Deede Star travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Deede Star travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Deede Star har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-8 Claes Sjöström 1640/5 B

Nyheter för travhäst Deede Star


Lindesberg är värd för Grand Slam 75 och i söndagens miljonspel selar Timo Nurmos ut ett par intressanta hästar. En av dem är den ..


Lindesberg är värd för Grand Slam 75 och i söndagens miljonspel selar Timo Nurmos ut ett par intressanta hästar. En av dem är den fyraårige hingsten Napoleon Cash som radade upp fyra raka segrar i fjol. Han var överlägsen varje gång i dessa och vann med krafter kvar. I uttagningsloppet till Kriteriet var han dock inte som bäst och slutade oplacerad. Det blev också hästens sista start för året innan han gick till vila och vinterträning. Han har tillbringat vintern i Normandie vid Utah Beach där han har tränat med flera av Timo Nurmos stjärnhästar. Nu är det dags för första starten sedan åtta månader men räkna med att det är väl förberett i comebacken, även om siktet är inställt på höstens storlopp.
– 1 Napoleon Cash (GS75-3) har vintertränat i Normandie och varit hemma här några månader. Han har fått mycket styrketräning och även gått ett rundbanejobb efter 1.20 som snabbast. Jag tycker att det här är en spännande häst. Han visade i fjol att han är bra men var inte färdig i kroppen då. Det är en stor och rejäl häst och nu ser han mycket finare och bättre ut, säger Timo Nurmos.
– Innerspåret bakom bilen i Lindesberg är inte så bra men det här loppet är inte det viktigaste för hästen. Han är inte toppad på något vis och även om han är mycket tränad så är det i höst som han ska vara på topp. Då siktar vi mot de stora loppen men jag tror ändå att han kommer att göra en bra insats nu. Det blir skor runt om och vanlig vagn, fortsätter Nurmos om fyraåringen som körs av Carl Johan Jepson.

”Är väldigt fint i ordning – men sämre med bakspår”
Solvalla-tränaren har ytterligare en häst med i Grand Slam 75 och det är Deede Star som kommer från en andraplats senast och som tidigare i vår har varit härdad i V75. Nu startar han från spår nio bakom bilen och körs även han av Carl Johan Jepson.
– 9 Deede Star (GS75-6) gjorde ett väldigt bra lopp senast från bakspår. Hästen har fin form men är klart mycket bättre med framspår. Därför var det synd att han nu för tredje gången i rad fick bakspår. Han fungerar sämre då men har i alla fall tränat bra efter senaste starten och är väldigt fint i ordning. Barfota runt om och jänkarvagn igen, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


I dagarna blev Jörgen Westholm först i landet att passera tre miljoner inkört med stallets hästar under 2021.Och även om han själv..


I dagarna blev Jörgen Westholm först i landet att passera tre miljoner inkört med stallets hästar under 2021.
Och även om han själv inte tror sig ha några möjligheter om att hålla undan året ut så gav onsdagen ännu ett kvitto på att stallformen är på topp.
Dubbeln på V86 inleddes med en rejäl överraskning då Aurora Borealis lyste upp Bergsåker genom att spåra runt om för Rikard N Skoglund.
- Vi varnade för henne. Barfota bak och första gången på sprint, påpekade Westholm efter loppet innan han vände blickarna mot tv-skärmen och Solvalla där stallets på förhand bästa chans Global Attention skulle ut.
Erik Adielsson lämnade inget åt slumpen då han forcerade till spets knappa två varv från mål och såg till att stallet fortsätter att toppa tränarligan även efter onsdagen.

Bra och dålig favorit
Svante Båth var annars den som såg ut att dominera omgången på förhand, men valde själv Solvalla trots att han hade omgångens två största favoriter till start på Bergsåker. Det blev en flipp och en flopp.
Obesegrade Haikin Am såg så knackig ut i värmning och provstart att ATG Live-experten Stefan Hultman proklamerade att hästen inte borde få starta.
Det fick han, men agerade långt under pari även i loppet.
- Han var inte bra, så var det. Han var inte fin i provstarten, men är sällan det. Det är en löphäst som brukar skärpa sig i lopp. Banan var lite hård idag, men samtidigt är det nog inte hela sanningen, det var nog hans fräschör också, kommenterade körande Ulf Ohlsson.
Forna Bergsåkerskungarna tog emellertid snabb revansch med Gorm som såg desto spänstigare ut då han spårade kallblodsloppet hela vägen.

Jublande Gyllenberg
Bergsåkers nya regent Daniel Wäjersten infriade förväntningarna med sin favorit Gooner som rundade fältet via en häftig slutsväng i fjärdespår och visade att han är redo att ta sig an betydligt större uppgifter.
Paula A Gyllenberg bjöd på dagens segergest sedan hon spårat runt om i amatörloppet med sin passhäst Urgent Call.
- Det var första gången jag körde honom i lopp och det var angenämt. Jag var i ärlighetens namn lite orolig för att han skulle leka med mig, springa i lagom tempo och inte lyssna. Men han ville spetsa idag och sedan var det bara att hålla i sig. Jag ville verkligen vinna idag, jublade Gyllenberg som därmed ståtar med tre segrar på fem starter i sulkyn i år och kanske vill konkurrera med äkta maken och tränaren Oskar J Andersson om titeln som stallets förstekusk.

Ny jackpot på onsdag
Förstekusk åt Liselotte Olsson, som tränar 17 hästar med B-licens och firar allt större framgångar, är Troels Andersen. Med Gitte Silvåkra var siktet inställt mot ledningen och väl där släppte inte det barfotadansande stoet inte någon över bron.
Solvallakollegan Timo Nurmos valde att sätta upp Claes Sjöström bakom Deede Star och det samarbetet slutade precis som i årsdebuten med seger via en optimal smygare i ledarryggen.
Stallets ordinarie kusk Jorma Kontio fick chansen bakom Kapten Brodde och avrundade omgången med en bergsäker spetsviktoria som höll nere utdelningen på V86 till 12 887 kronor för åtta rätt.
Sexrättsutdelningen understeg jackpotgränsen vilket innebär att över tio miljoner kronor flyttas vidare till kommande onsdag.

Robin Johansson, Kanal 75


Omsättningen stannade vid 27 miljoner kronor – att jämföra med förra veckans 32 miljoner – när norrmännen för f&o..


Omsättningen stannade vid 27 miljoner kronor – att jämföra med förra veckans 32 miljoner – när norrmännen för första gången fick ansvaret för en halv V86.
Kontrasterna var stora mellan de båda huvudstadsbanorna där snön vräkte ner på Solvalla medan Bjerke bjöd på närmast idealiska förutsättningar för årstiden och flera hästar som tävlade barfota.
Frode Hamre är den stora dominanten i väst och var hårt betrodd bakom tre hästar, men kom inte att spela den roll som han hoppats på förhand.
Det började när omgångens mest spelade häst Staro on the Rocks blev överflyglad från innerspår och Hamre valde att sitta kvar i rygg på Kim Pedersens andrahandsfavorit Ethoca. Det blev en fälla då luckan aldrig kom samtidigt som den senare höll undan på stumma ben för Erlend Rennesvik.
- I efterhand blev det fel givetvis. Jag var väldigt osäker på vad jag skulle göra och det var en dålig disponering. Jag borde ha satt mig lugn i andraspår istället, jag tyckte att jag hade bästa hästen. Jag vet inte helt vad jag tänkte på, men den körde jag bort, dessvärre, konstaterade Hamre, som valde betydligt offensivare upplägg med sina andra två hästar, men inte hade lyckan med sig denna kväll.

Dubbel för Dalen och Andersen
Istället blev det en annan av Norges tungviktare som kom att ta en dubbel.
Trond Andersen fick se Dag-Sveinung Dalen skicka Reimo Kongen respektive Alpha Scarlet R.R. till ledningen och säkra triumfer.
- Det har varit otroligt bra individer jag har fått köra och inte minst väl förberedda hästar. Sedan klaffade det lite till vår fördel och det måste det göra, förklarade Norges färske kuskchampion och hyllade sin forne arbetsgivare.
- Jag har lärt mig otroligt mycket där i många år. De är ett väldigt bra gäng med väldigt bra folk på golvet. Resultaten talar för sig själva.
Fjärde raka spetsvinnaren kom från stallskriket Bianca Sisa som inte ens var favorit timmen före spelstopp, men visade sig mer än femfaldigt mer spelad än någon annan bland de kvarvarande systemen inför V86-7. Tom Horpestad körde och Frode Larsen tränar.

Tappra ledare
Trots de bistrare förutsättningarna gick det utmärkt att vinna från ledningen även på Solvalla.
Ulf Ohlsson satte tonen bakom Petri Salmelas Grevin Sisu, som varvade på 1.13,2 i hetsig stil. Att det skulle bli stumma ben till slut verkade självklart, men femåringen visade prov på både moral och styrka då han vägrade släppa någon över bron.
Lika tapper var Kalas där Isac Lindberg tvingades ge ifrån sig ledningen efter en utdragen körning mot Mogas Casanova, men sedan återtog kommandot vid varvningen. Trots detta var det dessa två som kämpade upploppet ner där Kalas såg till att dubbla karriärens segerskörd.
- Det blev kalas, jublade tränaren Jan Karlsson, som driver ett litet stall på fyra hästar och knep sin största segercheck på ett decennium, men inte verkade speciellt överraskad.
- Han har haft jätteoflyt i alla lopp, han var värd det här. Det var han. Isac börjar kunna den här hästen nu, han gör det jättebra. Jag är nöjd. Vi firar med att försöka ta oss hem i snöstormen, fortsatte Karlsson.

Nära medianen
Timo Nurmos' Global Warrior hade mer än hälften av spelet i ryggen och såg ut att ha manegen krattad då han släpptes till front av stallkamraten Deede Star. Men över upploppet var det den senare som hade mest krafter understödd av Claes Sjöström.
Oskar Svanberg och Kim Eriksson avrundade omgången med favoriten Cassius Ima som såg till att utdelningen för den första svensk-norska omgången nästan tangerade medianen för V86 utan jackpot på 55 771 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Halmstad och Romme var värd för V86 Super Days under måndagskvällen. Det blev en minst sagt favoritbetonad omgång där åtta..


Halmstad och Romme var värd för V86 Super Days under måndagskvällen. Det blev en minst sagt favoritbetonad omgång där åtta rätt betalade 536 kronor. Det blev ingen utdelning på varken sju eller sex rätt vilket innebär att de pengarna slussas vidare till Multijackpoten på onsdag. Innan kvällens omgång fanns det 35 miljoner kronor i åttarättspotten på onsdag men nu späddes den alltså på ytterligare.
När det gäller den sportsliga begivenheten så var det flera hästar som glänste i måndagens V86. Niky Flax imponerade hemma i Halmstad där han brisade runt ovalen på starka 1.11,3/1640a. Han öppnade snabbt från spår sju bakom bilen i V86-7 och Johan Untersteiner satsade hårt mot täten. Sedan fick Niky Flax bestämma tempot och när han sedan skruvade upp farten på slutrundan kunde ingen gå i närkamp. Han brisade undan till en riktigt fin seger över upploppet och rikstoton lär vara angeläget framöver för den flerfaldige V75-vinnaren.

Key Mom efter dramatisk inledning
Favoriterna angav tonen direkt på V86 där Key Mom och Carl Johan Jepson höll undan till en säker seger i inledningen. I en rörig inledning där flera hästar galopperade, och andrahandaren Amour A Belle blev störd till galopp när Thomas Uhrberg tog ledningen med Bahama Breeze. Men han släppte välvilligt när Jepson körde mot täten med favoriten Key Mom. Första halvvarvet travades efter 1.11 och det Jerry Riordan-tränade stoet höll säkert undan över upploppet.

Uppvisning av Chapuy
Chapuy hade uppvisning i V86-2 för sin tränare Åke Lindblom. Den V75-meriterade hästen var väldigt pigg och laddad bakom startbilen, och öppnade sin vana trogen snabbt och dök till ledningen. Chapuy drog undan i ett friskt tempo hela vägen och lämnade de övriga bakom sig med ett par längder. Omgångens största V86-favorit höll för trycket och segertiden blev fina 1.11,1/1640a. Fonda Boko följde med bra till andraplatsen ett par längder bakom och comebackande Deede Star avslutade bra till tredjeplatsen.

Rutger B.L. gjorde fjärde starten för Ulrika Sörensen och nu kom första segern. Tillsammans med Peter Untersteiner bakom sig i sulkyn för första gången blev det en säker seger från ledningen. Detta till tio gånger pengarna. Favoriten First One In fick en fin resa i andra par utvändigt och försökte in på upploppet men kunde aldrig koppla något grepp.

Titania I.S. tackade för fin resa
Emilia Leo serverade favoriten Titania I.S. en perfekt resa i rygg på ledaren i V86-4. Luckan kom som på beställning vid upploppets början och Titania I.S. tackade för det genom att spurta till en lätt seger den sista biten. Tvåan i mål, Helluva Am, höll bra som tvåa från ledningen. Det här var Titania I.S.:s tredje seger på de fyra senaste starterna. Samtiga har kommit ifrån rygg på ledaren för stoet som tränas av Gävle-amatören Hreggvidur Eyvindsson.
Det blev favoritseger även i V86-5 där Peter Untersteiner kunde forcera Look Håleryd tidigt till ledningen och sedan var han aldrig i förlustfara. Look Håleryd gled undan i säker stil över upploppet och vann lätt.

Danilo Brick övertygande i andra raka
Danilo Brick var med i Kriteriet för två år sedan efter att ha kvalat in via en andraplats i försöket bakom Campo Bahia. Han gorde comeback i juli efter ett långt uppehåll för en halsoperation och nu kom andra raka segern. Hästen gick också ett riktigt bra slutvarv där han från fjärde par utvändigt fick gå först i tredjespår dryga varvet kvar. Med i ryggen tassade favoriten Electrical Storm men den sistnämnde kunde inte utmana. Danilo Brick kopplade greppet in på upploppet och gick ifrån till en övertygande seger för Ulf Ohlsson. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.15,0/2640a.

Hands Down D.E. överlägsen och imponerade
En imponerad favoritseger avslutade V86 och det var Hands Down D.E. som imponerade stort för Oskar J Andersson. Eftern strulig förstasväng med störning och tredjespår, sändes han resolut fram utvändigt om ledaren. Hands Down D.E. lade sedan hård press på ledande Stonecapes Pecca under slutrundan. Den sistnämnda försvarade sig väl men mötte övermakten. Hands Down D.E. kopplade greppet in på upploppet och försvann ifrån till en överlägsen seger med gott om krafter kvar. Tränar gör Morten Pedersen i Norge.

Michael Carlsson, Kanal 75


Örjan Kihlström, som blev Årets Kusk i fjol på Hästgalan i fredags, har till och från haft problem med sin rygg de senaste &ari..


Örjan Kihlström, som blev Årets Kusk i fjol på Hästgalan i fredags, har till och från haft problem med sin rygg de senaste åren. I onsdags tvingades han att stå över V86-tävlingarna då ryggproblemen hade kommit tillbaka. Trots olika behandlingar och övningar har de inte gett med sig ännu. Örjan tvingas även att tacka nej till styrningarna i lördagens V75-omgång. Stjärnkusken skulle ha kört i sex avdelningar och ersätts av följande kuskar enligt nedan.

Följande kuskar ersätter Kihlström:
V75-1: 2 Barista Oak – Johan Untersteiner
V75-2: 13 Loveexplosion H.C. – Johan Untersteiner
V75-3: 8 G.R.J’s Wolverine – Kim Eriksson
V75-4: 5 Cobbys Nana – Ulf Ohlsson
V75-5: 10 Ti Punch Broline – Torbjörn Jansson
Örjan Kihlström skulle även ha kört 6 Deede Star i V75-6, men hästen är struken.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Barfotaförbudet trädde i kraft under söndagen och tre månader framåt så är det skor runt om som gäller för alla ..


Barfotaförbudet trädde i kraft under söndagen och tre månader framåt så är det skor runt om som gäller för alla hästar på Sveriges travbanor. Det var vintriga förhållanden som rådde i Örebro och hästen som imponerade mest på V75 var otvivelaktigt Transcendence. Robert Berghs pansarvagn hade inte startat sedan den 20 april när han gjorde comeback. Och vilken återkomst det blev. Robert Bergh såg till att komma före favoriten Antonio Trot från sina 40 meters tillägg i det här loppet över dryga tre varv. Han körde offensivt och forcerade sin häst tidigt till ledningen, samtidigt som Antonio Trot blev kvar långt ner i kön. Det avgjorde också till stor del loppet. Bergh eldade på vad som gick under slutvarvet och Transcendence drog undan stenhårt i täten. Örjan Kihlström gav Antonio Trot full anfallsorder över sista bortre långsidan och svepte förbi hela fältet fram till den undflyende ledaren. Men Antonio Trot kom aldrig hotande nära och fick aldrig något grepp om Transcendence. Robert Berghs slugger bara drog undan och vann i imponerande stil på tiden 1.13,7/3180. Hästen har tävlat i tuffa sammanhang tidigare och gjort det bra i Frankrike. Det här var faktiskt första segern sedan augusti 2018 och det följer en spännande framtid för den här femårige valacken.
– Han var så fantastiskt fin och har varit fin i uppträningen men jag var ändå lite osäker med skor och brodden i dag att det skulle kännas så här bra. Om det inte var det bästa så var det i alla fall topp tre av det bästa jag har känt honom. Det är kul att sitta här en söndagskväll och att få avsluta med en seger på det här viset, sa Robert Bergh som även berättade att det kan bli aktuellt med Frankrike för Transcendence.
– Jag håller på och funderar på det och har 20-25 hästar som är aktuella men jag har inte fått något ställe att träna på så jag går och tittar på något bra alternativ att träna där nere.

Bo C. övertygande seger rån dödens
Bo C. hade uppvisning när han tog en populär hemmaseger i V75:s sjätte avdelningen.
Trots ett lopp utvändigt om ledaren krossade han konkurrenterna och vann i övertygande stil.
– Han är jätteläcker och riktigt häftig, berömde segerkusken Kim Eriksson.
Bo C. trivs den här årstiden och alltid tävlar med skor runt om. Han har varit ute och tävlat i V75 regelbundet i år men utan att få sätta pricken över i:et. Nu kom det en riktig fullträff på hemmaplan och det var sannerligen ingen turseger. Bo C., eller ”Bosse” som namnet ska uttalas efter ägaren och tränaren Bo E Nilsson, öppnade snabbt bakom bilen men var utan chans att ta sig förbi Lexington Hall som tog täten. Kim Eriksson lade sig lugn utvändigt och inne på upploppet slog Bo C. klorna i ledande Lexington Hall. Örebro-hästen höll sedan enkelt undan före just Lexington Hall och bra spurtande Grinnebys Orion och favoriten Deede Star.
– Man har väntat på det här länge och jag sa till Kim att kör hur du vill. Det finns ingen som springer ifrån honom och dödens är inga problem. Hästen är jättebra och jag tror att han vann ganska lätt. Han är skitstark, sa ägaren och tränaren Bo E Nilsson.
– Han är ju jättefin och riktigt häftig när han får vara med där framme. Då svarar han ordentlig på hästar och är jätteläcker, berömde Kim Eriksson.

Waffle Cone inledde
Waffle Cone gjorde tre starten i Björn Goops regi och nu kom första segern. I V75-inledningen blev det en tuff öppning när hon kördes offensivt för ledningen. Invändiga Jeepster tog täten men släppte välvilligt till Waffle Cone ut på den första långsidan. Efter en snabb öppning i 1.08 till 1.10-tempo kunde Björn Goop dämpa tempot rejält och köra i 1.19-fart mitt i loppet. Han skruvade sedan upp farten rejält och ryckte undan in på upploppet när Bugatti Brick och Ginny Weasley angrep ute i banan. Bugatti Brick avslutade mycket vasst till andraplatsen men Waffle Cone hann precis undan och vann. Segertiden blev 1.13,5/2140a.
– Hon har känts bra i träningen och jag tycker att hon har känts finare och blivit modigare, piggare och gladare för varje jobb. Hon tycker att livet leker. Det blev körning länge och även om det mest har varit kort distans för henne så har hon gått bra i ledningen. I dag var det läge att prova i ledningen och hästen gjorde det bra, berömde Björn Goop.

104:e årssegern för Emilia Leo
Emilia Leo har haft ett riktigt kanonår och krossat siffrorna från fjolåret då hon blev Årets Komet. Nu kom 104:e segern i år när hon styrde in betrodda Temporino i den andra avdelningen. Ifrån ledningen höll hästen i trög stil undan precis före de stördykande skrällarna Digital Ocean och Bikila. Tränar Temporino gör amatören Marika Jansson.
– Han är så jäkla trög och jag var jättenöjd när Björn kom utvändigt med sin häst så att han fick sällskap. Vi hade satt på lite andra grejer i dag och jag tror att ”Norsken” gjorde sitt till. Han behöver det här för att svara, sa Emilia Leo som därmed passerade åtta miljoner kronor inkört i år.

Apple Rose skrällde
I stoloppet, V75-3, blev det en skräll när Apple Rose vann för Mikael J Andersson. Ifrån tillägg forcerade han sin häst till ledningen efter där varv där ledande Whataboutyou Zaz och Nicklas Westerholm släppte täten. I utgången av sista kurvan ryckte ”Micke J” med Apple Rose som höll undan till en säker seger. Tvåa blev favoriten Cactus som spurtade sylvasst efter att ha haft otur under vägen och blivit kvar på innerspår tills upploppets början men då var det för långt fram för att nå den undflyende ledaren.
– Det här var helt underbart, jublade amatörtränaren Emil Sandblom som är mannen bakom Apple Rose.

Välförtjänt för Cavalier Brodde
Efter tre andraplatser på fyra starter kom första segern för Cavalier Brodde i regi Björn Röcklinger. Efter att snabbt ha tagit sig ut från innerspåret bakom bilen kunde Cavalier Brodde ta över ledningen från Simb Murdoch som spetsade initialt. Sedan gled hästen under till en välförtjänt seger och var aldrig hotad över upploppet i V75-4.
– Jag har kört honom vid tre andraplatser och han har känts fin varje gång. Det är mest tillfälligheter att han inte har vunnit. Det var roligt att han gjorde det nu och hästen var bra, sa segerkusken Ulf Eriksson.

Efterlängtad Tabasco
Tabasco C.D. har varit ute och mött de bästa i treårskullen under året. Han har gjort flera jämna och fina prestationer utan att ha räckt mot de bästa. Nu kom en efterlängtad fullträff när han skrällvann V75-5 för Kaj Widell. Tränaren Stefan Granlund hade gett order om att köra för ledningen och startsnabb som Tabasco C.D. är så tog han täten direkt och hade inga problem att vinna enkelt.
– Han har fått snälla lopp tidigare och Stefan sa att nu är det ledningen som gäller och vi laddar vad som går. Det var inga problem och full kontroll hela vägen, sa Kaj Widell.
Tränaren Stefan Granlund var förstås jätteglad och var väldigt optimistisk på förhand i en tv-intervju att om hästen skulle komma till ledningen.
– Jag sa ju det att det var klart om vi kom dit, jublade Stefan Granlund till Vinnares reporter i TV2.
– Han är ju grym hästen men har ett jättesvårt humör. Ibland pullar han som fan och ibland tar han inte i alls och springer på halvfart. Det kommer att bli bra nästa år och det här en framtidshäst, det lovar jag.
Sju rätt på V75 den här söndagen gav 20 190 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-4 Jorma Kontio 2140/7 A 1 15.3 15
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/6 B 1 16.5 19
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Jorma Kontio 2140/4 D 0
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Jorma Kontio 1640/9 B 0 g 43
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-5 Örjan Kihlström 2140/10 C 7 17.1 31
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Örjan Kihlström 1609/3 B 4 12.5 21
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/9 C 0 94
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Örjan Kihlström 2609/6 C 1 14.1 40
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/5 C 1 13.0 54
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/10 B 4 12.9 52
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-6 Jorma Kontio 1640/2 B 1 12.9 41
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Jorma Kontio 2140/1 D 4 13.6 31
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/12 C 1 14.6 22
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-8 Eirik Höitomt 2640/11 D 1 16.6 52
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-5 Jorma Kontio 2140/6 B 0 g 16
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 Jorma Kontio 2100/8 A 4 17.0 12
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Mika Forss 2140/1 D 0 g 23
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-4 Jorma Kontio 1609/7 C 0 g 48
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-8 Jorma Kontio 1640/4 C 0 g 21
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Jorma Kontio 1640/5 C 3 12.1 52
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-10 Örjan Kihlström 2140/5 C str
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-5 Claes Sjöström 1640/9 D 7 11.5 92
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-8 Claes Sjöström 1640/7 C 1 11.2 79
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/6 D 1 12.3 39
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-8 Claes Sjöström 2140/2 B 0 g 16
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-9 Carl Johan Jepson 1640/9 B 4 13.2 23
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2140/10 C 2 13.5 48
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-5 Claes Sjöström 2140/12 D 7 12.9 218
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/5 C 1 13.0 41
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-9 Andreas Lövdal 2140/1 D 0 g 163
2021-02-13 2021-02-13 Åby-10 Örjan Kihlström 2140/5 C 0 14.6 100
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-9 Mika Forss 2140/12 C 0 15.1 59
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-9 Claes Sjöström 2140/5 C 1 13.5 95ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se