Devs Daffodil travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Devs Daffodil travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Devs Daffodil har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Devs Daffodil har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Devs Daffodil


Prodigious-dottern startade på V75® på Jägersro i slutet av november tillsammans med Thomas Uhrberg (som får chansen igen) i vagnen. ..


Prodigious-dottern startade på V75® på Jägersro i slutet av november tillsammans med Thomas Uhrberg (som får chansen igen) i vagnen. Då galopperade hon i ledningen 550 kvar, men kom tillbaka starkt som fyra i ett lopp som vanns av Devs Daffodil och Conrad Lugauer.
– Thomas drog tussarna och i samma veva tjoade han på henne. Det tålde hon inte utan galopperade. Hon hade inte vunnit loppet, men förmodligen slutat tvåa.
Efter det har hon gjort en start i Odense som favorit där hon slutade trea från utvändigt ledaren.
– Vi varvade på 1.14,5 och hon höll storstilat till tredjeplatsen, bara en halv längd bakom vinnaren. Efter det har hon känts fin i lätta jobb.
Hon fick spår 1 i volten och står på start. Hur tänker du?
– Bra spår, bra häst och bra kusk. Det kan inte bli bättre, skrattar Thomas Bonde och meddelar att det även blir en viktig balansändring på sitt sto.
– Hon gick med järnskor runt om senast i Odense. Den här gången sätter vi på aluminiumskor fram och det är hennes bästa balans.
Transporten rullar från Århus klockan 06.00 på lördagsmorgonen.
– Vi har sju timmar dit, men det är inga problem att resa med henne. Det är klart vi tror det ska vara en bra segerchans, speciellt då jag tycker det här loppet ser lättare ut på förhand än på Jägersro, tipsar Thomas Bonde.

Magnus Blom, Kanal 75


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanse..


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanser i tvååringarnas största lopp efter att ha dominerat uttagningsloppen.
Och det blev en andra raka triumf för stallet i det klassiska loppet som körts sedan 1926.
- Jag är superstolt, både att försvara titeln, och att få med tre i finalen och att det blir etta, trea och femma, sa Per Nordström.
Islay Mist Sisu höll undan med minsta marginal från ledningen tillsammans med kusken Peter Ingves före Svante Båth-tränade Mellby Jinx och Erik Adielsson. Per Nordström själv satt bakom Good Vibes som knep femtepriset medan stallkamraten Felix Orlando slutade trea i händerna på Örjan Kihlström.
- Underbar segerglädje och fantastiskt resultat för stallet.
- Pengamässigt det mesta jag kört in till stallet på en dag, konstaterade Per Nordström.
Islay Mist Sisu tjänade 1,4 miljoner kronor medan Felix Orlando fick 350 000 kronor för sin tredjeplats och Good Vibes belönades med 105 000 kronor som femma. Totalt 1 855 000 kronor för stallet.

”En mönsterelev”
- Islay Mist Sisu har varit en mönsterelev och gjort allting rätt och det har gått spikrakt uppåt. Nu blir det bokslut för i år och sedan kommer hon att leverera nästa år.
- Vi jobbar med individuella pass, det gäller att de unga hästarna har kul, förklarade Per Nordström stallets succé i landets största tvååringslopp.

Skräll i gulddivisionen
Lördagens stora skräll på V75® kom i gulddivisionen där storfavoriten Elian Web föll tungt trots att Jorma Kontio fick bestämma i spets i lågt tempo.
Över upploppet spurtade Västerbo Exact sylvasst tillsammans med Thomas Uhrberg och när samtidigt ledaren stumnade var skrällen ett faktum. 19-oddsaren som var streckad till två procent på V75.
- Helt otroligt, bara tre starter sedan vi var med i breddlopp, sa Halmstad-amatören Roger Persson som såg lika chockad ut som de flesta spelarna.
V75-1 blev en enkel historia för andrahandsfavoriten Exadio Vici sedan flera av de mest betrodda gjort bort sig med galopp i starten. Jorma Kontio gled tidigt till ledingen och sedan hade han full kontroll bakom sexåringen som tränas av Katja Melkko.
- Det blev lätt från ledningen, konstaterade Solvallatränaren som trots att Elian Web föll i gulddivisionen kunde resa hem med en seger på V75.
I eftersnacket klagade kuskarna på att det var svårt att höra startkommandona i vinden på ett blåsigt Jägersro.

Olika åsikter
Ännu mer startkaos blev det i V75-2 där Robert Bergh dömdes för att ha orsakat en omstart med favoriten Mily. I det andra startförsöket satt Robert Bergh och gestikulerade mot domarna.
Robert Bergh var väldigt upprörd efter loppet. Orsaken var att han menade att Conrad Lugauer låg helt fel i sin position när han ledde volten för hästarna med dubbla tillägg.
- 20 meter fel. Det är tragiskt, sa Robert Bergh och skickade en skarp hälsning till domarbasen.
- Jag är oskyldig, kommenterade Conrad Lugauer.
Domarna avfärdade Robert Berghs kritik och menade att de inte heller såg att han gestikulerade till dem i volten.
I loppet var sedan Conrad Lugauers Devs Daffodil helt överlägsen och vann på fina 1.13,0 över distansen 2 180 meter voltstart. Mily och Robert Bergh slutade sexa.

Fick böter och segern
Dramatik blev det även i V75-3 där Johan Untersteiner fick använda ett ”skohorn” när han tog sig förbi favoriten Ovation L.A. på innerspår och tog hand om ledningen med Opulent Tile,, en manöver som Johan Untersteiner också fick böter för. Från spets var sedan fyraåringen mycket tappert när han höll undan i en tät slutstrid före Stenson och Ovation L.A.
I V75-5 serverade Adrian Kolgjini Upper Face en fin resa i andra par utvändigt och från det slagläget kunde fyraåringen avväpna ledaren Frodo S. ganska säkert över upploppet.
Dagens prestation bjöd kanske Night Brodde på i silverdivisionen (V75-7) som han dominerade i mäktig stil tillsammans med Marc Elias. 1.11,8 blev vinnartiden i höstrusket över distansen 1640 meter autostart.
Sju rätt på V75® gav 780 854 kronor sedan 75 system klarat alla rätt. Sex rätt gav 2 499 kronor och fem rätt gav 187 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget fyraårigt sto har travat snabbare i Sverige i år än vad Ghostintheshell gjorde på Solvalla på onsdagskvällen.Rikard N Sk..


Inget fyraårigt sto har travat snabbare i Sverige i år än vad Ghostintheshell gjorde på Solvalla på onsdagskvällen.
Rikard N Skoglund serverade en resa i andra par utvändigt i hårt tempo varpå stoet närmast dansade ifrån sina kullsystrar.
60 000 kronor i förstapris må vara en klen tröst när man galopperat i försöken till såväl Stochampionatet som Derbystoet, men bekräftade i alla fall att Ghostintheshell tillhör de absolut främsta i sin årskull vad gäller kapacitet.
Något som kusken inte tvivlat på.
- Det var en jättebra prestation. Vi körde för ledningen, men insåg tidigt att det inte skulle gå att komma dit. Men det löste sig bra ändå. Det har krånglat när vi har försökt kvala in till de stora loppen. Jag har tyckt hela tiden att hon är ett av de bästa stona i sin kull. Förhoppningsvis får hon en sista chans att visa det i Breeders Crown framåt hösten, berömde Skoglund.
Bäst i sin årskull var tveklöst Hachiko de Veluwe, då i Finland där han tog hem derbyt och följde upp med att besegra hela den inhemska eliten i Suur-Hollola som femåring.
Nu återkom hästen efter mer än årslång vila, men Nurmos visade att han inte fuskat med träningen då Jorma Kontio kunde dundra runt konkurrenterna i spåren på slutvarvet.

Segersugna kullkamrater
Fyraåringar var temat för kvällen och började med att Adrian Kolgjini spårade runt om med Lars I Nilsson-tränade Sweetman, före skuggande kullkamraten Golden Guard.
Ulf Ohlsson kopierade konceptet bakom Svante Båths Gazoline Mearas medan Carl Johan Jepson styrde fram utvändigt om ledaren och reglerade fältet med Jerry Riordan-tränade Bordeaux S.
Amatörtränaren Björn Eriksson har valt en snäll matchning för sin Tullabardine Boe som aldrig hade tjänat mer än 35 000 kronor i ett lopp inför kvällens start. Nu blev det 60 000 kronor in på kontot samtidigt som stoet visade att hon säkert kan räcka i tuffare sammanhang sedan Richard L Jansson bestämt bombat till front från ytterspår bakom bilen.

Lugauer skrällde
Ett montélopp förgyllde omgången och såg Iina Aho bestämt rida till front med Robin Hood som avfärdade ettrigt utmanande Ibeliveinamerica med knapp marginal.
Så långt inga större överraskningar, men tvåprocentaren Devs Daffodil såg till att dra upp värdet med en inspirerad långspurt.
- Jag tycker att hon var underskattad från spelarsidan, men det är inte mitt jobb, konstaterade Conrad Lugauer sedan han sett till att V86-utdelningen landade på 217 606 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter Conrad Lugauers olycka på Jägersro i helgen (spark på armen) kliver sonen Marc Elias fram som förstekusk i stallet.På lör..


Efter Conrad Lugauers olycka på Jägersro i helgen (spark på armen) kliver sonen Marc Elias fram som förstekusk i stallet.
På lördag får 25-åringen chansen bakom Campo Bahia i femåringsloppet Prix de Croix på Vincennes. Helgen i Frankrike inleds dock redan på fredagen med Night Brodde i Paris.
Marc Elias reste långt med en häst på måndagen och vann lopp med Gareth Boko i dennes comeback på Färjestadstravet.
Onsdag är det V86 på Åby som gäller med fyra av stallets hästar. I ett lopp med 15 hästar bakom bilen tar Marc Elias över styrningen av femåriga stoet Alhamra.
Ett sjättespår bakom bilen med startsnabba Alhamra.
- Med open stretch på Åby kan jag ge henne ett rygglopp - men vi får se. Jag väntar och ser hur det ser ut in i första kurvan. Hon kan bli het och galopperar en del och springer ofta mot sig själv men sköter hon sig ska det vara en ganska bra chans. Hon har en bra speed om hon får gå med, säger Marc Elias.

6,6 miljoner inkört i fjol
2019 blev mycket lyckat för Marc Elias som kusk.
Andraplatsen i derbyt med Ferrari Sisu slår naturligtvis allt.  Totalt blev det 6,6 miljoner kronor inkört. 50 segrar på 311 lopp ger fina 17 i segerprocent.
På måndagen kom första segern på det nya året och han hoppas kunna fylla på i V86.
- I grund och botten har alla hästarna på Åby fin form även om det inte syns i programmet. Devs Daffodil (V86-1) är också ojämn och har problem med inställningen. Hon var jättebra näst senast men i det senaste loppet visade hon sin gamla inställning igen. Hon var inte alls trött i mål men tar inte i för fullt alltid. Så vi får se vilket humör hon är på. 3640 meter med ett litet fält kan funka bra om det blir ett jämnt, hårt tempo, säger han.

”Två outsiders”
Conrad Lugauers stall avslutar med Gambit Brodde och Hennessay Boko i V86-7. Henriette Larsen kör Hennessay Boko.
- Spåren är förstås inte bra och det behövs en jäkla tur för att någon av dem ska räcka. Men två outsiders är det på hästarnas form. Med lite tur kan de lika gärna vara etta och tvåa i det här loppet, slutar Marc Elias.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter Conrad Lugauers olycka på Jägersro i helgen (spark på armen) kliver sonen Marc Elias fram som förstekusk i stallet.På lör..


Efter Conrad Lugauers olycka på Jägersro i helgen (spark på armen) kliver sonen Marc Elias fram som förstekusk i stallet.
På lördag får 25-åringen chansen bakom Campo Bahia i femåringsloppet Prix de Croix på Vincennes. Helgen i Frankrike inleds dock redan på fredagen med Night Brodde i Paris.
Marc Elias reste långt med en häst på måndagen och vann lopp med Gareth Boko i dennes comeback på Färjestadstravet.
Onsdag är det V86 på Åby som gäller med fyra av stallets hästar. I ett lopp med 15 hästar bakom bilen tar Marc Elias över styrningen av femåriga stoet Alhambra.
Ett sjättespår bakom bilen med startsnabba Alhambra.
- Med open stretch på Åby kan jag ge henne ett rygglopp - men vi får se. Jag väntar och ser hur det ser ut in i första kurvan. Hon kan bli het och galopperar en del och springer ofta mot sig själv men sköter hon sig ska det vara en ganska bra chans. Hon har en bra speed om hon får gå med, säger Marc Elias.

6,6 miljoner inkört i fjol
2019 blev mycket lyckat för Marc Elias som kusk.
Andraplatsen i derbyt med Ferrari Sisu slår naturligtvis allt.  Totalt blev det 6,6 miljoner kronor inkört. 50 segrar på 311 lopp ger fina 17 i segerprocent.
På måndagen kom första segern på det nya året och han hoppas kunna fylla på i V86.
- I grund och botten har alla hästarna på Åby fin form även om det inte syns i programmet. Devs Daffodil (V86-1) är också ojämn och har problem med inställningen. Hon var jättebra näst senast men i det senaste loppet visade hon sin gamla inställning igen. Hon var inte alls trött i mål men tar inte i för fullt alltid. Så vi får se vilket humör hon är på. 3640 meter med ett litet fält kan funka bra om det blir ett jämnt, hårt tempo, säger han.

”Två outsiders”
Conrad Lugauers stall avslutar med Gambit Brodde och Hennessay Boko i V86-7. Henriette Larsen kör Hennessay Boko.
- Spåren är förstås inte bra och det behövs en jäkla tur för att någon av dem ska räcka. Men två outsiders är det på hästarnas form. Med lite tur kan de lika gärna vara etta och tvåa i det här loppet, slutar Marc Elias.

Mikael Wikner, Kanal 75


Fjolårsvinnaren av både Svenskt Travoaks och Breeders’ Crown, Candy la Marc, startar från spår två och Stosprintervinnaren V..


Fjolårsvinnaren av både Svenskt Travoaks och Breeders’ Crown, Candy la Marc, startar från spår två och Stosprintervinnaren Vamp Kronos fick spår fyra. Samma tur hade inte Drottningens Pokal-vinnaren Dibaba och Stochampionats-vinnaren Mellby Free som drog startnummer sju respektive tio. Uttagningarna körs på Jägersro kommande onsdag och de två främst placerade i varje uttagningslopp går vidare till finalen på samma bana 2 september. Där väntar en miljon kronor på vinnaren.
 
Uttagning 1, Derbystoet (V4-1)
2 140 meter autostart

1. A Taste of Honey - Törnqvist Maria
2. Kashmary Night - Ohlsson Ulf
3. Leka - Witasp Leif
4. Vamp Kronos - Eriksson Christoffer
5. Speeda Då - Lorentzen Jörgen
6. Rita C.D - Goop Björn
7. Vera Spiro - Adielsson Erik
8. Historic Moment - Kihlström Örjan
9. Veroni - Untersteiner Peter
10. Ambon Degato - Untersteiner Johan
11. Helloise Boko - Djuse Mattias
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 2, Derbystoet (V4-1)
2 140 meter autostart

1. Hillcrest Player - Örjan Kihlström
2. Candy la Marc - Erik Adielsson
3. Worth a Lot - Stefan Söderkvist
4. Staro Litchi - Tobias O Eriksson
5. On Vogue - Conrad Lugauer
6. Current Affair - Kim Eriksson
7. Mily - Peter Untersteiner
8. Mattie - Jorma Kontio
9. Havefunwithme - Johan Untersteiner
10. Flare - Per lennartsson
11. Hossiana Boko - Jörgen Westholm
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 3, Derbystoet (V4-3)
2 140 meter autostart

1. Sincerely Face - Roger Malmqvist
2. Gun Palema - Mikael J Andersson
3. Jolie Coer - Dennis Spangenberg
4. Bellatrix Zet - Johan UNtersteiner
5. Hermes Boko - Björn Goop
6. Princess S.W. - Peter Untersteiner
7. Dibaba - Örjan Kihlström
8. Catch my Love - Christoffer Eriksson
9. Calamara's Girl - Erik Adielsson
10. Helena di Quattro - Robin Bakker
11. Ensemble Am - Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 4, Derbystoet (V4-4)
2 140 meter autostart

1. Europhile Am - Peter Untersteiner
2. Sheilah Laday - Kevin Oscarsson
3. White Lightning - Jörgen Westholm
4. Je t'Aime Lucky - Johan Untersteiner
5. Butterfly Ima - Åke Lindblom
6. Poem in Motion - Örjan Kihlström
7. Infinity - Lars-Åke Söderholm
8. Vanquish Kronos - Carl Johan Jepson
9. Digital Furcola - Christoffer Eriksson
10. Mellby Free - Björn Goop
11. Havana Boko - Mattias Djuse
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 5, Derbystoet
2 140 meter autostart

1. Swarovski Broline - Johan Untersteiner
2. Global Upfront - Jörgen Westholm
3. Maharani de Baroda - Björn Goop
4. Odessa Celeber - Örjan Kihlström
5. Rose Mary - André Eklundh
6. Anne Royal - Carl Johan Jepson
7. Neon Brodda - Mikael J Andersson
8. Sunwapta Goj - Oskar J Andersson
9. Tahiti Journey - Jorma Kontio
10. Devs Daffodil - Joakim Lövgren
11. Global Upper Style - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning 6, Derbystoet
2 140 meter autostart

1. Very Many Legs - Örjan Kihlström
2. Elsa America - Ulf Ohlsson
3. Run Chica Run - Peter Untersteiner
4. Veiled - Carl Johan Jepson
5. Virunga - Erik Adielsson
6. Alfa Mare - Per Lennartsson
7. Charmante Amok - Mattias Djuse
8. Wild Love - Kevin Oscarsson
9. Lorina Citron - Björn Goop
10. Mellby Fashion - Jörgen Westholm
11. Beluga West - Anders Zackrisson
12. Hevin Boko - Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Joakim Lövgren 2140/4 A 2 13.5 57
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-8 Joakim Lövgren 2140/12 B 5 15.1 759
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Joakim Lövgren 2140/10 B 4 14.4 232
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 1640/8 B 4 13.5 85
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-2 Joakim Lövgren 2140/10 A 4 14.1 22
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 2160/11 A 2 13.7 31
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-7 Peter Ingves 2140/11 A 2 13.8 101
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2160/6 B 1 14.0 13
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-3 Joakim Lövgren 2160/6 B 1 14.1 28
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-11 Joakim Lövgren 2140/2 B 2 15.0 85
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2140/1 C 3 14.3 47
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Joakim Lövgren 2140/5 C 0 g 33
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Joakim Lövgren 2140/2 C 2 15.2 23
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-1 Joakim Lövgren 2140/4 B 1 16.8 15
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Joakim Lövgren 1640/7 C 0 341
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Joakim Lövgren 2140/3 C str
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-2 Joakim Lövgren 2180/5 C 1 13.9 53
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-4 Joakim Lövgren 2140/4 D 0 g 241
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-3 Joakim Lövgren 1640/1 C 4 12.3 63
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-8 Joakim Lövgren 2140/10 C 0 221
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/2 C 2 13.9 33
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-9 Joakim Lövgren 2140/11 B 7 14.7 432
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-4 Joakim Lövgren 2640/11 B 0 15.4 243
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 1640/1 C 3 11.8 57
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-12 Joakim Lövgren 1640/1 D 0 g 243
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-9 Joakim Lövgren 2140/10 B 2 14.5 59
2018-04-27 2018-04-27 Åby-7 Joakim Lövgren 2140/7 C 5 14.6 115
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-8 Joakim Lövgren 2100/2 C 0 15.0 54
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 Marc Elias 2180/8 D 0 15.8 115
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Tyler Mifsud 2140/3 C 1 14.2g 180
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-6 Marc Elias 2140/1 D 0 13.8 172
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-8 Marc Elias 2140/3 D str
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-6 Marc Elias 2640/5 C 3 14.8 79
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Marc Elias 1640/9 D 5 12.4 223
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Markus Waldmüller 2140/1 D 0 13.3 448
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Marc Elias 2160/9 C 0 14.6g 59
2019-07-22 2019-07-22 Danmark-3 Marc Elias 2060/1 C 0 118
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-1 Marc Elias 2140/2 C 6 13.6 40
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Marc Elias 1640/6 C 3 14.2 96
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-7 Joakim Lövgren 2140/1 C 0 14.6 57
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-8 Marc Elias 2180/12 A 6 12.5 52
2020-12-07 2020-12-07 Vincennes-5 B Goop 2100/12 B 3 18
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 2180/9 A 1 13.0 42
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-7 Conrad Lugauer 2640/4 D 3 13.4 546
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Conrad Lugauer 1640/6 B 1 11.5 26
2020-09-23 2020-09-23 Åby-9 Conrad Lugauer 2140/2 D 1 12.1 361
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-8 Conrad Lugauer 2140/6 D 0 13.6g 169
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-9 Marc Elias 2640/5 D 7 13.4 605
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-2 Conrad Lugauer 2140/7 B 2 12.7 98
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-11 Marc Elias 2140/12 D str
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 1640/5 C 2 11.6 131
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-4 Conrad Lugauer 1660/14 A 7 13.2 92
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Marc Elias 2180/15 A 4 14.9 93
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-8 Marc Elias 3180/10 C 4 15.4 84
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Marc Elias 3140/8 C 2 17.3 87
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-9 Conrad Lugauer 2140/8 A 8 14.2 68ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se