Devs Definitif travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Devs Definitif travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Devs Definitif har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Devs Definitif har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Devs Definitif


Timo Nurmos superhäst ståtar nu med tio segrar av tio möjliga. Nu bekräftar Nurmos  till travronden.se att han siktar p&arin..


Timo Nurmos superhäst ståtar nu med tio segrar av tio möjliga. Nu bekräftar Nurmos  till travronden.se att han siktar på Farnkrike med sin femåring. Och i slutet av januari hoppas vi travälskare att få se hästen försöka upprepa pappa Readly Express succé i Prix D´Amerique från år 2018. Prix Tenor de Baune är ett lopp för femåriga hingstar och ston över 2700 meter voltstart. Ett lopp som avgörs på julafton.

Ingenting spikat
Den framtida planeringen och matchningen är därefter inte spikad enligt Nurmos.
- Vi får se hur han trivs på Grosbois och hur han tar starten på julafton. Vi har flera alternativ därefter. Det troliga är att han blir kvar på Grosbois men alternativet att resa fram och tillbaka finns också.
Vi får  inga fler framtida löften av försiktige Nurmos än så men visst har vi stora förhoppningar om att få se superhästen i Prix d´Amerique söndagen 29 januari.
Calgary Games är inte ensam svensk att vara anmält till Prix Tenor de Baune. Daniel Redéns stjärnsto Honey Mearas, Markus B Svedbergs Barbro Kronos och Devs Definitif som tränas av Tomas Malmqvist.
Det är 18 hästar som får plats i loppet och den definitiva startlistan blir klar på onsdag den 21 december.

Joakim Brundin, Kanal 75


Segern var värd drygt 340 000 kronor och segertiden blev 1.12,0. Därmed passerade femårige Toto Barosso 2,1 miljoner kronor inkört.Tomas Ma..


Segern var värd drygt 340 000 kronor och segertiden blev 1.12,0. Därmed passerade femårige Toto Barosso 2,1 miljoner kronor inkört.
Tomas Malmqvist hade tre hästar till start i loppet och stallet tog hand om tredje-, fjärde- och femtepriset genom Howdy Partner, Devs Definitif och Invictus Madiba.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Solvalla var värd för söndagens GS75® som bjöd på en parad av fina prestationer.En häst som imponerade var fyraårige Mi..


Solvalla var värd för söndagens GS75® som bjöd på en parad av fina prestationer.
En häst som imponerade var fyraårige Mizai som Jan Ove Olsen lånade ut till Ulf Ohlsson och fyraåringen tog andra raka segern när han bara var bäst i GS75-3. Efter en inledning utvändigt ledaren blev han avlöst varvet kvar av favoriten Swan Hill. 550 meter kvar tog favoriten över ledningen men var chanslös att stå emot Mizai som såg läcker ut när han avgjorde direkt in på upploppet.
- Planen är faktiskt Kungapokalen nästa, jag vet inte om han duger där men vi spänner bågen och provar. Han har övervintrat riktigt bra tycker jag, kommenterade Jan Ove Olsen.

Skräll inledde
William Ekberg tar för sig allt mer och GS75-1 inleddes med en rejäl skräll då 34-oddsaren Your Dreamlove växlade ner fältet över upploppet. Ekberg gled ut från fjärde invändigt i sista kurvan och över upploppet svarade det sexåriga mycket vasst på det norska huvudlaget.
I GS75-2 hittade Jörgen S Eriksson andra par utvändigt som blev tredje utvändigt varvet kvar med Fraizer. 600 meter från mål fick fyraåringen anfallsorder och redan 300 kvar kopplande han greppet och gick undan till en säker seger.

Dubbel för Mattias Djuse
Devs Definitif avgjorde GS75-4 med en rejäl långspurt från tredje par utvändigt sista 600 meterna. Femåringen gynnades av att täthästarna bränt mycket krut i ett tufft inledningsvarv och segertiden i snålblåsten blev fina 1.13,2 över 2 140 meter autostart. Mattias Djuse tränar vinnaren och i segersulkyn satt lillebror Magnus A Djuse.
Mattias Djuse följde upp tränarsegern med att själv lotsa in Beenthereseenthat i GS75-5. Från tredje utvändigt bjöd treåringen på ett sylvasst upplopp där ledaren Don´t Touch Me I.T. fångades in i sista steget.

Ensam med sju rätt = Grand Slam
GS75-6 bjöd på ett spännande upplopp med många hästar i bredd. Mellan hästar spurtade Belle Up bäst i händerna på Rikard N Skoglund efter en resa i femte utvändigt. Robert Bergh tränar vinnaren, Bergh som själv satt bakom favoriten Bird Lane som fick nöja sig med femtepriset.
Awesome Kronos var dagssnabbast och vann GS75-7 på 1.12,2 över sprinterdistans och första starten i amerikansk sulky. Sexåringen tränas av Jeanet Årman och i sulkyn satt Jan Henriksson.
Sju rätt gav 10 000 000 kronor, sex rätt 9 214 kronor och fem rätt 612 kronor.
Det vinnande systemet var inlämnat via fil på ATG.se.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En amerikansk stålman mot en fransk pansarvagn.Tillsammans hade Milligan’s School och Ble du Gers gjort 229 starter och tjänat nästan 30 m..


En amerikansk stålman mot en fransk pansarvagn.
Tillsammans hade Milligan’s School och Ble du Gers gjort 229 starter och tjänat nästan 30 miljoner kronor inför lördagens möte i Sundsvall.
Det blev en fight där en till synes slagen Milligan’s School vägrade släppa sin uppvaktare förbi sig och tog sin tredje storloppsseger på Bergsåker, efter två tidigare triumfer i banans största lopp Sundsvall Open Trot.
- Härligt, hästen trivs här och det gör jag också, mös Ulf Eriksson som resolut körde till ledningen och inte hade några planer på att släppa över kommandot till den norsktränade favoriten.
- Jag ville komma före Ble du Gers eftersom jag vet jag att min häst sällan tar stryk av den som går utvändigt. Han kändes inte som han gör på sommaren, då glider han bara undan, idag fick han jobba sista 700 och det gjorde han verkligen. Herregud vilken topphäst, fortsatte Eriksson.
Tränaren Stefan Melander lämnade över ansvaret till sin sambo tillika skötaren Catarina Lundström som segerjublade högst av alla.
- Härligt! Han gick tuffa lopp i slutet av förra året och det är klart att han börjar bli gammal och inte tål de uppläggen varje start. Men det var kul att han kunde vinna idag. Jag tyckte att det såg segt ut i sista sväng, men han kämpade på. Nu åker vi bussen 37 mil hem och vi har väl lite bubbel att fira med, konstaterade Lundström vars nyblivna nioåring sprungit in minst två miljoner varje säsong som äldre och tog ett stort steg mot att upprepa det även 2022.
Ble du Gers stred tappert, men fick se stallkamraten Stoletheshow knipa andrapriset i sista stegen för en imponerad Örjan Kihlström:
- Han spurtade fantastiskt bra. En jättemysig häst på alla sätt och vis, berömde Sveriges ”ständige” champion V75.

Phoenix Photo heroisk
Och Kihlström behövde naturligtvis inte vända hem segerlös.
Favoritspelade Phoenix Photo attackerade tidigt från bakspår, blev utsvarad och fick trava mer än två tredjedelar av loppet i tredjespår utan rygg.
Men det var inte största problemet för ”Årets kusk” 2021, som istället oroade sig för hästen som travade där bakom.
- Det blev sämsta tänkbara för oss såklart, när vi fick Eddy West i rygg som är så fantastiskt speedig. Jag hade hoppats komma fram i dödens 1 200 kvar, förklarade Kihlström taktiken som gav ett rafflande upplopp mellan två av vinterns stora utropstecken på V75.
Eddy West var förbi en stund, men Phoenix Photo visade åter prov på beundransvärd inställning då han lurade såväl banreferent som sin kusk och kontrade sista biten.
Kihlström åkte nämligen av banan efter loppet.
- Jag tyckte att jag förlorade… Det blev helt fel, men hästen var tillräckligt bra för att vinna ändå. Det är en häst med väldigt bra kapacitet och nu när Svante fått till honom så att han travar mycket bättre i kurvorna är mycket vunnet. Grattis till ett fantastiskt tränarjobb, hälsade Kihlström till landets kanske formstarkaste tränare Svante Ericsson som heller inte var på plats på Bergsåker.

”Skapa sig ett eget namn”
Ännu knepigare blev det för dagens näst största favorit Fabulous Pellini som tappade massor av mark från start och hamnade sist, långt bakom andrahandsfavoriten Quarcia som startade 20 meter bakom.
Men det spelade ingen roll.
Helsystern till Readly Express levde upp till förväntningarna med råge då hon rundade motståndarna på spänstiga ben.
- Det var mycket strul från början och hon hetsade upp sig väldigt i volten, det var en ny sida av henne, förklarade Daniel Wäjersten som tog till stora ord efter uppvisningen.
- Hon har haft ögonen på sig hela karriären och kommer nog att kunna bära jämförelsen och skapa sig ett eget namn.
Och favoritparaden fortsatte.
Omgångens mest spelade häst Bellfaks fick en betydligt behagligare väg till vinnarcirkeln sedan Jan-Olov Persson omgående styrt till ledningen i Alf Jonssons lopp.

Jackpot på lördag
Claes Sjöström hade målfotot emot sig med Eddy West, men kunde ändå skatta sig lycklig sedan Bank Blow undvikit att galoppera bort segern i början av upploppet.
- Hon satte mitt hjärta i halsgropen 150-200 kvar, när hon tog ett par galoppsteg upp i  alltihopa. Det är väldigt ovanligt att det händer och de ställer sig i trav, konstaterade Sjöström.
Magnus A Djuse surfade i ledarryggen över tre varv bakom storebror Mattias' Devs Definitif som tackade med att spurta ner ledande Djokovic, spelad till åtta procent.
Att utdelningen på V75 orkade upp i femsiffrigt kan vinnarna tacka hemmaduon Henrik Svensson och Lars Wikström för sedan sparsamt startade åttaåringen Ellis Pride sluggat sig förbi från andra par utvändigt och fixat omgångens enda riktiga överrakning.
- Jag tycker att han var bortglömd idag, han har gjort bra lopp hela tiden, sade en lycklig Wikström och fortsatte:
- Det har känts som en lördagshäst, men han har haft mycket skador och då är det svårt att komma tillbaka. Idag fick han äntligen visa det.
Det innebar 10 032 kronor i återbäring för sju rätt. Utdelningen på fem rätt understeg jackpotgränsen vilket betyder att över 23 miljoner kronor flyttas vidare till kommande lördag då ATG beräknar att sjurättspotten kommer att innehålla minst 55 miljoner. 

Robin Johansson, Kanal 75


Thomas Uhrberg hade en mycket bra dag i sulkyn och vann dubbelt inom V75 med två egentränade treåringar.Bakom favoriten Ikaros Sisu i klass II-..


Thomas Uhrberg hade en mycket bra dag i sulkyn och vann dubbelt inom V75 med två egentränade treåringar.
Bakom favoriten Ikaros Sisu i klass II-finalen (V75-2) var Jägersrokusken offensiv och körde till spets efter drygt 500 meter. Väl i spets såg det ut som han hade full kontroll och Ikaros Sisu stegade lätt ifrån konkurrenterna i fin stil över upploppet. 220 000 kronor var segern värd.
Även Nova Mahiron var favorit och det treåriga stoet ledde finalen av Diamanstoet (V75-4) från start till mål sedan Thomas Uhrberg visat sin omtalade startsnabbhet från springspår i voltstart. Även här var förstapriset 220 000 kronor.
- Det känns underbart. Hon har inte varit anmäld i några årsgångslopp alls. Kontentan att jag anmälde henne lite tufft förra gången i Diamanstoet, då hon inte alls stod bra inne på pengarna, var att hon kom med i finalen och fick ett kanonläge. Så kan det vara ibland när man anmäler lite tufft, sa Jägersrotränaren.

Westholm över 20 miljoner
Favoritseger blev det även i finalen av silverdivisionen (V75-1) där Flemming Jensen fick segerdefilera med Emoji efter en offensiv styrning där han övertog ledningen efter drygt 500 meter. Favoriten blev dock rejält utmanad över upploppet av Eddie West med sträckte på sig sista meterna och vann knappt men säkert.
Hästägarkannan (V75-6) med 300 000 kronor till vinnaren var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och det blev vinst för favoriten Carry Cash tillsammans med Örjan Kihlström.
Vinsten innebar att tränaren Jörgen Westholm för första gången klev över 20 miljoner kronor inkört för stallet under en säsong.
- Jag är fantastisk nöjd över det så klart, sa Rommetränaren stolt.
Carry Cash fångade in ledaren Triton som länge såg ut som vinnaren i händerna på Mats Gunnarsson
- Örjan sa att hon var slagen en stund men hon kontrade, konstaterade Jörgen Westholm nöjt.

Djuse dubbel skrällkusk
Gulddivisionens final bjöd på en rejäl överraskning då 15-oddsaren Gareth Boko avslutade starkast i händerna på Magnus A Djuse.
Magnus A Djuse satt i tredje utvändigt i rygg på favoriten Ble du Gers och kunde följa med när favoriten attackerade på sista bortre långsidan. Sista biten var ledaren Lucifer Lane märkt av den tuffa inledningen och kunde inte försvara sig när Gareth Boko spurtade förbi och Lucifer Lane fick även släppa Snowstorm Hanover förbi sig från rygg ledaren. Ble du Gers uppträdde knepigt på upploppet och fick nöja sig med fjärdepriset.
Jerry Riordan tränar vinnaren Gareth Boko som belönades med 300 000 kronor.
Magnus A Djuse var inte nöjd med en skräll på V75 och han vann sedan även klass I-finalen (V75-5) med överraskningen Devs Definitif. 11-oddsaren tränas av brorsan Mattias Djuse och den fyraårige hingsten avgjorde med en vass avslutning längst ut i banan sedan Magnus A Djuse hittat fritt först 200 meter före mål.

Bröderna Persson avslutade
Finalen av bronsdivisionen avslutade V75 och det blev en överlägsen seger för andrahandsfavoriten Four Guys Dream som serverades en mycket fin resa av Stefan Persson. Four Guys Dream skuggade favoriten G.K.Justus som trea i andraspår och när Stefan Persson sedan även tvingade ut favoriten i tredjespår 600 kvar kunde Four Guys Dream enkelt tassa med och han avgjorde mycket enkelt. 220 000 kronor var segern värd. Tränar gör storebror Håkan K Persson.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 21 477 kronor. Sex rätt gav 222 kronor och fem rätt 25 kronor.
V75® Winter Burst fortsätter med tävlingar på Momarken, Skive, Örebro, Bjerke innan årets avslutas på Axevalla med en multijackpot med chans på 83 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på https://print.atg.se.
Frågor kontakta startlistor@atg.se.


Lördagens V75® på Romme blev favoritbetonad.En rejäl överraskning räckte dock för att det skulle bli utdelning i alla tre vin..


Lördagens V75® på Romme blev favoritbetonad.
En rejäl överraskning räckte dock för att det skulle bli utdelning i alla tre vinstpoolerna.
Sju rätt gav 10 825 kronor, sex rätt 110 kronor och fem rätt 15 kronor och det var många spelare som fick ta del av potten.
I Värmland satt en man i 70-årsåldern som lämnat in ett V75-system för 325 kronor och följde som vanligt tävlingarna via sin dator. När tredje spiken, Devs Definitif, vann i V75-6 hade han två streck kvar i den avslutande avdelningen.
– Jag visste att V75 skulle ge runt 10 000 kronor om någon av mina streckade hästar vann och därför var pulsen inte märkvärdigt hög. Men när jag gick in på kupongen efteråt såg jag att Boost-numret också hade gått in. Jag trodde inte mina ögon. Sen smög jag ner till sista raden och där stod det 473 250 kronor. Jag kunde inte tro att det var sant.
– Jag sa till min syster ”jag tror att jag vunnit en halv miljon”. Hon trodde mig inte, så jag vände upp datorn så att hon fick se själv, berättar mannen.

Tredje Boost-vinsten på två år
För den glade vinnaren var det svårt att ta in.
– Jag satt hela kvällen och försökte förstå att detta verkligen har hänt mig. Det är sådant som bara händer andra.
Men faktum är att det hänt mannen vid två tidigare tillfällen också. För 1,5 år sedan fick han sju rätt på V75 och med hjälp av Boost® blev utdelningen den gången 65 000 kronor. Några månader senare fick han sex rätt på V75 och trodde att han skulle vinna några hundralappar. Men i och med att Boost-numret stämde den gången också blev utdelningen 14 000 kronor.
– Att det här händer mig tre gånger är en chans på en miljard.

En fritidssysselsättning
Den värmländske storvinnaren spelar V75 varje vecka och brukar lämna in ett system med tre spikar.
– Ska man vinna större pengar så får man chansa lite här livet. Milliondollarrhyme var enkel att hitta. Idén till Unique Juni fick jag faktiskt av Micke Nybrink.
Den sista spiken, Devs Definitif, var en större chansning.
– Jag följer Djuse-bröderna noggrant och jag läste intervjuer om Devs Definitif och insåg att den hästen inte var sämre än någon annan. Ändå stod den i enbart fem procent.
– Att spela på trav är så spännande och roligt. Det är en fritidssysselsättning.

Hans G att tacka
Travintresset har funnits med länge och det är ingen mindre än vinnarambassadören Hans G Lindskog som en gång i tiden introducerade Boostkungen i travets värld.
– Vi är värmlänningar bägge två. Vi bodde i Lund samtidigt på 60-talet och Hans G fick mig intresserad av trav. Vi åkte till Jägersro och det var väldigt spännande. Med tanke på att han var min kompis så fick jag lära mig en del och fick lite tips och råd. Det var en härlig start för mitt travintresse.

Ska bygga en musikstudio
Med bara några dagar kvar till julafton var den stora Boost-vinsten så klart varmt välkommen och pengarna går till en julklapp modell större.
– Min son är musiker och vi har planerat att vi ska bygga en musikstudio ihop, så pengarna får gå till det projektet.

Casper Hedberg, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-7 Mattias Djuse 2140/2 D 0 15.8 143
2020-12-06 2020-12-06 Romme-10 Mattias Djuse 2140/8 B 2 13.8 155
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-10 Mattias Djuse 2640/7 C 6 14.8 1030
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Mattias Djuse 2140/9 A 2 15.4 46
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Mattias Djuse 2140/11 A 0 15.9g 43
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-6 Mattias Djuse 1640/10 B 2 12.6 26
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-5 Mattias Djuse 2640/12 D 6 14.5 710
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-2 Mattias Djuse 2140/7 B 1 15.3 31
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-5 Mattias Djuse 2640/6 C str
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-3 Mattias Djuse 2140/1 C 3 14.2 210
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-6 Mattias Djuse 2140/8 D 0 14.8 461
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-2 Mattias Djuse 2140/3 D 2 14.7 253
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-5 Mattias Djuse 2140/6 B 4 17.8 98
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-8 Mattias Djuse 2140/2 C 0 g 57
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-1 Mattias Djuse 2140/5 C 2 17.2 21
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-3 Mattias Djuse 2140/3 D 1 17.8 16
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-10 Magnus A Djuse 2140/6 D 1 13.7 111
2021-12-18 2021-12-18 Romme-10 Magnus A Djuse 2640/1 D 1 15.4 118
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-7 Aleksi Flink 2140/1 C 0 16.1 116
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-7 Mattias Djuse 2640/12 A 4 14.8 40
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-10 Mattias Djuse 2140/13 C 0 g 57
2021-10-27 2021-10-27 Solvalla-10 Mattias Djuse 3140/10 C 2 16.0 141
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-4 Aleksi Flink 2640/8 B 2 15.9 71
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-7 Magnus A Djuse 2640/2 B 5 15.2 73
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-11 Mattias Djuse 2640/1 D 0 14.3 1407
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-4 Mattias Djuse 2140/5 D 3 13.8 192
2021-07-14 2021-07-14 Visby-6 Mattias Djuse 1620/3 C 0 14.0g 98
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-6 Mattias Djuse 2140/1 B 0 15.0 78
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-9 Mattias Djuse 2640/1 C 7 14.5g 163
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-6 Mattias Djuse 2880/7 A 1 16.3 41
2021-05-08 2021-05-08 Åby-7 Mattias Djuse 2140/11 C 0 13.9 1025
2021-04-23 2021-04-23 Åby-6 Mattias Djuse 2140/4 C 3 12.9 1093
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Zeb Jonasson 2140/6 B 4 15.0 52
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-8 Mattias Djuse 1640/4 C 3 11.3 173
2022-12-01 2022-12-01 Vincennes-1 D Thomain 2100/16 C 4 12.2 390
2022-11-18 2022-11-18 Nederländerna-7 Jos Verbeeck 3120/5 C 2 31
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-4 Magnus A Djuse 3180/10 B 3 15.0 37
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-6 Magnus A Djuse 3180/9 A 1 16.0 20
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-3 Magnus A Djuse 2660/12 B 1 14.2 67
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-11 Mats E Djuse 3160/6 D 7 15.1 328
2022-04-10 2022-04-10 Solvalla-7 Magnus A Djuse 2140/13 B 1 13.2 27
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-11 Magnus A Djuse 2140/3 D 0 g 130
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-5 Magnus A Djuse 1640/5 C 2 12.4 38
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-10 Magnus A Djuse 3140/2 C 1 16.2 96
2022-01-28 2022-01-28 Solvalla-7 Magnus A Djuse 2140/8 B 2 15.4 60
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-5 Mattias Djuse 2140/11 D 0 g 100
2023-05-09 2023-05-09 Vincennes-1 A Lamy 2700/6 C 3 13.6 54
2023-03-24 2023-03-24 Vincennes-6 A Lamy 2700/10 A str
2023-02-20 2023-02-20 Vincennes-1 A Lamy 2850/13 C 0 13.4 105
2023-02-10 2023-02-10 Vincennes-3 A Lamy 2700/8 C 3 12.6 75
2023-01-17 2023-01-17 Vincennes-1 F Nivard 2700/3 D 2 14.3 97
2023-01-07 2023-01-07 Vincennes-4 A Lamy 2850/2 C 5 13.0 248
2023-01-01 2023-01-01 Vincennes-6 A Lamy 2700/13 D 0 99ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se