David travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med David travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen David har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
David har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst David


Regnet vräkte ner över Mantorp under onsdagskvällen som bjöd på V86® med Breeders Crown och STL-lopp. Den största sportsliga ..


Regnet vräkte ner över Mantorp under onsdagskvällen som bjöd på V86® med Breeders Crown och STL-lopp. Den största sportsliga godbiten avslutade omgången med Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker. Där genrepade flera utav kulltopparna och de mest betrodda inför Svenskt Travderby, där uttagningsloppen körs om knappa två veckor på Jägersro. Dancer Brodde, som tidigare i år vunnit Kungapokalen, var innan loppet favoriten till Derbyt. Han stärkte sina aktier ytterligare genom att blixtra direkt till ledningen, trots spår åtta bakom bilen, och hålla undan enkelt till slut. Det var en imponerande explosivitet som hästen visade den första biten, och Bedazzled Sox som hade innerspår var chanslös att svara upp. Dancer Brodde fick sedan en tryckare varvet kvar när Rikard N Skoglund kom farande i tredjespår med Staro Mack Crowe, varpå Adrian Kolgjini svarade i ”dödens” med Barack Face men den sistnämnda galopperade när ekipagen touchade i varandra. Bedazzled Sox fick aldrig chansen ifrån rygg på ledaren och istället var det Friend Of Elves som avslutade mycket starkt till andraplatsen. Men åt Dancer Brodde fanns inget att göra och den trefaldige miljonären kunde vinna enkelt på tiden 1.12,8/2140a på den regnvåta banan.
– Vi har sett att han kanske är snabbast utav alla i kullen, sa Johan Untersteiner apropå startsnabbheten.
– Han öppnade fint och när vi kom till ledningen kändes det bra. Det blev lite körning varvet kvar, så han fick först gå en repat från start, en repa till mitt i loppet och kunde ändå hålla undan till slut. Han kändes väldigt fin hästen och det blev en bra genomkörare inför derbykvalen. Det blev en plump i protokollet senast och det kändes bra att han var tillbaka i vinnarcirkeln igen.

Dubbelt Untersteiner – Mellby Korall med linorna oryckta
Det blev en dubbelseger för far och son Untersteiner när pappa Peter vann V86-7, tillika Breeders Crown för fyraåriga ston, med Mellby Korall. Hon blev påkörd och fick sina chanser spolierade i Stosprintern för tre starter sedan. Nu vann hon välförtjänt efter en snabb start till ledningen, och över upploppet kunde hon närmast finska ifrån konkurrenterna till en lätt seger.
– Hon var riktigt fin idag och gjorde det bra. Det fanns växlar kvar och jag drog inte någon av linorna, sa Peter Untersteiner och åsyftade det norska huvudlag och rycktussarna. Nästa start för Mellby Korall blir i uttagningsloppen till Derbystoet.

Walmann har ett stort kriteriehopp i S.G.Dracarys
Roger Walmann har ett stort kriteriehopp i S.G.Dracarys. Den treårige hingsten, som tidigare varit tvåa i E3-finalen i somras, vann lekande lätt den andra avdelningen. Han var omgångens mest spelade häst och tog tidigt hand om ledningen i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker. Hästen fick bestämma till 1.16,2 första varvet och gled retfullt enkelt ifrån konkurrenterna för Örjan Kihlström. Skötare till det här jättelöftet är Malin Boman, som har jobbat hos Roger Walmann i 30 år och bland annat skött om världsrekordhållarinnan Giant Diablo tidigare.
– Det här är en riktigt fin häst. En kul liten kille och idag har han hållit sig ganska lugn, sa Malin Boman.
Tränaren Roger Walmann höll med i det avseendet.
– Så här lugn och fin som hästen var idag har han inte varit tidigare. Han är riktigt bra, sa Roger Walmann.
Segerkusken Örjan Kihlström var också mycket nöjd.
– Det hade gått så lugnt första varvet och det var aldrig några problem. Han har gjort det jättefint så här långt och det blir spännande att se framöver, sa Kihlström om S.G.Dracarys som nu har sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor.

Joe Dalton skrällde i inledningen
Det blev hemmaseger i V86-inledningen Joe Dalton skrällde för Björn Goop. Den Stefan P Pettersson-tränade hästen fick hjälp med tempot i täten, då Lady Beluga och Faeza Zet utkämpade ens våldsam duell. Lady Beluga anförde men Örjan Kihlström pressade hårt utvändigt med Faeza Zet och första varvet öppnades efter 1.10. Det satt naturligtvis i benen på dessa två som båda tröttnade tidigt. Joe Dalton profiterade på det genom att avsluta starkt och kopplade greppet inne på upploppet,, som han försvarade in i mål. Joe Dalton var spelad till blott tre procent på V86.

Fransk tioårig valack vann guld i Takter-Trofén
Favoriten Dexter Chatho hade inga problem att vinna Takter-Trofén, tillika V86-3. Han fick tidigt överta ledningen från den initialt spetsande Pastore Bob, och fick sedan andrahandsfavoriten Indy Rock på utsidan. Det var dessa två som gick loss och Indy Rock försökte utmana inne på upploppet, men Dexter Chatho försvarade sig till en säker seger. Den franske tioårige valacken tränas av Håkan B Johansson, och kördes av sonen Gustav Johansson och det var hästens första seger i deras regi.
– Det var ett lugnt förstavarv och blev körning till slut. Jag litade på min häst och började köra på långsidan och körde fort sist 500. Det kändes bra hela vägen, säger Gustav Johansson.

Lysande debut av Kinglet Bird för Redén
Kinglet Bird gjorde första starten för sin nya tränare Daniel Redén och det kunde inte ha slutat bättre. I Breeders Crown för treåriga ston tog E3-finalisten direkt hand om ledningen och fick sedan bestämma tempot för Örjan Kihlström. Över upploppet gled hon ifrån konkurrenterna till en lekande lätt seger och såg jättefin ut.
– Hon var jättetrevlig att köra på alla sätt och vis. En otroligt sympatisk häst, berömde Örjan Kihlström.

Putte gladde Svanstedt
Anders Svanstedt har haft en lite sämre period i sommar med sina hästar men nu har man hittat problemet med fodertaterna och de verkar nu vara rejält på gång. Åtminstone gladde Putte Anders och stallet när han vann Klass två-försöket, tillika V86-5 efter ledning från start till mål. Intrycket var fint när Putte passade mållinjen och övertygade gladde sin tränare och ägare i regnrusket.

Sandokan kontrade till seger
Det gick på nålar när Sandokan vann V86-6, tillika Klass ett-försöket för Emila Leo. Hästen såg slagen ut i sista kurvan och hade problem med aktionen i det läget, men över upploppet visade den fyraårige valacken prov på rejäl kämpaglöd och styrka, och kontrade den sista biten till seger. Tränar gör David Persson på Axevalla.
– Han har en jäkla kapacitet men vi har en del att jobba med. Han släpar höger bakben i backen när han drar tillbaka benet och ska hämta fart, sa David Persson.
Åtta rätt på V86 den här jackpotomgången betalade 129 226 kronor. Sju rätt gav 488 kronor och sex rätt gav 40 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Pappa Jimmy Takter vann Hambletonian fyra gånger.Nu var det Nancy Takters tur. I en spännande upplösning av världens mest prestigefyl..


 Pappa Jimmy Takter vann Hambletonian fyra gånger.
Nu var det Nancy Takters tur. I en spännande upplösning av världens mest prestigefyllda unghästlopp var det Tactical Approach som avslutade kvickast för en överraskande seger.
Scott Zeron, som nu vann sitt tredje Hambletonian, hade en jobbig uppgift på förhand med spåret längst ut bakom vingen, men lyckades hitta den vinnande vägen. Tactical Approach jobbade sig fram invändigt för att få fritt spelrum på innerspåret över upploppet.
Fram till dess såg det ut att gå vägen för Marcus Melander. Hans bidrag Oh Well pressade musten ur den ledande Celebrity Bambino och skaffade sig greppet. I spåren avslutade Åke Svanstedt visslande med sin Up Your Deo.
De tre svensktränade hästarna i loppet gjorde upp om guldet den sista biten, men det var Tactical Approach som hade det torraste spurtkrutet.
– Jag har älskat den här hästen från första början, men han var väldigt omogen förra året så vi gav honom den tid som han behövde. Han har kommit tillbaka starkt i år och Scott gav hon en perfekt resa i dag. Jag tänkte att det kanske inte gick snabbt nog från början, men det löste ju sig fint, sa Nancy Takter vid segerceremonin.
Förstapriset i Hambletonian var värt cirka 5,3 miljoner kronor. Segertiden skrevs till 1.08,7 över 1609 meter autostart.
– Det här var oväntat. Inte på grund av hästen, men baserat på spåret. Jag har kört tuffa lopp med honom tidigare, i dag tog vi det lugnare och det tackade han mig för över mållinjen, sa Scott Zeron.
Storslam för de blågula tränarna. Melanders Oh Well stor i nederlaget som tvåa, medan Svanstedts Up Your Deo, som tidigare i år vann Yonkers Trots, fick bronsmedaljen.

Melander fick jubla efter Hambletonian Oaks
Marcus Melander hade tre hästar i Hambletonian Oaks.
Varken oddstavlan eller startspåret talade för Heaven Hanover. Men loppet avverkades i rasande fart och det gynnade Melanders skräll som länge låg placerad sist i fältet. Tim Tetrick kunde följa i rygg på Åke Svanstedt och Bond som avslutade fort över upploppet när täthästarna började hissa nödflagg – men Heaven Hanover avslutade fortast. Kort före mål kopplades segergreppet för Melanders första Hambo Oaks-triumf. Således Bond, som var en av förhandsfavoriterna, tvåa. För kusken Tim Tetrick betydde det andra raka segern i loppet. Segertiden var skarpa 1.08,7 över 1609 auto.
Heaven Hanover, som delägs av SRF Stable, tjänade på segern drygt 2,6 miljoner kronor.
– Hon har tävlat bra hela året egentligen. Vi har tävlat henne barfota den senaste tiden, hon har fungerat fint med det. Det här var ett öppet lopp i år och kunde vi plocka några procent med barfotabalansen så kan det ha avgjort, sammanfattade Marcus Melander.

Fina silverplatser för Svanstedt och Melander
Marcus Melander var också nära att få pokalen efter John Cashman Memorial, för den äldre eliten.
Tränarens bidrag Venerate stod för en vass avslutning, men fick sträcka vapen på linjen för It’s Academic och David Miller. Hästen följde därmed upp sina tidigare segrar i Crawford Farms och Spirit of Massachusetts med en ny triumf, denna tagen på 1.09,2 över 1609 auto.
Här slutade Åke Svanstedt trea med Southwind Tyrion, inte stort slagen av tätduon.
Traditionella tvååringsloppet Peter Haughton Memorial körs i år längre fram på säsongen.
Men Hambletonian-dagen förgylldes i stället av de penningstinna finalerna i New Jersey Sire Stakes. Marcus Melander var nosade på segern i hingstarna och valackernas uppgörelse, men svensktränarens My Way hittade loss för sent för att hinna förbi ledande Sig Sauer, körd av Andrew McCarthy och tränad av Noel Daley.
Samma kusk- och tränarduo kunde också fira efter New Jersey Sire Stakes-finalen för ston. Buy A Round fixade en säker seger före Åke Svanstedts Sunkist Beauty och Lucas Wallins Soiree Hanover.
Åke Svanstedts svenskägda Jiggy Jog matchas mot VM-loppet längre fram i höst.
Stoet fick favoritskapet i John Steele Memorial, avslutade starkt men hade som tvåa ingen chans att rubba M-M’s Dream som liksom senast i Hambletonian Maturity gick segrande ur striden. Vinnaren, som tränas av Ron Burke och kördes av David Miller, noterades för sin 23:e seger i 29:e starten. Segertiden var vassa 1.08,4 över 1609 auto.


 Enkelt till ledningen och väl där dämpa tempot.Gotlandslöpningen såg länge ut att bli en relativt odramatisk historia med d..


 Enkelt till ledningen och väl där dämpa tempot.
Gotlandslöpningen såg länge ut att bli en relativt odramatisk historia med den tunga favoriten Missle Hill i ledningen. Men då klev Iceland Falls in i bilden. Fredrik Wallins läckra sto, som satt placerad som fjärde häst i andraspår, gavs gasen i botten av Magnus Djuse över sista bortre långsidan. Iceland Falls accelererade blixtsnabbt och såg genom sista sväng ut att ha fått övertag på ledaren.
En synvilla emellertid. Väl in på rakan kontrade sig Missle Hill tillbaka och kunde till slut faktiskt vinna ohotad. Daniel Redéns sexfaldiga miljonär försvarade därmed sin fjolårstitel i Gotlandslöpningen genom att här knipa första segern för året. Den var värd 150 000 kronor och togs på 1.11,7 över 2120 meter med autostart.
– Det gick fruktansvärt fort en bit, men han satt bakåtlutad som i en fåtölj, Örjan. Det var spännande det där…Det är en jäkla individ Missle Hill, han är inte stor, minimal till växten, men en sådan inställning att han gärna vill visa sig som störst och vackrast, sa Daniel Redén.
Seger även i Klass 1-försöket för Redén och Kihlström.
Omgångens mest streckade häst Hankypanky Pinkman fick förvisso en tyngre inledning, men kunde hitta ned i andra utvändigt. När favoriten väl sändes till anfall avgjorde han på några få steg och såg närmast ut att ha lekstuga med konkurrenterna. Fjärde segern i sjätte starten i år noterad.

Spännande sort från Båth
Svante Båth har något väldigt spännande i Great Time Trot.
För Ulf Ohlsson blev det seger i fyraåringsloppet Erik Cederqvists Minneslopp på ett väldigt fin vis. Great Time Trot, som inför kvällen gjort en start efter ett långt tävlingsuppehåll, plockade efter en tuff duell ned ledande Global Defender från utvändigt ledaren.
– Han var rätt så bra som tvååring, men var inte riktigt klar så vi valde att ställa av honom. Sedan fick han en skada och det tog en himla tid innan vi fick till honom. Det känns som det är mycket kvar i honom, sa Svante.
Stayermatchen Ringmurens lopp till Fredrik B Larsson.
Solvallatränaren kunde ge sin Matiere en trivsam resa i andra paret utvändigt, styrde på till attack med halvvarvet till mål, plockade enkelt ned ledande favoriten In Love Mearas och avgjorde lätt.
– En oerhört bra häst, jag är inte förvånad över hur han gick i dag. Det är sådant härligt driv i honom, han har haft lite problem med travet, men aldrig varit trött någon gång, sa ”Fredde”.

Full pott för David Persson
Tolftespår över kort distans. Oftast en övermäktig uppgift på Visbytravet.
Men Dynamite Sensation ställde till med en jätteskräll i den inledande Bronsdivisionen. Mats E Djuse lotsade in valacken från David Perssons stall, som profiterade på det stenhårda tempot och avslutade starkast långt ute i banan för att kort före mål fånga in storfavoriten Filippa B.J. Dynamite Senastion såg till att 99 av 100 V86®-system föll bort redan i kvällens första avdelning.
Stall David Persson kom med två hästar till Visby. Det blev full pott.
För redan i efterföljande lopp var det dags för Mister Vredebest att slå till. Till skillnad från sin stallkompis var fyraåringen streckfavorit. Magnus A Djuse hittade andra par utvändigt, höll sig iskall och fick fritt spelrum en bit in på upploppet. Mister Vredebest avgjorde med lätthet.
Jade Sisu svarade för en häftig insats i Diamanstoet.
Fyraåringen, som tidigare i år var finalist i Drottning Silvias Pokal, fick full marschorder av sin kusk Conrad Lugauer en bit in på slutvarvet. Stoet svepte fältet, rushade fram mot ledande With Wings som fick det ordentligt hett om öronen. Jade Sisu avgjorde definitivt in mot upploppet och stegade undan till en mycket övertygande seger utrustad med ny balans och nytt bett.
– Det var som en helt annan häst. Jättestabil och jag kunde köra precis som jag ville. Det var jättekul och positivt, sa Lugauer efter att ha tangerat banrekordet.
Visbys kuskchampion Claes Sjöström skulle förstås också få med sig en seger på V86®.
Den kom med egentränade Mahadour som via en kvick forcering i sista sväng kunde avgöra säkert i det avslutande Klass 2-försöket.
8 rätt på V86® gav 27 689 kronor till 251,2 system. För 7 rätt blev utdelningen 135 kronor och ingen utdelning för 6 rätt. Något som betyder jackpot när V86® nästa vecka avgörs på Mantorp.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melanders Oh Well, som var favorit till slutsegern i Hambletonian inför kvalen, drog ett bra utgångläge i spårlottningen inför..


Marcus Melanders Oh Well, som var favorit till slutsegern i Hambletonian inför kvalen, drog ett bra utgångläge i spårlottningen inför lördagens amerikanska travfest på Meadowlands. Oh Well startar från spår 2 med Tim Tetrick i sulkyn.
Åke Svanstedt var också lyckosam och drog spår 6 för Up Your Deo.
Nancy Takter hade ingen tur och hennes Tactical Approach startar från spår 10.
Ron Burkes båda försöksvinnare var garanterade fina utgångslägen och Celebrity Bambino fick spår 1 medan Point Of Perfect startar från spår 5. Yannick Gingras, som vann båda försöken väljer att köra Celebrity Bambino i finalen med David Miller för chansen bakom Point Of Perfect. Celebrity Bambino är hästen att slå enligt experterna i USA.

Bra läge för Svanstedt
I Hambletonian Oaks drog Åke Svanstedt att bra läge med spår 3 för Bond. Marcus Melander hade ingen tur och hans trio Kayleigh S (svenskfödd), Secret Volo och Heaven Hanover fick spåren längst ut på startbilens vinge.

Startlista
Hambletonian
1 609 meter autostart
1. Celebrity Bambino – Yannick Gingras (Ron Burke)
2. Oh Well – Tim Tetrick (Marcus Melander)
3. Osceola – Douglas Mcnair (Gregg Mcnair)
4. Winner’s Bet – Dexter Dunn (Domenico Cecere)
5. Point Of Perfect – David Miller (Ron Burke)
6. Up Your Deo – Åke Svanstedt
7. Southwind Coors – James Macdonald (Matthew Bax)
8. French Wine – Andy Miller (Julie Miller)
9. Ghostly Casper – Brian Sears (Benoit Baillargeon)
10. Tactical Approach – Scott Zeron (Nancy Takter)
Förstapris: 5,2 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1 609 meter autostart
1. Walner Payton – Dexter Dunn (Chris Ryder)
2. Heart On Fire – Todd McCarthy (Tony Alagna)
3. Bond – Åke Svanstedt
4. Righteous Resolve – James Macdonald (Matthew Bax)
5. Railee Something – Yannick Gingras (Ron Burke)
6. Mambacita – Scott Zeron (Tony Alagna)
7. Instagram Model – Andrew McCarthy (Annie Stoebe)
8. Kayleigh S – David Miller (Marcus Melander)
9. Secret Volo – Brian Sears (Marcus Melander)
10. Heaven Hanover – Tim Tetrick (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


För en dryg månad sedan firades Hohneck för elitloppsvinsten på Solvalla.Året innan var det Etonnant som krossade hemmalaget i v&aum..


För en dryg månad sedan firades Hohneck för elitloppsvinsten på Solvalla.
Året innan var det Etonnant som krossade hemmalaget i världens största sprinterlopp.
På lördag går de båda franska giganterna i clinch på hemmaplan när Enghien bjuder in till sommarens fartfest över engelska milen.
Trots att förutsättningarna på pappret är exakt desamma som i Elitloppet så skiljer sig uppgifterna då Paris-banan mäter 1,3 kilometer kryddat med ett av Europas längsta upplopp på mastiga 400 meter.
I fjol dominerade Hohneck loppet från ledningen som storfavorit på 1.09,6, frågan är om det blir lika smärtfritt mot Etonnant som har revansch att utkräva för sin upploppsgalopp på Solvalla och närmast kommer från imponerande seger i finska Kymi Grand Prix? Noterbart är att den senare likt i elitloppsförsöket kommer att tävla med skor runt om.

Startlista Prix de Washington
1 609 meter autostart

1 Callmethebreeze – Franck Nivard (Philippe Allaire)
2 Capital Mail – David Thomain (Fabrice Souloy)
3 Fric du Chene – Paul-Philippe Ploquin (Julien le Mer)
4 Etonnant – Anthony Barrier (Richard Westerink)
5 Echo de Chanlecy – Tony le Beller (Eric Gilles Blot)
6 Hohneck – Gabriele Gelormini (Philippe Allaire)
7 Bleff Dipa – Roberto Vecchione (Holger Ehlert)
8 Grandy de Ranchy – Mathieu Abrivard (Emmanuel Varin)
9 Hermine Girl – Julien Travers (Stephane Provoost)
Förstapris: cirka 600 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Det kördes flera penningstinna lopp på Vincennes under söndagen. Huvudnumret var Prix Rene Balliere för eliten där Hohneck gjorde sin ..


Det kördes flera penningstinna lopp på Vincennes under söndagen. Huvudnumret var Prix Rene Balliere för eliten där Hohneck gjorde sin första start efter segern i Elitloppet. Han fick en dryg inledning från spår sju bakom bilen och hängde i tredjespår genom första kurvan, innan han kunde överta ledningen. Det var stenhårt tempo loppet igenom men Hohneck hade fortfarande klart grepp inne på upploppet och ryckte undan. Då kom såväl favoriten Idao De Tillard och Hokkaido Jiel stormande och utmanade till slut. Idao De Tillard galopperade i striden kort före mål, och istället var det Hokkaido Jiel som spurtade vasst till segern för David Thomain. Förstapriset var 90 000 euro och segertiden blev 1.09,1/2100a.
Hohneck höll farten starkt till andraplatsen och trea blev Oracle Tile som avslutade mycket bra. Favoriten Idao De Tillard blev däremot diskvalificerad.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-2 Daniel Wäjersten 2140/6 D 0 g 340
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-1 Tomas Selander 2140/3 B 1 18.6 69
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-1 Daniel Wäjersten 1640/11 C 6 16.9 465
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-12 Jorma Kontio 2140/7 B 0 20.9g 177
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-5 Jimmy H Andersson 2140/12 C 5 18.0 1073
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 Jimmy H Andersson 2140/8 D 7 19.4 195
2021-11-25 2021-11-25 Boden-6 Antero Heinonen 2140/7 D 0 20.3 186
2021-11-05 2021-11-05 Boden-3 Hanna Olofsson 2140/1 D 3 19.7 21
2021-10-28 2021-10-28 Boden-3 Jenny Engfors 2140/5 D 6 19.9 395
2021-10-09 2021-10-09 Boden-8 Jenny Engfors 2140/9 C 4 20.0 35
2021-08-10 2021-08-10 Boden-10 Jenny Engfors 2140/6 D str
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Jenny Engfors 2160/7 B 2 19.9 57
2021-07-15 2021-07-15 Boden-4 Antero Heinonen 2140/4 C 0 20.9g 752
2021-06-19 2021-06-19 Boden-5 Hanna Olofsson 2140/1 D 0 16.9 323
2021-06-10 2021-06-10 Boden-4 Hanna Olofsson 2640/7 B 0 g 68
2021-05-27 2021-05-27 Boden-3 Antero Heinonen 2140/9 B 0 19.1g 82
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-7 Jimmy H Andersson 1660/4 B 6 17.4g 23
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-7 Daniel Wäjersten 2160/7 B 1 16.9 28
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-4 Daniel Wäjersten 2140/5 D 5 18.3 48
2021-03-19 2021-03-19 Romme-1 Daniel Wäjersten 2160/10 B 7 17.9 186
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-7 John Östman 2140/1 D 5 17.4 500
2022-12-16 2022-12-16 Boden-3 Hanna Olofsson 2140/11 D 2 18.3 162
2022-12-01 2022-12-01 Boden-5 Hanna Olofsson 2140/1 B 5 18.2 44
2022-11-10 2022-11-10 Boden-9 Hanna Olofsson 2160/9 B 1 18.0 36
2022-10-22 2022-10-22 Boden-9 Jenny Engfors 1640/4 B 2 18.5 35
2022-08-09 2022-08-09 Boden-6 Jorma Särkiniva 2140/3 D 0 20.7 611
2022-06-10 2022-06-10 Boden-10 Maria Bodin 2140/1 C 0 19.4 112
2022-05-26 2022-05-26 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/4 D 0 18.8g 51
2022-05-19 2022-05-19 Boden-10 Maria Bodin 2160/6 C 4 18.1 31
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-9 Maria Bodin 2140/7 C 2 16.6 76
2022-04-18 2022-04-18 Boden-9 Maria Bodin 2140/3 C str
2022-04-11 2022-04-11 Boden-7 Hanna Olofsson 2140/4 D str
2022-03-29 2022-03-29 Boden-5 Sandra Eriksson 2160/13 D 0 21.0g 726
2022-03-22 2022-03-22 Boden-11 Hanna Olofsson 2140/3 D 6 18.3g 253
2022-03-10 2022-03-10 Boden-5 Hanna Olofsson 1640/3 D 0 21.4g 209
2022-02-20 2022-02-20 Boden-3 Jorma Särkiniva 2140/1 D 4 18.9 141
2023-12-22 2023-12-22 Boden-1 Hanna Olofsson 1640/2 D str
2023-12-15 2023-12-15 Umeå-10 Frida Sandberg 1660/13 C 7 17.2 295
2023-12-08 2023-12-08 Boden-1 Jenny Engfors 2160/8 C 7 18.4g 206
2023-11-30 2023-11-30 Boden-2 Hanna Olofsson 2140/1 D 0 17.5 290
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-11 Ove A Lindqvist 1640/1 D 3 16.5 95
2023-10-20 2023-10-20 Boden-11 Hanna Olofsson 2160/6 D 0 18.0g 156
2023-09-14 2023-09-14 Boden-10 Hanna Olofsson 2140/6 D 7 17.1 130
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-3 Hanna Olofsson 2140/5 C 0 18.1g 33
2023-07-01 2023-07-01 Boden-3 Ove A Lindqvist 2160/3 C 0 18.1 30
2023-06-01 2023-06-01 Boden-8 Hanna Olofsson 2180/7 C 7 18.9 62
2023-05-11 2023-05-11 Boden-5 Pia Jakobsson 2140/1 B 0 g 29
2023-05-02 2023-05-02 Skellefteå-5 Hanna Olofsson 2140/2 C 2 15.8 52
2023-04-06 2023-04-06 Boden-2 Hanna Olofsson 2140/3 D 8 15.9 132
2023-03-30 2023-03-30 Boden-4 Hanna Olofsson 1640/2 D 0 g 114
2023-01-23 2023-01-23 Skellefteå-2 Jenny Engfors 2640/8 D 5 19.0 184
2023-01-13 2023-01-13 Boden-6 Mika Forss 2140/4 C 0 g 58
2023-01-05 2023-01-05 Boden-7 Jenny Engfors 2640/3 D 6 19.1 142
2024-02-02 2024-02-02 Boden-10 Ove A Lindqvist 2160/4 C 0 g 137
2024-01-23 2024-01-23 Boden-1 Jenny Engfors 1640/9 D 6 17.0 900
2024-01-14 2024-01-14 Boden-1 Jenny Engfors 2160/9 C 4 18.7 209ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se