett tag sedan. Vi har siktat på detta lopp och efter det fina jobbet har jag lite förhoppningar.
- 7 Woodbury Wine (V75-4) agerar lite väl hetsigt ibland, men har mycket fart i sig. Hon har varit ute i tuffa lopp och mött kulltopparna vid flera tillfällen. Hon tränar bra och klarar hon bara voltstart så ska hon ses som en outsider.
- 15 Beluga West (V75-4) är en hedershäst som vi hoppas ska kunna komma över miljonen kronor i intjänade pengar snart. Hon måste ha en del tur med tanke på förutsättningarna.
- 1 Inara O.E. (V75-5) var jättebra senast. Hon tar loppen på rätt sätt och utvecklas för varje lopp. Nu hänger jag på en amerikansk vagn och laddar vad som går för att försöka hålla ledningen och det vore kul att se henne i den positionen mot det här motståndet. Jag har förhoppningar på henne.
- 6 Zola Love (V75-5) är ett fint sto som galopperade lite snöpligt senast, annars hade hon nog vunnit. Allt känns bra i träningen och hon är bra för klassen.
- 10 Readly's Dream (V75-5) var trea i Norskt Oaks och även detta är en fin häst som jag tror kommer gå bra. Vi har tre fina ston i loppet.
- 4 Digital Process (V75-6) vann i första starten för oss och det var lite överraskande. I veckan innan var han trött på 1.23/2100 meter, men han är tydligen sådan. Han ska smyga i loppen och förhoppningsvis har han gått framåt med loppet i kroppen. Jag tror han blir nyttig och är inte borta här.
- 11 Forever Shadow (V75-6) är behandlad och tränar bra igen. Vi har siktat på detta lopp ett tag och jag tror på en bra insats.
- 12 Look Håleryd (V75-6) är i fin författning och var nära att bli tvåa senast. Han är gynnad av distansen och han kan säkert vara där framme om det klaffar från det här läget.
- 9 Toto Barosso (V75-7) är kapabel, men också speciell. Han är väldigt trög ibland och vissa dagar är han lite väl vass. Nu kommer jag att utrusta honom med ett helstängt huvudlag, det har han tävlat med förut, för jag måste se till att vi är med från start över den här korta distansen. Toto Barosso är bra nog att slåss långt framme här.

Joakim Brundin, Kanal 75


Jenni H Åsberg körde till ledningen med Per Viking och höll ett jämnt tempo. Björs Frej, som gjorde sin 100:e start, smög fram so..


Jenni H Åsberg körde till ledningen med Per Viking och höll ett jämnt tempo. Björs Frej, som gjorde sin 100:e start, smög fram som tvåa i andraspår och över upploppet stred stallkamraterna till mållinjen där Per Viking höll huvudet först. Detta var Per Vikings nionde seger i elfte starten.
Det är så himla roligt att hålla på med dom. Pappa föder upp och jag tränar, sade Annelie Lagergren.
Bollnäsmästaren kördes även för varmbloden och här vann Jenni H Åsbergs sambo Tomas Pettersson med stallets Cab Frontline som var överlägsen från ledningen och belönades även han med 60 000 kronor.

Flera favoriter på V64Xpress
V64Xpress delades mellan Bollnäs och Kalmar på fredagskvällen och omgången blev favoritbetonad.
Peter Untersteiner hade två hästar till start i Kalmar och bägge vann med plus i kanten.
Inara O.E. fick press i ledningen hela sista varvet, men det bekom henne föga och hon klev bara undan till slut. Digital Process gjorde sin första start för Halmstadtränaren och såg inte ut som en vinnare i sista sväng efter ett lopp utan rygg. Favoriten Mojito Day såg morsk ut i ledningen, men tappade stilen och Digital Process fick nya krafter och lade in överväxeln och vann närmast överlägset.
- Jag tror att han kan bli nyttig på V75 i vinter, sade Peter Untersteiner.
Sex rätt betalar 1 662 kronor, fem rätt 45 kronor och fyra rätt 9 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fem system klarade av att hitta alla vinnarna på V75® som avgjordes i Halmstad under lördagen. Sju rätt betalade 5,3 miljoner kronor och mes..


Fem system klarade av att hitta alla vinnarna på V75® som avgjordes i Halmstad under lördagen. Sju rätt betalade 5,3 miljoner kronor och mest vann en spelare i Finland som kammade hem över sex miljoner kronor. Två av de andra vinnarna hade spelat stora så kallade filspel, där en av dem byggde sina system runt spiken Ottilia Fri, spelad till blott två procent av insatsfördelningen. En annan spelare lämnade in en Harry Boy hos Hemköp i Hässleholm för 96 kronor. Mannen var inne i butiken under lördagen för att handla mat tillsammans med sin hustru och spelade en Harry Boy med Aetos Kronos spik. Han fyllde på med ytterligare några streck och lät sedan Harry göra resten av jobbet. Belöningen blev 5,5 miljoner kronor.

Dan och Kristers miljonsuccé – ”Gick på magkänslan”
Sedan har vi kompisarna Dan Eriksson, 54, och Krister Sandberg, 58, från Växjö som tillsammans delar på drygt 5,6 miljoner kronor. Dom har spelat tillsammans i många år och lämnade nu in ett system som kostade ettusen kronor. Det innehöll två spikar och de hade valt Vikens High Yield och Ultra Bright. När Kanal 75 når Dan under söndagseftermiddagen är han ute och firar storvinsten på krogen med sina två söner.
– Telefonen går varm och det är fantastiskt roligt, säger Dan.
– Vi är goda vänner jag och Krister och har spelat ihop i många år. Vi brukar ha en budget på 400 eller max 500 kronor vardera varje vecka. Nu blev det prick en femhundring var.
Hur kom ni fram till spikarna?
– Det var mycket på magkänslan. Men både jag och Krister hade tagit ut dom spikarna oberoende av varandra innan vi började prata ihop oss om systemet.
Och hur fick ni med omgångens megaskräll, Digital Process, som var spelad till blott en procent?
– Jag tar alltid med alla hästar som heter något med Digital. Det här är inte första gången jag vinner stort på V75. När jag vann 1,1 miljoner på Åby 2015 så skrällde Digital Product. Efter det så tar jag alltid med alla Digital-hästar, säger Dan och skrattar.

”Har minneslucka – men det var ingen dröm”
Dan och Krister såg loppen tillsammans och följde den dramatiska avslutningen. När det stod klart hur många miljoner det blev i vinst visste glädjen och jublet inga gränser.
– Efter tre lopp kom Krister ner till mig och sedan följde vi det ihop. Då hade vi ju fått in båda spikarna och dessutom en skräll. Så då förstod vi att det skulle kunna bli stora pengar. Sedan ropade vi och skrek in vinnarna en efter en. I sista loppet hade vi fem hästar, bland annat Vagabond Bi som hade gett oss hela potten på 26 miljoner.
– Efter sista loppet har jag faktiskt en minneslucka. Allt var så omtumlande. Men när jag vaknade klockan fyra i morse gick jag in och kollade kontot och såg att fasiken vi vann nog igår, haha. Det var ingen dröm.

Står stadigt med fötterna på jorden – efter tre storvinster
Dan Eriksson jobbar som IT-support i Växjö och kompisen Krister Sandberg är krögare och driver Araby värdshus som är en golfrestaurang. Dan har som sagt vunnit storvinster tidigare men står stadigt med båda fötterna på jorden enligt han själv.
– Jag är lycklig vinnare två gånger, eller föresten det här var tredje gången jag vunnit en storvinst. På 80-talet vann jag 200 000 kronor så jag är en liten turgubbe, säger Dan.
– Vi älskar det här spelet V75 och har hållit på i många år och varit travintresserade. Jag är även med på en andelshäst som heter Bell Flower Wine och tränades tidigare av Peter Untersteiner men nu är hos Fredrik Linder.
– Pengarna ger en trygghet och flera valmöjligheter. Men när jag vann 1,1 miljoner 2015 så förändrade det ingenting. Jag bytte inte jobb eller gjorde något speciellt. Det här som har hänt innebär en stor glädje som jag delar med dom som jag älskar i min omgivning.

Michael Carlsson, Kanal 75


Halmstadtravet stod värd för lördagens V75® och dagens sportsliga höjdpunkt avslutade omgången. Paralympiatravets tredje deltä..


Halmstadtravet stod värd för lördagens V75® och dagens sportsliga höjdpunkt avslutade omgången. Paralympiatravets tredje deltävling hade lockat ett starkt startfält och favorit var Cyber Lane. Han spelade inledningsvis en huvudroll när han tvingade andrahandsfavoriten Handsome Brad att öppna första halvvarvet på snabba 1.06,9 för att försvara ledningen, men båda dessa fick senare ikläda sig statistroller i skuggan av Aetos Kronos. Jerry Riordans världshäst gjorde en närmast omöjlig prestation när han trots tolftespår, galopp på den första bortre långsidan och två svängar i tredjespår, pulveriserade motståndet och vann överlägset.
- Han är fantastisk. Vilken prestation han gjorde. Han är stenhård och har ett hjärta av guld, sa Magnus A Djuse.
Men den unge toppkusken var inte nöjd med sitt val att anfalla från femte par utvändigt redan i den andra svängen, när Peter Untersteiner gick ut framför med Heart Of Steel och gjorde så att Aetos Kronos blev hängande i tredjespår.
- Det blev lite fel när Peter gick ut och vi fick en dryg väg fram. Men han kämpade hela vägen och in på upploppet kändes det under kontroll, jag vet att han aldrig ger sig och jag trodde inte att han skulle släppa någon förbi sig.
Aetos Kronos är den sjunde hästen att ta plats i Paralympiatravets finalfält. Loppet körs på Åbytravet 8 maj och sedan tidigare är följande hästar klara: Delia Du Pommereux, Ecurie D., Gelati Cut, Racing Mange, Very Kronos och Who’s Who.

"Tar hellre en rosa biljett"
I silverdivisionen brottades Vikens High Yield med spår elva bakom startbilen men det löste Robert Bergh genom att lämna tredje par utvändigt och svepa till ledningen på den första bortre långsidan. Väl i spets drog sjuåringen musten ur motståndet och dundrade undan till imponerande triumf.
- Nu är han klar för silverfinalen under elitloppshelgen, så blir han inte inbjuden till Elitloppet får vi gå ut där. Men jag tar hellre en rosa biljett. Det är givetvis ett skämt, men han är oerhört duktig, sa Robert Bergh med ett stort segersmil.

Dunderskräll i klass II
Med fem segrar på sex starter bakom sig spelades Wingait Henke till omgångens största favorit och när han tog ledningen från start var det upplagt för promenadseger. Men i slutkurvan började han hissa nödflagg och in på upploppet kopplade utvändige Yuvaraj grepp. Han fick emellertid nöja sig med andraplatsen då jätteskrällen Digital Process spurtade förbi på lätta hovar efter att ha hittat ut från ledarryggen.
- Det är helt fantastisk! Vi hade mycket tur i loppet men jag får säga som Ingemar Stenmark sa, att ju mer jag tränar desto mer tur har jag, sa hästens tränare Stanley Ekberg.
För kusken Sören Boel var det en efterlängtad seger.
- Det är fantastiskt! I 19 år har jag väntat på min första V75-seger och i dag satt den!

”Skakar i hela kroppen”
Omgången innehöll två försök i diamantstoet och det första gick till Fredrik Perssons toppsto Ultra Bright. Hon startade med 40 meters tillägg men lotsad av Örjan Kihlström klädde hon av motståndet via en slutrunda på 1.11,4.
- Jag känner sådan stolthet över hästen! Och fantastisk vilket fint lopp Örjan gav henne, sa den strålande glade tränaren.
I det andra försöket i diamantstoet skrällde Ann-Britt Hansson-tränade Ottillia Fri, som ivrigt påhejad av Marc Elias drog längsta strået i en tät slutstrid med Kali Smart. Det var årets andra skrällseger i V75 för det sexåriga Visbystoet.
- Att ha en häst som kan hävda sig på V75 så här och vinna igen två-tre månader efter förra gången.. Jag skakar i hela kroppen, sa hästens ägare Johan Rosvall.

5,3 miljoner för sju rätt
Jörgen Westholm-tränade Digital Dominance (Örjan Kihlström) spurtade hem klass I innan Adrian Kolgjinis Upstate Face (Carl Johan Jepson) tog en respektingivande seger från ledningen i bronsdivisionen.
- Han vann helt okörd i stort sett. Det var en fantastiskt fin häst, sa segerkusken Carl Johan Jepson.
 På V75 delade alla rätt ut 5 315 188 kronor, sex rätt 14 624 kronor och fem rätt 673 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-12 Stefan Söderkvist 2140/10 B 3 18.2 459
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-1 Rikard N Skoglund 2140/7 D 5 16.9 259
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-1 Magnus A Djuse 2140/5 C 6 18.9 111
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-1 Oskar J Andersson 2140/9 B 0 17.9 172
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-2 Magnus A Djuse 2140/12 C 0 14.9 149
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-1 Carl Johan Jepson 2140/1 D 6 19.6 94
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-2 Sören Boel 2140/5 B 1 15.9 63
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Sören Boel 2140/10 D 8 17.5g 856
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Sören Boel 2140/6 B 1 15.9 456
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-9 Stefan Persson 2140/4 A 0 17.1 68
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Stefan Persson 1640/11 B 0 14.4 356
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Stefan Persson 2160/7 B 3 15.5 196
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Sören Boel 2660/7 D 2 16.6 421
2020-03-17 2020-03-17 Åby-4 Stefan Persson 2140/9 D 0 17.3 61
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Kevin Oscarsson 2140/2 D 5 17.3 229
2020-02-01 2020-02-01 Åby-4 Stefan Persson 2140/10 B 2 17.2 57
2020-01-23 2020-01-23 Åby-5 Stefan Persson 2140/8 B 2 17.3 320
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Stefan Persson 2140/7 B 1 18.2 80
2020-01-02 2020-01-02 Åby-2 Stefan Persson 2140/2 C 0 g 255
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-11 Sören Boel 2640/4 D 0 16.8 115
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-9 Peter Untersteiner 2140/9 B 1 17.5 28
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-8 Sören Boel 2640/8 B str
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-8 Sören Boel 2180/13 A 2 14.5 118
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-4 Sören Boel 3160/7 C 3 16.3 429
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-1 Sören Boel 2140/10 C 0 15.5 165
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-9 Sören Boel 2160/10 B 0 19.3g 109
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-8 Sören Boel 2640/4 D 0 g 858
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-7 Sören Boel 2140/4 C 5 14.0 117
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-10 Sören Boel 2140/8 D 6 14.3 574
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-8 Sören Boel 2140/4 D 7 13.9 830
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-6 Sören Boel 2140/5 D 1 13.9 546
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-6 Sören Boel 2140/3 D 2 14.1 966
2021-03-06 2021-03-06 Åby-8 Sören Boel 2640/9 C 6 15.6 1295
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-2 Sören Boel 2140/7 B 3 20.1 33
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-7 Sören Boel 2140/9 C 4 16.9g 117
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-3 Christoffer Eriksson 2140/7 D 0 16.4 728
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-3 Stefan Persson 2160/8 D 0 16.0 251
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-3 Henriette Larsen 2168/7 B 0 g 104
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-2 Henriette Larsen 1640/7 B 2 14.5 31
2022-07-11 2022-07-11 Kalmar-4 Peter Untersteiner 2140/4 D 4 13.6 79
2022-07-02 2022-07-02 Åby-6 Sören Boel 2140/2 D 2 14.6 61
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-5 Sören Boel 2140/8 D 0 18.0g 101
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2640/5 D 4 15.8 162
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 1640/4 C 0 g 266
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-4 Johan Untersteiner 2640/3 B 0 17.2g 82
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2640/8 C 0 16.9 125



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se