Digital Class travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Digital Class travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Digital Class har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Digital Class har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Digital Class


Förra veckan betalade V86 över 19 miljoner kronor.Även denna onsdagskväll stod ett system ensamt kvar efter åtta avdelningar och vinna..


Förra veckan betalade V86 över 19 miljoner kronor.
Även denna onsdagskväll stod ett system ensamt kvar efter åtta avdelningar och vinnaren kunde räkna in 9,2 miljoner kronor.
Detta efter en sällsynt dramatisk kväll på Solvalla och Jägersro.
Det mest kritiska momentet utspelade sig under den allra sista delen av V86-5.
Första gången tävlandes utan skor på hovarna eldade favoriten Randemar R.D. ifrån sina konkurrenter i 1.10-tempo och var på väg mot en makalös uppvisning.
Då tappade han travet och galopperade.
Men kom galoppen före eller efter mållinjen?
Skillnaden är diskvalifikation eller seger och efter ett par minuter slog domarkåren på Jägersro fast att galoppen kom efter mål.
Klockan stannade på 1.10,7/1 640 meter och bara sex vinnare har travat snabbare i Sverige under 2020.
För det vinnande systemet skulle beslutet visa sig värt över 9,2 miljoner kronor då hästen var singelstreckad på kupongen.

Händelserika långlopp
Att det var galopp över mål i V86-1 behövde man emellertid inte granska några filmer för.
Favoriten Ferrari Sisu såg ut att ha allt under kontroll efter tidig ledning över tre varv, men vid ingången av upploppet var olyckan framme för Marc Elias. Nu blev inte katastrofen total då stallkamraten Quick E.Wood satt i ledarryggen höll farten bäst av övriga.
Kvällens andra stayerlopp blev betydligt mera rivigt då det kivades om ledningen under mer än halva loppet. Jorma Kontio avvaktade körningen och attackerade i precis rätt läge med franskfinske Cyrius d’Ariane som visade bästa styrkan på snygga 1.13,8/3 180 meter.

Offensiv taktik lönade sig
Positionen utanpå ledaren skulle visa sig vinstgivande flera gånger om.
Det började med att Örjan Kihlström skickade Stefan Melander-tränade Digital Class som enkelt reglerade favoriten Pastorns Lady.
Hans Crebas gjorde detsamma då han avväpnade omgångens mest spelade häst Virgin Maiden bakom Inez Alki.
Kenneth Haugstad hade uppenbarligen kollat på det och kopierade upplägget bakom Manuzio Hanover och fixade sin hittills största seger i den korta tränarkarriären.

Megaskräll fällde alla utom en
Men för att trolla bort alla V86-spelare krävdes en skräll modell gigantisk.
Xlnt Chilli Tripel var minst betrodd av samtliga hästar i V86-7, men brydde sig inte om det då han och för Peter Ingves snuvade norska favoriten Madelen L.T.C. på mållinjen.
Därmed återstod ett enda system.
Detta hade spik på nästa norska favorit, Harley D.E. som i händerna på Carl Johan Jepson gjorde sin plikt till glädje för tio spelare, sannolikt hemmahörande i Västra Götaland.
Det var nämligen på Torpa Tips & Trav i Vänersborg som det vinnande andelsystemet hade lämnats in till glädje för tio andelsköpare som kunde räkna nästan en miljon kronor vardera.
Utanför V86-spelet bjöds två sportsliga gobitar när kulltopparna Ecurie D. och Revelation båda löste enkla årsdebuter på tilltalande sätt.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är Solvalla värd för det första av fyra uttagningslopp till Paralympiatravet som går som den tredje avdelningen p..


På lördag är Solvalla värd för det första av fyra uttagningslopp till Paralympiatravet som går som den tredje avdelningen på V75.
Stefan Melanders stjärna Disco Volante kan ha tagit ytterliga kliv framåt den här säsongen och blir den store favoriten i loppet där en seger innebär att hästen är klar för finalen på Åby sista helgen i april.
Vårens första storlopp i Sverige har under årtionden varit Olympiatravet. 2020 har loppet bytt namn till Paralympiatravet.
Ett djupare samarbete har inletts mellan travet och parasporten och upplägget är detsamma - med delfinaler och en final med 1,5 miljoner kronor till segrande häst.
- Det är några riktigt bra hästar med precis som det ska vara i såna här lopp. Men jag har en bra häst jag också, säger Stefan Melander och skrattar.
Sjuåringen har hunnit med tre segrar i gulddivisionen i år. Samtliga på topptider och samtliga över distansen 1640 meter.
Senast skrevs segertiden till 1.10,1, vilket är den snabbaste segertiden i Sverige i år.

Hur går det på medel?
Disco Volante är en världssprinter och var i fjol tvåa i Italiens största lopp Lotterian. Men just över medeldistans har han haft det svårare under säsongerna som äldre.
Elva raka förlustlopp i V75 har det blivit just över 2140 meter och längre distanser.
- Det är klart att nu är det 2000 meter och inte 1600 som han gått så bra på i år. Men han har ju vunnit hur många lopp som helst på medeldistans och även på lång distans, säger Solvallatränaren, som spikar hästen i förhandstipset Fem tippar V75. 

Bjöd in sig till Elitloppet
Kusken Ulf Ohlsson bredde på ordentligt i segerintervjun efter den överlägsna segern från ledningen i V75 i Halmstad senast.
Disco Volante har aldrig varit bättre menade Ohlsson som nästan bjöd in sig själv och hästen till Elitloppet sista söndagen i maj.
På lördag lutar mycket åt att det blir ledning i igen, nu från ett femtespåret bakom bilen.
- Disco har ju fått ett väldigt bra spår i lottningen och är snabb ut bakom bilen. Jag ser det som en mycket bra chans. Han känns faktiskt fruktansvärt bra i träningen och det är klart att det ser spännande ut, han går som senast utan framskor, säger Stefan Melander vars springare ställs mot hästar som Conrad Lugauers Gareth Boko och Rickard Svanstedts Baron Gift.
Stallet har även med 4 Zack's Zoomer och 12 Snowstorm Hanover i uttagningen till Paralympiatravet. Kan de hävda sig?
- Snowstorm var ju tvåa senast bakom Disco och har en sådan fruktansvärd form. Så ruggigt bra i ordning är han. Men ett tolfte, nej han blev tyvärr bortlottad. Vi ligger lågt. Zack's Zoomer var jag inte riktigt nöjd med senast. Men det var bara hans tredje start i år och mina hästar brukar behöva flera lopp i sig. Vi blir jätteglada om han och Snowstorm kan vara trea-fyra, säger Solvallatränaren.
En annan häst i form är 8 Digital Class i V75-6, klass I-finalen. Läget är sämre bakom bilen…
- Ja, formen är verkligen på topp. Han kom ju bort senast när han satt långt bak i dåligt tempo. Vi får hoppas att det går 1.10 första varvet den här gången. Det kan ändå bli tufft med tuffa motståndare och sämsta spåret. Men en gardering ändå om man tar med flera.
Slutligen 4 Sir Q.C. (V75-5) som går ut i silverfinalen. Hästen har inte visat någon riktigt form på slutet?
- Det är en tuff division silver också. Han gick ju bra för några starter sedan och kanske är på väg tillbaka. Men vi ligger lågt. Är Q.C. trea, fyra, femma skulle det kännas som en seger.

Delfinaler Paralympiatravet 2020
Lördagen 28 mars – Solvalla
Lördagen 4 april – Jägersro
Lördagen 12 april – Romme
Lördagen 18 april – Umåker – ”Sista chansen”
Finalen avgörs på Åby lördagen 25 april.

Mikael Wikner, Kanal 75


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets ..


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets härjningar.
Onsdagskvällen såg fjolårets elitloppstrea Makethemark i comeback efter halvårslång vila och intrycket lämnade inget i övrigt att önska.
Körande Ulf Ohlsson parkerade nöjt som förstahäst i andraspår, utan att bry sig om ledande Linus Boy.
När den senare slog på en galopp i slutsvängen kunde Ohlsson sitta helt still i sulkyn medan Makethemark helt självmant satte klorna i positive stallkamraten Cupido Sisu.
- Man kör trav varje dag, alla sorters hästar, så får man köra en riktig topphäst som den här. Det är sådana stunder man lever upp och verkligen njuter, förklarade en ovanligt nöjd segerkusk.
Tränaren Petri Salmela var uppsluppen efter loppet.
- Han bara fixar allt. Vi har sett det så många gånger att han bara vill vara först. Om tre veckor är han mycket, mycket närmare toppform och om fem veckor har han toppform, förklarade Salmela vars matchning nu går vidare mot Paralympiatravet på Åby i slutet av april.

”Magiskt fin”
En annan häst som visade att han kan bli något för de allra största loppen framöver var Gulfstream Am.
Conrad Lugauer körde i ledningen med Helena Burmans högmeriterade Europadebutant Osterc i rygg. Den senare gled ut knappa halvvarvet från mål vilket utmynnade i en ursinnig speedduell där klockan var nere i 1.05-fart vid ingången till upploppet.
Osterc galopperade snöpligt kort före mål medan Gulfstream Am gick undan på oerhört tilltalande vis.
- Det här var nästan Campo Bahia-varning. Det kan inte se bättre ut. Jag tycker att han är magiskt fin, uttryckte Stefan Hultman i ATG Live-studion och Conrad Lugauer verkade lika nöjd.
- Det är obeskrivligt. Hästen känns bättre på alla sätt och vis, jag är väldigt nöjd och lycklig med honom. Han har verkligen utvecklats i vinter. Efter det här loppet får vi säga att Kungapokalen är första målet för året.

Dubbla dubbelsegrar
Både Salmela och Lugauer kunde räkna in dubbelsegrar sedan My Sweden och Bonny Boy segrat för Mika Forss respektive Marc Elias.
Adrian Kolgjinis Neelix övertygade i ett långlopp medan Stefan Persson bar en dåligt travande Zanzibar Effe till målfotoseger.
Kryddat med tvärsäkra spetsvinster för Give Me Ten och Digital Class så gav det en V86-rad som betalade 14 279 kronor till 512 vinnare.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N..


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N Skoglund.
Från andra utvändigt visade det sexåriga stoet en imponerande speed när hon attackerade 700 meter från mål och på bara dryga 100 meter hade hon svept till ledningen. Väl i spets kunde hon sedan defilera hem över upploppet.
Det var andra raka segern för det formstarka stoet som tränas av Jasmine Ising.

Dött lopp
V86-omgången fick en dramatisk inledning och det krävdes uppförstorat målfoto för att domarna till slut kunde konstatera att det blev dött lopp mellan loppets två mest streckade hästar i V86-1.
Favoriten Gizmo Veluwe såg länge ut att gå mot en klar seger tillsammans med Henriette Larsen men sista biten kom That’s Art och Johan Untersteiner flygande från tredje par invändigt via Åbytravets dubbla open stretch. På linjen var hästarna jämsides.
- Jag tyckte det var 50-50, vi kom med bra fart över linjen. Hästen kändes fin under vägen men det var längder att plocka på favoriten över upploppet, sa Johan Untersteiner.
Vinnarna tränas av Peter Untersteiner respektive Admir Zukanovic.
Johan Untersteiner fick även segerdefilera efter V86-7 med skrällen M.T.Nordic Spirit sedan Tengil Face galopperat (trött?) med segern till synes klar på upploppet. 18-oddsaren, som avslutade rappt efter ett lopp i andra par invändigt, tränas av Peter Untersteiner som därmed kunde räkna in två V86-segrar. Värdet på V86 gick från 274 kronor efter sex avdelningar till 2052 kronor efter sju.

Enkelt trots 40 meters tillägg
I V86-2 imponerade Grainfield Aiden stort och vann enkelt trots att han fick göra allt jobb själv utvändigt om ledaren Give Me Ten. I segersulkyn satt tränaren Hannu Korpi.
Jeppe Juel var bestämd och körde till spets efter knappa 600 meter i V86-3 och sedan hade han full kontroll bakom favoriten Enzo, som tog tredje raka segern på Åby.
Örjan Kihlström avancerade från fjärde utvändigt 850 meter från mål i V86-4 och han såg ut att ha full kontroll hela vägen hem tillsammans med Indy D., som kopplade greppet 100 meter från mål när ledaren Souzy galopperade som slagen. Vinnaren tränas av Roger Walmann.
Sevilla var stor favorit i V86-6 och trots 40 meters tillägg blev det till slut enkelt för Joakim Lövgrens häst som helt enkelt var hårdare än konkurrenterna.
- Han hade en bra uppgift på förhand, konstaterade Joakim Lövgren.
V86-omgången avslutades med en överraskning där sjuoddsaren Digital Class hade bästa farten över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt gav 7 647 kronor, sju rätt 54 kronor och jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86-året inleddes med en jackpot med 13,6 miljoner i potten för åtta rätt och ??? vinnare hittade alla vinnarna och belönades med dry..


V86-året inleddes med en jackpot med 13,6 miljoner i potten för åtta rätt och ??? vinnare hittade alla vinnarna och belönades med drygt 3,4 miljoner kronor till fyra vinnare.
De vinnande systemen var alla inlämnade via ATG.se: ett i Västra Götaland ett I Dalarna, ett i Halland och så var det ett Tillsammans-system.
Åtta rätt gav 3 413 461 kronor, sju rätt 4 077 kronor och sex rätt 184 kronor.

Hattrick på hemmabanan
Kvällens kusk var utan tvekan Bergsåkers Daniel Wäjersten som inledde året med ett hattrick på hemmabanan.
Årets första V86-lopp blev en bekväm viktoria för favoriten Heading Reference som kom till ledningen efter drygt 500 meter och sedan hade kusken Daniel Wäjersten full kontroll. Det var andra raka segern för hemmahästen som tränas av Håkan Skoglund.
Daniel Wäjerstens andra seger bärgades sedan han med små marginaler hittade ut från rygg ledaren på upploppet i V86-3 och 27-oddsaren Belle Godiva kunde avgöra med en ettrig spurt. Vinnaren tränas av Markus Pihlström.
Hattricket fullbordades sedan i V86-7 där Bowling Triple X. kördes resolut till ledningen och sedan stannade där in i mål.
- Han är lite skör, men det finns mycket under huven… Han går med skor och fast huva men det känns som att han kommer tjäna fina pengar även med de grejerna på, sa Daniel Wäjersten som även tränar åttaåringen.

"En tomte i klassen"
Kvällens största skräll var ingen bluff och 62-oddsaren Teton Sweet Lindy gjorde allt grovjobb själv när hon överraskade i V86-4 tillsammans med sin tränare Henrik Hollsten.
- Det var skoj, hon var bra. Jag trodde hon skulle vara bland de tre, men nu körde jag själv mot de stora grabbarna…en tomte i klassen, kommenterade Henrik Hollsten jätteskrällen.
Skräll blev det även i V86-6 genom Pirate Broline som avgjorde enkelt sedan Marcus Lilius väntat med attacken tills 350 kvar från tredje par utvändigt. Erik Svensson tränar 14-oddsaren.
- Kul att starta året så här. Jag hade det på känn och efter värmningen fick jag ännu mer förhoppningar, sa Marcus Lilius.

Kallblodstalang imponerade
Ängsborken var storfavorit I V86-5 och det femårige kallblodet hade lekstuga när han tog femte raka segern. Talangen gjorde comeback efter ett drygt års uppehåll på grund av skada 22 december och tog nu andra segern efter det långa uppehållet.
Alf Jonsson tränar och i segersulkyn satt sonen Jimmy Jonsson.
Alf Jonsson var imponerad, inte minst av upploppet då Ängsborken lämnade konkurrenterna på spänstiga ben.
- Det var bra gjort, särskilt på 2640 meter. Det är nn mycket stor talang, han är jättebra, konsteterade Alf Jonsson.
Kusken Jimmy Jonsson var lika nöjd.
- Det var skönt för honom att få köra lite moderat, sedan fick jag släppa av honom så han fick springa av sig lite över upploppet. Han var lite väl ivrig från start och önskar han ska vara lite mer lugn bakom bilen.
I V86-2 var Jan-Åke Hoas bestämd från start och lyckades efter lite körning ta hand om taktpinnen och ledningen med Digital Wave. Trots att sedan Die Kaiserin och Digital Class spurtade sylvasst bakifrån över upploppet kunde Digital Wave hålla farten till en säker seger.
V86-omgången avslutades med en favoritseger genom All Star som ledde varje meter tillsammans med Jorma Kontio. All Star visade härlig inställning och vägrade ge sig över upploppet trots att han var rejält utmanad av Southwind Hydro hela upploppet ner. Peter G Norman tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86-året inleddes med en jackpot med 13,6 miljoner i potten för åtta rätt och ??? vinnare hittade alla vinnarna och belönades med dry..


V86-året inleddes med en jackpot med 13,6 miljoner i potten för åtta rätt och ??? vinnare hittade alla vinnarna och belönades med drygt 3,4 miljoner kronor till fyra vinnare.
De vinnande systemen var alla inlämnade via ATG.se: ett i Västra Götaland ett I Dalarna, ett i Halland och så var det ett Tillsammans-system.
Åtta rätt gav 3 413 461 kronor, sju rätt 4 077 kronor och sex rätt 184 kronor.

Hattrick på hemmabanan
Kvällens kusk var utan tvekan Bergsåkers Daniel Wäjersten som inledde året med ett hattrick på hemmabanan.
Årets första V86-lopp blev en bekväm viktoria för favoriten Heading Reference som kom till ledningen efter drygt 500 meter och sedan hade kusken Daniel Wäjersten full kontroll. Det var andra raka segern för hemmahästen som tränas av Håkan Skoglund.
Daniel Wäjerstens andra seger bärgades sedan han med små marginaler hittade ut från rygg ledaren på upploppet i V86-3 och 27-oddsaren Belle Godiva kunde avgöra med en ettrig spurt. Vinnaren tränas av Markus Pihlström.
Hattricket fullbordades sedan i V86-7 där Bowling Triple X. kördes resolut till ledningen och sedan stannade där in i mål.
- Han är lite skör, men det finns mycket under huven… Han går med skor och fast huva men det känns som att han kommer tjäna fina pengar även med de grejerna på, sa Daniel Wäjersten som även tränar åttaåringen.

"En tomte i klassen"
Kvällens största skräll var ingen bluff och 62-oddsaren Teton Sweet Lindy gjorde allt grovjobb själv när hon överraskade i V86-4 tillsammans med sin tränare Henrik Hollsten.
- Det var skoj, hon var bra. Jag trodde hon skulle vara bland de tre, men nu körde jag själv mot de stora grabbarna…en tomte i klassen, kommenterade Henrik Hollsten jätteskrällen.
Skräll blev det även i V86-6 genom Pirate Broline som avgjorde enkelt sedan Marcus Lilius väntat med attacken tills 350 kvar från tredje par utvändigt. Erik Svensson tränar 14-oddsaren.
- Kul att starta året så här. Jag hade det på känn och efter värmningen fick jag ännu mer förhoppningar, sa Marcus Lilius.

Kallblodstalang imponerade
Ängsborken var storfavorit I V86-5 och det femårige kallblodet hade lekstuga när han tog femte raka segern. Talangen gjorde comeback efter ett drygt års uppehåll på grund av skada 22 december och tog nu andra segern efter det långa uppehållet.
Alf Jonsson tränar och i segersulkyn satt sonen Jimmy Jonsson.
Alf Jonsson var imponerad, inte minst av upploppet då Ängsborken lämnade konkurrenterna på spänstiga ben.
- Det var bra gjort, särskilt på 2640 meter. Det är nn mycket stor talang, han är jättebra, konsteterade Alf Jonsson.
Kusken Jimmy Jonsson var lika nöjd.
- Det var skönt för honom att få köra lite moderat, sedan fick jag släppa av honom så han fick springa av sig lite över upploppet. Han var lite väl ivrig från start och önskar han ska vara lite mer lugn bakom bilen.
I V86-2 var Jan-Åke Hoas bestämd från start och lyckades efter lite körning ta hand om taktpinnen och ledningen med Digital Wave. Trots att sedan Die Kaiserin och Digital Class spurtade sylvasst bakifrån över upploppet kunde Digital Wave hålla farten till en säker seger.
V86-omgången avslutades med en favoritseger genom All Star som ledde varje meter tillsammans med Jorma Kontio. All Star visade härlig inställning och vägrade ge sig över upploppet trots att han var rejält utmanad av Southwind Hydro hela upploppet ner. Peter G Norman tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-6 Kevin Oscarsson 2140/11 D 0 g 105
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Per Lennartsson 2140/10 C 1 17.1 31
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-6 Per Lennartsson 2140/3 B 1 16.4 180
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/1 C 3 16.3 175
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Stefan Melander 2140/1 D 0 g 405
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/12 B str
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/6 A 0 22.1g 44
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-3 Kaj Widell 2140/6 D 3 15.5 617
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-4 Per Lennartsson 2140/3 D 0 g 238
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/9 D 4 18.8 244
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-10 Per Lennartsson 2140/6 D 5 18.5 110
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-6 Örjan Kihlström 2160/11 C 0 21.5g 110
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-8 Björn Goop 1640/8 C 2 12.1 121
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-1 Madelen Berås 2140/1 C 5 16.4 97
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-7 Björn Goop 2140/2 C 2 13.1 80
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-5 Carl Johan Jepson 1640/7 D 0 g 225
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/5 D 5 14.5 135
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 2640/2 D 5 15.2 171
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-8 Peter Ingves 2140/6 D 0 g 58
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-2 Carl Johan Jepson 2140/4 D 0 14.2 725
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-3 Carl Johan Jepson 2140/5 D 0 17.4g 276
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-1 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 14.4 127
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-9 Björn Goop 2640/3 D 0 g 399
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Oskar J Andersson 2140/1 B 4 14.9 264
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/11 A 6 14.3 319
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-6 Per Lennartsson 2160/2 B 2 16.7 163
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-2 Per Lennartsson 2640/11 A 0 g 226
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-6 Stefan Melander 2140/4 B 0 g 118
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Johnny Takter 2140/10 D 0 13.5 593
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-6 Ulf Eriksson 1640/6 C 3 14.9 124
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/12 C 3 12.4 373
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/4 B 2 12.8 81
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-9 Magnus A Djuse 1640/3 B 0 g 73
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/5 B 0 g 35
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-7 Örjan Kihlström 1640/11 C 1 11.5 103
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/8 C 0 13.5 495
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-10 Per Lennartsson 1640/8 C 0 13.6 132
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-11 Örjan Kihlström 2140/3 B 3 14.2 108
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-5 Carl Johan Jepson 1640/3 B 0 g 51
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-10 Rikard N Skoglund 2140/12 C 3 15.0 211
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1640/8 B 1 13.0 75
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 1640/12 B 2 13.5 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se