D.Day Zet travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med D.Day Zet travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen D.Day Zet har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
D.Day Zet har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst D.Day Zet


Axevalla och Romme var värdbanor för V86® och Super Days under måndagskvällen. Skrällarna duggade tätt och raden blev så..


Axevalla och Romme var värdbanor för V86® och Super Days under måndagskvällen. Skrällarna duggade tätt och raden blev så svårfunnen att ingen spelare lyckades med bedriften att få åtta rätt. Därmed späddes onsdagens Multijackpot på V86 på med ytterligare med miljoner i potten.
Håkan K Persson, numera tränare i Halmstad, återvände till sin gamla hemmabana Axevalla och slog till med en rejäl skräll på miljonspelet. Bakom 3-procentaren Four Guys Dream körde han avvaktande och bidade sin tid som sista häst i fältet. Det var långt fram till täthästarna när man svängde in över Axevallas långa upplopp, men sedan gick det undan värre för Four Guys Dream. Hästen, som nu gjorde comeback efter ett längre uppehåll på grund av sjukdom, spurtade sylvasst och fångade in täthästarna precis före mållinjen. Four Guys Dream, som i fjol tog två segrar i V75, svarade därmed för en comeback som hette duga. När mållinjen passerades kunde dessutom tränare och kusken Håkan K Persson notera att stallkamraten Mad Princess var tvåa med broder Stefan i sulkyn.
– Han kändes väldigt fin. Normalt är han lite slö i både träning och värmning men jag kände idag att han var riktigt taggad för dagen. Jag kunde ändå inte tro på en sån här prestation när han inte hade startat på länge, sa Håkan K Persson.
– Han började bra i årsdebuten men sedan gjorde han två starter med infektion i kroppen. Vi bestämde oss för att göra en omstart och låta honom vila på sommaren och sikta mot hösten. Jag hade varit nöjd om han bara att gjort ett bra lopp. Det här var mer än jag kunde tro.
– Jag backade sist och låg där för jag ville inte ha dödens. Jag trodde inte att vi skulle vinna för det var långt fram men när jag drog tussarna så exploderade han. Det här var skoj, och även att Mad Princess var tvåa, fortsatte Håkan om stallkamraten.

En rejäl smällkaramell inledde
V86 inleddes med en riktig smällkaramell och satt an tonen när Carl Johan Jepson satte dit 45-oddsaren Olimp. Efter en spårsnål resa hade en av fältets minst spelade hästar torrast spurtkrut och betvingade säkert storfavoriten Apollo Creed den sista biten. Den sistnämnde kom till ledningen på första långsidan och fick sedan bestämma men hade inget att sätta emot till sliut. En rejäl knall då Olimp var spelad till blott en procent av insatsfördelnngen på V86. Tränaren Jimmy Hjertsson var även han överraskad av segern.
– Han är ju bra i grunde men det här var oväntat. Senast var han ute i ett breddlopp. Han är stor och har ett bra steg men har krokiga ben, sa Jimmy Hjertsson.

Roc Star Joli avgjorde spetsstriden – och vann
Sofia Aronsson fick en tränarseger i V86-2 där hon hade sin Roc Star Joli i fortsatt toppform. Hästen tog nu sin fjärde seger på de fem senaste starterna när han bombade till ledningen i första sväng för Mats E Djuse och snuvade precis favoriten The Engine på täten. Den sistnämnde fick aldrig chansen ifrån rygg på ledaren och gick i mål med krafter kvar. Roc Star Joli höll undan precis före en vasst spurtande D.Day Zet.
– Mycket avgjordes i starten och han öppnade bra. Jörgens häst öppnade också bra, det var precis vi tog oss förbi. Sedan var det lite problem hur jag skuile göra in på upploppet. Jag ville inte att Jörgen skulle få luckan och sedan var det svårt att veta hur mycket de hade kvar som kom långt ut. Han svarade bra på tussarna och sträckte på sig, sa Mats E Djuse.
Favoritseger blev det i V86-4 där Jörgen Westholm resolut sände Beat Generation till ledningen efter ett drygt halvvarv. Han fick sedan bestämma tempot och när Wesholm ryckte tussarna ur hästens öron in på upploppet stack Beat Generation ifrån till en smått överlägsen seger.

Äntligen seger för en urtapper Speedy Face
Speedy Face hade inte vunnit lopp på 37 starter inför V86-5. Men nu svarade den av Wilhelm Paal-tränade hästen för en mycket stark prestation. Trots ett lopp utvändigt om ledande Husse Boko så slog han klorna i denne först efter en rejäl attack efter ett drygt halvvarv för att försöka få ledningen, och sedan tryckte han på igen runt sista sväng och kopplade greppet in på upploppet. Speedy Face försvarade sig sedan storstilat när det anföll flera konkurrenter ute i banan. Bland annat Global Undercided störtdök längst ut men Speedy Face höll unda precis över Axevallas långa upplopp.

Kalashnikov var skarpladdad
Kalashnikov vann V86-6 för sin tränare Nicklas Westerholm efter ett händelserikt lopp. Han öppnade bra ifrån tillägg men det gjorde även favoriten Remarkable Feet som Jörgen Westhoim tog en chans med och körde till rejält på den första långsidan. Det blev körning mellan honom och Kalashnikov men det var Westholm som vann den kampen och kuppade sig till ledningen efter 600 meter. Kalashnikov fick därmed bida sin tid i rygg på ledaren i ett tempo som var rätt så tufft, 1.13 första varvet. När luckan kom för Kalashnikov i sista kurvan så avgjorde han lätt över upploppet.

Jättefavoriten föll tungt
Omgångens största favorit Becker Grif fölorade oväntat i V86-7. Hästen tävlade med skor på samtliga hovar den här gången och kom tidigt till ledningen och fick bestämma tempot. Men storfavoriten hade inget att sätta emot över upploppet och hade inget svar mot Van Gils som gick en rejäl avslutning via tredjespår sista halvvarvet för André Eklundh. Becker Grif föll tungt och Van Gils höll undan med ett nödrop före en vasst spurtande Cambria.

Ingen med åtta rätt – trots favoriten Isa i sista
Isa var däremot en favorit som höll i V86-avslutningen för Claes Sjöström. Det Fredrik Linder-tränade stoet fick en resa i tredje par utvändigt och spurtade vasst över upploppet. Kort före mål var hon först före en tapper Break Through som blev tvåa. Om den sistnämnda hade vunnit hade två vinnande system fått drygt 1,6 miljoner på åtta rätt. Nu blev det ingen som hittade den svårfunna raden och därmed späddes onsdagens Multijackpot på V86 på med ytterligare miljoner i potten. Sju rätt gav 48 575 kronor och sex rätt gav 1683 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så b..


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så bara till att få iväg Napoleon Cash felfritt. Dryga varvet före mål valde Jepson att avancera fram utvändigt om ledande favoriten J.J.Stitch. I sista sväng fick Napoleon Cash vila lite i rygg innan han satte tänderna i ledaren på upploppet. Fyraåringen lekte sig till segern och han kan bli en attraktion i årgångsloppen framöver.
- Det är svårt att säga hur långt han kan räcka mot dom bästa. Han har ett fint kunnande och kommer att tjäna fina pengar, sade Andreas Lövdal.
En rejäl insats svarade även Alessandro Gocciadoro-tränade Apocalypto för tillsammans med Mika Forss. Trots en resa utvändigt ledaren i högt tempo klev Apocalypto bara ifrån sina motståndare in på upploppet.

Ingen hittade sju rätt
Omgången avslutade med tre skrällar och till slut var det ingen som hittade alla sju vinnare vilket betyder att det blir jackpot på Axevalla som arrangerar Grand Slam den 6 juni.
Största skrällen bjöd 74-årige Gunnar Kylén på med sin egentränade Mine Lotta. De mest betrodda konkurrenterna galopperade bort sig och lämnade vägen fri för Mine Lotta.
Carl Philip Lindblom vansläktas inte. Sonen till Carl-Erik Lindblom satt bakom Tonique, tränad av farbror Åke Lindblom, som fick ett fint lopp i draget och över upploppet var ledande favoriten Myse D'erpion mör i ledningen på den regntunga banan och var utan svar.
Överraskade gjorde också Ulf Ohlsson tillsammans med Valley Brodde som vann trots galopp 700 meter före mål. Upploppet var segt för många och Valley Brodde kom ikapp och hann få nosen först. Valley Brodde tränas av Daniel Redén som fick med sig ytterligare en seger. D.Day Zet tog ledningen i Grand Slam-inledningen och vann säkert.
Ingen utdelning på sju rätt, sex rätt betalar 22 726 kronor och fem rätt 1 103 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


För en vecka sedan var Disco Volante omgångens största favorit i V75® på Mantorp.Men tjällossning och lervälling visade sig ..


För en vecka sedan var Disco Volante omgångens största favorit i V75® på Mantorp.
Men tjällossning och lervälling visade sig inte vara hästens melodi då han kapitulerade för stallkamraten Evaluate.
På Romme bjöds liknande motstånd, men helt andra förutsättningar med flera plusgrader och årets första tillstymmelse till riktig sommarbana.
Då visade sig Disco Volante från sin bästa sida igen.
Att andrahandsfavoriten Hazard Boko var kvick nog att svara ledningen spelade ingen roll.
En sällsynt målmedveten attack vid varvningen satte så mycket skräck i Rikard N Skoglund att han valde att överlåta kommandot till sin värste konkurrent.
- När Ulf attackerar så kraftigt så vet jag att han inte ger sig. Speciellt inte med den hästen. Jag var orolig för att få en het Disco Volante på utsidan. Om jag tar emot honom kanske en tredje häst vinner loppet, förklarade Skoglund sin ”kapitulation” som renderade i ett andrapris.

Frankrike nästa?
Intrycket på Disco Volante talade för att han mycket väl kunnat vinna även om Ohlssons utfall hade misslyckats.
Nu blev det rena defileringen.
- Han kändes jättefin. Kul att han kom tillbaka efter en vecka, kommenterade Ohlsson medan skötaren Jenny Gustafsson redde ut varför:
- Han var mycket gladare idag. Och pulsen var mycket bättre också. Jätteskönt, det har varit en jobbig vecka för mig. Den här hästen betyder allt.
Nu återstår att se om Disco Volante fortsätter att profilera sig på lördagarna eller om det väntar ett internationellt äventyr i Frankrikes största sprinterlopp Grand Criterium de Vitesse i Cagnes-sur-Mer 14 mars.
- Anders Ström (ägare reds. anm.) vill starta i Cagnes-sur-Mer om två veckor, men då måste han övertala Jenny först. Vi får se, klargjorde Stefan Melander.

Dubbel och rekordtid för Westholm
Kanske inspirerad av framgången så valde Ohlsson ett liknande upplägg bakom Oxidizer som också forcerades till front efter att startrusningen lagt sig. Här blev segern om månne ännu enklare.
- Han hade faktiskt huvan kvar, då hade han otroligt mycket kvar, för den exploderar han på, förklarade tränaren David Persson lyriskt efter målgång.
En mer otippad dubbelseger blev det för Jörgen Westholm som inledde omgången med att orsaka en omstart bakom Ara, men sedan spetsade även i den giltiga starten och kunde spåra runt om.
Det följdes upp med dagens sportsliga prestation signerad Remarkable Feet.
Ledande Donners Am och utvändige favoriten Algot Zonett bjöd upp till stenhårt tempo varpå Westholm kunde svepa till ledningen på sista bortre långsidan och gå undan på får årstiden smått otroliga 1.12,2/2 640 meter.
- Jag tittade på min klocka och tänkte att någonstans måste det ta stopp där framme, förklarade Westholm sitt taktiska val som slutade i svenskt årsbästa med 1,4 sekunder och sannolikt den snabbaste tid som travats över lång distans under barfotaförbudet.

Smygkörda skrällar
Men det skulle komma ännu större överraskningar.
Dagens första knall kom i kallblodsloppet genom fältets enda norsktränade häst. Emil Mollyn hade gjort 16 starter på den här sidan gränsen utan att vinna, men nu var det dags efter en optimal smygresa signerad Mikael J Andersson.
Tränaren Petter Glittum blev så till sig att segerdansen slutade i en praktfull vurpa på stallbacken.
- Det här är stort, jublade Glittum sedan han kommit på fötter och fortsatte:
- Hästen måste gå på kortspeed och det fick han idag. Jag har provat i Sverige i många år och att vi kan hävda oss på V75, det är stort.
Nästa överraskning kom i lägsta klassen där favoriten D.Day Zet såg ut att kontrollera loppet i ledningen då Merete Larsens Pacific Kingdom fick luckan i början av upploppet. Den storklivade nioåringen som bara gjort 20 starter i livet visade prov på oanade speedresurser då han enkelt växlade förbi i händerna på Carl Johan Jepson.

”Den största kuskförändringen någonsin”
Mikael Eriksson körde karriärens första lopp för två veckor sedan och utsåg sig inför loppet till ”Den mest orutinerade människa som har suttit bakom en häst på Dagens Dubbel och GS75”.
Med det understödet var Pappajohnnys Ilse en chanslös åskådare i kön, men med Örjan Kihlström vid tömmarna spårade hon Diamantstoet från start till mål.
- Härligt, vad ska man säga, hon är bra, utbrast Eriksson och konstaterade vad den tvåbenta deltagaren i ett ekipage kan betyda:
- Det var nog den största kuskförändringen någonsin på en häst. Jag är en clown i sulkyn.
Utdelningen på V75 blev 415 967 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Daniel Redén hade laddat med sju hästar i transporten till Bollnäs och Solvallatränaren kunde vända hem med fyra segrar, ett andra-, ..


Daniel Redén hade laddat med sju hästar i transporten till Bollnäs och Solvallatränaren kunde vända hem med fyra segrar, ett andra-, ett fjärde- och ett femtepris. Örjan Kihlström satt i sulkyn i samtliga fyra segerlopp. Tre av vinsterna kom på GS75®.
D.Day Zet försvarade innerspåret i GS75-1 och dominerade loppet i löpsugen stil från start till mål i ledningen. Hilltop Hawk tvingades göra grovjobbet utvändigt ledaren sista 1600 meterna i GS75-2 och imponerade när han avgjorde mycket enkelt över upploppet. Samma taktik använde Örjan Kihlström bakom Ottens Hero i GS75-4 som också imponerade efter ett lopp utvändigt ledaren.
Fjärde dagssegern var egentligen den första och det var Deal Done Zet som vann lopp 3 efter ledning från start till mål.
Roli Eld var favorit i GS75-3 men fick ge sig från spets mot B.W.Rune som starkast utvändigt och imponerade i händerna på Mats E Djuse.
Övriga vinnare på GS75 imponerade också. I GS75-5 släppte favoriten Pickolina och Magnus O Jonsson ifrån sig täten varvet för att sedan ganska enkelt avgöra mot Tåga Viktor över upploppet. I GS75-6 dominerade favoriten Sign Me Up Too i spets tillsammans med Emilia Leo. Även i GS75-7 blev det favoritseger genom Dollar Hornline som tillsammans med Ulf Eriksson höll undan knappt men säkert från spets.
Sju rätt gav 120 kronor. Det blev ingen utdelningen på varken sex eller fem rätt och det innebär dubbeljackpot nästa söndag då GS75 avgörs i Örebro.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-3 Örjan Kihlström 2140/6 B str
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-1 Örjan Kihlström 2140/1 C 2 16.9 52
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Daniel Redén 2140/7 D 0 21.8g 28
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-2 Daniel Redén 2140/4 D str
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2640/11 B 3 14.8 49
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-7 Per Lennartsson 2100/2 B 1 15.7 16
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Per Lennartsson 2140/14 A 1 14.1 46
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-2 Daniel Olsson 1640/12 B str
2020-08-14 2020-08-14 Romme-3 Örjan Kihlström 2640/3 B 1 16.6 46
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Örjan Kihlström 2140/8 C 2 16.1 46
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-3 Örjan Kihlström 2140/3 B 3 17.3 30
2021-11-09 2021-11-09 Romme-3 Lina Pergenius 2140/5 D 5 15.2 447
2021-10-22 2021-10-22 Romme-6 Ulf Ohlsson 1640/3 B 4 12.5 26
2021-08-30 2021-08-30 Romme-7 Ulf Ohlsson 1640/12 C 2 12.4 66
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-4 Örjan Kihlström 1640/1 B 0 13.4 12
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-4 Ulf Ohlsson 2140/7 B 1 15.4 20
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-4 Ulf Ohlsson 1640/10 A str
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/9 B str
2021-02-27 2021-02-27 Romme-8 Örjan Kihlström 2140/5 A 2 14.7 26
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-4 Örjan Kihlström 2140/1 B 1 15.7 13
2021-01-22 2021-01-22 Romme-9 Ulf Ohlsson 2140/2 A 1 17.2 19
2022-06-08 2022-06-08 Romme-2 Örjan Kihlström 2140/13 A 7 14.6 83
2022-05-25 2022-05-25 Romme-9 Örjan Kihlström 1640/7 A 5 13.0 19
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-10 Magnus A Djuse 1640/4 C 5 12.7 26
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-7 Magnus A Djuse 1640/11 B 2 12.9 49
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-9 Marika Eriksson 2640/6 D 0 16.6 1125
2023-11-16 2023-11-16 Östersund-9 Marika Eriksson 2140/5 D 4 15.5 763
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-4 Marika Eriksson 2140/7 C 4 16.1 146
2023-10-31 2023-10-31 Gävle-2 Robert Skoglund 2140/4 D 0 15.7 484
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-9 Marika Eriksson 2160/10 D 0 18.4g 158
2023-10-10 2023-10-10 Bollnäs-2 Marika Eriksson 1640/10 C 3 14.4 186
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-4 Susanne H Osterling 2160/3 B 3 17.8g 71
2023-09-23 2023-09-23 Solänget-4 Robert Skoglund 2140/5 B 5 16.6g 47
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-4 Per Linderoth 2140/7 C 0 15.0 301
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-5 Rauno Pöllänen 2640/3 D 0 15.0 1072
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-7 Henrik Svensson 1640/12 C 4 14.2 407
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-4 Henrik Svensson 2140/10 D 0 14.4 724
2023-07-03 2023-07-03 Dannero-4 Susanne H Osterling 2640/3 D 5 15.9 386
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-7 Tomas B Nilsson 2100/8 B 1 17.9 56
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2140/10 B 6 14.5 67
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-8 Marika Eriksson 2140/12 D 0 14.6 1157
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-1 Susanne H Osterling 2140/1 C 4 16.1 152
2024-04-07 2024-04-07 Dannero-4 Susanne H Osterling 2160/8 B 6 17.5 65
2024-03-22 2024-03-22 Umeå-8 Marika Eriksson 1640/2 B 5 14.1 129
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-4 Marika Eriksson 1640/8 B 8 14.8 146
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-3 Marika Eriksson 2140/7 C 3 15.3 103
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-4 Marika Eriksson 1640/5 B 2 14.8 44
2024-02-07 2024-02-07 Bergsåker-3 Marika Eriksson 2140/4 D 1 14.0 97
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-6 Marika Eriksson 2140/3 D 4 15.8 313
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-9 Marika Eriksson 1640/7 D 3 14.6 504
2024-01-10 2024-01-10 Bergsåker-2 Marcus Lilius 2640/5 D 7 19.4 491ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se